Last news in Fakti

25 Януари, 2022 11:00 51 857 208

Ще се извини ли някой на доц. Мангъров и проф. Чорбанов?

  • д-р димитър кехайов-
  • коронавирус-
  • ваксини-
  • зелен септификат-
  • доцент атанас мангъров-
  • професор чорбанов

Повече от редно е цялото ръководство на МЗ плюс доц. Кунчев да си подадат оставките веднага

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на д-р Димитър Кехайов

Повече от редно е цялото ръководство на МЗ плюс доц. Кунчев да си подадат оставките веднага.

СЗО се обяви против зеления сертификат като неефективна мярка за разпространението на COVID-19 и нагнетяваща дистрес в социума.

Липсата на елементарна предвидливост у ръководството на МЗ лъсна невероятно силно. При други обстоятелства това би било простимо, макар и силно укорително, защото един ръководител трябва да е и далновиден човек!

Неспособността за предвиждане на рисковете за хората като увреждания, негативна промяна на менталния им статус или смърт на пациента от страна на здравен работник е невероятен професионален дефект, който излага на риск пациентите или тези, които са доверили здравето си в твоите ръце.

Далновидността се състои в прецизно изчисляване на всички опасности пред пациентите/хората, а когато управляваш социум това обхваща освен благополучието на хората, така и техните доходи.

Ако си предвидлив човек, ще си и подготвен човек респективно управник, а тук виждаме липсата на елементарна предвидливост, неглижиране на нашите усилия срещу зеления сертификат /бях един от тези, които подадоха искова молба в САС/ и дори имаше и закани за репресии навремето, както и тонове обиди и иронични подмятания.

Сега какво стана? Истината постепенно си проправи своят път.

Въпросите са невероятно много и един от тях е: ще се извини ли някой поне от МЗ на доц. Мангъров и проф. Чорбанов, на мен не държа да ми се извиняват, за цялата помия, която се изля върху тях и продължава да ги залива яко.

Моята житейска трагедия, е че казвам истини на които времето не е дошло и реализацията им е въпрос на по-далечно бъдеще:

предсказах акумулиращата токсичност на тези прототипи на ваксини и това вече е неоспорим факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза вече е около 65% след 3-тата доза, а това е невинна странична реакция, и не ми се мисли за малигненените странични реакции на ваксинационните прототипи/, предвидих преди още над 5 месеца и насилието срещу лекари във връзка с тези напълно нелепи ваксинации и това стана, уви…сега ще направя още една прогноза, може би една от последните ми, защото не желая да влизам в конфликти нито с колеги, нито с приятели във връзка с действието на даден лекарствен продукт: с падането на очевидно неефективните за разпространението на пандемията насилствено наложени ограничителни мерки плюс появата на смъртни случаи вследствие ваксинацията на неосведомени хора ще доведе до ескалация на насилието срещу лекари не само у нас! Вероятен срок за реализацията на тази прогноза 12-18 месеца.

И докато шефът на Пфайзер България ходи с платена от фирмата му охрана, обикновеният лекар не може да си позволи този лукс…. и ще стане жертва на отмъщение от пострадалите пациенти.

И сега неврологиите са пълни с инсулти, получени след ваксинацията с тези прототипи, но колегите ги е страх и си мълчат. Естествено починалите пациенти не се пишат починали от ваксинацията и затова официално няма у нас данни за този вид смъртност, но ако се направи проучване колко от починалите имат поне една ваксинация истината ще стане крещящо ясна за всички.

Та: редно е да се поднесат извинения от страна на МЗ, а и да има оставки, това ще е един напълно недостатъчен жест към хората, но поне ще е зачатък на елементарна почтеност, но най-вероятно и това няма да се случи /прогноза само/.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 655 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 че тия са убийци

    121 685 Отговор
    за какво да им се извиняват ?

    Коментиран от #35, #105, #134, #146, #154

  • 2 топ ганьо

    534 48 Отговор
    нашите кунчевци са на принципа като във вица от времето на соца: когато брежнев пръцне,тато се нааква!
  • 3 Миризлив пор

    95 442 Отговор
    Поредния който след дъжд обяснява за качулка. Нали сложихте антиваксър Кацаров за министър? Той пък взе че се ваксинира в ефир? От какво да ги е страх лекарите? Нали Боко и компания ги няма? Нали итн взе властта?

    Коментиран от #144

  • 4 Доростол

    73 424 Отговор
    СЗО и преди се обявяваха, че вируса от Китай не е възможно да го обърне на пандемия, то друго стана. Това е завладяна организация от Китай и Русия.

    Коментиран от #48, #76

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Абе

    492 68 Отговор
    Това иди го кажи на Кирето.Той е големия убиец .Той иска да ваксинира 80 процента от населението .
  • 8 Последния Софиянец

    88 535 Отговор
    Да се извиня на Мангъров? Никога.

    Коментиран от #148

  • 9 SH BG

    482 49 Отговор
    НЮРНБЕРГ2...!!!

    И възмездие за геноцида, репресиите и унищожението наложени от медицинския фашизъм...!!!

    Дааа...!!!
  • 10 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    240 29 Отговор
    Когато САЩ се извини на Япония‼️‼️‼️
  • 11 този да мълчи

    122 588 Отговор
    А Мангъров , ще се извини ли на близките на жертвите отказали да се ваксинират поради неговите нелепи внушения за "лошите" ваксини ?

    Коментиран от #36, #83, #147, #163

  • 12 Българин

    492 75 Отговор
    Не само извинения, не само оставки, но и затвор за МЗ, Кунчев и всички други професорчета и гадатели, които лъжеха и всяваха паника, за тези пък от БЛС - доживотна карантина в ЦСЗ.
    Мангъров министър на здравеопазването!!!!
  • 13 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    365 34 Отговор
    Ами те вече ВАКСИНИРАНИТЕ не ги броят за ваксинирани ‼️ / да не им развалят статистиките /

    Коментиран от #23

  • 14 Бате Гойко

    101 548 Отговор
    Мангъров е пълен срам! Ти достойно се нареждаш до него! Какво предвидил, какво направил! Големи хвалби,голямо нищо!
  • 15 Препоръка

    90 480 Отговор
    БЛС да отнеме лекарските права на Мангъров за невярна информация с цел да се активира антиваксарското настроение.

    Коментиран от #21

  • 16 ХАХАХАХАХАХАХ

    350 52 Отговор
    големи сладури са измамените камилчета с набита отрова по няколко пъти. ХАХАХАХАХАХАХАХ

    Коментиран от #188

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 чоко

    54 251 Отговор
    Кой си ти ,бе селски ? Я,улево !
  • 19 МДАА

    215 29 Отговор
    И 456 поразени от отровите.
  • 20 Абе...

    412 46 Отговор
    Само едно ще ви кажа: Изтровиха народа.А тия които вярват в чудодейната сила на ваксините са просто глупави.Когато фактите са на лице,а хора отказващи да ги видят,и вярват на политици са меко ли азано тъпи.
  • 21 Зорчо

    291 23 Отговор

    До коментар #15 от "Препоръка":

    А миналата година дет говореше за черните чували Годжи то Ко праим

    Коментиран от #47, #63

  • 22 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    328 20 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    От вчера вече над три милиона ваксинирани германци се събудиха ... НЕВАКСИНИРАНИ ‼️‼️‼️

    Коментиран от #132

  • 23 Статистик

    313 16 Отговор

    До коментар #13 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    По правилата на СЗО до 14 дни след второто боц се водиш невакЦан. Затова дори тези с две игли, които са дали фира, ги броят за антиваксъри. Иначе стъкмистиката никак не излиза.
  • 24 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    182 15 Отговор

    До коментар #17 от "Тръмп":

    Защо не кажеш , че сред тях има доста с поне една игла , които обаче ги броиш за анти‼️‼️‼️
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сусу Манарата

    398 41 Отговор
    Гледах и слушах “диспута” между Симитчиев и Мангъров. Първият беше отвратителен. Държа се като най-обикновен кавгаджия. Не му прави чест, че с ехидна усмивка постоянно репликираше Мангъров. И го правеше съвсем умишлено, за да го притеснява. А както е известно, в такава ситуация заекващите започват още повече да заекват. Иначе казано, искаше и го направи да лиши доцента от възможността да изкаже мнението си. Очевидно Симитчиев се е заиграл с политиците.

