Last news in Fakti

10 Септември, 2020 10:00 19 880 196

Александър Йорданов пред ЕНП: В България се извършва метеж

  • александър йорданов

Представяме ви речта на българския евродепутат от последното заседание на парламентарната група на ЕНП в Брюксел

Александър Йорданов пред ЕНП: В България се извършва метеж - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми г-н председател Туск,
драги Манфред,
уважаеми колеги
Нормално е граждани да протестират. Това доказва, че в България има действаща демокрация. Но трябва да си отговорим поне на три въпроса:
Първият е, кои са организаторите у нас на протестите, защото е явно, че не става дума за спонтанен граждански протест по повод например на това да се носят или не маските по време на пандемията от Ковид-19.

Вторият е каква е целта на организаторите.

Третият - спазено ли е върховенството на закона при протестите.

Отговорът на първия въпрос е, че протестите са организирани от извънпарламентарни партии и подкрепени активно от парламентарната Българска социалистическа партия, бивша комунистическа. Много от изявените лица организатори и участници в тях са от известни комунистически фамилии, а други са били и агенти и сътрудници на бившите комунистически тайни служби.

Протестите се подкрепят от проруския президент Румен Радев. Кандидатурата му за този пост е била консултирана с генерала от руското външно разузнаване Леонид Решетников, на който българското правителство миналата година наложи 10 годишна забрана за влизане в страната, заради заплаха за националната сигурност. Президентът не само подкрепя протестите, но отправя и директни призиви за сваляне на правителството и за оставка на главния прокурор. Така той нарушава основни текстове на конституцията, според която би трябвало да бъде обединител, а не разединител на нацията.

Действията му през целия мандат и особено през последните месеци, се вписват органично в руската хибридна война срещу България. Неговата агресивна атака срещу правителството започна след като то подписа договор със САЩ за закупуване на американските изтребители Ф-16, с които да бъдат заменени руските изтребители МИГ, изгони от страната руски шпионин и влиятелен руски бизнесмен, и започна разследване за изтичане на секретна информация от президенството, както и за осъществяване на „търговия с влияние“ на президентски съветници.

Веднага след избирането на г-н Радев за президент споменатият генерал от руското разузнаване направи изявление, че той ще изиграе „забележителна роля“ за излизането на България от ЕС и НАТО. Днешните действия на президента са доказателство, че този план е в действие. И е позорно, че политици, които у нас се представят за десни са част - съзнателно или не, от този сценарий. Ако е съзнателно е много лошо, а ако е несъзнателно е просто глупаво.

Европейската комисия е наясно с успехите на правителството - икономическа и финансова стабилност, успешни решения в социалната сфера, довели до реално повишаване на доходите във всички сфери. Българското председателство на Съвета на ЕС бе оценено като успешно. Страната ни бе приета в т.нар. чакалня на Еврозоната и на банковия съюз. Правителството въведе своевременно необходимите предпазни и извънредни мерки срещу пандемията от Ковид-19 и България избегна първият най-жесток удар на пандемията.

Протестът в България се подкрепя от избягали в чужбина от правосъдието знакови лица на организираната престъпност. Едно от тях се укрива в Дубай и има множество повдигнати обвинения, което означава, че трябва да бъде изправено пред съда. При законен обиск в дома му бяха открити над 5 000 нерегистрани антични предмети, чиято несъмнено висока стойност в момента се уточнява. Той постоянно отправя в социалните мрежи призиви за засилване на протестната агресия, защото нямало революция без кръв. Известен бивш банкер, подкрепящ също организаторите на протеста, се укрива от правосъдието в съседна Сърбия, чиято проруска политика не подлежи на съмнение.

Протестът се подкрепя и от медии, чиито собственици са бивши агенти на Държавна сигурност или свързани с руски олигарси, както и от журналисти и дори дипломати, също с принадлежност към ДС.
За първи път от началото на демокрацията българската прокуратура предприе решителни и системни действия срещу организираната престъпност. Затова и протестът започна с атака срещу новия главен прокурор. Редица „честни бизнесмени“, забогатели по магичен начин за кратко време, основателно се притесняват, че започналите дела срещу тях няма да бъдат безрезултатни. Затова също подкрепят протестите. Склонен съм да ги разбера.

Въпросът защо и партията ДСБ, на която колегата Радан Кънев бе неуспешен председател, с вина за оставането ѝ извън парламента на миналите парламентарни избори, участва в тези протести има отговор. Защото тази партия е в коалиция с партии противници на нашето дясно политическо семейство - Зелените и ляволибералната "Да, България".

Сред организаторите на протеста е и известен създател на сайтове за фалшиви новини и разпространение на дезинформация. Основният език на протестите е езикът на омразата.

Видни интелектуалци, университетски професори, известни публични личности - режисьори, политици с опит, участвали активно в демократичните промени през 90-те години и политолози са подложени на постоянни заплахи от страна на протестиращите, които си позволиха да атакуват дори световно известната певица Райна Кабаиванска, само защото тя изрази недоумението си от поведението на президента.

Моят отговор на втория въпрос - за целта, е, че в България е в ход не протест, а както организаторите го наричат „въстание“. Уважаеми колеги, това е опит за държавен преврат с участието на президента на страната.

Отговор на третия въпрос е, че организаторите на протеста не спазват закона и провеждат своите публични демонстрации без необходимото разрешение. Сам по себе си този факт ги поставя в недемократична позиция. Седмици наред те блокираха незаконно ключови пътни кръстовища в столицата, издигнаха върху тях палаткови лагери, възпрепятстваха придвижването и нормалния живот на гражданите, нападаха недоволни от незаконното им поведение граждани, включително и жени.
Символи на протестиращите станаха говорещите за незаконна саморазправа черни ковчези и чували, както и издигнатите бесилки по електрическите стълбове. Постоянно от участници в протестите се отправят призиви за смърт. Организаторите призоваха и за масово участие в т.нар. от тях „Велико народно септемврийско въстание“. То се проведе без успех на 2 септември, когато бе направен опит за атака срещу парламента - символ на демокрацията. Утре се очаква ново „народно въстание“. Но къде в демократична Европа гражданските протести се наричат въстания?

