ФАКТИ.БГ

Методи Андреев пред ФАКТИ: Трифонов говори от името на сценаристите, но не на шоуто, а на сценария "българска политика"

"Николай Василев със своята фамилна обремененост, Николай Радулов със своето участие като офицер в Държавна сигурност, Ради Найденов, внук на земеделеца Ради Найденов, подписал смъртната присъда на Никола Петков. Докога ще ни предлагат такива хора?", каза Андреев

Публикувана: 14 Юли, 2021 18:36
82 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 7593
Методи Андреев пред ФАКТИ: Трифонов говори от името на сценаристите, но не на шоуто, а на сценария
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 97 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

„Хората, които са гласували за „Има такъв народ“ и може би много от техните депутати, ако не са били на протеста, то вероятно са му симпатизирали. Трябва да отделим решението на лидера на „Има такъв народ“ от хората, които са гласували за партията. Слави Трифонов никога не е събуждал доверие у сериозните хора, които са се занимавали с политика, нито в информираните хора. Това, което той предлага, след като партията няма някакъв висш партиен орган, то е най-вероятно решено от един кръг сценаристи и Слави Трифонов“.

Това каза пред ФАКТИ бившият народен представител и председател на Комисията по досиетата Методи Андреев. Разговаряхме с доц. Андреев относно управлението, предложено от Трифонов, за реакциите на неговите предложения и за това кои са истинските „сценаристи“ в българската политика.

„По-интересно е откъде Слави Трифонов има такъв близък контакт със старите лица от НДСВ и то не кои да е, а знаковите лица – тези, които създадоха групата от юпита, които станаха нарицателно за управлението на НДСВ. Това е по-интересното.

Според мен Слави Трифонов, като един добър имитатор, продължава да бъде имитатор и в политиката. Той не говори от свое име, той говори от името на сценаристите, но не тези в шоуто, а сценаристите, които от дълги години участват в писането на сценария, наречен „българска политика“, коментира Методи Андреев.

Той посочи и кого имитира Трифонов: „Тази имитация много наподобява на стила на Ахмед Доган. Нека да не забравяме, че Доган, който се превърна в символ на българското задкулисие, има една много интересна дейност, която е малко известна на българските граждани – той инвестира в образование. Доста от кадрите на ДПС завършиха престижни западни университети лично с помощта на Доган. Той има афинитет към образованието. Това предложение, което дава Слави Трифонов, издава и неговите комплекси.

Трифонов както Борисов не знае езици, въпреки че Борисов вчера каза, че бил полиглот. Какъв скрит талант бил Борисов, чак да го хване яд човек, че не се е изявил като полиглот по времето, когато беше министър-председател. Слави Трифонов има същите комплекси като Борисов. Това, че той предлага хора безспорно с изключително добро образование, с изключителни познания по езици, все още не означава, че е готов да направи онези тежки реформи, че предложените хора могат да направят онези тежки реформи“.

„Вчера Христо Иванов правилно забеляза – не е нормално да предлагаш кабинет, в който няма лица, пряко ангажирани с протеста, лица, които са изказали някакво мнение по отношение на тези протести. В крайна сметка именно протестите станаха генератор на всичко това, което се случи по-нататък. Изведнъж, вместо тези хора, някакви много интелигентни и много знаещи в своите специалности хора, ни се предлага да бъдат министри в кабинет, воден от Николай Василев“, каза още Методи Андреев.

„Другото, което страшно много ме потресе е, че медиите под сурдинка, с неудобство казват кой е Николай Радулов – кандидатът на Трифонов за вицепремиер и за министър на вътрешните работи. Николай Радулов е офицер от Държавна сигурност. Той е бил служител на отдел „Кадри“ в ДС. То тогава, дайте да поканим Димитър Иванов и да го направим началник на ДАНС. Поне Димитър Иванов е бил по-голям началник от Радулов по онова време. Това дежавю е омръзнало на хората“, допълни той.

„Аз не искам да не успее предложението на Трифонов, напротив – искам да има някакъв Министерски съвет. Това обаче не може да стане по този начин! Къде отидоха другите хора, които участваха в протеста, другите партии на протеста? Трифонов не се ли интересува от тяхното мнение, как може така?! Освен това такива успешни министри – поне за мен, като Кирил Петков, като Асен Василев, като проф. Денков, може ли по този начин да се подхожда спрямо тях! Аз смятам, че Кирил Петков може действително да бъде един успешен премиер на едно реформаторско правителство. Но не и Николай Василев“, смята Андреев.

