1 Март, 2020 12:53 4 516 48

Старци – разбойници

  • ердоган-
  • турция-
  • бойко борисов

Всички съгрешаваме и кой знае защо Бог ни търпи такива, ала въпреки това не е прилично да правим кусурите си обществено достояние

Старци – разбойници - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Николай Николов

Борисов и Ердоган щели да се срещат. Явно някои теми не са били подходящи за разискване по телефона завчера, щом сега организират рандеву.

По принцип има цял билюк неща, които не бива да се обсъждат по линията, подслушвана от партньорските и другите служби... Например, печалбата от контрабандните канали, усвояването на евросредства, предаването на национални интереси и тем подобни дреболии. Всички съгрешаваме и кой знае защо Бог ни търпи такива, ала въпреки това не е прилично да правим кусурите си обществено достояние.

В случая можем само да гадаем за какво ще си хортуват домакинът и гостът и да им завиждаме за вкусния локум, който ще хапват. Да им е сладко!

Обаче любопитството гъделичка не съдържанието на обявената сбирка, а нейната неравнопоставеност. Какво кара Патрона – отявлен ислямист, чалнал се на стари години да възражда Османската империя в Близкия Изток и на Балканите, да приема своя подмазвач, който едва ли би се задържал на високия пост, ако не бе нужен на немците и американците, и най-вече, ако остриганото стадо в краката му не блееше?... Твърде са различни дваминцата. Единият дъртофелник си е разпасал пояса - нападна в гръб съседната страна и след като получи отпор, побягна да се жалва на НАТО. Аргатинът пък, самозабравил се от всепозволеност, превърна нашата свидна родина в проводник на интересите на турците в Евросъюза.

За чудене и маене си е как съумяхме да унизим толкоз републиката. И позор за нас, неблагодарниците! Отрекохме се от теглото и мъката на дедите, заменихме техните победи и стремления за пълен с боклуци хладилник и чалгаджийска разюзданост.

Поне веднъж след преврата през 1989 год. да се беше появила група хора, бореща се за изграждането на силна и самостоятелна държава, за законност и християнски морал!... Но не бѝ! Ние вдигнахме ръце и се потопихме обратно в тресавището на края на цивилизацията, от което Русия ни измъкна през 1878 година... Отново лошотията и глупостта станаха главни мерила за личния успех. И всеки ден смирено си премерваме ярема.

Няма защо премиерът и свитата край него да оплакват убитите турски войници в Сирия – те са тръгнали да окупират чуждата земя заедно с главорезите - ислямисти! И не им е работата на нашенци да молят ЕС да помага на агресорите! Изобщо, сега би било логично не да се разтеглят локуми, а да се укрепва границата и да бъден въведен ред в разнебитената територия... Защото комшиите няма да бъдат вечно заети с Близкия Изток...

Но къде да се дири логиката? В гьола на края на цивилизацията ли?


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баце

    40 7 Отговор
    нема къща нема къща и вирОс няма и беженци няма нищо не съм му обещавал зарад бежанците

    Коментиран от #44

  • 2 Последния софиянец

    70 13 Отговор
    Много точно казано. БРАВО!!!!

    Коментиран от #42, #43

  • 3 Въртят едни пари–бежанци

    49 10 Отговор
    Броихме едни четири милиарда за Турски поток и сега, за благодарност, Ердоганя ще ни дари четири милиона бежанци, които Бочко ще приюти и за което Меркел яко ще го ''обезщети''.
  • 4 Ердо

    3 31 Отговор
    Цивилизацията е дошла и е на изток
  • 5 Шкембе Войвода

    28 16 Отговор
    Събрал съм на Ердо 300 отбор комити. Ще смачкаме руснаците.

    Коментиран от #7

  • 6 нека ти го обясня простичко

    22 38 Отговор
    Бе не знам дали са старци-разбойници ,ама знам ,че ако ББ не укроти Ердоган и той вземе да отвори границите с България - ситуацията ще си еме байката (тия с чалмите ,дето напират са горе-долу ,колкото е населението на България) ,така че - да стискаме палци (на ББ).

    Коментиран от #8

  • 7 Дельо хайдутин

    25 4 Отговор

    До коментар #5 от "Шкембе Войвода":

    Абе нещо си се объркал. Нали комитите се бием с руснаците срещу турците?
  • 8 Бат Бойко

    35 7 Отговор

    До коментар #6 от "нека ти го обясня простичко":

    Ще дам дупе на Ердоган и ще го успокоя.

    Коментиран от #46, #47

  • 9 КОРОНОЧУМАТА

    14 2 Отговор
    ДА ЗАПОВЕДАТ ЧАКАМ ГИ ....
  • 10 русский трольчик

    16 45 Отговор
    Съдейки по горното пасквилче ,руските агенчета у нас са получили задачка да оплюват ББ и Ердо (на когото до вчера му лизаха г_за и го величаеха ,като най голям приятел на Путин) по какъвто и да било начин (то е ясно ,за РФ по голямо щастие от нещастието на другите - няма). Абе ,тролетарчета не ви ли е ясно ,че ако нахлуят в България джихадистите ,те и вас ще отвеят (барабар с копейките ,които сте спастрили) ?

