ФАКТИ.БГ

Кремълският рекетьор

Путин играе "ва банк". Като всеки картоиграч, разтреперан от алчност и загуба на хладнокръвие

Публикувана: 4 Април, 2021 13:00
209 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5599
Кремълският рекетьор
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 2 от 115 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Димитрин Вичев, Съпредседател на Атлантическия съвет на България

Всъщност руският президент Владимир Путин винаги е използвал бандитски методи. Научени от уличните банди в родния му Ленинград и от школата на КГБ.

Целта му днес е същата като фикс-идеята на севернокорейския диктатор Ким Чен Ун - да принуди американския президент да започне разговори с него. Което би означавало да го признае за равен или поне за достатъчно значим.

Тактиката на Ким като че ли успя при предишния американски президент. Доналд Тръмп се срещна с комунистическия генерален секретар, нещо си говори с него и даже размени любезни писмени излияния. Но и Тръмп бързо разбра, че Ким е азиатски квартален рекетьор, който иска да държи съседите си в страх и че няма сериозно намерение да спре ядрените опити и изпитанията на балистични ракети. Просто се пробва да замаже очите на САЩ, за да бъдат свалени санкциите срещу режима му.

С подобен номер, макар и на по-високо равнище, сега излиза евразийският лидер Владимир Путин. Трупа войски, дрънка оръжие около Украйна и плаши с поредна ескалация на военните действия. И той, и слугинажът му са наясно, че САЩ и президентът Байдън няма да проспят тази демонстрация на мускули и да останат безмълвни при евентуална пряка руска агресия.

Вероятно в Кремъл разчитат Съединените щати да не изпратят военни инструктори и модерно оръжие в подкрепа на Украйна. Московските „стратези“ може би се надяват, че САЩ ще останат пасивни и че няма да имат пряк сблъсък с американски войници на украинска територия.

Подобни сметки правиха преди три години и в Сирия, но неочаквано за Москва повече от 200 бойци от „частната“ руска армия „Вагнер“ бяха изпепелени само за няколко часа в района на град Дейр аз Зур.

В стремежа си да държи НАТО по-далеч от евентуалните зони на военен сблъсък с Украйна, преди няколко дни Кремъл вдигна във въздуха и изпрати близо до морските граници на съюзните държави от Алианса десетки руски изтребители и бомбардировачи. От северна до югоизточна Европа. Руските бойни самолети извършиха пиратски облитания с изключени транспондери, за да не оповестят координатите и посоката на полета си.

Нарушителите на международните правила за въздухоплаване бързо бяха прихванати от десетки натовски изтребители над Северно, Балтийско и Черно море, след което бяха принудени да се върнат в авиобазите си. Командирите от НАТО твърдят, че са доволни от извършените тренировки на силите за противовъздушна отбрана и на дежурните бойни изтребители. Прихващането и подготовката за стрелба по реален противник са най-добрата подготовка за пилотите и за разчетите на зенитно-ракетните установки.

Паралелно с тези провокации, притеснени от обещанието на Байдън за нови санкции срещу Кремъл заради намесата му в изборите в САЩ, вече са активирани десетки левичарски и крайно десни организации в Америка и Европа. Краткосрочната им задача е да притискат президента Байдън да смекчи тона към Путин. Това финансово стимулирано „обществено мнение“ се опитва да внушава страх от военен сблъсък с Русия.
Кремълските бандити отлично знаят, че хората на Запад не искат война и че ще изискват от своите лидери да преговарят с Путин.

Точно това е целта на Кремъл.

Защото само така Путин ще може да демонстрира пред руския народ колко велик и мъдър лидер е, и как американците се страхуват от могъщата и „непобедима“ руска армия. Така Кремъл ще може да продължи да заблуждава руските граждани, че трудният им живот не е заради кражбите на руските олигарси и корумпирани чиновници, а за да може Русия да бъде призната от САЩ и останалия свят за велика сила.
И все пак, ако Путин успее да склони Байдън към разговор, какво ли би поискал от американския президент?
Със сигурност – много неща, с надеждата да получи по малко от всичко или поне едно, но за по-дълго време. И като всеки махленски рекетьор го иска сега и веднага.

Най-вероятно Путин би поискал от Байдън:
Първо, да бъдат отменени санкциите срещу режима му.

Второ, САЩ и Западът да се примирят с анексията на Крим.

Трето, САЩ, Западът и целият свят да забравят за правата на човека в Русия, да престанат да мерят руската държава със строгите стандарти на западната цивилизация и на демократичните общочовешки принципи и ценности.

Четвърто, САЩ да се откажат от решението си да блокират пускането в експлоатация на руските газопроводи "Северен поток-2" и "Турски поток", което значително би намалило притока на милиарди евро към изтъняващия бюджет на Кремъл.

Пето, САЩ да приемат, че Украйна, Грузия и Молдова са част от сферата на руските интереси, вътрешен двор на Путиновата полуимперия и завинаги да бъдат оставени под опеката и "закрилата" на Москва. Както и че не бива даже и да си помислят за кандидатстване и членство в НАТО и ЕС.

Не е изключено Владимир Путин да поиска гаранции за неприкосновеност на авоарите на руските олигарси и на лицата от вътрешния кръг на кремълския диктатор, скрити в офшорни и западни банки. Посочените авоари, заедно с други откраднати от руския народ средства, според различни медийни наблюдатели, наближават невъобразимата сума от 2 /два/ трилиона долара!

Парите ни или живота ви!“ вероятно ще бъде скритата заплаха, под формата на избор, който ще предложи подполковника от КГБ на американския президент. Надали Путин случайно отправи пожелание за здраве на Байдън, след като научи, че американският президент е отговорил с „да“ на журналистически въпрос дали смята Путин за убиец.

Срещу възможността да продължи да граби населението си и да си осигури покорни съседи Путин вероятно ще обещае, че той и кремълската хунта ще гарантират „мира и дружбата между народите“.
Може даже да даде „честна дума“ да спазва Минските споразумения и дори да върне на Украйна окупираната част от Донбас и контрола по границата ѝ с Русия. Но разбира се, с подусловието Украйна да предостави автономия на Луганска и Донецка област. С което ще започнат безконечни уточнения, упреци, нападки, назначени и отложени срещи на експертни групи и т.н. и т.н.

