Last news in Fakti

19 Март, 2022 16:00 6 309 35

Кой ще върне имотите на Троцки? - Март 2022

  • троцки-
  • украйна-
  • ссср-
  • сталин

Доналд Тръмп явно не бе запознат с последните разследвания на FBI

Кой ще върне имотите на Троцки? - Март 2022 - 1
Снимка: Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Леон Давидович Бронщайн е украинец. Роден е в село Береславка, в дълбоката украинска провинция. Баща му е едър земевладелец. Притежава хиляди декари земя. Комисар, част от властта на Съветите, Троцки обитава Кремъл.

Един ден баща му чука на врата. „Болшевиките ми взеха всичко“ - казва човекът. „Добре са направили отговаря Троцки. Не може да има частна собственост в нашето общество!“ и праща баща си като счетоводител в някаква мелница.

Малко след това, създателят на „Червената армия“ е прогонен от Съветска Русия. След доста перипетии намира убежище в Мексико. Сталин не се задоволява с отстраняването на Троцки. Той избива систематично всички негови роднини, близки и далечни, с едно изключение.

Пуска дъщеря му Зинаида – болна от туберкулоза да се лекува в Германия. С нея тръгва и синът ѝ – Всеволод (Сева) Волков. Следствие на някаква депресия, Зинаида се самоубива в Берлин и малкия сирак Сева заминава при дядо си в Мексико.

Той присъства лично на втория опит за убийство на Леон Троцки на 20 август 1940 година. Изпратеният от Сталин убиец Рамон Меркадер не дава никакъв шанс на професоналния революционер. Въпреки оказаната помощ, Троцки издъхва малко след похищението.

Неговият внук – Естебан (Сева) Волков има четири дъщери – Нора Волков, Патриша Волков, Вероника Волков и последната Наталия Волков. Всички те имат деца и съответно имат права върху имотите заграбени от болшевиките. За да бъдат реализирани правата на потомците на Троцки, войната в Украйна трябва да спре. Мирът там ще стане възможен само при условие, че американското общество се запознае с истинската роля на баща и син Байдън в украинската драма.

В предизборна кампания на САЩ, Доналд Тръмп попита Джо Байдън за дейността на неговия син Хънтър в Украйна. Тръп обаче говореше без конкретни доказателства и обвиненията му се оказаха неубедителни.

Месеци преди това, американският президент бе поискал от Зеленски да му докладва конкретно за дейността на Хънтър Байдън срещу няколко милиона. Този вид „бартер“, станал достъпен за американското общество, се оказа губещ за Тръмп. Байдън умаловажи намеците на конкурента си, обвинявайки Владимир Путин за разпространение на токсични новини и вмешателство в предизборната кампания.

Доналд Тръмп явно не бе запознат с последните разследвания на FBI. Те почиваха върху лаптопа на Хънтър Байдън, или по-точно върху записите на неговия хард диск, забравен от собственика му, за ревизия във фирмата Delaware. Байдън спечели изборите през 2020 година и продължи да твърди, че слуховете за „Конфликт на интереси“ са неоснователни. Всичко било „руска пропаганда“.

Първи бият камбаната журналистите от „Wall Street Journal ». В статия от 13-ти май 2014 година, те предупредупреждават, че влизането на Хънтър Байдън в управителния съвет на BURISMA Holding повдига съмнения и въпроси, които изискват ясен отговор.

BURISMA е най-голямото украинско частно предприятие специализирало се в търсенето и експлоатирането на природен и шистов газ и нефт. Основано е през 2002г. от Микола Злошевски. Малко преди „анексията“ на Крим от Русия, BURISMA в сътрудничество с американските гиганти EXXON MOBILE и CHEVRON откриват огромни залежи на природен и шистов газ.

На 14-ти февруари 2014 година, проруският президент Янкулович е свален от власт с активната помощ на американците. Руснаците отговориха на „преврата“ като анексираха Крим. През май същата година Злошевски назначава Хънтър Байдън и съдружника му, защото репутацията на предприятието не е от най-добрите.

