Last news in Fakti

1 Август, 2021 19:00 9 892 110

Ще се изправи ли Николов срещу мутрите?

  • пламен николов-
  • мутри-
  • има такъв народ

Каквото и да пише в Закона за движение по пътищата, колкото и да се оплакваш на полицията, че мутрите го нарушават - на големия път мутрите диктуват правилата

Ще се изправи ли Николов срещу мутрите? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Г-н Николов, искам да поведете война срещу мутрите, със средствата на закона и от името на изстрадалото гражданство! Иначе няма да Ви дам 100 дни доверие. И 100 секунди няма да Ви дам, пише професор Евгений Дайнов.

Не, господине Пламен Николов, не искам да управлявате с консенсус и да "надграждате" с "приемственост". Искам да поведете война срещу мутрите, със средствата на закона и от името на изстрадалото гражданство.

От четвърт век българските граждани пъшкат под затисналата ги планина от мутренска плът. Българите свикнаха с представата, че законът е за пред чужденците, а инак нещата стават по волята на силните. "Тука е така".

Законът казва едно, мутрите казват друго - и всички правят онова, което казват мутрите.

В последните два месеца, докато правителството беше съсредоточено върху върха на бандитската пирамида, мутрите извън този връх не само, че не се кротнаха, а решиха, че е настъпило безвластие и сега могат наистина да му отвържат края. Извират отвсякъде и дори завладяват нови територии.

Още през пролетта се изплискаха на юг от Слънчев бряг и завладяха "Смокиня" и "Каваците". Изринаха един декар дюни (което е противозаконно) и започнаха да строят (което е също противозаконно) мутротека. За изненада на всички, Община Созопол се опита да приложи закона и обяви цялото упражнение за противозаконно. Но, след като се видяха изоставени от органите на централната власт (т.е. оставени на милостта на черноморските мутри), созополските общинари обявиха, че всичко е наред.

Законът казва едно, мутрите казват друго - и всички правят онова, което казват мутрите.

Онзи ден в защитената територия "Шкорпиловци" мутра с АТВ оре из дюните, което е двойно нарушение на закона. Плажуващи звънят на 112. Отговор - нула. Оплакват се на спасителите. А те: "Тоя е от мафията, страх ни е от него".

По-надолу в южна посока, характерни джипове се настаняват на плаж "Липите". Плажуващи звънят на "зеления телефон" на РИОСВ-Бургас. Оттам чуват: "Е, какво толкова правят тия джипове? Карат или си стоят?".

Това е обичаен капан, който институциите на държавата (т.е. на закона) поставят пред граждани, оплакващи се от мутри. Ако отговориш: "Движат се", ще ти кажат: "Е, все някога ще спрат". Ако кажеш: "Стоят на едно място", ще ти кажат: "Е, какво тогава?". А "каквото" е следното: плаж "Липите" се намира в защитената местност "Силистар", където изобщо не може да влиза никакво друго МПС, освен на горските или полицията. Но РИОСВ-Бургас си затваря очите.

Междувременно, прикривани от органите на държавата, това лято мутрите правят разузнаване с бой надолу по южните плажове. Нахлуват не само с джипове, а и с джетове, с помощта на които сплашват редовите плажуващи, намиращи се във водата. Целта е ясна: веднъж пробили на юг от Слънчака, да "респектират" обикновените хора до степен догодина те да не се върнат. И цялата територия, земна и морска, да бъде превзета от мутрите чак до турската граница.

Законът казва едно, мутрите казват друго - и всички правят онова, което казват мутрите.

Да не говорим за това какво се случва, когато лятно време човек излезе с колата си на големия път. Каквото и да пише в Закона за движение по пътищата, колкото и да се оплакваш на полицията, че мутрите го нарушават - на големия път мутрите диктуват правилата.

Ако не се подчиниш, се опитват да те избутат от пътя, или ти размахват през прозорците пищови, бухалки и дори (имам такъв случай) моторни резачки. И човек отстъпва. Подчинява се, успокоявайки се с мисълта, че все някога ще дойде ноември и мутрите ще се приберат в градските си свърталища, освобождавайки големия път.

Законът казва едно, мутрите казват друго - и всички правят онова, което казват мутрите.

Та така, господине Пламен Николов. Ако Вашата управленска философия, та била тя антропологична, включва консенсус с мутрите, или надграждане на "постигнатото" от тях - няма да Ви дам 100 дни доверие. И 100 секунди няма да Ви дам, нито аз, нито изстрадалото от мутрите гражданство.