    Коментиран от #135

  • 27 Извинявам се и аз

    62 347 Отговор
    Зеления сертификат си свърши работата при белите хора..другите са свободни да правят каквото си искат..същото е положението и тука
    Туй че са го отменили сега е защото омикрона го карат по леко хората..пък на абсолютно и напълно неадекватния мангъров не се полага никакво извинение

    Коментиран от #41

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Това, с извинението...

    355 40 Отговор
    Извинение е най-малкото. Крайно недостатъчно е. Очерниха човека, дискредитираха го, заклеймиха го. По най-отвратителния начин се опитаха да му запушат устата, като самите те правят внушения, които няма как да докажат, нямат никакви доказателства, но това което той твърди го приравняват с престъпление! И прокуратурата и тя, да не остане по-назад, се самосезирала, като много удобно си затвори очите за куп други такива твърдения, съвсем наскоро самият Борисов каза, че ваксините били с изтекъл срок, но всички си замълчаха! Сега, след като СЗО обърна палачинката, да ги видим как ще излязат от ситуацията. А публично извинение към Мангъров, по всички медии задължително трябва да има, ако им е останало малко доблест и достойнство. В което се съмнявам.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 1100

    355 39 Отговор
    Всички лъжци ,като се започне от Ива Николова, Кантарджиев,всички платени журналисти,всички мисирки, всички нерамотници,трябва да се извинят на д-р Мангъров,д-рЧорбанов и на д-р Димитър Кехайов,за окепазяването на тези изтъкнати лекари.Всички нормални лекари микробиолози и лекари вирусолози,завършили Висш Медицински Институт,в София, Пловдив, Варна/ШЕСТ ГОДИНИ СЛЕДВАНЕ,ЧЕТИРИ Години Стаж по Специалността и явяване на изпит за специалност,пред авторитетна комисия от професори и старши научни сътрудници, академици/Микробиология -изпитът трае 3 Дни;Вирусологиа-изпитът трае 2 Дни/.Всичко за сем.CORONAVIRIDAE,е казано във Висрусологиата ,издадена под ръководството на проф.Дундаров.Всичко за заблудите от Ковид 19 е в книгата на проф.Бхакди и Райс от 2020 г.Италиански ,руски, френски немски професори бяха отстранени от изказвания за Ковид 19,защото говорят истината;говорят за вредата от ваксините/модерна, янсен, байонтех, джонсънджонсън астразенека.Всички учени обясниха за графенов оксид,причинител на тромбите.Но, в България има превес невежеството, на Ива Николова, на Кантарджиев,срещу добро заплащане.Четете!Търсете точната информоция,в облака, тя съществува,там модераторите на могат да трият.Ако знаете езици,търсете на руски, френски немски ,английски езици.Проследете протестите,които заливат света против ВАКСИНИТЕ е ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ-ТОВА е ФАШИЗЪМ.А,към д-р Мангъров оставям с респет и уважение,за придържането му към ИСТИНАТА.

    Коментиран от #34, #89, #92

  • 32 Къде

    18 65 Отговор

    До коментар #5 от "Българка":

    ма како, видя тука барем един факт!?
  • 33 Хихата

    278 24 Отговор
    Да - абсолютно е прав и насилието над лекари вече започна.... Но хайде да бъдем честни - голям грях носят и тези, които се поддадоха не само на натиска, но и на изкушението за пари! По 1 200 лв/мес ковидни + 10 лв за всяка инжекция - пачка си е! Но както се казва "г-з глава затрива".
  • 34 фбр

    49 291 Отговор

    До коментар #31 от "1100":

    Докторчето Мангъров и ти сте пълни кретени!
  • 35 провинциалист

    78 33 Отговор

    До коментар #1 от "че тия са убийци":

    А ти си плямпало.
  • 36 Така ли?

    178 28 Отговор

    До коментар #11 от "този да мълчи":

    А по твоята тъпа логика - управляващите, и в частност от МЗ, ще се извинят ли на близките на починалите, които починали са послушали и са повярвали на нашите пропагандатори на ваксинацията , боцнали са се, с надеждата, че ваксините ще ги предпазят поне от смъртта, но... Въпреки ваксината са починали! А, я кажи! Извинението, което няма да получат, ще върне ли починалите, повярвали в ефективността на препаратите от гроба? Ти си абсолютен кон с капаци, който по-далеч от носа си не вижда.
  • 37 Не се наемам

    174 6 Отговор
    Да казвам кое как е в този случай, но.
    За здравето на човека са важни и храната и водата, и въздухът, дали се движи достатъчно, имали нездравословни навици. Къде бяха до сега всички, които са загрижени за пандемията, та преди това не се бореха, със същата решителност, за здравето ни? За спиране на вредни храни, навици, за маси спорт, за спокоен живот и други.
  • 38 Валери

    229 35 Отговор
    Най после да се намери един смел човек който да каже истината за целия този цирк
  • 39 Пак

    73 6 Отговор
    Масов спорт, не маси.
  • 40 Опаа ...

    44 208 Отговор
    "Д-р Кехайов, Вие не сте Лекар на годината, а патологичен лъжец и срам за колегията" - тоя бил голям мошенник
  • 41 Sion

    192 16 Отговор

    До коментар #27 от "Извинявам се и аз":

    С малката подробност, че в България зеленият сертификат се въведе именно по времето на Омикрон... Докато другите го отменят , а СЗО твърди че даже е вреден, ние го въвеждаме..
  • 42 Хахо Дзън

    133 22 Отговор
    След това изявление трябва да има оставки и осъдени, и ако осъденият не е човекът на снимката за разпространяване на невярна информация - "И сега неврологиите са пълни с инсулти, получени след ваксинацията с тези прототипи, но колегите ги е страх и си мълчат" - то обвиняеми и осъдени трябва да са други хора и прокуратурата да ги почва - може би Кирил Петков, Кацаров, Сербезова и компанията от клуба "евтанизатори" много добре знаят какво правят тия ваксини, а ако знаят или се досещат се нарича Геноцид, да, да Геноцид - който не умре от Ковид, да го пробваме с ваксината, дългосрочно, при тово отново споделям съмнението си в действителността на имунизацията с тези препарата на хората от властта - аналогично с декларацията на гражданство, то зеленият сертификат е също само една формалност, нали така ? за някои хора, които са над нас, ВаксиноСмъртните
  • 43 МиДа

    177 15 Отговор
    Заразен с ковид, получил инсулт се смята за починал от ковид.
    Ваксиниран получил инсулт се смята за починал от инсулт.
    Ваксиниран, заразен с ковид, получил инсулт, пак починал от инсулт.

    Коментиран от #96, #151

  • 44 Студопор

    195 16 Отговор
    Ако аз съм лекар и ми наложат да ваксинирам хората с експериментална ваксина, ще напусна! Поне, ако имам съвест и следвам клетвата, която съм дал.
  • 45 Извинявам се и аз

    37 172 Отговор
    Почвам да си мисля че в тази държава са останали хора дето разума им стига само за да се хранят..

    Какво представлява един социум..деца..средна възраст и възрастни..когато ти имаш здравна криза тя засяга всички..няма как да ограничиш едните пък другите да си карат както обикновено..какво става тогава държавата се намесва и намира механизми да въведе контрол и да постигне своите цели организирано каквито и да са те..има също така и закон за извънредно положение при който някой граждански права са суспендирани..ето това представлява зеленият сертификат..механизъм за осъществяване на непопулярни мерки
    този светъл момент винаги ще има солидна опозиция което е в разрез със интересите на държавата и обществото като цяло..действията на господин мангъров бяха директен опит за саботаж на държавата в пик на криза..теориите му доволно объркани и не почиващи на никакви негови лични констатаций..той дефакто носи персонална отговорност за смъртта на хора
    в България трябва да се реши има ли такъв народ или всяка овца има мнение
    пък мангъров освен че не заслужава извинение заслужава да лежи ефективно

    Коментиран от #70, #178

  • 46 Цезар

    43 112 Отговор
    генерализираната миалгия
    Напиши го на бългаски: = мускулни болки. Те се явяват при вирусни заболявания. Значи не казваш нещо ново. Тази миалгия я има и при обикновен грип!
    Не плаши хората, сламено чучело!

