Last news in Fakti

7 Септември, 2021 10:33 5 887 171

Слави Трифонов: Дончева де факто призна, че е правила опит да разцепи ИТН

  • слави трифонов-
  • татяна дончева

Всъщност, историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас, пише той

Слави Трифонов: Дончева де факто призна, че е правила опит да разцепи ИТН - 1
Снимка: 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Снощи Татяна Дончева в първия си коментар след разкритията на Радостин Василев заяви, че е ходила при още десетина депутати на “Има такъв народ”. И де факто призна, че е правила опит да разцепи парламентарната група на “Има такъв народ”. Ако това не е грандиозен скандал в една парламентарна демокрация, в която всички се кълнем - здраве му кажи. Всъщност, едва ли има депутат в българския парламент, който би напуснал групата си и би изневерил на своите избиратели, само заради милите очи на Татяна Дончева или заради симпатичния ѝ тревненски диалект.

Разбира се, за политическите противници на “Има такъв народ”, особено в предизборна ситуация, действията на заместник-председателя на Народното събрание не са скандални. Според тях няма нищо мерзко и престъпно в действията на Татяна Дончева. Татяна Дончева е пич, щото “виж как хубаво плюе по чалгаря Слави Трифонов”. Тя е в бели дрехи, а в черни сме пак ние, удобните обичайни виновници напоследък - аз, Тошко Йорданов, Радостин Василев и всички от “Има такъв народ”. Голямата част от така наречените “медии” също не намират никакъв проблем в действията на Дончева. Това е повече от разбираемо, защото тези така наречени “медии” са слуги на същите тия наши политически противници. От близо два месеца ние сме им основният враг. Сега е модерно, каквото и да се случи, виновниците да сме аз и “Има такъв народ”. А на парламентарната демокрация, на истината, на морала - майната му. Че някой отправя цинични и нечистоплътни квалификации към настоящия си коалиционен партньор и към лидер на партия, с когото също е преговарял за коалиция - майната му.

Убеден съм, че ако Радостин Василев беше отишъл при Татяна Дончева, за да отцепва депутати от “Изправи се БГ! Ние идваме!” и да сипе помия по кого ли не, тогава виновникът щеше да е Радостин Василев, респективно аз. Дори не мога да си представя каква омраза и жлъч щеше да се сипе!

За така наречените “медии” обективната истина няма значение, значение имат поръчковите лъжи и внушения. Те едва ли ще попитат какво прави Татяна Дончева близо два часа в офис на депутат от “Има такъв народ”, след като по-рано самата тя твърдеше, че такива офиси не е посещавала? Едва ли ще попитат Татяна Дончева как хем твърди, че депутатите на “Има такъв народ” са депутати на Маджо, на Доган, на Карадайъ, и хем ходи да се пробва да отцепва депутатите на Маджо, на Доган, на Карадайъ? Разбрах, че поне са я попитали за онова “500к”, написано на листче срещу определени имена, но пък тя не си спомняла дали е писала…

Всъщност, историята с Дончева за пореден път показва колко мръсна работа е политиката у нас. И за пореден път доказва, че тези, които от сутрин до вечер говорят в телевизионните студиа за задкулисие, умело плуват в него.

А вие, уважаеми сънародници, разбирате ли какво се случва? И какво ви се казва - “Няма значение за кого ще гласувате, ние после ще отцепим депутатите от партията, за която сте гласували, и тези депутати ще играят по нашата свирка и ще гласуват, каквото им наредим”. Нима това не се случи във всички предишни парламенти? Нима не помним колко депутати напуснаха партиите си и станаха “независими”? Нима забравихме “златните пръсти”? Е, с “Има такъв народ” не им се получи. Защото “Има такъв народ” не играе по ничия свирка.

Убеден съм, че промяната в България е възможна, ако хора като Татяна Дончева, които искат да подменят вашия законен, демократичен вот на всяка цена в името на нечий чужд интерес, бъдат отстранени от политическия живот. Убеден съм, че промяната е възможна, ако има повече знаещи и смели хора като Радостин Василев, който не се сниши, не си замълча и който заложи успешната си кариера на адвокат, за да каже истината. Истина, която е готов да каже и пред детектор на лъжата. Ако Дончева се яви с него и ѝ стиска.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 79 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаджигенчов

    33 48 Отговор
    Дончева: Хаджигенов е пл с три деца и действащ агент на ДАНС

    Коментиран от #109

  • 2 хъхъ

    139 33 Отговор
    Кво стана, Славчо, уж щяхте да изчегъртате ГРОБ, а се изяждате помежду си.

    Коментиран от #10, #41

  • 3 Стойко

    144 48 Отговор
    Г-н Станислав Тодоров Трифонов се оказа най стабилната патерица на Герб според Татяна Дончева. Активиран от Ахмед Демир Доган и ковчежника на Борисов Орлин Алексиев. Целта е да спасят Борисов и Гешев от правосъдието, като вceят раздори между протестните партии и атакуват служебните министри на президента Радев. Все пак Дончева е била адвокат на Илия Павлов и е запозната със задкулисието

    Коментиран от #38, #71, #85

  • 4 Абе Тоа

    67 20 Отговор
    Да не се е ваксинирал и той като Боку???Тия хора след ваксинацията бая изтрещяха!

    Коментиран от #119

  • 5 КОНТРАТА

    124 36 Отговор
    Изчезни евтин учиндолски цирк!
  • 6 Азъ

    85 31 Отговор
    Не вярвам на това циганче Василев.
  • 7 Радостин Василев от ИТН за Дончева

    59 7 Отговор
    …Опитваше да скъси дистанцията между нас, като обясняваше, че г-н Трифонов, наричаше го трубадур на Илия Павлов и зад него стоят десетки лица като Орлин Алексиев, Маджо. Каза как сценаристите са тамагочита, а аз съм експерт на високо ниво. Не знаела откъде се контролира центърът на задкулисието на ИТН. Слави стоял по средата на масата, от едната страна го дърпал Доган, от другата Орлин Алексиев…
    …Разговорът продължил 2 часа.
  • 8 Гостот Силистра

    80 35 Отговор
    Слави ... ти се оказа по пост отколкото си!
  • 9 Светлина

    94 41 Отговор
    Татяна Дончева от поне месец обяснява публично, че всички разумни хора от ИТН трябва да се разграничат от Трифонов и сценаристите. Явно обаче и останалите са с като пасмина като тях. Надявам се, българите да имат здрав разум и на следващите избори ИТН да не е в парламента.

    Коментиран от #26, #98

  • 10 Гражданин

    66 20 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Това е, че на се заяжда с ГЕРБ, а с партиите на протеста. Депесарско мюре е разкрито с евтиния комедиен сценарий.

