Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 13:28 17 685 50

Как плъзва заразата по света

  • епидемия-
  • гъски-
  • зараза

Обобщен репортаж

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пациент в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.

Лекарят в Зимбабве: А бе, това е някаква хуйня! А какво сте правили?

Пациентът: Е*ах гъски.

Докторът: Значи имате гъша хуйня!

Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)

Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.

Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.

Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.

Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.

ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.

Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.

Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната и заплаха.

Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.

Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ зимбабвиец с гъска под мишница.

Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!

Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.

Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.

Собствениците на ферми за гъски: Вие к'во, да не сте обезумели? (красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)

Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!

Фармацевтична компания Хофман Ла-Гуш: Единственото спасение за всички, заразени с гъша хуйня, както и за тези, които са здрави, но се страхуват да не се заразят, е нашето ново лекарство "Г-Хуйнифлу". Пие се минимум три месеца по 5 таблетки на ден. Страничните ефекти включват гадене, повръщане, опадане на косата, ноктите и зъбите, гърчове, припадъци и снижаване на IQ-то с около 30, но се наблюдават само в 75% от случаите. Ако след започване на курс с медикамента се появят някои от изброените симптоми, не прекъсвайте лечението си, а се обърнете към регионалния ни дистрибутор за други наши медикаменти, с които да се излекувате и от тях. За Ваше улеснение търговските ни и рекламни центрове в целия свят са обозначени със знак "червен кръст", а дистрибуторите ни носят бели униформени престилки.

Фармацевтична компания Гушайзер: Току-що създадохме първата и единствена ваксина, способна да предпази населението от гъша хуйня. Препоръчваме незабавна задължителна имунизация на цялото население.

Правителството: За предотвратяване на епидемията от гъша хуйня въвеждаме задължителна ваксинация на цялото население!

Еко-активист: Ваксината срещу гъша хуйня предизвиква слабоумие, аутизъм, паркинсонова болест, припадъци, гърчове или смърт в 90% от случаите! Отказвам да ваксинирам децата си! (самозапалва се публично в знак на протест)

Фармацевтична компания Гушайзер: Това са долни инсинуации на некомпетентни лица с крайни анархистични убеждения. Ние внимателно тествахме ваксината върху група от доброволци - осъдени на смърт цветнокожи серийни убийци. При нито един от тях след ваксинирането не е отчетено намаление на способностите да свирят на арфа, да решават частни диференциални уравнения и да изпитват съчувствие и състрадание към беззащитни животни. Следователно нашата ваксина е абсолютно безопасна и безвредна!

Правителството (след 55-тия самозапалил се протестиращ еко-активист): Хората имат демократично право да решават сами дали да ваксинират децата си, или не. За предотвратяване на епидемия сред ваксинираните деца, забраняваме на всички неваксинирани да посещават детски градини, училища, кина, театри и да пътуват с градския транспорт. Задължаваме всеки, който не е ваксиниран, да носи на една от ръцете си лента с изображение на оцветена в жълто гъска с размер, не по-малък от 15 см.

Интернет-обществото: В началото на всеки медицински форум модераторите въвеждат важна тема : "Ако за пореден път някой се опита да убеди хората в този форум, че ваксината срещу гъша хуйня е опасна за здравето и живота на хората, а вирусът на гъшата хуйня е безвреден, ще бъде баннат без предупреждение!"


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 82 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    57 52 Отговор
    Мале "факти" счупихте тъпомера.....

    Коментиран от #22

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 САЩ в атака

    52 6 Отговор
    Защитават долара и световната власт!!!! Много хора искат да се откажат от Лукавия (САЩ), но Лукавия (САЩ) нямат намерение да дават свобода на хората!!!
  • 4 Браво

    66 8 Отговор
    БРАВО!
  • 5 Lord G

    12 14 Отговор
    Само Берое!
  • 6 Миме

    10 8 Отговор
    Как си?
  • 7 Спас

    56 1 Отговор
    Коронавирусът се разпространява чрез мисирки.
  • 8 666

    59 4 Отговор
    Много точно казано.
  • 9 Браво

    70 4 Отговор
    Това някои хора трябва да го прочетат баавноо за да го осъзнаят ако могат
  • 10 Маркс и любовникът на Енгелс

    21 37 Отговор
    Точно по този сценарий се резвива всяка година и хуйнята с къщата на Бойко в Испания, островът му в Гърция и 30-те изядени пеленачета по-миналата година.