Преди няколко дни организаторите на протеста обявиха, че след успеха на „въстанието“ ще организират "Народен съд". Такъв е бил организиран в България след окупацията на страната от съветската армия през септември 1944 г. Той е бил орган на комунистическия терор. Близо 3 000 души са осъдени на смърт - елит на българската нация. Други десетки хиляди са хвърлени в комунистическите концлагери. Но днешните „протестиращи“ използват именно тази символика и асоциация. А може би това е разбирането им за „върховенство на закона“?

В България няма граждански протест, а опит за държавен преврат чрез „въстание“ инспирирано от Москва. То има лявоекстремистки характер. Темата корупция е само параван за истинските цели на организаторите на въстанието - дестабилизацията на страната и задържането ѝ в руската зона на влияние, която е именно зоната на корупцията и на мафията.

Правителството предложи решение на кризата - провеждане на избори за Велико народно събрание, което да приеме нова конституция, която да отстрани недостатъците на настоящата, които са известни още от момента на приемането ѝ през 1991 г. Така се дава възможност следващият парламент - Великото народно събрание, да се превърне в парламент на реформите. Нещо повече, премиерът заяви, че е готов да подаде оставка веднага след като парламентът гласува за свикване на Велико народно събрание.

До датата на редовните избори остава половин година. Време, което е предостатъчно партиите да мобилизират своите избиратели и да постигнат желания от тях резултат. Но целта на „въстаниците“ е проруският президент да състави служебно правителство, което да проведе предсрочни избори. Конституцията предвижда такива избори и служебно правителство само в краен случай, т.е. само след като парламентът след три опита не може да състави правителство. Следователно тази амбиция е абсолютно безмислена, освен ако няма скрит замисъл - установяване на президентска диктатура при разпуснат парламент. Президентът неистово желае да поеме управлението на страната, включително и с помощта на „въстание“. Впрочем, една от последните прояви на „въстаниците“ бе поругаването, чрез боядисване с червена боя и замерване с яйца, на две столични християнски църкви, едната от които съществува от XI век.

В заключение, обръщам внимание, че в ЕС върховенство на закона не се постига с „въстание“ или революция. Така се постигаше „върховенство на закона“ само в Съветския съюз. Затова и призовавам всички колеги да осъдят метежа срещу демокрацията в България и срещу демократично избраните институции. Ние трябва да изразим сериозно безпокойство от опитите за дестабилизация на страната. Защото т.нар. въстание не е мирно средство за постигане на демократична цел. Протестите в България нямат нищо общо със защитата на граждански права и свободи и с демократичните европейски ценности. Те са война срещу върховенството на закона и демократичната държава.
Благодаря за вниманието.“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 275 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    423 95 Отговор
    Бай Ганъо в европейския парламент.

    Коментиран от #20, #54, #68, #116, #160, #179

  • 2 Петър Петров

    308 74 Отговор
    В новия бърдак стара....
  • 3 8357

    435 99 Отговор
    Какъв б0клук си ти другарю Йорданов!

    Коментиран от #182

  • 4 Гост

    407 90 Отговор
    Гнусен дебел помияр

    Коментиран от #70

  • 5 Пак е пиян този тапир

    277 77 Отговор
    "кои са организаторите у нас на протестите, защото е явно, че не става дума за спонтанен граждански протест по повод например на това да се носят или не маските по време на пандемията от Ковид-19."
  • 6 Гост

    379 83 Отговор
    Тоя трябва да влезе в затвора за държавна измяна.

    Коментиран от #180

  • 7 1618

    273 67 Отговор
    За 10 години управление Борисов и неговото корумпирано управление вкараха България на едно от последните места по върховенство и безпристрастност на прокуратура и закон, по ниски доходи и пенсии, по икономическо развитие, по инвестиции, по независимост на институции и медии, но пък сме на първо по корупции,по срастване на властта с мафията, по рекет и репресии над недоволните от властта граждани, по полицейщина и кражби на европейски средства, по извозен от Европа боклук и разпространен из цяла България.Типичен пример за това са къщите за гости, които масово облагодетелства кметовете на ГЕРБ и ДПС. Защо Борисов не излезе пред народа и да каже къде отидоха 50 милиона на Гебрев, които той върна на България, заведени и осчетоводени ли са? Цитирам Дойче Веле: Гебрев прехвърля към държавата изискуеми му 50 милиона лева, които обаче на секундата са откраднати. Нито са заведени, нито са осчетоводени, но затова пък му ги искат отново. Борисов, ще бъдеш първият български премиер в най-новата ни история позорно свален от власт и осъден!
  • 8 Будалата

    311 55 Отговор
    СДС е в канала заради такива боклуци.

    Коментиран от #51

  • 9 да де

    286 58 Отговор
    Защо все гнусари и ренегати като тоя защитават гербавите???
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 русенец

    234 56 Отговор
    Този не беше ли по образование детска учителка, а по характер и полово от женски род? Не помни ли как лежа и се угоява в паратките пред Парламента уж правейки гладна стачка?! Другите хора също видяха, че в булгаристан можеш да просперираш само ако си в политиката, а всяка политика започва някъде на мегдана. Важното е да намериш идиоти, които да поведеш.

    Коментиран от #15

  • 12 Оставка

    198 51 Отговор
    Никой няма да му повярва.

    Коментиран от #178

  • 13 Сашко уяденият плъх

    214 46 Отговор
    Ненакрал се с народна пара.
  • 14 Тебе пък какво те бърка

    82 141 Отговор
    Нали си се веселят хората на площада. Че и им плащат за това. Подпомага се икономиката създава се допълнителна заетост. Народа и без това ги от свири на десетия ден. Пък и така част от парите дето сърбина и дубаеца ги окрадаха се връщат обратно в България. Лошо няма.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 аврамъ бакалинъ

    84 243 Отговор
    Браво ,един умен и ерудиран Български депутат който е редно да бъде чут тъй като до сега не съм го чул да изрича бузмислици или глупости за разлика от други .!