    Коментиран от #31

  • 11 ЧАЛГАРИ загазихте

    67 22 Отговор
    Това поставя няколко въпроса:
    - Защо чак сега научаваме тази истина близо месец след това - ако е истина, а не клевата?
    - Защо Тошко Йорданов е затаил това престъпление, ако то наистина е факт, както твърди?
    - Защо човекът, в чийто офис Татяна Дончева е направила предложение за купуване на депутати от ИТН, не е сезирал веднага компетентните органи?
    - Уведомен ли е бил лидерът на партията Слави Трифонов и защо той не е сезирал МВР, ДАНС и Прокуратурата за престъпление, извършено от най-висш представител на законодателната власт?
    - Знаела ли е Ива Митева, че е била предмет на покупко-продажба с цел овластяване? Когато името й се завъртя като евентуален премиер, това част от този сценарий ли е?
    - Знаел ли е Иван Хиновски, че ще бъде предложен за министър на енергетиката срещу заплащане?
    - Къде се намират листчетата, на които Татяна Дончева е написала „половин милион ще ти дам”?  Тошко Йорданов твърди, че след като надраскала сумата, Дончева си ги е прибрала. Тогава как ще докаже тяхното съдържание.
    -Свален ли е записът от камерата? Къде се намира?
    - Кога е станал този разговор? 
    - Защо Дончева е избрала точно този човек за пазарлъка си?
    - Дончева може да е била в този офис, но как ще се докаже, че наистина е предлагала сделка - пари срещу парламентарна подкрепа?

    Коментиран от #39, #93

  • 12 Behemoth

    40 20 Отговор
    Долу чалгата!
  • 13 ИСТИНАТА

    42 25 Отговор
    Аламанов: Даже и числата да не са съвсем точни, тенденцията е кошмарна.

    От две седмици повтарям какво може да се случи. Мразя да съм прав. Изследване на Маркет Линкс. Ако изборите бяха днес, резултатите щяха да са:

    1. ГЕРБ - 21,6 %
    2. Демократична България - 16,5 %
    3. Има такъв народ – 15.7 %
    4. БСП - 15,7 %
    5. ДПС - 11,0 %
    6. "Изправи се! Мутри вън!" - 4,5 %
    7. "Възраждане" - 4,3 %

    Няколко тенденции са видими:


    • Огромен срив за Слави Трифонов и партията му. Високомерното поведение на ИТН, отказ от нормална политическа комуникация, както и неяснотата какво точно искат и как си представят общото ни бъдеще разбираемо водят до този срив. Имат точно един шанс да поправят нещата. Дано си вземат поука. Иначе онзи резерв от доверие, който имаха, ще се изчерпа окончателно.

     

    • ГЕРБ се връщат на бял кон. Благодаря, г-н Трифонов! Не че ГЕРБ са си вдигнали резултата, не. Те са стабилни и монолитни като бетонен блок. На дъното на морето. Но вместо да им се търси отговорност за загубените 12 години и раздадените милиарди, вместо да се оправят законите, които ГЕРБ си направиха за своя изгода, вместо да възстановят нормална парламентарна демокрация, ИТН се занимаваха със служебните министри. Та, отново, благодаря, г-н Трифонов

    Коментиран от #60, #69, #125

  • 14 Татяна Дончева

    60 21 Отговор
    Де факто разбрахме колко си жалък и смешен маниполатор клеветник.
  • 15 Вуте антиваксър

    51 13 Отговор
    Като гледам Славчу и Рапоня напоследък са едно към едно!Да няма чипове във ваксините им,че толкова започнаха да си приличат???
  • 16 One

    24 46 Отговор
    Вярно, че на тази дърта ко.ко.ш.ка Дончева не й е чиста работата, но се чудя за какъв ч.е.п. се бута в политиката. Нищо не става от нея-като си отвори устата, гласът й ехти като йерихонска тръба-всичко и всички поваля. Уж с градивна критика, но ми се струва, че е една алчна лелка за власт и пари. Пълна отврат.
  • 17 адв.Емил Василев- бивш депутат

    57 19 Отговор
    Още през април започна да понамирисва, че Слави се е договорил с Баце. Няколко пъти го писах, но мнозина не ми вярваха. Сега вече е ясно на всички. Въпреки праха в очите със закачки за здравословно състояние. Мисията на ИТН е била да спасява политическия задник на главния мутроченгесар. А ако може - да го върне на власт. Почти изпълниха и тази задача. Нарекох го най-голямата политическа измама в БГ след 1878 г. Май пак ще се окажа прав.
  • 18 Чалгар

    50 15 Отговор
    Чалгар отиди сега при любовницата си Петър Волгин да се оплачеш. Дончева ще разцепи какво??? То има 10 дена този парламент, какъв е смисъла от това? Или Дончева е малоумна или ТИ и Тошко?

    Коментиран от #33, #110

  • 19 коко

    57 15 Отговор
    Честно - омръзна ни вече , Славчо - до гуша ни дойде от тебе !
  • 20 В Гервания

    22 3 Отговор
    Защо не е мръсна работа? Каквато и работа да е мръсника я прави мръсна.
  • 21 Един

    9 17 Отговор
    Тя иска нея да я разцепят.

    Коментиран от #28

  • 22 Анализ на Дачков за интервюто

    40 9 Отговор
    Явор Дачков:

    Слави Трифонов се появи по телевизора (имитираше визуално лошо Тодор Колев), за да потопи окончателно Корнелия Нинова, да накисне Христо Иванов и Мая Манолова, както и всички протестъри (срещали се лично с него, пък не са казали:) и да отчете добре свършения проект към Пеевски, Алексиев и ДПС като изряден бенефициент на пари. Накисна Кирил Петков и Асен Василев, че сами са се предлагали да му станат министри и са ходили при него и негови хора. Пътьом накисна и Румен Радев, че е препоръчан от най-голямото американско ченге-дипломат Пардю и въобще се държи много професионално като чистач на недоубитите елементи на съпротивата. Отчете се на Пеевски и Алексиев за 50 млн. с едно интервю, което е много по-готино от европейската бюрокрация. Той е примитив, но е адекватен на глупостта на всички,които го обслужват. Аз виждам, че Христо Иванов, Мая Манолова, Корнелия Нинова, Кирил Петков, Асен Василев и маса идиоти пред урните го обслужваха съвсем доброволно през последните четири месеца. Трябва да си пълен глупак, за да се вържеш на този очевиден нескопосан и подставен идиот. Да бъдат така добри и да минат в опозиция всички, докато не измислят нещо по-добро за България и с грижа за хората, както обичат да казват. В интервюто не чух имената на Бойко Борисов, ГЕРБ, ДПС, Доган, Пеевски и.т.н. А това, че се занимаваме със Слави Трифонов е дъното на нивото на река Дунав, която Аспарух е преминал с такъв ентусиазъм.
  • 23 Потресен

    34 13 Отговор
    Свързания с мутрите още от зората на демокрацията! Свързания и сега с мутри, наркопласьори , осъждани за наркотрафик и трафик на хора! Почетен член на тяхното "затворено общество", лицето Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол! Напишете в Гугъл и ще се ужасите - Емо черния Слави Трифонов Миро пашата Данчо пръча. Ето този е новия месия и спасител на нацията. А гласувахте за него под слогана "Мутри вън". Тъжно и жалко е
  • 24 Става интересно

    37 10 Отговор
    Татяна Дончева ухапа лошо ИТН: Парите от чекмеджето са у спонсорите на Слави!

