Last news in Fakti

31 Май, 2021 16:00 7 689 147

Таксиджията

  • румен радев-
  • президент-
  • българия

През последните месеци главнокомандващият без армия и държава замени лупингите в небето с циркаджийски изяви във външната политика

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Властта и парите са тежко изпитание. Те не променят човека, а разкриват неговата същност. Ако навреме усетиш, че не издържаш товара им, и спреш – добре... Загубиш ли мярката, има да патиш.

И комай ще се окаже, че Пилотът е поредната гнила ябълка, търкулнала се на политическата сцена. Години наред той избягваше публичните изяви и тази отстраненост будеше ако не симпатии, то поне интерес. Костюм, изпъната стойка, строго лице със живи очи – мълчаливецът сред кряскащата сбирщина от кол и въже, заела властовите структури... Възможно затова той предпочете да се уедини за няколко години в каменната сграда в центъра на София. Не се знае как запълва времето си там. По принцип президентските задължения са безполезни - затова с тях се занимават много заместници, секретари и съветници. Ала обикновените хора бяха доволни, че най-сетне имат фигура, която, макар и мислено, могат да противопоставят на гадната действителност. Генералът нямаше армия, ала спечели подкрепата на голяма част от народа.

Макар да сме синове и щерки на юнашко племе с обръгнали на лъжи и скоросмъртница сърца, ние понякога сме спохождани от бляна, че няма да кютаме отритнати и самотни до края на своите дни. Вярно, щом опиянението се изветри, всичко заема определеното си място. Такъв е животът. Теглим една километрична и кротваме. Народ от наркомани сме... Не защото контрабандата и продажбата на бяла отрова у нас е доходно занимание, контролирано от висши чиновници и американски агенти... Не, просто за нас, единаците, е по-лесно да се упояваме с илюзията, че някой друг ще наложи ред и справедливост на територията, която все още населяваме. Макар че тези понятия нямат реално значение – вече три поколения са израснали тук без представа за законност и правосъдие. Прекалено много са развратените души, обречени сме...

Поредното отрезвяване настъпи, когато миналото лято президентът излезе пред разбунената тълпа c вдигнат над главата юмрук. Моментът бе сгоден за смели начинания. Тогава бяхме готови за промяна, горяхме от ярост и вяра. Трябваше ни само водач. Но той се прибра в гранитното убежище. Дали е осъзнал, че е просто един генерал без армия, заел по волята на случая доходоносен пост, и не си струва да се превръща в герой? Пожалил ли ни е? Или е изпитал уплаха? А може би Мустафата и съветниците са му изшъткали да си наляга парцалите? Човърка ли отговорът неговата съвест? Е, в онзи слънчев ден ние пак се усетихме, че сме загубили държавата.

Лице, което е положило клетва пред военното знаме да защитава до последна капка кръв своя народ, а сетне преминава на служба при нашите врагове, се нарича клетвопрестъпник. В годините, когато хиляди старшини и офицери оставаха без работа, трябваше да притежаваш особени душевни качества, за да направиш кариера във въоръжените сили.

Наша е вината е, че приемаме двуличници да ни учат на морал. Те имат материална полза от нашето лековерие, а ние лека – полека заприличваме на тях.

Твърдят, че човекът, с когото БСП свързва единствения си изборен успех през последните години, поддържа близки отношения с пловдивските червени милионери - същите, които неуморно опитват да свалят ръководството на партията и да я обединят с ГЕРБ. На «Позитано» 20 определено не им върви с кадровата политика. А и по принцип лоялността у нас е проблем.

През последните месеци главнокомандващият без армия и държава замени лупингите в небето с циркаджийски изяви във външната политика. За наш срам и той тика страната в глутницата, виеща срещу Русия. По дадена команда хули нашите северни братя, без да вниква в същността на коментираните въпросите. Организира срещу тях агресивния блок «Три морета». Мерзко, глупаво и опасно е това поведение. В същото време под носа му щатски войници нападат български работници, Херовица одобрява кандидатите за министри... А Турция поглъща страната.

Отдавна не знаем какво правят чужденците тук - в колонията те официално не подлежат на контрол или на съдебно преследване.

С кухи фрази за някаква си евроатлантическа солидарност нас ни тласкат към самоунищожение. На неоколониалистите им е нужна територия с лесно управляемо население. Как са смятали да постъпят хитлеристите с поробените народи – тези, които оцелеят и стават за работа, да умеят да броят до сто, да четат и да говорят на немски? В ход е подобна програма за промиване на мозъци. За съжаление вече мнозина приемат, че кръвните врагове на нашите деди са станали техни най-големи приятели. Преставаме да различаваме доброто от злото, губим националната си идентичност и дори чувството за самосъхранение.

Що се отнася до ищаха на Пилота и пасмината край него да ни скарат с братушките – освободители - ние сме длъжни да усмирим тази компанийка. На Русия дължим нашето съществуване. Продажниците може да ни лишиха от държава, но интересите на всеки един от нас, българите, нямат нищо общо с плановете за война на Вашингтон и Брюксел... Лунатиците там са побеснели и дано по-скоро получат по гърбовете злия прът, който търсят!

На българския президент приписват членство в масонска ложа. Може да е така, може да не е. Факт е обаче, че човекът преклони глава пред римския папа. Това бе срамен акт. Българщината се крепи на православието. Щом не уважаваш родната вяра, ти нямаш нищо общо с народа.