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 154 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    205 26 Отговор
    Тoтaлнo измaмeни ca вcички хoрa,кoитo ca глacувaли зa ИТН!Cтaниcлaв Трифoнoв мoжeм дa гo cрaвним eдинcтвeнo и caмo c прeдaтeля нa Лeвcки-пoп Кръcтьo!Пo cъщия нaчин кaктo бяхa прeдaдeни идeитe нa Лeвcки зa шeпa пaри,пo cъщия нaчин Cтaниcлaв Трифoнoв прeдaдe нaдeждитe нa хиляди хoрa зa cмянa нa диктaтoрcкия мaфиoтcки мoдeл Бoриcoв!Cъжaлявaм цeлия бългaрcки нaрoд, a към Cтaниcлaв Трифoнoв и ИТН мoжeм дa изпитвaмe caмo oтврaщeниe и пoгнуcа!

    Коментиран от #4, #15, #19, #41

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 1618

    134 13 Отговор
    Разкрита е голяма лъжа , манипулация и огромна задкулисна зависимост по отношение на предлагания премиер Пламен Николов!Какви задкулисни сили стоят зад кандидат-премиера?Дори в почивния ден са манипулирали и променили основен държавен регистър? Дори са създадени фалшиви линкове , променили са регистри , прередактирали са и са допълвали текстове в Уикипедията! Кой има властта дори да променя медийни публикации, пълнейки ги с ново съдържание за някаква дисертация, която днес са антидатирали с вчерашна дата не само в редица явни Пеевски медии, но и в най-основни информационни сайтове у нас? Как се защищава научна степен у нас и доколко може да се осланяме на информацията в държавните регистри , след като те са променени специално за Пламен Николов? Възможно ли е регистрите на научните степени, а и в други подобни регистри да съществува игра – да се оставят, образно казано, празни редове, ако и когато се наложи те да се използват за фалшива информация?Това ли успя да ни представи Задкулисието и говорителят му „Има такъв народ” – пореден скеч на тема премиер и поредни лъжи за него?

    Коментиран от #7, #23

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Словото

    63 4 Отговор
    Просвета и Култура. Надявам се, че го разбрахте депесарчета? Набиййте си го в нахалните и арогантни Ткви!
  • 6 Последния Софиянец

    89 10 Отговор
    Трябва ни премиер като Орбан!А не да козирува на всеки.

    Коментиран от #12, #61, #72, #84

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Майна

    8 7 Отговор
    ВИЕ МАЙТАПИТЕ ЛИ СЕ?
  • 9 ПСР

    120 6 Отговор
    Статията казва всичко.
    Защото мутрите са от плажа,по пътя,през всички органи и институции,та чак до върха.Тестостерон се изисква за изчъгъртването на този модел.Топки.
  • 10 Чичо

    19 74 Отговор

    До коментар #4 от "русенец":

    Ми за Ристе ли да гласуват или за Корнела Костови Импексови? Или за нахалното адвокатче

    Коментиран от #30

  • 11 КАКВО ЩЕ ПРАВИ С МУТРИТЕ,БЕ

    65 12 Отговор
    ТА ТЕ ЩЕ МУ ЗАВРАТ ШНОРХЕЛУ В Г.ЗО ЗА ДА ДИША ОН ЛАЙН🤓
  • 12 Hess

    67 10 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Няма как да стане за съжаление-България е прекалено зависима и от ЕС и от амишите,могат финансово да я приключат за два дни,както по времето на Жан Виденов-беше им неудобен и чрез инициирана инфлация го приключиха политически
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Абе

    28 70 Отговор
    Млъкни бе, трол! Как ви избират от ГЕРБ все такива прости? Правото на първата политическа сила е да си подбере правтелствен екип. Така е по конституцията на България. Аз съм бил на протестите и не се чувствам предаден. Не говори от името на хората, нещастник!

    Коментиран от #52

  • 15 Абе

    18 58 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Аз съм участвал в протестите и не се чувствам предаден. Не говори от името на хората, тролчо!

    Коментиран от #102

  • 16 Българка

    74 9 Отговор
    Тa тaкa, гocпoдинe Плaмeн Никoлoв. Aкo Вaшaтa упрaвлeнcкa филocoфия, тa билa тя aнтрoпoлoгичнa, включвa кoнceнcуc c мутритe, или нaдгрaждaнe нa "пocтигнaтoтo" oт тях - нямa дa Ви дaм 100 дни дoвeриe. И 100 ceкунди нямa дa Ви дaм, нитo aз, нитo изcтрaдaлoтo oт мутритe грaждaнcтвo."
    ИТН още утре да връщат мандата на президента! Не може да се надгражда с благословията на Слави мутренско управление и то от сламен човек с фалшифицирана в почивните дни биография в регистъра за научни звания.
    ИТН предадоха промяната и избирателите !

