Last news in Fakti

31 Юли, 2021 11:28 7 323 202

Тошко Йорданов: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС

  • тошко йорданов-
  • пламен николов-
  • слави трифонов правителство-
  • итн кабинет

Депутатът от ИТН посочи, че кандидат-премиерът е образован и изключителен специалист

Тошко Йорданов: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС - 1
Снимка: Архив

"Пламен Николов е изключително образован. Ако стане министър-председател и изпълнява служебните си задължения в ЕС, няма да берем срам. Човек е изключителен специалист. Според нас изпълва със съдържание поста, който евентуално ще заема. Той е комуникативен, човешкият термин е „разбран човек”, с него може да се води диалог.", заяви в ефира на "Събуди се" лидерът на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Йорданов сподели, че кандидатът на ИТН за премиер е бил в реалния бизнес, рискувал е собствените си пари за развитието на фирма, поемал е отговорност за големи проекти.

„С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдумът, който направихме, проведохме събеседване с хора, които са с качества имат желание да дадат каквото могат за промяната на страната. Беше публично, излъчвахме го в интернет, просто колегите журналисти и политици не гледат в перспектива. Там се появиха много качествени хора, с които работим”, каза още Йорданов. Според него няма политик, който да е „дошъл” с натрупан политически опит.

„В политиката трябва да влязат морални хора, с качества, които да разбират от материята, в която ги хвърляме. Грубо казано, имаме фирма, с ръководство по отдели. Всеки един български гражданин, по Конституция, може да изпълнява тази длъжност, стига да има висше образование и хората да му гласуват доверие", смята още депутатът от ИТН.

От партията са имали възможността да работят с Николов и да се уверят в качествата му. Асен Василев се е появил като "фойерверк", изглеждал е добре, общественото мнение също е изиграло ключова роля за "Има такъв народ", които поканиха служебният финансов министър и двама негови колеги в първия си проектокабинет.

Ние поехме своята отговорност и втори път не сме го предлагали, след като разбрахме какво се е случило. Този, който го е предложил преди това, дали го е проверил? Василев за втори път е в служебно правителство. Вина ли е, че сме го номинирали? Вина щяхме да имаме, ако го направим министър, след това, което знаем за него.Човекът има бизнес минало, което не е добро. Христо Иванов си позволи да ни казва кой да слагаме за министър, затова си позволихме да отговорим. Отговорността се носи от този, който го е направил министър, не от нас. Аз не казвам, че президентът се е справил зле – служебният кабинет е прекрасен, могат да се допускат грешки. Ако имаме възможност да имаме кабинет, възможно е да имаме някой, който да не е достатъчно читав или да не стане достатъчно добър. Въпросът е да се реагира след това правилно. Тук просто се получи пренатягане с няколко човека с постоянно обяснение колко са светци. Засветиха червени лампи след разговора ни с него”, обясни Йорданов.

Той посочи, че няма да се извини на Асен Василев, тъй като е съобщил само факти. Според Йорданов служебният финансов министър лъже, защото е имало съдебна експертиза в Лондон, след която той е предложил извънсъдебно споразумение.

"Тази врътка Асен Василев я е направил още няколко пъти. Откраднал е код, който е продал на китайското правителство", разкри депутатът от "Има такъв народ".

Йорданов коментира и спекулациите, че от партията са сменили името за кандидат-премиер в последните минути и първоначално са смятали да предложат Петър Илиев, който беше кандидат за правосъден министър в първия проектокабинет.

„Това тръгна от Николай Хаджигенов. На срещата ни с „Изправи се БГ! Ние идваме!” обсъждахме кои имена те не биха подкрепили и поради какви причини. С Петър Илиев работим от референдума, той е прекрасен юрист. Хората, които са от нашия екип, ги защитаваме, особено ако им „скачат” с глупости. Няма да ви кажа какъв ще става Петър Илиев в кабинета, това е работа на министър-председателя”, коментира депутатът.

Председателят на ПГ на "Има такъв народ" коментира и отношенията и преговорите с "Демократична България".

„Когато обявихме първия вариант за кабинет, ни казаха, че е рано и трябва първо да се говори за политики, а не за хора. Те казаха, че са важни действията по сектори. След което сега се връщаме на точка 1. Ние трябваше да получим одобрение от друга политическа партия ли какъв екип да предложим? Една работа се върши от едни хора, но е важно какво се върши. Парламентът е този, който трябва да свърши половината работа”, смята Йорданов и обвини „Демократична България” в саботиране на процеса, скачайки срещу евентуалния кабинет.

Една от основните тези на „Демократична България” е, че не искат да виждат ДПС в бъдещото правителство. По темата Йорданов заяви следното:

„Христо Иванов е бил министър във второто правителство на Бойко Борисов. Как може този човек, който стана министър на Борисов, нарича го шефе, но преди това го нарече мутра във Facebook, да си позволява да пита защо някой друг е бил коалиционен партньор в друго правителство. Ако аршинът е еднакъв, ако обича, друг да зададе този въпрос. Къде при нас има ДПС? Поканихме на опознавателна политическа среща да си представим политиката всички, освен ГЕРБ. Те са с отвратителен знак и ДПС са с отвратителен знак, защото им бяха партньори. С ДПС ние експертни срещи не сме водили, няма и да водим разговори с тях. Това е очевадно”.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    94 70 Отговор
    Той Николов вече стана за срам.Вчера го гонихме като куче с камъни и яйца по цяла София.

    Коментиран от #7, #10, #18, #40, #43, #46, #48, #57, #79

  • 2 цербер

    40 9 Отговор
    След референдумА, който направихме,
  • 3 choko

    55 21 Отговор
    Поне за това е прав хихи

    Коментиран от #168

  • 4 Ментев

    109 13 Отговор
    Първо да се видят дипломите на този човек от Горна Оряховица. Да не стане като "висшето образование по Право " на Цветанов, което се оказа менте.

    Коментиран от #36

  • 5 Аноним

    75 8 Отговор
    Моя нерем срам че ти си в парламента с врачанските селяни
  • 6 Dinero

    54 10 Отговор
    Ясни ограничителни линии от ДПС и ГЕРБ!

    Коментиран от #68

  • 7 умници

    49 45 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Слугинчетата Прокопови ще върнете Тиквата на власт.
  • 8 Боко Т

    77 7 Отговор
    Николов ще има да се поти с тези 3 езика , а аз съм тарикат казвам им че не разбирам и ги таковам с 200
  • 9 Аноним

    74 6 Отговор
    Най срамното е че ти си там без образование

    Коментиран от #163

  • 10 Абе

    59 16 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    защо правите услуга на Бойко?
  • 11 Моля

    109 13 Отговор
    Няма да е зле да се извините на Асен Василев. Вашето поведение беше неадекватно предвид човек, който върши работа.
  • 12 Последния Софиянец

    61 38 Отговор
    Вчера хората от кафенетата питаха кой е този дето го гоним с камъни и бутилки.Викам :Това е новият премиер.ха ха ха

    Коментиран от #19, #51

  • 13 Българка

    98 21 Отговор
    Браво на сценаристите!? Значи кандидатът им за премиер е "разбран човек"? Да разбираме ли, че е послушен, сламен човек, който ще бъде "разбрана" кукла на конци? Към това добавям липсата на всякакъв политически и управленски опит. Държавата не е търговска фирма, а народът не е клиент. Народът е суверен и той каза, че не дава право на никоя партия да управлява еднолично.

    Коментиран от #62, #77, #85

  • 14 реалистъ

    44 56 Отговор
    Тоше, няма угода на българина. Ако е политик с опит, що бил старо лице...ако е нов, що нямал опит.

    На мен ми изглежда свестен човека, важното е да не краде, другото се научава в движение, никой не се е родил политик. Дано се обгради с достатъчно експерти и да започнат да се подреждат нещата в България.

    Коментиран от #113

  • 15 БОЛШЕВИК

    87 3 Отговор
    Не ни интересува как ще се мазните пред ЕС а направете нещо за България и хората тука, да не се срамувате от нас, че иначе ще играе дървото!
  • 16 истината

    23 56 Отговор
    И Христос да предложите, на Бай Ганя пак ще му е криво. Този народ си заслужава Боко за още поне 30 години.