    Депутатът от ИСБГНИ Татяна Дончева ухапа лошо „Има такъв народ“ и тайните й спонсори, сред които ковчежникът на Бойко Орлин Алексиев.
    В свой пост адвокатът, сред клиентите на която са били имена като боса на „Мултигруп“ Илия Павлов и е достатъчно добре осведомена за мафията у нас, разкри, че чекмеджетата, които се превърнаха в нарицателно за злощастното управление на Мутрата, са притежание и на спонсорите на Слави Трифонов.
  • 25 Слави Трифонов!! Не влизай в Тази

    9 16 Отговор
    Клюкарница, която се вихри в Медиите!! Някой имат полза от Подобни скандали, случили се или не?? Но нито Ти, Нито Дончева имате Полза от подобно Маскарене!! Спрете го!!
  • 26 LOSHIA

    14 20 Отговор

    До коментар #9 от "Светлина":

    Дончева не от креатурите на БКП.Тя е БКП!
  • 27 Бамбука

    41 11 Отговор
    Дончева се опитала да разбере има ли някакъв здрав разум в част от депутатите на ИТН ? Видяхме че няма. Излъгаха народа. Какво стана с "изчегъртването" на Герб ?
  • 28 Си ган

    3 9 Отговор

    До коментар #21 от "Един":

    Най-точният коментар до момента..

    Коментиран от #43

  • 29 МъдрецО

    18 11 Отговор
    В живота винаги така се получава, че най-големите радетели за морал, принципи, чест и достойнство се оказват накрая най-оцапани и деградирали личности! Кой както иска да тълкува казаното по-горе, но се замислете за Трифонов и Дончева? Хора без семейства, без деца, със съмнително минало, неизвестно финансиране… мирише на ДС около тях!
  • 30 КОНТРАТА

    33 12 Отговор
    Не случайно Росен Петров, Иво Сиромахов и мн други му свириха червен картон на този безгръбначен продажник дето и краката не го държат.
  • 31 изрод от ГЕРБ

    11 12 Отговор

    До коментар #10 от "Гражданин":

    И защо да се заяжда с ГЕРБ? Те са приключени!
  • 32 Лъжец

    31 11 Отговор
    Си ти Слави,лъжец.
    Кой да ти повярва сега?
  • 33 Остави го

    20 7 Отговор

    До коментар #18 от "Чалгар":

    Да се изс за последно чалгара свирец на статуквото ГЕРБ ДПС
  • 34 НЯКОЙ

    30 5 Отговор
    Г-жо Дончева - направете ни това удоволствие - осъдете ги за 500к !!!
  • 35 Информация

    24 24 Отговор
    Тя Тaтянa Дoнчeвa eдин мeceц прeди избoритe ce клe, чe нямa дa ce кaндидaтирa зa нaрoдeн прeдcтaвитeл,щoтo билa cтaрa муцунa, aмa нa 4 aприл първa бeшe в лиcтитe нa ИБНИ. Тa, тoлкoвa cъм и cигурeн в клeтвитe й, чe нe e прeдлaгaлa пaри дa рaзцeпи ИТН.

    Коментиран от #52

  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 18 Отговор
    СЛАВИ и ДОНЧЕВА са патерици на олигарсите СЛАВИ Е МУТРА беше близък С ВИС 2 аДОНЧЕВА е адвокат на мафията откъде ДОНЧЕВА има джип от ИВО ПРОКОПИЕВ

    Коментиран от #48

  • 37 Ок, ама нещо много взе да се обаждаш

    20 4 Отговор
    А иначе като трябваше да говориш се криеше!?
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    така е СТОЙКО ПРИЯТЕЛ
  • 39 LOSHIA

    10 20 Отговор

    До коментар #11 от "ЧАЛГАРИ загазихте":

    ИТН ще ви го поднесе с 600
  • 40 Недоволна

    34 14 Отговор
    Слави, закривай партията.Такъв цирк устроихте, че и телевизията си вече закривай.Нагледахме се на герберски не мера изиграни от ИТН.

    Коментиран от #96

  • 41 Истината

    12 16 Отговор

    До коментар #2 от "хъхъ":

    Всички ляво десни комунисти в НС се обединиха срещу ИТН!
  • 42 Баце

    14 19 Отговор
    Браво тролчета мои заработвайте - ще оплюем Слави и с крилете на ДБ ще сме отново на власт. А като сме на власт ще има парички и за вас.
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "Си ган":

    ъде изчезна ПРИЯТЕЛЮ

    Коментиран от #65

  • 44 Коминочистач

    13 7 Отговор
    При мен комина ме мърси, а в случая с чалгаря той и подобни мърсят политиката. Мръсника е в състояние да омърси всичко.
  • 45 XYZ

    18 8 Отговор
    Уважаемите сънародници, Славчо, разбират твоята битка да всяваш хаос в държавата! Няма да ти стигнат силите, защото новото време ще те заличи, заедно с жалката ти интригантска партийка!
  • 46 Българка

    24 10 Отговор
    Мумията се опитва да оневини клеветниците Тошко и Радостин и да оправдае 0ср @.ния си дирник за очакваното разцепление и отлив на гласоподаватели, но не заради Дончева, а заради подлостите, цинизма, арогантността и простащината на шоумените.
    ИТН са проект ная мафията, целящ да омаскари партиите на протеста, да обезкръви съпротивата срещу корупцията и сарайския модел с фабрикуване на всякакви клевети, инсинуации и набеждаване
    Но има възмездие! Така да знае болния мозък! Всичко се връща в живота!
  • 47 Тръмп

    19 8 Отговор
    Тъпия чалгар ни занимава с глупости,а държавата върви към фалит и криза!;)

    Коментиран от #53

  • 48 ФАКТ Е

    20 7 Отговор

    До коментар #36 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!
    И Борисов ще стане за посмешище
    с плямпането си срещу Радев!
    Нали?

    Коментиран от #58, #135

  • 49 киркоряновски

    21 9 Отговор
    Вече е ясно , чалгарят е проект на задкулисието - отчаян опит да се спаси Бойко и крадците ГЕРБ от възмездие и гневът на ограбените българи ! Татуираната Славуца е във фалит : финансов , морален , здравословен с твърде много зависимости и се държи на къса каишка от кукловодите и прави това което й наредят. Жалко , че много българи бяха заблудени и гласуваха за патерицата на Бойко - Няма Такива Идиоти (ИТН ).
  • 50 Финикец

    15 5 Отговор
    Явно проект ИТН е добре обгрижен и индивидуално обезпечен, за да има дисциплина и подобни опити за отцепване, да се докладват своевременно. Само едни политически играчи са способни да финансират такъв сценарий, и това е .... 1. Баба Яга 2. Баба Меца и 3. Бай Доган
  • 51 Перо

    22 8 Отговор
    Тъпи уйдурми на прост селяндур. На изборите повече никой няма да гласува за теб! Видяхме ти и министрите и простотиите.Скоро,пак ще се върнеш в подлеза на ЦУМ да продаваш мартеници и да обикаляш толупа и другите мутри,като куче пред месарница!

