Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 04:56 35 742 204

Властелинът на предателствата

  • соня колтуклиева-
  • румен радев-
  • президент-
  • продължаваме промяната

Президентът Радев, издигнат от БСП за първия мандат, създаде своя подчинена партия преди изборите за втория мандат

Властелинът на предателствата - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Румен Радев е много добър в едно - да отглежда предатели и да предава тези, които го подкрепят.

Корнелия Нинова, която извади ген.Румен Радев от пенсионерския анцуг и от седенките в кварталната кръчма в ЖК “Дружба”, беше предадена най-напред от Иво Христов, началник на кабинета на президента Радев и от Елена Йончева, прессекретар на президента Радев. И двамата, въпреки съпротивата от ръководни дейци на партията, Корнелия Нинова ги направи евродепутати с имунитет и огромни заплати. Най-напред започнаха да я обстрелват от Брюксел, а от вчера вече ѝ искат оставката. Хра̀ни куче да те лае!

Президентът Радев, използвайки вътрешнопартийната опозиция, най-напред не позволи на Корнелия Нинова да подкрепи проекто-кабинета на Слави Трифонов, а по-сетне не направи абсолютно нищо за реализирането на мандата на БСП в 46-я парламент. Знам за тези интриги от самата Корнелия, разказвала съм ги в “Дискусионно студио” на Стоян Иванов и пред Ивелин Николов по телевизия СКАТ.

Президентът Радев, издигнат от БСП за първия мандат, създаде своя подчинена партия преди изборите за втория мандат. “Продължаваме промяната” изсмука хиляди гласове на трите партии и коалиции, които първи го подкрепиха за втория мандат и ревностно го защитаваха: БСП, “Има такъв народ” и “Изправи се БГ!Ние идваме”!

Президентът Радев излъга Слави Трифонов и той не направи всичко възможно за съставяне на правителство с мандата на “Има такъв народ”. Президентът Радев излъга Христо Иванов и Мая Манолова, че ще избере ДБ или ИТН за третия мандат в 46-я парламент. Целта на президента беше неговият служебен кабинет и полицейската бухалка Бойко Рашков да колят-и-бесят до изборите през ноември.

Ако аз бях на мястото на Корнелия Нинова и Слави Трифонов, щях да призова ясно и категорично привържениците си да не гласуват за Румен Радев на балотажа. И да откажа ясно и категорично подкрепа на Кирил Петков за парламентарна коалиция за подкрепа на правителство на “Продължаваме промяната”.

Не знам тези двамата дали имат характер и смелост да сторят това.

Христо Иванов подаде оставка, Корнелия Нинова подаде оставка, на Мая Манолова и Татяна Дончева електоратът им подаде оставка. Сега наред е Слави Трифонов да подаде оставка, за да се превърне синьо-червеният театър на абсурда в чалга кабаре.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 302 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Парадокс

    329 168 Отговор
    Радев е личност и хората гласуват заради него, така както глауваха заради Слави Трифонов. Слави предаде доверието на хората, като се правише на "ощипана мома" и резултата сега е виден. Мафията и Турция си купиха гласовете затова и ги има останалите са добре познатите стари мутр, които се доказаха в като управление по рано. Бих нарекал предателствто с по точен израз- РАЗГРАНИЧЕНИЕ.

    Коментиран от #3, #10, #56, #72, #170

  • 2 Парадокс

    313 69 Отговор
    България се нуждае от личности, а не от партии.
  • 3 РЕАЛИСТ

    304 364 Отговор

    До коментар #1 от "Парадокс":

    Каква личност може да бъде Радев , бе. Предател на хората , които го издигнаха, предател на семейството си, което заряза за една никаквица и я назначи на заплата. Забравихте, как в началото Нинова го държеше за ръчичка и му казваше , кога да си отваря устата, щото беше толкова прост армеец без опит в политиката.

    Коментиран от #12, #53, #67, #70, #167

  • 4 Фридрих

    311 175 Отговор
    Доста пошло,видя че потъва кораба и избяга първа...на народа му писна и нормално да избере ПП пред другите ченгета и агенти.На балотажа Румен Радев ще бие недоразумението Герджи с разлика

    Коментиран от #97

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Един

    291 143 Отговор
    Щом гербавите реват, значи Радев е на прав път!

    Коментиран от #50

  • 9 Щерев

    183 214 Отговор
    Лъгал е семейството си,най близките си хора,камо ли някои други.Двете специализации в САЩ са били,една за вербовка и втора за обучение по вербовката.Избирателите на БСП ще го разберат по трудния начин.

    Коментиран от #166

  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    115 60 Отговор

    До коментар #1 от "Парадокс":

    Хората не гласуваха!!!Това е заради Силната омраза към всеки в политиката.на власта и изнася да говори за умора и страх,но това е причината!Един човек се печелисъс Съпричастност към проблемите му и Доброта.Досега и Сега Българинът и бил Заплашван и наказван.Той няма доверие и в президент Радев и ще го видите на балотажа.Колкото до Правителство.Ще има такова,защото ще бъде наложено....от Дявола.макар позицията на полит шахматно табло да изглежда тотал позиционно реми и да зависи единственно от хода на ИТН...

    Коментиран от #13

  • 11 РЕАЛИСТ

    177 181 Отговор
    По европейските стандарти Радев не трябваше да бъде избиран за президент. Назначи любовницата си на заплата във ВВС . За същото нещо във Великобритания взеха главата на здравния министър Мат Ханкок. Цялата страна се възмути и въпреки, че Борис Джонсън искаше да го спаси, народът бе безкомпромисен.

    Коментиран от #43, #83, #93, #168

  • 12 Мислещ

    161 196 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Страх ме хваща като гледам минусите. Сериозно ли никой няма проблем с американския диктат чрез гадев, сертификатите и перспективата за още по-насилствено ваксане? И ще се правим, че всичко това не е проблем, само защото преди гадев, мразехме тиквата?