    Коментиран от #26

  • 17 така

    65 6 Отговор
    преди 10 г започна и бройко,като сллави , сам срещу врага (бг народа) ...и си направиха мафия която си имаше държава и 10 г ни клатиха..хаирлия да е
  • 18 хахо

    22 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Толкова ви е акъла , всяко прекалено нешо постига обратен ефект , айде почи ни си малко от протести
  • 19 истината

    23 34 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Вашият ментор Прокопов така и не получи министерски места, затова ИТН ви станаха криви, а до вчера бяха чудесни.

    Коментиран от #131

  • 20 ПСР

    66 3 Отговор
    Що изрече и т.н.,кандидат-Премиерът?"Никога не сме имали Премиер,като мен!".
    Велико!
    Първо,още не е Премиер.
    Второ,тотална прилика с ББ.
    "Бъдете благодарни,че ви управлявам аз!!!"
    Без коменгар нататък.
  • 21 РЕАЛИСТ

    24 42 Отговор
    Този път си прав Тошко. Нормално изглежда човека. Интелигентен приятен вид, има си коса, очила и добро образование. Досега все тиквеници ни представяха пред света.

    Коментиран от #24

  • 22 договор

    67 8 Отговор
    Вече берем срама - Щял да ревизира Преспанският договор който е между Гърция и Македония. После какво ще ревизира? Пелопонийские войни? Физичните закон? Правилно. Поне ни е весело

    Коментиран от #103, #166

  • 23 Стоян Михайловски

    41 2 Отговор
    Бушон. Внимание.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 бушприт

    66 9 Отговор
    Тошко Йорданов: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС,а ще берем домати на клонки в Норвегия и червени чушки в Италия,картофи в Германия и пъпеши в Гърция.

    Коментиран от #52

  • 26 не споменавай

    21 1 Отговор

    До коментар #16 от "истината":

    напразно и без смисъл името Божие,не го скверни!
  • 27 Последния Софиянец

    35 15 Отговор
    Мене ако ме тричат така като Николов пред цяла София ще се изселя.

    Коментиран от #38

  • 28 Българка

    64 7 Отговор
    Тошко Йорданов не води битка с ГЕРБ и ДПС. Той открито влезе във война с ДБ и президента Радев с несъстоятелни синхронизирани с ДПС нападки срещу най-успешните министри от служебното правителство- Василев и Петков. Двамата министри и Комитова настъпиха много интереси и олигарси като осветиха грабежи и закононарушения за милиарди.
    Аз не искам подмяна, аз искам промяна! Тошко не е моя човек. За мен той или е незнаещ и неможещ или обслужва интереси на мутри!

    Коментиран от #130

  • 29 Хаах

    31 5 Отговор
    Нещата са аха, аха, за протестен вот.ПОДМЕНИХА и злоупотребиха с исканията на протеста.Що ни плашат с БОЙКО.С какво са повече от него.Бойко е даже класа над тези арогантни ЛЪЖЦИ.
  • 30 До Тошко

    37 1 Отговор
    Тошее, дано да ви стигне времето да му пишете ежедневните сценарии и дано си ги съгласувате, защото ше оплете конците на куклата. Дано издържи момчето!

    Коментиран от #90

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ЩО НЯМА

    34 6 Отговор
    ДА БЕРЕМ СРАМ??? ЗАЩОТО ЗНАЕ
    3 ЕЗИКА?!???.ТО ЗА ТАЗИ РАБОТА
    СЕ ИСКА И АКЪЛ. А С ЧЕТВЪРТИЯТ
    ЕЗИК. КАКВО ЩЕ ПРАВИ С НЕГО??!??
    ЩЕ ВИ ПОДЛАГА. НЕ ЗНАМ. ТОЗИ ЧОВЕК ВЕДНЪЖ НЕ КАЗА АЗ. САМО
    ТЕ И НИЕ. ЗАВИСИМОСТИ. А ТОВА ВОДИ ДО ДИКТАТУРА.
  • 33 зрител

    56 7 Отговор
    Обаче при връчването на мандата Филип Станев се потеше като някое прасе, повече и от Веско Маринов на концерт пред лелките. По едно време свали маската и почна да се бърше с нея. Срам и резил са тия чалгари, въобще не знаят къде се намират.
  • 34 Дедо Грую

    42 2 Отговор
    Опази Боже, от изучени и излъскани будали.
  • 35 гръндж

    25 2 Отговор
    Бъдещият премиер не е псувал още и не е казвал образно, с какво се мачка тарльо.
  • 36 като го гледам

    36 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ментев":

    така новия премиер мн скоро ще бъде направен за резил и смях
  • 37 намери що па ти

    33 0 Отговор
    Тоше , това със срама пред ЕС ми е най-малкият проблем да знаеш - Самите евро-бюрократи би следвало да се притеснят за срама им пред мен и подобните ми , но едвали.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 4 Отговор
    зад всяко богатсво се крие престъпление

    Коментиран от #192

  • 40 LOSHIA

    12 18 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Николов не е станал за смях,смешните сте вие,за жълтите стотинки които ви дават
  • 41 И така

    20 6 Отговор
    В политиката няма срам и морал.Там трябва да си нагъл като Джонсън и да казваш на черното бяло.Виж Боко лъжа след лъжа коя от коя по голяма,измами ,корупция и все още се харесва на много БГ.Обикновения човек винаги иска приятни неща за ухото.Обещания за повече пари и все някой друг му е виновен за неговата некадърност.С такова класическо бръщолевене Боко придържа хората към себе си.Народа винаги иска обещания които ако се замислим са неизпълними но той суверена не е философ и за това на когото обещанията са по опашати на него вярва.

    Коментиран от #141

  • 42 Илхан

    24 12 Отговор
    Според мен Румен Радев да направи партия много хора ще го подкрепят и заедно с Д България да освободят България от Статуквото- мафията.
    Може и след година, две.
  • 43 Стига троли

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    за дребните на прокопиев и задкулисните идеи на дб ! Предупредих те, че когато те видя да го правиш, ще назовавам истината, за да се знае!
  • 44 Душко

    33 2 Отговор
    Кастинг за политици.
    Интервю за премиери.
    Какви свободни места имате още!?
    Много съм добър - и аз продавам джапанки и тапи за уши на Слънчака!
  • 45 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    25 4 Отговор
    Вече брахте срам и то по улиците на една столица от ЕС - София.
    Как ви се стори "народната любов"?
  • 46 НА ТАЯ ЖЕГА....

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ....СИГУРНО ЯЙЦАТА СА СТАНАЛИ„ ЯЙЦА НА ОЧИ”🤓🤓🤓🤓АБЕ ЛИЧИ СИ,ЧЕ СИ МАЙСТОР ШЕФ🐣🐣🐣
  • 47 а как може

    17 2 Отговор
    някаой който се мазнеше на боко когато го покани в предаването си сега той и екипа му да са стожери против герб ?? и защо ще каните дпс на среща да ги запознаете с политиката си за УЖ борба с корупцията когато ТРЯБВА да се борите първо срещу дпс и после срещу герб . а относно светците и асен василев имаме една приказка...прекален светец и богу не е драг .... човека си върши ПЕРФЕКТНО работата и народа друго не го интересува
  • 48 Плажуващ

    7 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Вие колко човека сте, тролчета! Един човек щеше инфаркт да получи от толкова писане. Прокопиев е развързал кесията. Ясно е, че ДБ искат стари муцуни и запазване на статуквото, но те да бъркат в касата с мед. Не сме забравили Костов, ментор им. Никаква лустлация, никакви присъди на мутри и олигархи, само преванизация като при комунистите.
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    няма добър капиталист олигарх политик зърнар капиталист те са кожодери и не испитват емпатия състрадание съчуствие ампутирани са от добро а
    сит на гладе не вярва
  • 50 Браво Тоше

    12 29 Отговор
    Браво ИТН! Единствените хора и партия, с морал и достойнство!
  • 51 Много сте

    3 12 Отговор

    До коментар #12 от "Последния Софиянец":

    Първобитни бате, с каманите и коловете издаващи членоразделни звуци... пещерняци. Човека вчера го сложили те с камъни го гонят. Абе тарикат аре ходи в банкя и хвърли един камък по прозореца на бойко и да те счупят от бой от НСО
  • 52 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "бушприт":