На път за Рим Пилотът взе на автостоп своя македонски колега. Нищо, че онзи не мери приказките си, когато стане дума за нашето общо отечество. Така към католическия поп припкаха два брюкселоида – лишени от чест, усещане за родова принадлежност, загубили усещането за реалност.

Вероятно малко преди юлските избори или веднага след тях (зависи какви са плановете на щатското посолство) ще бъде обявено, че РБ подкрепя влизането на РСМ в ЕС.

А обитателят на каменната сграда в центъра на София най-сетне постигна своето вътрешно равновесие, намери, така да се каже, своето амплоа... Гордият летец пробва ролите на домашен любимец на Херовица и на войнствена русалка, кръстосваща Триморието... И стана таксиджия. Колко е важно да успееш да се спреш навреме...


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Anonim

    19 138 Отговор
    Божков е в основата на всичко

    Коментиран от #71, #102

  • 2 СДС демократ

    38 218 Отговор
    след чорапа и фатмака, таксиджията също е много добър прякор.

    ГЕШЕВ ПО-БЪРЗО ДА СЕ АКТИВИЗИРА И ДА ОКОШАРИ РУСКИЯ ШПИОНИН кРАДЕВ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА МУ ШАЙКА!!!!!!!!!!!

    БОЙКО да обявява военноположение, 2 милиона РАБОТЕЩИ българи сме с него

    Коментиран от #62, #108, #119, #127, #128

  • 3 Някой си

    220 20 Отговор
    Николов, бегай анаЛизирай бибитко ти!
  • 4 Георги

    234 23 Отговор
    Платена мисирка това си ти. Човек който не е постигнал нищо в живота си критикува човек който в достигал до такива върхове без да извършва престъпления и без рушвети, като Тиквата твоя вожд

    Коментиран от #19

  • 5 Тиквата

    22 149 Отговор
    Четете заблудени президентофили... И мислете...

    Коментиран от #15, #133

  • 6 Frank

    209 22 Отговор
    Жалка статия, всъщност се нарича пасквил.
  • 7 КОТарАК

    186 14 Отговор
    авторът на тая статия май говори за политиката на Плевнелиев
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван Славков Батето

    149 16 Отговор
    "Ти си един пръдлю!" .Иначе господин гражданино журналист инженер Николов....много си драскал бе ,много бе...че ти свърши химикалката бе
  • 10 Уфффф

    146 15 Отговор
    За цялостните напъни на автора, както и за жалката статия, давам огромен палец надолу. Без коментар иначе. Не си струва да се хабя просто
  • 11 Румен

    126 22 Отговор
    Пилота ще ви свали всичките продажници в кочината. Народа го обича, и колкото квичите толкова повече го харесваме. Белене продажници , и от там изност на свинско за НАТО
  • 12 гост

    101 16 Отговор
    Авторът е изплискал легена ...
  • 13 Деян

    118 15 Отговор
    Доста глупава и подвеждаща статия
  • 14 такаето

    80 10 Отговор
    и този писател пинокио иска да стане истинско момче ама да върже гащите че като развява такива глупости ще паднат и ще лъсне нещо друго
  • 15 Какво

    80 14 Отговор

    До коментар #5 от "Тиквата":

    да четем теол кометнар на някоя платена мисирка ли??? Или разногледните статии на този дволичен сайт ли??? Калнят Тиквата шосше обръщат към Радев??! Факта е безспорен - Президената е истински президент!!! Всипко друго платени мнения и статии на хора зависими от БОКО!/ПЕЕВСКИ - Затова сме дъно по всичко зара ди простия народ!!! И спрете с тоя Божков-до вчера Боко го рекетираше и бяха ортации-и след това попнаха да внушават на всипки, че той е в основата на всичко когсто пръснаха панайра. Много глупаво племе

    Коментиран от #25

  • 16 червенотиквеник

    73 12 Отговор
    Афторът какво намеква, че трябва да стягаме куфарите за евразийския съюз. Ами като толкова те сърби, отиди и си начеши крастата. Защо стоиш тук и драскаш пасквили, може и при друтаря Ким да отидеш.
  • 17 Една

    85 12 Отговор
    отвратителна помия , каквато и прасетата няма да погледнат !!!
  • 18 реалността

    69 13 Отговор
    Е все ще се намери някоя мисирка да плюва по президента , а и аз не се сещам да има политик който да е 100% одобряван , на който не му харесва президента да хваща бойко за шлифета аз пак ще гласувам за Радев !
  • 19 Факт

    40 7 Отговор

    До коментар #4 от "Георги":

    Тоя е минал покрай ининерите
  • 20 пурко

    74 12 Отговор
    Твърде "прочувствено" и "мелодраматично" написана статия от една Мисирка. Жалка работа.
  • 21 Тодор Живков

    41 14 Отговор
    Като гледам само Простаци пишат в този форум ама тя и държава пълна с такива няма да се оправите поне още 1000 години,Прост народ слаба държава!!!!!
  • 22 Последния Софиянец

    76 11 Отговор
    Радев мина два пъти без охрана на втори септември през десет хиляди разярени хора въоръжени с павета и тояги.Който направи това може да го критикува.

