Last news in Fakti

22 Септември, 2021 12:43 7 032 69

Кой кого вози?

  • божидар чеков-
  • има такъв народ-
  • проект-
  • статукво-
  • партии

"Има такъв народ" е траен политически факт, а не нечий проект

Кой кого вози? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ИТН допуснаха грешки, но те са нови в политиката и бяха изненадани от двумесечния "барабанен огън" срещу тях, от страна на "опитните" политици. Този факт показва от само себе си, че ИТН са най-голямата заплаха за статуквото. Защо? По простата причина, че не са получавали пари от чужди фондации, не са ползвали държавни средства и облаги. Не са били на курсове при Сорос. Не познават интригите, разиграващи се обикновено в кулисите на властта. Между тях има красиви и по-малко красиви. Много интелигентни, но и самоуки. Едно е сигурно, претенциите им са много по-скромни от всички техни колеги и опоненти.

Бие на очи, че новопристигналите в политиката Кирил Петков и компания веднага нападнаха именно ИТН. След това се обявиха за "центриска" политическа сила, готова да "говори с всички". Не е далеч времето, когато партиите на протеста се нахвърлиха върху Слави и неговата партия, че са в съгласие с ДПС, че преговарят с БСП, че работят за ГЕРБ. Нито едно от тези твърдения не бе потвърдено. Днес никой не обвинява Кирил Петков, че отваря вратите си за диалог с "всички". Не само това, кречеталото Мая дори му се предлага. Само слепец не може да види, че колкото и да тръбят, че са с нов морал, принципи и изисквания, Кирил и неговите хора, подавайки ръка на "всички", канят на трапезата интригантите, службогонците и нагаждачите, които мечтаят за пенсия в парламента!

За конкретна борба срещу феодалната власт на ГЕРБ - нито дума! И колкото повече ситуацията изглежда объркана и пълна с неизвестни, едно е ясно - ИТН с всичките дефекти и грешки е огледало на обраното и измамено българско общество. Срещу огледало, колкото и да плюваш, не можеш да промениш нищо.

"Има такъв народ" е траен политически факт. Той не е "проект" на никого. Появата им е спонтанна, заредена с гнева на обикновените хора. Тактиката и стратегията са науки, които не познават, но ще ги научат. Никой не се е родил с диплома. Няма съмнение, че с времето кадрите ще се подобрят. Ще се появат и нови. Каквито и усилия да правят платените политолози за да умаловажат влиянието на ИТН, подкрепата към тях няма да спре.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо

    54 54 Отговор
    е нужно да се коментират покойници ?

    Коментиран от #32

  • 2 Последния Софиянец

    66 51 Отговор
    ИТН така и не разбраха че хората искат работа,а не плюене по всички.Кирчо добре прави като не отвръща на провокации.

    Коментиран от #17, #20

  • 3 честен ционист

    22 22 Отговор
    Не знам кой кого вози, ама дуайенът намаза най-сериозна пенсия от цялата патаклама.
  • 4 ГЕРБ

    65 63 Отговор
    По нагли простаци от итн няма на света.

    Коментиран от #23

  • 5 гражданин

    62 44 Отговор
    и ние ще ги чакаме да се учат така ли, за наша сметка, и ще ти четем статиите, които ти ще пишеш и изпращаш периодично от уредената Франция
  • 6 гадно

    68 53 Отговор
    ИТН ще изчезнат като НДСВ простотията и наглостта им изяде главите.
  • 7 Нискостеблена Гладкомозъчна печена 🎃

    50 48 Отговор
    Никога повече итн, кукловодите на Ахмед Демир Доган.
  • 8 Изяви на Слави

    46 38 Отговор
    ИТН имат един проблем, Слави. Този модел с Бойко в главната роля е най-опротивелият в момента. Ако нямаш слабо място, няма как да те ударят, въпреки канонадата. Слави обаче е повече от слабо място, той е застрашителна пукнатина. Да си помислят, но нямат много време.
  • 9 Хрътката

    23 46 Отговор
    Жалки хорица, начело с това бабе.
  • 10 Горски

    46 48 Отговор
    Нищо трайно няма в ИТН! - Ще си заминат така както дойдоха! И това, което ще ги затрие е арогантността и тоталната некомпетентност. - Не са нищо по- различно от ГЕРБ. Лично според мен на по- следващите избори тотално ще отсъстват от парламента.
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 40 Отговор
    ИТН излъгаха гласоподателите им х
  • 12 Всичко е наред

    11 37 Отговор
    Бабето с ченето.
  • 13 Просто човек

    29 39 Отговор
    И.т.н. са абсолютни предатели!