    С това дето носиш на раменете си ще си ги береш на село

    Коментиран от #65

  • 53 JEFF

    30 4 Отговор
    Защо да не станем за смях ? Защото знаел два езика ? Понеже Слави не знае дори български книжовен език си мисли, че всеки знаещ поне един чужд език е подходящ за премиер. Той е на принципа Аз съм прост, но вие не трябва да сте прости . Понеже наистина не сме прости , нека му кажем че те нямат място в парламента.
  • 54 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 1 Отговор
    да не стане като ЦАР СИМЕОН с думите му вервайте ми и лъжитес дните с който щял да вдигне СТРАНАТА а кой бе глав сек на МВР БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ сикаджия мутра престъпник
  • 55 КуКу Къш

    30 3 Отговор
    А бе Тошко!
    С председател на управляващата партия като СТ и зам председател като теб, срамът в Европа, а и навсякъде другаде, ни е вързан в къртпа, без значение кой е премиер. Не можете да скриете простотията си зад него.
  • 56 бесен Язовец

    10 18 Отговор
    Браво Тоше обичаме те! Нашите е Европа най после ще се почувстват хора с новия премиер от Горна Оряховица чудесно момче далече от сараите на турчолята и комунягите мошеници!
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    АЛО САМОКОВСКИЯ поне не лъжи губещия си ти защото на лъжата краката са къси
  • 58 choko

    10 3 Отговор
    То всеки ще е по-добър и няма да берем срам в ЕС от Тулупа хихи
  • 59 Имаше Тъп Народ

    19 3 Отговор
    Имаше Тъп Народ да ви избере, ама внезапно поумня и вече ви дебне с камъне и дръве из улиците на София...
    Власт на марионетките на царя, а те са точно такива, автоматично означава половин България да стане бащиния на Ахмед Догхан и ДПС!!! По-зле и от управление на ГЕРБ!
    Мутрите са мутри и оттърваха кожата, поне засега, ама тия ако успеят да съставят правителство не знам дали ще имат такъв късмет.
  • 60 Гост

    27 3 Отговор
    Ще бъдем за смях не само в Европа, но и в целият свят с премиер избран на кастинг в чалгаджийско шоу.

    Това ако не е подигравка с народа, здраве му кажи; а пък може и да е целенасочен ход, нали кандидат-премиерът изрично обяви, че "ЛИЧНО той няма да взема решенията", което означава,че е кукла на конци, която само ще изпълнява заповеди, а от къде ще дойдат те е ясно, след непрекъснатите совалки но рошавото тоше към Козяк.
  • 61 Сашко

    4 20 Отговор
    Тия отровни комунисти направиха от страната България миялна на мръсни пари.Пламен Николов е честен мъж и ще ги изчисти бандитите!

    Коментиран от #67

  • 62 Гяурин

    12 6 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Човека е богослов!:) Освен това превежда лично поезията на жена си от български на англиски!:) Понеже все от нещо трябва да се живее човека е влязал в търговията!:) Когато разбера, кой е вкарал богослов в търговията ще повярвам че има ангели!:) Ако, не бели, то черни!:)
  • 63 Хахахахаха

    22 1 Отговор
    Ние и с царя не се срамувахме в Европа, но в България нещата вървяха от лошо към по-лошо.
    Изобщо, кукувците имат много сбъркана представа кой и защо трябва да е в управлението на страната и това показва абсолютна комплексарщина заради съзнаването на собствената им нищожност.
    Предлагам им да назначават навсякъде цигани, защото всички знаят поне по два езика.
  • 64 Pilot

    15 9 Отговор
    Да си продължава служебното правителство и депутатите на половина , а този цъ.рвул дето никой го не знае завършил у прованса да си ходи там !!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българина не е свикнал

    6 14 Отговор
    Не е свикнал да има образован и възпитан човек за министър председател. В цяла Европа търсят точно такъв, дори в Румъния си избраха президент заради тези му качества. Но какво ли разбират в Европа, те не приличат на държавна от третия свят, в каквато превърнаха България.

    Коментиран от #75

  • 67 Реалист

    5 1 Отговор

    До коментар #61 от "Сашко":

    Всички перални перат!:) Но, само Пламен Николов изпира!:)
  • 68 Анти мафия

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "Dinero":

    Октопода, се забелязва тогава,
    когато го подгониш и ,
    започне да изспуска, камуфлажна течност?

    Не вярвай на никого , бъди бдителен,
    става въпрос за миларди твои левове?

    Хунтата е винаги ,с една глава напред ,
    преди другите!

    "Шоуто на Слави Трифонов" ще бъде ,
    не по-малко скъпо,
    от" Шоуто на Бойко Борисов"?
    Най-скъпото Шоу, сполетяло България?

    Дано да няма продължение,
    нито едното , нито другото!
  • 69 ССсс

    29 4 Отговор
    Кaтo глeдaх кacтинa и зaнeмях.Кoй нoрмaлeн чoвeк,щe ce яви нa кacтинг шoу зa пoлитик.Тoвa нe e ceриoзнo a e зa зaбaвa.Тoзи бacтун нe e пocтигнaл нищo в живoтa.Ръкoвoдeл кoмпaния oт 14 чoвeкa-глупocти.Вceки мoжe дa кaндидaтcтвa дa бъдe диcтрибутoр нa рaзлични cтoки.Oфиc в Oрлaндoвци/тaм ocвeн грoбищa и гeтo нямa нищo другo.Изкaрa ce cпeциaлиcт пo вcичкo a e пълeн въздух.Бил нa cпeциaлизaция в Aвcтрия и зa три мeceцa нaучил нeмcки a пo кaквo му e билa cпeциaлизaциятa.Вce eднo cлушaм някoй oт "Aлo измaмницитe"кaк лъжaт някoя нeукa бaбичкa.Дaнo дa нe глacувaт зa тoзи клoун кaтo прeмиeр,зaщoтo тoвa щe e пaдeниe.Дa,вceки кoйтo зaмeни тиквaтa щe e пo дoбър oт бaнкянcкия мaфиoт нo тaкивa клoуни нaчeлo нa държaвaтa дoкoгa.....Тoвa e пoдигрaвкa c Бългaрия.
  • 70 БСП КОМУНДЕ

    5 2 Отговор
    КАНДИДАТУРАТА СЪГЛАСУВАНА ЛИ Е С........ ДРАГАН ЦАНКОВ 28
  • 71 Макробиолог

    16 2 Отговор
    Гномче,истината е че ако сега направите референдум народа ще остави служ правителство на власт.За 2 месеца свършиха толкова работа колкото вие няма да свършите за цял мандат.Другия факт е че Василев и Петков са ви отрязали,както ясно декларираха,защото не приемат да бъдат марионетки,разбиха схеми за милиардни далавери.Това явно не ви устройва,както и дръндарския философ.Добрата новина е че с вашия нов кандидат той ще се разбира с полувин дума,като философ с философа,нали така,клоун?
  • 72 СЕВЕРОЗАПАДА

    13 4 Отговор
    КАК Е ВЪЗМОЖНО ЕДИН ЦИГАНИН ОТ ЯМБОЛ ДА БЪДЕ ФАКТОР ПРИ ИЗБОРА НА МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ? В БЪЛГАРИЯ ИМА ОРЪЖЕЙНИ ЗАВОДИ. ХАЙДЕ ВСИЧКИ НА БАРИКАДИТЕ И ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ТАЗИ МАЙМУНА ДА НЕ ОПИРАТ НА ЗЕМЯТА. ПЪЛНА ЛЕШ ЗА ПРОСТАЦИТЕ.
  • 73 До сега

    11 17 Отговор
    България не е брала срам в ЕС както се опитват да внушават протестърите и това че Борисов не знаеше езици , не означава, че не успя да издигна авторитета на България до най-високо ниво по време на европредседателството ни , да се разбира и да има доверието и уважението на всички европейски политици и лидери и да е един от най уважаваните членове в Европа на ЕНП...!!!

    Коментиран от #172

  • 74 комедия

    26 2 Отговор
    ИТН майтап си правят с нас.
    Амбулантен търговец на джапанки и бански и премиер от кастинг.
    Ще се ходи пак на избори.
  • 75 Преводач

    10 1 Отговор

    До коментар #66 от "Българина не е свикнал":

    Ти, знаеш ли какво е богословие?!:) Човека е специалист точно в тази област!:) Търговийката му е колкото да се прехранва и да издава "гениалните стихове " на жена си!:) Които собственоръчно е превел! От де пари да плати на заклет преводач?!:)
  • 76 мислещ

    7 2 Отговор
    Е те ЕС много си обичаха и тиквата, че и продължават. Ама важното е да са доволни те, а не какъв ще ни управлява, нали, злобен продажнико?