„Вижте също какви хора излязоха вчера да защитават Николай Василев – лица, изгладнели за власт. Кои бяха те – близките на Спас Русев: Милен Велчев, след това Шулева, след това професор Огнян Герджиков. Със същия плам Герджиков защитаваше и кандидатурата на тогава кандидата за главен прокурор Иван Гешев. Сега тръгна да защитава кандидатурата на Николай Василев. Милен Велчев пък е известен с изключително спорната сделка за външния дълг. Тя вече дори не е спорна, икономистите знаят какви загуби нанесе на България. След това Лидия Шулева, след това Станимир Илчев, комсомолски активисти, бивши членове на БКП, Огнян Герджиков, известен със своята политическа повратливост. Ненапразно неговото правителство беше оценено като „служебното правителство на Шиши“. Бих могъл да кажа някои интересни неща от миналото на Огнян Герджиков, иначе достолепен професор в Софийския университет.

Навремето – след фалита на „Агробизнесбанк“, където синдик беше Огнян Герджиков, пловдивската „Икономическа полиция“ започна едно дело, части от което съм чел. Това дело се казва „Синдик“. В него главно действащо лице е Огнян Герджиков. Знаете ли каква е съдбата на тази разработка, в която ставаше дума за доказани престъпления и се предлагаше делото да бъде за реализация, тоест по него да започне досъдебно производство? Бойко Борисов, като главен секретар на МВР, назначен от тогавашния премиер Симеон Сакскобургготски, прочита това дело, но нищо не казва и Огнян Герджиков става председател на Народното събрание. Нека Борисов да каже какво има в това дело, защото знае много добре. Нека след това да каже кой поиска делото „Синдик“. Делото „Синдик“ беше поискано от Сотир Цацаров още в самото начало, когато стана главен прокурор. Делото „Синдик“ отиде в Главна прокуратура. Аз лично свързвам поддръжката на Огнян Герджиков за кандидатурата на Иван Гешев с това дело. А поддръжката му за Николай Василев е ясна – той и такива като него от старата банда НДСВ, които предадоха щафетата на шайката ГЕРБ, виждат нов начин за връщане в актуалния политически живот. Виждат шанс“, каза Методи Андреев.

„Не е редно зад гърба на протестиращите, по доста двуличен начин, да бъде предлагано това правителство. Аз смятам, че това правителство няма да мине. Вече доста хора от другите протестни партии недвусмислено подсказаха на кандидата за нов вожд на българския народ – г-н Слави Трифонов, че така работата няма да стане. Твърде рано проявява поведението на късния Борисов. Хората все още са много, много настръхнали срещу такъв вид управление. България вече има изградено гражданско общество. Това, което го мисли Слави Трифонов, по този начин няма да стане“, категоричен беше Методи Андреев.

„Много са слуховете, които свързват Слави Трифонов с ДПС. За ГЕРБ знаем историята – първи приятели с Борисов, ходили на кино, после Слави поискал 50% от партията от Борисов, пък той не му дал, пък Слави искал да строи, Бойко не му дал мястото… Тези неща ги знаем.

Още преди 5-6 месеца казах, че Борисов и Трифонов имат една и съща автобиография, имат един и същ профил. Борисов е свързан със силови групировки и е работил за тях. Слави Трифонов също издава в свои интервюта, че е бил близък приятел със знакови фигури от ъндърграунда. Неговата артистична дейност се свързва с възникването и развитието на този ъндърграунд. Борисов твърдеше, че Доган бил най-големия български политик, Трифонов твърдеше, че Доган бил много мъдър и много му вярвал. Има такива изказвания. Борисов и Трифонов като профил не се различават. Виждаме, че и като поведение за съжаление, което е по-лошото“, коментира още той.

„Аз не съм длъжен да слушам глупостите на Слави Трифонов в някакво студио с изключителни претенции. Той в профил, на фона на плакат на „Има такъв народ“, след това в близък план на черен фон като някакъв древен оракул. Тоест ние чакаме оракулът да каже какво я очаква България. Това може да става за шоу, но не става за политика. Тая работа не е като оная работа – това искам да кажа на Слави Трифонов. Ако иска да е добър в тая работа, както беше добър в оная работа, трябва много да промени начина си на комуникиране и начина си на мислене“, допълни той.

