Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 14:20 31 264 86

Веселина Томова: Идват още по-алчни типове и от тиквите

  • веселина томова-
  • продължаваме пормяната-
  • герб-
  • власт

Тоя път ви успиват по холивудски

Веселина Томова: Идват още по-алчни типове и от тиквите - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нареденият мач продуктово позициониране отдавна лъщеше, стига да имаш очи да видиш и уши да слушаш. Въпреки голеееемите „успехи“ и патосните рецитации на „прекрасните“ служебни правителства на Радев, по които с овчи възторг се прехласват всички, които отказват да виждат и да чуват, а и да мислят, резултатът е непобутване на ГЕРБ от първото място, както и качване на проценти. За целта, вместо бъдат налагани хора с истински характер и качества, отново се заложи на лигаво като желе „ново“ старо служебно правителство, което още повече ще вдигне процента на ГЕРБ.

За сметка на това, продуктовото позициониране на американците, които управляват като дървена кукла на конци Радев, „спасяват“ уж положението с брутално измамническия проект ПП на остапбендеровците, ярко свързани с Радев. Нареденият мач си върви „брилянтно“ за янките – на Радев априори му е обещан втори мандат и ще го има, другите играчи са стиснати за топките и ще извадят кандидати от кумова срама, но незастрашаващи Радев, както и проучванията показват, ГЕРБ заедно с остапбендеровците и десносектантите „в името на държавата“ и в „името на синергията с дневния ред на САЩ“ ще се вземат, а другите уж ще го играят опозиция.

Въпреки че ще им набутат капиите по разни важни властови местенца. Боко отдавна в същия тоя нареден мач е пожален и нищо няма да му се случи от това, което очакваше ехалето. Всички са в Схемата, нищо, че се ненавиждат един друг. Дори и Корнела, която не може да гледа Радев, заради предателството му, се лигави лицемерно и уж го подкрепя. Херо Мустафа купи мача, нареди го, всичко е отсега ясно. Остава само на балъците, които отиват да гласуват, да подпечатат Сделката с бюлетините си. Най-смешното е, че големия процент от тях с овчия си възторг си мислят, че идва промяна чрез ухилените измамници на Радев. Идват още по-големи алчни типове и от тиквите. Тоя път по холивудски ви успиват.

И е отчетено, че ехалето е просто тук и достатъчно наивно, че да залага винаги на предварително купен мач. Честито и на измамниците, и на избралите ги!

Веселина ТОМОВА, Фейсбук


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 134 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Е за кого да гласуваме?

    175 46 Отговор
    За теб ли?

    Коментиран от #47, #76

  • 3 Веса Водката

    215 67 Отговор
    Е подлога на ДПС.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Всеки

    142 69 Отговор
    има мозък в главата си да прецени сам , хората не са дебили , че да има нужда да бъдат "предпазени" от успиване , а такова НЯМА !

    Коментиран от #13, #72

  • 6 Обективизъм

    174 62 Отговор
    Ти пък коя си и защо не казваш нищо съществено ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 00014

    51 101 Отговор
    Аз затова и не гласувам от 20 години. Като самотна уфцъ гледам отстрани как стадото ми с вдигнати опашки се нарежда пред коча.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ????

    173 32 Отговор
    За тая пък никой не е способен! То е лесно да критикуваш и осмива, ама видяхме едни такива "мачовци" какви ги сътвориха! Като си толкова умна що не се кандидатира, вместо само да виеш! За езика ти да не говоря!
  • 11 Иво

    120 16 Отговор
    Днес са мобилизирани всички продажници.

    Коментиран от #20

  • 12 Варненец

    169 36 Отговор
    Веселина Томова е по-алчна от тиквите, /почти/ всеки неин материал е писан за рекет.
  • 13 хаха

    110 16 Отговор

    До коментар #5 от "Всеки":

    Защо? Да не би с ИТН да не гласуваха спящи? Събудиха се ама късно.
  • 14 Бандера

    89 28 Отговор
    От как умря дъртото гадже на Маджо, ген.Любен Гоцев от ДС, на Веса русофилката и остана само Румен запалката да я снабдява с компромари!
  • 15 Знаеме го и без теб това

    53 15 Отговор
    И кво?!
  • 16 Псевдоним

    75 15 Отговор
    Терена за тези избори го приготвяха още от миналата година, но нямаше как да скочат директно от Пеевски към Прокопиев и използваха Слави за трамплин.
  • 17 Морски