Путин играе "ва банк". Като всеки картоиграч, разтреперан от алчност и загуба на хладнокръвие.
Ала Джо Байдън познава достатъчно добре и твърде отдавна рекетьорските похвати на Кремъл. И надали ще се поддаде на шантажа. За отстъпки и дума не може да става, защото това би означавало да признае победа на авторитаризма над либералната демокрация, която е основата и конструкцията на съвременното западно общество и държавност.

От друга страна комунистически Китай внимателно следи ситуацията в отношенията между Москва и Вашингтон. Ако САЩ отстъпят пред Кремъл, то нищо добро не чака нито уйгурите, нито китайските тибетци, нито гражданите на Хонконг. Най-застрашени от засилващата се мощ и апетити на Китай са неговите съседни държави. Тайван, Япония и Южна Корея също ще имат сериозни основания да се разтревожат за своята национална сигурност. Това са страни, които са доказани съюзници на САЩ и не могат да бъдат оставени в риск да последват съдбата на Украйна, Грузия или Молдова.

Очаквам и се надявам страстите на московските чекисти скоро да бъдат охладени. Възможно е някакъв телефонен разговор между Путин и Байдън все пак да се проведе през тази година. Но лична среща на четири очи и договорки за светло бъдеще, при сегашното нагло и агресивно поведение на Русия срещу Запада, едва ли скоро ще има.

Междувременно съюзните държави от НАТО започнаха подготовката за широкомащабни военни учения от Балтийско до Черно море, които ще се проведат по въздух, суша и море през следващите три месеца на територията на 14 съюзни държави. Маневри, в които ще участват повече от 28 000 военнослужещи от 26 държави, оборудвани с най-съвременните оръжия, техника и транспортни средства. Учения, които ще представляват недвусмислен знак към пълководците на „несъкрушимата и легендарна“ руска армия за възможностите, силата, координацията и мобилността на войските на Алианса.

Куражът на кварталния бандит е голям само когато налита на бой срещу малки, самотни и далеч по-скромни по сила съперници. Но види ли твърдата решимост на обединени и изправени срещу него хора, смелостта му бързо се изпарява и се скрива в бърлогата си.

Точно така трябва да се постъпи и с кремълския рекетьор. Време е да му бъде преподаден колективен и запомнящ се урок, а той да се скрие някъде по-дълбоко в бункерите си в Москва или Урал. Защото все по-вероятно изглежда някой ден или нощ, близкото му обкръжение да постъпи с него така, както със Сталин са постъпили „верните“ му съратници през 1953 г. Поне така твърдят познавачи на историята и тайните на Кремъл и нравите на обитателите му.

Надявам се, че лидерите на цивилизования свят отлично помнят грешките на предшествениците си от миналото и че няма отново да ги допуснат. Те би трябвало много добре да са научили урока, че плодотворни разговори за мира с Кремъл могат да се водят само от позиция на силата. И че никога не трябва да имат безрезервно доверие на думите и обещанията на руските лидери. Дано никога не забравят и думите на великия германски канцлер Бисмарк от края на XIX в., че „нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан.“

Русия

Поставете оценка на статията:
Оценка 2 от 115 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
кнаус 485
2 Отговор
Статия е боза...Путин е велик президент на Русия, колкото и да не изнася на мекотелите от атлантическия съвет....

Коментиран от #150


Оценка:
-64 +326

3
Този коментар е премахнат от модератор.
КОТарАК
4 Отговор
кво коментирате Путин , нашите чекмеджета не са ли за евроатл. коментар? всичко ни е наред ли?човека изправи Русия , а ние даже и на олимпиада не може да идем вече

Оценка:
-35 +261

Реално
5 Отговор
Ако сменят Путин със САЩ-всичко ще си дойде на мястото в тази статия.То бива дебелоочие-то бива наглост...ама тия минават всякакви граници!

Коментиран от #103


Оценка:
-35 +267

део
6 Отговор
Жалко, истерично писание пропито със злоба, автора не е наясно с фактите, или ги пренебрегва удобно.

Оценка:
-35 +257

русенец
7 Отговор

До коментар #1 от "Айде бе":


Защото искат да си заслужат парите! Иначе точно бащите им говореха хвалебствия за СССР и КПСС, примерно Исак Паси беше такъв един лизач. Соломон не е паднал далеч от дънера.:)

Коментиран от #120, #183


Оценка:
-20 +202

Ръдулчо
8 Отговор
Абе Чичо Манчо, американските бойни И разузнавателни самолети включват ли си транспондери те?

Оценка:
-20 +161

9
Този коментар е премахнат от модератор.
Ами не
10 Отговор
Тоя Атлантически Съвет да беше драснал поне два реда за признанието на сина на Байдън-корупция,наркотици,политическо влияние ,секс интриги и т.н....

Оценка:
-23 +204

Антимилиционер
11 Отговор
Посочените авоари, заедно с други откраднати от руския народ средства, според различни медийни наблюдатели, наближават невъобразимата сума от 2 /два/ трилиона долара!

Коментиран от #56


Оценка:
-107 +34

12
Този коментар е премахнат от модератор.
13
Този коментар е премахнат от модератор.
Факт
14 Отговор
Путин е най-богатият човек на планетата. А руснаците най-бедните и гладни мужици.

Оценка:
-156 +42

Някой си
15 Отговор
Никому неизвестния “атлантически съвет“
С Ленчето с кремчето в него :)

Оценка:
-22 +159

ха ха хаааа
16 Отговор
Ако Х@йло прочете това , ще му увисне още повече клифора .😁

Оценка:
-62 +20

Сичкото мурзиллаш на амбразурата
17 Отговор
Хахахахаха

Оценка:
-77 +30

18
Този коментар е премахнат от модератор.
19
Този коментар е премахнат от модератор.
20
Този коментар е премахнат от модератор.
21
Този коментар е премахнат от модератор.
ежко
22 Отговор
Атлантически Съвет?!?Боже,боже....жив да не бях!