    Коментиран от #99

  • 47 И не само той

    193 20 Отговор

    До коментар #21 от "Зорчо":

    Много бяха от предишния НОЩ, които плашеха, не само той. И Костадин Ангелов, и Балтов, и Кунчев, и Кантарджиев, включително и Борисов.... Списъкът е дълъг. Никой никога не им потърси отговорност за среднощните брифинги, целящи да смразят от страх хората, за заплахите, за куп други неадекватни мерки и думи, изречени в национален ефир. И сега, Мангъров се оказа най - големият престъпник. Защото казва истини. След време ще се установи, че е бил прав. Няма да успеят да го унищожат!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Mишо

    26 129 Отговор
    И тоя е на заплата в копейки.
  • 50 Въпросен..???

    32 125 Отговор
    Абе докторе, чудно ми как не са те открили европейците и американците да им даваш ,,умни,, съвети. А вие от ФАКТИ....нямате ли си име и фамилия , че се крилете зад параван....Факти...??!,!!?
  • 51 плевен

    19 128 Отговор
    Доцент Мангъров заслужава най- висшия орден на България. Благодарение на него натискът към пенсионните фондове намаля и старците се проредиха. Могат да го наградят и за подобряване на генофонда , но няма да е честно. Все пак старите философи успяха да оставят потомство.

    Коментиран от #168

  • 52 Голям прос

    127 7 Отговор
    При всичката ни информираност сме в голямо затъмнение. Само противоречиви информации ни заливат. Крайно време е да има официално изявление ще мрем ли от тия ваксини или няма. Аз си мисля, че много хора трябва да си хвърлят дипломите като лекари, щом математици ми казват кога ще се разболявам и как да избегна това разболяване. И трябва да се каже кой е защитен от тия вируси, не знам това изследване за клетъчен имунитет доказва ли го. А ние се занимаваме със разни сертификсти и локдауни, маски и пр. глупости.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Починал

    28 104 Отговор
    Докторе, ела при нас починалите в интензивни отделения, за да ни успокоиш, че ако се бяхме ваксинирали щяхме да имаме мускулни болки.
    Второ - ваксините срещу грип се прилагат от 10-15 години, така че е нормално браЧеда им Ковид да го хакнат за 1-2 години.

    Коментиран от #56, #115

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Роко Скиавоне

    14 59 Отговор

    До коментар #54 от "Починал":

    След като си почунал как пишел или си оставил предсмъртно писмо.Най малкото ше се извинявам и на Мангъров и всички по света с бели престилки които покрай този вирус направиха трильони.Това доказва ,че вие всички обипате парите повече от храната.Къв е тоя преглед 300лв дето Мангъров е правил пи домовете и накрая ти пише рецепта,че треа да пиеш чай от шипка и лайка.Иначе незабавна оставка и на Кунчо и на Бакърджията и на всички светила родни от екрана
  • 57 четящ

    31 73 Отговор
    Новината, че СЗО е против зелените сертификати е фалшива новина . Днес имаше опровержение от СЗО . Д-р Кехайов да чете по-внимателно.
  • 58 Жоро

    24 83 Отговор
    СЗО препоръчва да се премахнат или облекчат мерките при МЕЖДУНАРОДНИ пътувания. И ти си същия лъжец като мангъров и чорбанов.

    Коментиран от #113

  • 59 Диамантената ръка

    86 6 Отговор
    Проблемът с ваксините не е в тяхната безопасност, а в тяхната ефективност. И разбира се че някой прави пари, а няма гаранция че няма да се разболееш.

    Коментиран от #68, #82

  • 60 Стига вече ⚠️

    133 13 Отговор
    В Западните държави така ИЗЛЪГАХА населението, че като достигнат 75% ваксинирани и ще победим вируса. Какво се оказа това - ПЪЛНА ЛЪЖА!!! Минаха 75% ваксинирани и заболелите от ковид дори се увеличиха!!! Умуваха, умуваха и измислиха Делта вариант, после мутацията Омикрон ... и така може да продължи до безкрайност ...
  • 61 Итн взе властта с машинен вот,

    19 46 Отговор
    Има да излиза помията, тоя перко чорбанов нали работеше върху ваксина, бенатова кога ще се извини на мутафчийски за якото мрене или на нея не и е яко, все още
  • 62 Тоя да си публикува мнението

    19 38 Отговор
    В световно здравно списание
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Сандо

    44 21 Отговор
    А на "Възраждане"?Или репресиите срещу тази партия,свеж полъх в гнилата ни политическа атмосфера,ще продължат с повод и без повод?

    Коментиран от #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Батан

    19 105 Отговор
    Мангъров и чорбанов са непреки извършители на хиляди предумишлени убийства мястото им е в затвора
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Лила

    29 8 Отговор

    До коментар #59 от "Диамантената ръка":

    Е,и? Панацея няма за нищо на този свят.Науката и медицината не са всесилни.Иначе бихме били безсмъртни,но не е така,нали?

    Коментиран от #139

  • 69 пее ерас джамбазов

    69 6 Отговор
    Вай-Педел, СЗО обяви пандемия( понеже е частна терористична структура), при наличието само на 200 000 заразени в ЦЕЛИЯТ СВЯТ.
    При толкова заразени в България не се е обявявала и епидемия.
    Тъй че спри с лъжите защото който лъже (повреме на геноцид), увисва на въже!!!
  • 70 Анонимен

    20 83 Отговор

    До коментар #45 от "Извинявам се и аз":

    Големи защитници си спечели този Мангъров.В стана с80 процента дебили е разбираемо. Нищо лично ,мили сънародници. Слушайте ги такива като него и се гответе за среща с всевишния или ако предпочитате може Ленин,Сталин,Хитлер и много други скъпи покойници. На никой няма да се размине,всички сме за там.
  • 71 Ники

    21 70 Отговор
    Какво общо имат тия 2мата малоумници със сертификата. Един куп хора умряха заради тях. В нормална държава вече трябваше да са под съд
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 такса БЕЗ ДОГОВОР 26.70 ЛВ НА МЕСЕЦ

    46 5 Отговор
    СТИГА СЪС ТЕЗИ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ..... ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КОЙ ИЗТОЧИ ,,ЗДРАВНАТА КАСА ,,, КОЙ СТРОЙИИИИ ,,,ЧАСТНИ БОЛНИЦИ ,,, ЧАСТНИ ВЕРИГИ ОТ АПТЕКИ ..,,,, ФАБРИКИ ЗА ААААХПЧЕТА ---- ЕДРИ + ПАЧКИ НАРОДНИ ПАРИ -----ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КОЙЙЙЙЙИИИ СА ,,,,,, ЧЕ СМЕ НА ДЪНЪТО ...... БЕЗ КИСЛОРОд.........
  • 74 Болярин

    30 11 Отговор
    Със или без ваксина - все някога умираме !!!
  • 75 Хаус

    22 84 Отговор
    Айде Чорбата не е лекар, но Мангъра е за затвора!!! Доста хора измряха заради тях! Жертваха ги заради политическите си кариери!