    Коментиран от #111, #116

  • 23 Иво

    54 10 Отговор
    Факти, наистина ли сте публикували това и имате такъв автор? Дръжте някакво ниво, моля ви се, оставете го русофилистика да се упражнява другаде...
  • 24 Село

    4 26 Отговор
    Давайте Малоумници плюйте комплексари долни знаете му реда ама нищо не правите.
  • 25 Тиквата

    13 46 Отговор

    До коментар #15 от "Какво":

    Човече, научи малко правопис и тогава давай мнения. Не съм платен от ГЕРБ, мразя ги, и президента ви не го харесвам!!!! Ясно!
  • 26 Празни

    45 7 Отговор
    Приказки от платени храненици. Бесило за вас, няма да ви се размине!
  • 27 Ако ни

    13 43 Отговор
    Ако Фатмака ни предаде на Македония ще бъде издухан завинаги!
  • 28 Един българин

    10 54 Отговор
    Много точен анализ. За съжаление малко хора разбират в дълбочина ставащото на територията. Притеснително е, че нито една партия от предишния парламент, включително и наричащите се "партии на протеста" не взе отношение по въпроса за нахлуването на американските военни в производствен цех на българска територия. Единствените, които протестираха, бяха Възраждане, Атака и АБВ. Много трябва да се мисли на изборите, за да не получим още повече от същото, че и по-лошо.
  • 29 Сандо

    11 47 Отговор
    Похвално е,че Факти започнаха да публикуват такива материали.От много време намеквам за отговорността,която носят журналистите пред хората и обществото,дано и те да са го разбрали.А колкото до президента - след като го осветиха в подходящия за кукловодите му момент като високопоставен и ценен Агент за влияния,то вече знаем как той ще се изявява в публичното пространство.Просто и той зае мястото си в ордата слуги на Господаря.
  • 30 Малко акъл ама навреме да дойде..

    10 38 Отговор
    Човекът писал статията е против лошите американци, иска да внуши, че рашите са истината и живота😂😂😂
    Обаче, като вашия кумир Фигуранта Мунчов сте толкова тъпи, че дори не можете да четете правилно😂😂😂
  • 31 Българка

    19 33 Отговор
    Щo ce oтнacя дo ищaхa нa Пилoтa и пacминaтa крaй нeгo дa ни cкaрaт c брaтушкитe – ocвoбoдитeли - ниe cмe длъжни дa уcмирим тaзи кoмпaнийкa. Нa Руcия дължим нaшeтo cъщecтвувaнe."
    Нагло, цинично, лъжовно, антибългарско твърдение на автора! Николай Николов няма ли поне грам българско достойнство? И те това нещо тръгнало скофите помия срещу президента! Гнус и отврат
  • 32 Prudo

    41 8 Отговор
    Mного превратно тълкуване на фактите. Много е далеч авторът на материала от истината. Тинтири - минтири и чесане на езика.
  • 33 Миро

    44 9 Отговор
    Да се дава трибуна на подобни подлоги е израз на лош вкус. Герберската пасмина щом вие и реве значи отиваме към по добро!
  • 34 Джипкаджия

    37 7 Отговор
    Сравнява пилот с ППО идиот!!!
  • 35 Бамбука

    35 5 Отговор
    Има женски мисирки, има и мъжки. Разликата не е в заплащането, а в начина. На първите може да им предложат да мачкат чаршафите, на творите да се качват по стълбата нагоре, което води надолу.
  • 36 перничанин

    12 38 Отговор
    Страхотен коментар. Много точно казано. Остава само "чугунените" глави да го разберат, като гледам някои коментари има шанс. Есента , таксиджията фигурант да си отиде на село и да сади краставици.
  • 37 bandita

    6 38 Отговор
    ако пРезидента обяви война на русия тогава може и да спечели втори мандат. иначе никакъв шанс
  • 38 ХАН КРУМ

    32 5 Отговор
    ЯВНО ДОСЕГАШНАТА БЪЛГАРИЯ МНОГО ТИ ХАРЕСВА .АМА ВАШАТА СВЪРШИ.СПРЯХМЕ НА РЪБА НА ПРОПАСТТА.ВИЖ КЪДЕ СМЕ КАТО ДЪРЖАВА И ТОГАВА ПИШИ И ПЛЮЙ.САМО С КРАДЕНЕ ,РЕКЕТ И ИЗМАМИ НЕ СТАВА. А ТИ НА ПЛОЩАДИТЕ НЕ СИ БИЛ.ИНТЕРЕСНО КАК ВСИЧКИ ДНЕС ПОЧНАХТЕ ДА ВИЕТЕ В ХОР.ЯВНО СА ВИ НАТИСНАЛИ КОПЧЕТО ЕДНОВРЕМЕННО.
  • 39 морския

    32 5 Отговор
    Николов , очевидно си платен завистник , нищо от тази статия не е вярно ... как с тези мръсни ръце , с които пишеш ...пипаш децата си ?
  • 40 Tолуп

    34 9 Отговор
    Гербаджийска подлога, напиши нещо за вашия престъпник.
  • 41 Странна физиономия

    26 5 Отговор
    Много са му червени очите, пише нещо за наркомания. Може да е плакал. Или пишеш или те ядът.....
  • 42 bbb

    11 19 Отговор
    Още една руска подлога се е запенила тук
  • 43 Чия

    34 6 Отговор
    е тази "гледна" точка на тоя отвратителен бъркоч , смесица от злоба , некомпетентност, лошотия , ефтино чувство за хумор на елементарен човек ? И за какъв дебат може да "помогне" , моля , че е публикувана тая гнусотия, която все пак изчетох ! С огромна погнуса !!!
  • 44 ХАН КРУМ

    26 4 Отговор
    ДОБРЕ Е,КАТО ИМА РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ,НО ДА ПОЧИВАТ НА РЕАЛНИ ФАКТИ И ДА СА ОБЕКТИВНИ..ПОРЪЧКОВИТЕ СТАТИИ НЕ СА ЗА ТОЗИ САЙТ,НАЙ –МАЛКО МУ СНИЖАВА НИВОТО.
  • 45 Aвторът...

