Last news in Fakti

19 Януари, 2013 16:21 2 159 5

Исмаилов: Осъждам категорично атентата

  • корман исмаилов-
  • атентат-
  • доган
Исмаилов: Осъждам категорично атентата - 1
Снимка:БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Корман Исмаилов, председател на Народна партия "Свобода и достойнство", която партия всъщност е отцепник от ДПС и се явява един вид нейна опозиция, категорично осъди атентата срещу Ахмед Доган пред Факти.бг.

"Буквално съм шокиран. Представете си как изглежда България пред лицето на световната общественост. Аз не мога да си представя как изглеждаме и каква държава сме, къде се намираме в Америка, в Африка или в Южна Азия?", каза Исмаилов макар, че подчерта, че не желае да коментира, тъй като новините са го застигнали на път.

„В България се извършват нападения и срещу златари и в тотопунктове и срещу хора, които са спрели на кръстовището. Така, че фактът, че това се случва срещу един от най-противоречивите политици на прехода ни, аз го осъждам категорично. Радостен съм, че не се е стигнало до фатален изход”, заяви Корман Исмаилов.

Запитан, че интересно е, че охраната на НСО не бе забелязана, както и че не е имало строг контрол при влизането на конференцията, Корман Исмаилов заяви: „Това не мога да коментирам, тъй като Доган е четвъртият – петият по охраняемост човек в държавата. Но трябва да се обърнете към НСО, към службите и към самите организаторите”.

На въпрос, че освен, че ни е опетнено по някакъв начин лицето пред света, как мислите от тук нататък какво ще се разиграе в самото ДПС и ще допринесе ли това Доган да е вечния му лидер, Исмаилов заяви, че в една Англия един министър минава с превишена скорост на червено и след това си подава оставката. „Не знам какво трябва да се случи в тази партия, някои хора да поемат отговорността и да се отдръпнат и скрият веднъж завинаги от лицето на обществеността. След случая Ахмед Емин и толкова много други, говоря като човек, който е бил вътре в кухнята,  който е положил не малко енергия, усилия и време от живота си и е вярвал в идеите, но после е бил тотално разочарован. „Така, че аз не знам какво трябва да се случи някои хора да си поемат отговорността и в политически план”, каза Корман Исмаилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    1 0 Отговор
    Какъв атентат бе 'аланколу"??? Това си беше една постановка само...
    Атентат...айде сега турчолята пак ще се надигнат и ще кажат "репресирани сме"....
  • 2 Ина Стефанова

    1 0 Отговор
    Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: „Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!”
  • 3 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    СВЯТ БЕЗ ПОЛИТИЦИ – ЕДИН ПО- ДОБЪР СВЕТЪЛ И ЧИСТ СВЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 4 Найден Писков

    0 0 Отговор
    Какъв атентат, бе, чалма! Бедните хорица - помаци, и други такива с турски имена в и извън България, гласували за доган и симпатизиращи му ще продължават да бъдат лъгани от тази с..ня, ако продължават да му вярват на лъжите. Това днес е пълна пародия. Не го ли разбра бе!
  • 5 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Господин Исмаилов само ще ви спомена,че в Турция кюрдите биват избивани със редовна армия и ПКК е незаконна.Как ще го коментирате?