Last news in Fakti

7 Декември, 2021 16:10 8 927 87

Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация

  • димитър стоянов-
  • журналист-
  • петьо блъсков-
  • труд-
  • журналистика

"Опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС", смята журналистът

Димитър Стоянов за ФАКТИ: "Труд" е машина за дезинформация - 1
Снимка: ФАКТИ
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

“Изцяло адмирирам решението на служебния министър на културата проф. Велислав Минеков - и то не защото имам някакви близки отношения с него, да изведе в. "Труд" от офисите, за които те не са плащали. Когато имаш договор, парите са дължими. Очевидно има неизпълнение на този договор. За мен опитът да се прокара, че това е посегателство върху свободното слово, всъщност е опит да бъде защитена една пропагандна машина на ГЕРБ и ДПС”.

Това каза в интервю за ФАКТИ разследващият журналист в “Биволъ” и Bird.bg Димитър Стоянов.

След шестмесечен конфликт, започнал през юли т.г., между Министерството на културата и в. “Труд”, в позициите им съответно на наемодател и наемател на офисни помещения - публична държавна собственост, вчера служители на МВР, областната администрация и Министерството на културата запечатаха помещения в редакцията на вестника.

235 794,05 лева към 09:49 часа тази сутрин е размерът на неустойките и невъзстановени консумативи от страна на дружеството „Южен кръст” ЕООД, което издава вестника, посочиха от министерството. Задълженията се трупат от 2012 година. Около 95 хиляди лева са задълженията от неплатени наеми, над 133 хиляди лева са натрупани през периода октомври 2015 г. - ноември 2018 година от неплатени консумативи, други 7142 лева са дължими като консумативи за септември и октомври т.г. Въпреки това, “Труд” говори за политическа репресия срещу себе си. Представители на ПП ГЕРБ пък развяха днешното издание на вестника в демонстрация пред Министерството на културата.

Става ли дума тук за похищение върху свободното слово - по този въпрос разговаряхме с журналиста Димитър Стоянов.

“За мен "Труд" е машина за дезинформация. "Труд" не е надежден източник на информация от много време насам. Не казвам, че Петьо Блъсков е петно върху журналистиката, но моето усещане е такова. Виждали сме Петьо Блъсков само в компрометиращи ситуации - един човек, който се появява пиян по студиа, организира подписки срещу президента с изцяло политически мотиви. За мен той е извън полето на журналистиката и много повече в полето на пропагандата", коментира Стоянов.

Десислава Атанасова, която е председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС и в 47-мото Народно събрание, поиска да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание заради запечатването на редакцията. "За всеки от нас е ясно, че ако не си плаща сметките или задълженията му станат изискуеми, няма как да кажем, че това е репресия. Това са пазарни отношения”, коментира Стоянов.

“Г-н Блъсков е успявал да не плаща по време на управлението на ГЕРБ поради една или друга причина. Аз имам своите обяснения за това. Моето мнение е, че той е толериран, защото е обслужвал ПП ГЕРБ”, каза още той.

"Давам ви пример с Асен Йорданов, чиито сметки бяха запорирани заради претенция за неплатени осигуровки, като дори те да не са платени, давността им отдавна бе изтекла. След това обаче се оказа, че той е платил тези осигуровки и предостави документи за това. А г-н Блъсков системно не плаща. Нека направим паралел между Асен Йорданов и Петьо Блъсков.

И в “Биволъ”, и в Bird.bg винаги сме се издържали благодарение на дарения. Малки дарения от малки дарители, суми в порядъка на 5-10 евро на месец, в някои случаи и 1 евро. За това имаме претенция да сме истинска обществена медия, защото финансирайки ни, обществото е нашият работодател. Г-н Блъсков обаче винаги намира някакви канали за финансиране - много съмнителни канали.

