Last news in Fakti

19 Януари, 2013 16:11 15 360 50

Цветанов: Едва ли с този пистолет са щели да убият Доган

  • ахмед доган-
  • доган-
  • атентат
Цветанов: Едва ли с този пистолет са щели да убият Доган - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Малка е била вероятността лидерът на ДПС Доган да бъде убит с това газово оръжие, заяви вътрешният министър Цветанов след като излезе от НДК, където бе извършено покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Вицепремиерът допълни също, че е имало пропуски в сигурността на конференцията на ДПС, тъй като част от делегатите, които са влизали в залата не са минали през специалната проверка. Тепърва ще се изяснява защо това не е направено. Към настоящия момент изясняваме всичко, свързано с нападателя, неговите връзки и дали е споделял намеренията и мотивите си с неговите близки връзки, върху което колегите от Бургас работят, каза Цветанов.

Установено е, че баджът, който е притежавал, е от Младежката конференция на ДПС през ноември 2012 г. и проверяваме сега дали той е бил делегат, симпатизант или член, допълни вътрешният министър.

Цветанов бе придружен от градския прокурор на София Николай Кокинов. Нападателят се е опитал да произведе два изстрела, но най-вероятно пистолетът е засякъл, каза Цветанов.

Той призна, че охраната на събитието вътре в НДК е била поверена на НСО, а около НДК за периметъра са отговаряли от МВР.

Градският прокурор Николай Кокинов е разговарял с нападателя, разменил си е с него няколко изречения, но Кокинов отказа да каже пред медиите какви са били мотивите на нападателя заради следствената тайна.

Назначени са съответните експертизи, взета е кръв и урина от нападателя, за да се види дали в организма му има наличие на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горския

    1 0 Отговор
    Смешна работа!!! Турци осъзнайте се как ви манипулират бе и вие мюсюлмани,вижте колко елементарни хора ви водят и за колко елементарни хора гласувате!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 pedro

    1 0 Отговор
    zirk s glaven kloun Dogan 6ut
  • 4 Gost

    1 0 Отговор
    Лико мери си приказките
  • 5 gost

    1 1 Отговор
    Zamislete se v edna uj demokratichna Balgariq, kak moje da b1de dopusnato tova, napadatelq da b1de ritan v prod1ljenie na nqkolko minuti!!!Pred tolkova mnogo kameri i sega ako i tezi uj majkari koito ritat povalen 4ovek ne si pones1t usporedno s nego nakazanieto .......samo se zamislete !!!!tztztztztztztzt
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 11111

    0 0 Отговор
    dolni horicai da ritat taka 4oveshko sushtestvo ne sa te sudnicite da go sudqt no nemogat da si pozvolqt tova seaga sud i za tqh vun ot politikata i ot obshtestvto na bulgariq

    Коментиран от #45

  • 8 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    АКО ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ ИСТИНСКИ УБИЕЦ -ГЛАВАТА НА АХМЕД ДОГАН ЩЕШЕ ДА Е КАТО ЛЕЙКА И ДОГАН ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е В АДА ХАХАХАХХАААААА САМИ СИ ПРАВИТЕ ТЕАТЪР И ПОСЛЕ ИСКАТЕ ХОРАТА ДА ВИ СЪЖАЛЯВАТ ... НЕГРАМОТНИ ОВЦИ УПРАВЛЯВАНИ 23 ГОДИНИ ОТ АГЕНТА НА ДС ТАКА МИЛО НАРИЧАНИЯ ОТ ВАС -,,СОКОЛА'' ХАХАХХА ХХООООХОХОХХХО . АЙДЕ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО И ДА ВИ ВОДИ ЗА НОСОВЕТЕ ОЩЕ 23 ГОДИНИ .
  • 9 калайката

    0 0 Отговор
    Лико , раята мачка страшно ! Внимателно , да те не полази че ще си тръгнеш за Истамбул страшно обиден . А що се отнася до Цветанов –нямам думи . Простотия след простотия !
  • 10 pomak