    Коментиран от #55

  • 52 Антитрол

    14 10 Отговор

    До коментар #35 от "Информация":

    Той и Хаджигенов се кле на протестите че не иска да е депутат - ама и той беше първи.

    Като гледам герберски и соросоидни тролчета са се обединили да плюят по Слави - готвят ни значи коалиция ДБ+ГЕРБ с подкрепата на ДПС.

    Коментиран от #54

  • 53 Данъкоплатец

    9 10 Отговор

    До коментар #47 от "Тръмп":

    Така ви се пада!
    След като в НС хвърлиха в коша
    2,5 милиона гласа на референдума на Слави!
  • 54 Информация

    14 7 Отговор

    До коментар #52 от "Антитрол":

    Да, за Хаджигенов бях забравил. Същата история като Татяна Дончева.
  • 55 Слава Богу

    13 14 Отговор

    До коментар #51 от "Перо":

    Добре че, повечето българи не са комунисти като тебе
    и българите гласуват най-много за ИТН!
  • 56 Българка

    20 16 Отговор
    Изврат.няко, кажи как точно е "отцепвала" Татяна Дончева Радостинчо! Казала му е " отцепи се, щото само от тебе зависи разцеплението на ИТН" ли? Това е смешно, плоско и подло. Не знаехме , че Радостин Василев е крепител на единството в ИТН! Жалки, подли, продажни предатели, начело с лисугера, който командори от диванче, вместо от джипка. Бойко го заплашваше с убийство Доган, ама прокуратурата не се задейства. Подобен сценарий Дончева говорила с Василе, е и какво от това. Ама набеждаване без доказателства си е престъпление!!!!!!!!

    Коментиран от #80, #123

  • 57 Пенсионер

    17 11 Отговор
    Отстранени завинаги от политиката трябва да са прост аците от ИТН
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "ФАКТ Е":

    така е БЛАГОДАРЯ
  • 59 Стойко

    18 10 Отговор
    Толкова са сринати и загазили от ИТН и в частност Станислав Трифонов че може би няма да участват вече на предстоящите парламентарни избори за да не се излагат повече. А и да избегнат унижението да бъдат последни!

    Коментиран от #83, #88

  • 60 Хайде да

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    помислим -1. Чия агенция е Маркет линкс и колко от нейните предвиждания са се оправдали; 2. "Връщането" на ГЕРБ ще послужи само за моментно начесване на самолюбието на калинките, но -толкоз - те няма как да управляват; 3. Слави Трифонов и Тошко /единият - с Наполеонов комплекс, друтият - с мегаломански/ така яко са нагазили във ф.екалиите си, че вонята от тяхното присъствие ще се носи още дълго. Опитът на Трифонов да замаже просташката изцепка на Тошко спряма Т.Дончева е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че ДОКАЗАТЕЛСТВА НЯМА - а това означава и че такова действие от нейна страна просто няма. 4. Ново правителство - как, кой, с кого - без ГЕРБ е абсолютно възможно и необходимо, но това значи ДБ да преодолеят собствените си заблуди и предпоставености. Ще могат ли или ще се окажат продължение на ИТН. ДАНО. нО...
  • 61 Ender

    11 13 Отговор
    Дончева у пандела!
  • 62 Тествано

    8 3 Отговор
    Гарваните бързо усещат когато има труп, а адвокатите са най-добрите от тях.
  • 63 Ало

    8 8 Отговор
    Нито Дончева трбва да е парламента , нито Слави и хората му. Те просто не са за тая работа.
  • 64 мдда

    17 9 Отговор
    Слафчо, не преставате с простотиите си. Ти и другият клоун. Спрете се!
  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    КОСТА АНГЕЛОВ завлече АЛЕКДАНДРОВСКА БОЛНИЦА С ДЪЛГ ОТ 50 ХИЛЯДА ЛЕВА

    СИГАН с какви пари КИРИЛ ПЕТКОВ има пари за ПОЛОВИН МИЛЬОН ЛЕВА
  • 66 Соросоид

    10 10 Отговор
    "Старата пушка" Дончева очевидно яко я изиграха.
  • 67 2loop

    17 1 Отговор
    А ония дето беше за чегъртане само седи и ви се смее на цирка, само му давата още храна за дъвчене в севда тв

    Коментиран от #73

  • 68 Резил

    22 9 Отговор
    Най-голямата Уж протестърска партия се оказа с лидер, който е прислужник и се е продал на Борисов и Доган. Внедрен агент, който да цепи и разделя и да ПРОФАНИЗИРА идеята за прогрес и законост. Тази партия ИТН трябва да изчезне.

    Коментиран от #87, #89

  • 69 изрод от ГЕРБ

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    Маркет линкс" е Румяна Бъчварова, Дясната ръка на Боко. Нещо да ти говори това "проучване"?! Не ви ли стана ясно че ИТН няма да се коалира,нито да управлява с синьо-червени креатури на БКП, като ГЕРБ, ДБ и ИБГНИ!! От Факултето съобщиха че имали само един бял кон ,куц с два крака,преден и заден.Много трудно и рядко ставал.
  • 70 Gowo

    11 5 Отговор
    Опит да разцепи ИТН , и опит за подкуп са две различни неща.Едното е подсъдно.Другото не е .И Борисов ни го (на)цепи Но Слави не реагира тогава Защото явно....му харесва да ни.....А сега много бдителен се оказва

    Коментиран от #82

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Като сменят гл. Прокурор

    12 0 Отговор

    До коментар #67 от "2loop":

    Тогава ще го подхванат...
  • 74 Славие

    13 8 Отговор
    Ти пиперуда на Доган. Купеният си ти от мафията . Продаде 700 хиляди човека за едни кирливи 50кк.

    Коментиран от #76, #105

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 А Манджата се прави

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Славие":

    С Банани. Нали?
  • 77 дрон

    6 9 Отговор
    кво стана славе, батко ще ви бие на новите избори и проекта ти изчезна

    Коментиран от #92

  • 78 Отровното трио

    14 7 Отговор
    Слави напада партиите на промяната и протеста. Напада чиста и свята възрастна жена като Татяна Дончева. Много гнусно
  • 79 Време е Дончева

    10 10 Отговор
    Да си понесе отговорността. Същото важи и за Пчеличката, която се спотайва.. това са предатели които мислят само за себе си. Егоисти!
  • 80 Ходили са

    9 4 Отговор

    До коментар #56 от "Българка":

    не само при него.
    А защо въобще тя е ходила при него?
    Нова биволоферма със стари биволици не става.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Слави не беше в Политиката

    3 5 Отговор

    До коментар #70 от "Gowo":

    Тогава Толоуп.!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 дам

    16 7 Отговор
    Славчо успешно замести "патриотите" като патерица на Чекмедже бей!