    Коментиран от #131, #139

  • 18 политически

    213 64 Отговор
    труп , безродник и безсрамник! за пари ще продадете и децата си
  • 19 БСП за България и Радев

    99 73 Отговор
    Всички "демократи" на Народен съд. Ще управляваме само с ДА БЪЛГАРИЯ. Призовавам днес да си вземем властта. Не може с избори. Те са манипулирани, а ГЕРБ винаги ги печели. Властта днес да се даде на РАДЕВ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    208 48 Отговор
    Тоя ПЛОНДИР е олицетворение на целия ,,преход,, в БГ...НАГЪЛ,ПРОДАЖЕН,ПРОСТ И НЕКАДЪРЕН ЛИЗАЧ...
  • 22 Лост

    156 36 Отговор
    След 10 ноември влезе в държавния обор и цял живот цица на държавната хранилка.
  • 23 Типичен пример

    124 36 Отговор
    как властта променя мозъка на властимащите.
  • 24 орби е урби

    137 34 Отговор
    Полезен идиот на мафията и еничар на Пеевски и Ко.
    Еничарите винаги са по-крайни!
  • 25 Дддддд

    149 48 Отговор
    Лъжец и национален предател.Обръща нещата в полза на ГЕРБ а реалността е друга.Заслужава жив да го одерат за това че лъже в европарламента.
  • 26 Ястребино

    106 39 Отговор
    Бойков Тлъст Толуп
  • 27 Варненец

    150 38 Отговор
    Ееееееййййййй, другарю Йорданов, ела си във Варна, завърти една разходка по "гезмето", пък тогава се порадвай на народната любов, ДС влечуго ненаядно такова! Как поругахте надеждите на хората, продажнико! Но... всичко си идва по местата, нали доноснико!?!?!?!?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Кофте бабаит си Тулупе

    121 33 Отговор
    Ти бе дебелак знаеш ли какво е метеж ?!Метежът е групово въоръжено надигане срещу властта. Терминът обичайно се използва за обозначаване на такива действия във въоръжените сили.

    Представлява еднократно действие или поредица от действия на въоръжена, открита съпротива на военното ръководство и/или на правителството, управляващо страната (или част от нея)Чети бе
  • 31 Бурканбанк

    116 36 Отговор
    Ще има възмездие и за тоя гнусен дебелак и всички СДС-ари, които още са живи.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Евала шопар

    98 30 Отговор
    Ти разсъждаваш като при комунизма. Комунде си беше и комунде с бетонна глава ще си пукнеш.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Курумпе

    88 29 Отговор
    Има много сбъркано...Този, вместо да е отдавна в Бобов Долския...още играе ролята на политик, че даже и до ЕНП стигнал акъл да ръси..Да, има много сгрешено...в критериите, правосъдието и цялата структура на обществото!Тук е така...колкото по за нищо не става, толкова по-високо го слагат....мааалоооумие тотално!
  • 36 Как не ги е срам гражданите

    73 27 Отговор
    Да искат държава без мафия, та това си е жив метеж. Бойко и компания си имат пълното право да ни крадът. Дали са си пари за ромския вот, а българи и турци нека търпят.
  • 37 Иван Костов

    71 26 Отговор
    Сашо кюфтето друго не може.
  • 38 Ван дер Любе

    84 31 Отговор
    Бая лъжи е казал. Но от Него ние не очакваме истина. Той си е крадец от 30 години. Каза ли им за некачествените строежи в България? За прекалената скъпотия? За шкафчето на вожда? Това са спонтанните протести. Явно не трябва да се оставят такива крадци и лъжци на забвения. А да им се търси сметка. Ако Гешев не може, ще се намерят други начини.
  • 39 Комуниста

    86 29 Отговор
    На този дядо му е порутчик Йорданов заповядал разстрела на 18 човека от село,, Ястребино" от които 18 човек 6 са били деца до 13 г възраст най- малкото дете е било на 6 години. Потомък на престъпник!

    Коментиран от #126

  • 40 ПСР

    64 27 Отговор
    Как не го е срам и грях!
    Що за комунярско-ченгеджийска риторика?!
    "Демократ и седесар...."-ама нЕкой друг път.Полегнала е на Боко,Сашка.
  • 41 А сега

    70 28 Отговор
    ЕП да прочете коментарите под речта на този мошеник, за да разбере какво мислят хората за него. Предател, който прекрасно осребрява за себе си идеята за демокрация и доверието на хората.

    Коментиран от #56

  • 42 Юсуффф

    66 33 Отговор
    Този когато и да го обесиш все ще е късно.Гнусен боклук.
  • 43 Йорданов- боклука

    38 20 Отговор
    Такъв сам си ДНК ми на бунiще!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 варненец от габрово

    52 87 Отговор
    Браво,намери се един българин в ЕС който да защити по категоричен начин достойнството на България.Трябваше да споменеш и червената мутреса Милиончева. Хак да му е на продажния президент радев.
  • 46 Активист на БСП

    93 25 Отговор
    Ал.Йорданов - преди 10 ноември комсомолски секретар на ВПИ Шумен,член на БКП ! След 10 ноември член на СДС ! Баща-доносник на ДС-Шести отдел и кореспондент на партийният орган ,,Работническо дело,, във Варна 40 години !!! Дядо му е Убиецът от Ястрбино-лично разстрелял 6 деца на възраст от 7 до 13 години !!! Това е Йорданов !!!
  • 47 бисмарк

    64 22 Отговор
    мазен другарю - долен и мръсен в червата - пороя ще те завлече и теб - няма да се отървеш колкото и да се мазниш
  • 48 Тодор Пасков

    74 19 Отговор
    Боже ,боже какво недоразумение. Защо наказваш многострадална България с такова природно недоразумение.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 no name no face no number

    44 17 Отговор
    С бе наглец във Франция поне трвбва да си спомниш че е имало революция не само в Русия и в бъдеще ,ще има на много места по нашата планета и ще ти кажа защо, защото по мирен път с протести НЕ става, тъй като слуги на народа като тебе кривят информацията и не си подават оставките и ме остава друг начин примерно.
  • 51 Лош

    31 10 Отговор

    До коментар #8 от "Будалата":

    Те повлякоха и алчните ГЕРБ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ass

    64 21 Отговор
    Господ да те накаже лъжец безсрамен
  • 54 Дори и метеж да се казва,...