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Обективен

    28 15 Отговор
    Инженер Колю, да си гледа машинариите и да не се занимава с политика.... Хубави или лоши, турците са наши съседи и трябва някак си да се разбираме с тях
  • 12 Дельо хайдутин

    25 5 Отговор

    До коментар #10 от "русский трольчик":

    Ние си имаме цигани - джихадисти. ХА ХА ХА!
  • 13 какво

    19 9 Отговор

    До коментар #10 от "русский трольчик":

    Предлагаш? Нас никой не ни бръсне за слива от много време. Турците ли да нападнем или руснаците. Май най добре да изчезнем безследно и безславно, на където сме се запътили между впрочем

    Коментиран от #19

  • 14 прочел

    12 22 Отговор
    Слабичко, Кольо, тъпичко, сигур и ижонерството ти е толкова. Нема ти се вържем на красноармейската пропаганда. А, търсят кофражисти у Ямбол, ако немаш работа.

    Коментиран от #15

  • 15 Кольо

    12 6 Отговор

    До коментар #14 от "прочел":

    Да не си набарал някоя обществена поръчка?
  • 16 Самата истина

    23 7 Отговор
    Браво за статията.
  • 17 гого

    13 23 Отговор
    Защо не работиш инженер? Не ставаш, нали, купи си дипломата! Няма да те лъжа, и тук не се справяш, взел си страна! Журналиста не взима страна, и за кои канали контрабанда говориш?
    Губене на време, е целият ти матерял!
  • 18 Поредният жалък

    8 20 Отговор
    Комунистически плач.
  • 19 Козяк така повелява

    18 4 Отговор

    До коментар #13 от "какво":

    И за изчезването ни ще са виновни руснаците!
  • 20 Нормално е копейкаджиите

    12 13 Отговор
    Да плюят и по Ердоган и по Борисов. Та дори ако може да ядосаме първият та да пусне малко мигранти на втория, та белким го бутнем от властта. Е няма да стане

    Коментиран от #25

  • 21 Бай хой

    13 5 Отговор
    Имаше едно време един министър пенцедател който ходи до турция да води тайни преговори и га се върна калъчката игра пред военния клуб в София. За предателите има само едно наказание.
  • 22 ААХАХАА ПОРЕДНАТА СЛОВЕСТНА

    11 11 Отговор
    ДРИСНЯ В..ПОЗИТАНО-ФАТМАШКИ и МОСКАЛО-ЧЕНГЕДЖИЙСКИ СТИЛ!!
    А..НЯКОЙ ЗАДАВАЛИ СИ ВЪПРОСЪТ...КЪДЕ Е, АДЖЕБА..ПСЕВДО "ДЪРЖАВНИЯТ ГЛАВА" В ЕДНА ТАКАВА СИТУАЦИЯ?!?..ЗА КАКВО СЕ СРЕЩАТ ЕРДО И ПИЧКИН?!? ЕРДО И БАЙ ДОНЧО?? И..ЗА КАКВО СИ ГОВОРЯТ???
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е.. РУ'СКАТА ПОДЛОГА-ФАТМАКА И ЦИГАНКАТА-КЮЧЕКЧИЙКА ДЕСА , ДА ХВАЩАТ ПЪТЯ КЪМ..СЕЛО!

    Коментиран от #48

  • 23 Колко е хубаво

    7 11 Отговор
    Когато Бесните Страшни Пенсии вият от мъка.
  • 24 Многознаев

    4 12 Отговор
    Ааааа Николов, това за тресавището беше едно време, давним-давно. В днешно време картинката е друга. Празноглавите рашки са приятели с анадолците, другари. И покрай този другарлък ни завряха обратно в блатото.Те. Ине само това, ами и жените им през глава търчат в Търкито, бракове да сключват. Самите руснаци се хвалеха, че имало около милион сключени брака, между рускини и анадолци. Скапана нация ти казвам, скапана. Даже и Турция успяха да скапят, за което адмирации.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЧЕКИСТ

    5 7 Отговор
    Путя уж е баш кадъната на Наши а пък Ердо я челастри и и къса гъзагата!
    Факт е,че Путя е резашки КУ рва ляк.
  • 27 Ами как да наречем един друг

    10 5 Отговор

    До коментар #25 от "Бай хой":

    Дето остави две деца и майка им и взе парясница само и само да се настани в президентско кресло?

    Коментиран от #45

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 тролетари от всички страни

    11 13 Отговор
    Изключително ми е забавно да чета изстрадалите "умотворения" на платените от руското посолство "дописници" ! Такива напъни ,толкова много злоба ,злъч ,лъжи и помия а резултат - нямааа. До там го докараха ,че дори правителството да направи някакъв гаф ,хората вече го причисляват към графата "русофилско тролене". До тм го докараха ,че явно манипулирания вот (+-) ,вече се възприема обратно ,изобщо - освен смях ,усилята им вече не предизвикват нищо друго. Да им благодарим !
  • 30 Тошко

    9 11 Отговор
    Дзурналиста е рубладжийско хюмне.