    Коментиран от #12

  • 11 Всеки генетик

    69 4 Отговор
    Знае, че генни мутации не се случват за ден или два, особено толкова лесно. По време на суша в Африка милиони животни от различни видове пият от едни и същи заблатени водоеми, в които се къпят, пикаят, серат, а трилиони бактерии и вируси се смесват там от векове, но досега няма нито един опасен щам, който да се е създал и избие животните. Изведнъж с напредването на развитието на науката за генетиката се появиха толкова бързо свински грипове, птичи грипове, африкански чуми, коронавируси, че КОЛКО ТРЯБВА ДА Е ТЪП НАРОДА за да не знае, че се извършва умишлен геноцид и да реагират

    Коментиран от #20, #47

  • 12 Бай хой

    27 4 Отговор

    До коментар #10 от "Маркс и любовникът на Енгелс":

    Кога пък някой е твърдял че къщата е на тиквун? Толкова сте прости в Геро че чак дрънчите. И това че не е негова не значи че неговата шайка не пере пари там.
  • 13 чичо

    5 28 Отговор
    Браво.Сценарии като за Испанската къща.Лошото е,че Радевци и Ниновци злепоставиха България,да,да не Борисов а България,преди премиерата на филма.До „БРАВО"-защо няколко пъти,капка разум е достатъчно.
  • 14 одъртял комсомолец

    20 6 Отговор
    :):) Браво на Марчето ако тя е автора, а не го е преписала някъде из мрежата.
  • 15 Pompev

    8 8 Отговор
    Бульо Марийо,тва ти ли го измисли или го преписа от някъде
  • 16 Русороб

    5 19 Отговор
    Представяте ли си нивото на списващия статията?!

    Коментиран от #31

  • 17 Поучителен глас от извънземен кораб

    7 20 Отговор
    Скапаняците туристи, които шарят насам-натам из държавите ще унищожат човечеството! Отменям /забранявам/ парада за 9 май в Москва, заради целувките на Червения площад и чумата, която може да тръшне лидерите там! A и дa прeдпaзимe Путин прeди вcичкo ocтaнaлo. Също забранявам целувките, милувките и сбирките в Брюксел. Бойко и Путин ще останат нецелунати тази година, а Радев пак няма да присъства на военен парад! 😂😂😂На българските комунисти нареждам /заповядвам/ да тръпнат в очакване пристигането на новичките ни f-16, защото други самолети няма да могат да видят, нито на руски, нито на български парад повече!!
  • 18 Аз нищо не разбрах

    3 23 Отговор
    Каква е тая гуша хуйня

    Коментиран от #19, #26

  • 19 Ккк

    42 2 Отговор

    До коментар #18 от "Аз нищо не разбрах":

    Значи я имаш, щом не си разбрал.
  • 20 1234

    2 9 Отговор

    До коментар #11 от "Всеки генетик":

    Там е жега невъзможно е да вирее вирус във въздуха не просто жега доста си е топличко А за това дали хората сами се опитват да се самоунищожат мога само да гадая Аз едва ли ще пусна вирус който да стане глобална пандемия

    Коментиран от #21

  • 21 До 20

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "1234":

    За летни вируси да си чувал? Африканската чума беше лятото! През лятото е пълно с вируси и то много опасни ако не се лекуват! Явно живееш в паралелна вселена

    Коментиран от #40

  • 22 NikNay

    23 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Явно ти още няколко по-доло сте с толкова ниско IQ , че не можете да сравнете сарказъма и заигравката с темата. . . .

    Коментиран от #36

  • 23 Optimist

    10 1 Отговор
    Същата статия, 10 години по-рано :)

    https://kafence.com/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D1%8A%D1%88%D0%B0-%D1%85%D1%83%D0%B9%D0%BD%D1%8F-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0-542.html
  • 24 Optimist

    4 3 Отговор
    И тук :

    https://podmosta.bg/gusha-huynya/
  • 25 Optimist

    6 1 Отговор
    И тук :

    https://vic.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%BF%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B2-%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B5
  • 26 Бай хой

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Аз нищо не разбрах":

    Не е гуша а гъша.
  • 27 Ана тема на СулЮПасито

    17 8 Отговор
    Най-опасна за народ,държащ и Родина се оказа СДС-Заразата.Във всяко населено място и общност от хора имаше огнища на тази Чума,а тя се пръкна от ФАЩ-Чумата.
    Сега жънем плодовете им.
  • 28 реално

    19 6 Отговор
    планетата Земя в близко бъдеще може да изхрани не повече от 2 милиарда, преко сили 3 милиарда, в момента населението на земята гони 8 милиарда, само Китай и Индия са 3 милиарда, да не мислите, че Световната банка и свръхбогатите Американци от еврейски произход начело с Бил Гейтс, собстениците на Гугъл, магнатите от Силициевата долина, и куп още свръхбогати руски олигарси от еврейски произход ще се задоволят бавно и мъчително да чакат края си, и да не могат да си харчат парите си, защото видете ли в Азия населението расте с близо 100 милиона на година, и резонно къде е най добре да пуснем едно щамче, или Индия или Китай, но избрахме Китай, че нещо ни обявиха търговска война, та да ги спрем малко,и да понамалим населението, ето това е цялата истина.
  • 29 7656

    13 5 Отговор
    ШОК! БОМБА! НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ!САМО ТУК И СЕГА! ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗАМРЯ ПРЕД ТАЗИ НОВИНА!