    Коментиран от #24

  • 14 Един

    56 18 Отговор
    Тая статия, колкото и да звучи като платен PR, има много вярно, за което "калинките" по тоя сайт само плюят, ама то акъла не е язовир, че да се пие от него

    Коментиран от #58, #67

  • 15 помисли

    66 27 Отговор
    ИТН може да са всякакви, но предпочитам тях вместо всякакви НПО-та, Продай България и разни такива. Спонсорирани от Сорос и Краварите, ваксинации, гей бракове и фронтова държава срещу Русия. Слави може да е чалгар, простак и какъв ли още не, но едно е доказал ! Че милее за Родината и е Родолюбец, за разлика от едни други Мравояди.

    Коментиран от #51

  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 23 Отговор
    КИРИЛ ПЕТКОВ
    АСЕН ВАСИЛЕВ
    НДСВ2
  • 17 гадно

    40 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Стига с тоя Кирчо, ставаш банален и започваш да му вредиш не го ли чувстваш???

    Коментиран от #50

  • 18 Херо мусттафа

    17 46 Отговор
    В ИТН са само прости хора. Както и в ГЕП.
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    37 2 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ
  • 20 Антитрол

    43 14 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А Кирчо много добре прави като казва че няма проблем да работят с ГЕРБ само чистосърдечно да си признаели грешките - веднага герберските тролчета спряха да плюят по Кирчо (за разлика от ИТН)

    Кирчо много добре прави че няма програма на партията си (каква ще е външната политика, Северна македония, Истамбулската конвенция СЕТА) че да излъже повече народ.

    Кирчо много добре прави че не казва от къде е финансирането на партията му.

    Абе все хубави работи - резултата ще е коалиция с ГЕРБ и пълно затриване на България - може и официално краварска колония да станем.
  • 21 мнение

    31 24 Отговор
    ИТН не заиграха по свирката на Козяк и мигновено попаднаха под фекалния водопад! Станаха ми симпатични с независимостта си! Сега ще се очистят от лумпените и ще са фактор!
  • 22 А василел гелосан

    38 2 Отговор
    Защо няма никой корумпиран политик в затвора през всичките тези години?

    Коментиран от #34

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 18 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ":

    така си е а и ЧАЛГАТА не е КУЛТУРА а пощлост
  • 24 Антитрол

    32 15 Отговор

    До коментар #13 от "Просто човек":

    За герберчетата ИТН наистина са предатели - загубиха властта но не направиха колиция нито с ГЕРБ нито с ДПС - пълни предатели.

    Виж Кирчо и Христо Иванов обещаха коалицийка - те не са предатели и ще върнат Буци на власт. Бонус е че станем и краварска колония официално.

    Коментиран от #25

  • 25 Всичко е наред

    11 11 Отговор

    До коментар #24 от "Антитрол":

    А ти искаш да станем китайска колония.

    Коментиран от #27

  • 26 Петьо Петров

    30 12 Отговор
    Единствената грешка на ИТН е в техния председател Тошко Йорданов,иначе са на прав път.Задайте си въпроса,защо всички взеха да ги оплюват,и защо всички лансират и лустросват Петков и компания.Може да се направи само един извод за почтените и непочтените.
  • 27 Антитрол

    25 4 Отговор

    До коментар #25 от "Всичко е наред":

    Не искам нито руска нито американска нито китайска колония да сме - искам България да е независима държава която да е управлявана от българи които милеят за родината си.

    Толкова ли е трудно за соросоидчетата да не лижат чужди за.ници.