    Коментиран от #100

  • 77 КуКу Къш

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Веднъж да се съглася с теб.
    Политическата системе у нас е тотално сбъркана и водещите партии приемат правителството и Парламента като места за обучение на начинаещи политици.
    Да не говорим, че моралният облик на политиците у нас е тотално неглижиран. В Паарламента, а и извън него е пълно с политици, които са зарязали семействата си заради секретарки или по-засукани любовници, такива, които са уреждали любовниците си на държавна софра, които са развеждали съпартийците си, които са се обогатявали за сметка на държавата, които са крили данъци такси и т.н. и т.н. Тези хора днес говорят за морал и искат да въвеждат морално управление. Дали ще стане?
    Със сигурност не!
  • 78 торта Сахер

    12 4 Отговор
    Прав си Тошко, след простия крадец който е и лъжец, небезизвестния полиглот, галямата спасиба от Банкя, който на Макарон каза че всички сме парлеву франсе,, всеки ще изглежда като професор от Сорбоната. Простия маркуч е едно от най големите дъна в най новата ни история, но не бива да забравяме и за пекинската поцинкована кофа и за чичо Цецка с цъфнал герб. Калинките от ГЕПИ дето грабиха българите са без чет.
  • 79 nqkoi

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Коя баба беше ти че аз видях няколко баби и двама трима други . по голям срам не сме брали от твоя любим еднокжиник Бойко такъв глуп@к не е иамло в цял свят за министър председател никъде в историята .срам
  • 80 JEFF

    12 0 Отговор
    И все пак това е иновация , нали ? Да се подбира премиер на кастинг за политици пред шоумени. Според мен си е за Гинес . Но, защо фолософ на политика, икономика и дъра, дъра? Трябва ни психолог по политическа, здравна , икономическа и т.н.политики. На следващия кастинг да търсите психолози, поне за Слави. Чалгаджийски глупости.
  • 81 Феодал

    0 3 Отговор
    Последния Софиянец има разбирания в голяма степен на една завършила развитието си личност.Така, че не си чешете езиците за неща за които не сте дорасли.Колкото до това, кои две-три задкулисия имало се правите на разсеяни.Едно е в момента то и това е ДПС.А колкото до другото, само двама човека в момента могат да се справят с тази мръсна и рядка кал.Това е Бойко Рашков иии за съжаление Бойко Борисов.
  • 82 българка

    11 3 Отговор
    Спри да говориш против Асен Василев - така само доказваш нивото си на ниска политическа култура! Така насаждаш негативизъм към вашите кандидати, преди да сме ги видели!
  • 83 никой

    8 0 Отговор
    Критикувайки Борисов, той ни наричаше комунисти, а сега пък сме хора на Прокопиев. Все си търсят идеологически ВРАГ.
  • 84 3.14К

    19 3 Отговор
    От където и да го погледнеш си личи, че е един безгръбначен и мазен кариерист, удебелено но беззъбо копие на къдравата Сю. До 3-4 месеца са на бунището при толупа. Този път няма да има прошка.
  • 85 Борислав

    11 8 Отговор

    До коментар #13 от "Българка":

    Да попитам случайно енокнижника Бойко е имал и имал опит като какъв ?Мутра ,че това го може или да рита топка ! друго пример ?или да посяга с прегръдки към Ердоган ама и той го разбра какъв е и му показа стола където му е мястото хахахха .като на куче

    Коментиран от #86, #194

  • 86 мислещ

    12 3 Отговор

    До коментар #85 от "Борислав":

    И понеже мутрата е всичко това, не трябва да искаме никой нормален, а трябва да търпим друг безгръбначен, който ще изпълнява поръчки? Желязна логика.

    Коментиран от #89, #97, #145

  • 87 Просветител

    8 1 Отговор
    И от кога Тошко е лидер на ИТН?!:) Слави да не е починал?!:) Нищо не се чува за него! Дано да е жив и здрав и да ни води към Светли бъднини!:)
  • 88 1944

    13 3 Отговор
    вие няма да берете срам , ние ще берем. поредни калинки на халтурчиците.
  • 89 😂😂😂

    2 3 Отговор

    До коментар #86 от "мислещ":

    Кой е нормалният за "партиите", правещи се на морални, като плащат на тролове? А сетих се! Нормалният е този, който ще обслужва задкулисните интереси на този дето дава парите за тролене! 😂

    Коментиран от #92

  • 90 българка

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "До Тошко":

    Първият и вторият, и третият ....сценарий ще бъде "Къде е батко?"
  • 91 аз съм Веска

    5 3 Отговор
    След известно време ще се разбере , че ИТН са си лика прилика с Асен Василев.
    ДОРИ НЕЩО ПО- СТРАШНО .
    АСЕНЧО ПРОДАЛ КОД .
    А ИТН ПРОДАЛИ НАДЕЖДИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ .
    ЕЕЕЕ?КАК СЕ ВЪЗПРИЕМА ВТОРОТО .
    А ТОШКО В КРАЯ НА СНИМКИТЕ НА " ПОЩАЛЬОНЪТ " , ВЕЧЕ Е УЛЕГНАЛ , И УМОРЕН . А 10 ГОДИНИ ДА ТЕ ЩАВАТ ЖУРНАЛЯ ....
  • 92 мислещ

    1 1 Отговор

    До коментар #89 от "😂😂😂":

    Сегашният министър-председател, примерно. Същият, който жалките злобни кукли на задкулисието от И така нататък също предложиха, а после оплюха заедно с Христо, който също го предложи. Новите тикви отвсякъде.

    Коментиран от #95

  • 93 ДО РАДЕВ

    18 0 Отговор
    КЛОУНА НА МУТРИТЕ СЛАВЧО ЩЕ НИ УМОРИ ОТ СМЯХ И СРАМ ПРЕД СВЕТЪ !!! РАДЕВ, ВЗЕМАЙ ВЛАСТА В РЪЦЕТЕ СИ,НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ТИЯ СА ПЪЛНА КАТАСТРОФА ЗА Б-Я!!! ВНИМАНИЕ,ИЗЧАГЪРТВАНЕТО СТАВА МЕЧТА !!!
  • 94 DrivingPleasure

    15 0 Отговор
    Господи ела си прибери версиите! И почни с ИТНейците моля!
  • 95 мислещ

    9 4 Отговор

    До коментар #92 от "мислещ":

    "Христо Иванов: Петков, Василев и Денков и още няколко министри трябва да останат, защото имат опит и доверие от обществото"
    Кое не е така? Правителството има около 60% подкрепа, а чалгарят има 20% от 40% гласували...това какъв процент от обществото прави, че да ги взимаме насериозно?

    Коментиран от #101

  • 96 Хаах

    18 1 Отговор
    Тоошко, как да ти вярваме и повярваме.Два месеца преди изборите помниш ли какви ги говореше.А помниш ли след товоите лъжи, как излезе Слави и се отрече от всичко което ни убеждаваше.И двамата май сте марионетки, сега и трета с тоя мазник със сбъркани разбирания за ВСЬО.Единия ще каже, втория ще го отрече, третия ще нареди друго като издърпат конците.
  • 97 Африканец

    7 2 Отговор

    До коментар #86 от "мислещ":

    Прав си! Ама, повечето не мислят!:) Ако, мислеха ИТН в никакъв случай не трябваше да спечелят изборите! ИТН нямат потенциал да управляват дори Буркина Фасо!:) Нищо! Сега ще гледаме сейр!:) Всеки народ си заслува управниците!

    Коментиран от #99, #105

  • 98 Мутата

    7 0 Отговор
    С езиците е лесно, стига бързо да свикнат с меризмата!!!!
  • 99 мислещ

    9 4 Отговор

    До коментар #97 от "Африканец":

    То повечето гласували за чалгаря са гласували поне веднъж и за тиквата, ама хич не щат да си го признават и яко се тръгърват като им го кажеш/напомниш. По-старите и за царчока са гласували преди това. И са ги бранели със същите опорки. "Ама Костов". И после, "Ама тройната коалиция".