    Коментиран от #112

  • 76 Жулиен Гаков

    27 2 Отговор

    До коментар #4 от "Доростол":

    Не е зле да си провериш психическото състояние. Мога да ти предложа добър спецалист.
  • 77 Ето

    68 11 Отговор
    още един честен и медицински разсъждаващ лекар! Ако ги имаше повече здравето на хората в България би било друго. Казаното е право в целта и разкрива абсолютно погрешната стратегия и политика на управляващите.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Наблюдател

    33 5 Отговор
    Потресаваща некомпетентност и некадърност се вихри в здравеопазването! Кой им дава дипломи за визсше медицинско образование като на голяма част "доФтори" дори средното им е силно съмнително!?
  • 81 Войникът 🇧🇬

    48 7 Отговор
    Даааа,да се извинят веднага и подадът оставка,заради наложеният тирмоз над българският народ и част от лекарския сектор ! Веднага!
  • 82 БРЦК

    49 12 Отговор

    До коментар #59 от "Диамантената ръка":

    Проблемът на ваксините е в тяхната опасност . Целта на инжекцията която не отговаря на условието ваксина е да УБИВА

    Коментиран от #94, #137

  • 83 Ам гъл

    63 5 Отговор

    До коментар #11 от "този да мълчи":

    Психо а Мангъров спрял ли те е да се Ваксаш с 9 бустерна. Май сам си се вкарал в Конспирация.

    Коментиран от #107

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Не извинение, а затвор

    55 5 Отговор
    А не,не, само с извинение нама да се мине! Цалата тази комиционерска пасмина добре известна на всички ни, пропагандираща прототипи на ваксини ще си понесат отговорноста за лъжите си. До един.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Не обиждай

    74 4 Отговор

    До коментар #31 от "1100":

    и малкото ЛЕКАРИ, които имат СЪВЕСТ и спазват Хипократовата клетва! Четейки материал на друга медицинска тема, случайно попаднах на това: "СЗО създаде Фонд за обезщетение при странични ефекти след Ковид ваксина" (материалът търсете в pulse.bg). Косата ми се изправи: ЗАЩО СЗО ще създава фонд за обезщетения..., ако ваксината е доказано безопасна?... Друг въпрос: съпругът на Урсула лайен работи в биотехнологичната компания Orgenesis => морален ли е натискът на Урсула лайен за ваксинация на ЕС и за зеления сертификат като средство за оказване на натиск??? Нали щеше сертификатът да облекчи живота на хората по време на пандемията? Какво облечи реално? Фалираха бизнеси, хаос навсякъде... Та, доц. Мангъров, проф. Чорбанов са от малкото специалисти, които заслужават уважението ни! И не САМО защото казваха истини, а и защото се осмелиха да ги кажат! Защото отказаха да бъдат част от "масата". Има една лекарка, която от години, когато се дават репортажи изобщо за медицина, все тя е на екрана... Много от вас веднага ще се сетят коя е. Много ми се иска сега, точно тя да коментира последните "ОКРЪЖНИ" на СЗО. Много искам! Моля медиите, поканете я. Вие си знаете коя е. Аз вярвам на науката и ТОЧНО затова вярвам на Мангъров, Чорбанов и всички останали български и чужди медици, които мислят с главите си и не позволяват някой да плюе на дипломите им и на целия им професионален опит. Бъдете ни живи и здрави, вие лекари, които сте лекари не само по диплома, но и по съвест!
  • 90 Ковидаров

    14 55 Отговор
    За какво да се извиняват .заради такива като тях има над 32 хиляди починали българи .за това ли е извинението папаец .ей от такива доктори здравеопазването ни страда .

    Коментиран от #108

  • 91 Боже опази от такива лекари

    14 54 Отговор
    Заради ей такива като тоя България е най-отзад по резултати от пандемията. Тоя явно не си пие хапчетата. Аман от пишман лекари

    Коментиран от #118, #136

  • 92 Дааааааааа

    6 28 Отговор

    До коментар #31 от "1100":

    Забрави да отбележиш ръста на смъртните случай в Република България за 2020 и 2021 година ,че е 60 000 човека. При средно за предишните 5 години 109 000,
    За 2020 са 124 000
    За 2021 са 147 000
    Направи си справка с Националния Статистически институт.
    Бъдете Живи и здрави!

    Коментиран от #102

  • 93 нормален

    56 5 Отговор
    АБЕ ТРЯБВА ДА СИ ПЪЛЕН ДЕБИЛ ЗА ДА НЕ ТИ Е ЯСНО ЧЕ ТИЯ СЪС СЕРТИФИКАТИТЕ МОЖЕ ДА СА ЗАРАЗЕНИ НО ВЛИЗАТ В ОБЕКТИТЕ КЪДЕТО НЕВАКСАНИТЕ ВЛИЗАТ С ТЕСТ /Т.Е. НЕЗАРАЗЕНИ/. ГАЛФОНИ КОЙ КОГО ПОСТАВЯ В ОПАСНОСТ ЗА ЗДРАВЕТО??? ДОЛУ СЕРТИФИКАТИТЕ И СЗО ГО КАЗА!!!!
  • 94 Дааааааааа

    13 6 Отговор

    До коментар #82 от "БРЦК":

    Човече иди спешно на психолог
  • 95 малеее

    28 7 Отговор
    Кво ще чини сега Асенчето и етическата комисия на БЛС? Ами прокуратурата? Те нали всички козируват на СЗО и ЕАЛ.
  • 96 Е, и какво излиза?

    38 6 Отговор

    До коментар #43 от "МиДа":

    Че досега ни подават информация, която НЕ е статистика, а СТЪКМИСТИКА! Няма значение обаче каква информация ни подават. Има значение само дали всеки познава лично поне 2-ма човека, пострадали или починали от ваксината. На такъв, който познава 2-ма пострадали, ще е малко трудничко да му докажеш, че няма "регистрирани смъртни случаи".
  • 97 Гришата

    37 8 Отговор
    създателите на пандемията за бързо създадоха и ваксините ,взеха парите,и сега се отричат. Купените политици и лекари оформиха фашистко -болшевишка атмосфера и милиарди по света бяха принудени да се ваксинират а милиардерите станаха трилярдери и бизнеса фалира
  • 98 Човек от щаба

    44 5 Отговор
    На никой не му се пуска далаверата, д-р Кехайов. За това продължават по Мутафчийски тертип година след като самият Мутафчийски се загуби, осъзнал простотиите, които ни принуди да правим.

    Коментиран от #145

  • 99 Ти Цезаре,

    43 4 Отговор

    До коментар #46 от "Цезар":

    като си наясно с безопасността на страничните ефекти от ваксината, я обясни за какво иде реч в следния копиран текст: "...Комисия за оценка на безопасността към Европейската агенция по лекарствата препоръча днес рядко срещано възпаление на гръбначния мозък, наречено трансверзален миелит, да бъде добавено като възможен страничен ефект от ваксината срещу COVID-19 на компанията AstraZeneca, предаде Ройтерс." Моля, Цезаре, осветли невежите.
  • 100 Axxx

    41 5 Отговор
    Как го пуснахте това?
    Почетания за Д-р Кехайов!
  • 101 костас

    48 5 Отговор
    Здравейте, не не извинението не върши работа, ако искаме да се случи промяната в нашето българско общество трябва веднъж завинаги да разберем,че за говорене и действия трябва да се понася ОТГОВОРНОСТ. Да се търси и да се посочва тази отговорност ,защото това че български лекари прикриват истината, като манипулират данни и статистика и приканват със всички уж доброволни средства да се ваксинираме това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Умишленото прикриване на истината за ваксините е очевидно и манипулирането на данните е пряко свързано с набавяне на облаги. Облаги от нашите пари чрез префинени кражби замаскирани като грижа за здравето на нацията. Нека кажат колко от хоспитализираните могат да се лекуват в къщи. Доктор Мангъров повдигна и тоз въпрос. Ето един пример: 87 годишната ми майка прекара ковид в къщи с обичайните лекарства. Но така е в държава в която всеки трети лекар е професор. И това не е само в лекарското съсловие. Подобно със бума на инвалиди преди няколко години. Скоро очаквайте бум на академици. Егото се задаволява до безкрайност. Живота ни се е превърнал в консумация на пари ,постове и титли. Отговорност и оставки на тези които търгуваха със дстраха на хората , и тези които оказваха натиск върху обществото /чрез зеления сертификат/
  • 102 Дааааа, ама нееееее