    135 49 Отговор
    Герберастка на всичкото отгоре нагла и тъпа,а мислеща се на много умна патка.Една от многото платени ПАТКИ който ще се опитат да обърнат общественото мнение през следващия месец
  • 18 Фин

    81 20 Отговор
    Много тъпо, ве!
  • 19 XYZ

    141 44 Отговор
    Много зла жена!
    Ние не сме овце, мадам! Май овцата си ти, защото всеки път, когато се появиш блееш с изблещени от възторг очи за любимия ти Борисов!
    Просто се махни, пречиш на хоризонта!
  • 20 дааа

    62 4 Отговор

    До коментар #11 от "Иво":

    От едната страна продажниците, от другата наивниците.
  • 21 ПСР

    117 31 Отговор
    Ох,как обърна плочата и не само!Поредната купена,но гласовита калинка в отбора"анти Радев".
  • 22 аритметика

    113 30 Отговор
    В.Томова = Ива Николова, АФЕРА = ПИК ;
  • 23 Bono

    116 24 Отговор
    От тази Кретенска дама и за семки не искам да чуя! Нейният сат цензурира написаното във форума, без да има нецензурни думи. Сашо Диков, Люба и ред други и биха дузпата, защото е нечистоплътна!
  • 24 Максим

    101 24 Отговор
    Какъв бо.лук мръсен си ти Томова!!!
  • 25 аз съм Веска

    68 8 Отговор
    МНОГО СИ НАИВНА , МЪРИ АДАШКЕ .
    БИБИ СЕ НАБУТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ , ЗА НАРИСУВАНИ САМОЛЕТИ . ТОЙ ЗНАЕ ТЕ КАКВО ИСКАТ , ТЕ ЗНАЯТ ,ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ....
    НЯМА КАК ДА ИМ СТИСКА ДА ГО ЕЛИМИНИРАТ... ИГРАЕХА СИ НА ИЗМУЗВАНЕ...ВСИЧКИ СА ПОЩУРЯЛИ ОТ АЛЧНОСТ.
  • 26 бъчваров

    80 23 Отговор
    Алкохоличка водкаджийка,че да не вони на бъчва и стар вкиснал чесън!
  • 27 Пипи Чорапчето

    109 11 Отговор
    Томова, хвърлям по едно око на Афера - ей така за спорта, да следя как върви плюенето;)
    Но да ти кажа под секрет откакто ля сълзи и сополи за ген. Любен Гоцев и откакто единствените, които не са наплюти в сайта ти са от кръжеца на Румен Петков и сие, нещо не ми се връзват претенциите ти за "истината и само истината"!

    Коментиран от #69

  • 28 ХАН КРУМ

    70 3 Отговор
    началника на секретно деловоство на всички служби в българия.всичко минава през нея. всички в българия са овце ,само тя и марков от нсо са овчарите.не си мислете ,че и е лесно.то и непрекъснато само да плюеш ,е уморително.друг въпрос, е дали е полезно.

    Коментиран от #40

  • 29 Иди си

    84 15 Отговор
    Колко ти плаща ДПС да плюеш некъдърничкоОсвен да лижеш друго неможеш Друго нещо освен алкохол има ли в празната ти гпава
  • 30 Ххх

    95 11 Отговор
    Томова, при теб няма нито истина нито обективност.От космоса се вижда че си се продала и си същатс като купчината джурналя, но освен това пръскаш нечовешка злоба и злост, омраза и кал, което е далеч от журналистическия нормален речник.А иначе си с претенции..

    Коментиран от #31

  • 31 Лично мнение

    77 15 Отговор

    До коментар #30 от "Ххх":

    Точен коментар! Съгласен 100 процента. Тя се продаде на ГЕРБ.
  • 32 Идва края

    82 8 Отговор
    Веса Аферата плюе здраво. Иска си ДПС. Срещу тях нищо лошо никога не е казала.
  • 33 Крис51