    Коментиран от #104

  • 100 Херо Мустафа

    6 0 Отговор

    До коментар #76 от "мислещ":

    Сега ще те обичат от САЩ!:)

    Коментиран от #102

  • 101 😂😂😂

    0 3 Отговор

    До коментар #95 от "мислещ":

    А колко имаше като го назначаваха! Можеш ли да говориш без опорки и манипулативни определения? Не за друго, ама звучи смешно! 😃

    Коментиран от #106

  • 102 мислещ

    6 1 Отговор

    До коментар #100 от "Херо Мустафа":

    Такава тенденция се забелязва покрай "консултациите" при Херо и министерството на циганите.
  • 103 мани мани

    7 2 Отговор

    До коментар #22 от "договор":

    На този историческите му познания са като географските на ТКП! Нерде Преспанското споразумение между РСМ и Гърция, нерде България в него!
  • 104 Африканец

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "мислещ":

    Не дей да мислиш!:) От мисленето най-много да те заболи глава!:) Нищо няма да промениш!
  • 105 😂😂😂

    0 4 Отговор

    До коментар #97 от "Африканец":

    Що кой каза тия опорки? И ти за колко го спазари да ги драснеш! 😃
  • 106 мислещ

    1 3 Отговор

    До коментар #101 от "😂😂😂":

    То и чалгарят не беше първа политическа сила като го назначаваха. Е, и?

    Коментиран от #111

  • 107 Боби

    5 9 Отговор
    Боже, колко много тролове в сайта! Млад и амбициозен е новия кандидат премиер.Трябва ли да е от ненаялата се върхушка.
  • 108 Развеселен

    3 3 Отговор
    Видях в профила на Бареков този бай курти Марио Стефанов му писал че се подготвят с камъни и павета да връщат Борисов на власт -: Ние сме странен народ изпълнен с много приключения.Не обичаме подредения живот както на запад.Ние го искаме само на думи,но се отвращаваме от неговото прилагане.200 Години Византия робство,после 500 години Османско Робство и ето ни още караме по нашият модел от тогава.Нито сме заличени,още по малко изкоренени като манталитет.Нашият Народ много ама много обича приключенията в своят живот.Скуката ни убива.Вярваме и Пламен като сламен човек на Слави ще ни забавлява докато фалираме.После малко камъни,павета и пак старата песен със старият Хъш бат ви Бойко!Ай Наздраве,че с Бойко от Банкя сме на 3-та бира в беседката!
  • 109 един оптимист

    6 3 Отговор
    Май пак ще има лято с протести и кръв! Власт не се взема лесно, от орел-плячка и от комунист - власт!!!
  • 110 ДО НАРОДА

    20 1 Отговор
    ПО ДОБРЕ С СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА,ОТКОЛКОТО ТАКИВА ПРЕДЛОЖЕНИЯ С СМЕШНИЦИ И ПОСЛУШКОВЦИ НА МУТРИ И МАСОНИ..
  • 111 😂😂😂

    5 2 Отговор

    До коментар #106 от "мислещ":

    Какво е това чалгар? В речника я няма тази дума, затова пък е първа в догановите медии, в спускащите опорки, на платените глупаци, на далавери симеонов! Единствено се вижда единодушие! Ако се обобщят всичките изброени, можем да кажем в една дума, че се използва от 0тпадъци!
  • 112 Отвращение

    8 2 Отговор
    Йо рданов, Тошко.За Слави е ясно, че още го държи СТОКХОЛМСКИЯ СИНДРОМ на МУТРИТЕ, ама ти къде се образова за да употребяваш този просташки клеветнически език към почтени и ИНТЕЛИГЕНТНИ хора като Асен и Кирил Петков.
  • 113 Пепи

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "реалистъ":

    Подкрепям Ви напълно.
  • 114 Реотан

    3 7 Отговор
    Дълбоката държава е много добре представена в ''Д Б'', подводница и половина, сега се правят на интересни, но ако продължават така, ще стане ясно на всички, че са подводничари.
    Слави е добрият в този филм, прави всичко публично и то няколко години преди реотаните да загреят. Пример кастинга за политици и избора на П. Николов
  • 115 Тодор

    12 4 Отговор
    Обаче с теб берем срам,Тодоре!
    #изкъписебе
  • 116 МАЛКА пенсИЯ

    2 1 Отговор
    Ти остай,къпането,но не може да говори,както трябва,да запали хората,да ги поведе.
  • 117 Две димящи дула

    12 2 Отговор
    Нас ни е срам ме е всеки път като те видим бе , маймуняк! А премиерът ви е повече от отврат и самодоволната му усмивчица - тип софиянски ще помръкне съвсем скоро.
  • 118 мдда

    3 0 Отговор
    А не ве... смешко!!
  • 119 ммм

    5 0 Отговор
    Къде сте видяли такъв турцизиран "европеец"??
  • 120 Ю.Кортес

    16 2 Отговор
    Тошко е по прост и от баце...а тоя,стигнах до ,,философия на правото,, и спрях...,това е нула образование.

    Коментиран от #122

  • 121 ВАЖНО !!!

    12 1 Отговор
    НИКОЛОВ УПРАВЛЯВАЛ 5 ГОД. ЕКИП ОТ 14 ЧОВЕКА. И ТЕ БИЛИ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТЪ. УНИКАЛЕН УПРАВЛЕНЕЦ. ПЪЛЕН КОШМАР.
  • 122 Чочо

    7 0 Отговор

    До коментар #120 от "Ю.Кортес":

    Как ве, яз съм с ,,философия на инженерството,,,а братчеда ми е с ,,философия на акушерството,,
  • 123 небереймед

    9 1 Отговор
    Симеон Втори също е участник в международни бизнеси и е завършил социология. Резултатите бяха, че с блага реч сля корпоративните интереси и мафията, и помогна за институциализирането на последната.
  • 124 Служебните министри вдигнаха летвата мно

    8 4 Отговор
    Служебните министри вдигнаха летвата мнооого високо.
    "А хора с ръста на г-н тОшко, няма как да я отиграе".

    Коментиран от #151

  • 125 Всички са с/у ДБ, кукловодите не могат д

    4 5 Отговор
    Всички са с/у ДБ, кукловодите не могат да си простят, че допуснаха ДБ в парламента, какъв рахат си беше в 44-то народно събрание...

    Коментиран от #128

  • 126 Суверенът

    8 3 Отговор
    Нещата се повтарят както през 1989 година !Мафията отново яхна вълната на народният протест ! Май е най-добре да дойдат танковете !

    Коментиран от #129

  • 127 Стоян Хлебаров

    7 1 Отговор
    Малък Тошко,трябваше да направите кастинга му : "Как ще бъде приет в Европа ,в сравнение с Борисов"! Е,тогава имаше шанс,понеже по доброто от най лошото,е ...малко по малко лошото...Е,опитахте още един некадърен телевизионен сценарии-стига ви толкова-ПРЪЖДОСВАЙТЕ СЕ-ТОВА НЕ Е ЗАЛЪК ЗА ВАШАТА УСТА....
  • 128 😂😂😂

    1 6 Отговор

    До коментар #125 от "Всички са с/у ДБ, кукловодите не могат д":

    Всички не! Войната беше за статуквото на доган, срещу това на прокопиев! И дб го играеха добре прикрито! Прикрито силно казано! За мислещ човек беше от ясно по ясно! Сега обаче се изложиха като кифладжии с подлостта която демонстрираха и с един платен протест и то при връчване на мандат! 😃 Тотален провал и покзване на задкулисието отзад на прокопиев! Но Българският народ бързо забравя! Та споко! Дерзайте и след някой месец, може да имате нов шанс! Стига да не паднете тотално като герб с тия тролове! 😃
  • 129 стършел

    2 0 Отговор

    До коментар #126 от "Суверенът":

    Не знам, дали чак танковете, но олигополията върху насилието е огромен проблем у нас. Отдавна е време държавата да върне правото на шамари единствено в двата ресора отредени за това.
  • 130 Здрав разум

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    Погледнете резултатите от изборите. Ако ги нямаше ИТН и Слави умните, красивите, червените и пребоядисаните щяха да видят власт през крив макарон. Политически лилипути се напъват да управляват. Смисълът на демокрацията е властта да е делегирано представителство на мнозинството, а не заложник на шепа вряскащи екстремисти. Противното е болшевизъм, фашизъм или хунта. Който се съмнява да чете повечко история.