    Коментиран от #95, #101

  • 85 Папагали

    18 5 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    Едни и същи жалки, злобни, плоски и не аргументирани коментарчета, едни и същи злобни и жалки хорица ги пишат, една и съща пропаганда и демагогия се шири на всякаде ... жалко е
  • 86 456

    7 4 Отговор
    На почти всички пишещи тук взеха да им издишат аргументите . Само че всички са се вкопчили да защитават това , за което се хабиха година и половина . Не можете да си признаете , че сте излъгани и сте се подвели . Разбра се истинското задкулисие , но българска майка юнашка , не може да си посипва главата с пепел . Затова дереджето ни е такова . Трябва да е на моята , без значение , че не съм бил прав . Това е срамно
  • 87 Хахаха

    6 15 Отговор

    До коментар #68 от "Резил":

    А доказателства имаш ли? Или са ти платили да пишеш разни фантасмагории? Аз и семесйтвото ми ОТНОВО ще гласуваме за ИТН.! Ясно ли ти е??? Всичките ми приятели от чужбина ОТНОВО ще гласуваме за ИТН. Разбра ли??
  • 88 Хуарбуса

    14 8 Отговор

    До коментар #59 от "Стойко":

    Напълно резонно е Трифонов и кръжока му да не се явят на изборите през ноември. С оправданието че са омерзени от политическата конюнктура в страната и се оттеглят в своето поприще шоу спектаклите. А иначе ще потрива ръце защото си е взел 120- те милиона от Баце,Доган и Орлин Алексиев без да участва в сценарии занапред. Целта ще е изпълнрна- Баце е реабилитиран и недокоснат, Гешев си остава главен прокурор и Герб отново ще е 1-ва политическа сила благодарение на Трифонов и задкулисието зад него!

    Коментиран от #103, #111, #151

  • 89 LOSHIA

    9 12 Отговор

    До коментар #68 от "Резил":

    Кой нормален вярва че, ГЕРБ ДБ и ИБГНИ са носители на прогрес и законност,след като последните две ПРОФАНИЗИРАХА протеста?Проглушихте ушите на всички българи че,ИТН не била партия на протеста,а сега ,видите ли била най голямата!Двете ДБ и ИБГНИ нямат толкова гласове колкото ИТН! И какво следва?............
  • 90 Смяях

    14 7 Отговор
    Диван бабаите не ставаш за политик !!!!!
  • 91 На море

    11 3 Отговор
    Еха с наслада след една година ще си казваме помните ли ги ония.... а след още една ще имаме повече спомени от НДСВ отколкото за сектата
  • 92 изрод от ГЕРБ

    5 4 Отговор

    До коментар #77 от "дрон":

    Ще ги биете и ще изчезнат на куково лято!!
  • 93 Ще те уредя в Психодиспансера

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "ЧАЛГАРИ загазихте":

    Искаш ли? Там задавай въпросите си.!
  • 94 Учин

    9 3 Отговор
    долски тълкувания ! Безпочвени !
  • 95 Пиши с Фактъ

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "дам":

    А не с фантазии..
  • 96 И ОТНОВО8434

    3 1 Отговор

    До коментар #40 от "Недоволна":

    Нищо няма да се закрива!Тепърва ще си още повече недоволна!
  • 97 Продай България

    6 2 Отговор
    Всички от Гроб и Продай ги е правил Бойко родила Мустафа плаща Серос кръстник Гаргамел
  • 98 изрод от ГЕРБ

    8 8 Отговор

    До коментар #9 от "Светлина":

    Дончева вече е политически труп!
  • 99 Айде и ти сега

    9 6 Отговор
    Станиславееей, колко пари имаш дса връщаш малее, сега и сметката за делото за кевета ще поемеш... гласувайте 50 лева субсидия докато сте там че няма да стигне кеша да се разплатиш... кабеларката не струва и един железен лев

    Коментиран от #107

  • 100 Продай България

    8 7 Отговор
    Новите протестъри Ристо,Гаргамел,Прокопа стари приватизатори Серос плаща на лов за лапнишарани
  • 101 изрод от ГЕРБ

    6 5 Отговор

    До коментар #84 от "дам":

    Не може партия с най много депутати да е патерица бре! Пиши поне по грамотно!
  • 102 Диктатор

    8 4 Отговор
    Слави раззбра, че никой няма да се съгласи да слуша и изпълнява и започна план Б. Да отстрелва всички малки партиики които му се пречкат. Изправи се е отстреляна, сега ще дойде ДБ. Очакваме новият сценарии. Много скоро. А целта е 121 депутата.
  • 103 LOSHIA

    3 4 Отговор

    До коментар #88 от "Хуарбуса":

    СЪНИЩА.......БЛЯНОВЕ В МЕЧТИ .......БЪЛНУВАНЕ.......И КОШМАРИ!
  • 104 Българин

    10 6 Отговор
    Славуне, иди да си напудриш нослето и се скрий някъде. Чеп за зеле не ства от тебе.
  • 105 И ОТНОВО8434

    6 2 Отговор

    До коментар #74 от "Славие":

    С тази куха и празна опорка постигаш ОБРАТЕН ЕФЕКТ,НИЩО ПОВЕЧЕ
  • 106 Истина

    9 6 Отговор
    Все някой му е виновен на него! 2 пъти не можа да направи правителство!!!

    Коментиран от #116

  • 107 И ОТНОВО8434

    6 5 Отговор

    До коментар #99 от "Айде и ти сега":

    Не му бери грижата на Станислав,помисли за себе си.

    Коментиран от #112

  • 108 Кирчо ксерокса

    4 9 Отговор
    Мдaa, вcичкo cи идвa нa мяcтo - ceктaнтитe чупят тъпoмeрa зa пoрeдeн път мутитe ce рaзглoбявaт нa cъcтaвни чacти - хoрoшo... Фaтмaкa caм щe cи ритнe cтoлчeтo cкoрo... Боцик е понатежал и не е във форма мам какви топки му вдигат всеки ден - няма да ги пропусне
  • 109 пунчо

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "хаджигенчов":

    Славчу - ПРЕЗИДЕНТ, Тошиту - ПЪРВА ДАМА, Хаджигенчо - ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Бабикян - МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО, Мая - ПРЕМИЕР, Христо- МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО, Дончева - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ................... И ШЪ ЦЪФНЕМ , И ШЪ ВЪРЖЕМ
    УСПЕХ БУДНИ БЪЛГАРИ!!!!!!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 И ОТНОВО8434

    4 2 Отговор

    До коментар #88 от "Хуарбуса":

    Кой ще се яви на избори и коя ще е първата политическа сила решават други,А НЕ ти!!!!!!!!!
  • 112 Айде и ти сега

    2 4 Отговор

    До коментар #107 от "И ОТНОВО8434":

    Все ми тая за татуирания импотент... а за себе си и близките се грижа ежеминутно а не чакам поредния морален стожер да ме оправя - пробвай и ти не е забранено да разичташ на себе си
  • 113 болен мозък

    5 4 Отговор
    Тя Дончева убаво , но ти Чалга направо го уби ИТН-то , ама нали си ги водите лични , частни, можеш да си го и затриваш . Язък за балъците дет се включиха в това ти шоу.
  • 114 Няма място

    10 5 Отговор
    Такива като Дончева, Манолова, "ген." Атанасов и още две трети от групата на ДБ просто нямат място в Парламента. Те са си от статуквото и са играчи можещи само едно - да живеят на гърба на Народа !
  • 115 ИТН