    Коментиран от #42

  • 17 Евгени

    53 7 Отговор
    Ти си голям наивник.
    Та нали първо трябва да сгази началника си,дългата мутра с един взвод охрана.
  • 18 Няма

    38 3 Отговор
    Вид на боец гна , ще се стресне първо от физиката на работниците-мутри, после ще го почнат шефовете.. Въпреки че се носят легенди за парите на Слави,неговите охрани, дори той не може да стресне мутрите на капитала и съдебната система... и могат да го направят набързо смешен както направиха Божков, който е истински бос на мафията!
  • 19 Тодор

    29 56 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Христо Иванов е национален предател. От комунистическо семейство се продаде за пари от американските фондации. Беше вицепремиер на Тиквата. Сега иска да върне ГЕРБ на власт като рекетира ИТН за министерски постове.
  • 20 От профила на ДБ във фейсбук

    74 8 Отговор
    Чуйте, моля, "интервюто" на Станислав Трифонов (на неговата страница във Фейсбук), за да се убедите за пореден път, че няма никаква разлика между този човек и Бойко Борисов. И като мислене, и като говорене.

    Време е за нови избори, на които да изхвърлим и мутрите, и чалгата от политиката.

    България може и заслужава много повече от Борисов, Доган, Трифонов, Тошко и компания, уважаеми сънародници.

    Коментиран от #28

  • 21 НРБ

    47 3 Отговор
    Ха, ха, ха...иска Дайнов новият премиер да се изправи с/у мутрите!!????? И как точно ще стане ??? Мутрите са маститите милионери, "бизнесмени" отдавна участвали в разпределението на държавната баница/ тоест кражбите/И днес са горди собственици на всичко в държавата....никой не може да ги пипне, че дори започват един на друг да си подлагат динена кора, без да ги интересува държавата, а само парите и парите !!! Въпроса е кой ги създаде през 90те години и кой им даде буците с пари взети от държавните финанси, от фалиралите/източени банки , държавен резерв и т.н ....та как ще се изправи независимо кой е на кормилото на държавата срещу мутрите ???. Празни писаници за прах в очите на хората....всички сме в блатото на мафията !!!
  • 22 РАДЕВ КЛЕКНА ПРЕД МУТРИТЕ

    17 45 Отговор
    НЕГОВИТЕ ПИТОМЦИ СЕ ИЗДЪНИХА.....
  • 23 Хаха

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "1618":

    Много се стараеш, троле. Да вземат някой по-умен, много се издаваш, че си платен!
  • 24 СТРОИ СЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ

    12 26 Отговор
    РАДЕВ СИ ТРАЕ...КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС.....
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 МУТРИТЕ СИ ВДИГАТ ЗАВЕДЕНИЯ

    14 28 Отговор
    ПО ПЛАЖОВЕТЕ......ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕХАЕ, РАДЕВ СИ ТРАЕ....БЕЗСИЛНИ СА.....
  • 27 ХАРИЗАНОВ

    20 24 Отговор
    ДАЙНООВ , ПИТАШ ЛИ НЕЩО ИЛИ СЕ ШЕГУВАШ - НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ И ТОЯ НИКОЛОВ Е МУТРА !? ТИ СЪЩО СИ МУТРА , НА КОЙ ПРОДАВАШ ФАСОНИ БЕ , КАК СТАНА ПРОФЕСОР , НАЛИ КАТО БОЙКО И ТИ СИ МЕНТЕ БЕ !
  • 28 Ясно е

    42 14 Отговор

    До коментар #20 от "От профила на ДБ във фейсбук":

    ДБ тръгва и обявява явна война на чалгаря! Както ДБ спечели София преди 20 дни , така и ще спечели в цяла България! Апел към Нинова ?!? Не се подлагат на чалгаря в името на поста и спокойствието си. Без вашите депутат чалгата е аут завинаги. Не му остава тогава друго да приеме подкрепата на ГРАБ и ДПС , защото само гласовете на ДПС не са им достатъчни!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 русенец

    15 5 Отговор

    До коментар #10 от "Чичо":

    Няма за кого. За последно гласувах за парламент за Великото народно събрание. Та, именно затова предложих след като ние не знаем , не можем, или просто нямаме кой читав да изберем, то нека да приключваме с Бг, че животът ни свърши!
    ...
  • 31 МУТРИТЕ СИ ЗАСТРОЯВАТ ПЛАЖА

    10 18 Отговор
    РАДЕВ ГЛЕДА И СИ ТРАЕ....КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС

    Коментиран от #33

  • 32 И НА АЛЕПУ СЕ СТРОИ

    9 16 Отговор
    ДЪРЖАВАТА НЕХАЕ......ПОТОМЦИТЕ НА РАДЕВ СИ ТРАЯТ...МИР ДА ИМА
  • 33 Behemoth

    12 4 Отговор

    До коментар #31 от "МУТРИТЕ СИ ЗАСТРОЯВАТ ПЛАЖА":

    Едва ли твоя приятел Тиквата малоумна...
  • 34 РАДЕВ, КВО СТАВА...