    Коментиран от #147

  • 131 Кака Мара

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "истината":

    Абе кой се натиска за министър в правителство, което я изкара до есента, я не изкара и месец. Стига с тия дебели лъжи
  • 132 Десен тупаник

    3 1 Отговор
    Мен ме е срам от теб, с мръсната ти сплъстена влашка прическа.
  • 133 Бамбука

    4 1 Отговор
    Да се извиниш е нормална човешка реакция. Да се водиш по клюки и недоказани "истини" от хора от обкръжението на Никито е клюкарство. Съмнявам се, че разбираш за какво говоря. Внимавайте от ИТН да не разровят миналото на вашия гуру.

    Коментиран от #134

  • 134 Те от

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "Бамбука":

    кога го ровят всички жалкари! Освен да създадат няколко бледи опорки, друго не направиха!

    Коментиран от #140

  • 135 Стига

    5 2 Отговор
    си бръщолевил тъпни , бе ! Какъв премиер го слагаш ? Това е само в твоята фантазия !
  • 136 истината

    9 2 Отговор
    Тошко, компрометирахте с жълтенникавокафява клевета компетентния, опитен и образован Асен Василев, защото отказа да е марионетка на кукловоди като вас, а сега избрахте този плужек да станем пак за смях на Европа. Не ни стигаше 10 годишния срам с оня пожарникар.

    Коментиран от #146

  • 137 Палачинката

    9 3 Отговор
    ИТН първо предложиха кабинет на Н.Василев, от кръга на царските крадльовци. Програмата - концесии на магистрали, чиста ББР, никакви думи за съдебна реформа и Гл. Прокурор, никакви думи за пенсиите и мерки за Ковид19. След седмица на 180% - Николов рецитира като азбукарче нова програма- пенсии, съдебна реформа, мерки за Ковид и т.н. ИЛИ иТН са пълни леваци без никакво понятие за управление, или намирисва за някакви сделки с ДПС. Как заедно реваха онзи ден срещу министър А.Василев, който спря кранчетата на ДПС и е подгонил големите играчи зад Баце.. И защо като не искат подкрепата на ДПС, водиха с тях разговори на закрити врата??? Скоро ще разберем, но дано не останем неприятно изненадани.

    Коментиран от #142

  • 138 Десен тупаник

    4 2 Отговор
    "Простия маркуч"...
    Това е хит!
    😀😀😀
  • 139 5ко

    5 1 Отговор
    Те и юпитата бяха образовани.
  • 140 Бамбука

    5 0 Отговор

    До коментар #134 от "Те от":

    Може би и него ще го попитат откъде са дошли парите за партията, телевизията, изборите. Може и за морала и т.н. Има време за всичко.

    Коментиран от #144

  • 141 Подкрепа за Борисов

    3 14 Отговор

    До коментар #41 от "И така":

    Харесвам Борисов Искам Демокрация Искам Развитие Искам Стабилност Това предлагат ГЕРБ А Вие злобни българи продължавайте да плюете още по Борисов Но единствено Разрушавате България
  • 142 Подкрепа за Борисов

    5 8 Отговор

    До коментар #137 от "Палачинката":

    Василев е доказан интелектуален крадец Подгонил е свои фирми заедно с Кирката да ги настани на лапачката Ограбиха парите за Хемус и инфраструктурата за България И ГИ представят като събираемост Крадци Лъжци Грабители Разрушители на България
  • 143 Отврат

    7 5 Отговор
    Задава се най мръсното и срамно управление-ИТН-ДПС-БСП и напазарувани зависими депутати.Тошко ще се оправдава с ПЛАВАЩО мнозинство, само и само да не изпълни исканията на протеста.Следва да попитаме, какво става в БСП.Нинова ритуално унищожава партията или това и е варианта за оцеляване.Недей да се крият и мълчат като Слави.Не им ли е ясно, какво следва пред парламента.

    Коментиран от #149

  • 144 Ами това

    1 2 Отговор

    До коментар #140 от "Бамбука":

    и ти може да го видиш! Колко данъци е плащал, колко печалби е реализирал през годините! Провери, вместо да драскаш! Ако мислиш, че досега не е направено и от подлогите на доган и от подлогите на прокопиев, ще си много глупав! Наливат сумати и пара срещу него, а една елементарна проверка да не са направили! Измисли, нещо по стойностно, да се връзва логически и с фактите! 😃

    Коментиран от #158

  • 145 poredniq

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "мислещ":

    Супер тогава Бай Ганьо простия ама толкова е прост милия че не знам дали тези който му се радват не са по прости от него тц тц тц тц
  • 146 Подкрепа за Борисов

    3 12 Отговор

    До коментар #136 от "истината":

    Онзи Пожарникар Е добре приет от Всички действащи Европейски Лидери Политик е Борисов от Европейски тип а такива мошеници като Кирката Василев Спецов дойдоха тук Да грабят че В мътна вода риба се лови сега

    Коментиран от #153

  • 147 Демокрацията не

    5 0 Отговор

    До коментар #130 от "Здрав разум":

    изключва правителство на малцинството. Няма драма. Важното е обаче каква е идейната му програма. Ако е добра, ще има подкрепата на хората и ще му е по- лесно в диалога с останалите партии. Лошото е, че в рамките на 2 седмици ИТН предложи две напълно различни програми. А това в най- добрия случай говори за безпринципност или неподготвеност.
  • 148 итн

    10 3 Отговор
    1. C мълчaниe излъгaхa хoрaтa
    2. Нe прeдлoжихa cвoитe хoрa прeди избoритe
    3. Прeдлoжихa Никитo, кoйтo нocи cвoитe oбвързaнocти и му дaдoхa трибунa
    4. Cъюзихa ce c пaртии oт cтaтуквoтo, твърдяхa oбрaтнoтo, чe нямa
    5. Пoдгoтвили и oттeглили мacoн зa прeмиeр, кoйтo cъщo e в oбвързaнocти, чe и бил нa хрaнилкaтa при БCП, кoнcултaнти нaли, удoбнo
    6. Нaпaдaт cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и прeзидeнтa
    7. Нaпaдaт ДБ
    8. ГEРБ и ДПC ѝм ръкoпляcкaт
    9. Издигнaхa чoвeк зa прeмиeр, кoйтo нe жeлae дa вoди биткa c мaфиятa
    10. Вeчe ca из мeдиитe нa oлигaрхиятa

    Коментиран от #150, #154

  • 149 та така де

    3 4 Отговор

    До коментар #143 от "Отврат":

    Само отбелязвам , след Буцевите трудно ще откриеш по-позорно , срамно , или там каквото щеш правителство.

    Коментиран от #157

  • 150 Платена

    0 3 Отговор

    До коментар #148 от "итн":

    манипулативна копи пейст простотия, от дб и прокопиев! Да се знае!

    Коментиран от #155

  • 151 Подкрепа за Борисов

    1 8 Отговор

    До коментар #124 от "Служебните министри вдигнаха летвата мно":

    Искаш да кажеш служебните превратаджии Ограбиха Парите за Хемус И инфраструктурата Огромни Лъжци Скоро скоро ще разберете Европа спира кранчето На БКП на Прокопиев на Мутрите Европа пари не дава Сега Ревете
  • 152 vladi

    10 3 Отговор
    Абе Тошко Африкански , брахте срам с предложението за премиер на Николай Василев , сега пак с тоя Клепар , залепете му ушите с лепило за главата , че лети в кръг тоя Горнооряховски келеш и ще се загуби накъде тошкооо , не можете да го намерите на къде е отлетел , къде се чуло и видяло с 65 депутати някой правителство да прави бе палячоо , 120 минимум трябват го знаят и децата , това все едно да тъгна хляб да купувам с 50 стотинки като знам че струва 1 лев и да разчитам по пътя да намеря още 50 стотинки , оставете служебното правителство !' идеално си работи и не се излагайте повече с предложения като не ги рзбирате тея работи

    Коментиран от #183

  • 153 иваило

    7 1 Отговор

    До коментар #146 от "Подкрепа за Борисов":