Нека не забравяме, че имаше и други издания, които бяха с големи задължения към КТБ. "Преса" например предпочете да фалира. Какъвто и да е Тошо Тошев, той не позволи "Преса" да се превърне в това, в което се превърна "Труд". Нито осъждам, нито оправдавам някого, но всичко е въпрос на избор. Моето лично мнение е, че Петьо Блъсков е своеобразен събирателен образ на всички негативни черти на българската журналистика от Прехода. В неговото поведение аз разчитам тежки зависимости, разчитам корупция, доколкото изобщо такава може да има в журналистика - по смисъла на Наказателния кодекс такава не съществува. Мисля, че г-н Блъсков е патология за българската журналистика".

На въпроса защо сега се случва изгонването, Димитър Стоянов отговори така: "Най-вероятно, защото сега задължението му са станали изискуеми, най-вероятно, защото сега той дължи 133 000 за наем. Всеки, който дължи нещо, в някакъв момент трябва да се издължи”.

“Виждаме, че и преди г-н Блъсков е имал задължения - към СБЖ, защото е използвал техните бази за почивни станции, към КТБ, когато е взел заем, а сега виждаме, че има задължения и към държавата. Очевидно г-н Блъсков не е кой знае какъв платец”, завърши Димитър Стоянов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 146 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На сто

    90 10 Отговор
    процента !
  • 2 Факти

    163 20 Отговор
    Труд е хартиен парцал в услуга на крадливия Герб, от чиито трохи се хранеше доскоро.

    Коментиран от #84

  • 3 Някой

    146 16 Отговор
    Спирате им ток, вода и парно! Плъховете сами ще избягат.
  • 4 Ганчо

    152 16 Отговор
    Вестник "Труд" е коварна машина за внушаване на лъжи и манипулации. Там очернят доброто и възхваляват злото. Махай се, Блъсков! Ти винаги си бил слуга на богатите и враг на всички останали. А останалите сме повече. Ти си наш враг, а журналистите от твоя вестник са дребни, продажни душици. В Англия има свободни места на полето - идете там.
  • 5 XYZ

    122 13 Отговор
    Както става ясно, г-н Блъсков може да поиска заем от ЧЕКМЕДЖЕТО! Така че ГЕРБ вместо да протестират - да дадат на човека да закърпи положението!

    Коментиран от #85

  • 6 Като не плащат

    97 10 Отговор
    Да им изключат тока.

    Коментиран от #86

  • 7 Стойко

    112 10 Отговор
    Прав е Митко Стоянов от Биволите. Блъсков старото ченге винаги е работел на поръчки и е машина за дезинформация! Помните как извади фалшива партийна книжка на един кандидат кмет в услуга на ченгето кандидат Венцислав Йосифов шефа на фалиралата първа частна банка и първи съпруг на Моника Йосифова, сега Моника Станишева от когото има 2 деца. Блъсков е срам за журналистиката в България и отдавна трябваше да е в затвора и за финансови злоупотреби....
  • 8 Българин

    34 49 Отговор
    Ами то и "Дума " е машина за дезинформация!

    Коментиран от #76

  • 9 Каналджиев

    99 15 Отговор
    Верни неща казва авторът. Не считам, че Труд е обективна медия, която си знае мястото. Манипулативна е.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 9 Отговор
    А когато ГДБОП нахлуха в ПИК едно нищо ПИК е ОНЛАЙН РЕТРО е по реповете

    Коментиран от #87

  • 11 Болшевишка революция

    15 66 Отговор
    Плиткоумници масово тролят форума. Червените подлоги на издръжка ат мацква

    Коментиран от #31

  • 12 Именит

    83 9 Отговор
    Блъсков има повече снимки с пеевски отколкото майка му!
  • 13 ТРУД

    38 5 Отговор
    НИЕ СМЕ ПОДЛОГИ ПОЛИКОМУЪРЕНСКИЯ РЕЖИМ.
  • 14 Чалга поколението

    13 20 Отговор
    Е в разцвета на живота си. Нищо добро не ни очаква. Фактът си е факт
  • 15 Хахахаха

    20 59 Отговор
    А ти и факти не сте машина за дезинформация. Нека Факти или Капитал бяха изгонени и блокиране, малиииии щеше да има месеци блакирани улици. Сега умниците се кефят. Ами супер. Демокрация в бъдеще. Не са лъжливи Фрог нюз и Информиран нет, които дори крият собствениците, ма е дезинформатор Труд. Явно ви бърка много дърбоко.

