Last news in Fakti

25 Юни, 2021 13:00 16 690 155

Явор Дачков: Да се боим, че Борисов пада или от това, което го сменя

  • герб-
  • слави трифонов-
  • бойко борисов

Има нещо много симпатично в цялата тази напълно некадърна наша общност

Явор Дачков: Да се боим, че Борисов пада или от това, което го сменя - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Служебното правителство бори ГЕРБ със средствата на ГЕРб - лъжи, преувеличения, калинки, корумпета, селяни, некомпетентни ентусиазирани глупаци и малко снобско лустро.

Новото е подчертаното нахлуване на хомосексуалисти по висшите и нисшите етажи в администрацията, както и манифестираното масонство. Предполагам, че последните две са естествено следствие от истинския източник на днешната власт - американското посолство. Без Херо Мустафа нищо, което се случва сега нямаше да се случи. На хоризонта като главна алтернатива се задава износената гола глава на Слави Трифонов и неговата татуировка на гърба, която гласи: Аз идвам и адът идва след мен (това не е шега, а истина).

Примитив без талант, който ще изчегъртва харизматика на републиката, народният артист Бойко Борисов. Същото беше когато на сцената на Сатирата Руслан Мъйнов стана звезда, а Калоянчев започна да залязва (мисля, че Слави беше продуцент на дебюта на Мъйнов в Сатирата). Има нещо нефелно и невярно в тази ситуация. Човек не знае дали да се радва, че Бойко е паднал или дали да се тревожи, че неизбежното "по-зле" думка по вратата на властта с нахалния анонс "Има такъв народ", изстрелян през редките зъби на Тошко Йорданов (селският Дантон от НГДЕК) и кошмарната дикция на семплата Ива Митева, обличала довчера правните идеи на Дани Кирилов и Черепа в приемлива законодателна форма.

Зад тях Слави Трифонов в инвалидна количка и очевиден дефицит на интелигентност, който в смущението си повтаря само едно: "Защото завършва на "о". Първокласник на петдесет.

Междувременно спонсорите му от ДПС се препозиционират, за да останат на власт още двайсет години, а над всички тях Румен Радев се опитва да имитира царя като ни лук ял, ни лук мирисал стожер на моралността и стилистичната завършеност. Фантазира служебен кабинет (по носталгия когато парламентът беше скипнат от бащата на Сименон Сакскобурготски) до края на всички пандемии. Борис Четири. Има нещо много симпатично в цялата тази напълно некадърна наша общност.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 192 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    158 42 Отговор
    Каквото си заслужавате, това и ще получите бе тиквопитеците...
    Още да си бъркате по носовете.
  • 2 5555

    95 39 Отговор
    Сополанко

    Коментиран от #18, #80

  • 3 Анти Борисов

    256 53 Отговор
    Дачков ти си двуличен идиот!!!!
    Помним сините ти хвалебствени химни в прослава на Иван Костов!!!
    После отиде в една червена телевизия!!!

    Коментиран от #40, #41

  • 4 Българка

    189 83 Отговор
    Дачков колко е получил от ГЕРБ за тази статия? И кой е казал, че Слави ще е министър председател? В ДБ, ИТН, ИСМВ има достатъчно кадри- експерти и специалисти

    Коментиран от #31, #59

  • 5 ДРИС

    71 40 Отговор
    МНОГО,МНОГО,АМА МНОГО ТРЯБВА ДА СЕ БОИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 Хаха

    141 65 Отговор
    Мозъчна повръщня е статията, нищо повече !

    Коментиран от #133

  • 7 Реалист

    46 18 Отговор
    Кой почива 3 месеца бе братко, Тука пием само бира и ракия, Др. Бойко ние забранил, Категорично да работиме:)
  • 8 Тттттт

    129 44 Отговор
    Този боклук Явор сега гербер ли стана, не съм му чел творчеството

    Коментиран от #51

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тия

    77 15 Отговор
    и двамата страхливци , движещи с по един бюлюк охрана , самоврюбени до нарцизъм , несигурни и не можещи да носят отговорност , некомпетентни и все друг им е виновен !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рад

    104 30 Отговор
    Ей, голям си мръс...к! Нареждаш се в редицата на фурнаджийските лопати редом с бико, тодоровия и други лози и джурналисти.. Само не ми е ясно с кой акъл са те взели в БСТВ?
  • 13 Много симпатичният Дачков

    46 23 Отговор
    защо така изелементява?
    Сигурно така се самоизвисява?
  • 14 Гьостерица

    43 25 Отговор
    Без съмнение в лицето на Маора идва Сатаната. Смешното е ,че тоз Сатана е полукьоав,не види, не чуе и едвам клифуца. Само с татуировките на маор въобще не ми прави впечатление,освен погнуса. Каква е разликата ни тия с гербестаците? Гербестаците се правеха на хомогейове,бабуини и тем подобни,без поне болшинството оттях да са такива. Правеха се на такива с пазарна цел...,да се харесат на хамериканците и еврогейците. Иначе си бяха мутри-парвенюта. Тия новите са си откровено такива......сатанисти. За всеки случай съм си приготвил една свинакова гьостерица.