    тихо че такъв бай гаьо няма никъде по света .герберски тролчета

    Коментиран от #156

  • 154 Подкрепа за Борисов

    2 7 Отговор

    До коментар #148 от "итн":

    ИТН Никого не са излъгали Българите Не Мислят Кой Нормален човек Ще гласува за Хора които се крият в миша дупка Не говорят Пренебрегват Гласоподавателите Лъжат Българите не Мислят Искат да Наказват Сега тези същите ще бъдат Жестоко наказани Чегъртанеи ЧеститоЧегъртачи
  • 155 не не

    3 0 Отговор

    До коментар #150 от "Платена":

    не е, всички олигарси и прислугата ѝм да се разследват и осъдят, без значение окраската ѝм и имената ѝм

    Коментиран от #159

  • 156 Подкрепа за Борисов

    1 11 Отговор

    До коментар #153 от "иваило":

    Ти да видиш Борисов е Лидер успя да поведе България в правилната посока Но сега Чегъртачите ще си понесат последствията

    Коментиран от #161, #162, #174

  • 157 Подкрепа за Борисов

    2 11 Отговор

    До коментар #149 от "та така де":

    Ще Търсите Борисов Скоро скоро Чегъртачи Велики Ха Ха Ха
  • 158 Бамбука

    1 1 Отговор

    До коментар #144 от "Ами това":

    Почти ме убеди, че "мама ми ги даде". Явно, не си чувал как стои въпроса с финансирането на политически кампании. Ограмоти се.

    Коментиран от #164

  • 159 Платена

    0 0 Отговор

    До коментар #155 от "не не":

    Абсолютно съм ЗА! Особено като гледам жалките им страсти! Това са огромни кърлежи, смучещи кръвчица от народа си, лъжат го, плащат на глупаци да го правят, постъпват подло и лицемерно и съсипват цяла нация в низшите си пристрастия!
  • 160 Боко Тиквата

    4 0 Отговор
    „Да пишеш за 1 пени на дума е смешно. Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия.“ (Рон Хъбард, създател на сциентоложката църква в САЩ). У нас важи същото, като се замени думата "религия" с думата "партия"............
  • 161 кой

    4 0 Отговор

    До коментар #156 от "Подкрепа за Борисов":

    кой е действащият партиен лидер, който е корумпиран в особено големи размери? И заредили чекмеджетата на ортаците от мафиотската група?
  • 162 иваило

    7 0 Отговор

    До коментар #156 от "Подкрепа за Борисов":

    каква посока бе огледай се .. какво е направил за 11 години и 600 милиарда лева .Магистрала която след ремонта следва ремонт ,здравеопазване >социална политика ? какво дай пример трол образование ? давайте примери тролове .когато фактите говорорят нали знаеш а зза тъпит@ тролове не могат да се спрат защо ли нивото на Боико се обажда в теб

    Коментиран от #191

  • 163 славуца

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Аноним":

    От къде научи,че е без диплома и няма бе шмекер лично ли го провели ими го познаваш а пожарникаря може би знае повече от него а чалгаря по напред ли е с матриала
  • 164 Ами явно не си

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "Бамбука":

    Дано се поинтересуваш! И дано се научиш да четеш между редовете и да вадиш правилните причинно следствени връзки!

    Коментиран от #173

  • 165 Матей

    3 1 Отговор
    Ти ако питаш ЕС И САЩ ,ТЕ ЩЕ КАНДИСАТ за премиер да ни е някой от ЛГБТ,овациите ще бъдат на бис.Но натам отиваме,де,споко,и тоя момент ще дойде,пълното падение.
  • 166 Кака Мара

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "договор":

    Не , след Преспанският ще подпука и Ньойския! Абе Тошо тоя почна да се излага , бе ! Хващай брадвата на баба ти и го прасни по устата

    Коментиран от #171

  • 167 жалкари

    5 2 Отговор
    Николов за угода на ЕС ли го избраха?
  • 168 Гневен язовец

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "choko":

    В ЕС не знам,ама в България ще берете голям срам,развалени яйца и домати!! Схващаш ли бе Тошко, известен като Тошко Тъпото!!

    Коментиран от #169

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ХАН КРУМ

    8 3 Отговор
    МАЙ ПАК ИЗТЕГЛИХМЕ КЪСАТА КЛЕЧКА?СЕГА СИ ДАВАМ ОТГОВОР ЗАЩО ИТН МЪЛЧАХА В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ.НО ПЪК СЛЕД ТОВА ПРОСТАЩИНАТА ЛЪСНА ОТ ВСИЧКИ ПОСОКИ.ВСЕ ЕДНО ЦАРЯ СЛЪНЦЕ Е БИЛ В ОТПУСК И СЕГА СЕ Е ВЪРНАЛ, МАЛКО ПО– НИСЪК И С КОСА.
  • 171 иваило

    4 1 Отговор

    До коментар #166 от "Кака Мара":

    Яка атака на троловете ама свърши с вашия бай гаьо ,но жалкото е че само в Гърция издадоха книгата за вашия винету хахахах смях с този еднокнижник
  • 172 И аз

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "До сега":

    И аз така мисля.Това говорят и фактите.Тошко колкото и да се напъва, все простотии бълва. Имам чувството, че се звери на всички,за да прикрие немощта на ИТНда свърши нещо.Или ,за да забравят хората кой кум,кой сват,кой на булката брат.КОЙ наистина е ЛИДЕРЪТ на ИТН.
  • 173 Бамбука

    2 1 Отговор

    До коментар #164 от "Ами явно не си":

    Като тези за Н.Всилев ли "следствени връзки " ? Ами те всички ги видяха по телевизията. Нещо ново между редовете ?

    Коментиран от #176

  • 174 иваило

    3 0 Отговор

    До коментар #156 от "Подкрепа за Борисов":

    Да този лидер даде на фирма приближена до него 190 милиона за едно нищо по време на пандемия а за лекарите нямаше пари ето това прави разделят си кинтите яко хахах.
  • 175 От трън на глог

    7 3 Отговор
    Тиквата мутра, чалгаря рекетьор. Доказателство "Тошко Йорданов: Ако Николов стане премиер, няма да берем срам в ЕС " Ако не мине правителството на итн'ейците ще берем срам. Чиста проба рекетьорство.
  • 176 Има има

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "Бамбука":

    Има много! И ако беше видял, щеше да очакваш всичко това! 😃
  • 177 Бамбука

    4 3 Отговор
    Казваш ще продължите с шоуто на гърба на избирателите ли ? Парламента не е стадион на който забавлявате народа с "Едно ферари ..." Много ни разочаровахте, но малка са "зайчетатав ръкава ви".

    Коментиран от #179

  • 178 Ще ти скъсам г*за !

    6 3 Отговор
    Абе , мамин сладък, вие опростачихте цяло едно поколение. Ние се срамуваме от вас години наред. Всичките ви простотии са документирани, ти ли ще ми говориш за срам?
  • 179 Ами шоуто

    4 4 Отговор

    До коментар #177 от "Бамбука":

    го правят всички задкулисни интереси! ИТН иска единствено морал и честност! А подлите игрички на всички правят шоу в парламента, шоу по медиите от всякакви платени знайни и незнайни мисирки, шоу по форумите от продажните глупаци! Та шоуто върви с пълна сила! 😃

    Коментиран от #182

  • 180 ТАКА Е

    5 3 Отговор
    ТОШКО МАЙМУНКАТА ПАК СЕ ИЗКАЗВА НЕПОДГОТВЕН! ВЯРНО Е, ЧЕ ПРЕМИЕРА ИМА ВИЗИЯ И ЗНАЕ ЕЗИЦИ, ТА ДА НЕ ГО Е СРАМ ЧОВЕК КОГОТО ТОЙ Е НА СРЕЩА В ЕС И ПО СВЕТА, НО ПРЕДИ ВСИЧКО ТОЙ ТРЯБВА ДА Е ПРЕМИЕР С ВОЛЯ, ПРЕМИЕР НА СТРАНАТА - НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, А НЕ ДА ГО КОМАНДВАТ ОТ ИТН, ДПС И ГЕРБ, ЗАЩОТО ЗА СЕГА ТОВА СЕ ОЧЕРТАВА, МЕКА ГАНА.
  • 181 Айде пак

    3 3 Отговор
    много злобни коментари от комплексирани хора, лелелеле! Платени лакеи и подлоги, явно ви харесва да се продавате за жълти стотинки
  • 182 Бамбука

    2 0 Отговор

    До коментар #179 от "Ами шоуто":

    Да не премина на вълна "Моля другарко Иванчо ме бие " ? Морал и честност ? И къде е тя ? Плюете по служебния кабинет, плюете на ДБ и другите, ръкопляскате си заедно с ГЕРБ и ДПС. За сега сте на ниво клоуни от провинциален театър. Ще видим и кабинета ви и програмата ви, но не мисля, че ще издържите и половин година, освен чрез гласовете на ония двете партии дето уж сте срещу тях.