    11 35 Отговор
    РАДЕВ...ЗАЩО ВДИГНА И ЦЕНИТЕ НА ТАКСИТАТА...2 ЛЕВА ПЪРВОНАЧАЛНА ТАКСА...1.30 ЛВ. НА КИЛОМЕТЪР ПРОБЕГ...ЗА 3 КИЛОМЕТРА...6 ЛЕВА МИ ВЗЕХА...ОЛИО 5 ЛЕВА...ЛУКАНКА 25 ...КАШКАВАЛ 15....,КЕТЧУП 570 ГР. 3.60 ЛВ. ЕДИН ПРОСТ КЕТЧУП ОТ ДОМАТИ ГО НАПРАВИ БЛИЗО 4 ЛВ....СПРИ СЕ РАДЕВ...ГЛАДУВАМЕ ВЕЧЕ.. ПРИ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ...

    Коментиран от #38

  • 35 ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    11 19 Отговор
    СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ПРЕД СТРОЕЖИТЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ.....ЩО ЛИ
  • 36 така така

    24 6 Отговор
    Че той си е мутра, назначен от мутра... искате да се изправи срещу мутрите??
  • 37 Мутри ли

    37 10 Отговор
    та по голяма от Буци който ги взе под крилото си и сега ги пусна на да вилнеят?! Само Бойко Рашков ще им стъпи на врата! Ама няма да го направят премиер от Славчовата партийка,защото са депесарски и гербаджийски подлоги!Страх ги е!Този няма какво да губи! Ще ги разкатае!Буци му е фиксидея!
  • 38 Гербер- Богаташ

    8 35 Отговор

    До коментар #34 от "РАДЕВ, КВО СТАВА...":

    Напълно си прав колега. Радев вдигна всички цени и ни подлага на геноцид откакто взе властта. Не само вдигна цените на таксиметровите услуги за километър пробег и първоначална такса. А и цената на минута престой. От 25 ст.на 40 ст. Аз си взех такси , спряхме до една будка да си взема цигари, на един пред мен му правеха кафе в пластмасова чаша, докато го приготвят минали 5 минути и сметката ми се качи с 2 лв. За 3 км.ми излезе сметката 8 лв. Граждани, ако си вземете такси за 6 км.ще ви излезе колкото дневния ви надник. Радев , защо и такситата вдигна така да ни дeрaт кат кат маче у дирек. Преди 5 години при цена на литър автогаз 1.34 лв.цена за километър пробег бе 0.79 ст.и първоначална такса 0.99 ст.а сега литър автогаз 1.10 лв.а цените двойни...
  • 39 РАДЕВ, ЩО СЕГА НЕ РАЗМАХАШ

    11 24 Отговор
    ЮМРУЧЕТА НА....ПЛАЖА.....МУТРИТЕ СИ ПРАВЯТ КВОТ СИ ИСКАТ...КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ
  • 40 Чугуна

    36 2 Отговор
    Абе, Дайнов. От дърта коза яре си, за да се вържеш на приказките, че Пацо Шнорхела нещо ще оправи. Не го ли виждаш тоя ухилен шушумигарник, че на вързано куче хляб не знае да даде. Колко бързо го направиха даже доктор на философските нАуки..абе нема оправия, таа държава и това си е. Аз мислех да се прибирам, ама като гледам..клоаката си е същата. Айде, бай...Само се чудя..на кой суверен служи Слави?
  • 41 Млад ездач

    28 3 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    Шнорхела срещу мутрите?? Ха ха ха Хи хи хи!!
  • 42 😂😂😂😂👏

    25 2 Отговор

    До коментар #16 от "Българка":

    Бравооо..най-накрая прогледна българката, ами преди изборите как възхваляваше ИТН, Славчо, промяна, надежда, изчегъртване, победа..долу...урааа...помниш ли? То още от зараждането на протестите и квиченето на голата чутура беше ясно че това е проект на задкулисието, хитро си остана в студиото, излъга шестстотин хиляди гласоподаватели..и сега..олеле..той ни излъга..да излъга хората и това се знаеше предварително. А протестите си бяха наложителни, и пак ще има..ти предполагам имаш готовност??, и опит имаш😂, шегувам се, но ако се срещнем на новите протести които предстоят..ще те цуна😂😂
  • 43 ЖОРО

    31 5 Отговор
    АМА ТОЙ ШЕФА МУ Е МУТРА..ХОДИ С ПО 3-4 ДЖИПА..НЕ СТАВАШ СЛАВИ..ТИ СЕМЕИСТВО НЕ МОЖЕШ ДА ВЪРЖЕШ ПЪК ИСКАШ ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВАШ..
  • 44 Сссс

    33 5 Отговор
    С кои мутри да се справи? Със тези около дългуча и самия него или с тези на Толупа и самия него? Няма как да стане. Жалко за служебното правителство. Силно и успешно.
  • 45 Фъшков

    4 12 Отговор
    Филан Кишиьо, никой не те е упълномощил да даваш оценка и да се изказваш от името на гражданството!
  • 46 Мутра

    9 5 Отговор
    Така ще го " гмурнем",че и шнорхела няма да го спаси!! Ясно??
  • 47 РАДЕВ, ЩО НЕ СПРЕ МУТРИТЕ