    Коментиран от #15, #39, #57

  • 13 Мислещ

    84 48 Отговор

    До коментар #10 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    По-скоро изхвърлиха неудобни гласове и изкуствено свалиха процента гласували. През деня се обявяваха по-високи проценти, как изведнъж спаднаха до 20+?
  • 14 Бисер

    69 121 Отговор
    Другарката Нинова не предаде ли тези дето я сложиха там.Не махна ли точно Нинова можещите от парламентарната група на БСП.И сега Радев прави същото

    Коментиран от #84

  • 15 РЕАЛИСТ

    153 83 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    Не се учудвай. Целта е чрез Радев да бъде приета Истанбулската конвенция и да бъде приета Македония в ЕС. Нинова не пречка , защото не отстъпваше по тези въпроси при съставянето на правителство и я отсвириха веднага.

    Коментиран от #22, #40, #71

  • 16 САТЪРА НА ХАНА

    123 45 Отговор
    ЖАЛКИ ИНТРИГАНТИ СТЕ ТВА ДОБИТЪЦИТЕ НА АХМЕД РАПОН
    .....
    НОВАТА ОПОРКА ТАЯ СЕДМИЦА

    Коментиран от #74

  • 17 хХх

    154 82 Отговор
    Да прочетеш един вагон книги и накрая да санеш слуга на Еднокнижния от Банкя... Какво падение ?!!

    Коментиран от #63

  • 18 САТЪРА НА ХАНА

    89 26 Отговор
    ТВА ВСЕ ЕДНО ЧЕ СЦЕНАРИСТА Е
    ТУРЧЕЕЩ СЕ РОМ ОТ СЕЛО ДРЪНДАР :)))

    Коментиран от #125

  • 19 Киро ментата

    134 63 Отговор
    Продължаваме Подмяната!!!
    Честито България
  • 20 хихихихихи

    125 55 Отговор
    А Култучката подхвана герберската опорка! Трябва да се разбие всякакво сътрудничество насочено срещу разкриване на техните зулуми! Разделяй и владей-Баце е издал заповедта от зайчарника!

    Коментиран от #23

  • 21 Истината

    132 97 Отговор
    Е то бива политическа пропаганда насочена срещу президента в интерес на ,,книжните плъхове,, ама чак толкова изписани глупости не бива. Ако не беше в президенството сегашния президент щеше да е начело на армията а не пенсионер. Освен това показа изключителен политически нюх и преобърна цялата стара и корумпирана върхушка и вкара в политиката новите лица.....Е това е промяната която толкова много тези на някои ,,антики,, в политиката!

    Коментиран от #190

  • 22 А ся де

    58 23 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    На Вожда думите при посещението на Заев в централата на ГЕРБ-„Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще прехвърли отново, както навремето с "Грипен"-ите, към парламента. Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас“, каза Борисов на македонския премиер.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Gazoo

    110 74 Отговор
    Статията изобилства с лъжи и злоба, характерни за бандита Борисов.
  • 28 Давид

    78 32 Отговор
    За 30 години тези партии и хората от дс зад тях доведоха народа до просешка тояга. Магазини - втора употреба, дрехи - втора употреба, в Европа сме слуги, тук сме слуги - бедните - работещи. Мизерия, умишлен хаос, мръсотия, разруха. Освен да им пожелая да си целуват децата по моргите, друго не ми дава сърце.

    Коментиран от #32

  • 29 А бе

    81 47 Отговор
    Тая съвсем е изпращяла.
    Критическа я гони май.
  • 30 ????

    89 51 Отговор
    Защо публикувате пасквилите на тази пишман джурналистка? Тя ще дава акъл какво и как да постъпват лифрти на партии! Толкова е отврат че като и видя името престава да чета.
  • 31 Gazoo

    122 72 Отговор
    Румен Радев никого не е предал и излъгал. Процесите БСП са обективни и независими от Радев. Злобата автора е само сравнима с тази на банкянския уличен бандит Борисов, който постоянно я лее върху президента. Страхливецът Борисов не посмя да се яви на изборите за президент, нито на дебат с Асен Василев. Фалшивият герой Борисов и кликата му не можеха да си представят, че някой или нещо не могат да бъдат купени (с откраднатите пари). А сега ще трябва да отговарят за чудовищните си престъпления...
  • 32 123

    42 19 Отговор

    До коментар #28 от "Давид":

    ГЕРБ ЛИ ИМАШ ПРЕДВИД. ПРАВ СИ.
  • 33 ГЕРБ мъже

    77 42 Отговор
    Кьде се крие бибитко вече трети ден? може би стяга куфара, този наш герой

    Коментиран от #75

  • 34 Чуторан

    85 54 Отговор
    Колтучанката е една много злобна, вече одъртяла, женица. Безлична, на която толупа й плаща, за да плюе по Радев. Много долно същество. Където има пари там е и тя.
  • 35 Ццц

    76 44 Отговор
    Бре, бре, бре. Някой си губи мисирския хонорар и станал жлъчен. Може би авторката ще ми каже кога Корнелия Нинова е била истинска опозиция на ГЕРБ? Не на думи, на дела? Вот на недоверия за цялостна политика в навечерието на европредседателството не се брои- то гарантира 6 - месечно спокойствие, нали така? Подобните примери са безброй Според мен и сега не им се напускаше на Корнела, но я шитнаха. Започват процеси в България, за които трябва да се разкара старата утайка и наблюдавайки ББ вечерта на 14-ти, дори той с мутренския си мозък вече схвана. Единствено според мен кукловодите не предвидиха отливът от ИТН и от ДБ, разчитайки на доказано късата памет на българина, но това няма да попречи на съставянето на правителство. А БСП ще се оглави от някой като Крум Зарков или Явор. Не се случайни и оставките в ДБ... Така че авторке, както винаги кучетата си лаят, керванът върви, но тоя път автори като вас ще останат извън кервана...
  • 36 Е.С.

    67 42 Отговор
    Гербаджийката Култуклиева каза…
  • 37 Уча се

    58 23 Отговор
    Много ви е трудно мисленето и от идват и нелепостите,които пишете ?!
    Разбира се,че ако е надпартиен, както твърди, Президента не трябва да влиза във вътрешно партийни игри, дори и в тези на Нинова !
    Второ, не трябва и да играе по свирката на този,който го е издигнал !
    Така,че стягайте се и мислете преди да пишете глупости, ако можете разбира се ?!
  • 38 Стрелцов®

    82 43 Отговор
    По конституция не е работа на президента да се занимава с политика и политически проекти. Нормалното, демократично действие от страна на президента, беше да си подаде оставка от президентския пост и тогава да си прави политически проекти колкото иска. Защо не го направи!?!?....много просто, ще изгуби лостовете за въздействие върху хората и конкурентни партии, които му осигурява президентската институция. Ако се проследи как стана президент и какво направи като президент, ще се стигне до извода, че е зависим от олигархични кръгове в България и задокеанско разузнаване.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Ами ...