    Коментиран от #184

  • 183 Не мислиш

    1 2 Отговор

    До коментар #152 от "vladi":

    Vladi, много слабо! Пълна излагация и абсолютна некомпетентност
  • 184 Викаш

    0 1 Отговор

    До коментар #182 от "Бамбука":

    къде е морала и честността ли? Ами остави дребните от ДБ и ще видиш! Много е просто! Но без морал и достойнство, няма да видиш нищо! А останалите опорки, не звучи сериозно да ги коментирам! Разговор по опорки, е запазена марка за платените глупци! 😃
  • 185 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    Напълно съгласен с мнението на Хаджи Тодор!Щoм e oт Ceвeрнa БълГaрcкa зeмя и oт Бoлярcки и Хaнcки Крaй-Знaчи e читaв! Нямa дa -Укa,чeкa и бeкa,кaтo щaбът нитo щe чeртae грaфики,кaтo мaтeмaтикooooт !нямa дa крaдe,кaтo тoлупa и cъздaдeнaтa oт нeгo мнoгoчиcлeнa бaндa грoб!Щe cтaнe Прeмиeр ,нo дaнo в прaвитeлcтвoтo ce нaмeри Мяcтo Зa Рaшкoв,вacилeв !Тoй кoмaй върви c Пeткoв!Изглeждaт ми oт coй!И aз cъм oт Тoз Крaй бoлярcкия и Шумeнcкия...Oт Тoзи крaй нa ИcтинcкaТa Бългaрия хoрaтa ca читaви!Дoри Бaндититe ca eкcтрa кaчecтвo!
  • 186 Уйке

    5 0 Отговор
    Мисля, че големия срам в Европа вече го изживяхме с походите там на барба Ганьос! Надявам се никога повече народът да не допуска това да се повтори!
  • 187 Възмутен

    5 1 Отговор
    Вие вече сте за срам, но ви трябва и малко кютек за да се освестите!
    Вашият "премиер" иска да ревизира "Преспанският договор", който е между Гърция и РСМ. Само с това си "предложение" този кандидат-премиер трябва да си скъса всичките дипломи и да се върне в прогимназията! Така че прибирайте си го обратно в цилиндъра и заедно с него в канала.... Там ви е мястото....
  • 188 успокоих се

    4 0 Отговор
    много, когато Тошко каза, че няма да се срамуваме пред Европа, когато на евентуалния премиер му предложат кафе, ще може на 3 езика, учтиво да приеме или откаже и няма да яде "торта сахер". Сега трябва да очакваме чудеса, защото, както самият кандидат каза, че "такъв премиер досега не сме имали".
  • 189 Алекс

    5 0 Отговор
    Нещастни ко.елета,аз бера срам от вас,защото гласувах за вас.Извинявам се на всички българи за глуппоста си да гласувам за ИТН.
  • 190 А, дали е така, кой да ти каже?

    1 0 Отговор
    А дали пак ще "берем" бедност на последни в ЕС. За съжаление, тъй като няма годни гадатели, това се доказва само, ако доживееш 1 август 2025 г. Приказки на пазара и в аванс, всеки може да изломоти
  • 191 Някой

    0 1 Отговор

    До коментар #162 от "иваило":

    Глупчо много е направил,но нали гледаме само да ни е пълна паничката и ако може без да работим да получаваме голяяяяма заплата,да слушаме нещо от сорта едно Ферари с цвят червен ,едно за теб едно за мен,и да щракаме с пръсти….Ех какъв живот
  • 192 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не е точно казано!Има много спестовни хора,които обичат да правят и събират пари.понеже не могат по никакъв начин,с Хазарт,ку..ви и алкохоли други страсти да им приберат парите те пробват Хиперинфлация и на определен период войни.този е такъв период.вместо война ,което е .....относително по лошо,пробват да прибират пари по друг начин!Честно спечелените пари,стоят и се умножават,НО само,ако има Наследници на ,които да ги оставиш....Иначе,ставаш ДОНОР....Първо с имоти и пари,а друг с органи....същото е,ама трябва да има с какво да мислиш....
  • 193 Така е Тоше

    3 0 Отговор
    Няма да берем срам с тоя в ЕС,ще берем голям срам!!! Първо му кажете кой договор за кой се отнася,че Преспанския е малко с Гърция,не че нещо ама явно ще управлява и там😁😁😁,и ако може да не ревизира там че предаде ли България ще играе тоягата!!!!! А иначе Тоше я кажи кога е кастинга за министър на енергетиката да се кандидатирам че мога да сменям бушони!!!
  • 194 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "Борислав":

    Не съм адвокат на Б.Борисов, но преди да стане Премиер, той беше Главен секретар на МВР, а след това и кмет на София.
    Всичко това е опит.
  • 195 MIG

    2 1 Отговор
    Много е тъпичък милият. И комплексар изглежда, пък и от Шумен. Ай-ай
  • 196 ХАН КРУМ

    3 0 Отговор
    ПОСЛЕДНО– БЪЛГАРИЯ СТРАНА ЛИ Е ПО ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР МЕЖДУ ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ ИЛИ НЕ Е.ЗАЩОТО АКО НЕ Е ,ТОЗИ НОВИЯ КАКВО ЩЕ ОПРАВЯ ТАМ?АКО ПЪК НЕ ЗНАЕ КОЙ ДОГОВОР Е НАШИЯ ,КАК ЩЕ ГО РЕВИЗИРА ,КАТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ПИШЕ В НЕГО?.ОНЗИ ПРОДАВАШЕ ДЪРЖАВАТА СЪЗНАТЕЛНО, А ТЕЗИ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ОТ БЕЗХАБЕРИЕ.АМАН ОТ АДЖЕМИИ В УПРАВЛЕНИЕТО.
  • 197 ТОШКО

    4 0 Отговор
    ако ти се махнеш от ИТН,другите няма да ти берат срамните гафове.Пич,как си мислиш ти с блещене и диктат да се налагаш.Това ли ви е демокрацията????С нищо не се различаваш от езика на бандюгата ТОЛУП.Време е да се махаш.ПРОЦЕНТИТЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ИТН ВЕЧЕ СА 5%.Направете си проучване.ВИЕ ПОДМЕНЯТЕ ИСКАНИЯТА ОТ ПРОТЕСТА.КЪДЕ Е СЛАВИ-ПР-ДЛЕТО ,ПРЕДАТЕЛИ!
  • 198 може би

    0 0 Отговор
    Не е сигурно за Македония обаче.
  • 199 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    ОНЗИ ОТ БАНКЯ НИТО РАЗБИРАШЕ ,НИТО ГОВОРЕШЕ.ТОЗИ СИГУРНО ЩЕ РАЗБИРА ,НО НЯМА ДА ИМА КАКВО ДА КАЖЕ.ДА НЕ СТАНЕ, КАТО С ПРЕСПАНСКИЯ ДОГОВОР?
  • 200 ХАН КРУМ

    1 0 Отговор
    ТОШКО ,АСЕН ВАСИЛЕВ ЩЕ ТИ ВЗЕМЕ И СКАЛПА ОТ ДЕЛА ,АКО РЕШИ. ПОМНИШ ЛИ ОНАЗИ КИРОВА ,ЩЕ СЕ ИЗВИНЯВАШ ОТ СОФИЯ ДО ЯМБОЛ И ОБРАТНО.
  • 201 лара

    0 0 Отговор
    специалист по шнорхели, във фирма с 20 служители....шнорхел, плавници, очилца...поне да имаше акваланг...
  • 202 Така е!

    0 0 Отговор
    Прав си, Тошко! Срам ще берем, но на световно ниво! Не че ще е нещо по-различно от сегашната ни слава!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове