Last news in Fakti

10 Август, 2021 17:15 9 127 89

А може би Слави никога не е търсил подкрепа

  • има такъв народ-
  • итн кабинет-
  • 46-то народно събрание-
  • слави трифонов-
  • подкрепа-
  • нови избори

Докато Борисов искаше да отложи слизането си от власт с предложение за нова Конституция, Трифонов сякаш иска да забърза идването си на власт с нови избори

А може би Слави никога не е търсил подкрепа - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Вече си мисля, че „Има такъв народ“ никога не са искали това им предложение за правителството да мине. Става дума или именно за това, или за някаква безкрайна наглост.

Защо?

„Има такъв народ“ бяха първа политическа сила след изборите, това е факт. По право първият мандат за съставяне на правителство е техен, отново факт. Не разбирам защо им трябваше да ни демонстрират толкова показно и да ни натякват всячески тези факти, за да ги превърнат едва ли не в преимущество, в позиция на превъзходство над останалите сили в Парламента, което обаче не е факт. За сметка на това е факт, че парламентарната група на „Има такъв народ“ е от 65 народни представители – далеч под минимума от 121, което им дава мнозинство.

От партията на Трифонов се държаха грубо с политици, представители на парламентарни групи, от които твърдяха, че търсят подкрепа, държаха се грубо с представителите на медии в различните си телевизионни участия, не отговориха на въпросите на гражданите – конкретно на въпросите на гражданско сдружение „БОЕЦ“. За капак вчера Петър Илиев в ефира на NOVA телевизия даде интервю, което в една демократична държава би значило неговото категорично политическо самоубийство.

Цялото това поведение за мен може да значи две неща – или действително става дума за хора с нулево усещане за приличие, или за хора, които изобщо не искат да получат подкрепа за кабинета си.

В хипотезата за нулевото усещане за приличие, за нормално политическо поведение и нормален политически диалог, мисля, че сме се нагледали на Борисовото ламтене за власт. Не ни е нужно да го гледаме в напреднал стадий. Да губим още 12 години в това – още по-малко.

В хипотезата, че „Има такъв народ“ всъщност иска да отблъсне евентуалните си политически партньори от себе си, логиката води към това, че те искат да получат повече мандати в 47-мото Народно събрание и се стремят да го направят именно чрез нови избори, за които виждаме как устойчиво хвърлят вината върху „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“. Допълнителен елемент тук е и заявеният им отказ да подкрепят правителство, направено с третия мандат.

Защо искат повече мандати е лесен въпрос: за да прокарат идеите си, каквито и да са те - дали идеите на протеста, референдума или на задкулисието, това няма значение за отговора. Действително биха могли да го направят именно чрез сериозна атака срещу „Демократична България“ и „Изправи се.БГ! Ние идваме!“, чрез изразните средства и реториката на популизма, която да доведе до отслабването им.

Трудният въпрос е дали ще успеят да спечелят още подкрепа – тоест дали ще убедят още хора да гласуват за тях. Истината е, че ако не се сформира управление с третия мандат и нови избори има, тези избори ще са пряк резултат от политическото поведение на „Има такъв народ“.

12 години гледахме Борисов. Когато миналото лято хиляди българи протестираха за оставката му, той не само не подаде оставка, а инициира дебат за нова Конституция. Докато Борисов искаше да отложи слизането си от власт с предложение за нов основен закон, Трифонов сякаш иска да забърза идването си на власт с нови избори. Недостойното поведение и в двата случая е факт. Особено факт пък би било, ако всъщност стремежът не е за нови избори и цялото това поведение е било просто „Има такъв народ“ в естествения им хабитат. Независимо коя точно е истината, във всички случаи и фанатичното желание за повече мандати, и крайната безпардонност няма да донесат нищо добро за България.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 той

    50 5 Отговор
    си има патерици не му трябва подкрепа
  • 2 choko

    48 83 Отговор
    Слави е антисистемен играч, той не иска разбира се подкрепа от хора на статуквото и олигарси!

    Коментиран от #53, #54, #58, #71

  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    71 3 Отговор
    Слави НИКОГА не е искал да става политик !
  • 4 Последния Софиянец

    47 15 Отговор
    Слави като че ли работи за Президентска република!?

    Коментиран от #27

  • 5 Киро Жарта

    50 17 Отговор
    Пълен гарбидж е Славуца !!!
  • 6 БАЙ Х@Й ‼️

    64 10 Отговор
    За 20 години НЯМА политик когото екипа да не е оплюл в скечовете си !

    Коментиран от #55, #85

  • 7 ГЕРБ

    74 19 Отговор
    Всичко това беше театър.Тоя просто иска дестабилизация на държавата харчене на грешни пари за избори.

    Коментиран от #68

  • 8 Реалист

    24 42 Отговор
    Слави мина всички с 200
  • 9 Търсил

    48 4 Отговор
    не търсил - край ! Дебела черта !
  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    81 14 Отговор
    Слави прави ВСИЧКО за пари и ЗА ПАРИ прави всичко !

    Коментиран от #45

  • 11 Последния Софиянец

    25 72 Отговор
    Да живее ГЕРБ победа на изборите СЛАВА

    Коментиран от #34, #82

  • 12 ПО ПО НАЙ

    58 15 Отговор
    ЧАЛГАРЯ Е ИСКАЛ САМО ДА СИ ГИ МЕРЯТ С БОЙКО, АМА Е МНООООГО МАЛЪК! ВОДИЛ ГО Е В УЧИНДОЛ ДА СЕ ИЗФУКА С ББ? А КОЙ СЕ ФУКА С ТАТУИРАНИЯ? ТОШКО!
  • 13 LOSHIA

    20 41 Отговор
    ЗАПОЧНАХТЕ С ПЛЮЕНЕТО ЗАЩОТО ВИ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ ОТ НОВИТЕ ИЗБОРИ!!!....НО СТЕ ОБРЕЧЕНИ!!!!!!!!
  • 14 ЧАПАЕВ

    36 44 Отговор
    И ТОЯ ЕКСПЕРИМЕНТ СЕ ПРОВАЛИ. ТО НЕ БЕШЕ КОСТОВ, ЖАН, ЦАРЯ, ТРОЙНАТА, ОРЕШАРСКИ, ВИЖ ПРИ БОЙКО ИЗКАРАХМЕ 10 ГОДИНИ СПОКОЙНО И В РАСТЕЖ, АМА С ТИЯ БОКЛУЦИ КАРАМЕ ПО ДВА МЕСЕЦА САМО И ЧЕГЪРТАМЕ ДЪНОТО!
  • 15 Аз съм

    75 10 Отговор
    Колкото и да харесвах Слави,той в моите очи се гръмна от упор....
  • 16 ГУЖУ

    37 6 Отговор
    ПРОСТО ПИЧА ГО НАГЪ.ЗИХА К.К. МУ ГОСТУВА И СЕ ЗАПРИКАЗВАХА ЗА ЕДНИ ХОРА ДЕТ СА МУ ДАЛИ ЕДНИ ПАРИ И АКО НЕ СВЪРШИ ЕДНА РАБОТА ЩЕ ИМА ЕДНИ ПРОБЛЕМИ И ТОЙ УЖ С КОФТИ Я,ЧЕ НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ НЯМА ДА СВЪРШИ ЕДНА РАБОТА НА ЕДНИ ХОРА

    Коментиран от #38

  • 17 3333

    24 17 Отговор
    А може би никога не е имало подкрепа към Трифонов. Само срещу министерски постове
  • 18 мислещ

    37 17 Отговор
    Това е неземна глупост. За чалгаря гласуваха и немалко относително интелигентни хора, които просто се хванаха на опорката "Само тия могат да спрат тиквата". Такива хора няма как да не се отвратят и да гласуват отново за него, а тези зомбираните вече са гласували за него (Или си гласуват за тиквата, за БСП и т.н.) и от такива също няма как да дойде увеличение. Могат да вървят само надолу.
  • 19 гошо

    25 5 Отговор
    По-малко наркомани за управляващи, по-добре за управляваните.Сега някой ще трябва да връща парите.
  • 20 koko

    14 29 Отговор
    Естествено, че не е искал, цялото му поведение го подсказва. Марионетка на радев е и работи за него, да остане служебното правителство и да подправи и президенстките избори в полза а радев.