    10 9 Отговор
    ИТН извадиха наяве това, което всички знаем отдавна - всички политици с "опит" са за боклука. ГЕРБ, ДПС, БСП, ДБ и ИБНИ - всички са корумпирани лъжци. Разбира се, че тези мазни хиени ще изкарат ИТН виновни за всичко и ще искат да ги изхвърлят от политиката, защото им развалиха софрата. Кой лъга и краде 32 години? Не бяха ИТН, защото те сега влязоха. ВСИЧКИ останали са били във властта и имат черни точки до имената си. Нарооодеее, събуди се! ИТН може и да се провалят, но в момента само те са чисти и само те заслужават шанс. Другите ги знаем. ДБ може би до някъде вдъхваха доверие, но след като вече провалиха два анти-ГЕРБ мандата и открито заявиха, че са готови да преговарят с тях, работата е ясна. Гласувайки за ДБ гласуваш за ГЕРБ. Другата алтернатива са БКП и сателита им ИБНИ. Еми предпочитам да гласувам за котки в чували пред тези два варианта. ИТН до дупка!

    Коментиран от #127

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Битка за складове

    4 3 Отговор
    Тез какви локуми разтягат пак там..наддаване правят за партията на тоз ли?.. Как Дончева ще наддава срещу олигарсите на герб много ми е интересно?..ей не сме чак толкова прости нали така

    Коментиран от #122

  • 118 Стига бе

    5 0 Отговор
    При десет човека ходила само еди се обади.Другите дали прибраха парите.
  • 119 Абе..

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе Тоа":

    Б0ку го боцкаха с предпазител на иглата, то по рождение си е така, не е от ваксината.
  • 120 Гроздан

    5 4 Отговор

    До коментар #116 от "Антитрол":

    Е те соросоидите са при Слави. Нали Гроздан Караджов шефа на отворено общество беше техен министър. Какво искате повече Слави е взел доста пари от Сорос да го издигне.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Мисли ни

    2 4 Отговор

    До коментар #117 от "Битка за складове":

    за негови фенове, но явно бърка....
    Чалгарозазията е масова но все още не е 100%, както му се иска на чалгаря...

    Коментиран от #130

  • 123 LOSHIA

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "Българка":

    СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! СТРАХ! И ЗЛОБА НЕ ЛИПСВА В СТРАХА!!!!И правописни грешки също!
  • 124 грую

    8 1 Отговор
    А бе може ли някой да обясни какво точно прави Дончева в офиса на Радостин Василев??? Вие луди ли сте или на луди се правите????

    Коментиран от #133

  • 125 Стамат

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    Чудесен коментар . Браво
  • 126 Славчо

    2 1 Отговор
    "цепят" се дърва с брадва! Да "раздели" би било по-точно литературно!

    Коментиран от #152

  • 127 Мафия

    6 6 Отговор

    До коментар #115 от "ИТН":

    ИТН като изпечени крадци викат дръжте крадеца. Та Слави беше пръв приятел с Васил Иванов той му подари бизнес с БМК. После слави се обвърза с Илия Павлов, после с Доган. Слави все се търка в мафиотите сега изведнъж като видя че няма да го зачитат за голям мафиот и да изпълняват каквото каже реши да ги отстреля един по един. Първо захвана БСП, сега Изправи се, скоро ще има мощна атака срещу ДБ. Целта е всички да бъдат застреляни и да може мафията да си вземе своето.
  • 128 100perа

    7 6 Отговор
    Слафффчоу,
    За разлика от теб, някои сме чели повечко и например знаем, кои са 19-те принципа на пропагандата на Гьобелс, в основата на които са 5-те принципа на пропагандата на Хитлер. Вкл. онзи - обвини противника в това, което си направил ти самият. Защото атаките срещу Манолова, Дончева и ДБ са точно това - опити да бъде разцепена някоя от партиите на простеста. Атаките са реални, а иначе действията на партията ти срещу ДПС и ГЕРБ са просто пустословие в НС. Без реално покритие, просто имагинерни.
    Ходила била Дончева? Е и какво? Според теб излиза, че всеки разговор на някой "чужд" с някои от твоите е опит за разцерпление?
    Ми, да те светна - познавам няколко човека от (да го наречем така) висшия ешалон на твоята партия. Не от вътрешния кръг (сценаристите и представителите на Библиотекарите) и изобщо не е онова прелестно създание, което те придружава навсякъде, но не се показва на камерите. И редовно се срещам с тях. Обсъждаме нещата, но нито аз нито те се опитваме да убедим някого да се отцепва или да "привлича". Лошата новина за теб е, че много от тях са доста разочаровани. От всичко, което правиш.
    Втората лоша новина за теб е, че повечето от нас, българите, не сме "драги зрители", които ще седят пред екрана и ще се впечатляват от физиономията и думите ти, които напомнят за "сеансите" на Кашпировски, който в началото на прехода ни "лекуваше" от телевизора. Ти дори и за Кашпировски не ставаш.
    А третата лоша новина (за теб е новина, за останалите н

    Коментиран от #129

  • 129 100perа

    6 2 Отговор

    До коментар #128 от "100perа":

    A трeтaтa лoшa нoвинa (зa тeб e нoвинa, зa ocтaнaлитe нe e), чe cрeд Библиoтeкaритe вce пoвeчe ce шири мнeниeтo, чe вeчe cи пoхaрчeн и нe мoжeш дa им чбъдeш "пoлeзeн". Чeти Cмирнeнcки (пoлeзнo щe ти e) - Нaдoлe! Нaдoлe! Нaдoлe! В cтудeнитe бeздни cлeзни, къдeтo тeлa пoлугoли ce гърчaт крaй чeрни cтeни...

    Коментиран от #139

  • 130 И ОТНОВО8434

    6 5 Отговор

    До коментар #122 от "Мисли ни":

    Феновете на Слави не са само чалгари,както ти ги наричаш.Повечето са стойностни и интелигентни хора.Самозаблудата си остава за тебе и такива като тебе!!!

    Коментиран от #136

  • 131 Това

    6 7 Отговор
    е истината Слави! Описал си я точно! Ние също виждаме всичко това!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Българка

    6 6 Отговор

    До коментар #124 от "грую":

    Защо да не Дончева в офиса на Радостин Василев? Да не би всички от ИТН да са в карантина за депутати от други партии, с изключение на сарайските пратеници от ДПС и ДС?
  • 134 Това е полжението

    6 0 Отговор
    Кукловодите правят същото което правеха 2013 година.. Убеждават ни че народа няма думата и само бандитите на герб и дпс са способни да управляват..ако някой си мисли че чистка сред политическият елит ще протече мирно и тихо да сваля розовите очила навреме..тия хора са генерирали ресурс за поколения и в момента са в окопите с каските..и случайно руските и турските служби им правят компания
  • 135 Да ти светна

    4 4 Отговор

    До коментар #48 от "ФАКТ Е":

    Не е страх,а логика.Както всички се обеденихте от злобата срещу ГЕРБ и плюете нон стоп срещу ББ,така ще продължите по инерция да гласувате срещу собствените си интереси.Не разбрахте ли,че някой ви използва за ФОН на новия проект.Първо ви обедини,изваждайки ви на площада,после ви изпокара,и сега ето... едни симпатични ,млади ,харвардски възпитаници.Мога да ви кажа само,че сте употребени и скоро ще ви захвърлят.Ха ха ха.
  • 136 100perа

    6 4 Отговор

    До коментар #130 от "И ОТНОВО8434":

    Разбира се, точно така е. Проблемът е, че самият Слави не го разбира и си въобразява, че може да ги манипулира непрекъснато и при това - за дълго. Това е противоречие, което той не може да разреши. Те подкрепят не толкова Слави, а декларираното от него намерение да се бери със статуквото (не системата). Но, когато думите не се покриват с дела, а делата са в стила на Борисов и ГЕРБ ...
    Но и не отричам, че Слави Трифонов е по-умен от Бареков. Но с малко, твърде малко. Особено в бизнеса, наречен "политика".