    74 4 Отговор
    Как да се довери човек на безпристрастната преценка на журналист, който е писал добри думи в сайта си само за мрачната фигура на генерал Любен Гоцев и за хора от криминалния контингент, и то след кончината им? Трудно е. Миналото лято раздаваше наляво и надясно съвети към Радев какво трябвало да направи, като на места дори е нужен превод, ако не си запознат с жаргона на подземния свят. Да, ама той не се съобрази и оттогава там се хвърлят всякакви плювни и кал по него с почти странен хъс, който не е проявявала и към ББ. Сякаш се изживява като единствения глас на истината. Не, г-жо Томова, не сте. Всеки има изконното право да следи събитията и сам да си прави изводите. Резултата ще го видим само след месец и половина.
  • 34 Анализатор

    36 14 Отговор
    Моята прогноза
    Направена на 01.10. 2021 година. Вече бях прогнозирал че изборите ще са 2 в 1. Сегашният президент ще спечели на първи тур срещу всички останали включително и кандидатът за президент професор Герджиков.
    ГЕРБ ще получи малък спад в резултата а има такъв народ по-голям и ще остане на второ дори трето място
    БСП съвсем малко ще увеличи резултата си и ще запази и дори леко може да надвиши резултата на има такъв народ
    За ДПС предвиждам запазване на получените досега резултати дори съвсем малък спад поради особеностите на техния електорат и сложността на изборите с машини.
    Изправи се ще бъдат на ръба на четирите процента с еднаква вероятност да са малко над или малко под този процент
    Петков и Василев каквото и да направят ще бъдат едни от многото.
    За всички досегашни"патриоти"общо предвиждам не повече от 3%.
    Възраждане както и изправи се ще бъдат плътно до четирите процента с голяма вероятност да ги прехвърлят.
    Предвиждам голям спад на гласове за ДБ поради тяхната непоследователност и отлив на гласове към други политически формации

    Коментиран от #80

  • 35 101010

    60 14 Отговор
    Уважаваният господин ректор Герджиков съобщи че са му необходими два дни за да каже кой го е издигнал за кандидат-президент. Опитвам се да си представя Ако той стане президент или дай си боже страната ни бъде нападната или сполетяна от природен катаклизъм колко дни ще са му необходими В качеството му на президент за да вземе решение съобразно неговите пълномощия
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мдддд

    46 3 Отговор
    За мозъчните клетки водката е като мократа гъба за тебешира върху черната дъска.
  • 39 ИСТИНАТА

    8 24 Отговор
    Точно така е, но нека си изсърбат поредната чорба... тия си заслужават съдбата!
  • 40 Хаах

    56 3 Отговор

    До коментар #28 от "ХАН КРУМ":

    Този стил и маниер на Весето е от доста години.Обикновено последиците са за здравето и психиката.От година не бях чел нещо от АФЕРА.Ама това последното е шедьовър и е признак, че състоянието и бързо се влошава.
  • 41 Чичак на 54

    41 6 Отговор
    Коя е Веселина Томова? Мога ли да я поръчам за 50 лв за пълна програма
  • 42 Смех !

    50 4 Отговор
    Тиквето е проект на мафията,която успешно прилапа всички пари от ЕС.Живеят си като бейове,а вие се къхарете ,че едва свързвате двата края.
  • 43 пппф

    52 4 Отговор
    Тая е подлога не Пеевски
  • 44 Бамбука

    54 6 Отговор
    Скрий се. Сайт който не търпи чуждо на нейното мнение е много далече от демокрация. Пълна мишка. Що не пише са шефа на ТЕЦ Варна ?
  • 45 Матей

    16 41 Отговор
    Абсолютно вярно ,в статията е събрано всичко съществено по темата,а дрънкалнишките тролове веднага се нахвърлиха.Нищо не могат да оспорят ,защото няма как,само се лигавят и сипят безпочвени нападки.Това също е показател когато се казва нещо вярно и съществено,засягащо интересите на ма-фията.
  • 46 Барман

    38 3 Отговор
    На Веса - масата и е ясно, че като те гепи някой в крачка и после може цял живот да те съветва както си иска отзад… съдба!
  • 47 Истина

    40 2 Отговор

    До коментар #2 от "Е за кого да гласуваме?":

    Тя е за ДПС!
  • 48 ДЕНЧЕВ

    16 38 Отговор
    МНОГО,АМА МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ!!!!!!!!
  • 49 Баба й

    47 11 Отговор
    Весето не знае какво иска! Според нея никой не става за нищо! Още не може да се разбере какво не харесва на Радев! Ами нека си гласува за Мутрата и ДПС-то! Разединявал нацията, а кога са били в съюз гладни и уядени, учени и неуки, злобни и добри хора.