    Коментиран от #23

  • 21 Минувач

    51 6 Отговор
    Дали "Има Такъв Народ" е спорен въпрос но видяхме че Има Такива Идиоти!
  • 22 ииттнн

    52 7 Отговор
    Смешници!!! Така става, като егото ти е в небесата, и се захващаш с неща, от които нищо не разбираш. Народната любов много бързо се обръща. Слави, Тошко и компания бяха до тука. Довиждане.

    Коментиран от #37

  • 23 мислещ

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "koko":

    Тия опорки за нищо ги нямате, по-бързо ги сменяте и от кандидат-премиери. Нямаше ли чалгарят да чегърта Радев и Христо?
  • 24 Бамбука

    15 4 Отговор
    Ако никога не е търсил подкрепа и да създаде правителство, значи е искал да прави пари. Направил ги е и провокира другите партии на протеста. Има логика.
  • 25 Анонимен

    19 10 Отговор
    ИТН популистки нарекоха БСП иГЕРБ партии на статуквото,макар,че в цял свят управляват голямите политическ партии/дори в кралството има партии с дългогодишна история/.Неистовото им желание за самостоятелно управление и неумението да водят преговори хвърля страната в политическа криза.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 6 Отговор
    никога герб никога мутни нникога БМБ
  • 27 Ежко Бежко

    14 9 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Па да ставаме президентска република. Тъкмо да знаем кого да бесим, ако работите тръгнат зле.
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 8 Отговор
    БМБЬ е престъпник сикаджия мутра крадец двулично лицемер
  • 29 Ежко Бежко

    11 15 Отговор
    Нови избори, ура. Може пък Възраждане да влязат в парламента. Ясно е, че други свестни няма.
  • 30 Малко истина за Бойко, но не Рашков

    14 21 Отговор
    Чадо, недей много да мислиш, щото една патка мислила, мислила и.....
    Борисов, ако ламтеше за цялата власт, както сега Радев, можеше да я получи- президентство, изпълнителна власт, Парламент и квото се сетиш😂😂😂Щеше да изчегърта паветата на Янев, Манолова и Бог знае още на кои, щеше да арестува незаконните протестърчета мърлячи и още много, много неща.Да, той даде шанс и на ДБ и на Манолова и на ВМРО и какво получи- омраза, неблагодарност, нож в гърба! И каквото и да пишете, че бил еднокнижник, мутра, крадец тиква, не можете да излъжете Запада.Там го уважават и не само, немалко кора в България са му благодарни за това, което се построи за работата, която им осигури, за доходите, които им позволиха да ходят на почивки и в Гърция , Турция и навсякъде, където са мечтали!
    Не заблуждавайте хората, пред всяка къща има най-малко по 1 кола, всеки има скътани пари и българина не в толкова беден.Той обича да се прави на такъв, за да не му завиждат, защото на тази територия Завистта не е порок😂😂😂😂

    Коментиран от #51

  • 31 Станчев

    10 9 Отговор
    Добре, стана ясно че:
    - ИТН = ДС.
    - ДПС = ДС.
    - БСП = ДС.
    - ДБ = Американско НПО.
    - ГЕРБ (Борисов 1) = хибрид между Американско НПО и ДС, създадена от Цветелина Бориславова, с генерален спонсор Валентин Златев и с помоща на всички медии, включително и Капитал.
    - ГЕРБ (Борисов 2) = хибрид между Американско НПО и ДС.
    - ГЕРБ (Борисов 3) = ДС.
    - Изправи се = тук е хикс, може би част от спонтанно излезли граждани и част от някакви други.

    Толкова много абриватури в такава малка държава внася ненужно объркване.

    Предлагам на следващите избори да има две партии едната "ДС" другата "Америка за България", тва ще улесни много избора.