    Коментиран от #23

  • 15 дачков пфу

    91 40 Отговор
    По-гнусно същество от дачков е може би само нидялко от пик. Или може би двамата са еднакво гнусни. Като му видя физиономията на този боклук ми иде да повърна.

    Коментиран от #20

  • 16 8980989

    89 42 Отговор
    Г-н Дачков , вие който бяхте лявото м-до на Костов ли се обаждате? Не съм адвокат на Тошко Йорданов , но честно казано малко хора в България завършват древни езици и култура за средно! Че той е по-образован от 100 гербераста :D
  • 17 От ложата

    58 25 Отговор
    Неее! Прав е за масоните и хомосексуалистите. От трън та на глог!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 3333

    59 25 Отговор
    Да не му спряха траншовете и на тоя, че се разквича?
  • 20 прав сте

    72 21 Отговор

    До коментар #15 от "дачков пфу":

    НиДодялко , Кошлуков , Дачков , Беновска , Ива от пик - сите са сладкиши........
  • 21 Добре

    37 16 Отговор
    Добре че сне на изчезване,семката ни е такава.Трябва пълен рестарт,изчистване на земята от прабългарите и да идват дай Бог някой с по-добър ген.Нашия се разбра къща не храни и държава не гради!

    Коментиран от #68, #72

  • 22 ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО

    60 57 Отговор
    Много правилно казано Фигуранта надмина и Винету по залягане пред Мустафата, а Чалгаря е ясен той и Тошко Африкански каза че с ДПС може абе така е като имаме национални предатели Дай България, Изпразни се Мутри вътре с Галева дето децата и са назначени на държавни служби с протекция от Тиквата или Фигуранта дето за втори мандат и майка си ще продаде абе затваряй кочината

    Коментиран от #95

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 3.14К

    63 6 Отговор
    Трябва да изпием горивата чаша до дъно. Предстои "голямата рокада" на толупи. И след това "чудо", ще настъпи катарзиса: всички ще бъдат изринати до две години!
  • 25 Деймос

    49 26 Отговор
    Колко много глупости :)) Очевидно все още чекмеджето плаща , а за Я. Дачков ..жалко !
  • 26 Бамбука

    44 22 Отговор
    Кой казва, че Тома Биковци, вицето Томислав и сие нямат последователи ? Имат бе. Има още пари в чекмеджето и така до 11.07, после ще видим обратни метани.

    Коментиран от #96

  • 27 Възмутен

    82 32 Отговор
    Яворе, Яворе, колко ниско си паднал и ти! Заедно с Веса от Афера и останалите лизачи, сте отврат! Забрави колко плю по Борисов, сега му ближеш подметките! Срам нямате ли бе, какви журналисти сте!

    Коментиран от #39

  • 28 Зайко Байко многознайко архив 2020

    38 19 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко "братя" эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 29 БОЛШЕВИК

    48 20 Отговор
    Всеки трябва да се радва, че тия крадливи простаци герберасти, повече няма да могат да управляват!
  • 30 томка бикова

    20 26 Отговор
    ШЕФА боко банкянския Пак ще се изправи и .... мислете му!
  • 31 Нали...😀

    13 12 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Читави кадри ,начело с теб ,Хасане.
  • 32 Кунчо

    42 19 Отговор
    Дачков, каква мазмантия си.Опозиция преди 10 год, сега пълен поддръжник.Гледам те, през ден, сновеш назад-напред, намазан, охранен.Добре те гледат.
  • 33 Факт

    40 22 Отговор
    Ще сменим тиквата Боко с празната кратуна Славчо.

    Коментиран от #34

  • 34 БОЛШЕВИК

    15 21 Отговор

    До коментар #33 от "Факт":

    кой ти, е казал,че само тия две кратуни са на хоризонта?
    Имаш още 25 партии и коалиции, премахваш
    ГЕРБ
    ДПС
    ИТН
    ДБ
    БСП
    ВМРО и КОМПАНИЯ
    АТАКА
    КОД
    И си избираш от останалите!
  • 35 ГЕРБ=СИК=МАФИЯ

    20 21 Отговор
    =ТОЛУПИ=КЕНЕФ!
  • 36 evard

    37 22 Отговор
    И това бившо ченге и хамелеон настоящ изплува от калта.
    Няма да спреш хората да гласуват и се отърват от еднокнижника.
    Всеки е по-добре от неукия пожжарникар.
  • 37 Хаджигенов

    39 21 Отговор
    Дачкоов, дачков, и ти си една медуза ненастъпана. Със тези неориентирани задни части, се самообъркваш, но си е за твоя сметка.
  • 38 Наблюдател

    11 14 Отговор
    Заглавието се състои от две части свързани със съюза или.
    Това предполага втората част да е в известен смисъл противопоставена на първата.
    Внимателният прочит показва, че двете части на заглавието се припокриват по смисъл. Дачков е добър журналист но ако мисълта, която се лансира в заглавието е негова това не му прави чест.