    Коментиран от #32

  • 16 Брей

    51 4 Отговор
    И сървърите им паднали. Коя сериозна медия държи уеб сървъри в офиса?! Има си дейта центрове за тая работа.
  • 17 мдаааа

    23 13 Отговор
    И на тоя от много акъл , му лъснала бимбарицата ..
  • 18 Трезвомислещ българин

    20 14 Отговор
    А във "Факти " винаги се пише и коментира най-чистата истина.

    Коментиран от #44

  • 19 Айде

    60 9 Отговор
    Блъсков да си продаде джипа и апартаментите и да си плати дълговете! Или да ходи да се моли на Мутрата за още пари!
  • 20 Сидней Рейли

    29 6 Отговор
    Около 24.11..21г. имаше статия в Труд, против новото правителство, може и за това да е.
    Трябва да се провери и другите какво пишат, много се манипулира в повечето медии.
  • 21 Дрън-дрън

    23 49 Отговор
    Димитър Стоянов, утре, ако стъпиш накриво спрямо господарите си и те погне Рашков, друга песен ще запееш.
  • 22 Pietro

    50 9 Отговор
    Труд беше убит преди много години, когато за главен редактор бе назначено ченгето мижитурка Тошко Тошев. Този неморален човек открадна милиони и превърна вестника в бардак. В крайна сметка Блъсков го купи, за да го довърши.
  • 23 Ушлев ни разуграва

    47 10 Отговор
    Лицето блъсков разиграва сценки за да осребри
    и последните останки от нещото наречено труд..той никога не е имал намерение да развива бизнес извън директна издръжка от герб и държавата..
  • 24 сигурноч

    20 8 Отговор
    Блъсков ще рови в казани те за кора хляб.

    Коментиран от #27

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 4 Отговор
    ГЛЕДАМ и не ВЯРВАМ на УШИТЕ си

    Коментиран от #28

  • 26 Професор

    15 57 Отговор
    Това е безобразно посегателство срещу свободата на словото. Заради Радев сме на 112-то място по свобода на печата. Истинските независими медии в България се броят на пръстите на едната ръка. Това са на първо място Пик после Труд и Блиц. Независими издания които съществуват благодарение на милионите си читатели и никога не са били в услуга на властимащите. Пик са критикували и Герб, и Бсп, ДПС и т.нт. Същото се отнася и за останалите. За съжаление няма други такива свободни медии с много качествени журналисти.

    Коментиран от #30, #35, #40, #46

  • 27 Стоян

    39 9 Отговор

    До коментар #24 от "сигурноч":

    Хич не се надявай Блъсков да стигне до казаните!!!! Месечно получаваше доволно финансиране от коалицията ГЕРБ+СДС, по е богат и от другата платена подлога Недодялко от ПИК...Помните как Недодялко изтегли ден преди фалита на банката КТБ влога си от 4 милиона и 800 хиляди лева....Тези толкова добре бяха финансово подплатени от шайката и крадливата хунта че ви е бедна фантазията...
  • 28 CТAMAT MAГAРETO

    6 4 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗА КОЕ НЕ ВЯРВАШ КОЗЛОДУЙСКИ? ЧЕ ПЕТЬО Е УДАРЕН ИЛИ ЧЕ ИМА МНОГО МИЛИОНИ ?
  • 29 Павел пенев

    38 9 Отговор
    Много точен и коректен коментар. Вижте отзивите в сайта,никой не каза нищо добро за Блъсков, а негови защитници се оказаха само платените клакьори на мафията ГЕРБ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Един Човек

    22 6 Отговор

    До коментар #11 от "Болшевишка революция":

    Къде са теЯ комунисти бе тролче,те не останаха вече, има няма 35 в парламента!! Ама все те са ви виновни!!
  • 32 Един Човек

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Хахахаха":

    Може и така да е,ама плащат,значи не дължат никому нищо!
  • 33 Сивата чапла

    21 6 Отговор
    А коя преса не е машина за дезинформация?
    Не ги знам Труд, отскоро и тук влизам, но ще е за кратко, щото това не е новинарски сайт, а някаква машина, Русия, ваксини, Русия, ваксини. Нищо не остана за четене на български. Всички са евтини манимулатори.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Един Човек

    11 2 Отговор

    До коментар #26 от "Професор":

    Ти май четеш в-к “овча мисъл” ми се струва!?И пари да ми дават за това,което пишеш ти ,ще ме е срам!!