    20 34 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    Гербовете въобще ли не се усещате? 😀
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българка

    80 61 Отговор
    Това е един хубав ден за българската демокрация. Корни и фатмака се хванаха за гушите. Сега е момента са си изберем умен и интелигентен президент. Фатмака не е умен, но е зъл, подъл сметкаджия.

    Коментиран от #62, #64

  • 45 Корни

    24 17 Отговор
    Подкрепи ББ в парламента за приемане на ограничения за ковид. Без подкрепата на БСП за промяна в закона за извънредното положение нямаше да има кпп-та нито нищо от това което се случи. бСП се превърна в партия от предатели и сега за да не я линчуват редовите членове се представя за мъченицо
  • 46 Иван Петров

    57 40 Отговор
    Колтуклиева, това е толкова глупаво, че дори и ти разбираш, че няма кой да се хване на откровените ти лъжи.
    Ясно е, че искате да заблудите по- масовия читател с тези глупости, но вече и той не ви вярва.
    Много ми е любопитно, колко ти плащат за тези лъжи и инсинуации??
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 До авторката

    34 26 Отговор
    Обсебеността е болестно състояние.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Топчо

    39 16 Отговор

    До коментар #8 от "Един":

    Ти прочете ли статията или цвъкаш по инерция? Там пише да ти подскажа - за БСП идруги партии и няма и дума за ГЕРБ Аман от кълвачи като теб

    Коментиран от #85

  • 51 За лекар си Колтуклиева

    27 25 Отговор
    В крайната си форма проявата на зависимост е олицетворение на фокусираното единствено върху „тук и сега“ поведение. Това в повечето случаи провокира натрапчиво поведение и често игнориране на последствията от поведението върху развитието на личността. С оглед на тези особености, в личния живот на индивида, в състояние на зависимост, преобладава присъствието на чувство за вина, болка, страх и безнадеждност, които, обаче, не е задължително да бъдат осъзнати като такива. Не е изключено и обострянето на някои депресивни изблици и поява на тревожни симптоми.

    Коментиран от #95

  • 52 Перо

    25 16 Отговор
    Мутренски уйдурми!
  • 53 Много

    37 15 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    добре казано, но много хора са заблудени и си вярват в обратното. Дано не го разберат по лошия начин. Държи се като типичен помак. Храктерно за тях е раболепен и много изпълнителен подчинен, но безкрупулен началник. Много не приказват и винаги очаквай да те бутнат по надолнището ако се отпуснеш. Служих с такива в казармата и са ми абсолютно ясни.
  • 54 Радев терминатора на БСП

    72 32 Отговор
    Истината си е истина. Нинова го водеше за ръчичка и га направи президент. Радев се кълнеше че никога няма да предаде партията която го издигна. Ма как и заби ножа в гърба с Киро лъжеца . И на Манолова която предлагаше служебно правителство за постоянно. Ма фатмака си е предател. Сега го разбраха и социалистите и протестърите.
  • 55 Авторът на

    38 53 Отговор
    статията е с голяма грешка.Само си помислете,ако е вярно,че Нинова има тайна сделка с Борисов и Доган?А го играеше опозиция на ГЕРБ.Рано или късно истината излиза на бял свят.Ако е вярно,тогава Нинова е най-големия предател по времето на ,,демокрацията".И не е виновен за нищо Радев.Той става като Путин.По света стане ли нещо-Путин е виновен.Че и в България Радев е виновен за всичко.Мили сънародници нека ВСИЧКИ да гласуваме в неделя,защото Ердоган е обещал на Борисов 200 000 гласа от Турция за Герджиков.Какво- ромска държава ли ще ставаме? Ще ни изгонят от милата ни Татковина?
  • 56 Борисов

    10 20 Отговор

    До коментар #1 от "Парадокс":

    Служебен премиер на Герджиков...
    Честито
  • 57 За съжаление

    26 17 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    ще разберат истината като се напарят. Дано да не е късно. Който не се поддава на емоциите е забелязал знаците, но сляпата омраза към кратуната ги направи лесно манипулируеми. Не искат да повярват, че борисов и радев са две страни на една монета. Ще берем плодовете на това.
  • 58 Просто човек

    34 45 Отговор
    Факти, докога тази ще плюе по Президента ни? Мръсна уста, мръсна душа...

    Коментиран от #130

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Соня Куртоклиева!! ГЕРБ марионетка!!

    40 43 Отговор
    Почнах те на форсаж плюене то срещу Радев!!! Ще Амбицира те повече хора да гласуват за него!! Каруцарско плюене Соня!! Алековите Герой имало и Соня между тях?? Жалка си!!!!

    Коментиран от #136

  • 61 KJLKLKL

    45 23 Отговор
    Не съм червен, и никога няма да бъда. Обективно, погледнато Радев излезе, вдигна юмрук и застана на странта на народа.Респект! (народа е 70 % мързеливи неграмотници, оплюващи всичкйо наоколо , но никога и себе си)

    Коментиран от #76

  • 62 Ами ...

    19 7 Отговор

    До коментар #44 от "Българка":

    Избирайте си, но сте твърде малко. 😀

    Коментиран от #132

  • 63 Книгите

    13 13 Отговор

    До коментар #17 от "хХх":

    може да са били поредни издания на Винету
  • 64 Алоу

    38 35 Отговор

    До коментар #44 от "Българка":

    Фатмак и генерал са много различни неща българко. И като харесваш това мекотело Герджиков което държат с компромати вземи си го у вас.