    40 4 Отговор

    До коментар #92 от "Дааааааааа":

    Естествено ,че ще има ръст на смъртността, нали има ковид зараза. Проблема и въпросът е, защо ковид ваксината се поставя след като не помага за нищо??
  • 103 дядото

    40 4 Отговор
    ако изнесеното в статията се окаже вярно,не очаквайте да ви бием.ще ви разкъсаме както ходите по улиците
  • 104 Лекар продава наградата си за висок мора

    7 10 Отговор
    Лекар обяви в социалните мрежи, че продава наградата си за висок морал и професионализъм при спасяването на ранените при атентата на летище "Сарафово". Доктор Димитър Кехайов обясни, че се принудил да предприеме тази стъпка заради недостиг на средства. Той твърди, че в Пета градска болница в столицата не е получил полагащите му се 1000 лева на месец за работа с болни от COVID-19. Според директора на болницата обаче д-р Кехайов не е приемал такива пациенти.
  • 105 Надя

    12 46 Отговор

    До коментар #1 от "че тия са убийци":

    Въпросните лица- т.н. доктори Мангъров, Чорбанов и искащият извинение с недоказаните си предположения допринесоха за смъртта на много хора, които им повярваха. СЗО е за отмяна на зеления сертификат в страни с висок процент ваксинация, а не за такива като България с 35%. Много по-ниската смъртност в страните с по-висок ръст ваксинация са неопровержим аргумент в полза на ваксините! Престъпление е да се популяризират твърденията на въпросните личности!

    Коментиран от #133, #150

  • 106 Ваксиниран

    8 40 Отговор
    Въпросните лица- т.н. доктори Мангъров, Чорбанов и искащият извинение с недоказаните си предположения допринесоха за смъртта на много хора, които им повярваха. СЗО е за отмяна на зеления сертификат в страни с висок процент ваксинация, а не за такива като България с 35%. Много по-ниската смъртност в страните с по-висок ръст ваксинация са неопровержим аргумент в полза на ваксините! Престъпление е да се популяризират твърденията на въпросните личности!
  • 107 Още му е рано да осъзнае,

    6 4 Отговор

    До коментар #83 от "Ам гъл":

    че е ВЕЧЕ в конспирация. Когато обаче осъзнае... Ще се чуди сам на себе си.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Айсамани

    23 4 Отговор
    Не само,че трябва да си подадат оставките,а трябва да бъдат съдени за престъпления срещу българския народ!И разбира се,осъдени на ефективни присъди.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Проф. Чорбанов

    25 3 Отговор

    До коментар #75 от "Хаус":

    не е лекар, нооооо специалностите които е придобил, повярвай ми, за някои доста тежки заболявания биха били от решаващо значение за поставяне на правилната ДИАГНОЗА!!! Оттам и правилно назначена терапия. Там, където другите се провалят, имунолози и микробиолози даряват втори живот на страдащия пациент! Така че, следващия път НЕ се изказвай неподготвен!!!
  • 113 И каква е разликата?

    27 2 Отговор

    До коментар #58 от "Жоро":

    Все за сертификат става въпрос. След като за международни пътувания е безмислено, какъв е ефектът вътре в страната????? Подобно закостеняло мислене, каквото демонстрираш, говори за много дефицити.
  • 114 А ти си

    2 13 Отговор
    У би так,без извинение
  • 115 Хайде сега

    26 5 Отговор

    До коментар #54 от "Починал":

    Ти пък отиди при ваксинираните, на гробищата. Ваксинирани, повярвали в ефективността на препаратите
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Не съм дебил,

    45 4 Отговор
    защото имам глава на раменете си. И съм грамотен гражданин. Инженер съм и мисля винаги логично. Мога да чета и на чужди езици. Подкрепям доц. Мангъров и проф. Чорбанов ТОЧНО, защото съм Homo sapiens!
  • 118 бахо

    18 1 Отговор

    До коментар #91 от "Боже опази от такива лекари":

    То кат гледам и ти не си си пил хапчетата...Може и на течение да си спал.Краката във вряла вода с морска сол,пий хапа и си лягай.
  • 119 стоян георгиев

    11 44 Отговор
    поредния антиваксър с много ум.само да го попитам що проблемите с ваксините са само у нас бе дрогар?при 10-15 % реално ваксинирани уж умря маса народ,а на запад при 90% ваксинация не мре никои.няма напрежение към лекарите,никои не ги напада бие...що така бе дрогар?научихте по една сложна дума и щяло да стане страшно с ваксинираните!!!!уаууу,много се уплашиха в швеицария,сащ или ирландия .само провери дрогар колко живеят средно там и колко тук.една от причиите сте ти и мангъра!щото в япония ,германия или израел като се направиш на много умен с тяи щуротии ,ще ти вземат париците до последната стотинка заради щетите дето си нанесъл,после ще загубиш право да ги изкарваш ,а накрая и затвор!тук трябвало обаче да ви се извиним.умря един цял български град от болеста !!!!на тях кои ще им се извини бе дрогар????голямата част от умрелите можеше да са живи ако нямаше мангъров и подобни с трибуна !та в европеиска африка е така ,ще се извиняваме на убииците!

    Коментиран от #176, #179

  • 120 ТИТИ

    18 0 Отговор
    МНОГО УБИЙСТВА СТАВАТ ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ СТРАННА РАБОТА
  • 121 мишо

    37 5 Отговор
    ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ КЕЛЕШИ ТАКИВА
  • 122 Баш софиянец

    33 3 Отговор
    Като ще разследват доц. Мангъров за всяване на паника, веднага да подхващат и членовете на НОЩ, на минутата - за всяване на паника и страх, за ограничаване достъпа на хората до чист въздух и свободно движение, за вменяване на вина, че децата са убийци на бабите си. За принуждаване към инжектиране с недоизпитани препарати и заблуждение, че са изпитани. Да подхващат и ББ, че ваксинирали хората с ваксини с изтекъл срок на годност и т.н. Въобще материал за разследване много
  • 123 Петков

    7 41 Отговор
    Браво революционери! Цяла Европа искат Зелен сертификат, ама тоя господин, Мангърката и Чобанчето са единствените в цяла Европа, а защо не и в света, които прозряха истината и сега трябва да им дадат по един тиквен медал. Кому са нужни глупостите на тия хора? Плащат ли ви за това? Правите се на "възрожденци" ли? Тц, тц, тц кво нещо Коцето Копейкин е най-големия политик в тая държава. Ами като си помислиш кой ни е министър председател може и да е вярно.
  • 124 незнайко

    41 6 Отговор
    Станаха трима, но първи беше МАНГЪРОВ който отстоява позицията си от самото начало !!! Полека лека ще стават все повече тези които досега си мълчаха и само изпълняваха !!! Резултатите във вреда за ваксините ще стават все повече и по точни !!! ТОВА СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ВАКСИНИ !!!