Относно приоритети, посочени от Трифонов, Методи Андреев каза: „Най-важното не беше застъпено. Как смята Трифонов да води битка с корупцията без да реформира съдебната система? Ако не направим това, по-добре да няма и Народно събрание, както и не бъде ли изметен Иван Гешев и ивангешевщината от Прокуратурата, не бъде ли променено мястото на Прокуратурата, не бъде ли преосмислена нейната функция, не бъде ли изметен Цацаров от КПКОНПИ, не бъде ли разровена кочината около Делян Пеевски. Включително и сега искам да задам въпросът каква роля има Симеон Сакскобургготски в оформянето на бъдещия олигарх и най-корумпиран българин по закона „Магнитски“ Делян Пеевски. Каква е ролята на Симеон Сакскобургготски – Николай Василев би ли се съгласил да разследва как младия Делян, като секретар на младежкото НДСВ, започна своята политическа кариера? За една такава схема като схемата около Делян Пеевски много бащи са бабували. Много скрити играчи са помагали".

"Много е важно как този човек за тези години достигна до такива висоти и заграби държавата. Един от неговите кръстници в политиката е Симеон Сакскобургготски. Спомняме си откровенията на Божков само от преди месец. Той разказа в едно от интервютата си как Галя Дичева се обадила и го помолила от името на Царя да вземе нейния син и Делян Пеевски на обучение при себе си. Виждате ли какви са връзките на Симеон Сакбурготски! Човекът, който аплодираше неговото избиране от трибуната на Народното събрание, беше Илия Павлов. Държавна сигурност в лицето на Димитър Иванов многократно е говорил за Царя, Румен Гоцев, плана „Шипка“. Сега тези персонажи излизат отново – Николай Василев със своята фамилна обремененост, Николай Радулов със своето участие като офицер в Държавна сигурност, Ради Найденов, внук на земеделеца Ради Найденов, подписал смъртната присъда на Никола Петков. Докога ще ни предлагат такива хора? Къде останаха хората от площадите? Къде останаха тези чисти и почтени хора?", попита Методи Андреев.

„В обещанията на Слави Трифонов чухме ли нещо и за дребния и средния бизнес? Бойко Борисов с диктаторско настояване смачка средния и дребния бизнес, след Борисов те са фикция, хората треперят. В интереса на държавата винаги беше интересът на едрия, монополния бизнес. Да сте чули в обещанията на Трифонов нещо за нова данъчна политика спрямо дребния и средния бизнес? Нищо. Едни обещания, че щял да строи детски градини. Слави, срещу теб няма глупаци. Детските градини са приоритети на съответните общини. Как ти като тамада на новото управление ще кажеш например на кмета Фандъкова, че трябва да построи в София още 50 детски градини? Че Фандъкова каква му е на Слави и той какъв ѝ е на нея! Казвам го, за да покажа колко популистко е това, което той обещава. В същото време сред приоритети няма нищо за корупция, нито за правосъдната система, нито за Гешев, нито за Цацаров, нито за средния и дребния бизнес. Нищо“, каза още той.

„Политиката не е шоу. Политиката е много голяма отговорност и най-вече почтеност. Нещо, което го нямаше при Борисов – нямаше отговорност, нямаше и почтеност“, завърши Методи Андреев.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 97 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Байо
1 Отговор
Ако Слави е мъж на място, ще излезе, ще се извини и евентуално когато му дойде времето, ще предложи алтернатива на този мошеник. Но няма да го направи. Излъганите сте вие... и аз, въпреки че не съм гласувал за никого, което разбира се ме прави малко или много съучастник. Промяната се отлага. Готвят ни нов бардак със стари...

Коментиран от #2, #10, #82


Оценка:
-11 +119

мислещ
2 Отговор

До коментар #1 от "Байо":


Не може да се отлага до безкрайност, в един момент се изчерпват възможностите. Сега беше моментът за промяна и го пропиляхте. Тикви, чалгари, бесепари, гъбари.

Оценка:
-10 +112

Беше
3 Отговор
много отдавна ясно , че се готви сценарий и той в главната роля ! Неуписуема тъпня от продуценти , сценаристи и артисти се предложи на клъвналите балъци , чиста подигравка с тях ! Животът не е сцена и стига с всички с безбройните вреди за българския народ !

Оценка:
-3 +105

Майна
4 Отговор
Абсолютно точно казано!

Оценка:
-1 +88

ИТН ПОБЕДИ
5 Отговор
ВАЖНОТО Е ЧЕ БОЙЧЕТО Е АУТ

Коментиран от #19


Оценка:
-48 +22

ГРАД КОЗЛОДУЙ
6 Отговор
ИТН да поемат отговорност в благото на МАЙКА БЪЛГАРИЯ и за просперитета на всички нас

Оценка:
-34 +21

ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ
7 Отговор
Какво лошо има в това???той и ИТН СА избранИ да унищожат Корупцията,толупа и гроб!Като си свълши работата сам ще се одръпнеи няма да виси на хранилка,като теб цял живот на държавна ясла!!!