    Коментиран от #86

  • 65 Колтук колтук

    25 24 Отговор
    Тая говори като Слави - един герой и всички други са предатели. Ама изборите доказаха кой е бил прав.
  • 66 3844о

    33 24 Отговор
    Туркинята соня работи за герпаджийския псевдопрофесор

    Коментиран от #134

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 По стандартите

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "А по кои":

    на Сомалия, на Централно Африканската република. Айде да не изреждам повече.
  • 69 Госあ

    26 2 Отговор
    Глупости. Дори в ККП при цялата йерархична структура има пленуми и решенията се вземат на тях. Друг е въпросът, че при такава йерархия корнела щеше да бъде секретарка. Корнела е пратила единствено сина си у САЩ с парите от Техноимпекс.
  • 70 Pilot

    38 40 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Генерала за разлика от началника ти тиква е : достоен българин , който се бори срещу мутро-олигархията на ГЕРБ-БСП-ДПС. По време на целия си мандат показа, че е последователен и принципен !
    Това е нашият Президент !!!
    Мекотелото сега е същото като помака Синоптик !!!
  • 71 гостът

    37 9 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    Вчера Кирчо си каза направо за . Опита се с някакви витиевати изрази да не му проличи че ще подкрепят Македония,но не му се отдаде особено. Всъщност мнението му по въпроса е за подкрепа.
  • 72 Българин

    45 20 Отговор

    До коментар #1 от "Парадокс":

    Само 18% от пълнолетните българи гласуваха за Радев именно защото не е никаква личност - привикаха го в Брюксел, издърпаха му ушите и той като вярно кученце въведете зелените сертификати без да се замисли, че 80% са против това.

    Коментиран от #87

  • 73 Бамбука

    16 25 Отговор
    Бабушкерата е класика в жанра - "Една жена казала". Няма лошо, ама колко кинти изкарва от подобни простотии ?
  • 74 Pilot

    22 22 Отговор

    До коментар #16 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Абсолю те подкрепям, настанали са от рано сутрин и така ще е до балотажа, ще ни дават разни псевдо анализатори и калинки както даваха тиквата всеки ден !!! Егати пропагандата , но явно ги е страх за откраднатото !!!
  • 75 Алфа Вълкът

    14 3 Отговор

    До коментар #33 от "ГЕРБ мъже":

    Ще ви гледа сеира, както направи със Славуца!
  • 76 Реалност

    21 20 Отговор

    До коментар #61 от "KJLKLKL":

    Обективно погледнато Радев вдигна юмрук и разтвори бузки на господарите си от ЕС и САЩ за зелените сертификати. 62% негласували /70% от живеещите в България/ и 5% за Възраждане ясно показва какво искат българите - свобода, а не робството, което е завладяло целия "демократичен" ЕС. На балотажа избирателната активност ще е под 10%. Никога не съм бил от ГЕРБ, но хич не ми дреме кой от двамата ще стане президент.
  • 77 Туксъм

    17 29 Отговор
    Сонче, ма много ги разбираш тия работи! Та кой те храни тебе ( на копаня или на чекмедже) та така настървено лаеш?
  • 78 чичо ти

    18 18 Отговор
    Тази си пише както и е удобно или според интереса.
    Само с плюене не става мила.Огледай се пак в огледалото
  • 79 ха ха ха

    41 18 Отговор
    Пълни глупости!

    Мишок радев предаде целият български народ!
  • 80 Радев би шута за PR на тази мисирка

    11 16 Отговор
    И медийна компаньонка доста усърдно копае в журналистичните дълбини. Социалният живот на хората се отличава с голямо разнообразие от форми. Някои от тях обикновено са запознати. Други са сериозно различни, което е обичайно да се разгледа дневната норма. Има форми на поведение, чиито са индивидуализирани, изцяло или до голяма степен зависими от волята, желанията или личните нужди. Но има и тези, в които проявите на волята, желанията и нуждите на отделен човек са сериозно ограничено или непряко влияние на други хора.
  • 81 Препатил

    21 0 Отговор
    Предават най-близките! Историята го е потвърдила.
  • 82 ха ха ха

    39 19 Отговор
    Радев излезе абсолютно мекотело, зам. президанта пък е пряко на хранилката на сорос, йончева и станиш са на хранилката на сорос, иво христов също е на хланилката на сорос, а кирчо и кокорчо ще посегнат на децата ви, не на БОКО!

    Прост народ - слаба държава!

    Сами си ги пожелахте!
  • 83 Одобрявам

    25 8 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    +1
    Да, но онова е в Обединеното кралство. Нашето ушато продажно сеУенче е от друго тесто, както и сеУския му електорат, който го подкрепя сляпо, с телешки възторг.
  • 84 Мара

    25 3 Отговор

    До коментар #14 от "Бисер":

    По стара комунистическа традиция, нищо ново. Ядат се като кучета. Дано скоро се изпоизядат, да видим малко бял ден.
  • 85 Мда

    6 11 Отговор

    До коментар #50 от "Топчо":

    Ти прочете ли авторът на статията?
  • 86 Смях

    32 6 Отговор

    До коментар #64 от "Алоу":

    В случая с Радев да едно и също нещо. "Фатмак" е манталитет, не чин.
  • 87 Парадокс

    16 9 Отговор

    До коментар #72 от "Българин":

    Аз също съм против, както и против наложените с репресия ваксини, но това идва от европейското законодателство и по точно от Германия чрез натиск от Пфайзер. Ако нямаш капацитета да се противопоставиш на илюминатите, а нашата държава няма капацитета за много по-малки неща е по добре да се правиш че се съгласяваш. Какъв е реалния контрол за зелените сертификати? Като си дадеш отговор ще разбереш дали правителството, което го въведе дали е съгласно. Просто няма избор- така е с почти всички бели държави.

    Коментиран от #139

  • 88 псф

    30 9 Отговор
    Зашеметени от неочакваните изборните резултати, наивните разбирачи от българска политика, изпитват трудност в намирането на отдушник за бесовете си и продължават все още да използват Бойко Борисов за това. В най скоро време обаче, като осъзнаят какво точно означават новите цени на всичко и взетите само за два месеца гигантски заеми, подлежащи на връщане с лихвите от самите нас, ще променят мнението си!
  • 89 dron

    16 22 Отговор
    колтуклиева е проста женица и подозирам,че я пускат във
    "факти" ,за да върви некво жавкане м/у коментиращите.
    За нещастие гроп-дпс трол оод с мучане и повтаряне
    опорките на севда съсипват смислените коментари.
    След като изяде Герджиков дървото в неделя се надявам
    силно парите на севдето да свършат.
  • 90 haha

    15 18 Отговор
    По-поръчкова статия (псевдоанализ) не бях чел. Госпожата е крайно време да спре да плюе, а Факти.бг да спре да публикува такива глупости.
  • 91 чичо

