Last news in Fakti

15 Юли, 2021 13:53 12 096 65

Марая Цветкова пред ФАКТИ: Слави се оказа слаб играч на задкулисието

  • марая цветкова-
  • 46-то народно събрание-
  • избори 2 в 1-
  • трифонов-
  • борисов-
  • предсрочни избори-
  • президентски избори-
  • проектокабинет на итн

"Вариантът за нови предсрочни избори стои на масата", смята политологът

Марая Цветкова пред ФАКТИ: Слави се оказа слаб играч на задкулисието - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Прави впечатление, че предложение за екоминистър нямаше. Аз си мисля, че този пост е оставен овакантен нарочно, за да бъде подарен на тези, които го подкрепят. ДПС вече направиха такава заявка и искам да припомня, че те имат голям интерес от паричните потоци, които ще се влеят във всяка икономика по линия на т.н. зелена сделка".

Това каза политологът Марая Цветкова в интервю за ФАКТИ. Разговаряхме с политическия анализатор за проектокабинета, предложен от Слави Трифонов, за реакциите на политическите партии към това предложение и за вероятността през есента да гласуваме едновременно за президент и за парламент. Целия разговор четете в следващите редове:

- Г-це Цветкова, преди парламентарния вот говорихме за тезата, че зад Трифонов стои ДПС. Тогава дадохте пример за възможно бъдещо доказателство за това - ако ИТН и ГЕРБ се коалират. Можем ли да говорим и за предложения от Трифонов кабинет като за такъв пример, тоест с действията си Трифонов доказа ли такава връзка?

- Смешното е, че дори най-незаинтересованите видяха такава връзка. Гражданите много бързо се сетиха кой беше Николай Василев и с какви сделки е свързван. През цялото време Слави обясняваше как всички са пребоядисани маскари и разясняваше кой в коя партия е бил, за да предложи човек, който е бил част от управлението на БСП и ДПС. Другите кадри са подбирани на принципа "добре забравени стари" и "никому непознати млади". Освен това в медиите се пръкнаха партийните говорители и бивши политици на НДСВ, които на практика подкрепиха Слави. Изваждането на именно тези кадри, говори за липсата на одобрение от страна на всички останали телевизионни анализатори.

- Каква е Вашата оценка за предложения кабинет?

- Мисля, че е един дълго обмислян кабинет, но е лош ход. Интересно е предложението за министър по ромските въпроси. За да не е дискриминативно, би следвало той да бъде министър по малцинствените и етнически въпроси. Само че, така щеше да бъде прекалено очевидна заигравката с ДПС.

От друга страна, и без човек да изповядва зелената идеология, прави впечатление, че предложение за екоминистър нямаше. Асен Василев бил отказал. А защо да приема сектор, който не е неговата сила? Аз си мисля, че този пост е оставен овакантен нарочно, за да бъде подарен на тези, които го подкрепят. ДПС вече направиха такава заявка и искам да припомня, че те имат голям интерес от паричните потоци, които ще се влеят във всяка икономика по линия на т.н. зелена сделка. И още нещо, цялото централно оперативно бюро на ДПС е с ресор “Зелен пакт“ по отделните сектори. Всъщност ДПС е много по-сетивна и подготвена от всякакви зелени формации и партии по темата за екологията.

- „Демократична България“, „Изправи се! Мутри вън!”, БСП, пък дори и ГЕРБ, казаха, че няма да подкрепят такъв кабинет – би ли могъл все пак да се осъществи?

- Важно е да отбележим, че сега всеки говори каквото е удобно на електоратът му. Аз не съм толкова доверчива спрямо заявеното дотук. Към този момент се правят опити за диалог по политики и евентуално някакви постове. Ще видим коя партия как ще подходи спрямо играта на кворум за гласуването на този кабинет. Вероятността всъщност всички да присъстват, но да не се регистрират, докато не видят ходовете на другите партии, е голяма. Ще бъде интересно поведението на парламентарната група на ИТН. Някои дори изразиха съмнение дали всички от ИТН ще дадат своето “да“ за проектокабинета на лидера им.