    Коментиран от #30

  • 28 причините са видими

    24 22 Отговор
    Толкова е простичко. Защо търсим под вола теле ? ИТН просто се самоубиха. Те не излязоха от шоуто, нито от образа на комици, които гаврейки се с другите, смятат, че предизвикват симпатии. Чудовищното високомерие и арогантност на Слави, Тошко, Балабанов, Филип и др. не би могло да работи за тях. Как да стане, как човек да аплодира някакво нагло изказване, някакви тайнствени интервюта - монолози, как да
    харесаш заяждането с другите, липсата на диалогичност, и изобилието на ултиматуми. И най- вече пълното отричане на всичко случило се, преди те да се появят на политическата сцена. Пълна липса на обективност. Така, че единствено, огромната им самонадеяност ще срине рейтинга им - ищо друго.

    Коментиран от #31

  • 29 4554

    20 8 Отговор
    Самия факт, че Ппосрания Софиянец е фен на Кирчо е много показателен.

    Коментиран от #35

  • 30 Нова книга

    11 4 Отговор

    До коментар #27 от "Антитрол":

    Сам човек е само до тоалетната.

    Коментиран от #33

  • 31 Антитрол

    21 10 Отговор

    До коментар #28 от "причините са видими":

    Така така - друго си е Христо Иванов който съвсем смирено и не високомерно заяви че няма проблем да направи коалиция с ГЕРБ - ех излъга избирателите си обаче смирено, всички компромати срещу ИТН излязоха именно от него защото не му дадоха министерски кресла - че той за това е в парламента.

    Значи лошо "чудовищното високомерие" обаче изобщо не е лошо да върнеш ГЕРБ на власт, изобщо не е лошо да си напазаруваш няколко депутата. Браво
  • 32 ВИК

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    Бегай да пиеш от язовиро!:) Доволен че останеш!:)
  • 33 Антитрол

    20 6 Отговор

    До коментар #30 от "Нова книга":

    Нали не щяха министерски кресла а ги интересуваха само политики, Хаджигенов даже каза че не иска да е депутат.

    Е това е върхът на политиката - да излъжеш избирателите си само и само да си на власт. Браво продължавайте да гласувате за "партиите на протеста" против ГЕРБ които ще върнат ГЕРБ на власт и оплювайте тези които наистина са против ГЕРБ.
  • 34 бечев

    9 12 Отговор

    До коментар #22 от "А василел гелосан":

    Слави от Учения дол веднага в затвора!

    Коментиран от #62

  • 35 Римлянин

    7 2 Отговор

    До коментар #29 от "4554":

    За тоя нищо лошо!:) Ако, не е той няма кой да пише глупости във форума!:)
  • 36 Абсолютно вярно

    15 1 Отговор
    авторе! Не е грешка обаче, че не отговарят по същият подъл начин като останалите! Да плащаш за лъжи и манипулации, не е правилното, за да е грешка на ИТН, че не си служи със същите методи! Иначе в останалото си напълно прав!
  • 37 Ха ха ха ха ха ха

    11 14 Отговор
    И Слави си пусна мисирки да го спасяват. За умрелите- или добро или нищо. В случая- нищо
  • 38 Ит.н. умря, спомина се...

    13 15 Отговор
    Залезна преди да светне....
    Мдаааа.... ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА... слафчовци, тошковци и т.н. бавно но сигурно се оттичат у канало... предадоха протеста и народа и изпълниха прилежно заръките на ГЕРП и ДПС!!!!
  • 39 аз съм Веска

    9 4 Отговор
    БИЛ ПЕТКОВ ГОЛЯМ ГЕРОЙ ,
    САМ И СРЕЩУ МИКА ,
    СЕ ИЗПРАВЯЛ ТОЙ .
    ЕХ , ЧЕ НЕРАВНА Е БОРБАТА ...
    НО ДА МУ МИСЛИ ЗА СЛАНАТА ...
  • 40 Мунчо

    16 16 Отговор
    "Малко" са се объркали Чалгаджиев и компания ИТН се оказа ИТИ
    - Има Такива Идиоти!
  • 41 Няма бира

    16 4 Отговор
    Започнат ли всички да плюят по някой, значи иска да им развали рахатлъка и веднага се замислям дали не искат да ги очернят умишлено. Всяко тяхно действие и бездействие се подлага на обстойна дисекция и критика. Ок, хората не са толкова глупави още.