    19 6 Отговор
    Общо взето съм съгласен със статията с една забележка.Не Нинова издигна Радев.Едва ли помните,но когато тя го предложи,формално,аз попитах-я какво става,за по-малко от час,като по нечия заповед изникна Радев.Даа,друг беше избора им.И пак да напиша-следващите събития не бяха спонтанни,както ни ги пробутваха.Лошото е,че някои все по трудния начин го разбират,а още по-лошо е,че и останалите страдаме.
  • 92 VIP Brother 2012

    3 7 Отговор
    Какво може да накара един мъж да изневери на жена си с Евгений Минчев ?
  • 93 чичо

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    Е,някъде живеят човеци.
  • 94 Ajduk

    20 10 Отговор
    ОПГ БСП съществува благодарение на Радев, Йончева, Виденов, проф. Христов, Рашков, Стоилов и др. Комунягите като калинките живеят на техен и наш гръб! Изцоцват ни и ни захвърлят!
  • 95 За нея

    11 3 Отговор

    До коментар #51 от "За лекар си Колтуклиева":

    не знам,, ама ти определено често ходиш.

    Коментиран от #98, #102

  • 96 Българин

    20 18 Отговор
    Такава гербарастка е тази Колтуклиева, че е стигнала до инфантилни писания и раболепно повтаряне на мантрите казани от Тиквата
  • 97 чичо

    27 13 Отговор

    До коментар #4 от "Фридрих":

    А на бас,че никой,който се е подвел по простащината на Радев,няма да управлява.Народа,макар и по трудния начин,но ще разбере.Тези ПП са само преминаваща партия,то от Ванкувър да ги погледнеш им личи.А доста преминаха вече,то чалгари,галевски сестри,бабикяновци,ивановци,сценаристи и какви ли не.И се чудя на тоз народ,що все трудния начин избира.
  • 98 Явно нищо не знаеш

    13 13 Отговор

    До коментар #95 от "За нея":

    Посочи ми една умерена статия от обсебената за Радев от 2018г насам, от както Радев и отказа ПР,ство и тръгвам за лекар. В противен случай хващайте се за ръка с медийната компаньонка и си знаете.
  • 99 Емилия

    20 24 Отговор
    Истеричната лелка пак се отприщи 😁 Гербаджийкса проститутка , явно се събужда всяка сутрин с блян за леглото на Тиквата ... Хахаха
  • 100 противна

    18 20 Отговор
    Ако не те знаехме като усърдна поборничка да му переш на Буци гащите и чорапите би било доста правдиво изнесеното , но тук си заплела с интригантство удобна за Простия дрешка да му е топличко през зимата , а не че става въпрос за обективност и принципност. Такива като теб направо ми обръщат червата.
  • 101 !!!?

    35 18 Отговор
    Радев е лицемер, лъжец и подлец. Такъв е бил в семейството си, в службата си и сега като държавен глава. Никой не може да го отриче, че е го прави много добре - със злоба, омраза и ненавист, но резултата до сега е винаги: разруха, разпарчетосано общество, мор за Народа !!!?

    Коментиран от #103, #107

  • 102 За теб

    3 5 Отговор

    До коментар #95 от "За нея":

    Явно е късно. Ако помниш Иван Костов, може да се досетиш за твоята подопечна.
  • 103 така е

    5 20 Отговор

    До коментар #101 от "!!!?":

    Верно , прав си , само Гейджиков е в състояние да ме накара да си затворя очите за това и да гласувам за Радев.
  • 104 бай Цеко

    25 7 Отговор
    1/Г-жа Нинова действително извади др. Румен Радев от пенсионерския анцунг и действително прати др.Елена Йончева в европаламента!ФАКТ!2/И точно тези хора от нафталина забиха нож в гърба на др.Нинова и предателството е Факт!ФАКТ!3/И както го е казал народът:"Храни куче да те лае, др.Нинова!
  • 105 Корни

    28 11 Отговор
    Задкулисието се премести при Радев! РАДЕВ вълк в овча кожа!
  • 106 Хайл

    9 19 Отговор
    Трябва ли да обръщаме внимание на герберска мисирка ???
  • 107 Хайл

    9 18 Отговор

    До коментар #101 от "!!!?":

    Соня бъркаш името,не е Радев а БОРИСОВ....то е ясно и на ДЕЦАТА в детската градина само ти не си разбрала
  • 108 НЯКОЙ

    9 16 Отговор
    Гъска, която се мисли за славейче!
  • 109 Анна

    12 29 Отговор
    Президентът Радев е личност и затова заслужава да бъде президент. Проблемът е в политическите партии и в политиците от 30 години насам. Никой от тях искрено не заслужи доверието на българите. Хората са погнусени от политиката.Най - скъпоценното нещо и най-крехкото е доверието. На този етап българските политици изгубиха това доверие и българите няма да им го простят.
  • 110 P1amen

    24 2 Отговор
    Понеже не дава интервюта ,публиката няма точна представа за какъв прост политически дебил става въпрос.
  • 111 Факти,

    11 18 Отговор
    Защо давате трибуна на гербови калинки? Тази е толкова проста, че няма накъде. Пълна лустрация на всички мисирки!!!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Социалист

    26 13 Отговор
    Корнелия Нинова първа съзря измамата в лицето на „льотчика“ р.радев, но вместо да отреже главата му, като не го подкрепи, за съжаление се огъна и той блестящо отряза нейната глава и тази на БСП.

    Единственият избор сега на балотажа е ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА АТАНАС ГЕРДЖИКОВ, когото не оценяваме за президент, но се налага в битката срещу настоящето „синергично“ изчадие-слуга на чужди интереси, срещу тези на България.