    22 6 Отговор
    Да не си бръкнал У ЧЕКМЕДЖЕТО?
  • 46 Радев дай на Рашков...

    19 7 Отговор
    Карт бланш.... Няма друг шанс !
  • 47 пурко

    21 7 Отговор
    Леле, голяма боза - и, ако я няма снимката ще се почудя за кого пише в статията от първите 2-3 изречения. Сбъркана и долна работа.
  • 48 нико

    23 8 Отговор
    Всички знаем какви са пълномощията на президента . По добре ли щеше да е ако си натискаше парцалите като плевника и да гледа как башибозука ББ разсипва държавата . Добре че се осмели да разрови кенефа ГЕРБ за да разберем как да проветрим държавата си , което няма да е лесно . Представяте си какво щеше да е ако беше Цецка нали . България е назад вече със 75 години . Орем с магарето нивичките си на село . Разбра се че Лощото при капитализма е много повече от лошото при социализма за повече от 80% от народа .
  • 49 АМАН ОТ РУСКИ ШПИОНИ

    9 17 Отговор
    ВРЕМЕ Е ДА ГИ НАТИКАМЕ В БЕЛЕНЕ,ЧЕ НИ ДЪРПАТ ОТНОВО КЪМ БЛАТОТО !
  • 50 смерш

    22 5 Отговор
    Изключително демагогско словосъчетание,което под маската на верни по същество обстоятелства целящи маргинализиране на българския етнос в собствената му държава и нейното окончателно колонизиране след обезбългаряването на територията,в крайна сметка цели злепоставяне на един, досега поне ,показал достойнство и постигнал лична и обществена реализация кадрови Български Генерал поел Президентския пост във време на фактическа диктатура и безобразия от страна на неговия антипод -пишман генерала!
  • 51 Станчев

    22 4 Отговор
    Доказателствата ви, калинките с ниски чела, ония разни шофьорчета на Маждо, Маргините и не знам кой, назначени на високи постове в МВР от Тиквата.
    Също както оня дето го наградиха с Консул във Валенсия унищожи касетата със записа АЛО ВАНЬО - МИШО БИРАТА.
    После ликвидирахте и Ало Ваньо и Мишо Бирата, че и жената на Мишо Бирата и плейметката, която си беше поръчал в хотела на Златев в Правец. Оня Златев - партньора на белот.
  • 52 Смях през сълзи

    20 9 Отговор
    Потресающа наглост е чрез изопачаване на фактите и завоалиране на действителността, един "Някой си", да пише глупости и щуротии срещу Президента Радев, който е доказал и продължава да доказва грижата си за обикновения българин. Авторът явно няма "хабер от понятие" за политика, та може да сътвори подобни алабализми.

    Коментиран от #82

  • 53 БГБГБГ

    21 8 Отговор
    Кой си ти та да даваш оценки бе списвач, да не би онзи с "Простата кърдджалийска п-ка да е по-добър. Платен подмазвач.
  • 54 Димов

    22 8 Отговор
    А бе Николов, Севда няма ли да ви пусне клип как Бойко се прощава с внуците си преди да го арестуват.
    И задължително пред кандило и икона - и да не се кръсти пак с лявата ръка и наобратно. Защото сме християни все пак.
  • 55 Мнение

    21 7 Отговор
    Николчо, "Главният прокурор се обръща към министър-председателя с "шефе"." Няма нужда от повече коментари.
    Пък ти си плювай срещу Президента Радев, избран на преки избори от 3 милиона българи, колкото си искаш.
    Нали затова са ти платили.
  • 56 Подполковник от запаса

    23 8 Отговор
    Президентът генерал г-н Румен Радев
    Е достоен и честен човек.Засрамете се.
  • 57 истината

    25 7 Отговор
    Пълни глупости и безмислици в тази статия, логорея на объркани мисли. Не си заслужава времето да се чете. Звучи като пратена статия за дескридитиране на българския Президент, който не кани плеймейтки в резиденцията си, който не дрънка на вулгарен език по телефота, който не е купил къща на любонтица в Барселона, който няма шкафче пълно с пачки евра и кюлчета злато, срещу който няма нищо за което да се хванат, за да го компрометират, който заливаха с клевети на лична основа 4 години, който се опитаха да сплашат с нахлуване в Президентството, защото дададе неудобни въпроси за Пеевски и Доган, зад когото схоят повече от 2 милиона българи. Кой се страхува от високото доверие на хората към един морален и честен човек, срешу който се опитват да фабрикуват всякакви долни компромати. Жалък си ти, който си написал тази помия, дано си е заслужавало мръсните пари, които си взел.
  • 58 INOT

    22 6 Отговор
    Писателю - драскач! Ако съм учител по литература, бих ти скъсал писанията (не зная друго определение за това).Злобата ти извира отвсякъде и е насочена към всички. Недопустимо е с долен уличен език да се прави квалификация на президент и посланник(дом. любимец,Херовица и др.) Намери си друго поприще - ако разбереш за какво иде реч!