    12 19 Отговор
    С ДЖИПОВЕТЕ ПО ГОРИТЕ...И СТРОЕЖИТЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ НА МОРЕТО.....ЕДНО Е ДА РАЗМАХВАШ ЮМРУЧЕТА, ДРУГО ДА СЕ ИЗПРАВИШ СРЕЩУ ТЯХ

    Коментиран от #58

  • 48 XXL

    27 8 Отговор
    Това са мутрите на Боклука Борисов! И 2013-14 вилняха. Вдигнати са под тревога да създават хаос. По малко, но навсякъде където може. С очевадната цел, да предизвикат масово недоволсттво от "тройната", или каквато ще е там сега, и да накарат простите хора пак да припознаят Него, като месия и спасител, идващ да въведе ред в хаоса. В хаоса който сам създава, но това простия му електорат не го осъзнава.
    Поради същата причина е и увеличеният мигрантски поток към България, за който ходи преди изборите да помоли добрия си приятел Мердоган.
    Никак не е сучайно всичко това и още много неща които ще стават оттук нататък. ОПГ ГЕРБ трябва да бъдат буквално смазани и ликвидирани. Иначе и тези си заминават като Орешарски.
  • 49 Данчо Ментата

    20 3 Отговор
    Баш пък от този ли искате да изгони мутрите, нали те го предложиха за премиер, като знаеха, че не става. А може би, за тях става, измислиха му биография, оказа се менте.
  • 50 Казуар

    25 1 Отговор
    За 20 години някой да е чул Слави Трифонов да ругае мутрите.
  • 51 Гост

    19 2 Отговор
    Този фалшификат Николов, чиято "докторска" степен е изфабрикувана аматьорски за кратко време ли ще гони началниците, които са го наредили, и които са му казали, че ще повръща черва, ако се издъни.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Пацо шнорхела

    17 1 Отговор
    Амчи как ... само да кажат на СлаФчо кои са мутрите и той да ми ги посочи .
  • 54 Доносник

    8 4 Отговор
    И тоя идва от обратната страна на луната! Професоре, Генчо от с. Миндя - без смяна на ВСС, Гешев и цялата съдебна система няма как да стане. За какви 100 дни и 100 сек. плямпаш, колкото да не заспиш в тия жеги. Ти къде беше до сега, какво прави близо 30 г.? Лесно се дрънка отстрани, без да си нарушаваш рахата! Мисли реално!
  • 55 ТОЧКАТА

    10 2 Отговор
    ммммдааааа..СВЕТНА ИМ на някой хора , КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КАПИТАЛЪТ...Особено като СРЕДСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОЛОНИЯ..Тааа 15 000 МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ си имат ВИЖДАНЕ ЗА ,,,държавата,, И СЕ БОРЯТ ПОМЕЖДУ СИ ЗА ОВЛАДЯВАНЕТО И*.......ВСЕ ПАК ТОВА СА УМНИ!!!!ХОРА...А над всички тях е крилото на козяк.......ТО подсигурява системата ,РАЖДАЩА МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ....Само избрите КАЧЕСТВАТА ЗА ЛИЦЕТО /ПРЕМИЕР ....И ПРЕДЛАГАНИТЕ ФИГУРИ и ще се шашнете в разминаването!!!!!!!!ПРЕМИЕР/ЛИЧНОСТ С ВИСОКО ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ,ЧИСТ,МОРАЛЕН,АДМИНИСТРАТОР,ОТГОВОРНА ЛИЧНОСТ,НАЛИЧИЕ НА ИСТОРИЯ ЗА ДОКАЗВАНЕ НА ПРИНЦИПИ,,!!!!!!УМЕРЕН НАЦИОНАЛИСТ,ОТГОВОРНОСТ,АНАЛИЗАТОР,ГЕОПОЛИТИК,ПОЗНАВАЩ ЕСъто и....НОМЕРАТА НА Бръксел,ИНАТ,ФИЛОСОВ,ШАХМАТИСТ,НА ТИ С ЕЗИЦИ,ПОЛИТИКА,ГЕОСТРАТЕГИЯ,ИКОНОМИКА,ЛИЧНО ДОСТОЙНСТВО, ....ЗАВЪРШИЛ СОФИИСКИЯТ ЛЕГАЛНО...МНООООГО НЕЩА СА,и този тъп чалгар не ги дава...
  • 56 element 05

    11 7 Отговор
    Г-н Дайнов по спокойно го карайте. С вас сме служили заедно в казармата. По-добре обяснете как завършихте Оксфордския университет през 1980г. и какъв беше баща ви???
  • 57 РАДЕВ, КВО СТАВА

    7 12 Отговор
    КОЙ ШЕ ОЗАПТИ МУТРИТЕ В БГ....ЯВНО ТИ НЕ МОЖЕШ
  • 58 Вие

    8 3 Отговор

    До коментар #47 от "РАДЕВ, ЩО НЕ СПРЕ МУТРИТЕ":