    Коментиран от #131

  • 114 Не на Радев !Токсичен е

    27 12 Отговор
    Подлец, предател , неблагодарник- твоето име е Радев!
  • 115 dron

    14 18 Отговор
    герджиков е пътник! Никой не иска да гледа как тиквун го
    пляска по врата като подлогата плевнелиев не ли ?
  • 116 Дядо Петко

    14 11 Отговор
    Аз много уважавам г-жа Курклатиева, но тука не съм съгласен с нейното мнение.
  • 117 Рапирата

    15 16 Отговор
    Потресаващ пасквил. Ако това е журналистка, значи нямаме журналистика. Г-жо Колтуклиева, не принизявайте избирателите до някакви без мозъчни същества. Електорат не може да бъде ИЗСМУКАН. Хората видяха, че тези двамата за три месеца направиха неща, които никой не е правил. Затова им дадоха доверието. "СМЕШЕН ПЛАЧ" за Нинова и др. партийни водачи, на които им пречат машините, ковид-19 и визита на президента. Нинова да се определи кои социални слоеве представлява БСП, защо не говори за икономика(освен бюджетни разходи), с кой профсъюз работи и защо в България за 30г. не се е провела една стачка в частна фирма. Къде Нинов и БСП в процеса?
  • 118 JEFF

    14 15 Отговор
    Не си заслужава четенето. Една отхвърлена жена , макар и застаряваща, е винаги злобна и нападателна.
  • 119 Константин Костов

    12 16 Отговор
    Единствената цел на Колтуклиева е да ерозира доверието в президента. Тя е негов отявлен враг и всичко, което казва е подчинено на целта й да не бъде избран.
  • 120 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ

    25 11 Отговор
    ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА- ПР€ДАТ€Л И КЛЕТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 121 България обича предателите

    28 9 Отговор
    Радев предаде всички! Народа ще е следващия предаден 😞
  • 122 kingsize

    6 4 Отговор
    Страхотен кадър на Радев с фона отзад!
  • 123 насти

    21 5 Отговор
    Простият шапкар се оказа по умен от дебилите, които гласуваха за него.
    Руски дебили, как е промити чутори?
  • 124 Валентин

    20 7 Отговор
    Президент-военен! Който е ходил в казарма ще разбере какво искам да кажа.
  • 125 Оня

    6 4 Отговор

    До коментар #18 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Пак ли ви пуснаха нет в Карлуково ?!? Трябва да се борим срещу безплатния интернет в лудниците !!!

    Коментиран от #126

  • 126 Оня

    17 7 Отговор

    До коментар #125 от "Оня":

    Видно от коментарите е , че народа не иска ген. Мунчо Десин за преЦедент

    Коментиран от #128

  • 127 Жалко

    13 3 Отговор
    Олеее, чета коментари и всичко се изяснява. Прост народ - слаба държава.
  • 128 Шах

    14 3 Отговор

    До коментар #126 от "Оня":

    Кой е Мунчо Десин и защо пък да го искаме?
  • 129 Драйфус

    5 9 Отговор
    Когато прочетох от кого е материала,веднага отидох на коментарите да ги прочета!
  • 130 Айде бе

    17 6 Отговор

    До коментар #58 от "Просто човек":

    А ти с "чистата душа" за нормално ли смяташ хем да е президент и да се фръцка под прожекторите, хем да е кандидат? За мен Радев е сериозно забъркан в държавна измяна и на живот и смърт му трябва имунитет, затова си плю на всичко и се постла на американците, за да вземе втори мандат с тяхна благословия- затова въобще взе Кирчо и Кокорчо за служебни, затова благослови и крепи проекта им, затова ще приемат Северна Македония и ще бъде мразен до гроб! Той е трагичен образ, но това заслужават продажниците! Ще си изпие горчивата чаша в пълен размер. На негово място щях да се гръмна още миналата година, а той се мята като кокошка с отрязана глава- от най-верен приклякащ до Путин и гънещ се пред Гундяев, държан изкъсо от Корни, до атлантик и човек на Херо Мустафа. Горкият! Ама ние какво сме виновни?
  • 131 Киркор

    3 4 Отговор

    До коментар #113 от "Социалист":

    Подкрепен от Герб и ДПС?Добре агитираш!!!
  • 132 И аз да кажа

    11 2 Отговор

    До коментар #62 от "Ами ...":

    Ами умните са винаги малцинство! Понякога успяват да убедят простонародните маси за нещо, други път- не , и тогава следват трагедии за нацията.
  • 133 Шердан Българов

    10 2 Отговор
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КАК НИНОВА ПРЕДАДЕ ГЕРГОВ КОЙТО ПЛАТИ 30 000К НА МИШО МИКОВ ЗА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ПОСТА В НЕЙНА ПОЛЗА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП!
  • 134 Луди всякакви

    5 3 Отговор

    До коментар #66 от "3844о":

    Ти академик ли си, та разбираш кой професор, кой псевдо-такъв?
  • 135 Хахах

    4 10 Отговор
    Ма малеее, тая Соня до какви висоти стигна! Сонче, успокой се вече, де, бита карта е Герджика, колкото и да плюят всичките гербери!
  • 136 Десо

    5 7 Отговор

    До коментар #60 от "Соня Куртоклиева!! ГЕРБ марионетка!!":

    Мислех,че помията свърши за изборите,но съм се лъгал!Герб и ДПС необятни и незаменими в това!
  • 137 Цоко

    3 6 Отговор
    Да живеят Боко тиквата и Корнела - борецът със статуквото! А и двамцата се рабират като мъже.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 И аз да кажа

    6 6 Отговор

    До коментар #87 от "Парадокс":

    Пълни глупости-! В белите държави милионерите се ваксинираха първи, платено, за да могат да пътуват и да нямат ограничения. Сегашната вълна там е изключително сред неваксинираните, защото 20%от 80 милиона е колкото три Българии. Ама смъртността им е в пъти по-малка заради спазването на мерките и по-доброто здравеопазване. Нашите гяволи ,заради предизборните сметки , всичко направиха половинчато и по шмекерски, затова сега измират със стотици и не му се вижда краят
  • 140 сс дивизия

    4 8 Отговор
    Колтуклиева .сложи си истинска снимка. За да те видят хората какво г.р.о.з.о.т.и.ло си
  • 141 Чарли

    13 4 Отговор
    Радев е подлец ,интригант и глупак.Скоро ще бъде ответ.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Излъган народ

    13 3 Отговор
    Корнелия е достойна жена! Имаше смелост да каже истината!Задкулисието подкрепя Радев!