    55 23 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    И какво от това как ще се казва, важното е НАРОДА да изхвърли МУТРИТЕ на ШАЙКАТА и да освободи България!!!!
  • 55 Да му се изолюеш в мутрата

    52 20 Отговор
    на тоя недодялан седесари, жалко човече!
  • 56 Кои точно

    40 45 Отговор

    До коментар #41 от "А сега":

    Кои точно коментари да прочете? Тия на дежурните тролове отдолу ли?или оня копи-пейст дето го пускат на всяка статия без значение за какво пише ли?и да не би да не е вярно това разнасяне за ковчези бесилки и заплахите с народен съд,за който повечето от вас си нямат представа какво е представлявал.
  • 57 Перо

    52 16 Отговор
    От привърженик на БКП,през СДС до ГЕРБ и на всякъде далавери в посолствата. Търкулнало се корумпето и си намерило похлупака! Чака го обратния път и локация.
  • 58 Sssr

    53 17 Отговор
    Само метене за такава пасмина.
  • 59 Рап

    48 64 Отговор
    Браво! Сега на европейците ще стане ясно какъв президент си имаме! Той и без това е игнориран от европейските лидери,но вече и на него ще му светне лапата в главата,ако има такава! Оставка на Радев!

    Коментиран от #72

  • 60 Сти

    61 24 Отговор
    Смешен мошеник, 30 години краде и все не му стига. Лъже без да му мигне окото за протестите, все някякви комунисти му се привиждат... Стига са ни излагали тези мутри!
  • 61 джаич

    56 20 Отговор
    Ганьо Балкански в Европейския Парламент е готов на всякакви морални прескачания и трансформаций , а началната учителка Ал. Йорданов завършил престижният ШУИ за кюфтета е готов на всичко - даже и дипломат беше в Скопие и Варшава , дялан камък за всякакви мерзости е способен , важното е келипир да има далавера ! България се нуждае от точно такива еластични и прагматични , детски учителки да защитят великият държавник и мъдрец Бай Бойко от с. Банкя , а не такива разни ми ти там Даритки , Цецки , Десита и други " тъпи кърджалийски п* тки" !!!
  • 62 искания

    35 16 Отговор
    Най-важно е какви са исканията на протестиращите .
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 5ко

    42 18 Отговор
    Вадят овехтяла дрешка от нафталина.Разчитат на късата памет на хората. Дават много медиен комфорт на този типец и други остатъци от костовото сдс. Дано не се подлъжат хората, че с такива стари муцуни нищо добро не ни чака.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Къна

    49 65 Отговор
    И аз не го харесвам Александър Йорданов, но речта му пред европейския парламент е 100% истина.
    При мирен протест, няма мятане на яйца, домати,няма оскверняване на църкви, няма ковчези и няма бесилки......
    Жалко , че кръстникът на този протест е президента на републиката , който вдигна юмрук като Ернесто Чегевара и на същия трябва да му се потърси отговорност ,заради униженията на които бе подложена българската полиция на 2 септември. Много лесно правителството, може да реши този проблем. Отправя се питане до конституционния съд, наруши ли конституцията Радев.
    Повярвайте ми 100% отговора ще е да.
    Може би управляващата коалиция не иска да стига до там, за да не го изкарат мъченик и герой след това, неговите последователи.
    Времето ще покаже - но то няма да е наше

    Коментиран от #73

  • 68 Габи

    40 63 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    Браво на г-н Йорданов! Много добре казано! Яд ви е, че ви разкриха истинската същност и сега пикаеш газ, тези призиви за смърт ще се обърнат към вас и съдбата ще ви накаже! Може би ви е наказала вече?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Иван

    34 21 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Я се виж в огледалото и си удари един шамар, прост помияр!
  • 71 Бългaрин

    53 17 Отговор
    Помните ли, че този така си бе харесал поста посланик в Полша, че когато дойде нов посланик да го сменя, Сашо се оплака от България в Брюксел.
  • 72 Тодор

    47 41 Отговор

    До коментар #59 от "Рап":

    Радев ще вкара мутрата Борисов в затвора, където му е мястото. Наглостта си има граници. Еднокнижната крадлива мутра е срам за страната.
  • 73 Гост

    53 19 Отговор

    До коментар #67 от "Къна":

    И аз не го харесвам Александър Йорданов, защото е фурнаджийска лопата-едно от многото откровени недоразумения в България!
  • 74 ейиии

    43 20 Отговор
    Тия като тоя няма ли измрат най-накрая та да си вземем малко въздух,бре!
  • 75 Грейс

    47 20 Отговор
    Отвратително е този да те представлява където и да било! Чавка е изпила акъла на тези, които го изпратиха! Ако можех да върна времето назад с акъла, с който съм сега, а предполагам и две трети от присъстващите на големия митинг на "Орлов мост" никога не биха се мръдна ли за такава пап... ч, която продължава да морализаторства без самите те да имат морал!
  • 76 Олимпийска надежда

    20 7 Отговор
    "Демократ"!?
  • 77 Behemoth

    39 13 Отговор
    Ама не е ли гад,а?
  • 78 Утре

    41 22 Отговор
    Какво повече да се коментира това нищо, този червей- грехота е да се нарича човек. Разбирам, че сайта иска да има посещаемост, ама няма нужда да четем грухотевините с лиги, на този бацил. Знаем ги неговите изстъпления, написани, вече 30 години.
    Едното нищо и другите, ще бъдат изметени!!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Петко Михайлов

    42 29 Отговор
    Аз няма да коментирам изложеното от горепосоченият евродепутат като официална позиция.Защото той не е упълномощен за това.Приемам го като негово лично мнение.Все пак , да не забравя, че е в Брюксел по волята на Бойко Борисов.И да не забравя, че за него са гласували 2-ма човека. А президента е избран на официално проведени и признати избори.От народа.