    Коментиран от #38, #45

  • 36 Сивата чапла

    12 18 Отговор
    И вчера слушах Блъсков, той каза, че наемът е платен и че ще има заседание на някакъв съд януари. Каза, че и към Радев се е обърнал, спомена и още някой, областен ли, не помня, ако са платили наистина, защо тогава? Все едно Цветан Цветанов се е върнал.
  • 37 къф тоа спинозен

    5 6 Отговор
    джендър ?
  • 38 Сивата чапла

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Един Човек":

    Предполага е сарказъм това мнение.
  • 39 Не…

    24 4 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    Човекът от снимката просто иска да каже,че в недосегаеми хора няма,и че всеки,който дължи трябва да плаща!Интересно ,Блъсков от 2012,кой му позволява да не плаща,ей така “безвъзмездно”!?
  • 40 Вини Пух

    14 4 Отговор

    До коментар #26 от "Професор":

    Колкото повече чета Пик, толкова повече съчувствам на Недялко Йорданов.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 См куче

    19 3 Отговор
    Дали "Труд" е корветка,всеки има право на мнение,нооо.... знае ли Блъсков редовите бизнесмени по колко лева на кв.м. плащат наем. Във всеки случай не е 5,50 лв. за квадратен метър. Тук е заравено смърдящото куче.

    Коментиран от #49

  • 43 хъхъ

    20 4 Отговор
    Герберчетата изкупиха всички броеве на "Труп" днес.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 истината

    21 8 Отговор

    До коментар #26 от "Професор":

    Пик, Труд и Блиц обслужват герберите и туркалалите.

    Коментиран от #51, #55, #77

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Суха съчка

    9 8 Отговор
    Изобщо не съм фен на ПБ но споровете не се ли решават в съда ?

    Коментиран от #50

  • 49 хахаха😅🤣

    22 5 Отговор

    До коментар #42 от "См куче":

    Виж го ти Блъсков, по шуробаджанашки начин се уредил чрез герберите на наемче по 5.50 лв. на квадратен метър, за да ги обслужва. Хитреца му с хитрец! Не си плаща наема и пищи, че ме нарушавали свободата на словото. Егати и манипулатора и циркаджията. Вместо да се засрами, да се извини и да ки плати дълговете, той симулира, че го репресират. Няма гакива лъжци в Европа!!!
  • 50 Комунисти

    13 1 Отговор

    До коментар #48 от "Суха съчка":

    На мен не ми бяха платили три вноски за наема и когато отидох в полицията те ми казаха оправяй се сам, така че за обикновените хора въобще не им пука Важно е да се прави политически пиар.

    Коментиран от #57

  • 51 Глупаци

    10 9 Отговор

    До коментар #46 от "истината":

    Факти обслужва комунистите.

    Коментиран от #54

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Тома

    20 5 Отговор
    Труд е символ на кафявия вестик за външни клозети
  • 54 истината

    15 9 Отговор

    До коментар #51 от "Глупаци":

    Напротив, Факти помества всички гледни точки. Не лъжи и не манипулирай като в. Труд, Пик и Блиц.

    Коментиран от #56, #63

  • 55 Престанете да ми триете коментарите

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "истината":

    А факти кой обслужва според тебе.
  • 56 Глупаци

    4 3 Отговор

    До коментар #54 от "истината":

    Хубаво че вярваш в Дядо Коледа.
  • 57 хахаха😅

    8 3 Отговор

    До коментар #50 от "Комунисти":

    Естествено. Държавата си търси четвърт милион неплатени лева. Ти държавата ли си? А размерът на твоите три наема четвърт милион ли е? Така че късе се слагаш ти? Ти си частно лице, а държавните пари са на целия народ.