    Коментиран от #31

  • 31 Дельо хайдутин

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "Тошко":

    А ти си ратай на олигарсите.
  • 32 гого

    8 9 Отговор
    Защото гн. Борисов, е общителен човек, кой съсед не го обича? Няма такъв! Успява да повлияе върху целият регион.
    президента е аутист братче
  • 33 Българин

    7 7 Отговор
    Натрапва се усещането, че желанието да се публикуват мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчават конструктивни дебати води до поява на подобни пасквил от отявлени българофоби и путлерасти. Гарнироно с актуалната за русофилите туркофобия.
  • 34 и като дисаги се полюшваха насам натам

    7 5 Отговор
    Срещата им сирурно ще завърши с як кьочек
  • 35 Byg

    6 11 Отговор
    Поредния платен копейкаджия излага плиткоумния си анализ в стил "олигофрен" с надеждата да го потупат по празната бечура и да задрънкат копейките по силно. Но това простовато момче е много далеч от това как се прави политика , и в този стил на писане , който вече стана банален и смешен не може да се доближи до това да е "нещо" , той просто си е едно нищо.
  • 36 Аз съм българче

    13 0 Отговор
    Ердоган е обречен, Турция е обречена.
    Няма САЩ и евреите да му разрешат да си развява байрака из Близкия изток, а гърците пък ще му слагат прът в между краката и ще му пречат на Балканите и Средиземноморието. На Никой от евреите и елините, които имат силни лобита по све а, не им е нужна Нова османска империя и ще наврат кучи гъз аджареца Реджеп.
  • 37 оня с коня

    7 6 Отговор
    Йессс... ЗЛЪЧ СЕ СТЕЛЕ НА ТАЛАЗИ от Статиятя,НЕМА ЛАБАВОООО!И Журналист до Журналиста/всички до един "разследващи"/ мила моя Майнольо,ПИШАТ,БРИШАТ ,щото...ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ,а ТРЯБВА И ДА СЕ ЯДЕ!Но да бъдем УМНИ И МЪДРИ и да се помолим:ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СТАТИИ,защото ТЕ Свидетелстват за Пълния Упадък и Безпомощност на ожесточено Изповядващите Руската Вяра!Затова и ЛИЧНО Мечо Пух се е произнесъл за подобни Писания - "Колкото Повече,толкова Повече".
  • 38 Правилно

    4 2 Отговор
    Съюзниците се подслушват един другиму и всички от един съюзник над всички съюзници.
  • 39 9689

    5 0 Отговор
    Един султан и един сатрап-българоубиец.
  • 40 123

    4 0 Отговор
    Ще отиде да му дадат нареждания какво да прави този боклук ни продаде на турците белене белене требва и дупката политическа класа там
  • 41 панчо виля

    2 0 Отговор
    Плаши ме тая шетня на отвързаното банкянско добиче. Този безмозъчен скот ако само се изхлузва от страната за да бяга от проблеми е едно, но ме е страх от това какво плещи навън, какви обещания дава и какви обезателства поема. Десет години самолетът ни се лашка безцелно и безидейно и се движи се по-добре на автопилот, отколкото в ръцете на тотално некомпетентния си неадекватен пилот. Дори през по-голямата част от маршрута е както без пилот така и с повреден или направо изключен автопилот. Неизбежното рухване върху скалите е единствения възможен край на този неконтролиран полет.
  • 42 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Автора явно не чете или не знае ли да каже колко пъти се срещнаха Путин и ердоган /може би казва че русия е на колене пред турция/защо ердоган не иска да разговаря с радев / защото няма авторитет пред Европа /това е дипломация взаимно уважение а не изолация
  • 43 От провинцията

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Не разбрах защо радев ще ходи в русия да не би Путин да не му двигателя телефона автора го каза много точно =да му целува ръка че го назначи за президент
  • 44 Гацу

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "баце":

    В джабути всички вестници пишат за къщата и ООН ще се занимава с този всетовен проблем /училищата няма да учат/ бъдете спокоини от 2013год всичко разбрах ме само на кого е къщата и кои дал парите не разбрахме пишете подробно делото е насрочено за 2062година
  • 45 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ами как да наречем един друг":

    Патриот пример за подържание човек без грешки и които може само да критикува без нищо да е направил
  • 46 Радев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бат Бойко":

    Аз имам опит с русия
  • 47 Президент

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Бат Бойко":

    Аз жена и деца оставих че за българия ли ще мисля да си взема заплатата че да не иде в някоя фондация=патриот съм пари давам но не своите а парите на народа» дават те господа/другарите да не дават да ги пахать за изборите/
  • 48 Сигур си по плосък и от китайски

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ААХАХАА ПОРЕДНАТА СЛОВЕСТНА":

    Еспадрили ама до
    Словомьченията ти са по големи и от слонски фьшкии......