Коментиран от #70


Оценка:
-56 +11

Мекере !
8 Отговор
Единственият правилен ход за Станислав Трифонов е да се извини на избирателите си и да си бие шута !

Коментиран от #77


Оценка:
-7 +101

Дори и Бареков го е срам..
9 Отговор
Да го сравняват с ЧАЛГАРЯ учиндолец - Днес Плевнелиев сравни Трифонов и Бареков и каза че са едно и също. Барека се почувствал засегнат и излезе с пост преди малко : "Чехъла Плевнелиев е сравнил Слави с Бареков. ОСВЕН, че ми открадна идеята с безплатните таблети за децата (след 10 години забавяне) - между нас има една много съществена разлика - той е продукт на ДПС и ГЕРБ , а мен ДПС и ГЕРБ ме унищожиха и лишиха от кариера. И още: в Телевизията Слави чете от аутокю, а Бареков винаги говори! 2009, когато Борисов взе властта, БТВ изхвърли Бареков, а Слави слугуваше 12 години на олигархията и съучаства в 113-то място от най-големия ефир. Бареков е чел книжки и е грамотен политически и езиково, а Слави не е. Имам жена и пет деца, за Слави не знам какво има. А вие знаете ли? Другото вече е проблем на липсата на трезва преценка на 80% от електората."

Коментиран от #81


Оценка:
-9 +54

гост
10 Отговор

До коментар #1 от "Байо":


Не мисля,че има място за извинения тук,това не е детски рожден ден.Ако можем да говорим за мъж,той би казал,че е сгрешил,това не е за него и би отишъл да прави това,което може да прави най-добре,каквото и да е то.

Коментиран от #18


Оценка:
-1 +43

ТаУмВзе
11 Отговор
Закривай последната Национална Катастрофа, докато се опитваш да я оправиш. Бухахахах Само маке астронавт, ще остане от Слугинажа долен.

Оценка:
-3 +38

Изумен
12 Отговор
След като вчера ИБ на БСП взе решение да не подкрепя сбирщайна на чалгаря , днес и Борисов каза че депутатите му ще влязат специално да гласуват против. 63 депутата от ГЕРБ и 38 от БСП правят 101. Сега на чалгата му остава единствено да състави правителството си с подкрепата на 29-те депутата от ДПС. А това ще бъде моменталния му край

Коментиран от #20, #32


Оценка:
-2 +58

13
Този коментар е премахнат от модератор.
ганчо
14 Отговор
малии колко съм прост и аз гласувах за него ...малии

Коментиран от #22


Оценка:
-4 +32

аз пък
15 Отговор
мисля, че и с идването на НДСВ, и сценарият "Бойко Борисов" и сега с идването на НДСВ 2 все десните са прецакани. Тогава бяха СДС, сега са ДБ. Не случайно, Бойко Борисов "открадна" дясното и 12 години се прави на "демокарат" - за да заблуждава у нас и навън. Тъй като десните са носители на демократични ценности и радетели за гражданско общество, т.нар "сценаристи" на политическата сцена ги ненавиждат. Защото трудно се управлява гражданско общество по сценарий, а стадото само движи на където го дърпаш. Липсата на гражданско общество и необразовано и разцепено на малки части с противопоставяне стадо е най-добрата обстановка, в която сценаристите на политическата сцена най-добре виреят. И сега пак ни се предлага по много от същото.

Оценка:
-3 +31

Обективен
16 Отговор
анализ на човек, който напусна сам ГЕРБ, отвратен от мафиозността на тази партия. Няма нито една дума , с която да не съм съгласен. Въпросът е КОЙ пробута Слави в политиката. "Пo-интeрecнo e oткъдe Cлaви Трифoнoв имa тaкъв близък кoнтaкт cъc cтaритe лицa oт НДCВ и тo нe кoи дa e, a знaкoвитe лицa – тeзи, кoитo cъздaдoхa групaтa oт юпитa, кoитo cтaнaхa нaрицaтeлнo зa упрaвлeниeтo нa НДCВ. Тoвa e пo-интeрecнoтo." Ти знаеш най-добре, Методи Андреев. Ние само се досещаме.

Коментиран от #48


Оценка:
-2 +43

И ОТНОВО8434
17 Отговор
ТОЗИ НЕ БЕШЕ ЛИ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ?

Коментиран от #25


Оценка:
-7 +14

Даже и не е
18 Отговор

До коментар #10 от "гост":


необходимо да казва, че е сгрешил. По-добре би било да каже, че е преосмислил. Забрави, няма да го направи. Няма да му позволят тези, които му дърпат конците. Лоша роля - кукла на конци!