    Коментиран от #153

  • 137 Да бе!

    4 1 Отговор
    Все едно слушам Борисов. Винаги някой друг е виновен. А той проваля промяната в България.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Радостин

    2 2 Отговор
    Той тоз ли е Радостин..чудно ми е как отиваш при това лай.о и почваш да му говориш за сериозни работи..айде къш..поредното камикадзе на българската сцена
  • 141 Бамбука

    2 4 Отговор

    До коментар #139 от "LOSHIA":

    Абе ти Тошко или Слави си ? Еднакво глупави и двамата.
  • 142 100perа

    3 3 Отговор

    До коментар #139 от "LOSHIA":

    :)))
    Страх - от какво? От ИТН? От ГЕРБ, БСП, ДПС, ДБ, ИБГНИ, от онези смешници от Атака, НФСБ, Воля?
    Или от "новия" проект на Петков? Който трябва много спешно да бъде създаден за да подмени провалилия се проект Слави Трифонов на предсрочните парламентарни избори през пролетта на 2022 г.?
    По-добре се поинтересувай, какво е предизвикало паниката на Слави Трифонов, изкристализирала в извършваната в момента чистка в собствената му партийка...
    Впрочем, продължавай да се надяваш - няма лошо. За Слави Трифонов де. Все ще е една овца повече в кошарата.
    :)))

    Коментиран от #144, #155

  • 143 Много ясно и разсъдливо

    4 1 Отговор
    Много резонни въпроси. Много точни разсъждения по отношение на "матряла", който се възбужда от наслада когато го наречат с точната квалификация. Гласувайте отново за статуквото - за старите и поотупани и гримирани лица и ще получите още от същото и в по-големи дози!
  • 144 Ами

    4 1 Отговор

    До коментар #142 от "100perа":

    хубаво си изредил този и онзи, ама забрави смешника и продажника копейкин и подлеца божков!

    Коментиран от #145

  • 145 100perа

    5 0 Отговор

    До коментар #144 от "Ами":

    Вярно е. Пропуснал съм ги. Не е съзанателно. Както пропуснах и Каракачановото ВМРО (или МВРО) и Гоцевото АБВ...
    Но пък и не можеш да ги изредиш всичките. Толкова са много, че не може да ги запомни човек - май само партиите са над 150. То, не е и необходимо да ги изреждам всички.

    Коментиран от #147, #148

  • 146 Смеехте ни се

    0 7 Отговор
    Подигравахте ни се че сме лоялни симпатизанти на ГЕРБ ,наричахте ни прости калинки и с разни други тъпи епитети ни слагахте под един знаменател.Е...каква стана тя?! Не камъни,а цели павета хвърчат в противниковите отбори.

    Коментиран от #150

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 100perа

    7 0 Отговор

    До коментар #146 от "Смеехте ни се":

    Глупаво е да си въобразява човек, че когато две-три банди се избиват помежду си, поне едната от тях е "добра". Свестни и дори "морални" престъпници има само в американските и руските филми.
    Това, че някои от анти-герб активистите не са стока, съвсем не означава, че ГЕРБ е свестна партия...

    Коментиран от #154

  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор

    До коментар #88 от "Хуарбуса":

    олигарсите диктуват правилата на играта а троловете и избирателите са трамплин
  • 152 Не само

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "Славчо":

    Цепят се и ду.пета. Обаче на Татяна г.за е голям. Здрав х.й трябва..
  • 153 И ОТНОВО8434

    5 1 Отговор

    До коментар #136 от "100perа":

    Трудно ще убедиш когото и да било че, системата не е инсталирана от статуквото.Слави отдавна е преминал възрастта,която би му позволила да си въобразява че ,ще отстрани системата с партиите на статуквото като Герб,Бсп,Дпс ДБ и ИБГНИ! Неговите избиратели също не страдат от подобни въображения! А сравнението ти на Бареков със Слави е крайно не уместно!Не бих използвал други думи само от благоприличие.

    Коментиран от #160

  • 154 Смеехте ни се

    1 6 Отговор

    До коментар #150 от "100perа":

    Доста объркано си го написал.Във всеки случай,аз мисля,че човек трябва да отчита и хубавото направено при управлението на една партия,а то не е малко при управлението на ГЕРБ. Българинът обаче,мрази да е признателен и благодарен.На мен например,често ми се налага да пътувам по пътищата на страната,и знам какво беше ПРЕДИ Борисов.Винаги всичко може и по-добре да се направи,но аз съм далече от мисълта,че някой като дойде на власт,ще спре да оправя СВОИТЕ хора и ще стане алтруист.Важното е да вървим напред.При ББ бяхме тръгнали, а сега всичко се ЗАБАТАЧИ.

    Коментиран от #158

  • 155 LOSHIA

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "100perа":

    Кои са овцете и къде е кошарата, вече е очевадно!Страх ви е че ,ще се провалят плановете ви за подмяна! Но промяната ще се осъществи,дори и ако се наложи с други средства !Това иска новото поколение и затова излезе по площадите
  • 156 Слави,

    4 1 Отговор
    Особено за, тази, няма какво да, се каже, една безопасна игла, която вече от възраст,не може да,, дърдори,, както преди...!

    Коментиран от #157

  • 157 По важно

    3 1 Отговор

    До коментар #156 от "Слави,":

    е кой обслужва! А следите водят към прокопиев!
  • 158 100perа

    9 0 Отговор

    До коментар #154 от "Смеехте ни се":

    Винаги има две мнения - за полупразната и полупълна чаша.
    На сайта на Световната банка можеш да намериш нарастването на БВП на България по проценти през годините.
    Статистиката за времето на управлението на ГЕРБ (от 2009 г. насам) не е никак утешителна: максималното нарастване (връх) е било 3.99% през 2015 г. Минималното - е минус 4.15% през 2020 г.
    За сравнение, от 2000 г. до идването на ГЕРБ, миним. прираст е бил 3.81% през 2001 г., най-висок приста е през 2005 г. - 7.15%, а иначе е бил винаги над 6%. При това, периодът на управлението на ГЕРБ е характерен с масовото наливане на фондове от ЕС. Защо е така? Единственият смислен отговор е, че другите са крали и грабили по-малко, а ГЕРБ просто са шампиони в това крадене.