    Коментиран от #125, #138

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Тото 1 и Тото 2

    14 3 Отговор
    Трябва да се извиним на ББорисов , че не го изгонихме по-рано от властта. И така имаше по-малко време да се радва на внучетата , проститутките си и чекмеджетата !
  • 127 Гост

    8 24 Отговор
    Драскачите май нищо не са разбрали, но това е про..с. то людието ни -. важно е да си антиваксър и т ъ. п и всичко е ок!
  • 128 умници

    9 19 Отговор
    най-добри по оцеляване са евреите,ваксинирани 90%.Вие по-умни ли сте от тях ? Времето ще покаже.
  • 129 ЦарВул

    34 3 Отговор
    УВАЖАЕМИ ДОКТОРЕ!НЕ ЧАКАЙ ОСТАВКИ,НИТО ИЗВИНЕНИЯ ЗАЩОТО "ОЧИТЕ ИМ СА ДЕБЕЛИ ТА И КАМИОН ДА СТЪПИ НА ТЯХ НЯМА ДА ГИ СПУКА"/това е МАМИН израз-свето и име/!А КОЙТО НЕ ВЯРВА НА ВАС ДА ДОЙДЕ ДА ПИТА МЕН КАК СЛЕД ВТОРАТА ИГЛА СЕ РАЗБОЛЯХ И ОБИКОЛИХ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ В ПЛОВДИВ С ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНОСТИ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЕ ТОВА ,КОЕТО ИМ КАЗВАХ,ЧЕ СЕ РАЗБОЛЯХ СЛЕД ВАКСИНАТА И ЗА ТОВА НЕЩО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА ИЛИ ПО ПРАВО ИМА НО Е ЛЕТАЛЕН ИЗХОД!!! ТОЛКОЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 130 Извинете

    6 24 Отговор
    На мен лично ми е интетесно д-р ( което трябва да е в кавички) Димитър Кехайов в качеството си на какъв точно експерт се изказва публично, защото публична тайна в Царево, Бургас, София е , че този човек е минал с голям завой покрай медицината и просто е един шарлатанин.
  • 131 Борис

    5 10 Отговор
    Пийте белина с мезе и ще бъдете щастливи!
  • 132 Наистина

    37 3 Отговор

    До коментар #22 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Това е хитър номер! Първо се заговори, че ваксините не са толкова ефикасни и хората се въздържат да се ваксинират. След това се обявява, че е изтекъл срокът на първите ваксинирани и те вече се водят неваксинирани. Сещате ли се - ако те се разболеят от каквото и да е, включително инфаркт, инсулт, и починат (дано да не става), вече се водят неваксинирани. И пак ще бъде натяквано-видяхте ли, като не се ваксинирате! И така няма да признаят, че ваксината може и да е причината.Тънко измислено!
  • 133 Гкккк

    4 4 Отговор

    До коментар #105 от "Надя":

    Явно си мноооо пРошТа УтКа
  • 134 Льольо,

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "че тия са убийци":

    явно си прецакан и с бустер и те е яд. Еми чакай.
  • 135 1234

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Сусу Манарата":

    Той първият е кръчмар за друго нестава, дали са му пари, сатана
  • 136 asd

    29 2 Отговор

    До коментар #91 от "Боже опази от такива лекари":

    Пишман лекари викаш. Пишман лекари като създателя на ПСР метода, откривателя на ХИВ вируса и един от бащите на РНК технологията (Нобелови лауреати са поне 2ма от тях) и те ли са пишман? Същото казват като Мангъров. Но виж друго са истинските лекари- политици и администратори които не са виждали пациент или лаборатория от поне 20 години...
  • 137 Диамантената ръка

    12 2 Отговор

    До коментар #82 от "БРЦК":

    Целта на вируса (или на създателя му) е да убива, не на ваксината.

    Коментиран от #195

  • 138 1 милион % че не са ваксини!

    16 3 Отговор

    До коментар #124 от "незнайко":

    Разболяват те....нямаш имунитет!и те карат да подписваш че ако се разболееш. Те не носят отговорност..в Америка му казват. Мони меикинг скем...направиха милиарди фармацевтичната мафия...90 %от този аптекарски и козметичен бизнес е собственост на евреите..Паричка-Царичка 😇
  • 139 Диамантената ръка

    5 13 Отговор

    До коментар #68 от "Лила":

    Така е и затова ако трябва да избираме между вируса и ваксината, тпябва да изберем по малкото зло, а много хора смятат, че вирусът е по-малкото, което е глупаво.
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Filo

    6 19 Отговор
    Абе Кехайов, като си толкова добър лекар, защо не измисли друг начин за противодействие на Ковид. Хайде марш.
  • 142 Filo

    7 22 Отговор
    Има два безспорни факта, а те са, че ваксината спасява живот и че коронавируса го отнема. Всичко останало са брътвежи на няколко измислени лекаря, до един ваксинирани.
  • 143 Хаха

    1 5 Отговор
    Бони ми тук и тук ,навсякъде ме боцкай!
  • 144 ???

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Миризлив пор":

    Добре де, ваксинира се в ефира, ама какво има в спринцовка? Физиологичен разтвор или витамини? С такава смес и Аз ще се ваксинирам в ефира!
  • 145 Ковидаров

    3 18 Отговор

    До коментар #98 от "Човек от щаба":

    Мутафчийски осъзна ,че на бай ганьо и да му говориш не му увира акъла .защо да се занимава с простотии .човека каза ,яко ще се мре и се оказа прав.втори в света първи в Европа .но комент

    Коментиран от #149

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Левски

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "този да мълчи":

    Нормален ли си Той ги е спасил!Оня дето Бил гей каза до края на 2022 приключваме с ковида и почва нещо много по жестоко от него...
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Левски

    1 5 Отговор

    До коментар #145 от "Ковидаров":

    Нееее тиквун беше праФФ ...кофти матрял..
  • 150 Надя

    4 6 Отговор

    До коментар #105 от "Надя":

    Престъпление е отрепки като теб да пишат щуротии
  • 151 нов

    4 0 Отговор

    До коментар #43 от "МиДа":

    А само с инсулт как ги пишат?
  • 152 Информирано съгласие

    17 2 Отговор
    " Акумулиращата токсичност на на ваксините вече е неоспорим факт /само генерализираната миалгия от 5% след първата доза вече е около 65% след 3-тата доза ..." Дойде време за рев и цивки на тези които се довериха на измамата с ковид ваксините ! Битият бит , ваксаният-ваксан !
  • 153 Пловдив

    11 1 Отговор
    Едно публично обесване на мутРафчийски?!...

    Коментиран от #166

  • 154 Пловдив

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "че тия са убийци":

    Ами като за начало - за това, че Гниди като тебе все още са живи, а не са разстреляни!
  • 155 Filo

    2 13 Отговор
    Повече от ясно е, че почти всички плюещи ваксините ту са ваксинирани, заедно с Мангъра и останалите "лекари".
  • 156 Той

    3 0 Отговор
    Ами сега...
  • 157 ЗАГАДКА

    1 1 Отговор
    Защо така грешен код....ГРАМОТЕН СЪМ..
  • 158 Светец

    20 3 Отговор
    Каквото каза Мангъров - това стана ! На 100%! Че всички ще го изкараме вируса и ,че няма нужда от мерките като затваряне тъй като то няма да помогне ! Факти ,факти ...затваряха ни ,а пустия му вирус все не изчезваше ! Мина време и когато повечето го прекарахме ( на 90% много леко) той започна да отслабва! Факти! При ваксините същото - при малък брой ваксинирани имаше малък брой заразени ! Когато на запад ваксите стигнаха голям процент и заразените скочиха до небето ! Факти ,факти ...и няма как да е друго . Мангъров е имунолог и инфекционист ,а Мутафчиев - коремен хирург. Когато фактите говорят...
  • 159 Fury

    12 1 Отговор
    Поздравления към хората поддържащи сайта. В тези мътни времена пропити от пропаганда, във времена в които официално се забранява друга гледна точка освен ЗА ваксините Вие драги ми журналисти от факти ме зарадвахте. Вде още има и достойни хора. Поздравления и за доктор Кехайов бъргарският народ трябва да му е задължен, че въпреки натиска който се прилага към честните и достойни доктори, те не спират да се борят за справедливоста и за правото ни да бъдем ХОРА.