    Коментиран от #65

  • 59 пешо

    23 8 Отговор
    някакво ситно злобно човеченце е написало пасквил срещу президента. пълен с груби квалификации, голословни твърдения, лафове от битпазара и какво ли не. дали са му трибуна - изходило се е. за съжаление, осмърдява амбиента.
  • 60 истината

    20 10 Отговор
    Таксиджията беше Бойко Борисов с джипката!

    Коментиран от #79

  • 61 Динеков

    19 7 Отговор
    Няма спасение за нахалните и подли мутри на тулупа-престъпник ББ!Не виждам кой ще го спасява,след като и журналистичеките му мисирки започнаха да се крият,като Хекемянки!
  • 62 Мерете си

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "СДС демократ":

    температурата редовно, десеторно виждаш нещо!
  • 63 Гост

    7 22 Отговор
    Поддръжниците на Радев са същите боклуци като него, жалки соросоидчета и натовски измекяри, на думи готови да се бият, но на дело ще бягат като помияри да си спасяват жалкия животец, който като на предатели няма да бъде пощаден, подобно на Стамболов.

    Коментиран от #83

  • 64 Румен

    13 7 Отговор
    На срещата в централата на ГЕРБ с ръководството и комсомолците Борисов им нареди: Ще сложите моя снимка и всеки ден ще ми козирувате. Ще бъда арестуван. Искам да бъдете спокойни, когато дойдат да ме арестуват. После ще идвате пред ареста с хляб, суджуци и вода..Да идват по-рано, че после ще обикалям по страната и ще срещнат съпротива. Ако се промъкват там по техния си начин. На нечестни избори не могат да ни победят, а само на честните избори, каквито ние организирахме. Темата на срещата бе икономическата програма преди изборите на 11 юли, но Борисов не пропусна да коментира злостно и с омраза действията на служебното правителство. Дълги години да ги тормозим комунистите. Ние не сме като Ицето и Атанасов от ДБ. Веднага да завъртим опашката си да ни харесват Радев, комунистите, и с всички, но само ние да сме добре. Само Аз и ГЕРБ да сме зле.

    Коментиран от #114

  • 65 Гост

    11 4 Отговор

    До коментар #58 от "INOT":

    Ти наистина си идиот, но също така и неспасяем дебил.
  • 66 костов

    20 5 Отговор
    Много ниско ниво за журналист, прилича повече на чалга в журналистиката. Кой ви дава поле за изява на такива простовоти измислени списвачи. Това не е журналистика. Журналистиката има журналистическа етика. Това е нещо гнусно долнопробно и отвратително. Срам и позор.
  • 67 Отвратен

    18 9 Отговор
    ФАКТИ, излагате се.
    Защо въобще пуликувате този пасквил.
    Това не е просто друга гледна точка, а платен списвач.
    Да не говорим колко объркана е самата статия.
    И той горкият не знае какво иска да каже, но са му платили да плюва Президента на България.

    Коментиран от #76, #81

  • 68 Ренато Гатузо

    15 8 Отговор
    Докато не вкараме Бибитко в затвора
    Ще се обаждат от обора
    Затова в Бора Бора...Мили хора
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Стефанов

    5 15 Отговор
    На срещата в централата на ГЕРБ с ръководството и комсомолците Борисов им нареди: Ще сложите моя снимка и всеки ден ще ми козирувате. Ще бъда арестуван. Искам да бъдете спокойни, когато дойдат да ме арестуват. После ще идвате пред ареста с хляб, суджуци и вода..Да идват по-рано, че после ще обикалям по страната и ще срещнат съпротива. Ако се промъкват там по техния си начин. На нечестни избори не могат да ни победят, а само на честните избори, каквито ние организирахме. Темата на срещата бе икономическата програма преди изборите на 11 юли, но Борисов не пропусна да коментира злостно и с омраза действията на служебното правителство. Дълги години да ги тормозим комунистите. Ние не сме като Ицето и Атанасов от ДБ. Веднага да завъртим опашката си да ни харесват Радев, комунистите, и с всички, но само ние да сме добре. Само Аз и ГЕРБ да сме зле.
  • 71 Това означава

    9 15 Отговор

    До коментар #1 от "Anonim":

    Че Божков е бройл доста милиони за да бъдат поставени неговите хора на власт,,, министър, зам
    Министър. Сега таксижията ще продаде и България, български народ и българският език. Време е за еднопосочен билет на фигуранта
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ПСР

    19 10 Отговор
    За тази"статия",този"човек",сътворил я,е получил уникален хонорар в евраци,от онези-розовите.Трябва или да си страховит лъжец от рождение,или тежко деформиран мозък,или най-вече,силно алчен,за да напишеш подобна отврат.Браво на ГЕРБ-имат невероятни автори на бестселъри,в тяхна възхвала.Следващи неотклонно единствената правилна партийна линия на Вожда.
  • 74 Тонев

    18 7 Отговор
    Мъка гербава: "Избиват елита" след "преврата на Радев"
    Покрай стартиралото "изчегъртване" лъсна бруталната кадрова катастрофа по властовите етажи
  • 75 Гост

    7 22 Отговор
    Написалият статията на е от Герб, бе герберасчета клатени защитаващи новият си бащица Радев пишльото.
  • 76 Кво

    3 5 Отговор

    До коментар #67 от "Отвратен":

    Истината боли ли
  • 77 Петър

    17 6 Отговор
    Бoйкo e влacтoлюбив ниcкoкултурeн примaт, кaлинкитe крaй нeгo зa coфрaтa чaкaт и cи мият ръцeтe c .....ниe рaбoтим зa eврo бъдeщe , aбe тaкa e , aмa тoвa бъдeщe нe e зa нaрoдa aми зa вac гeрбaвитe и тoвa e.
  • 78 Тодор Пеев

    18 6 Отговор
    България е много зле. На последно място в Европейския съюз. Ние сме държавата с най-нисък БВП на глава от населението. България произвежда най-малко и има най-нисък стандарт и най-ниски заплати и това продължава, откакто сме член на ЕС.
    Вече е срамно да си гербаджия в очите на нормалните хора.
    Само че Николай Николов явно още не го е разбрал.