- Ако въпросното правителство не бъде одобрено, но все пак има преговори за съставяне на управление, какво би значело това, с оглед действията на Трифонов, които вече са факт?

- Едно е сигурно, Слави се оказа слаб играч на задкулисието. Нещо повече, разиграваше се сценарии, идентичен на миналото предложение за кабинет на ГЕРБ. Смешно е, че кандидатите за министър-председатели Даниел Митов и Николай Василев не ги представиха сами. От ГЕРБ ще се постараят максимално да извлекат ползи при връчването на втори мандат, ако се стигне дотам. Те не желаят прегласуването на служебния кабинет като редовен и биха могли да издействат подкрепа от ИТН и другите партии.

- Относно реакциите на партиите – трябваше ли да са по-категорични?

- Сигурно едно от малкото адекватни неща, които БСП направи, е да откаже подкрепата за така предложения проектокабинет. От „Демократична България“ определено можеха да бъдат по-категорични. Христо Иванов и Борислав Сандов казаха, че оставят отворена врата за преговори, но не зададоха посоката. Предвид поведението на ИТН до момента едва ли това ще се случи. Можеха да поставят едно или няколко условия, които да върнат топката в техните ръце. Мисля си, че тази вратичка се оставя отворена, за да не се даде още власт в ръцете на президента. От ИСМВ пък казаха, че не желаят да участват в такъв кабинет и предложиха да се прегласува служебния кабинет, защото те са в добри отношения и подкрепят президента.

- Възможно ли е според Вас Трифонов да е предложил този състав за правителство с ясното съзнание, че няма да мине?

- Според мен е възможно, даже по-скоро ми се струва, че това е било като цел. Фейсбук изявлението, което направи Трифонов, представяйки приоритети и личности, всъщност не изглеждаше сериозно. Той просто хвърли много бомби, а всички се юрнахме да коментираме темата за изпращането на българи и македонец в Космоса. И тук, македонците бяха прави да се разсърдят за гаврата, която им се поднесе.

- Има ли опасност според Вас разследването на Борисов да се забави, дори забрави, покрай действията на Трифонов?

- Да, видяхме, че темата някак не остана в първите страници на медиите. Вчера Бойко Борисов освен всичко друго, изглеждаше и доста спокоен по време на моноспектакъла си. Тепърва предстои да разберем какво и как е договорено.

- Очакват ли ни според Вас нови предсрочни избори през есента?

- Мисля си, че този вариант стои на масата. Въпросът е какво ще се промени като изборни резултати. По линията на това, темите са две: ще загубили ли ИТН гласове заради проектокабинета и има ли възможност Борисов да се върне на бял кон. Държавническите решения останаха на заден план към този момент и това все повече прилича тъпа игра, която гражданите не искат да играят.

- А какво мислите ще се случи след едни избори 2 в 1?

- Народното събрание е единственото, което може да насрочи датата за президентските избори. Условията е тя да не е по-рано от три и по-късно от два месеца. Това решение трябва да се вземе до началото на септември. От гледна точка на провеждането е проблемно гласуването на две бюлетини от една машина. Ако пък трябва да се улеснят гражданите, които да гласуват на две отделни машини за парламент и президентска двойка, то следва да се закупят нови машини. От гледна точка на активността, може би изборите за президент ще вдигнат легитимността и на тези за парламент. Много е важно дали Румен Радев ще се позиционира твърдо и ясно зад някоя от партиите, които ще се явяват на изборите. Държавническото отношение изисква да не го прави, но от друга страна нищо не му пречи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В пъти

    37 12 Отговор
    надценен !
  • 2 Пея

    28 33 Отговор
    Тази да не е дъщеря на Отварячката?

    Коментиран от #19

  • 3 Гост

    34 11 Отговор
    Ии тая няква нова звезда ама става;)

    Коментиран от #54

  • 4 Женкар

    34 12 Отговор
    Таз пък коя е?