    Коментиран от #42

  • 42 Антитрол

    15 6 Отговор

    До коментар #41 от "Няма бира":

    Ами помисли си кой финансира това голямо очерняне по медии и форуми на ИТН. Такава кампания срещу някой в България до сега не е била освен срещу президента.

    От къде ДБ намериха всички компромати срещу кандидатите на ИТН и то за 2 дни - ако аз отида да питам някой има ли офшорни компании ще ме отпратят или да се интересувам кой къде е работил и колко служители има компанията му или да почна да ровя дали някой някога е плагиатствал - ще ми трябват поне години да го установя а те го постигнаха за 2 дни. Нали ужким личната информация била тайна в БГ.

    Та за тази информация явно е имало намеса от Козяк или гербаджиите са задействали службите си.
  • 43 Ами

    19 13 Отговор
    ИТН е най стойностната партия! Факт! И да плюеш по лъжата, по не честното, не моралното, без принципното, не е грешка и не е порок, както се опитват всички подлеци да ни убедят ! А, че се налага това да се случва в политиката, говори лошо не за ИТН, а за политиката в България! ИТН им прави чест, че имат достойнството и смелостта, да осветлят всичко това! И това няма как да се случи със сладки и лицемерни приказки, защото е много гнусно всичко което са забъркали останалите!

    Коментиран от #68

  • 44 Пешо Папура

    10 10 Отговор
    Славчовите така яко ос..аха тавана, че няма до къде. Политически проект, който блесна с простотията си за миг на политическия небосклон и моментално угасна....
  • 45 РЕКЛАМА

    7 9 Отговор
    Не бях чувал за Чеков, но пише големи смешки.
    Колко траен е проекта и Т.Н. ще реши суверенът, независимо дали е политинжинерство на ДПС.
    Никой не е прокопсал с плюене, каквото виждаме в статията. Защо не се сещам за "Публикувано във факти.бг: новопристигналите в политиката Кирил Петков и компания веднага нападнаха именно и Т.Н."
  • 46 може би

    12 7 Отговор
    След големият срив, ако има такъв, Слави и Тошко ще си подадат оставките, за да може партията да се възроди. Въпреки, че за тях , в голямата си част, гласуваха млади, неопитни хора, фенове на чалгата, някои едва проходили, без интелект и образование, други - гневни на ГЕРБ и другите партии, та въпреки тези обективни фактори, тази партия може да се превърне наистина в носител на промяната, защото там има и други хора - достойни, честни и можещи. Липсва им само силата да се противопоставят на простащината, но ще трябва да изберат - или без нагляри в ИТН, или да си потърсят друга партия, заради чиито "водещи" няма да изпитват срам.
  • 47 Бамбука

    12 13 Отговор
    Колко платиха ИТН за този пасквил ? Нямали кукловоди ? Стига бе. Да не ядем рибата с люспите. Служебните министри нападнали ИТН ? Хумор и сатира и простотии. Каримански чий "мозък" е ? ИТН първи поеха ръката и подадоха същата към "статуквото" към Герб и ДПС. И кой плати за създаването на ИТН и препоръча ония "умни" министри ?
  • 48 паметлив

    12 7 Отговор
    лъскат имиджа на итн предизборно,но слави, ако си спомнsте се провали още когато боко му беше гост в шоуто!
  • 49 dron

    4 8 Отговор
    Славчу защо не се кандидатира за президент ? Ще пречупи
    статуквото и всички ще караме ферарита.
  • 50 ААА НЕКА НЕКА ДА ПРОДЪЛЖАВА

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "гадно":

    ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ДА ХЛЕНЧИ ЩО НЯМА ГЛАСОВЕ ЗА ДУО ПЛАСТИК ТО НЕ ЧЕ ЩЕ Е ГОЛЯМА МЪКА
  • 51 небрежнев

    11 10 Отговор

    До коментар #15 от "помисли":

    Какъв родолюбец е Слави, като цял живот насажда турски маанета и твърди, че са български мелодии; прави от гимнастички танцьорки и ги нарича Балет; пее на мутрите по заведенията им и после твърди, че ще освободи народа от тях...
    Слави е един от основните фактори за опростачването на нацията, а прост народ е равно на беден народ. Сега решил, че бедността ни е проблем и ще я бори от парламента, ама друг път. Да си КуКу не е достатъчно за да управляваш народа. Даже е противопоказно!