    Коментиран от #131

  • 79 Хаха

    10 17 Отговор

    До коментар #60 от "истината":

    Нито една медиа не нарече БОРИСОВ ТАКСИЖИЯТА, 😅😅😂😂. ТАКСИЖИЯТА Е ФИГУРАНТЪТ, 😅😆

    Коментиран от #97

  • 80 Да се чуди човек

    11 6 Отговор
    Как така президентът бил без армия и държава



    Ами той си има държава и божеството граждани си го харесват такъв какъвто е А що се касае до армията авторът има частично право
  • 81 Гост

    8 16 Отговор

    До коментар #67 от "Отвратен":

    Ушичките ти не понасят истината за навтовския генерал Радев, поставен като фигурант от Сащ за президент на България и станал масон за да обслужва чужди интереси, знаейки, че е само един слуга на господарите и предател на България.
  • 82 Дали

    3 9 Отговор

    До коментар #52 от "Смях през сълзи":

    И сега ще докаже как продава България и Българската история
  • 83 хгтп ххнрр

    14 5 Отговор

    До коментар #63 от "Гост":

    Еее вие вече се оляхте, един път го пришивате за рашките, другия път за натовците, хайде разберете се помежду си всимки, които си измисляте клеветите срещу държавния глава. Синхронизирайте малко фалшивите си клевети, че ставате смешни вече. Кой мислите, че ви вярва. Онези над два милиона българи, които стоят зад президента ли.
  • 84 НЯКОЙ

    12 7 Отговор
    От къде се пръкна това недоразумение?
    Цялата помия се излива всъщност върху него, връща се като бумеранг!
    Показва грозната душевност на провалено, озлобено, некадърно същество! Като псе изгубило стопанина си - скимти и хапе, скимти и хапе ....!
  • 85 Ааххаха

    12 4 Отговор
    Какъв е смисълът от тази статия?! Трябва да четем философиите на някакви хорица, решили да изкарат някой лев на гърба на политиците? Ами не! Да отива както в древността на площада и да рецитира. Може някой да му обърне внимание или пък да го припикае някое куче...все тая!
  • 86 Стига търпяхме!

    12 8 Отговор
    Да бъдем каквито бяхме
    Бой по гербавите тикви,веч са никви!

    Коментиран от #93

  • 87 Мълния

    10 9 Отговор
    Черепа ще е защитен свидетел на делото срещу Бойко Борисов в европейската прокуратура.
  • 88 Пенев

    14 7 Отговор
    Гербераста от Банкя си пусна фирмите да беснеят, за да може да досъсипе народа! Колекторските фирми и бързите кредити винаги са били покровителствани от шайката на мутрите! Тя бяха и сред първите с помощи за ковид, те са и с кредитите в ББР!!!
  • 89 Цели се организиран хаос

    8 6 Отговор
    Но май ще е нахалос...
    От един Драскач!
  • 90 До г-н президента

    4 8 Отговор
    Само дайте знак...и на площада ще сме пак!!!

    Коментиран от #117

  • 91 Трезво мислещ българин

    7 9 Отговор
    Браво! Всичко в статията е абсолютна истина. Друг въпрос е, че много от ограничените злобни драскачи няма да го възприемат.

    Коментиран от #99

  • 92 Гербав лилипут

    8 3 Отговор
    Спуснат с парашут
    Но ще има шут
  • 93 Трезво мислещ българин

    8 3 Отговор

    До коментар #86 от "Стига търпяхме!":

    Какво значи да бъдем каквито бяхме? Подтиснати от комунизма? Но ти сигурно не си бил роден тогава.
  • 94 Пасквилчо

    11 4 Отговор
    Празни мисли на един празен човек
  • 95 Комунист е Бойко !

    9 5 Отговор
    Член на БКП!
  • 96 ББбб

    8 4 Отговор
    Николов, а че си правен в г ъ З ясно ли ти е
    Платен швестър
  • 97 Хехе

    8 5 Отговор

    До коментар #79 от "Хаха":

    Борисов не е таксиджия...,той просто е...- Джипко-Бибитко...😂😂😂!!!
  • 98 Радев Велик

    11 7 Отговор
    Най-достойният български Президент от поне 20 години , а ако не и повече , насам !!! Жалко за болните мозъци, които го плюят !!! Дано предизборните 50 лв. Ви поддържат живи за да говорите глупостите си още дълго време !!! Утайки !!!
  • 99 До не трезво мислещия драскач

    10 4 Отговор

    До коментар #91 от "Трезво мислещ българин":

    Тя самия пасквил е драсканици. Прочети в интернет основните неща за една статия. Вие гербаджиите от всичко разбирате. Най да преписвате ваши грехове на други. Пасквила е едно към едно за тиквата. До сега упреквахте Радев че е русофил, сега го направихте русофоб. Гребери хамелеони.
  • 100 Авторът

    3 12 Отговор
    излага своите разсъждения логично, подкрепени с достоверни факти. Несъгласните с него използват само нападки и обиди, които не могат да бъдат база за дискусия и няма как да осигурят желаната защита за укоримите действия на президента Радев.
    Смятам, че в държавата ще настъпи желаната промяна, когато българите се научат да избират личности и каузи не по силата на първосигналната си емоция, а в резултат на обективна преценка в защита на обществения интерес.