    Снимали са вируса с електронен микроскоп, на един от атомите е имало надпис със спрей - САМО ЛОКО! София 2019
  • 30 параметър

    17 4 Отговор
    Статията кърти!комрлименти Миме
  • 31 параметър

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Русороб":

    Не представям си твоето
  • 32 М Атанасова

    8 5 Отговор
    Болна от гъша хуйня. Е*ана от црън гъсок от Зимбабве. Прихванала.
  • 33 За съжаление!

    8 11 Отговор
    За съжаление с коронавируса нещата не стоят така !!! А е много по- сериозно дори !!! Не е за вицове тази зараза !!!! Бог да ни е на помощ !!!
  • 34 divok 91

    1 6 Отговор
    Az sam po-strasniq virus
  • 35 До-666-коментар-8

    8 11 Отговор
    Какво му е точното !!! Този вирус не е за подценяване -има толкова много жертви !!! Написаното в статията е за някаква фалшива новина , която тръгва !!! Но що се отнася за заразата коронавируса -това е опасно за целия свят !!!
  • 36 Гаргамел

    6 2 Отговор

    До коментар #22 от "NikNay":

    "сравнете сарказъма"

    ....
    страшно IQ имаш....трудно пишеш ама няма проблем..:)))

    Коментиран от #42

  • 37 Гъскоубиец

    7 2 Отговор
    Поздравления Марийче
  • 38 240 ай дука живот си живеят тука

    5 2 Отговор
    А Сашо Нерезът нищо не го лови,неговата мама костовистка!!
  • 39 сащ е тумора на планетата

    9 0 Отговор
    Нещо като "Прозорецът на Обертон" намерете я в нета и я прочетете много неща ще ви се изяснят със сегашното положение и манипулирането на хората.
  • 40 1234

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "До 20":

    Майтап няма има нещо паралелно някой път съм убеден че от малък знам неща които не са така в последствие е много объркващо гледал съм научнофантастични поредици за точно такива случаи казват че става въпрос за преплитане на паралелни светове объркване на познанията в тях защото навсякъде е различно
  • 41 denker

    7 1 Отговор
    Поради мутация на вируса, гъшата хуйня се превърна в котешка дрисня. Разпространява се в населените места с голяма концентрация на жители. В тази връзка правителството предвижда разселване на населението от големите градове в изоставени села или други населени места с малък брой жители. Предвижда се на близки до държавите острови (включително и Белене) да се сформират карантинни центрове. Вирусът на котешката дрисня се влияе единствено от имплантиране у заразените на електронни чипове за мониторинг и дистанционно управление.
  • 42 NikNay

    0 1 Отговор

    До коментар #36 от "Гаргамел":

    Сахванете беше думата - получават се грешки когато се пише от телефона. Благодаря за забележката, друг път ще гледам какво е изписано на екрана преди да го изпратя.
  • 43 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    ЕЙ , добре ,че е тоз майтап ...та да си кажем ИСТИНАТА!!!!!БРАВО МАРЧЕ!!!
  • 44 ТОЧКАТА

    7 1 Отговор
    Ето как реагира бизнесът на ,,корона вируса,,!!!!...ВДИГНА ЦЕНАТА НА ПРЕДПАЗНИТЕ МАСКИ....20 ПЪТИ!!!!!!/цена преди седмица-35лв/1000броя....цена сега 700лв/1000броя!!!!!!На едро!!!!!....КАПИТАЛИЗЪМ НА БЕДСТВИЯТА!!!!!!Всяко БЕДСТВИЕ/СВРЪЪЪЪХПЕЧАЛБА!!!!

    Коментиран от #45

  • 45 goni

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "ТОЧКАТА":

    Заблуждаваш се! Беше пет лева!:) Кутията! Сега...! Който. си мисли че маската е сигурно предпазно средство...!:) По-добре да носи противогаз!:)
  • 46 Един

    2 0 Отговор
    За съжаление - всичко написано ТОЧНО отразява "развинтването" на новините !
  • 47 Нашенец

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Всеки генетик":

    Евала пич,точно в десетката.Баво само дето много дебил много нещо,също като в стария виц за котката и ел.контакта-цък цък язък.
  • 48 Хихата

    0 0 Отговор
    Леле, попиках се от смех! Супер якооооо
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.