    Не знам доколко да му вярвам че всичко което става напоследък се режисира от американското посолство.

    Коментиран от #54

  • 39 ПСР

    25 17 Отговор

    До коментар #27 от "Възмутен":

    Не са журнаристи.Продажници са.
    Четивото му е мазно и примитивно.Дочува се дрънкане на стотинки от към Малкото НДК.Много ми хареса коментара Ви.

    Коментиран от #134

  • 40 пешо

    28 20 Отговор

    До коментар #3 от "Анти Борисов":

    помня го дачков още от времената на "ла страда"...
    да кажем, че дълъг път е извървял и доста се е променил. можем да харесваме или не написаното по-горе. но трудно можем да оспорим по-голямата част от него.
    туй то.
  • 41 Кикор

    31 28 Отговор

    До коментар #3 от "Анти Борисов":

    Да но в конкретния случай е Абсолютно прав. До последната запетайка

    Коментиран от #58

  • 42 Механик

    41 33 Отговор
    От години не съм чел по-обективно изказано мнение. Всяка думичка в него е точно на мястото си и е самата истина!
    Адмирации на г-н Дачков! Не го познавам и не съм го чувал, но който има очи ще види, че всичко това е ТОЧНО ТАКА!
    Браво!
  • 43 LOSHIA

    30 20 Отговор
    ДАЧКОВ,ТОВА СА ПОСЛЕДНИТЕ ТИ ИЗКАРАНИ ПАРИ ,ПО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА!!!!!!!!!!
  • 44 Абре

    36 22 Отговор
    Дачков, що се продавате бре човече? Та понеже няма какво да кажете от себе си, стигате до там, да тиражирате глупави жълтини и да паднете до нивото на глупав ниско платен трол! Много е жалко да гледаш някой да плюе на името си и да лази като жалък червей!

    Коментиран от #79

  • 45 ДРИС

    13 14 Отговор
    ГЕРБ,СДС,БСП и ДПС=ОПГ
  • 46 Гост

    27 20 Отговор
    Плювалник! Я.Д. клоаката.
  • 47 Просто човек

    24 21 Отговор
    Дачков, ти кво ла*но си...

    Коментиран от #56

  • 48 Знае се

    23 8 Отговор
    И Тикваря и Гологлавия са суетни, комплексирани мегаломани. Две страни на една монета. По- страшното е, че огромната маса е на отчайващо ниско ниво, а повечето знаещи и интелигентни хора са готови да ренегатстват без угризения в полза на интереса си. Дачков е интелигентен и талантлив журналист и не вярвам да е от последните. Но защо преди 2-3 г статиите му громяха съкрушително Борисов и управлението му, а сега...? Какво се е променило?

    Коментиран от #97

  • 49 Написаното не си заслужава да бъде

    20 18 Отговор
    Прочетено, гласуваите за промяна 10 години ГЕРБ БПС у турската партия ДПС са на власт и България, българина е наѝ беден и се топи,ако новите избрани от нас не стават ще ги сменим с други които да оправят България
  • 50 дерас

    26 10 Отговор
    Идва още една тиквичка тип цигулка славунска!
  • 51 Нали се учеше

    14 10 Отговор

    До коментар #8 от "Тттттт":

    От Кеворкян навремето.Агент Димитър..
  • 52 Прикрит страхливец

    13 22 Отговор
    Словослагателят Явор Дачков отново и отново ни оприличава на прости и необразовани люде, които трябва да се направляват. Аналогии с миналото, вмъкнати в българското настояще и очертаващи бъдещата ни държавна безпътица. Умен си Яворе, точно посочваш кого да изберем и той какво да направи! Пиши Дачко и печели, ще те четем все така много.
  • 53 РЕалиста

    21 16 Отговор
    Браво Дачков, Браво, Критикувай смело !!
  • 54 Нейко Томов

    25 10 Отговор

    До коментар #38 от "Наблюдател":

    Не знаеш дали да му вярваш че всичко което става напоследък се режисирал ОТ американското посолство. Аз да ти кажа
    ЗА ДРУГОТО НЕ ЗНАМ НО ТОЧНО ЗАТОВА Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!!!!!!
  • 55 Тет

    23 26 Отговор
    Този път ще се гласува за ГЕРБ.не виждам друга алтернатива.
  • 56 спомен

    5 7 Отговор

    До коментар #47 от "Просто човек":

    Човек много политкоректно се изразяваш, аз си спомням отпреди години едно заглавие което включваше "бабое..ц и дедол.бец".

    Коментиран от #98

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Чичо

    18 16 Отговор

    До коментар #41 от "Кикор":

    Какво му е правото бре брат? Явор пачков гледал към пачките. Руслан е много по-добър актьор, отколкото той е журналист, същото е и Митева е много по-компетентна в нейната си област от пачков. Същото беше когато пачков някой го набута на сцената на журналистиката, а Кеворк и Гарелов започнаха да залязват

    Коментиран от #63

  • 59 Ми да

    20 13 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Министър-председател трябва да е Хаджигенов. Много хубава ластика има. Много добре замеряше с нея Министерски съвет!