    Коментиран от #164

  • 160 нелепи ваксинации ли

    3 6 Отговор
    ало,и ти си доктор от кооператива.
  • 161 Казуар

    3 16 Отговор
    За Мангъров една по дебела дряновица.
  • 162 ПРЕРАЖДАНЕ

    10 2 Отговор
    Ще прогледне сляпото Ваксините не работят...Зеления сертификат никой не го бръсне...честито ....да не сте се ваксиниралиии...няма да работитеее казаха тия които рекламираха Ваксините и обещаваха свобода....да ама не..
  • 163 ковидиотин

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "този да мълчи":

    Един починал неваксиниран не познавам.Починали има от тежки заболявания някои ги писаха с ковид,което не беше вярно беше трагедия за техните близки,защото не можаха да ги погребат като хората.Имам близка,която получи инсулт след ваксинацията и сега е на раздвижване.Друга моя близка пак след ваксинация беше на крачка от рязко влошаване на здравето,но сега се позакрепи.Който ми пропагандира в полза на тия отрови бих му счупил врата без никакви угризения.Толкова проблеми ни докараха тия боклуци ама хората не слушат зад гърба ти отиват и се набождат
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Коко

    12 2 Отговор
    Браво, докторе!
  • 166 Ами с витанката, баба ратка

    12 2 Отговор

    До коментар #153 от "Пловдив":

    КУкунчев 1 и КукунчеФ 2,кантарджито,пухи Илиев, ботокса и още десетина ковидиота успешно рекламирали препаратите,какво ще ги правим-живи ли ще ги дерем тия продажници, спомогнали за натрупването на едни 100 млрд само на Джонсън-ваксата!
  • 167 ТОЧНОСТ

    4 1 Отговор
    Хрема има кихане лошо много лошо заразно заразява тестовете а легла няма....боже боже политика...
  • 168 Gray Heron/ Сивата чапла

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "плевен":

    Сарказмът ти е долнопробен
  • 169 лекар

    4 19 Отговор
    и този боклук е лекар?
    И му се дава гласност?
    България...

    Коментиран от #171

  • 170 Gray Heron/ Сивата чапла

    13 0 Отговор
    "Доктор към пациент:
    -Отдавна не сте идвали тук.
    -Болен бях."
  • 171 Gray Heron/ Сивата чапла

    18 1 Отговор

    До коментар #169 от "лекар":

    В отделението, дето работи съседа доктор, трима негови ваксинирани колеги са болни.
    Той се тества, за да работи.

    До ден днешен даже не се е заразил.
  • 172 Тодоров

    7 7 Отговор
    Защо да се извиняваме??!!!Този Мангъров, оприличи Covid 19 с хрема. ПРЕЗ НОЕМВРИ ИЗПРАТИХ ДВАМА ВАЖНИ ЗА МЕН МЛАДИ ХОРА, ТРЯБВАШЕ ДА ПРИСЪСТВА НА ПОГРЕБЕНИЯТА ИМ....
    P. S. Искам да вметна, че и Генерал Годжи и Кантарджиев не са по - различни от него.
  • 173 ганев

    6 10 Отговор
    ЗА КАКВО ДА МУ СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ТОЗИ САНИТАР ТОИ ЛИЧНО Е ВИНОВЕН ЗА СМЪРТА НА 2 МОИ ПРИЯТЕЛИ ПИИТЕ ЧАИЧЕТА НИКАКВА БОЛНИЦА СЛЕД ВРЕМЕ СЕ ВЛОШИХА ИНЕ СТИГНАХА ДО БОЛНИЦА
  • 174 гост

    5 2 Отговор
    на мангъров да но на чорбанов от какъв зор
  • 175 ЗАТВОР

    4 5 Отговор
    Извинение че умориха сумати хора ... Че те са за затвор отвсякъде, минимум 5години българоубийци и на ионални предатели
  • 176 Поради същите причини,

    12 2 Отговор

    До коментар #119 от "стоян георгиев":

    поради които у нас умират повече болни спрямо болните от СЪЩИТЕ болести в Германия, Франция. За които отдавна има медикаменти, терапии, правилно диагностициране, профилактика... Поради същите причини у нас са най-много умиращите от сърдечно-съдови болести... И от други ЛЕЧИМИ иначе болести. Някои от тези болести болните си ги откриват САМИ (като да речем инсулинова резистентност, увредена щитовидна жлеза). Жалка картина е... Съмнявам се обаче, че ще вденеш за какво става дума.

    Коментиран от #198

  • 177 Троянски Кон

    15 2 Отговор
    Българските граждани доказаха със поет личен и огромен риск за живота си че са единствените свободни хора на тази планета .Ние сме единствените при осигурени 100 % ваксини от ново поколение отказахме да бъдем експериментирани върху нас и децата ни Лично аз нямам съмнение че инжектираните по света във пълен обем плащат по висока цена от нас и няма да могат да платят остатъка защото най лошото за тях ще настъпи до 5 години .А във следващите 15 ще изтекат незабелязано във канализацията Това е горчивата истина за ваксините .
  • 178 I have

    8 3 Отговор

    До коментар #45 от "Извинявам се и аз":

    Лъжеш. Говориш изсмукани от пръстите фалшиви мантри. Интересен ми е мотивът ти. Някой ти плаща, не си особено умен, набоцкал си се и сега няма как да си признаеш грешката. При всички случаи истината винаги излиза и не може да бъде спряна.
  • 179 Гаро

    7 0 Отговор

    До коментар #119 от "стоян георгиев":

    Майчице колко си неграмотен.........

    Коментиран от #199

  • 180 Измама

    13 2 Отговор
    В тези коментари се усеща ръката на властта. Цялото човечество протестира всеки ден срещу безумията, но престъпната далавера с ваксините е толкова голяма, че алчните участници в тази мащабна игра, наречена "ковид пандемия" са замъглени от чудовищните си печалби и не обръщат внимание на тези протести. За сега!
  • 181 Гост

    2 10 Отговор
    СЗО има и ясно изразено мнение за ваксините, не само за зелените сертификати. И то се различава драматично от мнението на този пореден мераклия за медийна слава.
  • 182 Браво!

    10 1 Отговор
    Поздравявам Ви за смелостта. Истината рано или късно ще лъсне.
  • 183 Кози

    0 3 Отговор
    Аз така и не я видях тази информация че СЗО са против сертификата от достоверен източник. Не могаи сам да я намеря на английски разбира се.

    Коментиран от #191

  • 184 Браво, Кехайов

    6 1 Отговор
    Това е истината
  • 185 Боц

    11 1 Отговор
    Всичко което е казал до сега Доц. Мангъров е 100% вярно ! Не знам на кой още не му е ясно, че ваксините не предпазват от вируса, а само нанасят поражения на хората и отслабват имунната система ! Зелените сертификати трябва да отпаднат веднага и това е кристално ясно !
  • 186 Ал Тъпоне

    2 4 Отговор
    Не съм нито лекар, нито биолог, но не мисля че с вкарването на няколко милилитра реагент, който определено не е непосредствено силно токсичен може да навреди на сравнително здрав човек повече от всекидневните влияния на заобикаляшата ни околна среда, включително най-различни вируси, бактерии, химически реагенти, които ежедневно ни заобикалят и без да си даваме сметка малко или много ни увреждат постепенно здравето. Освен това точно според теорията на Мангъров всички ще се срещнем с корона вируса по някое време ако не досега и при тази вълна , то при някоя от следващите и дори той да стане по-малко патогенен, то заобикалящите ни в ежедневието фактори едва ли ще си намалят патогенността, а за нашият организъм ваксините ако допуснем, че са излишни, биха били само още един патоген и то в няколко дози в годината в букета от ежедневни патогени, като например ракията, която много от сънародниците ни варят в големи количества и консумират. Така че според мен този спор е някак си излишен и ми прилича на монолог на осъзнал се пияница, който се колебае да пиели още едно или не!
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Сульо

    0 7 Отговор

    До коментар #16 от "ХАХАХАХАХАХАХ":

    Те и тези дето не серваксинираха,а отидоха на Оня свят са още по големи сладури. Направи спиритичен сеанс и тепще ти кажат че е било по добре да се ваксинираш. Ако искаш можеш и да идеш при тях да ги питаш. Както е тръгнало скоро това ще стане ,като не се ваксинираш.
  • 189 Трендафилов

    3 10 Отговор
    Действително свободата на словото е от изключително значение за правовата държава и демокрацията, но не мога да осъзная защо се публикуват мненията и изказванията на подобни "лекари"?! Очевидно е нивото на ваксинация в България, сравнимо само с държави от Африка, Южна Америка и някои малки държави на Балканите. Считам, че сме една от европейските държави, въпреки манталитета и древните страхове на подобни хора. С оглед на това, нека се замислим какво прави Европа при настъпилата пандемия и в какъв ярък контраст с действията на целия цивилизован свят са мненията и изказванията на подобни хора, вкл. доц Мангъров и останалата шайка скрили главата си в пясъка поплювковци. Нека бъдем цивилизовани, нека бъдем европейци!!!
    Хората с древни страхове и типичен манталитет ще ги има винаги на Балканите, но според мен, тези хора биха се усещали много по-защитени и много по на място, някъде и степите на Евразия... Но Република България е изконна европейска държава и надявам се повечето хора у нас, да търсят и усещат все повече цивилизационността! Доц. Кехайов, предполагам в крайните части на Руската степ има липса на специалисти, като Вас, много Ви моля потърсете истинското си поприще там!!!