Оценка:
-0 +22

Досега
19 Отговор

До коментар #5 от "ИТН ПОБЕДИ":


беше най-доброто. Сега идва още по-лошото!

Оценка:
-1 +22

И лъсват
20 Отговор

До коментар #12 от "Изумен":


зависимостите. Да не пита Методи Андреев откъде Трифонов има близък контакт с юпитата от НДСВ. Помним тройната коалиция.

Оценка:
-1 +18

Сссс
21 Отговор

До коментар #13 от "ИСТИНАТА":


Къса е паметта на българина, за толкова години не го ли разбра.? За тези, които изброяваш на яхтата, тези, които гласуваха на 11 07 за първи път дори не са чували. Аз виждам, че нещата вървят към катастрофа.

Оценка:
-1 +33

Не си
22 Отговор

До коментар #14 от "ганчо":


само ти, който псува!

Оценка:
-0 +8

Мирен преход
23 Отговор
Каламбура,продължава. Честито на печелившите а на българския народ-дупе да му е яко !...Заслужаваме си орисията !

Коментиран от #31


Оценка:
-1 +14

Дългия
24 Отговор
Приоритетно търся северномакедонец за астронавт за луната

Оценка:
-3 +18

Беше
25 Отговор

До коментар #17 от "И ОТНОВО8434":


Отказа се сам и има доблестта да каже пред трибуната на НС защо го прави. "Отвратен съм" бяха думите му.

Оценка:
-4 +11

Е не!
26 Отговор
Всеки път като се размечтаем за промяна, задкулисието вече я сготвила и ни я сервира. Това обаче аз не го кльопам. Методи добре припомня някои факти, но не е нужна кой знае каква памет, за да помним, че задкулисната властова схема беше изградена при царедворците, че мутрата доразвиха тая схема, че самата мутра се пръкна като царедворец първо. Докато не поискаме ефективно правосъдие ще сме в тинята. И там ще ни е мястото.

Коментиран от #30


Оценка:
-1 +21

Пламен
27 Отговор
Методи Андреев добре ги казва тези неща,обаче кенефочистачите от Англия не им пука,не щат и да знаят.Тия,които сега са 30-40 годишни нищо от това време не знаят.Те са възпитани от тъпото шоу с хумор за дебили,цинизми и ромски ритми.

Оценка:
-7 +24

Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя
28 Отговор
Всички бойкови к***и го критикуват от като падна от трона.... Андреев помним кой те храни. Шут

Оценка:
-14 +8

blabla
29 Отговор

До коментар #13 от "ИСТИНАТА":


минало бешало, боко мутрето почна да цвили като заклано праси оти , че му провалят плановете за далаверки :( горкичкия

Оценка:
-11 +4

blabla
30 Отговор

До коментар #26 от "Е не!":


Че искай бе ама от кого? :) Кой ще ти я даде боко ли?!

Коментиран от #45


Оценка:
-2 +2

korechiko
31 Отговор

До коментар #23 от "Мирен преход":


Ко речи ко!? :) десетилетия наред е така, ся ли са сетихте, че орисията ниже такава ?

Оценка:
-1 +4

korumpeta
32 Отговор

До коментар #12 от "Изумен":


Естествено , че бандюгите ще се сдушат и ще се помъчат да попречат на тоз де им разваля краденето ааа кефа де, пардон!

Оценка:
-5 +1

ГРАД КОЗЛОДУЙ
33 Отговор
а БОЙКО БОРИСОВ е бил сикаджия тоест мутра а исега си е мутра рекетьор изнудвач насилник убиец герб разграбиха много бизнеси на ЧЕСТНИ бизнесмени който отказаха да плащат рекет и да се отчитат на мутрите

Оценка:
-6 +8

Става страшно
34 Отговор
Утре огладнелите "питбули" на Борисов като осъжданата мутра Стъки, трошачите Георги Валентинов и Даниел Илиев , мутрите от Търново като Мартин ( бай Курти), Таньо рекета ,Нацо грабежа и подобни обграждат следствието в подкрепа на тиквун: Изявление на Стъки: ВАЖНО!!!

Скъпи приятели,

Както знаете аз бях първата жертва на сатрапа Румен Радев и неговия кръвожаден питбул Бойко Рашков, които се уплашиха от активната ми гражданска дейност и от моята кандидатура за президент, като стовариха цялата държавна машина върху мен.

Съсредоточаването на цялата власт в ръцете на Радев позволи развихрянето на неговите деспотични методи на управление и върнаха страната ни във времената преди 1989г, когато българските граждани се притесняваха да изказват на глас мислите си.