    Коментиран от #66

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Да се боим...!

    22 16 Отговор
    От такива двуличници като Явор Дачков...!Днес- с теб...,утре- против теб...!!!
  • 62 ЪРП

    13 18 Отговор
    ЯВОРЧО, ЯВОРЧООО...........МАЛКО ЛИ ТЕ Е БЛУЛИЛ НЯКОЙ НАДЪРВЕН МЪЖКИ ЯСЕН, ЯСЕН, ЯСЕН....?????????
    ИЗГЛЕЖДА ,ЧЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАБРУЛИ.......ТИ ВИНАГИ ПОЕМАШ ПО МНОГО.........ЯВОРЧООО
  • 63 Кикор

    29 16 Отговор

    До коментар #58 от "Чичо":

    И на мен не ми е симпатичен Яворчо но пак казвам просто съм съгласен с конкретната статия. А истината е че всички в парламента са оплетени като свин нски черва.
  • 64 ДИКсън

    25 13 Отговор
    истината боли, адмирации за силните думи
  • 65 В опаковка

    19 6 Отговор
    На всички им е ясно че боко се пенсионира ама конците остават и за кукловодите няма значение кой ще ни управлява, има значение кой ще слугува на глобалните интереси.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Винаги

    13 9 Отговор
    има лошо и по лошо.

    Деветият кръг на ада, в действителност е бездънен.

    Кой не скача е червен...

    От лошите "комунисти" по-лоши са техните опортюнисти - антикомунистите.

    Чуждиците не правят текста по-разбираем.

    "Скипвай" тази чуждица бе, Яворе! Много добър (4).
  • 68 Верно ли

    14 5 Отговор

    До коментар #21 от "Добре":

    Мисля, че нашия геном няма нищо общо с прабългарите. Прабългарите са имали канализация, докати в "цивилизования" запад" още са п.каели по улиците. За старобългарския календар чувал ли си? Ама като сме дошли тук и сме се омешали с траките голям б.лвоч се е получил :)))

    Коментиран от #71

  • 69 Верно ли

    9 9 Отговор
    И по темата: НЕ, НЕ СЕ БОИМ! Тази поми.на яма в която сме затънали ще се изчисти с много труд и твърда ръка, за да придобие България отново облик на държава! Дотам се докарахме и сега ще изтърпим, а който от новите смее да кривне от пътя, ще бъде моментално изметен! Па и доколкото си спомням, ГРОБ и по точно ПКП пропагандираше с масонски призиви. За хомосекс.алитите Дачков може би ще ни осветли, щото ние не сме толкова навътре, а аз само за Плювнята се сещам :)))

    Коментиран от #102

  • 70 Го4о

    11 5 Отговор
    Дачков, Борисов може да бъде сменен само за няколко месеца! Ако не вярваш попитай Г - н Орешарски колко е трудно да "смениш" най- голямата партия!?!?
  • 71 историк

    11 4 Отговор

    До коментар #68 от "Верно ли":

    Прав си! Но, не са само траките! Това си е един тюрлю гювеч :прабългари,траки, авари, славяни, готи,сармати, татари, кумани, гърци и турци!
  • 72 чететеистория

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Добре":

    Във византииския сборник „Свидас“ се описва унищожението на Аварския каганат: „...Същите българи унищожили аварите. Попита Крум аварските пленници: „От какво, мислите, че загина началникът (архонтът) ви и всичкият народ?“ И те отговорили: „От това, че се умножиха взаимните обвинения, загинаха по-храбрите и по-умните; после несправедливите и крадците станаха съучастници със съдиите; после от пиянството, защото, като се умножи виното, всички станаха пияници; после – от подкупничеството; после – от търговията, защото всички като станаха търговци, взаимно се мамеха. И наистина погибел произлезе от това“.

    Бележки
  • 73 Бойко

    7 9 Отговор
    Даже и Андрей Райчев ще гласува за партията на ЧалгароФ!
  • 74 интервю с Тошко

    22 4 Отговор
    Въпрoc: Кaк щe пocтъпи ИТН cлeд избoритe?
    Тoшкo: Зaвиcи oт рeзултaтa.
    Въпрoc:кaкъв щe e рeзултaтa?
    Тoшкo: зaвиcи oт избoритe.
    Въпрoc: Кaк щe прoтeкaт избoритe?
    Тoшкo: Кaтo минaт избoритe щe ви кaжeм.
    Въпрoc:Гoтoви ли cтe тoя път дa cъcтaвитe прaвитeлcтвo?
    Тoшкo:Щe cтaнe яcнo cлeд избoритe.
    Въпрoc:Кaкви ви ca плaнoвeтe?
    Тoшкo:Имaмe плaнoвe зa вceки cлучaй, нo нe cъм длъжeн дa ви ги кaзвaм.