    Коментиран от #88

  • 81 Истината

    38 19 Отговор
    Най-големия боклук - ще дава мнение!!!!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Е да де

    31 21 Отговор

    До коментар #80 от "Петко Михайлов":

    На същите избори организирани точно от президента ГЕРБ също беше избран да управлява. И от несравнимо много повече, отколкото сумарно хора са излезли да протестират за всичките тия 60 дена. Ама това удобно не го споменавате нали? Както не коментирате и ковчезите и бесилките, както и непрекъснатите призиви за насилие. Които са документирани и всеизвестни.
  • 89 Българина

    38 21 Отговор
    Ако ЕНП не подкрепяха открито Шайката, трябваше на тоя тулуп да му зададат само един въпрос. Абе Г сн Йорданов всичко хубаво до тука във вашата теория, обаче как ще коментирате факта, че протеста започна след снимки и записи, по които Гл Прокурор отказва да вземе становище. Ето това не чухме след 20 мин обляни в слух и попивахме ценности.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 наблюдател

    22 8 Отговор
    Ще запомним твоето изказване.
  • 92 Хаха

    23 14 Отговор
    Още един дебел лизач!!!
  • 93 г-н Робот

    30 21 Отговор
    Изказаното от този човек няма нищо общо с реалността и целта му е да хвърли кал в очите на ЕС...
  • 94 Вотът на Недоверие е за триото

    40 28 Отговор
    Този протест е Вот на Недоверие за организаторите и подстрекателите. Пълен провал за държавният преврат. Това е Вот на Недоверие за Румен Радев, Христо Иванов, Хаджигенов, Мая Манолова и Корнелия Нинова. Хората не им вярвам и затова на митинга има по-малко от 1000 души. Виждат се ултраси, мутри, хулигани и партийни кадри и някои граждани. Нямат никаква подкрепа. Народът не им вярва затова не е на улицата. Народът е с управляващите. Тези стари политически муцуни се провалиха с манипукациите и лъжите си.
  • 95 Нещастник

    10 12 Отговор
    Сигурно накрая им е казал, че протеста е за предната оставка, и тези са от хората неразбрали, че е била дадена и вече сме в края на 3 мандата...
  • 96 Тоя ми прилича

    27 16 Отговор
    на чорбаджи Нено, една лебеница за тяло и една по-малка за глава.
  • 97 хамсал

    33 15 Отговор
    Ал Бо, що не пусна на ЕНП записа от интервюто на Хекимян с Марешки? Да чуят хората, как няма да се подписва, после как ще се подписва, следва подписвам без да съм чел и да знам за какво става въпросТ. Не си знам фирмите, имената им и кой ги ръководи! Пуснете записа да се посмеят хората! Гарнирай това със записите и снимките на напречно проснатия до шкафчето тюлени пей сърце!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 БОРИСОВ Е ПРЕДАТЕЛ!

    32 22 Отговор
    БОРИСОВ Е ИЗМЕННИК! И ЙОРДАНОВ Е СЪЩИЯТ!!!
  • 100 Оцелял от "градежа" СДС-арски българин

    34 15 Отговор
    За тава кюфтета е готов да плямпа и да се.е наляво и надясно, без срам и без свян.
    Помня преди 20 г. как и Тулупа беше опънал палатка на жълтите павета за да стачкува и да"гладува"против сегашната Конституция ,но не отслабна.Оказа се,че отвреме навреме скришом е нагъвал в палатката луканка,а когато комунягите му обещаха председатекското място в Парламента,Тулупът престана да стачкува и да гладува.
    Търсете в Гугъл откъси от книгата "Третия светилник" на емигранта Божидар Чеков,забранена през 2002г.от СДС-Шайката.Хем ще се посмеете, на съвременника на Бай Ганьо,хем ще разберете истинското лице на Тулупа.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 иван иванов

    32 28 Отговор
    лъжец долен,защо изопъчаваш нещата бе нещастник,защо викаш на черното бяло.по големи нагледци от герберите няма,какъв евродепутат си ти бе мекере...кого лъжеш,хората не са толкова прости колкото ги мислиш...

    Коментиран от #119

  • 103 анонимен

    27 19 Отговор
    А.Й. говори като човек, който не иска да проумее, че той и неговите другари направиха през 89-90год, това, че хората да изпитват ненавист към промените и скапания живот, който са принудени да живеят.
  • 104 Грую

    16 13 Отговор
    Не метеж г-н Йорданов, ментеж, ментеж!!!!!
  • 105 Наблюдател

    29 23 Отговор
    Изключителен мерзавец!
  • 106 Блатска свиня

    30 21 Отговор
    Извинявай предателска свинио ама при мажоритарни избори никога нямаше да си в ЕП ти си символ на корупцията и грабежа
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Ревът на Последните

    22 16 Отговор
    Нещо няма ли да каже за живота на хората в България и защо първите по смъртност и последни по доходи искат разпускане на НС!?
    Няма ли да каже за паразитната власт, която се предава като щафета м/у безкруполни "политико-питеци" вече над 30год.в страната,
    прогонвайки всеки разумен човек от територията и. Нещо да каза за фалшивите избори, осигуряващи незаконен мандат на всеядните примати?
    За политическата репресия и използване на държавната власт като репресивен орган?
    Ходещият мъртвец на гробарите не говори за проблемите на българите, изтъква проблемите на самокомпрометиралите се, престъпници във властта !!!

    Премахването на разделението на властите е Първостепенно Углавно Престъпление(държавна измяна) за което се носи тежка Наказателна отговорност.
  • 109 сайше

    21 17 Отговор
    Туск сигурно е сляп и не вижда какво се случва, а чака конформиста саико да го светне.
  • 110 не може да бъде

    21 18 Отговор
    Според мен г-н Йорданов не е прав ,защото ако ставаше дума за метеж или метеШ,значи би трябвало някои да го хванат и да изметат площад Народно събрание с такива като него !Но може би и това време ще дойде !
  • 111 Андрей Ковачев

    21 14 Отговор
    Личи си закалката на БКП+ДС-блюдолизеца Санде радикал-риминалот! Лъже и краде от общото като дърт дебел ТеКеЗеСар! Днес е едни хубав ден за БКП+ДС-блюдолизката мутризация!
  • 112 ГНУСЕН

    21 21 Отговор
    КЪРЛЕЖ. ОСТАВКА!
  • 113 Българин

    29 28 Отговор
    Александър Йорданов - едни от малкото достойни български политици. Един от малкото останали седесари, че някои се изрудиха в 'седерасти'.