    Коментиран от #33

  • 32 вечна памет

    7 2 Отговор
    докато бай Ставри чака някой крадец от продължаващия преход за компания,България продължава да гасне!
  • 33 колев

    1 10 Отговор

    До коментар #31 от "Станчев":

    по-добре бойкот на изборите!
  • 34 Последния софиянец

    7 19 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    ББ им го хакна с двеста у дупета та

    Коментиран от #35

  • 35 Фершел

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Последния софиянец":

    Ти нали нещо в закусвалня работеше бели си чеснок и не се занимава й
  • 36 една жипка с цвят зелен

    5 19 Отговор
    бат Бойко идва с 200,
    в смрадефф го намества!
  • 37 зъл пес

    19 3 Отговор

    До коментар #22 от "ииттнн":

    То едно на ръка егото му,а кажи ми ония които гласуваха за него къде им беше акъла.Наесен пак гласувайте за тоя,пак ги изберете,та да копаем дъното,че и под него.

    Коментиран от #39, #56

  • 38 Нико

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "ГУЖУ":

    Кой е К. К. и едни хора?
  • 39 цървул

    4 2 Отговор

    До коментар #37 от "зъл пес":

    60% от говедата НЕ гласуваха! Копайте!!!
  • 40 нтжгигфуехтофт

    15 4 Отговор
    Резултатите се оказаха неочаквани и за Славчо. Сега се чуди как да се измъкне от положението.
  • 41 Дамм

    9 4 Отговор
    Слави Трифонов основно се подкрепя с грам бело на ден!

    Коментиран от #52

  • 42 На земята

    5 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "фанатичното желание за повече мандати'
    В простата аритметика няма фанатизъм. Парламентарната Република е изчерпана, никога няма да има партия с 50% подкрепа. Слави вече си има Президент и Президента си има Партия. Ха.ха.ха!
  • 43 Срам ГОЛЯМ

    10 4 Отговор
    ..................За политици не ставате ....а като сценаристи сте гола вода ...!!!!!

    Коментиран от #47

  • 44 войводата

    13 5 Отговор
    ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ ТИКВАТА И СЛАВИ ТРИФОНОВ ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО

    Коментиран от #46

  • 45 мемед

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Ми да те другите работят за медали.
  • 46 хъш

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "войводата":

    Оооо войводо, ти жив ли си след последните избори бе. Отслабваш ли?
  • 47 1234

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Срам ГОЛЯМ":

    Така е незнаят как се краде с работа нестава.
  • 48 патриот

    6 2 Отговор
    Трябва да бъде записан в книгата на Гинес, като ШАРЛАТАНИН номер едно на света! Колкото до вината за това, което става с отказаните мандати за управление на държавата, освен негова, тя е още и плод на наивността на избирателите ни, които явно не вярват на поговорката, че "веднъж стомничка за вода, втори път стомничка за вода, и на третия път се чупи". Иначе, как да си обясним опити, да се донесе вода със счупена стомничка!
  • 49 нещастници

    6 1 Отговор
    Като не можете с нищо да помогнете, поне не пречете!
  • 50 mi6osp

    15 3 Отговор
    За Трифонов гласуваха много хора, защото го възприеха като революционер. А той е бил, е , и ще бъде само типичния шут, който разсмива силните на деня , а те му позволяват безнаказано да пуска пиперливи шеги за тяхна сметка, за да разтоварва политическото напрежение в плебса.
  • 51 карамфила

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "Малко истина за Бойко, но не Рашков":

    Никой не признава боико тъпото,нито от изток нито от запад го уважават защото той е започнал живота си като престъпник и е паталогичен лъжец.Трябва да го съдят за убииствата които лично е извършил като престъпник от редиците на СИК и да лежи до живот в затвора ако не Сретан Йосич не изпревари съда.
  • 52 карамфила

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Дамм":

    Че откъде толкова пари че да си купува всеки ден пудра?
  • 53 бечев

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    Слави иска подкрепата на Учиндолските роми,та ако ще и отзад.
  • 54 правилно

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    за жалост 90% от хората не разбират това.
  • 55 ima ima