    Коментиран от #77

  • 75 Явор Дачков!! Поръчков, платен

    11 9 Отговор
    ПИСАЧ!! ТАКА ТЕ ЗНАЯТ ХОРАТА, НЕЩО, КАТО ОГНЯН МИНЧЕВ!! ДА СИ ОСТАВИМЕ БОРИСОВ, ПОНЕЖЕ СИ ГО ЗНАЕМЕ ЩО ЗА СТОКА Е???? ТВОЙТЕ Спонсори май това повече, ги Устройва??
  • 76 колеблив

    17 6 Отговор
    Тоя Дачков, направо ги окъка! Направо ми стана жал за хорицата! То и за мен самия ми е жал! За кого да гласувам бе? Мислех за ИТН, щот няма за кой друг?! Но, най добре тоя татуирания чалгар, да вземе да си остане там в неговото шоу и да не смее да се прави на водач, щото всичко ще оплеска!
  • 77 Е И

    9 12 Отговор

    До коментар #74 от "интервю с Тошко":

    Нещо неправилно да е казал? Ама да си дращим глупости!

    Коментиран от #82, #121, #146

  • 78 Ха ха ха

    15 13 Отговор
    Браво Дачков , направо си уцелил същината на менталноувредената картинка в България ,и опитите на военната хунта на радефф с поддръжката на де па се и черепчето да болшевизират страната ни , като подменят досегашните управляващи със собствени мутри и разбойници .....
  • 79 някой

    6 6 Отговор

    До коментар #44 от "Абре":

    Истината боли, нали?!

    Коментиран от #81

  • 80 извод

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "5555":

    Кратко и ясно! Затова пък долно! Като не може да опонираш, правиш това, което можеш!
  • 81 Кое

    3 2 Отговор

    До коментар #79 от "някой":

    е истината за теб? Че да знаем кой какво го боли! 😃

    Коментиран от #84

  • 82 отговор

    14 3 Отговор

    До коментар #77 от "Е И":

    Нито драскам, нито казвам, че е неправилно! Това са отговорите на Тошко! Ако, нещо не ти е харесало, критикувай Тошко!

    Коментиран от #83

  • 83 Къде

    4 6 Отговор

    До коментар #82 от "отговор":

    видя критика? Какво искаш да кажеш с чужди думи? Ако нищо, значи просто си драскаш!

    Коментиран от #85

  • 84 уточнение

    8 7 Отговор

    До коментар #81 от "Кое":

    За мен е истина,това, което в тази публикация/ в тази, не че съм фен на Дачков/ е написано, макар и като фейлетон! Не е истина, написаното в коментар №44, че това са глупави жълтини и Дачков е паднал до нивото на глупов ниско платен трол!

    Коментиран от #86

  • 85 за последно

    1 3 Отговор

    До коментар #83 от "Къде":

    Това " драскаш глупости" е сигурно любимия ти израз?
    Няма да ти се вързвам и да поддържам безмислена полемика!
    Приятен уикенд!

    Коментиран от #88

  • 86 Кое

    3 5 Отговор

    До коментар #84 от "уточнение":

    Ами за теб като са "истина" жълтините, е нормално да те боли истината! Жълтините от определени медии стават за забавление за мислещите хора! Вредни са за хора не различаващи истината от лъжата! Ползвани са от тролове деца за евтина и безсмислена пропаганда! Та журналист да пада на това ниво, от евтина детска платена пропаганда, трябва много да лази! Това драги е реалността! 😃
  • 87 Колко платиха

    8 9 Отговор
    Както винаги момчето с име на дърво пише платени глупости! Цитирам ги: "Примитив без талант", "селският Дантон", "семплата Ива Митева", "очевиден дефицит на интелигентност", "народният артист Бойко Борисов", и т.н. Защото ти не си селянин, а еманация на представата за безкрайността на вселената, според Айнщайн!
  • 88 Щом

    1 2 Отговор

    До коментар #85 от "за последно":

    за последно, се радвам!
  • 89 ежко

    11 6 Отговор
    "Има нещо много симпатично в цялата тази напълно некадърна наша общност"?!? Абе Дачков,абе Слагачков на умен ли се правиш или се опитваш да ни залъгваш с безсмислици?Нали това е т.н. демокрация. Някой като не става - сменяш го!А дали новия става -времето ще покаже.Не се опитвайте да ни вкарвате във филми "Кой щял да дойде след Борисов".Който и да дойде,ако е същият като него -ще отече в канала като него!
    Що за мисли, що за плюции от т.н. журналистика?!?

    Коментиран от #105

  • 90 Дачков

    10 9 Отговор
    Дачков, Дачков и ти, Бруте, се продаде на отговорните работници? Какво питам и аз като Илф и Петров като те знам каква червена под*лога си!
  • 91 Алтер

    7 14 Отговор
    Борисов ще бъде отново на власт. Драги ми Смехурко.