    Коментиран от #185

  • 114 ПЕНКО

    18 16 Отговор
    РАЗБИРАТЕ ЛИ ЗАЩО ПОЛУУМРЕЛЯЦИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИРАНИ ЗА КАКВОТО И ДА Е !?!?!? РАБОТЕЩ ШЛОСЕР Е ДОПРИНЕСЪЛ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ОТ ТОЗИ ПРОДУКТ НА "ЧЕРНОТО ВАНЕ" !!!!!!!!!!!!
  • 115 Другия с коня

    32 16 Отговор
    Легитимното управление на една държава става чрез Избори,а не чрез Метеж,Въстание,Бунт или Саботаж на Държавата.Ако не приемате Факта,че сте малцинство като партия,проблема си е Ваш.Не ни го прехвърляйте на нас,Народа.Факта че Никога повече няма да сте Мнозинство е трудно приемлив и ще се наложи да го осмислите по Трудния начин явно,другарки и другари от БКП,БСП,АБВ,ДБ,и още 20 НПО та.....

    Коментиран от #134

  • 116 Народа

    27 27 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    МНОГО ТОЧНО И ИСТИНСКО ИЗКАЗВАНЕ НА ГОСПОДИН ЙОРДАНОВ,
  • 117 walking dead

    20 16 Отговор
    Служебно назначен , избран от политическата морга на Кратуната ,не от суверенна. Европарламентарните избори в България, са нелигитимни поради неимоверно ниска избирателна активност, много под 55% вот.
  • 118 ПАРАЗИТ

    21 20 Отговор
    ГНУСЕН ЧЕРВЕН СЕДЕСАР Е ТОЯ , ЗЙАТОВА Е И В ГЕРБ , ДА РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ГАДТА !
  • 119 до иван иванов

    18 15 Отговор

    До коментар #102 от "иван иванов":

    Я ми кажете в какво льже господине.свалете си черните очила за да виждате нещата такива каквито са .или вие на черното бяло викате и пак сте прави.
  • 120 ИМПЕРИАЛИСТ

    25 20 Отговор
    ЖЕЛЯЗНО ТОЧНО И АРГУМЕНТИРАНО ИЗКАЗВАНЕ....БРАВО САШО!!!
  • 121 Йо Несбьо

    27 20 Отговор
    Съвсем точно казано! 6 месеца до края на мандата на настоящото правителство. Изчакайте си ги и не гласувайте за ГЕРБ, щом не желаете. Другото е тормоз над съграждани, които не могат спокойно да отидат на работа, на лекар и не могат спокойно да водят нормален социален живот...И защо?! Защото една групичка се опитва да вземе насилствено властта чрез въстания, революции и издевателства срещу граждани и полицаи. И колко е подкрепата за метежниците?! Твърденията са за 70% от населението, реално виждаме няма и 1% от хората. Колко са 35,000 души в двумилионна София?! Ще ви кажа - 1,75%!!!!!!!! 98,25% са българските граждани, които не протестират!
  • 122 Кранг

    11 3 Отговор
    Каква Оставка бе, чакам си парите от заемите, дето ги изтеглих на ваш гръб.
  • 123 Ал. ЙОРДАНОВ. Какъм метеж те гони??

    12 18 Отговор
    ХАМЕЛЕОН и Предател, Маргинал, Продадох те, Погубихте СДС, за да си пълните Гушите няколко човека!! Позор си приличащо на човек същество!!! Измитат боклуците от КОРУМПИРАНАТА власт. ИЗМИТАНЕ НЕЕ МЕТЕЖ!
  • 124 Какъв??

    12 9 Отговор
    Метеж те гони, това е метла!!!
  • 125 българка

    14 18 Отговор
    Когато човек не е глупав, а говори глупости, защото има интерес, е многократно повече укорително от това, когато си глупав и си говориш глупости. Не знам какво си мисли този човек, как ще гледа хората в очите, когато се върне в България, защото е разпознаваем. Нима си мисли, че мутрите вечно ще държат властта? Е, НЯМА ДА СТАНЕ! НИКОЯ ДИКТАТУРА НЕ Е ОЦЕЛЯЛА - ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА!
  • 126 Байко

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Комуниста":

    Вярно ли е това ???
  • 127 1009

    10 12 Отговор
    Забравихте ли? Мистър 10% защитава мутрите защото и той е като тях.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този малоумник

    16 10 Отговор
    Как ще надвием толкова много лъжливи и продажни хора на високите постове? И като си спомням, че Първанов е допринесъл за издигането на ББ направо се отчайвам. Дано на изборите народа да избере бъдеще, а не пропадане в гнилоч. Помислете за децата си. Скоро няма да имаме нито истински лекари, нито истински каквито и де специалисти.
  • 130 Бесен

    15 15 Отговор
    Много болен мозък сред шайка болни мозъци. Привиждат му се преврати и метежници и лексиката му е от първата половина на 20-и век. Живо доказателство за покварата от властта и парите. Простичката истина е, че на народа му е писнало от вас и загробващото ви управление и иска промяна - това е демокрацията, а не шепа оядени прасета да се вкопчват и оливат с власт до беззаконие. Ако бяхте управлявали добре, никой нямаше да ви иска оставка. Народът не е прост, нито са метежници. Бо--ук!
  • 131 Сойка Присмехулка

    4 7 Отговор

    До коментар #17 от "аврамъ бакалинъ":

    Ти въобще вярваш ли си на това, което си написал?
  • 132 Капитана

    16 16 Отговор
    ДЕБЕЛА АЛЧНА И ГНУСНИ СВИНЯ ТИ ДА МЪЛЧИШ - ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА ЗАЕДНО СЪС МУТРАТА ! ТИ ИЗРОД УНИЩОЖИ БЪЛГАРСКОТО СТОПАНСТВО КАТО ЗАТРИ ТКЗС И АПК И ВСИЧКО ПОСТРОЕНО ОТ СОЦИАЛИСТИТЕ ! БЕЗУМЕН ЧОВЕЧЕЦ ОТ С ДС - ДОКАТО УНГАРИЯ ЧЕХИЯ ПОЛША И ДРУГИТЕ СОЦИАЛНА ДЪРЖАВИ ТАКОВА КОЩУНСТВО НЯМАШЕ И ЗАТОВА КЪДЕ СА ТЕ КЪДЕ СМЕ НИЕ - НИЕ ГИ ИЗБИРАМЕ СЪС КОНКУРС !!!!
  • 133 Сашо ГЬОНСУРАТА.