    Коментиран от #52, #53

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 И какво

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "небрежнев":

    спечели от тази глупост дечко? Струваше ли си за една монета, да се излагаш с глупости и манипулации?

    Престараваш се с цензурата! Бъдете професионалисти!
  • 54 Мутри вън!

    5 9 Отговор
    ИТН=ДПС=ГЕРБ=МАФИЯ!

    Коментиран от #55

  • 55 Не позна

    6 6 Отговор

    До коментар #54 от "Мутри вън!":

    ДБ = ПП = ИБГНИ = ГЕРБ = БСП = Възраждане = ДПС = на продажниците и предателите на България! Е това показват фактите! И тези плащат, на тъпаци за лъжи!
  • 56 Матей

    4 6 Отговор
    Да бе,да,видяхме ги що чинат,слави се изявяваше като святия дух,невидим и вездесъщ,преекспонираха ги,надцениха ги.Появиха се в резултат от неведом кадрил и менует зад кулисите,суфлираха им усърдно и се оплескаха,простото си е просто.
  • 57 XYZ

    2 5 Отговор
    Да, бе - те са просто "мечтаните" политици - груби и недодялани, некомпетентни и евентуално купени!
  • 58 Информиран

    14 7 Отговор

    До коментар #14 от "Един":

    Ти виж само кои коментари имат плюсове и кои - минуси.

    Хората знаят че написаното в статията е истина, и никой не се е "отказал" да гласува за ИТН както се опитват да ни убедят.

    Просто обикновения данъкоплатец няма време да пише коментари, а на първите 13 под тази статия им се плаща за това.

    А относно нефелните опити на НПО мафията да ни убеди да не гласуваме за единствената партия която не е крала от нас - ако жалката ви пропаганда работеше, щяхме и да сме първи по ваксинация.
  • 59 Електра

    3 3 Отговор
    Чалгарите които изджагъркваха, сега ще бъдат изджагъркани, от тези които им се кълняха във вярност, и които канеха в правителството си. Но каква и вярност и чест да се очаква, от двата крадливи и гнусни харвардски плъха на Кауна Радеф, Импекса, Галевица, Гнома, Ристю и Купона. Дори и вярната им до вчера, умна красавица Мика Зайкова, им изневери и ги наклевети...

    Коментиран от #60

  • 60 Нещо

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Електра":

    бръщолевиш големи небивалици в омразата си за някоя монета! Жалко за теб!
  • 61 боже мой

    3 2 Отговор
    Тези тримата на погребение ли са?
  • 62 ган вог

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "бечев":

    е на тия избори итн ще разбият всички,писачите да си пишат
  • 63 ган вог

    2 3 Отговор
    по -добре китайска колония отколкото индийска,не гласувам за виновните за това-дб и герб
  • 64 Абе защо

    5 3 Отговор
    не се гръмнете негодници,които вдигнахте на крака вампира от Банкя и задържахте Гешев още да властва.?

    Коментиран от #65

  • 65 Темата

    4 2 Отговор

    До коментар #64 от "Абе защо":

    е за ИТН, а не за лъжците от дб!
  • 66 костас

    3 0 Отговор
    Точно така е, и като са за промяна почтенност и морал ами да бяха започнали от привилегиите. Махнете всички привилегии, махнете имунитета им. Една заплата е достатъчна и то съобразена със средната работна заплата. Но това няма да стане защото за изминалите 30 години шепа хора забогатяха неимоверно от кражби, комисионни и огромни заплати. БКП-БСП започнаха а ГЕРБ окончателно развратиха не само политическата система но и най малката брънка от държавната администрация. Трудно изключително трудно може да стане обрат.
  • 67 123+

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Един":

    Един, не си разбрал, че чалга култура прави чалга политика!
  • 68 123+

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ами":

    ...и кое и е стойностното...? Стойки, къчове , чалъми- по налъми! Нащо куче е най- мъжко!

    Коментиран от #69

  • 69 Кое ли е

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "123+":

    Когато човек има ценностна система, веднага вижда кое е! Когато няма и да му обясняваш, няма да разбере! Поработи върху себе си! За да не вредиш на останалите!