    Коментиран от #92

  • 92 Най

    5 7 Отговор

    До коментар #91 от "Алтер":

    вероятно при бай Ставри, ще е на власт! 😃 Та и заслужено при това!
  • 93 Диамантената ръка

    3 4 Отговор
    Много вярно...
  • 94 ЕХХХ

    7 5 Отговор
    САМО ПЛЮВАТЕ А НИЩО НЕ ПРЕДЛАГАТЕ ЗА ДОБРОТО НА РБ
  • 95 И аз да кажа

    8 8 Отговор

    До коментар #22 от "ОТ ЧУЖБИНА МАЧКАМЕ ЯКО":

    Децата на Манолова ги назначи Калфин по време на кабинета Орешарски. (Навсякъде по средния ешелон са червени отрочета, непобутнати още от Костово време и сега тях не ги помръдват.) А Бойко, понеже е добряк и гледаше да избягва конфронтации, не им намери цаката да ги "изчегърта". Няма ненаказано добро!
  • 96 Айде бе

    8 9 Отговор

    До коментар #26 от "Бамбука":

    Аз без пари предпочитам Биков пред Тошко африкански
  • 97 Луди всякакви

    11 4 Отговор

    До коментар #48 от "Знае се":

    Да ти го нарисувам ли? Промени се това, че новите, които яхат България, са по- опасни-алчни, озлобени, лъжещи, продажни и с неясни кукловоди отзад. Особено Слави, дори не е казал лява или дясна политика ще мърля- това не ви ли е важно, на феновете му?

    Коментиран от #99

  • 98 Иде ми да те убия!

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "спомен":

    И това какво значение има за анализа му- или е обективен, или не - другото е личен, частен живот!
  • 99 Ами казал е

    3 4 Отговор

    До коментар #97 от "Луди всякакви":

    Ти защо не си чул? Може би защото не постъпва подло да плаща за лъжи и манипулации? Иначе си лей простотия! Не пречиш! Стига да не прекалиш с простотиите! 😃

    Коментиран от #103

  • 100 Яворчо е с различна....

    4 8 Отговор
    Сексуална ориентация !
  • 101 Дачков по природа си е...

    5 9 Отговор
    Подлизурко и обича стари чанти...
  • 102 И аз да кажа

    5 6 Отговор

    До коментар #69 от "Верно ли":

    Вярно тъпотията е безгранична- човек с четири деца и три брака ви е съмнителен за хомо? Сигурно само Динковци и Скалата са мъже?

    Коментиран от #106

  • 103 Луди всякакви

    3 6 Отговор

    До коментар #99 от "Ами казал е":

    И каква е? Какво казва за офшорките?

    Коментиран от #104

  • 104 Първо

    1 8 Отговор

    До коментар #103 от "Луди всякакви":

    офшорките не са забранени по закон! И второ, офшорки няма от доста години! Та малко глупаво звучи тази опорка! 😃 Я дай сега следващата!😃

    Коментиран от #112

  • 105 И аз да кажа

    10 10 Отговор

    До коментар #89 от "ежко":

    Ми не е точно така- човек трябва да мисли на кого подарява власт с години напред . Козата , като вдигне един крак, балансира, оглежда се и тогава стъпва пак с него, а ти викаш: дай да зажумим и скочим, пък после ще видим! Много критики имам към ГЕРБ, но да ги сменим с Мая и Слави (с ДПС отзад), ми изглежда налудно, ако искаме промяна към почтеност и стабилност.

    Коментиран от #107, #149

  • 106 Верно ли

    5 6 Отговор

    До коментар #102 от "И аз да кажа":

    Ти много дрънкаш, или говори по същество, или бегай да си търсиш друга занимавка. А тоя с 4те брака не ми го хвали - ако е ставал за нещо е щял да е още на първия! За децата - отде си сигурНО, че са негови?
  • 107 😃😃😃

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "И аз да кажа":

    😂😂😂😂😂
  • 108 Госあ

    10 2 Отговор
    Добър анализ. Накрая пак простотията ще възтържествува. Орис или простолюдие ?
  • 109 MIG

    8 2 Отговор
    То и за това, което казва Дачков се иска смелост. Все повече ми се струва, че много залепени досега за ГЕРБ просто бързат да прилепнат към ИТН и не искат да прозрат истината, която много малко хора имат смелост да изрекат, например Дачков.

    Коментиран от #116

  • 110 ЗА КАПАК

    11 3 Отговор
    До някъде разбирам реакцията на повечето коментиращи: троловете на ГЕРБ и платените социолизци много години ни облъчваха че може да не е добре, но по-хубаво от тиквата няма. До отвращение ни облъчваха с тази лъжа. Обаче Дачков не се опитва да намукне това, а да предупреди че чалгаря и хората му не са стока. Аз бих казал за тях, че са много некомпетентни и неопитни, а не можем да си позволим и тези да се учат на наш гръб. Особенно с тези милиарди по плана за възстановяване, които би било жалко да не се използат ехективно. а за 30г ни дойде тежко на държавата все някой да се учи. Време е да избираме учени хора с опит. Хора, които мислят градивно, а не такива, отричащи всичко и всеки преди тях. И за капак, слави има не по-малко его от тиквата, а това е опасно.
  • 111 Да така е

    6 3 Отговор
    Така е, да.
  • 112 мало×мник

    3 2 Отговор

    До коментар #104 от "Първо":

    Я обясни къде нямало офшорки?