    пък кои сте?!А армията по простите ви кратуни искате ли?! И после стани - падни!!!Егати дебилния милиционер!
  • 59 БСП СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ

    15 4 Отговор
    С КУФАРЧЕТАТА НА ...ЛУКАНОВ

    Коментиран от #83

  • 60 Амити бе

    5 4 Отговор
    ЕФгени е психясал ,ами ти толкова години се имаш за капацитет пък не им го каза ,даже и някой лев намаза от тях ,тъй ,чи шит
  • 61 А Ма

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    На теб ти трябва лечение ,хапове и тн
  • 62 РАДЕВ, ЩО НЕ СЕ СПРАВИ С МУТРУТЕ

    10 5 Отговор
    ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е В РЪЦЕТЕ ТИ....КВО ЧАКАШ
  • 63 Е Дайнов Пламенно славо с/у Мутрите???

    7 8 Отговор
    Тази дума Мутри 12 год не си посмял да е опотребиш публично?? Защо,, някой да не се обиди и при познае!??? И сега Пламенно призоваваШ Премиера, който още няма власта, да се бори с Мутрите??? Нещо да не сте се Преродили Евг. ДАЙНОВ???
  • 64 Чудя се

    11 2 Отговор
    А, ами Слави не беше ли и той мутра или първа дружка и шут на мутрите
  • 65 Анонимен

    9 2 Отговор
    Няма разлика между Трифонов и Борисов освен, че първият е още по нагъл и брутален. Спасението е обединение на всички останали срещу тях. На гърба си е написал, че води води ада със себе си. Който иска среща с ада да го подкрепя.
  • 66 И РАДЕВ КЛЕКНА ПРЕД МУТРИТЕ

    6 9 Отговор
    СЪС СВОЕТО ...БЕЗДЕЙСТВИЕ
  • 67 Има три степени

    9 2 Отговор
    Шофьор след курс за щофьопр изпит, практика. Има такива, които си плащат за "книжка", а и такива, които карат без книжка. В политиката Слави Трифонов е от третият тип. Следва леко или тежко произществие, но то засяга почти 7 милиона души. Докога бе Българино?
  • 68 Мето

    18 4 Отговор
    Чалгаря във видео включване каза - "Аз знам какво иска Христо Иванов. Иска постове в новото правителство. Те са 4 политическа сила и когато станат 1-ва тогава ще имат" . Ей чалгар с вид на бавнорaзвиващ! Значи всички други да ви подкрепят да управлявате еднолично само с ваши номинации но всички партии от протеста да носят негативите на вашите некадърни избраници! Я си спомни чалгар безмозъчeн кога досега формации които са подкрепяли управление не са участвали със свои представители за да носят отговорност също. Спомни си тройната коалиция БСП-НДСВ-ДПС формулата бе 8-5-3 според гласовете и процентите. Спомни си предишния парламент и коалицията ГЕРБ-ОП? ГЕРБ имаха 95 депутата а ОП 27. И ОП имаха вицепремиер и министър на отбраната Каракачанов , вицепремиер Валери Симеонов , министри на околната среда Ненов и министър на икономиката Емил Караиванов от квотата на Атака. Имаха областни управители като Илиан Тодоров на Софийска област и на други области. А ГЕРБ тогава имаха 95 депутата а ти сега 65. А искаш еднолично да управляваш и крадеш Европейските фондове а останалите са длъжни да ти ръкопляскат. ОП имаха 27 депутата и Борисов им даде толкова министерски постове а сега ДБ 34 но казваш искали някое министерство. Ей чалгар мутренски, осъзнай се. Не знаеш ни най малко какво те очаква. Та дори Борисов бе коректен с партньорите си спрямо теб!

    Коментиран от #69, #95

  • 69 Танцуващ от радост

    8 2 Отговор

    До коментар #68 от "Мето":

    Коментар на Николай Бареков преди минути в своя профил - Ликувайте! Глупакът Трифонов приключва заедно с палячовците си и завлича всички. Супер!
  • 70 Е КАК

    6 1 Отговор
    ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ СВОИ ,КАКВИ ГИ ИСКАТЕ , КАБИНЕТЪТ СЕ РЕДИ ОТ ДОГАН !
  • 71 КОЛКОТО И РАДЕВ СЕ ИЗПРАВИ

    5 4 Отговор
    СРЕЩУ МУТРИТЕ.....
  • 72 ТРЯБВА НИ И ПРЕЗИДЕНТ,

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    А НЕ ДАМСКИ ПОЛОВ ОРГАН !
  • 73 И ПИТОМЦИТЕ НА РАДЕВ

    4 6 Отговор
    КЛЕКНАХА ПРЕД МУТРИТЕ..........ТО САМО С РАЗМАХВАНЕ НА ЮМРУЦИ НЕ СТАВА
  • 74 и ти ли

    4 4 Отговор
    мазник дайновски ?Марш куче мръсно....
  • 75 ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ......ЖОП.....?ЖЖЖЖЖЖ