    Коментиран от #163

  • 159 Чук и Гек

    3 4 Отговор
    Всичко, което Дончева казва за ИТН е самата истина, без илюзии и украшения! Всъщност, защо се налага дончева да ви търси един по един и да ви убеждава, белки свършите някаква работа вече два провалени мандата! Щяха уж да чегъркат, пък не търкат! Оллелеееее, ужаст! Баба Татяна ни кара да правим правителство!
  • 160 100perа

    1 2 Отговор

    До коментар #153 от "И ОТНОВО8434":

    Отдавна съм минал възрастта, да се опитвам да убеждавам в нещо, по комсомолски пламенните защитници на поредната върховна кауза.
    Както виждам, не ти харесва системата. А Слави искал да я променя, но нямало да стане с партиите на статуквото.
    Само не разбрах, с каква система на държавно устройство искате да замените парламентарната република (парламентарната демокрация) - с президентска република, с монархия, с конституционна монархия, с племенно-общинен строй или нещо друго сте изобретили?
    Щото има разлика между статукво и система, нали?
  • 161 Богат набор

    3 0 Отговор
    Американците от много отдавна имат методология за прогнозиране бъдещи поведения на обществено-политически субекти. Обобщено събират в бъазъа данни миналите поведения на субектите и после ги екстраполират. Колкото повече емпирични данни за минали поведения съберат,толкова по-точна е прогнозата за бъдещото им поведение. Кака Донча и Маямата имат богат набор от минали поведенчески случки - Ванко1,Костинброд,Галевците,Пеевски,джугане пари от Черепа,изнудвана на Корнелия,подвиране за Омбудсман,съвети
    ИТН да обещават,ама да не изпълнават....,сигурно някоя случка изпускам. Тия случки обаче са достатъчни да се укстраполира и познае поведението на тия две свраки - на всеки се подвират,всекиго оплюват като политически брокерки....Остап Бендерки.

    Коментиран от #162

  • 162 Миии

    1 3 Отговор

    До коментар #161 от "Богат набор":

    Всички виждаме колко точна беше прогнозата на САЩ за поведението на политическите субекти в Афганистан. След като са събирали данни в продължение на над 20 години.
    Мнооо са точни!
    А и за Боцко са събрали достатъчно - помним шифрограмата от Укикилийкс, в която посланикът им казва - криминален тип, но може да бъде използван в наш интерес.

    Коментиран от #164

  • 163 Аз пък

    0 2 Отговор

    До коментар #158 от "100perа":

    Аз пък помня,че от БСП връщаха пари от еврофондове.Защо е така?Защото ги мързи да направят нещо смислено,от което нямат много лична полза.Европейците все пак проследяват пътя на парите,малко или много.Има поговорка:"Като искаш да свършиш нещо,намираш начин,ако не искаш да го свършиш--търсиш си причините ми пиши проценти.Кажи ми с думи прости,няколко големи проекта,изпълнени преди ГЕРБ. След 89 год.
  • 164 Иначе

    2 0 Отговор

    До коментар #162 от "Миии":

    Методологията е валидна за изследване на политически процеси и поведения в мирно време и при назряване на въоръжен конфликт. Започне ли въоръжена борба политика и война се омесват и методологията не важи. Това изрично се подчертава още в началото на изучаването и. За Боцко познаха още по времето на Уикилийкс и успешно го използваха докато носната кърпа се прокъса от употреба. Иначе за Афганистан си прав - американците се провалиха.
  • 165 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ПРОТЕСТТИТУИРАЩИТЕ СА РАЗОЧАРОВАНИ !!! ПРЕТЕСТ ТИТУИРО ВОЖДОВЕТЕ СЕ ОКАЗАХА : ГАНЬОВ ХАДЖИ ; МЯУАЙА ; МИС ПИГИ-МУЛТАК И БАМБУКЯН -НЕДОКЛАН + КОЙ ОТ ИТН ????? + КОЙ ОТ---"Дай Бе --Де Бе - ДайБе" ????? ПОЛИЦАИТЕ БЯХА НАЙ- ЖЕЛЕЗНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ - ДРУГИТЕ БЯХА ПРОТЕСТИТУИТЪРИ -И БОЖКОВИ !!!!!!!
  • 166 аз съм Веска

    2 0 Отговор
    Ако само това беше вярно , Мишо още щеше да си е в ЦИК
    , и нямаше да има там " смяна на караула " !
    АКО САМО ТОВА БЕШЕ ВЯРНО , НЯМАШЕ ДА СМЕНЯТ БОРДОВЕТЕ НА БАНКИ .
    СИТУАЦИЯТА ОТГОВАРЯ 100 %,НА ПАЗАРНАТА НИ ИКОНОМИКА .
    ТОВА С ПРЕБРОЯВАНЕТО СЪЩО Е МНОГО ИНТЕРЕСНО .ЯВНО СЕ ЗАПОЧНА ВОЙНАТА ЗА МЪРТВИ ДУШИ .
  • 167 достойнство

    2 2 Отговор
    ДОКУМЕНТИРАН ОПИТ ЗА ПОДКУП НО ТРОЛОВЕТЕ ТУК ТОВА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА.СЛАВИ ТРИФОНОВ Е КАТО УТРИННА РОСА В СРАВНЕНИЕ С ДЪРТИТЕ КОРУМПЕТА МУТРЕСИТЕ ДОНЧЕВА И МАНОЛОВА.
  • 168 Мръснаа

    2 2 Отговор
    защото участват мръсници като теб и недодялан Тошко.Предатели долни,с компромати ще си правиш имидж.Имаше някой от протестните партии който не оклеветихте.Ти за бунаци ли не вземаш бе СЛАВЧО-ПРЪДЛЕТО.Видяхме те по-долно изчадие от Борисов се оказа Омаскари служебни министри с подкрепата на ГЕРБ,сега Дончева,защото ви показва истинското лице,не че вие направихте премного да ни се представите.Никаква работа не свърши мутро,само угоди на спонсорите си негодник.
  • 169 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    СЪМНИТЕЛНА Е . ОБХОЖДАЛА ГИ Е ЕДИН ПО ЕДИН , КАТО СЕЛСКА ВИЗИТАРКА . АКО Е ВЪПРОС НА ПРЕГОВОРИ , ЩЕ ПРЕГОВАРЯ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ПРЕГОВОРИ В ИТН .
    НЯМА ЗА КАКВО ДА СЪЖАЛЯВА ТАНЮХАТА .
    ВСИЧКИ СА " ВЪН " .
  • 170 7335

    2 0 Отговор
    тези анархисти от ИТН за половин година нямат казано едно прилично изречение,пък какво остава и да бяха взели мандат,който им бе предоставен на два пъти .сега и президента се включи в съсипването на държавата.сметката ще я плащаме накрая пак ние.
  • 171 JEFF

    1 1 Отговор
    Айде бе, голям майстор трябва да си , за да разцепиш нещо , което по принцип е с много цепки . Сбогом ИТН !