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    има бе я не лъжи! В скечове само бг политици-карикатури, мутри и нагляри са играли. Даже бая са пропуснали!
  • 56 мда

    8 2 Отговор

    До коментар #37 от "зъл пес":

    Ще гласуваме естествено! Мн се накефих как приеха машинното гласуване и отнеха хиляди крадени гласове и мъртви души на ГРОБ и сие!! И тва стана за нула време! Значи можелоооо! А ония що не могаат? Щото не им е отървалоооо ! И ся ко прайм, ни вземат да приемат още някой закон дето ще ни прецакат? Абе я с дпс и дб да се сдушим още повече и да тръгнем срещу тез неопитните ИТН, че ако не вменим на хората , че са безхаберни тежко ни горко! Нахляри, и коне с капаци! Едните в парламента, вторите в креватите и кафетата с телефоните в ръка!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Хан Сол

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "choko":

    А случайно да схващаш че ако си решил да ставаш министър председател трябва да работиш със всички за благото на всички ? Или ще работиш само в интерес на твоите 5_600000 избиратели а другите кон да ги по ри
  • 59 народът

    5 1 Отговор
    Гласува за ИТН,за да свали ББ от власт...това ще е "целта на занятието" от сега нататък-избори до дупка,докато се намери новия Левски...!!!!
  • 60 Още на 12 юли

    2 4 Отговор
    лидерът на ГЕРБ предупреди, че „Има такъв народ“ ще направят всичковъзможно отново да няма редовен кабинет.

    Според Борисов изявлението на Слави Трифонов веднага след изборите на 11 юли, с което представи проектоправителство начело с Николай Василев, означавало, че той не иска да има
    правителство и хвърля прах в очите на хората.

    „Това е играта на Румен Радев, да остане служебното правителство, те затова се държат сякаш ще векуват“, каза Борисов.

    Като аргумент той посочи това, че Трифонов отказа да води преговори за подкрепа с партиите.

    Припомняме, че след това напълно алогично ИТН отказаха да подпишат споразумения за конкретни политики с подкрепящите ги партии.

    Коментиран от #61

  • 61 Коментар

    2 2 Отговор

    До коментар #60 от "Още на 12 юли":

    „Най-интересното от днешното изявление на Трифонов е в самият му край- декларираната подкрепа на ИТН за Румен Радев на президентските избори“, коментира днешният обрат Николай Хаджигенов от ИБГНИ и добави:

    „Това е интересен конфликт. До онзи ден ИТН не харесваха служебното правителство на Радев и влязоха в остра компроматна война с трима от основните му министри, а сега изведнъж щели да го подкрепят за втори президентски мандат!"
  • 62 Така

    1 5 Отговор
    Нещата на Радев се уреждат.

    Това е една от скритите цели на провала на кабинета ИТН, да се предложат неизбираеми отблъскващи образи, които да са толкова ачик противни, че да не може да минат, както и стана.

    Следващото е да се даде третия мандат на ДБ, ще уговарят подкрепа за него, Херо ще натиска и като нищо ще имаме пронатовски, проваксърски и проглобалистки кабинет още другата седмица.

    А отзад си върви преразпределянето в мафията, като активна роля вече има и за Прокопиев.

    Новият Шиши се казва Прокопиев.

    Коментиран от #63

  • 63 От миналата

    1 2 Отговор

    До коментар #62 от "Така":

    седмица т.н. Киро Харварда дава заявки за политически проект с ядро служебния кабинет!

    И онези, набедени 80%, биха асоциирали този проект с едно единствено лице: Президент Радев!

    Президент Радев посочен, издигнат и избран за Президент на Република България, с категоричната подкрепа на БСП и Корнелия Нинова?!

    Един въпрос остава да виси и няма да получи отговор!

    Защо вдигнатият юмрук миналото лято не направи партия и не поведе измъчения ни народ, а го прави сега с хранениците на Сорос и психодесните?

    Коментиран от #64, #67

  • 64 пРезидентът

    1 5 Отговор

    До коментар #63 от "От миналата":

    се заигра с Прокопиев, обаче нищо няма да излезне от цялата работа, сигурен съм.