    Коментиран от #106

  • 101 Реакцията

    5 9 Отговор
    на облъчените от съмнителния ореол на Радев е неадекватна.

    Николов не е привърженик на ГЕРБ, а цели да посочи особено тревожни събития, които застрашават националната сигурност.

    Коментиран от #103, #113

  • 102 Антимафия

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Anonim":

    На това му казвам, болно драскане,
    срещу здрав , Президент?

    P.S.
    "Когато , плюеш срещу вятъра ,
    има риск, да се само-оплюеш"?
  • 103 Байдън ли си

    2 5 Отговор

    До коментар #101 от "Реакцията":

    Не прекаляваш ли с инсинолациите си? С какво и как е застрашена? Подлежиш на съдебно преследване за всяване на паника, знаеш ли?
  • 104 Бамбука

    7 5 Отговор
    До 100. Автора ? За кой автор става дума ? Този на снимката или на този зад пердето, дето му е писал простотиите ? Да сравняваш българския президент с шофьор на такси е толкова просташко недомислено, колкото да сравняваш предишния премиер с държавник.
  • 105 Панов

    7 2 Отговор
    Питал ли е Гешев Борисов: Шефе, какво да правим с разкритията в енергетиката и милиардите за руснаците?
  • 106 Какъв автор си

    1 2 Отговор

    До коментар #100 от "Авторът":

    Къде са фактите, не е достатъчно да драснеш че има факти. 103 коментар се отнася и за теб особенно последната част.
  • 107 Мълния

    5 3 Отговор
    Главният прокурор Иван Гешев е звънял на експремиера Бойко Борисов по повод разкрития и публикуван документ от Стефан Гамизов, сързан със съмнителни договори и разплащания с Москва по линия на АЕЦ-елене и Турски поток. Шефе, какво да правя, - питал разтревожен главния прокурор Борисов.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 СВОБОДА НА СЛОВОТО

    3 3 Отговор
    Не значи, само че се публикува а и какво се пише. За такива пасквили отиваме към дъното и на тази класация.
  • 110 Behemoth

    1 2 Отговор
    Всякакви изкачат!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Ташо

    5 4 Отговор
    Браво на автора.Много точно е описал фърчилото.
  • 113 До бързата реакция

    3 3 Отговор

    До коментар #101 от "Реакцията":

    От къде знаеш че автора на пасквила не е привърженик на ГЕРБ? Тези които, под път и над път пишат за застрашена национална сигурност, в действителност застрашават всякаква сигурност.

    Коментиран от #124

  • 114 Мъдю

    3 2 Отговор

    До коментар #64 от "Румен":

    Не е лошо да намалиш дрогата.Много неща ти се привиждат.
  • 115 Може два файтона

    2 4 Отговор

    До коментар #111 от "А бе каУн":

    Но не и от паника квичящи гербери.

    Коментиран от #118

  • 116 ЗА КАКВИ„ ТОЯГИ ”

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    ИМАШ ВПРЕДВИД!!!♋
  • 117 Ташо

    1 3 Отговор

    До коментар #90 от "До г-н президента":

    Всичките 15 дебила и попа ли!?
  • 118 Пак ще

    1 2 Отговор

    До коментар #115 от "Може два файтона":

    Духате супата.
  • 119 ШАЛТЕТО

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "СДС демократ":

    Лизане му е макята!Лизане и близане!
  • 120 Филип Боев

    5 4 Отговор
    Някой знае ли кой е Николай Николов? Нека каже нещо за него. Сигурно някой се страхува от Радев и затова лаят по него.
  • 121 ШАЛТЕТО

    2 1 Отговор
    Хитро,хитро!Шофьоре - продължавай да ближеш там, където лижеш!
  • 122 Димби

    2 3 Отговор
    Жалко,че Факти публикуват това,явно няма журналист който не е купен,жалки подлоги
  • 123 Днешните гербери

    5 3 Отговор
    Са с много непостоянни определения. Знам че президента е президент, бивш военен пилот, таксиджия? в момента не е. Не лоша професия защо ли драскача на пасквила има такова отношение към тази професия? Та за последно гербери решете, Радев русофил ли е или русофоб? Или няма значение, въпроса е да пришиете премиерските неадекватности на президента.
  • 124 Значи

    2 8 Отговор

    До коментар #113 от "До бързата реакция":

    щом изразява критично мнение, и то - обосновано, значи е гербаджия.
    Типично по български...

    Коментиран от #125, #126, #136

  • 125 Значи

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "Значи":

    Не си слагай плюсове. Не знам дали някой е толкова бърз чака само коментар ти и щрак , ей много пипи
  • 126 До значито

    4 3 Отговор

    До коментар #124 от "Значи":

    Я ми копирай обоснованото. Вие герберите като кажете "добър ден" на небето е луна
  • 127 Баро

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "СДС демократ":

    Трябва доста много да си се напил щом виждаш не двойно а двумилионно Мале той алкохол не прощава
  • 128 Темерут

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "СДС демократ":

    Чукча писател, чукча на читател. Авторът на пасквила пише, че Радев подкрепя антируска инициатива, чукчата е съгласен със статията, но казва, че русофилът Радев трябва да бъде арестуван. Мъка, мъка.
  • 129 СТИГА ЦИРК !!!