    Коментиран от #196, #200, #202

  • 190 твърде много

    2 1 Отговор
    неща не са ясни на пишещия мнението си, за да стане това.. Всичко с времето си..
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 хатакая

    6 0 Отговор
    - Тате, телефонът ти звъни.
    - Кой звъни, сине?
    - Пише "божието наказание".
    - Вдигни, сине, това е майка ти.===Асе подигравахте на горкия професор Мангъров но той излезе прав а не вие!

    Коментиран от #194

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 tate

    6 0 Отговор

    До коментар #192 от "хатакая":

    Мангъров е прав ,карам го като настинка и се лечим с парацетамол и аспирин вече 3 дни ! Е имам сополи ма толкова ни глава ме боли ни тялото потя се повече и това е !! И не съм първа младост ....та
  • 195 Поп Тарапонтий

    5 0 Отговор

    До коментар #137 от "Диамантената ръка":

    "Целта на вируса (или на създателя му) е да убива, не на ваксината."

    И на двете, чадо, и на двете е тази целта.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 ivan

    3 0 Отговор
    хаахахах ваксинираните се 4удят как да оправдаят собствените си постъпки,надеждата,4е ваксините са безвредни умира последна,да не говорим,4е ваксинираните трябва да носят маски,да си правят тестове,и за тях има локдаун
  • 198 стоян георгиев

    0 6 Отговор

    До коментар #176 от "Поради същите причини,":

    какво искаш да ми обясниш не разбрах?че у нас медицината не се ползва ефикасно е факт,но основна причниа за това са натрупванията от селския манталитет у населението.антиваксърите са върха на въпросния манталитет.лошото е че има и маса лекари подвластни именно на подобно отношение към медицината!

    Коментиран от #203

  • 199 стоян георгиев

    0 6 Отговор

    До коментар #179 от "Гаро":

    до грамотния.искам ти и останалите антиваксъри да ми отговорите на един въпрос.що в страните дето хората вземат над 2000 евро заплата населението е ваксинирано над 80 %?и вие като общност по-компетентни ли сте от тях?или сте по-умни?само на тва искам да ми отговорите гаражните герои!

    Коментиран от #205

  • 200 ivan

    3 1 Отговор

    До коментар #189 от "Трендафилов":

    я се скрий бе,когато заплатите в БГ станат като тези във воде6тите страни от ЕС,тогава може да правим като тях,а за страховете за които говори6,няма по страхливи от ваксинираните,това е ясно ина4е няма логика да се ваксинира6 с експериментални препарати за болест която преминава през 80% по4ти безсимптомно и едва 10% я карат тежко
  • 201 УЧЕН САНИТАР

    1 1 Отговор
    ГЕНЕРАЛИЗИРАНА МИАЛГИЯ ТОВА ЗНАЧИ ТОТАЛНА НЕВЪЗМОЖНОСТЪ ЗА МУСКУЛНА АКТИВНОСТ 65% /АБЕ МОМЧЕ ТИ ИМАШ РЕЖДЕВРЕМЕННА СУПЕРФОРАЦИЯ НА ЕКСТЕНЗОРНИТЕ РЕФЛЕКТОРИ / ПРЕВЕЖДАМ / ЛЪЖЕШ
  • 202 Сандокан

    3 0 Отговор

    До коментар #189 от "Трендафилов":

    Като чета безyмиците, които е написал този индивид, както и доста други в коментарите по-нагоре, все повече се убеждавам, че цялата тази глобална операция, противно на целите на кyкловодите, които са я планирали и я провеждат, се оказа един голям ТЕСТ за всички ни. Тест, които мнозина няма да издържат и ще бъдат обрулени от дървото. След тази буря на дървото ще останат само тези, които могат да мислят със собствените си глави.
  • 203 Няма шанс и да разбереш!

    1 0 Отговор

    До коментар #198 от "стоян георгиев":

    Ще подмина фактът, че трудно се ориентира човек каква мисъл искаш да изразиш. Това разбира се, се дължи на неумението (не само) да ползваш главни букви, където е нужно. Пунктуацията също ти е проблемна. Но все пак ми се ще да знам какво общо има селският манталитет с факта, че доста хора си живеят години наред БЕЗ да са диагностицирани за например начален диабет! Чия работа е това? На невежия по медицина селски пациент или на дипломирания лекар? На това му казвам липса на профилактика. ...И доколкото ми е известно: в по-голямата си част отказ от ваксинация правят хора, живеещи в големите градове. И обратно: хората, живеещи в села, са по-склонни да направят ваксинация. Та, асоциацията ти за "селския манталитет" и отказ от ваксина, е неразбираема. Да не говорим, че всеки има правото сам да прецени какво да предприеме относно ваксината. Най-малкото такива като теб би трябвало да "съветват" останалите. Обществото има нужда от яснота и пълна информация за тази (специално) ваксина. Всеки познава поне 1-2 души с усложнения от ваксината или починали след ваксината. В същото време обаче, в официалните общодостъпни канали за информация НЕ намирам никаква стстистика за такива случаи. Което е доста странно и съмнително. Имаме нужда от реалната натрупана досега статистика. Имаме нужда от разработване на критерии кои групи хронични заболявания са рискови по отношение на ваксината. И какви изследвания да си направи пациент с такива хронични заболявания за да се отсеят ри

    Коментиран от #204

  • 204 Няма шанс и да разбереш!

    1 0 Отговор

    До коментар #203 от "Няма шанс и да разбереш!":

    И какви изследвания да си направи пациент с такива хронични заболявания за да се отсеят рисковите пациенти от нерисковите. Имаме нужда от основаване на фонд за подпомагане на пострадали от ваксини (изобщо, а не конкретно за covid19). И не ми лепвай етикета "антиваксър", защото нямам непоставена ваксина по официалния ваксинационен календар на РБ.
  • 205 Високата заплата

    0 0 Отговор

    До коментар #199 от "стоян георгиев":

    не винаги е резултат от висок интелект! Да, има и изключения. Например IT специалистите! Та, каква е връзката между висока заплата и ваксини? Обясни.
  • 206 tate

    3 0 Отговор
    Трети ден .......кой ще се извини на хората дето седят дома без да има смисъл ?? Къде е този сойто вкарва неолиберастки ред дето забрани всичко което нормалните хора правят и наложи ваксинации и ЛОКЛОК дрън дрън ?? От Всичко прочетено досега от мен досега разбрах че системата е натопи човече ,аз се съмнявам 100% в пробата дето ми взеха но за да оборя нея трябва да минат 72 чзса да направя нова и РЗИ да ме олаби ако е отрицателна втората !! Някакви бесни малоумия ,сладурите са направили дори и приложение за да си следиш статуса .ОПААААААААААААА я ПАК ,това приложение те топи къде си 24 часа !! А добре ли сте ...що не направят приложение за безплатна ракия ?? Мангъров е прав и аз го разбирам на гърба си !! И няма да спра да го казвам !! Всеки си има глава на раменете но не и тези който чакат някой да им каже падни-стани,напред назад..!!Засега давам пасивен отпор но няма да е така всеки ден !
  • 207 Иванов

    0 0 Отговор
    Браво докторе.
  • 208 Мамул

    0 0 Отговор
    Мангъров спаси поне 50% от отровните течности. Аз съм му благодарен за всеки спасен, дори и тези които не познавам. Малкият заекващ се оказа великан! Има подписка в негова подкрепа, включете се!