Днес, 32 години след падането на оня режим, властта отново привиква на разпит политическите си опоненти.

Произволът на Радев и Рашков стига дотам, че утре (четвъртък) бившия премиер Борисов е привикан да дава обяснения по обвинения в ЧОВЕКОЯДСТВО!!!

Смятам че трябва да се сложи край на самозабравилото се болшевишко управление.

Не съм член на ГЕРБ, но утре в 9:30 ще бъда пред ГД Национална полиция в подкрепа на гражданина Бойко Борисов.Призовавам всички български граждани, независимо от политическите си пристрастия да отидем в четвъртък в 9:30 пред ГД Национална полиция (бул. Александър Малинов 1) и да защитим демокрацията.Нека кажем НЕ НА РЕЖИМА НА РАДЕВ!
НЕ НА ПОЛ

Оценка:
-17 +5

Боко
35 Отговор
Методи Андреев е спяща клетка на партия Герб която от времена време се пробужда и пак заспива.

Оценка:
-9 +8

Става страшно
36 Отговор
Продължавам...Изявление на Стъки : НЕ НА ПОЛИЦЕЙЩИНАТА! НЕ НА ТЕРОРА НАД БОРИСОВ! Нека върнем демокрацията! Нека върнем управлението в ръцете на единствената демократична партия ГЕРБ !Затова всички пред ГД "Национална полиция" в подкрепа на гражданина Бойко!

Оценка:
-13 +8

37
Този коментар е премахнат от модератор.
Ама как
38 Отговор
Сидеров се изнесе по терлици от Алфа и остави Ташева да се гърчи и чуди какво да бръщолеви.Безценно.Един предател по малко в Майка България.

Оценка:
-1 +11

Боко
39 Отговор
Методи Андреев е спяща клетка на партия Герб която от времена време се пробужда и пак заспива.

Оценка:
-14 +4

Боко
40 Отговор
Методи Андреев е спяща клетка на партия Герб която от времена време се пробужда и пак заспива.

Оценка:
-8 +2

Боко
41 Отговор
Методи Андреев е спяща клетка на партия Герб която от времена време се пробужда и пак заспива.

Оценка:
-8 +3

Боко
42 Отговор
Методи Андреев е спяща клетка на партия Герб която от времена време се пробужда и пак заспива.

Оценка:
-10 +3

КуКу Къш
43 Отговор
Хахха, 4.6% от 20 гласа, 4.4% от 21 гласа, като последният е 5 звезди!
Манипулация в действие.
Без друг коментар.

Оценка:
-0 +2

Честито министерство
44 Отговор
на Източните Роми в Евро зоната и Евро Съюза

Оценка:
-0 +5

Как пък не
45 Отговор

До коментар #30 от "blabla":


Тамън мутра. Но и новия спасител, дет си го нахендрихте е персона от същия порядък.

Оценка:
-1 +8

Поздрав за...
46 Отговор
Всички гласували за тайсън кючека....хахаха


Оценка:
-1 +10

67778
47 Отговор
Сериозните хора госин Андреев дето се били занимавали с политика видяхме докъде ни докараха.

Оценка:
-4 +4

67778
48 Отговор

До коментар #16 от "Обективен":


За мен въпроса е кой иска да провали Слави трифонов - Същия Трифонов, който махна сатрапа Борисов от властта. ами кой може да е - ортака на ГЕРБ - ДПС. От там идва цялата пумия по ИТН

Коментиран от #50


Оценка:
-14 +4

Го4о
49 Отговор
Методи е перущински клоун, който вече е превъртял доста.

Оценка:
-11 +7

Вида
50 Отговор

До коментар #48 от "67778":


Слави да спре да говори, защото всяко нещо казано от него е глупост! Слави е прекалено тъп.

Оценка:
-2 +19

Доктор ДЖАГЕРС
51 Отговор
ИЗРОДИ 2021 г.

Коментиран от #53


Оценка:
-0 +5

Иван
52 Отговор
Излиза сулю и пулю и почва да се обеснява всички професори и разбирачи ми оправи нещата ти бе Ко само обесняваш имаше достъп до досиета и всичко що не направи нещо щото не можеш виж да говориш можеш като всички

Коментиран от #62


Оценка:
-10 +4

Доктор ДЖАГЕРС
53 Отговор

До коментар #51 от "Доктор ДЖАГЕРС":


Съсипаха я тая държава.

Оценка:
-0 +5

Ежко Бежко
54 Отговор
Чета коментарите и си си мисля много са прави хората, ама що не гласуват за Възраждане не мога да разбера. Не е ли ясно, че с всичките си кусури, Възраждане са са най-подходящи за излизане от блатото. А ние умниците тук не можем даже в парламента да ги вкараме.