    7 3 Отговор
    Арест за лицето Бойко Методиев Борисов !!!
  • 130 Вълко Червенков

    3 3 Отговор
    От този тюрлю гювеч разбрах,че пРезидента Румен е пионка,която настройва българите срещу посраните "братушки".А ние загубеняците си мислехме,че същият този Румен е Кремълска марионетка,поднесена на тепсия на БСП от Решетката.
  • 131 Ташо

    3 3 Отговор

    До коментар #78 от "Тодор Пеев":

    Червените каскети ли са нормалните!?Хубав виц.
  • 132 емо 73 канар

    6 1 Отговор
    Николай Николов, предполагам, че си получил, или кюлче, или цяла пачка от нощното шкафче. Бъди здрав, и да си ги харчиш за мъже.
  • 133 Ние сме

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Тиквата":

    Само два милиона и половина, така че ти му мисли, на 11 юли ще видиш какво сме измислили..
  • 134 Ей платено

    6 2 Отговор
    авторче ,защо не пишеш как властта на диктатора БОРИСОВ го превърна в негодник,защо не пишеш за офшорките му и лакеите-олигарси,а си смучеш от пръстите глупости .Къде се намираш да дойда да ти плюя в просташкия сурат.То бива ,бива но много си се олял тъпанарино,какъв си ти пуяк или мисирка?????Егати негодника?????

    Коментиран от #140

  • 135 ммм

    3 5 Отговор
    Taксиджия на самолет..
    ..и голям некадърник!
  • 136 Е не ама да

    5 2 Отговор

    До коментар #124 от "Значи":

    Защо аз нямам снимка с тиквата а драскача на пасквила има? А разбрах значи тези които позират с тикви не са гербери.
  • 137 Радев

    5 2 Отговор
    дай го на съд това лай-о.За най-достойния президент ще пише глупости и квалификации.Човек може да бъде прост ,колкото си иска,но когато даваш квалификация на неопетнен президент и изпълняваш поръчки -толупски,ще си платиш безморалнико.Господин Радев е най-уважавания политик е злобейте герберасти компроментирани.Истината боли,изпришвайте се от злоба.
  • 138 ПП ГРУБ

    5 2 Отговор
    Николайчо, избърши си сопола и се скрий , нито сме те знаели нито те познаваме , като се забършеш у таксито и от дет си се пръкнал идиотино.
  • 139 Ал Януш

    2 0 Отговор
    Глупавко, обругаването на държавна институция, без определение коя, сравнена с управление на МПС или тям подбни ПС ( каруци, карети и др.) дава явно описание за автора и юлара в който иска да бъде впрегнат.
    Относно институцията и използването на терминология. Цитирам "Публикувано във факти.бг: По принцип президентските задължения са безполезни". Принцип е основно и НЕИЗМЕННО правило на което се основават различни твърдения, процеси и постановки.Оставам с явното впечатление, че за Теб скъпи авторе, Президента и представляваната от него ИНСТИТУЦИЯ както всички подръжници на същата, са АНТИВСЕЛЕНСКИ.
    С уважение: А. Януш
  • 140 парица царица

    2 2 Отговор

    До коментар #134 от "Ей платено":

    Защо не пише за Борисов ли . Защото няма да получи пари за това . А тиквата раздава крадените от нас пари с чували . На опашка журналя и всякакви там....... лози .Не се бутайте . Парички ще и,има за всички . Поне ще отсеем семето от плявата .
  • 141 Мда

    4 2 Отговор
    Голям срам за българската журналисика, след една година криене по помашки села и по асфалта шофьорът на джипката - Борисов поръча статия за таксиметров шофьор. много тъпо...
  • 142 Онуфри

    2 4 Отговор
    Чудно,как факти публикува тази статия.Иначе браво на автора.Много точно е обрисувал недоразумението,наречено президент.
  • 143 Злост

    2 2 Отговор
    Вижте извращението: някой, който е високо образован, преминал сложни курсове, тестове и сертификати, боравил с апарати за милиони и бил на безкрайно отговорна работа, е в България обиждан. Злоба, злост и принизяване, Радев е обиждан и принизяван, чакаме някакъв "обикновен" лаладжия, лицемерник и ловък наш човек да стане президент. Тогава в България мижитурките и ципокрилите ще си отдъхнат.
  • 144 гост

    1 2 Отговор
    Поредният драскач. Това са нещастни хора.
  • 145 4689

    1 0 Отговор
    Много точно характеристика на индивида изпълняващ длъжността президент.Адмирации за автора.
  • 146 резервист

    0 0 Отговор
    Господин Лай Николов! Словоблудството е грях, да знаеш. Но пък е верно, че от големите хора може до се открадне малко известност... като ги замериш с кал! Аман от подмазвачи!
  • 147 Николай Николов ГЕРБ инжинер!! Ти си

    1 0 Отговор
    Най тъпия, който е писал последните месеци, какъв инжинер си, В и К, Отопление и Вентилация!! Ако си купил диплома си Обида за тези, които реално са учили и са инжинери!! Ти просто си някакъв Гербав глупак!!