    18 13 Отговор
    Този и той сума ти време оскверняваше стола на председател на Народно събрание....Ама то след това кой ли не седя на този стол,то не беше Цачевата Цеца,Караянчевата Цвета на която и викат от Бяло море до Дунав и от Черно море до Струма ,кърджалийската ПП.....
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Шаран БГ

    8 10 Отговор
    А защо да чета, какво е казал един човек, за когото всяка отрицателна класификация ще звучи като комплимент ??? Горе-долу всичките са от "един дол дренки"!! И щом това се харесва на Големия Брат и послушниците от Брюксел..........жална ти майка, български народе !!!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Другия с коня

    14 11 Отговор

    До коментар #139 от "Коко":

    С Дезинформация няма да излъжете никой да ви се върже.....Орешарски от БСП с 25 милиона - Осъден....Десет Олигарси от БСП Приватизатори с доказани кражби - в Ареста..Цветан Василев БСП .КТБ -4 милиарда Божков - БСП700 милиона....Ето кой е Крал България....
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 протест и метеж

    13 11 Отговор
    кКак СДС от което е и Йорданов 97 год. свали Виденов с метеж или протести .ЗА Йорданов е протести които го докараха власт а сега е метеж срещу тези които го вкараха в европарламента ... и сега той се отплаща . Свят не остана .
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Синоптик

    7 9 Отговор

    До коментар #143 от "Българин":

    Бай ганьо в Европа
  • 146 Роко

    13 11 Отговор
    Гнусен политически труп, който защитава господаря с пяна на устата.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Европеец

    10 10 Отговор
    Срама няма този изверг!
  • 150 Иванов

    12 7 Отговор
    Не бива 2000 души да решават вместо 400 00 00
  • 151 Този е най

    11 12 Отговор
    големият варнески бокл;ук.От гадно семе което разтреля децата в Ястребино.Жив да го дереш малко му е.
  • 152 Иванов

    11 8 Отговор
    Не бива 2000 души да решават вместо 400 00 00
  • 153 88 ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

    16 10 Отговор
    Румен РУБЛЕВ в Сибир за да има мир!!!!

    Коментиран от #157

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 С една дума

    2 1 Отговор
    мъ..а.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 саса

    8 11 Отговор
    Заради такива предатели,измамници, СДС изчезна.А тоя изрод дано това да му е последното изказване и повече да не се е появил.
  • 159 Marinov

    9 10 Отговор
    БOЖE cпacи Бългaрия oт такива ПИШМAН Швecтaри, "Пaтриoти", Демократи , Ибрикчии и CИE !
  • 160 Рядък изрод

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    Тоя боклук беше и си остана един от най-долните фашаги и реваншисти на така наречения демократичен преход,чрез който реваншисти фашисти създадоха мафията в чийто плен е България
  • 161 Владимир

    6 8 Отговор
    Има ли по-долен погнуса от тая гад ??
  • 162 румунПутиновРублев

    13 5 Отговор
    Въх ко ши прайм ся , Александър хубаво ни подреди, че и всичко абсолютно вярно и точно го каза!
  • 163 Христо от Ерусалим

    9 2 Отговор
    Това което говори за президента е повече от истина.Проблема се състой в това че го казва именно той.
  • 164 Ха ха ха

    5 10 Отговор
    Политическа проститутка Сашко
  • 165 1234578

    5 8 Отговор
    "cпaзeнo ли e върхoвeнcтвoтo нa зaкoнa при прoтecтитe"

    Върховният ЗАКОН е волята на народа. Този върховен закон отменя всички ваши "измислени' гербаджийски, бесепарски, седесарски и депесарски закони. г-н "синя" Свиня. Не те ли е срам да си другар с бивши комунисти/бесепари, като Бойко Борисов и Данаил Кирилов.

    Коментиран от #183

  • 166 1234578

    7 8 Отговор
    Бай Ганьовците са много и доскоро бяха мнозинство у нас. Не са само в Евроейския парламент. Има ги и в българското правителство начело с министърпредседателя и в Народното ни събрание.
  • 167 Фффффф

    6 7 Отговор
    Не случайно СДС се помина,с такива като този край на България
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Малии

    3 5 Отговор
    Тоя пък какви ги дроби само говори все едно всичко е едиб сценарии който е наизустил хахаха.
    Нека го запитат правителството какво чакаше 10г.за да създаде така нареченото върховенство на закона а чак сега йигато ще ги изметат се опитват да го приложат.
    Все някой им е виновен на тях че не си вършат работа ефективно и допускат корупцията да се разраства по БГ.
    Я кажете кой е отговорен за онзи престтпник койтобсе окрива в дъбай кой е следял неговите даначни плащания кой си е затварял очите а не съм бил аз.
  • 173 Ани от Лондон, неосъждана

    4 6 Отговор
    Нещастник! Поредната политическа проститутка.
  • 174 Никой

    2 7 Отговор
    Абе лаин*р кой беше ти да търсиш кой е организирал протеста и не бил законен и президента ти пречи!Нали си лизач на гробаджиите и ти като тях ще потънеш.че кораба е със пробоини вече
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 умно село

    1 4 Отговор
    ЛИЗАЧ!
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Язе

    1 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    С президента рублофил ще делят една килия. Нали така
  • 181 Контраварненски

    2 6 Отговор
    Това са лъжи от човек, който не заслужава да е евродепутат. Той не знае нито един западен език, говори неистини, познат е като новия бай Ганьо, проводник на социалистическия реализъм в литературата и изкуството, слаб учен, нереализирал се литературен критик, вече в пенсионна възраст- на 68 години е. Напротив- тъкмо сегашният премиер води проруска и антизападна политика, истината е обратна на това, което варненският тарикат е изложил. За 30 години този човечец е бил само и единствено на държавната трапеза, никога не е работил на свободния пазар на труда, един социалистически човек, доста охранен и лаком.
  • 182 мелания

    3 5 Отговор

    До коментар #3 от "8357":