    Коментиран от #113

  • 113 На кой

    1 7 Отговор

    До коментар #112 от "мало×мник":

    да обяснявам? На Копейката ли, на Нинова ли, на Божков ли, на Иванов ли, на Борисов ли, на Воленчо ли? Кой от всичките подлеци се нуждае от обяснение? 😃 Айде беж в медиите за глупаци за нова опорка! Не, че ще е по умна! 😂
  • 114 Уж Явор ! Пък той чвор !

    4 12 Отговор
    Голяма подлизурка ! На БИБИТКО хурка !
    Не е ЛОШО да си сложи даже бурка и ще
    стане булка !
  • 115 Стара,стара,ама лачена....

    1 7 Отговор
    Явор само мен обича,все към мен наднича...
  • 116 Слагачков

    5 9 Отговор

    До коментар #109 от "MIG":

    Момчето с име на дърво греши тотално! Целта не е ИТН да управлява, а да се изринат мутрите от и се смени каскета. Това ако не е разбрал, значи не вдява хич. Ще започнат едни приказки - чалгарят бяга от отговорност, подведе народа и прочее глупост. МОЖЕ ЛИ ШОФЬОРЪТ НА МЕТО ИЛИЕНСКИ ДА ОГЛАВИ МВР? Как си ти, дърво платено?
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Политолог

    9 4 Отговор
    Прост народ-слаба държава!
    Всеки народ си заслужава управниците, чалгаджии

    Коментиран от #144

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Там е проблема.

    7 5 Отговор

    До коментар #77 от "Е И":

    Този получовек нито може да казва,нито да върши нещо. А Дачков е прав,но истината боли,нали?

    Коментиран от #127, #131

  • 122 Да се помни

    4 7 Отговор
    За 10 години управление Борисов имаше непрекъснато най високия политически рейтинг у нас и в Европа с доверието на всичките европейски лидери, като вдигна международния авторитет на България и я направи модерна европейска страна. Борисов завари страната в пълен хаос, безнаказана престъпност и ширеща се корупция и въпрeки двeтe нaциoнaлни кaтacтрoфи, дo кoитo ни дoвeдe БCП прeз 90-тe гoдини, ГEРБ cтaбилизирaха финaнcoвo Бългaрия. Зaплaтитe и пeнcиитe cтанахa нaй-виcoки зa времето на прeхoдa и инфлацията бе ликвидрана. Прeз 2019 г. cмe трeти пo икoнoмичecки рacтeж в Eврoпa и cмe cъc cтaбилeн крeдитeн рeйтинг.
    ГEРБ построиха мaгиcтрaли, нови пътищa,втори мост на Дунав, cпoртни зaли и плoщaдки, cтoтици дeтcки грaдини, кoлeктoри, прeчиcтвaтeлни cтaнции, рeнoвирa тeaтри и културни oбeкти и благодарение на ГЕРБ,в столицата да има три завършени и готови метра,като третото е от най-красивите в Европа. И срещу всичко постигнатото от ГЕРБ, което е видимо и безспорно за народа, стои юмручето на Радев, който насъска опозицията за ХAOC c улични протести и мутренски вандалски реваншизъм и скалъпи гнусни компромати за шкафчета,кюлчета и барцелонски вили на могили.... !!!
  • 123 Боже пази БГ

    6 5 Отговор
    Само САТАНИСТ поклонил се изцяло на ЗЛОТО и "чегърташтите" го отвътре демонични сили на разрушението, може да има татуировка на гърба си , която гласи: 'Аз идвам и адът идва след мен"....!!!
  • 124 баиуй

    2 4 Отговор
    Тоя не беше ли гадже на баба си?
  • 125 баиуй

    2 4 Отговор
    Тоя не беше ли гадже на баба си? Курлезич?
  • 126 Самуил

    6 5 Отговор
    Аз пък искам Кирил Петков да е премиер или поне министър на икономиката, а пък кой ще да спечели изборите. Пеканов да е на еврофондовете, а Василев на финансите също ще е добре. Това трио е доста добре, а този Кирил Петков е супер умен, интелигентен, симпатичен, харизматичен и на всичкото отгоре е давал от собствените си средства за достойни каузи. Дори жена му, която участваше в Мастър шеф, ако щете е доказателство, че има морал. Това надявам се да е достатъчно

    Коментиран от #137, #139

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 анонимин

    4 5 Отговор
    Яворчо,много ли ти е смешно че сикаджии дръпнаха над 140 милиарда от държавата,а народа ще ги плаща,и мизерува!?
  • 129 Останал без име

    2 9 Отговор
    Каква глупава нагла миризлива статия от един БЕЗСРАМНИК,НАХАЛНИК,ГЛУПАВ ЖУРНАЛИС МИРИШЕ дори от екрана дано си прочел за теб какво е написано и това е самата истина търсиш я в другите но ти си микс от всякакви гнусотии....ако не те е срам излизай по улици и телевизии долно същество виждал ли си се в огледало ще повърнеш...
  • 130 меги