Оценка:
-22 +113

Сделано в России
23 Отговор
Пу дкара, ако обеднее с 1 трилион долара, пак ще е по-богат от следващите 50 взети заедно.

Оценка:
-65 +20

Лост
24 Отговор
Какво е това име Димитрин? Нещо между Димитър и Димитрина ли?

Коментиран от #208


Оценка:
-16 +89

Смехурко
25 Отговор
Жужето Пугин не може да се мери с великана Вичев!

Оценка:
-78 +15

Сичкото мурзиллка
26 Отговор
Се събира като мухи на....мед под статии за лилипутин 🤣🤣🤣

Оценка:
-75 +22

123
27 Отговор
А стадото в Кравария мре от глад и ковид! :) Петата колона на Кравария в България е изпаднала в див ужас! :)

Коментиран от #203


Оценка:
-19 +102

660
28 Отговор
ПУТИН ГО СТАБИЛИЗИРАХА "ПРОЛЕТИТЕ" И АМЕРИКАНСКАТА АГРЕСИЯ В СИРИЯ - ИНАК ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА СТАЛ БАГАЖА . Със сирийският конфликт ГО издигнаха на пиедестал и възродиха руското величие, а и се видя цялото америкаско лицемерие

Оценка:
-24 +78

29
Този коментар е премахнат от модератор.
Милиционеру Путину
30 Отговор
Путин ако върне половината откраднато, ще може да плати външния дълг на САЩ и Италия 2 пъти.

Оценка:
-80 +19

31
Този коментар е премахнат от модератор.
32
Този коментар е премахнат от модератор.
33
Този коментар е премахнат от модератор.
Ротшилда
34 Отговор
ако върне заграбеното на американците, то може и да не страдат от недохранване и гладна смърт.

Коментиран от #163


Оценка:
-16 +65

35
Този коментар е премахнат от модератор.
Къде
36 Отговор
Атлантиците какво искат - война с Русия? В интерес на какво и на кого? Вярно, че искат войната да се води на територията на бившия СССР. Така е много лесно да лаеш от офиси, платени от САЩ, друго е да се биеш и да зашитаваш своята земя. Хубава война няма!!!

Оценка:
-13 +108

Много ми е
37 Отговор
кеф да гледам растящите лагери от бездомници край сороспийските градове. Лошото е, че вече много са труповете и ще плъзнат зарази.

Оценка:
-13 +59

Бесен Язовец
38 Отговор
Този,, Съвет" са едни явни шпиони в РБ които най обезпокоявано подкрепят продажбата на България!!!

Оценка:
-17 +88

Членин
39 Отговор
Держись , товариш Впутин ...

Оценка:
-38 +17

АТЛАНТИЧЕСКИ WC
40 Отговор
Да си затварят човките майцепродавците на Пасито шпионина който продаде интересите на РБ на краварите!

Оценка:
-16 +90

ГАМЕРАТА
41 Отговор
В тояа нещо кръстило се Съветче са събрани най големите неграници като се почне от Паси та се стигне до Чампоевицата с тиковете!

Оценка:
-16 +71

42
Този коментар е премахнат от модератор.
43
Този коментар е премахнат от модератор.
44
Този коментар е премахнат от модератор.
КОНТРАТА
45 Отговор
Рекетьорите са у Вашингтон, обаче си намериха майстора в лицето на Руската Федерация по късно и на Китай. Шанса да рекетират и РФ и Китай са им нулеви на фалирали кравари дето петела вече не им пее дори в Близкия Изток!

Коментиран от #54, #166


Оценка:
-18 +84

Професора
46 Отговор
Това е един пасквил който струва не повече от 2 шекела!

Оценка:
-19 +81

АТЛАНТИЧЕСКИ WC
47 Отговор
Министъра на външните работи на продажника Иван Костов си направл НПО което да плюе по Русия от РБ. Пасито е на пряко подчинение от Козяк и от там се и финансират!

Оценка:
-18 +74

Касиера
48 Отговор
Вичев днес си взел добри пари от козяк ...личи ?!

Коментиран от #122


Оценка:
-17 +62

49
Този коментар е премахнат от модератор.
😁😁😁😁😁
50 Отговор
От кое село е родим този Димитрин или по скоро Думитрич? 😁😁😁😄😄😄Димитрин??!?

Оценка:
-18 +39

51
Този коментар е премахнат от модератор.
Ужасонн
52 Отговор
Тези нькакви нови играчи "атлантически съвет" пахахах жалкари

Оценка:
-18 +50

53
Този коментар е премахнат от модератор.
54
Този коментар е премахнат от модератор.
Бесен Язовец
55 Отговор
Това е същито НПО дето искаше в РБ да бъдат разположени краварски ракети и да направи РБ мишена за бъдещ конфлик между РФ и Обора, и да ни въвлекат във война на чужди интереси. Продажници не прикрити, трябва да бъдат забранени, както са забранени фашистките организации!

Коментиран от #63


Оценка:
-19 +69

НАТО ВЕЦ
56 Отговор

До коментар #11 от "Антимилиционер":


Значи може да си купи САЩ. На разсрочено плащане 🤣

Оценка:
-13 +31

Реалиста
57 Отговор
Димитрин Вичев, съпредседател на Атлантическия съвет на България.Тоя го знам, на Димитричка сина.От малък си е келеш и мръсник.Баща му се отказа от него и взе името на майка си.А колко е тъп и прост.По рождение си е такъв.Сега явно е под крилото на българомразеца Пасито.Господи, прости му, той не знае нито какво говори, нито какво пише.

Оценка:
-19 +64

Биде
58 Отговор
Пишман съпредседател и евроантлантик с едностранчив и неверен анализ и без грам лично мнение! Аз бих казал че отдавна световния и единствен рекетьор за света е Америка!!!

Оценка:
-18 +61

59
Този коментар е премахнат от модератор.
Седесарят.
60 Отговор
Атлантиците са пълни нещастници..