    Ако др. Йорданов е гнусен, то какво определение можем да сложим на др. бойкикев и отровното му трио? Да не говорим за изкривеното от злоба и омраза лице на оня с вдигнатия юмрук и празна тиква. В добавка като десерт да измислим определение за дружките, които като дресинг на салата се лепнаха в очакване на кокала, подхвърлен от мафиотите от Дубай и Белград-списъкът е дълъг-Сестра галева копейкин , лупи, пикаещият във фонтани, курвела,още един тулуп от някакъв си "боец" и голям брой пациенти изтървани от 4-ти км.
  • 183 мелания

    5 2 Отговор

    До коментар #165 от "1234578":

    Голямата ви грешка е, че се мислите за народа. Една шепа дрогирани и пияни лумпени си помислиха, че морето е до колене. Е, НЕ Е. Вчера стигнахте до там циганите от провинцията да извозите, за да изглеждате "многохилядно"сборище
  • 184 мелания

    6 6 Отговор
    Поздравления, г-н Йорданов!
    Много точна оценка на събитията.
    Нека се види в ЕНП, че в България има читави хора, а не само дебили, облъчени от путинландия.Депутатите в ЕП са там , за да работят за България. Дали има друга такава държава, като жалната ни България? Президент, който работи срещу законно правителство и срещу народа си. Евродепутати, които плюят по собствената си държава и с всяко действие я окалят пред света-Рада дълбоката, лъжливата и много крадлива иленка, президентски /агент/ съветник....... Надявам се само в ЕП да са умни и читави депутати /не като тези тримата/ и бъдат поставени на мястото им. А Гешев я чака иленка да се прибере-ама тя може да предпочете Масква. Сгреших-те бягат навсякъде другаде по света, но не и в Москва или Сев. Корея
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Пепи

    5 2 Отговор
    Браво господа българи! Огромна част от вас доказват чрез коментарите си казаното от господин Димитров! Злоба,обиди,линчуване,другарски съд но най- вече омраза! Огромна и безгранична омраза ! Опомнете се,не сме ли всички братя! Такова разделение не трябва да се допуска! Брат срещу брата не трябва да застава! Това иска големия демократ и ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, на нацията ,,ВЕЛИК,, ПРЕЗИДЕНТ ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ да изправи българи срещу българи ! Изобщо не му пука за последствията!
  • 187 Пепи

    4 2 Отговор
    Браво господа българи! Огромна част от вас доказват чрез коментарите си казаното от господин Димитров! Злоба,обиди,линчуване,другарски съд но най- вече омраза! Огромна и безгранична омраза ! Опомнете се,не сме ли всички братя! Такова разделение не трябва да се допуска! Брат срещу брата не трябва да застава! Това иска големия демократ и ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, на нацията ,,ВЕЛИК,, ПРЕЗИДЕНТ ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ да изправи българи срещу българи ! Изобщо не му пука за последствията!
  • 188 Пепи

    4 2 Отговор
    Браво господа българи! Огромна част от вас доказват чрез коментарите си казаното от господин Димитров! Злоба,обиди,линчуване,другарски съд но най- вече омраза! Огромна и безгранична омраза ! Опомнете се,не сме ли всички братя! Такова разделение не трябва да се допуска! Брат срещу брата не трябва да застава! Това иска големия демократ и ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, на нацията ,,ВЕЛИК,, ПРЕЗИДЕНТ ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ да изправи българи срещу българи ! Изобщо не му пука за последствията!
  • 189 Пепи

    4 2 Отговор
    Браво господа българи! Огромна част от вас доказват чрез коментарите си казаното от господин Димитров! Злоба,обиди,линчуване,другарски съд но най- вече омраза! Огромна и безгранична омраза ! Опомнете се,не сме ли всички братя! Такова разделение не трябва да се допуска! Брат срещу брата не трябва да застава! Това иска големия демократ и ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, на нацията ,,ВЕЛИК,, ПРЕЗИДЕНТ ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ да изправи българи срещу българи ! Изобщо не му пука за последствията!
  • 190 Пепилиано

    5 4 Отговор
    Браво господа българи! Огромна част от вас доказват чрез коментарите си казаното от господин Димитров! Злоба,обиди,линчуване,другарски съд но най- вече омраза! Огромна и безгранична омраза ! Опомнете се,не сме ли всички братя! Такова разделение не трябва да се допуска! Брат срещу брата не трябва да застава! Това иска големия демократ и ,,ОБЕДИНИТЕЛ,, на нацията ,,ВЕЛИК,, ПРЕЗИДЕНТ ДРУГАРЯ РУМЕН РАДЕВ да изправи българи срещу българи ! Изобщо не му пука за последствията!
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Цветето

    2 0 Отговор
    Много си тъп бе Саше, ама тия които те изпратиха в ЕП са два пъти по- тъпи от тебе.
  • 193 Щастливеца

    1 0 Отговор
    Този бай Ганьо не знае нито един западен език, той е срам за държавата, той трябва да бъде отзован и пратен на бунището, близо до колхозния пазар в родния му град Варна. Рядко отвратителен човек, падение за човешкия род, той предаде СДС, синята идея му премина през дебелото черво.
  • 194 балтов чарк

    0 0 Отговор
    този носорог от 30 години се пени и лае едно и също, за него ,,демокрацията,, беше и си остана чифт тиранти с които си защипваше гащите. ето защо моя милост нямя да гласува машинно или хартиено за нито едно политическо изкопаемо на предстоящите избори.
  • 195 скитника

    0 0 Отговор
    Е, това все пак е изказване един от първите "демократи" в България, т.е. един от първите пребоядисали се, като Янко Станев, които за един ден станаха СДС-ри и "демократи".
  • 196 скитника

    0 0 Отговор
    Г-н Йорданов, представител на родените за една нощ демократи, може би не знаете, че през лятото на 1989 г. г-н Янко Станев търсеше и не можеше да намери двама гаранти за да стане член на БКП. Три -четери месеца по-късно се оказа, че винаги е бил против БКП и всъщност е "демократ" и един от първите членове на СДС -Варна, поради което още на първите "демократични" избори стана кмет на кметство Вл-во. После взе, че се определи към ДПС, а след изгонването му от ДПС - си е просто "независим" общински съветник, но не излиза от политиката. Местното самоуправление прибира май всички, провалили се в "голямата" политика - така че, ОСТАВКА.