    Коментиран от #147

  • 144 хихи

    2 11 Отговор
    СОНЯ КАКТО ВИНАГИ СЕ "ИЗХОДИ" ОТНОВО НЕПОДГОТВЕНА!
  • 145 Алексей Сергеев

    15 2 Отговор
    Радев е подлец
  • 146 Ами че той

    9 1 Отговор
    нашият политически ландшафт отдавна е чалга кабаре. напротив, чалгамен номер едно веднага ще захапе баницата заедно с харманлийските нехранимайковци. и ако не искаме подмяна, ще трябва да станем от диваните пред телевизорите в неделя...
  • 147 Ти си

    2 3 Отговор

    До коментар #143 от "Излъган народ":

    много зле!
  • 148 Тоя

    17 2 Отговор
    Вече предаде семейството си, после БСПто...., нека се замислят гласуващщите !

    Коментиран от #202

  • 149 НАУМ

    6 12 Отговор
    НЕ ЗНАМ КОЙ Е ПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ НО Е ЯК ГЕРБЕРИС.И СЕГА КАКВО СТАНА ГЕРБ СТАВА МИНАЛО,А ВСИЧКИТЕ ИМ ДАЛАВЕРИ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ.ДЕРЗАЙ КУПЕН СПИСВАЧО ДЕРЗАЙ...

    Коментиран от #155

  • 150 Филип Ейджи

    3 6 Отговор
    Нинова веднага след ибирането му започна да играе за Борисов!
  • 151 Филипов

    4 5 Отговор
    Другарката Корнелия, вместо да имитираше Б. Борисов и да раздаваше подаяния на майките, които протестираха пред парламента да беше прочела някоя книга за социализма. БСП е партия, не е предприятие, което се приватизирана.
    Уточнение: Не съм член на партията и не съм гласувал никога за тях.
  • 152 Рано и е

    3 4 Отговор
    още на Соня за политически коментари.
  • 153 Ценител

    3 8 Отговор
    Ама каква снимка е постнала кака Соня Колтуклиева! Еех, мечти...
  • 154 меги

    3 8 Отговор
    Колтуклиева змия.
  • 155 софия

    4 8 Отговор

    До коментар #149 от "НАУМ":

    Петричанката Колтуклиева излива отровата си.
  • 156 воденМАДАГАВУР

    4 9 Отговор
    Ако Радев е предател , то тогава Борисов какъв е ? За него думите не стигат !
  • 157 Бабо

    3 7 Отговор
    Култуклиева, вземала ли си пари от КТБ или не си вземала. Без да ги връщаш имам предвид. Ходят слухове, опровергай ги.
  • 158 Сонче, пак си в ярост😁

    4 10 Отговор
    Ще скъсаш менискус от злоба и ще се задавиш докато поемаш млякото на вожда си...
  • 159 ddd

    4 7 Отговор
    тая верно е голям боклук.
  • 160 Бенковски

    2 14 Отговор
    Завършил математическа гимназия със златен медал.Завършил академия в САЩ.Летец,генерал от семейство на скромни висшисти.Владее перфектно няколко езика.Баща полковник партиен секретар.
    Агент,мутра която не говори дори български.Груб,вулгарен и прочел Винету.Кой кой е.

    Коментиран от #161

  • 161 ПУЛИГЛУТ

    14 1 Отговор

    До коментар #160 от "Бенковски":

    РАДЕВ ВЛАДЕЕ ЕДИН ЕЗИК БЪЛГАРСКИ /НЕ МОЖЕ МНОГО ДА ГОВОРИ НО МОЖЕ ДА ЧЕТЕ ИНСТУКЦИИ/ ДА ГОВОРИДРУГ ЕЗИК БЕЗ ДА СЕ ИЗЛАГА НЕ СЪМ ГО ЧУЛ
  • 162 Майкоуу

    0 7 Отговор
    Абе таз, ходи се скрий някъде. И си намери номо гадже с голям ..... джип!
  • 163 ЛОРД

    14 0 Отговор
    ДЖОН РАДЕВ ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е / НЕ СЪР ПРОСТО Е ПИНГВИН ПОКАЗАЛИ СА МУ РИБА
  • 164 ФАТМАКА СЕ ОЛЯ

    15 0 Отговор
    НИКАКВО УВАЖЕНИЕ ПОВЕЧЕ. ВЕДНЪЖ ПРЕДАЛ СЕМЕЙСТВОТО СИ, ХОРАТА КОИТО ГО ИЗДИГНАХА И ДЪРЖАВАТА ЩЕ ПРЕДАДЕ. ПЪЛНО РАЗОРАЧОВАНИЕ.
  • 165 жокер

    9 1 Отговор
    Изключително опасно е цялата власт в държавата да зависи от един човек. Този филм го играхме с Борисов и това не доведе до добро. Сега тази власт се концентрира в ръцете на президента...Първия преди 12 години дойде на власт с обещание да се бори с корупцията е видяхме какво стана сега след 12 години друг се кани да се бори срещу същата тази пуста корупция...

    Коментиран от #169

  • 166 Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Щерев":

    Личи си накого сте или били служител ...
  • 167 Герберасти

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    По добре армеец отколкото заек от Банкя

    Коментиран от #171

  • 168 ПО ЕВРОПЕЙСКИ

    3 10 Отговор

    До коментар #11 от "РЕАЛИСТ":

    СТАНДАРТИ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ОЩЕ КАТО ОШУШКА ПЕНСИОННИЯ ФОНД!!!
  • 169 Герберасти

    1 8 Отговор

    До коментар #165 от "жокер":

    ами да поканим пак мома Роска ако ти допада повече?!...или новата мома Наска
  • 170 ИМПЕРИАЛИСТ

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Парадокс":

    " От всяка върба/дърво свирка не става." (БЪЛГАРСКА народна поговорка).
    Корнелия се изложи с избора на чучелото Радев...