    8 2 Отговор
    Дачков, не е симпатично, а е трагично. Този тошко заедно с ива ще са най-горе във властта. Апокалиптично !И дългият ще ни се плези от висотата на властта.
  • 131 Да цитираш

    3 5 Отговор

    До коментар #121 от "Там е проблема.":

    и вярваш на жълтини от жълтите медии, трябва или да си "умник" или платен "умник"! Да падне Дачков на това положение, го превръща в много, много жалък и паднал много, много ниско! Истината боли нали! 😃
  • 132 грудьо

    4 1 Отговор
    наш та работа "ела зло , че без тебе по-зло
  • 133 отговор

    0 6 Отговор

    До коментар #6 от "Хаха":

    Очевидно Явор Дачков съвсем е изплискал- от топлото ири по природа.
  • 134 отговор

    3 5 Отговор

    До коментар #39 от "ПСР":

    Освен гнусотията, личните нападки заради физически "недъзи" не правят чест на никой, още по-малко на "журналист" като Я.Д.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Който и да съм

    5 3 Отговор

    До коментар #126 от "Самуил":

    Много си възторжен за тия от Харвард. СКоро ще се разчуе и за тях и обкръжението им.
  • 138 qwerty

    3 3 Отговор
    Служебното правителство се борело със средствата на ГЕРБ. Дали? От ГЕРБ обаче се опитват да агитират със средствата на опозицията, което е много комично. Цените расталя, администрацията се пълнела с мутри, царял хаос. Глупости на квадрат!
  • 139 НЕ!

    5 1 Отговор

    До коментар #126 от "Самуил":

    Премиерът трябва да е политик! Министрите да се занимават само с каквото разбират.

    Коментиран от #152

  • 140 Андрас

    2 6 Отговор
    Е тоя Дачков,не е ли човек на трактора.Продажен пикльо
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 глоги

    7 3 Отговор
    "Аз идвам и адът идва след мен." Суафчо Босоногов Дънков е сатанист. Показваше го и в студиото си ,и на концертите,като се плезеше и вдигаше ръка с вдигнати показалец и кутре.НО....АКО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО И ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА,АДЪТ ЗА БЪЛГАРИТЕ НАИСТИНА ЩЕ ДОЙДЕ. БЕЗ МАЙТАП.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 111

    3 2 Отговор

    До коментар #119 от "Политолог":

    Ако не си забелязал чалгата последните 10 години, значи си кьорав.
  • 145 Грозната Истина

    5 4 Отговор
    Браво Г- н Дачков!! Най - накрая някой да се осмели да напише грозната истина за това което се случва в нашата родина....
    Някои цели да ни съсипе окончателно като държава...Събуди се овчи народе и се замисли какво те очаква..... С КоГо и с какво ще сменим Бойко Борисов????

    Коментиран от #148

  • 146 asdf

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "Е И":

    Няма нужда нищо повече да казват. Капацитетът им е скромен. Няма да управляват сами и Слава Богу!
  • 147 анонимен

    3 1 Отговор
    До #122 абе кой го интересува какво е направил като 90% от народа едвам свързват двата края. Кажи заплатите защо 10г. Не мръднаха с 1 лев , ами защото даването не е кат г.п...то, нали?
  • 148 Ами

    1 2 Отговор

    До коментар #145 от "Грозната Истина":

    с нещо по честно и достойно! Имаме крещяща нужда от това, за да си върнем държавата, която допуснахме да изгубим!
  • 149 ежко

    3 3 Отговор

    До коментар #105 от "И аз да кажа":

    Ако имаш високо кръвно и лекарството което пиеш не помага, го сменяш!Аз така правя, а ти ако искаш продължаваш да пиеш старото и да се надяваш на чудо:)Не виждам с какво Мая и Слави са по-лоши от Борисов и защо да не им дадем шанс.ГЕРБ имаха такъв и го проиграха.
  • 150 Тракиец

    2 1 Отговор
    Българи не искам да си мисля че сме по прости от макетата.
  • 151 Тракиец

    2 2 Отговор
    Чакането му е майката.СегаТошко като стане министър председател и 3000€ заплата за всеки.
  • 152 Самуил

    1 1 Отговор

    До коментар #139 от "НЕ!":

    Не съм сигурен, че е задължително. Професия политик е нещо, като нищо. Трябва да владееш изкуството на ораторството. Почти няма истински бизнесмени, които да са в политиката. Бизнесмените обикновено градят, а политиците унищожават, това е разликата или едните правят от нищо нещо, а другите респективно от нещо нищо...
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    Цялата,,,ГЮТУЛТИЯ'',ми пролича,на разказ,от Йовков,КАТО ЗАПОЧНА,ЕДНО ОПРАВЯНЕ''та КРАЯТ,МУ СЕ НЕ ВИДИ.
  • 155 Мутри вън!

    1 0 Отговор
    ЯВОР ДАЧКОВ- НОВИЯТ СЛУГА НА ГЕРБ!