    Коментиран от #82

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 негласувал

    18 3 Отговор
    зреете ли за бойкот на изборите,или мозъците ви са загладени и без гънки?
  • 52 Гената

    39 4 Отговор
    Този целият пасквил на варненската журналистка можеше да се побере само в един израз : -НЕ ЗНАМ КАК ТРЯБВА ДА БЪДЕ, АМА НЕ Е ТЪЙ !" Лельо Веси, тоя стил на писане, дето гребеш думите с лопатата и все препращаш публиката към футболен мач, минаваше метър в ранните години след Преврата.
    Днес народа чака възмезние за крадците и залага твърдо на тия, които им свалят гащите един по един. С надеждата да ги отправят към Бай Ставри и Киро Жарта в СЦЗ.
  • 53 тгрт

    46 6 Отговор
    Рядко неприятна личност. В сайта ѝ влизат единици, наложила цензура и трие наред, и вече сипе огън и жупел по новите от фейса. Досега атаките ѝ бяха основно към Радев.
  • 54 Обикновена Пунта Мара

    47 0 Отговор
    Добре де Томова, КОИ са Вашите ТИПОВЕ? НАЗОВЕТЕ ги най-после за да ГЛАСУВАМЕ за ТЯХ!!!
  • 55 Само това

    42 2 Отговор
    пиянде не беше се изокало... Наздраве, како. (Женският аналог на Боби Михайлов. Само аби кислорода.)
  • 56 пешо

    40 4 Отговор
    тая мисирка няма спиране , толкова злоба има в тая женица нещастна
  • 57 Коректен

    14 8 Отговор
    По принцип е права, но се надявам този път да греши. Като не можем да изберем партии формиращи правителство - избори до дупка.
  • 58 Сара

    34 5 Отговор
    Харесвах те,ама и ти се продаде като Слави на фесовете. Вече не чета Афера.
  • 59 Един от вас

    25 5 Отговор
    ... истерична ... жалка ... алкохолизирана
  • 60 Да,бе

    17 3 Отговор
    Веска сега разбрала кой идва,щото много и харесваха двете олигархични НС.НС- я не се случиха защото "новите" партии на старите кукловоди са фалшиви.Битка за власт ,да настанят техни хора където искат и да разбият службите.Няма конкурси,айде юруш и за капак г- н Спецов от Дубай,избягал преди години след като продал на безимотен,неграморен ,необразован фирма с дългове.За ББР - ясно повече нови и по големи заплати..Някой от новоизбраните да е поискал практиката на такива фирми да спре,ами не!Всички вкупом скочиха да разбиват спец правосъдието нарекли собственото си безобразие - реформа.А чии дела са там?
  • 61 Анонимен

    5 9 Отговор
    Тя казва какво лошо. А и Борисов ви каза. Мача е предрешен. А и комунистите старите бяха с Борисов, и те Радев ще спечели. Обърквате хората, аз не гласувам, но Радев ми харесва и Франгаджиите също. Много са, но моят адвокат е приятел с тях о врене оно, много от франгаджиите не са живи. Честито комунисти на бойко, преди на ТЖ дс, децата им са и те там. Те знаят данс разследващи навън децата им. Въртиопашки. Нищо не очакваме. Ако питате хора които познават франгаджиите, лошо никога за тях няма да чуете. Вие се борите за кокала, а едва ли професора. Нищо чудно БМБ да гласува за РРадев.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Болярин

    9 14 Отговор
    Успивали ни по холивудски ... харвардските измамници !
    Че те и дипломи за актьоско майсторство ли си имат ... тия смешници ?!!
  • 64 Айде

    20 2 Отговор
    Четях и статиите с интерес,но все едно и също,плюене обиди без нищо съществено и поне да има някаква дори и малка изразена позиция?!В такива банални коментари и обикновено народа прави точно обратното на това което се опитват да му внушат!!
  • 65 Стройна теория

    20 3 Отговор
    Томова, направи си труда и стани наблюдател на тези избори в която и да е секция и ще видиш как избирателят разбива на пух и прах стройната ти теория.
  • 66 Стройна теория