    Слави си беше опекал работата “отвън”, само че червенобузестия кешира пчеличката Мая, да не подкрепя Слави.

    На червенитебузки в комбинация с Янев им хареса да държат властта и сега много трудно ще я пуснат. Лобиране и кеширане ще има на макс.

    А Президентът трябва да е наясно, че който се е хванал с Прокопа, не е прокопсал.

    Коментиран от #65

  • 65 Много

    3 4 Отговор

    До коментар #64 от "пРезидентът":

    тиквеници не разбраха досега.,че миризливия зелен чорап няма нищо общо със България.

    Избран със сърце предател…
  • 66 Пепи

    0 1 Отговор
    Госпожо Маринкова. Умолявам Ви, никога повече не започвайте изречение с ,, Вече си мисля".
  • 67 Херо

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "От миналата":

    Мустафа си нареди пъзела, а льотчика, който и бли же зад ника, грее, защото нефелното му служебно правителство му прокарва пътя към втори мандат.

    А и Слави – ах, каква „изненада“, се изпъчи, че щели да го подкрепят, без никой даже да го пита, бързайки за да не развали Режисурата на „синергията с дневния ред на САЩ“, в която се кълне съпругът на бившата секретарка на Слави, кой знае защо наричана „генерал Деси“.
  • 68 ИТН

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ":

    Вързаха ви пак на фльонга Оня с кинтите и Режисьорите на Схемата.

    Вие продължавайте да квичите от овчи възторг по служебното правителство на льотчика и зелените му чорапи, заравяйки си главите в пясъка, колко то е свързано с всички стари мошеници и измамници, и мафията, и колко е „добро“ единствено на думи и рецитации.

    Няма да има никога такъв народ, докато чакате тия комплексари и зинали за власт чорапи във всякакъв цвят да ви „оправят“. И докато не те, а вие не вземета властта, която се търкаля на улицата.
  • 69 Фаро

    2 1 Отговор
    Може би ама не съвсем.Заляхте го с вашата помия от която ядете постоянно.Ако Слави беше като вас щеше да каже че дъжд вали ама не е толкова нагъл и прос.Слави отдавна е за президентска република,личи си колко помните,кога и какво е говорил.За да стане това е нужна прламентарна криза
  • 70 Роко

    2 1 Отговор
    Всички са разбирачи в БГ,особено от политика,спорт,и всичко друго с което никога ама никога не са изминали пътя от 1 до 10.
    Е за това сме на това положение,разбирачи.
    Не искаме да има промяна,туй то.

    Коментиран от #72

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ГЛУПОСТИ

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Роко":

    Всеки данъкоплатец има равно право на глас!
    От много "разбирачи"-мошеници
    затова сме на това дередже, нали?
  • 73 С ТЕБ СМЕ

    1 8 Отговор

    До коментар #71 от "ИСТИНАТА":

    МАЧКАЙ Слави!
    МАЧКАЙ сините и червените комуняги!
    Това е само поредната битка!
    Повече вече е невъзможна
    комунистическа България в ЕС!
  • 74 ккк

    1 1 Отговор
    Слави,Слави ако знаеше колко помия ще се излее отгоре ти сигурно нямаше да се захващаш.България не се оправя с политика защото политиката не я правят българите,а директивите идват отвън.България може да се оправи само с революция и кръв,но вече няма и кой да прави революции така че ни остава само да идем до църквата и да и запалим по една свещ за БОГ да прости.Съжалявам но това е истината
  • 75 ккк

    2 1 Отговор
    Ще си натисна едно плюсче за да знам че поне един е гласувал по съвест:))))))))))))))))))))))
  • 76 майка ти у

    2 0 Отговор
    Слави никога не е имал намерение да управлява. В момента той прави това, което умее най-добре - номера. Всичкото е параван, за да се върне ББ като герой. Не харесвате Корнелия Нинова, не искате Христо Иванов, ама друга алтернатива НЯМА. Свестните хора с чисто минало НЯМА да влязат в политиката. Просто си изберете някоя от "партиите на статуквото" и гласувайте, иначе още много дълго ще гладуваме.
  • 77 Всички се страхуват от Слави

    0 2 Отговор
    А защо ли???????????????