    Коментиран от #65

  • 5 За зло или за добро

    30 13 Отговор
    Бомбата "Слави Трифонов" е почти обезвредена, смята Първан Симеонов. Това можеше да е политическа бомба, политическо избухване, а това прилича на преждевременен взрив, обясни той. Според него, ако утре има избори, партията на Слави Трифонов няма да отбележи голям резултат. И го казвам като първият човек, който изрази мнение в национален ефир, че Слави Трифонов може да спечели изборите, ако те са предсрочни, припомни директорът на "Галъп интернешънъл болкан"
  • 6 грум

    43 4 Отговор
    Пак поставиха народа в поза задкулисна прашка.
  • 7 И Бареков го е срам ..

    33 12 Отговор
    Вчера Плевнелиев сравни Трифонов и Бареков и каза че са едно и също. Барека се почувствал засегнат и излезе с пост преди малко : "Чехъла Плевнелиев е сравнил Слави с Бареков. ОСВЕН, че ми открадна идеята с безплатните таблети за децата (след 10 години забавяне) - между нас има една много съществена разлика - той е продукт на ДПС и ГЕРБ , а мен ДПС и ГЕРБ ме унищожиха и лишиха от кариера. И още: в Телевизията Слави чете от аутокю, а Бареков винаги говори! 2009, когато Борисов взе властта, БТВ изхвърли Бареков, а Слави слугуваше 12 години на олигархията и съучаства в 113-то място от най-големия ефир. Бареков е чел книжки и е грамотен политически и езиково, а Слави не е. Имам жена и пет деца, за Слави не знам какво има. А вие знаете ли? Другото вече е проблем на липсата на трезва преценка на 80% от електората."

    Коментиран от #24, #50, #53

  • 8 КОТарАК

    15 38 Отговор
    на никакво задкулисие не е играч Слави. те не действат така прямо. ако искаха да си прокарат хората и правителство , нямаше да дадат заявка по фейса. просто Слави е нахвърлил набързо един кабинет , без да му мисли много , неосъзнавайки , че ще предизвика такава реакция. почнете да мислите и стига сте писали глупости по темата...хиляда мнения от политици и анализатори и тролове се казаха и изписаха

    Коментиран от #17, #27, #36

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БАЦЕ И СЛАВИТУ...ВЕЛИКАНИ И...ПОБЕДИТЕЛИ

    5 36 Отговор
    ЗАЕДНО ВИ СМАЧКАХА....ЗАЕДНО СЕГА ЩЕ СА ОТНОВО НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА...БАЦКАТА И СЛАВЧО...МАЧКАТ ЯКО...ТРЕСНАХА ВИ НА ИЗБОРИТЕ КОАЛИЦИОННО....БСП ИЗБОРЕН РАЗГРОМ. .РИСТЬО И МАЯ...И ХАДЖИГЕНЧО...ГЛЕДАТ В ЗАХЛАС...СЛАВЧО И БАЦКАТА...ОТНОВО НА ВЛАСТ....ДИДО ЛИКУВА ....ААМЕЕТ ТАНЦУВА...

    Коментиран от #46, #60

  • 11 Оракула

    17 2 Отговор
    Колко, да е слаб?
    Отпъна от бюджета ни законно,
    20 милиона лева за 1 година?
  • 12 Пич

    39 9 Отговор
    Ми тоя като всичко е слаб играч , бе госпожо . Славчо жена не може да си намери , идиотите гласуват държавата да управлява...!!!???
  • 13 Лъчо Мозъка

    12 23 Отговор
    Ех, Марая, Марая, защо не беше Мария. Тогава вероятно този карабид в черепната кутия щеше да бъде обикновен мозък.
  • 14 РАДИО САНЯ

    19 20 Отговор
    Страхотна милфка, много сексс има в нея.За друго не става, там да си затваря устата и да го поема.

    Коментиран от #31

  • 15 ТаУмВзе

    2 7 Отговор
    Защо нимфетка, трябва спори със Хумберт, когато шита е Ясен.
  • 16 Мдаа

    32 9 Отговор
    Аз предлагам при една коалиция Герб-ИТН да излезем на улицата и брутално да се разправим веднъж завинаги с тая гнусна сган-бг.политиците,окончателно и завинаги!Кво ще кажете,вече не се търпи тав безпардонност и незачитане!

    Коментиран от #30

  • 17 Верно ли

    31 4 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Само го виж Баце ти колко е доволен от резултата и си прави сметка. Сега такъв цирк ни разиграват от ДПС и гробарите, а Славчо е просто турен отпред да отвлича вниманието.Единствената им грешка е, че си мислят, че лесно ще им се размине да подменят вота, но не мисля, че народа ще си затвори очите този път.

    Коментиран от #25

  • 18 Българка

    29 6 Отговор
    Може бомбата, която Трифонов метна през екрана на партийната си ТВ да е трик, за да не се гласува скандалното правителство, а да има преговори за това служебният кабинет с малки коркции да стане редовен. Ако пък той е бил сериозен, значи е инструмент на ДС, сараите Доган, Пеевски и агентите от ЦРУ

    Коментиран от #28

  • 19 Контроланта

    11 6 Отговор

    До коментар #2 от "Пея":

    Става за всичко!
    Слави, я е изпуснал от "конкурса"за "първа кипра"!
    Вижте сега как му мъти водата?
  • 20 Стефан Цирков писал на приятеля си

    29 2 Отговор
    Слави. Помниш ли бащата на чалгата Стефан Цирков? Помниш ли певицата на народа Петра? Помниш ли „Хищна хиена“, „Дай една ракия“, „Пачки“, „Данъци“, „Ти си моят ангел, ти си моят Бог“?

    Помниш ли, Светослав Трифонов? Нищо, че сега си падам по стария рок и джаза. Помниш ли моите хитове, взривили пазара и направили Митко Пайнера богат.

    Какво ти стана бе, човек? Откъде измисли това правителство и тези жени, излезли от лабораториите? Откъде го докара тоя Ники Василев и тая Армутлиева? Стига бе, пари ли дължиш, че се далдиса като кьорава брадва.

    Ний за к’во ухме цяла година? Да дойдеш и да кажеш: „я си е*ете мамата“. Ама свърши, ще се излиза на площадите и ще става страшно. Що падна Бойко – да дойдеш ти чрез Бойко?

    Олур, бе. Да не сме кьорави. От утре протести до пълно осветляване на далаверите и договорките.

    И от една моя песен: „7, 8, а от тука пак съм в боклука, няма пачки, няма мачки, дъвкана, изплюта“. Петра. Парчето се казва " клати, клати", както ти изклати гласувалите. Стефан Цирков

    Коментиран от #22

  • 21 боко ПКП

    5 4 Отговор
    Майрямке много си "умна"!
  • 22 Дааааа

    17 1 Отговор

    До коментар #20 от "Стефан Цирков писал на приятеля си":

    Стефан Цирков е писател и музикален критик. Написал много от текстовете на песните на Слави. И наистина се води " баща на чалгата". После написа и текстовете на песните на бившия хит на чалгата Петра, след това се ожени за нея и имат 2 дъщери
  • 23 Шопо

    4 4 Отговор
    Че и изпапкам поничката на тая !

    Коментиран от #33

  • 24 Булаир Фружин

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "И Бареков го е срам ..":

    Бареков е чел книжки и е грамотен езиково, ха-ха-ха. Знаеме му английския и на него. И у Факултета имат по 5 деца, байряков. Нищо не си. А пък Слави, пак да кажа, може да е всякакъв, обаче дотука евалата за всичко. И на предните избори, и на тия. Хората си имат принципи, следват ги. Служебното правителство остава, идва нов Парламент. Гроб си заминава. Хората пичове са щастливи. Другите дуат супата.
  • 25 КОТарАК

    7 8 Отговор

    До коментар #17 от "Верно ли":

    не виждам тиквата да е доволен-гледах го на разпит днес. след откриването на народното събрание , много хора ще си промените мнението

    Коментиран от #32

  • 26 Смехурко

    4 11 Отговор
    Гуем, гуем е бате Бойко като Ботвитик в политиката, наесен на бял кон отново ще ни води към кветли бъдниниѝ!
  • 27 мислещ

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    И как го виждаш престъпници от ранга на Василев току-така да се съгласят с участие в правителство на някакъв палячо, ако зад него не стоят по-силни и зловещи фигури?

    Коментиран от #37

  • 28 Верно ли

    18 3 Отговор

    До коментар #18 от "Българка":

    Достатъчно е това, което направи - с две приказки вкара държавата и в политическа криза насред криза. За какво го е направил - не ме интересува. Ще си носи последствията и той го знае.

    Коментиран от #40

  • 29 плескавици

    9 2 Отговор
    я стига
    кой сервира правителство когато няма идея кой друг ще го подкрепи
    туй или е някаква нова космическа политика за която не сме достойни
    или си играят на тука има тука нема пак..да свалят картите в парламента и да се приключва..тука говорим за отговорност към милиони хора..не за жмичка или бесеница или каквито там асоциативни игри имаме..много хора в последните парламенти влизаха опозиция и се оказваха част от кабинет..народа надали ще преживее още една подобна трансформация
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хурката

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "РАДИО САНЯ":

    Ква милфка бе, тя е на 23 години.
  • 32 Верно ли

    17 1 Отговор

    До коментар #25 от "КОТарАК":

    И като гледа какво видя - поредният цирк за мало.мници?!? Мразя да го гледам, но откак излязоха резултатите го наблюдавам и единственото, което виждам е един долнопробен театър за заблудени о.це!
  • 33 2775

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Шопо":

    Аз ще я напълня с крем, поничката.
  • 34 Йордан

    3 6 Отговор
    Какал го въртат кратко и ясно коалицията НДСВ/БСП/ДПС се възроди за следващите години!
  • 35 Йордан

    3 4 Отговор
    Какал го въртат кратко и ясно коалицията НДСВ/БСП/ДПС се възроди за следващите години!
  • 36 Хаджи Генчо

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "КОТарАК":

    Бъркаш се! Задкулисието няма много ходове за репрезентативност. Подготвяха Дългуча за патерица, но решиха да заменят Борисов със Слави. Служебният кабинет ги изнервя и нямат време. Надяваха се Славун да има повече депутати и да действа още по-авторитарно.
  • 37 КОТарАК

    9 5 Отговор

    До коментар #27 от "мислещ":

    правите много сложни схеми и догадки всички за по принцип прости и леснообясними неща. Слави си е нарцис и автократ и нищо чудно да му е писнало от съвети и консултации за премиер и ядосано да е постнал във фейса обръщението с проектокабинета , да покаже кой е шефа . по същия начин изгони и Росен Петров навремето /той не им гледа миналото а преценява кой ще му свърши работа като добър бизнесмен. предполагам сценаристите са били против ... ще се вразуми. има реме до връчването на мандат
  • 38 Ташо

    4 17 Отговор
    Не съм фен на цигуларя,но.!!!!Няма ,как да носи отговорност ако му натрапим хора от червеното котило ,като Иванов ,Манолова и разните там производни на БКП-БСП.За това Трифонов е в пълното си право да си избере екип.И народа го упълномощи за това. А за да разберем ,какво ще направи ,трябва да му дадем шанс.Точка
  • 39 Таа Пъъъ

    8 7 Отговор
    От къде се взе ма сестро?
    Ма всичките големи разбирачи са извъдихте?
  • 40 Абе ти да не си слънчасал?

    6 12 Отговор

    До коментар #28 от "Верно ли":

    Ква криза е причинил Слави ,Беее?
    Кой тЪ управлява тебе последните 12 години?
    Абе хора вие съвсем изтрещяхте, що си мислите че сте големите умници?

    Коментиран от #47

  • 41 Последния Софиянец

    8 13 Отговор
    Тая милфарка каква е че да коментира титан като Слави Трифонов, който е подкрепен от над 2 милиона българи, от които 600 хиляди гласували за него

    Коментиран от #62

  • 42 Вилантамин

    6 4 Отговор
    Всичко в България се организира с пари на уж турчина Доган/ДОС
  • 43 дзверо

    4 12 Отговор
    Ах как всички рипнахте да хейтите срещу Слави ха ха ха ха ха ха ха......хранилката ви отиде, та се не виде!
  • 44 Масонски