    1 1 Отговор
    Бългорска згэн. БЭЛГАРСКА ЗГАН
  • 76 Го4о

    7 1 Отговор
    Парашутиста още не знае депутат или премиер ще е!?!? А вие питате за муТРИТЕ.
  • 77 гробарски

    1 0 Отговор
    песни към `Вечният път`...
  • 78 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    3 3 Отговор
    ТАДЕВ НЕ НИ ПИПНА.......ЩО ЛИ
  • 79 Софеянец

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "русенец":

    Алооо, русенеца защо Вие от Русе не ставате да протестирате, когато трябва ( разбирасе това се отнася и за софиянци и за цяла България) всички Ние се криеме като куртизантки и чакаме демокрацията да работи вместо НАС, но за съжаление тя работи само за управниците, КОГАТО ние си траем!!!!! Слагам няколко удивителни, защото ме е яд!
  • 80 Конник

    2 2 Отговор
    Ти ли даваш ултиматум. Сунче на партийни функционери и учил с народни пари тук таме в Европа и сега дава акъл. Май трябва да видиме старите досиета и май няма да говориш за сто секунди.
  • 81 Виляриба

    5 0 Отговор
    Разрешете ни да притежаваме огнестрелно оръжие и мутрите ще изчезнат !
  • 82 Рашка с чашка

    7 0 Отговор
    Въпросния индивид е пълен неудачник и лъжец, бетер Бойко, завършил какви ли не висши образования, то специализации по света ли не щеш, а цял живот работил като обикновен продавач! За което не се изисква и средно образование. Бил предприемач, но не регистрирал дори една фирма. В Финис България е нает на трудов договор и не, не е управлявал, а е продавач консултант на скромна заплата! Поне това се вижда в Търговския регистър! Защо не каза че е бил винаги обикновен трудещ се работник, а лъже че бил едва ли не голям шев? Комплекса на незначителни човек!
  • 83 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "БСП СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ":

    ТЕ СА САМО ...ИЗПЪЛНИТЕЛИ111111!1!СЪЗДАТЕЛЯТ е голямата кака,и старателно поддържа УСЛОВИЯТА,КОИТО ГЕНЕРИРАТ МУТРИ И ОЛИГАРСИ....Бе колония,кво да говорим....
  • 84 БОKо-капyт

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Тоя не е ходил войник (като Джандбаз и Контрерв) и не може дори да козирува! Но като куфарен търговец изпълнява абсолютно всички желания на шефовете от задкулисието!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Тапата

    4 0 Отговор
    Ако авторът смята, че един човек може да победи мутрите, дъбоко се заблуждава и страда от синдрома Матросов. Борбата с тях изисква усилията на цялото общество, а не да се прикриваме зад фразата - даваме доверие.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 SDEЧЕВ

    1 4 Отговор
    Кои са тези мутри на Смокиня,мутрите са фирми,които плащатна спасителите заплати,плащат на докторите заплати и гонят изродите,които искат да си направвт катун на плажа за сметка на хората,които искат да си метннат кърпата на плажа и да си боцнат вдно чадърче. И за сведдние на всички еко идиоти в България дюни няма.,има Черно Море което всяка зима залива плажовете до дъно и на пролет имат нужда от оформяне.
  • 91 Gowo

    7 0 Отговор
    Точно така е.Онзи ден реших да посетя местността Ковач , до Звездец.Чудно място до реката Велека.Бившо ловно стопанство(вече).Има стара хижа .Била е често посещавано от Цар Борис .В по късно време е било място за почивка за трудови колективи и детски лагер.Още стояха бунгалата.От преди пет години е дадено на ,,някой" за стопанисване.Той пък го е отдал на някви италианци за лов и ....нещо друго Онзи ден минавам .Железни врати и ограда .И надпис....,,частна собственост".До колкото знам до скоро беше държавна собственост.Ето ви сигнал госпожички ,,мисирки".Ще борим ли мутрите, или ще кудкудякаме....гулю, гулю....
  • 92 Пепи

    4 0 Отговор
    Женя, ти и на царя му даваше 3 месеца. И забрави да си отрежеш опашката. Помниш ли?
  • 93 Искрен

    7 0 Отговор
    Няма партии от протеста,има партии на Статуквото и задкулисието,всички представени в 46 НС и това го написах преди 6 месеца.Христо Иванов е крайно време да спре да разиграва този цирк на прелъстен и изоставен от Слави,зашото 4 месеца по игра по гайдата му и сега се правят на изиграни с Мая Манолова.Изигран и този път ще бъде бедния български народ,който мълчи и търпи властта на Доган!
  • 94 Истината

    3 3 Отговор
    Браво, важното е ГЕРБ-ДПС да се държат извън властта.
  • 95 Пепи

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Мето":

    Той също каза, че квалификациите са признак на безсилие. Всъщност ако си Мето от Надежда разбирам защо си толкова гневен.
  • 96 Тони

    6 2 Отговор
    На бъдещото правителство и премиер, дали този на ИТН, дали друг след тях, трябва едно да е ясно едно – разобличението на предишната власт трябва да продължи.