    Коментиран от #191

  • 171 xa xa xa

    2 0 Отговор

    До коментар #167 от "Герберасти":

    иха, много голем заек брее, цяла мечка..
  • 172 УФСЪ

    4 5 Отговор
    Тази одърте,но акъл не и дойде.
  • 173 Бачо Киро

    1 9 Отговор
    ИТН по начало нямаше и няма за цел да управлява! Идеята никога не е била Слави и компания да правят правителство и със всеки свой ход те доказват това! Целите са първо да се свали от валст ГЕРБ и второ да се създаде политически "хаос" - слуебни правителства, които не носейки партийна отговорност да могат да "разджуркат" купчината тор и да покажат на яве всички мръсни полит. игрички. Далеч съм от мисълта, че само хората на Борисов са оплетени в мръсотиите, просто те бяха най-алчните и така се окопаха във властта, че без този полит. хаос просто нямаше как да се промени нещо! Макар, че Радев безспорно е най-добрият президент, който сме имали и един от малкото истински достойни хора в политиката ни е ясно, че той ще бъде жертван. Естествено е той да обере всички негативи за създалата се ситауция, но явно човека се е примирил с тази си роля. Дали Кирил Петков и Асен Василев ще "продължат промяната" - дано, времето ще покаже! Радев ще си вземе втория мандат, след което я остане във властта - я не. Така или иначе президента има реална власт единственно в моменти като настоящия.
  • 174 5297

    0 5 Отговор
    Нинова изрече неверни твърдения и подведе журналистите и доста хора вчера. не служебното правителство, а дългогодишният член на БСП Антон кутев и не Инициативният комитет за радев, членовете на БСП от този комитет, заедно с много още ченове и симпатизанти поискаха сотавката на лидераката, която закопа партията си.
  • 175 гост

    8 1 Отговор
    Долу Радев.

    Коментиран от #180

  • 176 ЕДГАР КЕЙСИ

    10 1 Отговор
    ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО Е ДРУГАРЯ РЕЗИДЕНТ......
  • 177 hmhmhm

    3 10 Отговор
    Авторката Соня Колтуклиева е платена клакьорка на крадливата ГЕРП ! Ясно е от километри !
  • 178 ПОП КРЪСТЬО

    9 0 Отговор
    РУМБАТА Е ЯКО ПРЕДАТЕЛЧЕ. САМО ЗА ЛЕВСКИ ПЛАЧЕ.
  • 179 грес

    9 2 Отговор
    Интересно ми е Румен Пиночетков още какви зулуми ще натвори! Ако тоя спечели фашиските концлагери ряпа ще ядат пред българските задаващи се!?
  • 180 Свидетел

    5 0 Отговор

    До коментар #175 от "гост":

    Все още има умни хора, като Вас
  • 181 Свидетел

    9 3 Отговор
    Мунчо Фатмака, яко влезе в батака! Лаком селски нещастник! Предател и лъжец! Срам за пагона!

    Коментиран от #182, #183

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Роко

    2 9 Отговор
    Скърцайте със зъби герббопитеци, скоро ще ви отрежат корените и ви чака съдбата на НДСВ
  • 185 мъдрец

    2 7 Отговор
    Сонче, Сонче, няма да си вече на хранилка при тая леля.
  • 186 петър славов

    8 0 Отговор
    Mного се заблуждавата че тия новите вълчета ще му цепят басмата на радев.Само да сглобят правителство и радев пак ще стане фигурант.Гледайте му новогодишната реч след една година и ще видите
  • 187 The Bear

    3 10 Отговор
    Журналистката Соня Колтуклиева винаги е имала отвратителен език, не особено богат речник и срещу добро заплащане развива силна омраза! Като цяло е доста слаб журналист, защото нейното не може да се нарече журналистика, а кучешки лай! Злобна, креслива, безпринципна, неморална, от години заклет защитник на ББ!
  • 188 Всички козове са хвърлени

    3 5 Отговор
    Истинските избори претстойят. Между другото тази статия е пропагандна а не аналитична бих казал лаична
  • 189 Тоя

    8 1 Отговор
    Кого не е предал ?
  • 190 Сивата чапла

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Истината":

    Натовски генерал президент беше грешка.
  • 191 Сивата чапла

    7 1 Отговор

    До коментар #170 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Голяма грешка наистина с Радев,
    а имаше съпротивление, ако помните,
    защото Радев не член на БСП, но кой да предполага.

    И с Йончева също, егати подмолните хора се оказаха.
  • 192 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 2 Отговор
    ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ПРЕДАТЕЛСТВАТА Е РЕЗИДЕНТА.......
  • 193 Кочан

    4 1 Отговор
    Престъпленията Продължават ще набият шута на предателя Радев скоро след като се укрепят на властта. Такава е традицията между служителите на Империята на Злото.
  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Шогун

    1 3 Отговор
    Гнус ме е, ще се издрайфам заради мръсните опорки на чалмите.
  • 196 Извади го ма

    1 3 Отговор
    Соньо!!! От кого се пазиш? Боко не може, семе не му остана от Севда ТВ. То хвърля- хвърля, за тебе ме остана! Айде по-живо по -здраво! Кой от къде е......Да разпъснем седянката...
  • 197 ЗЛОТО

    5 0 Отговор
    КОРЕНА НА ЗЛОТО - ОПРОСТАЧЕНИЯ,КУКУ НАРОД...
    ТОЙ ГЛАСУВА ЗА РАЗБОЙНИЦИТЕ,ЗА ЧЕНГЕДЖИИСКАТА ХУНТА,ЗА ОНЯ ДЕТО СРИЧАЙКИ РЕЦИТИРА И ПАРАЗИТИРА 5 ГОДИНИ С ОНАЯ ТЛЪСТА КИФЛА ,ПРАВЕЩА СЪЩОТО....

    Коментиран от #204

  • 198 Джеко

    6 1 Отговор
    Дето има една поговорка:
    Турчин да те пороби,
    Грък да те измами,
    Румънец да те окраде, и
    Българин да те предаде :)
  • 199 Ани

    2 2 Отговор
    Абсолютно вярно!
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Истинският

    1 2 Отговор
    Историята показва че,Българската армия винаги е раждала достойни герои благодарение на бойния си дух,дисциплина,морал и обич към българското са печелили не малко битки.Благодарение на тези качества няма пленено българско знаме.даже когато са умирали са го правили с чест и достойнство и свинско вдигнато чело. Мислете в неделя!
  • 202 Пак за

    0 2 Отговор

    До коментар #148 от "Тоя":

    Него ще гласувам !!! :Р
  • 203 Цуца

    4 0 Отговор
    Божееее, аман от простотии!
  • 204 НА ФОКУС

    2 0 Отговор

    До коментар #197 от "ЗЛОТО":

    ТОВА Е НАЙ-ИЗДЪРЖАНИЯ КОМЕНТАР!!!
    КРАТКО, ТОЧНО В ЦЕЛТА.
    САМАТА ИСТИНА.
    ПОЗДРАВ!!