    Коментиран от #59

  • 58 Глупаци

    8 5 Отговор
    Я кажете на Позитано колко години не са си плащали наема.
  • 59 Глупаци

    9 0 Отговор

    До коментар #57 от "хахаха😅":

    Да прав си Аз не съм държавата затова си отивам в Германия

    Коментиран от #62

  • 60 хммв

    14 2 Отговор
    Ами в съда се решават, има излязло решение от съда, не си ли запознат⁉️ Или си драскаш ей така кадар да не заспиш❕
  • 61 Спите ли

    8 8 Отговор
    Една машина за фекалии /бивол/ обвинява друга /труд/, че е такава. Да припомня, ча при криминален случай беше убита журналистка и това седи в докладите за свобода на словото. Защо този битов случай да е по-различен? А той не е битов, защото някой който управлява и има ВЛАСТ и не харесва някого предприема злонамерени действия спрямо него, който и да е той и изненада това е медия. ВЛАСТ-МЕДИЯ-ЗАТВАРЯНЕ

    Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка се наричат клептократи. Обикновено, такова управление включва присвояване на средства за сметка на народа

    Коментиран от #74

  • 62 истината

    18 2 Отговор

    До коментар #59 от "Глупаци":

    Отивай си в Германия, те там за тебе питат. И сигурно в Германия ще те оставят 5 години да не си плащаш наема като тук, а. Ей там ще видиш от къде изгрява слънцето, ако не спазваш законите като тоз Блъсков. Там няма 5-6. Един глиган от Бг в германия спрял ескалатор с бутон да види какво ще стане и лежа 21 дни в затвора, друг блъсна момиче по стълбите в метрото и ше лежи 5 години в затвора, за отнемане на свобода ако заключиш някого до 5 години затвор, за укриване на данъци - затвор...Научи законите преди да отидеш, че такава толерантност като тук няма, там законите важат за всички, независимо дали си мениджър на Байер Мюнхен или на БМВ. Тук тоз Блъсков много го бавиха и му се молеха - 5 години го чакаха, това го няма в нито една европейска държава!
  • 63 Истината плюс

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "истината":

    Да след изборите пуснаха няколко статии от други мнения, даже се престараха. Всичко останало Беше Индоктринация. Троловете са без коментар. Имате 42+ и 5+ Му ха ха ха
  • 64 Деси Банева

    14 6 Отговор
    Какво посегателство бе слагачи и подлоги. Да му плащаме с нашите пари наема и да се крие под шапката на герп и дпс. Никой не му закрива вестничето-парцал, но да си плаща както другите го правят. Тоя се слага на коя ли не партия. Тази политическа подлога мазна, а сега протестира и има такива олиговрени политици, които се изцепиха да го защитават. Аха ясно, крадците защитават крадци.
  • 65 Наблюдател

    15 4 Отговор
    Пропаганден вестник на ГЕРБ това е в. "Труд". Съответно Блъсков им е откровен слугинаж .
  • 66 Манолова

    14 3 Отговор
    Това на Петю далаверата си е чиста кражба на народни пари. Те вече свикнаха с кражбата като ежедневие и срама нямат. И гледай кои от братята крадци му съчувстват. Тези които нищо не са допринесли за тази наша България, а само са я крали. И ако им спреш кражбата реват като саранска мечка по телевизиите. Ама медиите им и те са на същата хранилка-народната. Затова сме на това деридже след 32 години. Другите народи къде отидоха, а ние все на последно място и само по смъртност и бедност сме на първо място.
  • 67 адвокат

    10 1 Отговор
    Труд е тоалетна хартия на Герб-ДПС мафията
  • 68 ComfortablyNumb

    4 10 Отговор
    И в “Биволъ”, и в Bird.bg винаги сме се издържали благодарение на дарения.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Сигурни ли сте че нямате по големи дарения в рубли например!?