Оценка:
-8 +6

Да бяха спечели
55 Отговор
Партиите на протеста ,другарю.Ама не са .ИТН са победители и имат пълното право дадено им от народа ,да казват ,КОЙ ДА КАРА ВЛАКА..Елементарно е.

Коментиран от #59


Оценка:
-13 +2

sbs no КОМУНИСТ
56 Отговор
ТРИФОНОВ -НЕ Е -ГЕЙ ---НЕ Е ДЖЕНДЪР ----ТОЙ Е ПРОСТО -ЕДИН ---ГЛАДЕН------ ПЕЕЕ---РАС -----НАХРАНЕТЕ -ГО -------ПОЕМА ВСИЧКО И ОТ ВСЯКЪДЕ

Коментиран от #58


Оценка:
-2 +12

Ташо
57 Отговор
До вчера вървеше рефрена ,който и да дойде след Борисов ще е по добре.Днес ,когато се намери този някой пак няма угода.А бе другари комунисти (имам предвид алтернативата ) всички сте провалени политици от минали управления.И всички до един от червеното котило .Народа не иска крадливи и корумпирани като вас да управляват.За това и ви праща в глух коловоз.

Оценка:
-7 +7

Ха,ха
58 Отговор

До коментар #56 от "sbs no КОМУНИСТ":


По вероятно е ти да си гладен.

Коментиран от #60


Оценка:
-4 +3

баба Пена
59 Отговор

До коментар #55 от "Да бяха спечели":


Е, казаха и влака отиде в първа глуха линия.

Оценка:
-0 +3

60
Този коментар е премахнат от модератор.
От профила на ДБ във фейсбук
61 Отговор
За 2 месеца с Рашков в МВР - БСП, ГЕРБ, ДПС и ВМРО загубиха общо 500 000 избиратели. А ромските избиратели намаляха с 80%. Пък вие си го наричайте комунист или както искате. Фактът е виден.

Коментиран от #67


Оценка:
-8 +10

До 52
62 Отговор

До коментар #52 от "Иван":


Иване,защо си неграмотен? Пише се обяснява,а не обеснява.

Коментиран от #68


Оценка:
-0 +4

бай Даньо
63 Отговор
Ама защо го нападате така яростно Слави !? Той не е участвал на протестите и следователно не дължи лоялност на участници и партии подкрепили ги, не е говорил че идва да бори корупцията това откъде го измислихте та той изобщо нищо не говори преди изборите, какви предположения правите за кадровите избори на Слави , отново той нищо не обещавал защото не е говорил ... не в виновен Слави, виновни сте дураците със вменени очаквания не на място... Дали ще разберете че малкото известно зло ( ГЕРБ) е по малко от неизвестното зло ( Слави) !? Слагай главата под юргана и продължаваме! Кой каквото си направи ...

Оценка:
-10 +7

кьорфишек
64 Отговор
Е кой казва че участвалите в протестите са най-умните и най-подходящите да ни управляват? така на времето комунистите дето са се крили по горите от страх да не ги убият,са се провъзгласили за най-големите борци за свобода,и са превзели българия за много години.Едвам се освободихме от тях,сега па нови борци за свобода и то с големи претенции,айде марш!!!

Оценка:
-1 +9

65
Този коментар е премахнат от модератор.
Who you bol
66 Отговор
Щом всички политици ревнаха. Значи ИТН са на прав ПЪТ.БОЛИ ЛИ ДА НЯМА ПОСТОВЕ И ПОРЦИИ.

Оценка:
-12 +4

Кххх
67 Отговор

До коментар #61 от "От профила на ДБ във фейсбук":


Развесели ме. Благодаря!

Оценка:
-3 +1

цървулан
68 Отговор

До коментар #62 от "До 52":


Е че то пълно с такива тук.Ако тръгнеш да правиш забележка на всички,ще осъмнеш в чата:)))))))))))

Оценка:
-0 +1

До 68 и 62
69 Отговор
Има ли значение как пиша. Единствената страна хора с висше образование а пък карат такси или сервитьори иначе Сигурно пишат по хубаво от мене ГОЛЯМ праз иначе професори много накрая едно ГОЛЯМО нищо

Оценка:
-1 +2

абе ти
70 Отговор

До коментар #7 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":


уж дълбоко виждаш, а май плитко мислиш.