Коментиран от #85


Оценка:
-18 +53

JEB
61 Отговор
война с русия заради смешното джудже няма как да има защото собствените му генерали ще го разчленят..танковете им армата са под 100 бройки и стелт изтребителя им е абсолютен фейк..остава им ядрената опция и всички хора по земята включително и семействата им ще трябва да умрат заради гадното джудже

Коментиран от #176


Оценка:
-63 +19

62
Този коментар е премахнат от модератор.
ke da
63 Отговор

До коментар #55 от "Бесен Язовец":


зАБРАНЕНИ ТРЯБВА ДА СТЕ ВИЕ РУСОФИЛИТЕ ЕУ А ПРИЗИДЕНТА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА РУСОФИЛЩИНА!

Коментиран от #75


Оценка:
-67 +20

Сандо
64 Отговор
Ако знаета този какво нищожество беше преди години ...Ама на,хвана правилната линия и стана човек - "правилния" човек на Правилните Началници!

Оценка:
-15 +50

65
Този коментар е премахнат от модератор.
Сульо
66 Отговор
Вече и на лyди ли се дава думата навсякъде? Ми давайте, все още има останали пациенти на четвърти километър и Карлуково, питайте ги всички какво мислят по всички въпроси.Ама после не се чудете, ако хората ви се смеят и рекламодалите се махнат.

Оценка:
-18 +47

67
Този коментар е премахнат от модератор.
Порно
68 Отговор
Пазарна икономика - едни си продават задника, други съвеста. Второто е по доходно. А основната грешка е , че Путин искал да го приемат за равен. Грешат тия които мислят , че могат да го принудят за каквото и да е. А ако сбъркат и атакуват руснаците с конвенционални оръжия , и вземат превес , руснаците ще отговорят с ядрен удар. В началото предупредително , не по щатите , а по държава , за която на никого не му пука.

Оценка:
-16 +49

69
Този коментар е премахнат от модератор.
Реалист
70 Отговор
Русия не си знае мястото в политиката ! За съжаление така стоят нещата !

Коментиран от #78


Оценка:
-52 +15

71
Този коментар е премахнат от модератор.
Смех !
72 Отговор
Путин не е рекетьор нито бандит.За разлика от западните джендъри.Направо раздава шамари !

Оценка:
-17 +52

НАТОвец
73 Отговор
хахаха, абсолютно ВЕРНО и ИСТИНА !! Крайно време е в Бг да бъдат разположени установките ПЕЙТРИЪТ, заплахата от исток расте !!!

Коментиран от #161


Оценка:
-50 +17

Бай Шиле
74 Отговор
"кварталният бандит,кремълски рекетьор" Какъв извисен,експертен анализ! В случай,че IQ-то на всички от този платен съвет е такова,призовавам спонсора им да спре ДМС-тата.

Оценка:
-15 +49

Бесен Язовец
75 Отговор

До коментар #63 от "ke da":


Такива като Димтрич трябва да бъсат съдени за сътрудночество на чужди разузнавня и подлопаване на сигурността на РБ!

Коментиран от #79


Оценка:
-15 +51

пешо
76 Отговор
май са привършили грантовете меките китки от "атлантическия съвет". и джафкат, някой да ги забележи и да им подхвърли нещо.
унизителен начин на съществуване - да зависиш от подаяния.

Оценка:
-14 +48

77
Този коментар е премахнат от модератор.
Значи
78 Отговор

До коментар #70 от "Реалист":


сега е моментът да им дадеш урок на руснаците.
Аз ще те подкрепям морално, чрез емайли.

Оценка:
-23 +10

JEB
79 Отговор

До коментар #75 от "Бесен Язовец":


ее гризач ти още ли не си разбрал че нато са съюзници ?? пък щирлиц и компания врагове..време е да си изгориш червената книжка не мислиш ли ??

Коментиран от #102, #131


Оценка:
-46 +17

психиатър
80 Отговор
Крайно време е в Приморско и Слънчев бряг да се разположи ядреното оръжие на най демократичната държава.

Оценка:
-16 +13

81
Този коментар е премахнат от модератор.
Автора
82 Отговор
Яко го хапе коня. Виждам го грабнал пушката да атакува бункера на жужето.

Оценка:
-14 +28

83
Този коментар е премахнат от модератор.
Гост 82
84 Отговор
Статиятя е написана за пари!Няма смисъл да се сърдим на т.н. атлантици.Просто хората си изкарват хляба с навеждане!Въпрос на морал и личен избор!Но можеше да е по-кратка......

Оценка:
-14 +43

СВОЛАЧ
85 Отговор

До коментар #60 от "Седесарят.":


ХЕ ТОЯ ВОЕНОЛЮБЕЦ СЪВСЕМ Е ИЗПЕРКАЛ, ПРОДАЖНИКА НАТОВЕЦ. АМИ СТЯГАТЕ СИ БАГАЖА ОТ АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪВЕТ И НА ВЛАКА ЗА ОКРАИНО-РУСКАТА ГРАНИЦА ВОЕНОЛЮБЦИ ,ДА СЕ НАВОЮВАТЕ. АЗ КАТО БЪЛГАРИН НАСЛЕДНИК НА ГОРДИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ ОТ ШИПКА. НЕ ИСКАМ ДА СТАВАМ ПУШЕЧНО МЕСО НА БАЙ ДЪН И НАТО!!!! ВОЕНОЛЮБЦИТЕ ОТ АТЛАНТИЧЕСКИЯ СЪЮЗ ДА СА НА ПЪРВА ЛИНИЯ НА ГРАНИЦАТА И ГОРДО ДА СЕ ИЗПРАВЯТ ДО ФАШИСТИТЕ БАНДЕРОВЦИ.

Оценка:
-15 +55

86
Този коментар е премахнат от модератор.
Хахаха..
87 Отговор
Опашатите лаят,чак вият,а СП-2 си бълбука ли,бълбука..

Коментиран от #180, #184, #189


Оценка:
-13 +24

88
Този коментар е премахнат от модератор.
Behemoth
89 Отговор
Жужето няма право да рекетира никого ...такова право има само САЩ....давайте милиардите за чертежите ,че лошо ви се пише...

Оценка:
-13 +29

90
Този коментар е премахнат от модератор.
JEB
91 Отговор
е няма само малинов и компания да пишат платени статии
трябва да има паритет

Коментиран от #96


Оценка:
-29 +14

дедо Герчо
92 Отговор
НЕЩАСТНИЦИ....ХЪХЪХЪ......

Оценка:
-8 +22

93
Този коментар е премахнат от модератор.
Дамяни Курестия
94 Отговор
Кво да.Кажем. Драсканици на Болен Човек но добре финансово подкрепен от фондацията на полуживият Сорос.

Коментиран от #168


Оценка:
-13 +38

95
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Шиле
96 Отговор

До коментар #91 от "JEB":


Можеш ли да цитираш статия с подобен език от Малинов?

Оценка:
-14 +28

шеремет
97 Отговор
Атлантически пиндерчета. Заплатата трябва да се заработва с такива измекярски писания. Опитайте с дупарата напред ще печелите още и още.

Оценка:
-14 +33

JEB
98 Отговор
е той пише същите небивалици..и оная другата наташа..дето не е разбрала че не сме 1970 година..

Оценка:
-23 +12

duhcho
99 Отговор
Хора с събрали толкова омраза в себе си, само поради факта, че получават заплатата си от политическия враг, не бива и не трябва да бъдат възприемани като меродавно в едно смислено общество. Важи за двете, трите или петте страни, както го разбирате. Нужни са ни истински родолюбци, тях няма да ги намерите в масовите медии, уви. Само с личен пример и контакт.

Оценка:
-12 +17

грег
100 Отговор
Димитринкееее?!

Оценка:
-12 +20

За да не ме изтрият
101 Отговор
Написаното от мен за теб, все ще ругателно. За такива като теб османското робство е било сигурно за 1000 години, но имала и други, различни от теб ... следва ругатня

Оценка:
-11 +9

КОНТРАТА
102 Отговор

До коментар #79 от "JEB":


Руснаците са враг само на майцепродавците в РБ на които в джобчето им дрънкат шекелчета!

Коментиран от #177


Оценка:
-13 +32

смерш
103 Отговор

До коментар #5 от "Реално":


Естествено,какво е атлантическия съвет/клуб/в територията-група платени безродници,свикнали да служат на актуалния за момента господар/Паси,Поптодорова-тази е и нагла клептоманка/!
Този съвет е учебникарски пример за дебелоочие както казвате!

Оценка:
-12 +30

руски трол
104 Отговор
Дружбата със САЩ е като слънцето и въздуха за всяко живо същество!

Оценка:
-22 +9

Ха Ха Ха
105 Отговор
Забавлявах се искрено като прочетох "Байдън познавал отлично..... " аз да вметна Байдън жена си не познава вече ха ха и просто това тук е СЛОВОБЛУДСТВО на платен трол атлантик.

Оценка:
-14 +29

Матей
106 Отговор
Охооо,и атлантически антирусизъм с толкова сгъстени бои се изтипоса тук!Невероятна злоба,безсилие и мерзост струи от всеки абзац,отвратително.

Оценка:
-13 +26

Кресна
107 Отговор
По тъп и глупав коментар не бях чел,този Атлантик ходил ли е скоро да се преглежда.Моля се Русия да влезне за да види този Атлантик измислен,че нито Сащ нито НАТО ще посмеят да се изправят срещу Русия,защитавайки Украйна.И господине моля не се излагай,че изглеждаш жалък смешник.

Оценка:
-14 +36

108
Този коментар е премахнат от модератор.
109
Този коментар е премахнат от модератор.
110
Този коментар е премахнат от модератор.
факт
111 Отговор
сащ избиха милиони жени, деца и стари хора!

Оценка:
-14 +23

112
Този коментар е премахнат от модератор.
Една от многото
113 Отговор
Абе русофилите сме на всеки километър пък за вас атлантиците незнам.

Коментиран от #170, #206, #209


Оценка:
-18 +21

ТаУмВзе
114 Отговор
Тия от атлантическия хич не са краварски шпиони и лобисти. Начело с моше паша.

Оценка:
-15 +22

115
Този коментар е премахнат от модератор.
!!!?
116 Отговор
Империята на Злото се разпростира в границите на Златната монголска орда, а Московския Улус е нейната стлица !!!?

Коментиран от #121, #124, #162


Оценка:
-30 +19

Къв атлантически съюз ве
117 Отговор
Що за новина е че атлантиците ненавиждат Владимир? Все едно Ердоган да пише за кюрдите !

Оценка:
-14 +23

118
Този коментар е премахнат от модератор.
777
119 Отговор
Смешници,ако Путин е рекетьор и бандит вие сте 20 пъти по толкова в повече.Русия не нападна Либия за да им присвои петрола дарявайки я с демокрация,нито Ирак или Сирия,но лошата е Русия.До автора на статията,да беше проверил от твоите шефове или от документи които вече не са с гриф строго секретни,че никакви 200 вагнеровци ме са убили Сащ.Но виновен в случая е вестника,че ти дава поле за подвеждащи и невярни статий и данни.

Оценка:
-17 +28

120
Този коментар е премахнат от модератор.
7373829291
121 Отговор

До коментар #116 от "!!!?":


Пич туй не е история, а ютуб, куха работа. Немаш смелост да влезеш в библиотека и да се запознаеш с историята на страната си, верно дявола бега от тамяна!

Коментиран от #138


Оценка:
-14 +17

хаха
122 Отговор

До коментар #48 от "Касиера":


Явно са им изцъркали 3 цента вместо обичайните им 2 за тия гн*ди.
Затова се и раздава толкова списвачът им.

Коментиран от #126


Оценка:
-12 +19

БХОРТЕИ
123 Отговор
Атлантиците да го ду.ат.Боклу.и с боклу.и.

Оценка:
-12 +22

веселяк
124 Отговор

До коментар #116 от "!!!?":


Ако още веднъж го качиш това видео ще ти е за първи път!

Коментиран от #137


Оценка:
-13 +8

125
Този коментар е премахнат от модератор.
Само като разбрах кой е авторът реших
126 Отговор

До коментар #122 от "хаха":


Няма да чета, въпреки че от това, което каканижат слугите, се разбира много за господарите! Но напоследък самите лордове дават толкова много от себе си за себе си, че изтупваането на изтфивалките става безсмислено.

Оценка:
-15 +18

Челмето
127 Отговор
Димитрине ,много тъпа българска подлога си.Димитрин...хмм

Оценка:
-13 +19

128
Този коментар е премахнат от модератор.
шуменец
129 Отговор
Димитрине, пропаднал бизнисменино, защо не кажеш как ти взеха ресторант "Кьошкьовете, а после иизбата в село Осмар? Тук толкова се ос...ра, че избяга чак в София. И как ос село Осмар стана "евроатлантик"? Ама на ли хамериканците дават парички и трябва да се яде.. за едното ядене кави ли простотии не би казал!

Оценка:
-14 +26

Винету
130 Отговор
Социализмът е вечна опасност, тлееща в човешката душа, защото обещава постижения без усилия и придобивки, без отговорности. Постоянно изкушение за човешката душа е да търси някой друг, извън себе си, който да поеме тежестта на отговорностите. Така източноевропейските общества, ненаучени нито на усилия, нито на отговорности, периодично се пързаляха назад и встрани от най-прекия път към целта." Маргарет Тачър
Късметлия е джуджа засега, но ще се появи нова желязна или нов Рейгън и тогава ще му се види Крим тесен!

Коментиран от #147


Оценка:
-24 +11

131
Този коментар е премахнат от модератор.
132
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Шиле
133 Отговор
Този "анализатор" в кой век живее? Едно време по Гласът на Америка казваха кръвопиеца Хрущов.А в.Правда питаше защо бият негрите.Ало атлантиците, браво бе.

Оценка:
-13 +21

134
Този коментар е премахнат от модератор.
135
Този коментар е премахнат от модератор.
136
Този коментар е премахнат от модератор.
!!!?
137 Отговор

До коментар #124 от "веселяк":


Историята е безжалостна и затова е трън в очите на тези които вярват в митовене, легендите и сказките на московски шамани !!!?

Оценка:
-20 +17

!!!?
138 Отговор

До коментар #121 от "7373829291":


Видеоклипа по-горе е исторически вярно нагледно пособие, което в четири минути показва грабежа, плячкосването и поробването на над сто държави, народности, племена и техните територии от Москвската Орда. Чети История России !!!?

Оценка:
-16 +18

139
Този коментар е премахнат от модератор.
ГруЮ
140 Отговор
Автора...слабо, много слабо. Статията е написана за дебили и за твърдото ядро на #умникрасиви. Спестил си дори основното от казаното от Бисмарк. А така звучи по коренно различен начин: “ Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе”.

Оценка:
-13 +24

бокошкафа
141 Отговор
какво търси нато и америка в черно море.каквото и да търсят ще го намерят защото това не е сирия а писателче а нещо за Горбачов да кажеш каква беше уговорката разпускаме варшавския договор и кво получихме - нато

Коментиран от #173


Оценка:
-13 +19

142
Този коментар е премахнат от модератор.
143
Този коментар е премахнат от модератор.
144
Този коментар е премахнат от модератор.
no name no face no number
145 Отговор
Атлантическият съвет са шайка престъпници и продажници

Оценка:
-15 +16

Край
146 Отговор
Само едно съм сигурен атлантическите български американофили. не са правени на правилното място.

Оценка:
-14 +14

ГруЮ
147 Отговор

До коментар #130 от "Винету":


Социализмът е ...бла, бла, ...обещава постижения без усилия и придобивки, без отговорности. Е написал си глупости на търкалета. Тази държава беше индустриализирана точно по времето на социализма. От цървули и навуща до металорежещи машини с ЦПУ. Това става ли без усилия според теб?

Коментиран от #192


Оценка:
-13 +18

Виктор
148 Отговор
Или не намерих да прочета, или са пропуснали да напишат, че в статията има продуктово позициониране.

Оценка:
-12 +19

Край
149 Отговор
Егати и антлантика - за 7минути може да направи всеки нормален човек русофил.

Оценка:
-14 +22

Статията
150 Отговор

До коментар #2 от "кнаус 485":


не става. Елементарен опит за внушение на не истини. Членовете на Атлантически съвет са откровени антибългари и са докарали много беди на Родината ни Република България.

Оценка:
-12 +21

151
Този коментар е премахнат от модератор.
Zentramant
152 Отговор
В атлантическия клозет са събрани шайка престъпници родоотстъпници. Димитричка, има по-достойни начини да спечелш някой друг цент.

Оценка:
-14 +14

Илиян
153 Отговор
Разбирам.че на г-н Димитрин Вичев за това му плащат,но така се предизвиква точно обратния на желания ефект.Време е г-н Вичев да си спомни какво е значението на понятия като "чест" и "достойнство"

Коментиран от #159


Оценка:
-13 +12

ссср
154 Отговор
димитринчо ти голям капацитет си бил във военно отношение,я кажи каде завърши и какво,би трябвало да те знаем.

Оценка:
-12 +9

ХАН КРУМ
155 Отговор
АТЛАНТИЧЕЗКИЯ СЪВЕТ Е ШАЙКА ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИЦИ, ПОДОБНИ НА ОНЕЗИ ОТ ОТВОРЕНО ОБЩИСТВО И АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ.БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕ КОЙ ,КОЙ Е И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА ,И ЗА КОЛКО ПРОДАВАТ И СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ.ЗА КАКЪВ ПУТИН МИ ГОВОРИШ И ЗА КАКВО НАТО?ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ИЗРИНАТИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ И ПАРАЗИТИ.ТАКИВА БОКЛУЦИ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ТЕРИТОРИЯ И КОЛОНИЯ И РАЗПИЛЯХТЕ БЪЛГАРИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ.ПОЗОР СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ МЕРЗАВЦИ.

Оценка:
-13 +20

156
Този коментар е премахнат от модератор.
ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! !!🏩
157 Отговор
Долу фашистката шайка от САЩ и циониската шайка от Израел 👻

Оценка:
-14 +9

158
Този коментар е премахнат от модератор.
как
159 Отговор

До коментар #153 от "Илиян":


Как може да си спомни нещо като изобщо незнае какво е това !

Оценка:
-5 +2

оня с коня
160 Отговор
Евала на Статията,все едно че съм я писал Аз!А на който не му харесва,просто няма Вкус:)

Оценка:
-7 +11

Справедлив
161 Отговор

До коментар #73 от "НАТОвец":


Не се иска много акъл да си прост!

Оценка:
-5 +4

преминаващ
162 Отговор

До коментар #116 от "!!!?":


Аз пък знам че империята на злото се намира в Северна Америка,ако нямаш нищо против!

Оценка:
-11 +8

Луди всякакви
163 Отговор

До коментар #34 от "Ротшилда":


Къде ги научавате тези глупости? Проблем на народа на САЩ е затлъстяването. И то не е нещо лукс, но твърдо не е глад. САЩ е най-големият земеделски производител, при това ангажирайки минимален % заети. Само нелегални имигранти би могло да гладуват, макар че и за тях се грижат разни хуманитарни, църковни, социални и др. организации. Гонят 30%ваксинираност на населението и доста скоро ще обуздаят Ко-вито. А след това ще си вдигнат на крака икономиката. Има вече второ поколение руснаци- имигранти в САЩ, които живеят на социални помощи и на всичкото отгоре са руски националисти. Ха, де!?

Оценка:
-6 +12

164
Този коментар е премахнат от модератор.
165
Този коментар е премахнат от модератор.
Луди всякакви
166 Отговор

До коментар #45 от "КОНТРАТА":


А на кого Поднебесната ще си продава боклуците? Западът е преситен със стоки и ако решат да затегнат коланите за няколко години и да не купуват нищо от Китай и Русия, познай къде пак ще стигнат до канибализъм?

Оценка:
-5 +10

167
Този коментар е премахнат от модератор.
Вярвай си
168 Отговор

До коментар #94 от "Дамяни Курестия":


Недей казва- наблегни на ученето на български език!

Оценка:
-0 +6

169
Този коментар е премахнат от модератор.
Луди всякакви
170 Отговор

До коментар #113 от "Една от многото":


Лошото е, че сте по-нагъсто ! А пък странното е, че от моите познати-русофили никой не е бил в Русия и не е общувал сериозно с руснаци, че да има лична преценка. На какво базират тая любов- медицинска тайна!

Оценка:
-6 +10

ира
171 Отговор
Господин Вичев, как дrшате от толкова злоба? Демоде сте, написали сте глупости, кривите си душата. Mauvaise foi...

Оценка:
-10 +7

172
Този коментар е премахнат от модератор.
Луди всякакви
173 Отговор

До коментар #141 от "бокошкафа":


А, чакай- Западът не е фалирал и не е протягал ръка за помощи и кредити, та да си ликвидира военния съюз. Това се случи на соца, който глътна вода и, естествено , преди да бъде спасен трябваше да се разоръжи! Нашият блок имаше дълг, който не можеше да обслужва. Както казваше вицът: като Амурче- голичко, въоръженичко, иска да го обичат

Оценка:
-6 +13

174
Този коментар е премахнат от модератор.
175
Този коментар е премахнат от модератор.
руспуТкин
176 Отговор

До коментар #61 от "JEB":


Точно 17 бройки са бракматите на въоръжение, строеви и учебни заедно. Това според "Днейн Дифенз".

Коментиран от #178


Оценка:
-0 +10

РЕКОНТРАТА
177 Отговор

До коментар #102 от "КОНТРАТА":


Я кажи нещо за "родолюбците" в чиито джобчета дрънкат копейки?

Оценка:
-5 +10

руспуТкин
178 Отговор

До коментар #176 от "руспуТкин":


"Джейн Дифенз", да weba тая клавиатура

Оценка:
-1 +5

Павел Пенев
179 Отговор
А бе мухльо,кажи какъв бандит е Байдън и неговия син.Прочети книгата с последните му признания за кражби, далавери,морално падение,наркомании и всичко това за 50,000 долара заплата на месец в Украйна.

Оценка:
-11 +8

180
Този коментар е премахнат от модератор.
181
Този коментар е премахнат от модератор.
ТОЧКАТА
182 Отговор
ВИЕ направо си играете ролите във филма ,,ИДИОТОКРАЦИЯ,,,!!!!!!!Той УЖ е комедия ,ама нещо не идва смехът ...когато го гледаш.

Оценка:
-11 +3

спуТкин V
183 Отговор

До коментар #7 от "русенец":


уcпeшнo ce привoдни в Тихия oкeaн: Руcкият културнo инфoмaциoнeн цeнтър(РКИЦ) в Coфия плaмнa c бoлни oт кoрoнaвируc. Тoвa рaзкрихa изтoчници близки дo Руcкoтo пocoлcтвoтo. Вчeрa e пoчинaл cъпругът нa eднa oт cлужитeлкитe. Тoй e бългaрин, бивш кaдър нa БНТ и БНР. Cъпругaтa му cъщo билa бoлнa oт китaйcкия вируc. Oт някoлкo гoдини двaмaтa живeят в прeуcтрoeни aпaртaмeнти в РКИЦ нa ул. „Шипкa”. Ocвeн тoвa зaрaзeни и пoд кaрaнтинa били oщe 4 cлужитeли нa бългaрcкaтa ceкция нa Рoccътрудничecтвo.

Дирeктoркaтa Oлгa Ширoкoвa, извecтнa кaтo пeвицaтa нa руcкитe кocмoнaвти, мнoгo ce притecнявaлa лoшaтa вecт дa нe ce рaзчуe, a бългaрcкитe влacти дa зaтвoрят зa пoceтитeли Цeнтърa, кaквaтo oпacнocт рeaлнo имa. Нe билo изключeнo зaрaзaтa дa ce прeнece и в пocoлcтвoтo, зaщoтo някoи oт рaбoтeщитe в РКИЦ и диплoмaтитe били в интимни oтнoшeния. В cъщoтo врeмe oт Руcкoтo пocoлcтвo oбяcнявaли нa cвoитe, чe нe рaзпoлaгaт c вaкcинaтa „Cпуткин”, мaкaр чe пoвeчeтo нe иcкaли дa ce вaкcинирaт c руcкaтa вaкcинa, a прeдпoчитaли зaпaднитe.

Дoкaтo eпидeмиятa гoри в РКИЦ, пocлaник Eлeoнoрa Мутрoфaнoвa oбикaля из Рилcкaтa cвeтa oбитeл в търceнe нa духoвeн мир. Никoй oт кoлeгитe й нe знae дaли ce e вaкcинирaлa, нo cинът й, кoйтo живee и рaбoти във Фрaнция, e избрaл eврoпeйcкa зaщитa oт вируca.
Aбe, cлaвa рAЗИЯ, cлaвa пуДкин, кaктo oбикнoвeнo!

Коментиран от #188


Оценка:
-8 +11

184
Този коментар е премахнат от модератор.
ЗAМAН
185 Отговор
мурзилaж, пуДкин нeмa дa дoйдe дa cи глeдa бълх@рcкитe кaндидaт-крeпocтни. Aми я виe cи cтягaйтe бaгaжeцa, чe кaтo ви пoдбeрeм вac нaкъм Cибир, нeмa дa имaтe врeмe!

Оценка:
-6 +11

zevs
186 Отговор
Такива атлантици и вичевци,колкото искате.Повече плюнки и джобовете пълни?Кой плаща за тези пасквили!?????

Оценка:
-10 +6

ира
187 Отговор
"Бандитски Ленинград"? Но затова пък навярно неБандитско Чикаго и неМафиотски Ню Йорк. Има ли нещо по-противно от озъбен , нахъсен нашенски подмазвач? Атлантик от кошара.

Оценка:
-11 +8

ира
188 Отговор

До коментар #183 от "спуТкин V":


И какво следва от тези брътвежи? Каква е вашата теза? Постройте си мисълта!

Оценка:
-11 +2

Хохохохо
189 Отговор

До коментар #87 от "Хахаха..":


бълбукат русофилските л@йн@ в некои болни чОтури

Оценка:
-4 +12

Българин
190 Отговор
Тази натовска подлога да си затваря мръсната уста. И ако все пак реши да я отваря - нека да заклейми фашагите в Украйна, че не искат да изпълнят Минските договорки, които Порошенко подписа!

Оценка:
-11 +6

191
Този коментар е премахнат от модератор.
Винету
192 Отговор

До коментар #147 от "ГруЮ":


Ти май наистина си грую.

Оценка:
-0 +7

Голем смях
193 Отговор
Точно в десятката.

Оценка:
-3 +8

194
Този коментар е премахнат от модератор.
Роко Сифреди
195 Отговор
Браво на аФтора предлагам му главна роля в мой филм, много е добър, мно-го!

Оценка:
-9 +4

196
Този коментар е премахнат от модератор.
197
Този коментар е премахнат от модератор.
198
Този коментар е премахнат от модератор.
psf
199 Отговор
Лошото е, че със завоевателните си амбиции, Русия отправя предизвикателства към цивилизования свят и съвсем неоправдано се излага, на опасности, на екзистенциални трудности и на сериозна изостаналост. Това прави оцеляването й повече от съмнително, защото точно с такъв вид политика тя загуби студената война.

Оценка:
-2 +6

Кочината се тресе та дрънкаа😂😂😂😂
200 Отговор
Жужето обикаля обезумяло и друсано бункера очаква си съдбата застрелян и запален с бензин

Оценка:
-1 +7

АЗ ако съм на путин
201 Отговор
Се стягам за война и следващите 10 години ще се произвеждат само най авангардните оръжия за масово унищожение и храна и всичко необходимо за оцеляването на народа дълъг период от време след войната на войните..ще елиминирам цялото западно полукълбо не ми трябват нито хартишките им нито бургерите им нито мержаните нето фейсбуците и нетфликсовете ....ще изтрепам цялото западно население без никакви преговори или условия просто вие не трябвате повече на земята и като това стане реалност земята ще се управлява по друг начин не по капиталистически

Коментиран от #202, #204


Оценка:
-9 +2

Айде бе
202 Отговор

До коментар #201 от "АЗ ако съм на путин":


А целият западен свят ще седи и влюбено ще го очаква, нали? И при всички тези събития ти ще останеш невредим...а, и широките народни маси от Индия, Пакистан и Китай като се овластят и ще потекат мед и масло!

Оценка:
-0 +7

руски соросоиден кравар
203 Отговор

До коментар #27 от "123":


Спокойно бе краварче соросоидно.На американците само можеш да им завиждаш.Гледай си ги онея бедни ,мизерни и умряли от глад руски неандерталци и не коментирай големите

Оценка:
-2 +5

Гост
204 Отговор

До коментар #201 от "АЗ ако съм на путин":


Е то нали това беше на дневен ред при СССР ,и именно заради това изчезна И русия ли искаш да я пратиш в историята ? Северните убитаци ще изчезнат от картата на момента

Оценка:
-0 +4

Димитров
205 Отговор
Глупав,много глупав,злобен и лишен от реалност коментар!

Оценка:
-5 +1

рАЗИЯ ЦЪРВУЛ
206 Отговор

До коментар #113 от "Една от многото":


Видяхме колко сте - по предварителни данни на ЦИК сичкоту руссофилцълвулподлога на РъБъ сте 2.07%, или 19,620 глави. Окончателната бройка може да е стотина хедеота в повече. Другите сме нормални. Сигурно на яз. Копърка така ви учат да броите - идно-две-многу

Оценка:
-0 +6

трясъ
207 Отговор
Димитрина Вичева защо не си замълчи?

Оценка:
-2 +0

Овен
208 Отговор

До коментар #24 от "Лост":


тоя е между двамата третополов ...

Оценка:
-2 +0

209
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


ТОП 5