    Коментиран от #69, #70

  • 69 мдаааа

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "ComfortablyNumb":

    Обръщат ги в евра ..
  • 70 Май главата

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "ComfortablyNumb":

    Не те слуша много, а.
  • 71 Перо

    8 2 Отговор
    Явно е,че мутренското правителство не е взимало наем, в замяна на хвалебствия за толупа! Каква демокрация,какви медии,каква свобода на словото,какви 5 лв. Това си е чиста проба престъпна дейност за правителствено финансиране на медия. Със съдебното решение могат да изхвърлят про-мутренския дебил Блъсков веднага в ареста за неподчинение!
  • 72 Я, виж,

    3 3 Отговор
    Ропот на списващ медия, която никой не чете. Чобанов непрекъснато проси пари и пише поръчкови материали.
  • 73 Един не-трол

    3 3 Отговор
    Аз ли се бъркам или това е доведеният син на Волен Сидеров? Както и да е. Наистина сме на 112 място по свобода на словото, защото всички медии обслужват определен кръг, което е жалко защото те влияят на хората и ги разединяват хората насаждайки им мнение, което не е безпристрастно. И можем да обявим спокойно, че четвъртата власт липсва в България. А вие се радвайте, че една от медиите я мачкат скоро ще бъде друга и трета и апатията ще продължава да ви отнема собственото мнение и способността да се мисли обективно. Способността да се помни кой кой е повече от две години, всъщност глупости повече от два месеца. Киберпространството е превзето от тролове, протестите също само че там са платени провокатори и това ни отнема правото на мнение. Българи мислете, разсъждавайте и създавайте добро за другите за вас за всички.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ПСР

    6 2 Отговор
    Пребиват Огнян Стефанов.
    Разследване?-зиро.
    ПИК,Блиц,Труд,24 часа-корифеи на лъжата и манипулацията.К 3.К 1 на БНТ.Поле за изява.На Р.Коларова,А.Христова,Стъки,Г.Харизанов.Цяла плеяда,наши,готини,верни,добре нахранени хора.Пропаганда.Гьобелс е бил първокласник онлайн,в сравнение,с техният гений.А защитата...Биков,Атанасова.Дилов,....ненадминати!!!
  • 76 А факти

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Българин":

    да не би да е друго!?
  • 77 А вие

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "истината":

    кой обслужват бе, мисир,, че напоследък тотално се оцапахме!
  • 78 СЕСЕСЕРЕ

    3 1 Отговор
    Не пипайте пресата свободата на словото не сме Северна Корея или може би сме ?
  • 79 А бивол пък са

    4 3 Отговор
    Гюбрепроизводител. Аман от натегачи!
  • 80 АМА ЧЕ РЯДКО

    3 0 Отговор
    ВЕРНО ЛИ А КВО СТАНА С МАРИХУАНАТА ПАЧКИТЕ И ВИЛИТЕ НА БОРИСОВ / ЧИСТА ИСТИНА ДОКЗАНА НА 4 ИНСТАНЦИИ
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ДУФАЛАК

    1 0 Отговор
    ДУФАЛАК ДУФАЛАК ДНЕСКА А.....Х УТРЕ ПАК / АКО ИМА НЕКОЙ ЛЕВ ЗА ПАПКАНЕ
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ТРУД Е ОТ 50 ГОДИНИ!

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факти":

    Тогава нямаше ГЕРБ. И ТОГАВА И СЕГА СИ Е СЪЩИЯ. Можеше да си спестиш драсканиците по този въпрос. Нашето поколение обича и вярва в този журналистически ТРУД! ДА ПРЕБЪДЕ!
  • 85 Разбра се собственика на пачките..

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "XYZ":

    Фъркатия и Дубаеца. Има ГОСПОД!
  • 86 Да напишат ФАКТУРА

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Като не плащат":

    И ТРУД ще си плати, както и когато Корни си плати за юБКП/БСП за има няма 40-50години.
  • 87 Да не се занимава държавата с

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Медиите! Да хваща и връща бандитите в България. Голям шум беше, че никой не действа по този въпрос. Или НОВИЯ МОРАЛ са ПАРТНЬОРИ с избягалите? Не се притеснявайте! Поискайте ПРОШКА!