    12 0 Отговор
    Само фактът, че с нашите пари като данъкоплатци единствено библиотекарско-сарайският университет налива мощно пари в кабеларката на Чалгаря, е достатъчен още утре отново всички да сме на площада! Ясно е, че ДС и ДПС са майката и бащата на ИТН. Аз не искам обаче парите ми, взети от данъци, да отиват в джобовете на Чалгаря, наливани там от старчоците от библиотекарската мафия!
  • 45 Гост

    3 2 Отговор
    Не я знам разбира ли, не разбира ли, но като я гледам, Преславки, Николетки и разните му там Златки могат само да съскат от завист.
  • 46 Лекар

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "БАЦЕ И СЛАВИТУ...ВЕЛИКАНИ И...ПОБЕДИТЕЛИ":

    слънчасъл сте, пийте СТУДЕНА вода…
  • 47 Верно ли

    5 3 Отговор

    До коментар #40 от "Абе ти да не си слънчасал?":

    В ква криза ли - в тази, че явно същия/същите, които са ни управлявали досега ще ни управляват и в бъдеще, заради това, което той направи! Ей в тая криза ме е вкарал - ИЗЯСНИ ЛИ ТИ СЕ? Пак казвам - не ме интересува дали заради нарцисизъм, или заради зависимости го е направил - важното е, че го е направил! И аз поне мога да слънчасам, а на теб явно няма и какво да ти слънчаса!
  • 48 Гришата

    13 2 Отговор
    хората които гласуваха за чалгара славчо вече разбраха ,че са измамени неговата шоу партия е опасна за националната сигурност на България. Ако излъчи правителство значи ,че крадците са на ход

    Коментиран от #49

  • 49 дзверо

    9 4 Отговор

    До коментар #48 от "Гришата":

    То щото досега въобще не се крадна! Къде бръкна служебното правителство, на всякъде кражби, корупция и хаос!
  • 50 Гришата

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "И Бареков го е срам ..":

    а плевнята го сравнявам с магаре ,но от герб така го определи бат бойко
  • 51 Джамбаза

    4 2 Отговор
    Тази е готина.
    Ходила ли е в Бояна?
  • 52 Ма Рая Кери

    2 2 Отговор
    Коя МА Рая
  • 53 Пея

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "И Бареков го е срам ..":

    Те в Столипиново имат и по 10, Бюрек?
  • 54 Гларус

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    ба, става - селска пръчка
  • 55 Тованееистина

    5 1 Отговор
    Колко много политолози и социолози има в България а нищо не върви.Професорите са повече от полицаите
  • 56 Марая

    4 0 Отговор
    -На тая баба и Мара ли се казва? -Мара я!

    Коментиран от #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 моме

    3 1 Отговор
    нищо ново не каза!Айдее...въз!
  • 59 така е

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "Марая":

    Мара ,пък и `-я`?!Пръц..и си `пусна боята`....
  • 60 да да

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "БАЦЕ И СЛАВИТУ...ВЕЛИКАНИ И...ПОБЕДИТЕЛИ":

    ама го лапна...
  • 61 излъган

    1 0 Отговор
    Слави и тези над него, зад него, под него:Не съставите ли правителство с антибоковистките партии е ясно - съдружие и зависимости от Рапона/Тиквата от Банкя, Шушумигата от Дръндар и Малоумника от Мадрид
    Е, И С ТОВА ВИ ДЕЙСТВИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА Е КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ!!
  • 62 Слави Номер 1

    2 3 Отговор

    До коментар #41 от "Последния Софиянец":

    Евала! :) Всички завистници скочиха да го коментират, а не могат да се мерят по нищо с него. Много точно казано. Слави е титан в обществото. И да, слаб играч е, щото той не играе игри. Той винаги е бил и винаги е себе си. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Форевър ИТН !
  • 63 Матей

    2 1 Отговор
    Откъде ще намерят подобен колоритен тип,той се е доказал хилядократно,колко е циничен,безогледен,безскрупулен.Сега,че преиграва или минава от една крайност в друга,не му помага,започва все повече да си придърпва маската надолу,демаскира се като начинаещ политик.Фортуна да спре поглед връз него в такъв критичен момент за държавата,а той,той се излага като кифладжия без кифли.
  • 64 Рашо

    0 0 Отговор
    Ще стане чудесна анал-лизаторка.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.