    18 2 Отговор
    Искам да кажа, като наблюдател, че изборите вече са общо взето честни. И никакви игри на политици или на американски и други посланици не могат да променят съдържанието на овчите глави на много от избирателите и не могат да "свирят мача". Така че, Томова, моля те, избий си от главата тези конспиративни теории - ако не са ти спуснати отгоре, нейде от Изток.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Марко

    15 4 Отговор
    От водката акъл не ти остана в главата ,само пр.ъдня под налягане,а отвориш устата ,мирише ,ех Веси ,Веси
  • 69 Аника

    17 1 Отговор

    До коментар #27 от "Пипи Чорапчето":

    До 27-колко пъти госпожата ми е трила коментари, и не само мои, които не са и удобни! И аз минавам през сайта мимоходом, само да видя до къде може да стигне злобата
  • 70 Ббб2

    14 2 Отговор
    Някой да класифицира и подреди всички писания и бълвочи,като тая,харалановци,антонии гълъбиновци и всички подлоги на бокопитека.Защото след време като ,свършат парите и обърнат плочата,да се напомни на хората ,какво представляват!
  • 71 Знаещ

    18 2 Отговор
    ТОМОВА ЗАЩО СПРЯ ДА ПИШЕШ ЗА ВАРНЕНСИЯ КМЕТ??????
  • 72 Като

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Всеки":

    гледам резултатите от изборите явно има успиване и то голямо.
  • 73 Стара чанта

    12 5 Отговор
    Весо ма, издои ли кравите нощеска ? Айде, че млеко си требе на народа ... !?
  • 74 Рая

    13 7 Отговор
    И за непредубедения читател става ясно, че Томова изпълнява поръчка за ежедневно плюене по президента. От тези й напъни нищо няма да се промени. Радев е нашия президент и ще е още пет години. А Афера загуби много читатели с тези бълвочи. А ние се досещаме, че "принципната" Томова се е продала. Как ли се гледа в огледалото?
  • 75 Анонимен

    6 0 Отговор
    От къде си сигурна
  • 76 Истина

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Е за кого да гласуваме?":

    МНОГО Е ПРАВА ЖЕНАТА,ЮРНАХА СЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТРИФОНОВ БЕЗ ДА МИСЛЯТ, И КАКВО ВАПРАВИХА , ЕДНОТО НИЩО.
  • 77 СтояноFF

    7 2 Отговор
    Ам то ние свикнахме първо хранихме гладните комунисти после други но тази шайка гладници май няма да я изхраните аз затова избягах от България преди 12 години
  • 78 Анонимен

    7 2 Отговор
    Родата на ГерджиковИ е много над всички ви. Стари български родопски фамилии са Те франгаджиите. Много са от Петково и околностите. Конкуренцията е жестока и ураганът ще ви отвее. Лично мнение, а на комунистите твърди че може да сте прави, че Румен Радев ще е Той. Интересното предстои. Но ме е яд, когато на бялото казваш черно за професора, дс сте, но весело да е и рахат да има. Нищо не очакваме от никого. Само рахат искаме от чорбаджи бкпбсп
  • 79 Бебо

    7 1 Отговор
    Лелче,от къде толкова злоба си събрала!Май още не си разбрала,че любимият ти е изчегъртън.И последен въпрос: Като спечели изборите,какво ще прави-може би кабинет?Щото се съмнявам.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Софиянка

    1 1 Отговор
    Ех Веске до тебе ли стигна Бойко да го хвалиш. Направо си е за обжалване той. А ти изчезни нанякъде.
  • 82 Абе,

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Баба й":

    Просто мутрите я купиха и стана подлога на еднокнижника ! Конкурира се с ПИК !
  • 83 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Горното писание е в типчиния стил - "Крадеца вика дръжте крадеца"!
  • 84 тиквата

    0 0 Отговор
    По информация от "брилянтен"източник разбираме,че тази изключителна разследваща "журналистка"не употребява водка.
  • 85 афера

    2 0 Отговор
    трият всеки пост против дпс, а радев, предполагам е прескочил някога и някъде веска, че бълва змии и гущери срещу него 25 часа в денонощието 8 дена в седмицата....
  • 86 Наблюдател

    0 0 Отговор
    Всъщност при всеки нов избор идват на власт все по алчни или изобретателни крадци Това обаче е последицата от наложения политико-икономически модел в България след 89 год.! Както се казва това се случва "по условие" което е заложено в сегашната Конституция, съответно която определени кръгове много си я харесват!