Оценка:
-1 +0

Донован
71 Отговор
Изглежда американците (Херо) не контролират процесите в Б-ия?! ГРУ си вършее необезпокоявано - трикът с пенсионираните РУМНО-шпиони беше за да се запазят истинските високопоставени руски шпиони за влияние и взимане на решенията! А и бащата на Ноклай Василев е бил командващ военно-морското разузнаване на НРБ (т.е. ТИМ-ДПС-ГРУ)! Сега Херо ще трябва да догонва събитията не само с македонските "аустронавти", но и с българските БКП+ДС-чалга-"космонавти" - каква елегантна подигравка с американците и европейците, че изостават в балканските "космически" (шпионски) технологии - както през 1960-те! А и лигавенето с "3-те морета" си е чиста заблуждаваща операция! Оценката по 10-степената скала е: ГРУ 9 : 3 Херо !

Оценка:
-2 +6

Бойко
72 Отговор
Мачкай Баце. Слави без ауто кю, две думи не може да обели, камо ли политически дебат да води!

Оценка:
-4 +5

пешо
73 Отговор
нечистоплътен ми се чини тоз методий... имам усещането, включително от логореята по-горе, че е понасъбрал информацийка за тоя-оня. не знам има ли топки да се опита да я осребрява...
и постоянно - протестите, протестърите, заслугите им... (визирайки вероятно оня, с пърформанса на росенец). я, да каже методий - като как гледа на т.н. активни борци срещу фашизЪма и капитализЪма. за един приятел питам...

Оценка:
-4 +4

Диамантената ръка
74 Отговор
Абе дали Боко и Славчо не са най-обикновени комплексирани селяндури (не селяни)...?

Оценка:
-0 +1

75
Този коментар е премахнат от модератор.
76
Този коментар е премахнат от модератор.
ОСТВКА
77 Отговор

До коментар #8 от "Мекере !":


Ида остави спонджбоп и сестра галева да се разберат кат кака кури и борисов а? И ще потече мед и масло от пешмите! Ей що сте жадни да заемете мястото на боко в схемите! Къдравата СЮ беше права крадът ми схемите!

Оценка:
-0 +0

1944
78 Отговор
време е да хвърлим хомота сложен ни от масква. с нашите бъзливи шумкари лесно ще се справим.

Оценка:
-0 +0

нан
79 Отговор
Избраните депутати от ИТН да се разграничат от Слави. Да излязат от групата и направят самостоятелна - Няма ТН! Нека да си остане с сценаристите му. Слави да ходи да се лекува от пост ковид синдром!

Оценка:
-0 +0

ЪРП
80 Отговор
CЛAВИ , ВЗE ДA ГO РAЗВAДA "ГOЛEМИЯТ ПOБEДИТEЛ", НO ЯКO ЗAПOЧНA OЩE ЧACOВE CЛEД ПOБEДAТA ДA РAЗOЧAРOВA CТOТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГAРИ!!!!!!

CЛAВИ , ТAКA И НE МУ УВРЯ ГЛAВAТA ,ЧE В МOМEНТA В КOЙТO CИ ПРOДAДE ДУШИЧКAТA НA ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA, ТOЙ ЗAПOЧНA ДA ГУБИ БРУТAЛНO БЪРЗO EЛEКТOРAТ!!!!

КAКТO ,КAЗA БOЖИДAР ЧEКOВ ......"ТРEТO ПOЛУВРEМE НЯМA ДA ИМA ЗA CЛAВИ"!!!!!!!!

AЗ CЪЩO ИМ ГЛACУВAХ ДOВEРИ И CE ПOЧУВCТВAХ БРУТAЛНO ПРEДAДEН CAМO НЯКOЛКO ЧACA ПO-КЪCНO!!!!!!!!

НЯМА КАК ДА МИ ПРОБУТВАШ ПАРАШУТИСТА-ШУШУМИГА НА ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА И ДА МИ ГОВОРИШ ,КАКЪВ ВЕЛИК ЕКСПЕРТ БИЛ ,А СЪЩИЯТ ТОЗИ ДА Е НАПРАВИЛ БЕЗЧЕТ ЗОЛУМИ В БЪЛГАРИЯ И ДА Е СЪДЕЙСТВАЛ И ЛОБИРАЛ ЗА БРУТАЛНИ ГРАБЕЖИ НА БЪЛГАРСКИ РЕСУРСИ И АКТИВИ!!!!!!!!!

Оценка:
-0 +3

81
Този коментар е премахнат от модератор.
Глей ти
82 Отговор

До коментар #1 от "Байо":


И все пак. Все още не му е връчен мандата. Има някаква малка надежда да размисли. Надеждата умира последна.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Татяна Дончева
Лидерът на Движение 21 пред bTV:
В полицията трябва да има хора, които могат да стрелят."

Още бисери
ТОП 5