    Коментиран от #79

  • 78 Хасен

    1 1 Отговор
    Илианке, къде ги видя тия хиляди хора да протестират? До колкото си спомням, за да не изглеждат смешно малко в някой дни, камерата ги показваше от много ниско, за да не се вижда цялостната картина!
    Ами това, да твърдиш, че Трифонов бил бързал да дойде на власт с нови избори, след като сме свидетели на това, как вече трети път той скалъпява различни сюжети за чужда вина, за да изглежда по малко позорно, бягството му от кашата, която забърка!

    Коментиран от #80

  • 79 Защото не могат да го контролират

    0 3 Отговор

    До коментар #77 от "Всички се страхуват от Слави":

    На онези на Олимп им трябват ПОСЛУШКОВЦИ.
    Ако се появят ЗАСТРАШИТЕЛИ, стратегията е да ги изкарат не пригодни, луди, деспотични, не демократи.
    Най добре избори докато ИТН получи пълно мнозинство без нужда от подкрепа и одобрение.
    Удейте за промяна настъпаха по портфейлите много хора.
    Пример- Кой ще изгуби ако болниците престанат да бъдат ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА.
    .......
    .

    ..

    ........ Ха хаааааа ха
    Народе МИСЛИ СЪС СВОЯТА ГЛАВА.
  • 80 Хусанчоо

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Хасен":

    Риба се лови в мътна вода.
    Затова добрите рибари първо размътват водата.
  • 81 Пророк

    1 5 Отговор
    На другите избори слави е пръв
  • 82 Наем име, наем нерви

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Последния Софиянец":

    Още с коментара за президентската република разбрах, че си от ГЕРБ. Може ли всички да сте толкова прозрачни, Вие минахте по фанатизъм и ДПС.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 аз съм Веска

    1 3 Отговор
    НЯМА В КАКВО ДА УПРЕКНЕМ ИТН.
    НО ... ТЕЗИ ПЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО ЗНАЯТ ЗА НЕАКТУАЛИЗИРАНИЯТ БЮДЖЕТ , ЗА ИЗПУСНАТИТЕ СРОКОВЕ В ЕС ПРОГРАМИТЕ ... И КОИТО УПРЕКВАХА ИТН В БЕЗОТГОВОРНОСТ , ТЕ ЗАЩО НЕ ПОСТЪПИХА ОТГОВОРНО , И НЕ ГИ ПОДКРЕПИХА , ЗА ДА ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО .
    ОТГОВОРЪТ Е : ЗАЩОТО НЕПРЕКЪСНАТО ИМ " ДРЕМЕ " ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .ТАКА ИМ ДРЕМЕ , ЧЕ ЧАК СЪБУДИХА ДРЕМЛИВИЯТ НАРОД .ОЧАКВА СЕ БУДА ДА ГИ ДОСЪБУДИ ....
  • 85 Джони

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "БАЙ Х@Й ‼️":

    Не съм фен на Слави и партията му, но в случая е прав. Те имат пълното право да предложат правителство според техните парламентарни представи. Откъде на къде червената задкулисна коалиция Бсп, Дб и партията на Мая Манолова Пеевска ще определят състава на правителството. На какво правно основание се намесват в работите на тази партия. Като не искат такова правителство да напуснат парламента. В конкретния случай думата предатели е подходяща за тези менте партии. Не харесвам думите на Трифонов че биха подкрепили за втори мандат другаря президент Радев Решетников, човека с най много допуснати гафове и разделил обществото сеейки омраза навсякъде. Такъв президент като Решетниковия кандидат Радев не е нужен нито на държавата България нито на българите.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Мнение

    1 0 Отговор
    Подкрепям написаното от автора на статията.
  • 88 Бойко Рашков

    0 0 Отговор
    По добре да си остане служебно правителство ....... Ние можем да бъдем свалени само от парламент след 50НС.
  • 89 Абе умен съм ве

    0 0 Отговор
    Свърши тяхната вече