    1 0 Отговор
    Пълен цирк , слаб сценарий и още по-слабо изпълнение на артистите. Истинското беше само недопустимото отношение на тълпата делегати или каквито там се водят. Пък и тоя глупак ще го съсипят сега заради глупостта му да участва в подобен цирк.
  • 11 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ДА МУ ИЗПРАТЯТ СНАЙПЕРИСТ А НЕ ТЕАТРАЛЕН АКТЬОР С ГАЗОВА ЩРАКАЛКА . ДОГАН :- ТИ СИ ТЕРОРИСТ !
  • 12 EMSKI

    1 0 Отговор
    В нашата страна атентатите са или от комунисти,или от мюсюлмани...извода е само един!!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ТРОШАЧА

    1 1 Отговор
    ЦВ. ЦВЕТАНОВ ПОНЕЖЕ СТЕ МНОГО УМНИ И ХИТРИ С ,,БРАТ '' ТИ БОРИСОВ И СТЕ ОСТАВИЛИ ДОГАН ДА СИ ПРАВИ ТЕАТРИТЕ –НАПРАВИ НИ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ !!!!!!!! СЕГА ШЕНГЕН ЩЕ ВИДИМЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН !!!!!!!!!!!!! НЕ ЗНАМ КАКВО ТОЛКОВА СТЕ СЕ ВЛЮБИЛИ В ТОВА ...... ОБАЧЕ ЕТО СЕГА ВИ ИЗРАБОТИ И ВИ ГО НА ...А КАЧЕСТВЕНО .
  • 15 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    СТИГА С ПИСТОЛЕТИ САМО МЪЧЕНИЕТО ЩЕ МУ ПОМОГНЕ ДА РАЗБЕРЕ.
  • 16 pomak

    0 1 Отговор
    поолял си се с крайните и некоректни изводи !!!
  • 17 ТРОШАЧА до N-13

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "axxaxa ТРОШАЧА mn si tIp":

    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА АЗБУКАТА КОЯТО КИРИЛ И МЕТОДИ СА ДАЛИ НА СЛАВЯНИТЕ И ТОГАВА МЕ ОБИЖДАЙ .. ( а може би не си славянин а си фен на А.Д.)
  • 18 ИВО

    1 1 Отговор
    Как може да се говори за опит за убийство при положение, че пистолета е бил газов. Кой нормален човек избира газов пистолет при положение, че е решил да извърши такова деяние. Нали точно преди няколко дни в спречване за парко място по човек беше стреляно със същото такова ГАЗОВО оръжие от непосредствена близост в главата. НО ТОГАВА НИКОЯ МЕДИЯ НЕ ГО ОПРЕДЕЛИ КАТО АТЕНТАТ
  • 19 Борислав Георгиев

    1 1 Отговор
    Чуди се как да си вдигне рейтинга. Вместо да пусне кокала и да си покрие наглата муцуна се прави на клоун.
  • 20 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    "САВА",агентът помага за разкриване на престъпление!.......а ти
    се опита да бъдеш не само хидро-инженер,а и конструктор на оперативни комбинации!.........В Турция,като гледат клипа ще умрът от смях!.............
  • 21 румбо

    0 0 Отговор
    Не поемат никакви рискове, пък искат да мине номера.Поне да беше истински пищова,а после щяха да му пъхнат и патрони.Но не би.То и кьоравите видяха за какво става дума.
  • 22 008

    0 0 Отговор
    Това си е инсценировка - Доган да си вдигне рейтинга. И да хвърли за кой ли път кал по България.
  • 23 Едикой си

    0 0 Отговор
    "....където бе извършено покушение срещу лидера на ДПС Ахмед Доган. " Абе глупаци....стига сте говорили за покушение...вземете прочетете поне каква е дефиницията на тази дума.
    ОПИТ за покушение е това....
    Ако питате мен това си е евтин кьорфишек....
    Човека скоро не се е появявал по телевизията и той иска малко известност, малко слава....геройство.
    Човека се оттегля и иска да е грандиозно..
    Това е..не се шашкайте. ;)
  • 24 Българин

    1 0 Отговор
    ПО ГОЛЯМ ЦИРК СКОРО НЕ БЯХ ГЛЕДАЛ. СОПОЛА РЕШИ ДА СЕ ОТТЕГЛИ КАТО ГЕРОЙ, А НЕ КАТО ДР..ЛЬО КАКЪВТО МЕЖДУВПРОЧЕМ Е. ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА ЛИ? АМИ ТО ВСИЧКИ ВИДЯХА КОЛКО НЕСКОПОСАНО СТАНА ВСИЧКО.
    1. КОЙ Е ТОЗИ КОЙТО Е РЕШИЛ ДА УБИВА НЯКОГО И ТРЯБВА ДА СТИГНЕ ДО НЕГО В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ?
    2. КОЙ ТРЪГВА ДА ПРАВИ АТЕНТАТ С ГАЗОВО ОРЪЖИЕ ?
    3. АКО ТОЗИ БЕШЕ АТЕНТАТОР, ЗАЩО НЕ ИЗПОЛЗВА ДВАТА НОЖА НАЛИ УЖ ИМАЛ И ТАКИВА? АБЕ ПЪЛЕН ЦИРК.
  • 25 Българин

    1 0 Отговор
    Изобщо никакъв опит за атентат не е имало. Всичко бе един цирк за сплотяване на електората на дпс, че избори идват.

    Коментиран от #27

  • 26 Келерджиев

    1 0 Отговор
    Ха сега да ни стигнат американците!
    Холивуд на колене!
    На Доган-таз година газов пистолет,
    догодина ГРАНАТОМЕТ.
  • 27 Демби

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Много правилно, че даже и пистолета беше без пълнител ! Егати цирка и дават един, който подава пълнител - да го пуснат там случайно - смях.
  • 28 пича

    1 1 Отговор
    Кога най после този учител по физическо Цветанов ще подаде оставка та България да си отдъхне !!

    Коментиран от #29

  • 29 станислав тодоров

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "пича":

  • 30 Анонимен гост

    1 0 Отговор
    Крайно нескопосано.... Всичко е отрепетирано. Един човек, няма значение кой е той, Доганял от страх,н, Иван и прочее, който е съсредочен в четене и го слушат толькова много хора в залата, изведнъж виждаш пред себе си човек с оръжие на 30 см. от лицето му, би пребледнял, от страх, би се панирал и замръзнал. Реакциите му за известно време също замръзват и едва след 10-15-20 секунди може да дойде на себе си и да реагира самоотбранително. Доган, обаче светкавично, мълнеоносно и очаквателно реагира, отби пистолета на този едър, як и издръжлив на бой мъжага, който на свой ред не можа да надвие по слаб човек и се остави както на боксовия ринг при платен мач да бъде набит и окървавен., с ясната представа, че всяко чудо е за три дни, ще го задържат за 72 часа, ще го пораскарат по болници и психиатрии за да му правят изследвания, после ще полежи някоя и друга годинка, ама пък после като излезе, с паричките с които са му платили ще си живее живота като бял човек.Има доста пропуски, които можеха да поотстранят, но нейсе ;)))
  • 31 Анонимен гост

    1 0 Отговор
    Крайно нескопосано.... Всичко е отрепетирано. Един човек, няма значение кой е той, Доганял от страх,н, Иван и прочее, който е съсредочен в четене и го слушат толькова много хора в залата, изведнъж виждаш пред себе си човек с оръжие на 30 см. от лицето му, би пребледнял, от страх, би се панирал и замръзнал. Реакциите му за известно време също замръзват и едва след 10-15-20 секунди може да дойде на себе си и да реагира самоотбранително. Доган, обаче светкавично, мълнеоносно и очаквателно реагира, отби пистолета на този едър, як и издръжлив на бой мъжага, който на свой ред не можа да надвие по слаб човек и се остави както на боксовия ринг при платен мач да бъде набит и окървавен., с ясната представа, че всяко чудо е за три дни, ще го задържат за 72 часа, ще го пораскарат по болници и психиатрии за да му правят изследвания, после ще полежи някоя и друга годинка, ама пък после като излезе, с паричките с които са му платили ще си живее живота като бял човек.
  • 32 ДС

    1 0 Отговор
    Че е организиран и фалшив атентат е ясно, но се видя че Доган направи плах опит да отбие пистолета, след това нападателя пак го насочи към главата на Доган, пак натисна спусъка, но празния турски газов пистолет пак засече :-) и Доган падна настрани бутнат леко от нападателя си Октай.
    А след това турчаля делегати разказваха в захлас как Доган е отбил пистолета и повалил нападателя си :-)
    - Само аз ли не видях да е избил пистолета и да е повалил нападателя си?
  • 33 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    хахахахаха цирк от секаде
  • 34 той