    Дали ще го нарекат изчегъртване или ревизия на корупционно управление, дали ще го нарекат реваншизъм или правова държава, която не оставя престъпления ненаказани, но трябва да продължи. В това е и най-големият успех на служебния кабинет. Ако следващо правителство иска да се ползва с тяхното доверие, просто трябва да продължи.

    Другият важен въпрос, който не подлежи на копромиси, е смяната на Гешев. Без това не могат да изправят на съд цялата мафиотска схема и организаторите й.

    Всяко отстъпление по тези въпроси ще бъде провал на следващото правителство. Безапелационен провал, който няма да прикрият никакви тинтири-минтири, астронавти, таблети, лустрации, газопроводи или половинчати събедни реформи.
  • 97 Дайнов е за Европейския съд за правата

    1 1 Отговор
    на човека в Българската конституция пише че всички сме граждани по рождение на Република България а дай нов тон за песен иска да се процедира по закони писани преди 1991 година когато е приета конституцията на Република България като почнат да съдят Република България в Европейския съд за правата на човека от хора които са дискриминирани и репресирани ще стане като партизаните които до 1989 слизаха от планината и получаваха партийни билото и народни пенсии
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Абе Евгени Абе дайнов

    2 2 Отговор
    Има ли Германия и Европа Пари да плаща обещетение на тези които се обявят за репресирани и дискриминирани след призива Мутри Вън на президента на Република България Дайнов не въвличай Дойче Вермахт ДВ като правиш изявление за Мутрите щото германците си изпатиха от Нацистите в Германия които започнаха да гонят Евреите Вън от Германия и после създадоха концлагерите за евреи
  • 100 Тони

    2 0 Отговор
    Важното е мафията ГЕРБ-ДПС да се държи далеч от властта.
  • 101 стоян георгиев

    1 0 Отговор
    тоя дето слави го гласи за премиер няма да е нищо по-различно от орешарски.един смехоран ,които не знае къде се намира.само след година и ще се моли народа за боико,което е и целта на цялото това упражнение.кво обаче може да се очаква от избирател дето сменя борисов с трифонов?
  • 102 АЙ СТИГА БЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Абе":

    И за кво протестира, рибо? За ферарито, дето не пали?
  • 103 АЙ СТИГА БЕ

    0 0 Отговор
    Никакъв консенсус с мутрите и крадците. Никакво надграждане. Пълно и безкомпромисно разчистване на авгиевите обори. Това е необходимо, а не шнорхели
  • 104 аз съм Веска

    1 0 Отговор
    ЯЯЯЯ , КОЛКО БИЛО ЛЕСНО , ВСИЧКИ МЪЖЕ ДА СЕ СКРИЯТ ЗАД ПЛАМЕН , А ТОЙ ДА БОРИ МУТРИТЕ .
    АЙ .....СИК ТЕР .
    СИКАДЖИЯТА ПАК ЩЕ НАМЕРИТЕ , ЩОМ САМО ИСКАТЕ ....

    Коментиран от #109

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Матей

    0 0 Отговор
    Мутрафоните са върха на айсберга,опасни са тия дето ги закрилят отгоре,и не да чакаме да дойде ноември ,а да дойдат военните с БТР-ите и да ги изринат.
  • 107 Мунчо

    0 0 Отговор
    А вярвате ли в Дядо Коледа!? Как ще се реализира това пожелание без промяна статуквото на Главния прокурор?! Просто е несериозно!
    От Марс се вижда че същия с всички средства които му е предоставила тази /тъпа/ Конституция ги брани!
  • 108 ИЛИ ИЛИ

    1 1 Отговор
    СТЕНАТА ХОТЕЛ Я ПАЗЯТ ЗА ПЛАМЕН НИКОЛОВ , СЪШО И ПАНЕЛКАТА ,,ЗЛАТЕН ВЕК" ............. ТОЙ ТЪРЖЕСТВЕНО ЩЕ НАТИСНЕ КОПЧЕТО ЗА ВЗРИВЯВАНЕТО ИМ ............ ИНАЧЕ НИЕ ЩЕ ГО ОМЕТЕМ !
  • 109 БОКОКРАД

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "аз съм Веска":

    ПРАВА Е ВЕСКА , ПЛАМЕН САМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМА НАЧИН ! МАФИЯТА ТУК Е СИЛНА , БОЙКО ТЪПАКА И ТОЙ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ !
  • 110 анонимин

    0 1 Отговор
    За това се искат топки,като гледам как мънка,той май има само уши-видимо!!!