    1 0 Отговор
    Политиците осъдиха нападението срещу политик.Никой от тях обаче не осъди нападението на политиците срещу беззащитният.Явно си мислят че другите са роби и могат да правят всичко без да отговарят за действията си.
  • 35 Едно ферари

    0 0 Отговор
    Брат му едно Ферари не можа да запали, от тоя какво може да се очаква?!
  • 36 НЕЗАВИСИМ

    1 0 Отговор
    Ако имахте VOYO щяхте да видите "покушението" преди седмица!
  • 37 ahmed

    0 0 Отговор
    )Така докъде стигнахме скоро 6те се казвам ахмет така е и кои прави не6то
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 tefo.veselina

    0 0 Отговор
    tsiganite.bez.tuysi.dignaha.reytinga.ot.alo.alo.i.dogan.e.edin.ot.tyah.
  • 40 христов

    1 0 Отговор
    цирк на дпс
  • 41 АТАКА

    1 3 Отговор
    САМО ВОЛЕН ЧЕ ГИ РАЗКАТАЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ !!!
    ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКА ЗА КОГО ГЛАСУВАТЕ !!!
    ЗАЩОТО САМ ГИ ОСТАВЯМЕ ТИЯ ДА НИ КОМАНДВАТ !!!
    ИМА ЛИ В ТУРЦИЯ БГ ПАРТИЯ >?

    Коментиран от #48

  • 42 xax

    1 0 Отговор
    жива постановка е за мен този атентат от километри си ли4и 4е това е нагласено неса искали несаго обили.даго обият пред толкова много хора и с такова смотано пистолет4е които иска да вярва ас не вярвам
  • 43 фантазйора

    0 0 Отговор
    Сигурно ми се е сторило ,но така наречения" набеден " терорист май не разбираше защо го бият и го ритат така жестоко след като уговорката им е била друга все пак. Та той не оказваше никаква съпротива. Вижте учудването му когато го ритаха!!!!
  • 44 Атакист

    0 0 Отговор
    Атака и само Атака ще им сипе на тия ка.......ти!
  • 45 разбирачев...:)

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "11111":

    Имаше навремето един цирк "Буш"...май и сега го има... този тук е цирк "ДПСус"...;)
  • 46 дими

    0 0 Отговор
    воляне,воляне ти си този който трябва да им разкатае фамилията на ДПС и да сложи край на тяхните простотии.А сега по темата ако искаше някой да убие ДОГАН щеше да го направи и той
    нямаше да разбере от каде щеше да му дойде.Тези циркаджийски номера на амуджити в Турция.Чуда се как господин Цветанов се хваща на такива евтини уловки.Та то си личи ,че няма никакав атентат,а чиста чиркаджииска постановка.А жорналистите го раздухаха едвали не като национален герой. ДА си вьрви от кадето е дошьл иначе наистина
    заслужава за истински пистолет този пьт.
  • 47 възмутен

    0 0 Отговор
    а от де на де турски грждани ще гласуват в България ,кой ще се погрижи всички българи от цял свят да гласуват аааа
    а тия от дпс са жалки умрели са от страх че затъват в блатото и се чудят кво да измислят простотияяяя до шия бате ама ще затънат та през блатото и направо в адаАХАХА крайно време е България да се изчисти от боклука и ДА ВЪЗЦАРИ ВОВЕК И ВЕКОВ
  • 48 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "АТАКА":

    bolen li hvalish be
  • 49 капитен

    0 0 Отговор
    Даже и малките деца знаят,че за да убиеш някого ти трябва истинско оръжие,а тази сценка беше все едно на Коледа да колиш прасето със сапун.
  • 50 грозен

    0 0 Отговор
    Така е ,поредната турска сапунка на дпс ,много сериали гледа Доган и за това се стигна дотам, започна сам да си ги организира за да може Европа да сезира и тя да види панаира,панаира и сеира на цялата ни цигания.
    Иначе се оказаха големи побойници .вързано куче лесно се бие,показаха си същината пред целият свят ,колко простотия колко злоба се изля от народните из бранници,колко интелигенция проблесна че просто замириса на л..на от екрана.
    Но по важното е че си постигна целта . МАШАЛА