Седалището е в офшорната зона – Кипър и присъствието на двамата американци неизбежно ще повиши доверието на инвеститорите. Хънтър Байдън и приятелят му Девън Арчър са отлични преговарящи. Те се спазаряват за солидни заплати от 50 хилади долара на месец.

Освен заплатите, двамата опортюнисти изискват и получават допълнителни суми за разходи и лобиране. На първо време 250 хиляди долара, преведени на 5 юли 2014 година по сметките на BOIES SIHILER и други 3 милиона между 2014 и 2016 година, на ROSEMONT SENECA BOHAIS. В управителният съвет е назначен и бившият президент на Полша – Александър Квашневски.

През декември 2015 година, New York Times публикува статия от Peter Schweizer, в която журналиста, след изслушване на хард диска настоява за съдебно разследване на връзката между Джо Байдън, синът му Хънтър и Девън Арчър. Журналиста е категоричен, че двамата младежи са упражнили натиск върху вице президента на САЩ, преди посещението му в Киев на 21 и 22 април 2014 година, да им уреди консултански договор с BURISMA.

Диска Delaware съдържа едно късо, но компроментиращо съобщение от 2019 година. То е от Вадим Пожарски, също член на управителния съвет на BURISMA. « Скъпи Хънтър, пише украинецът – благодаря за поканата за гостуване във Вашингтон.Това посещение ще ми позволи да се запозная с баща ти...“

През тези смътни времена, американският вицепрезидент не спира да пътува между Вашингтон и Киев. Дестинацията му изглежда доста привлекатална, защото той посещава Украйна повече от десет пъти. Поне едно е сигурно – Байдън не се занимава с туризъм. Той няма време за губене.

В началото на 2016 година, украинският прокурор Виктор Шокин започва официална анкета за корупция срещу директора на BURSIMA – Микола Злошевски. Същият този Злошевски е назначил Хънтър Байден и Девън Арчър срещу суми надхърлящи въображението на специалистите в петролния сектор. Джо Байдън в качеството си на вицепрезидент на САЩ пристига в Киев и успява да наложи уволнението на главния украински прокурор! Това постижение той споделя гордо пред видеокамери, в компанията на десетина американски политици от неговата партия.

Байдън не крие, че успехът му се дължи на кредит от 1 милиард долара, които слага на масата пред тогавашният президент на Украйна – Петро Порошенко.
Войната в Украйна е в разгара си. За сега бомбите заглушават разледванията на американските журналисти, които работят по следите на Хънтър Байдън в Украйна. По всичко изглежда, че американският президент няма никакъв интерес от прекратяване на военните действия. Един ден обаче оганят ще спре, защото всичко има край.

Наследниците на Троцки сигурно следят случващото се в родината на прадядо им. Когато всичко се успокои те могат да поискат имотите си. Ще ги получат лесно, но само при условие, че в техните земи няма залежи на газ и петрол.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 питам само

    52 1 Отговор
    Леон Бронщайн не е ли еврейско име?

    Коментиран от #14, #29, #31

  • 3 Сатана Z

    10 23 Отговор
    В новото бъдеще частната собственост няма да съществува. Военният комунизъм ,който чука на вратата отхвърля всякакви свобода на лично имущество.Не случайно Путин каза на Клаус Швааб
    " Ние сме от една кръв"
  • 4 адаша

    36 5 Отговор
    А аз си мислех, че "Дързост и красота " няма повече серии...
  • 5 безпартиен

    47 3 Отговор
    А за избитите по вина на "украинеца" със звучното украинско име БРОНЩАЙН нито дума!?

    Коментиран от #33

  • 6 Николай

    29 11 Отговор
    Заклевам се толкова несвързана статия не бях чел. 30 години не си искали имотите, ама след войната щели да си ги искат...

    Коментиран от #13

  • 7 ХиХи

    26 2 Отговор
    Цяла Русия знае за Хънти, нищо от времето на Николай Вроти няма да остане у Украина със или без газ
  • 8 РЕАЛИСТ

    14 3 Отговор
    Абе тая Силвия Ангелоф, заради която Рамон Меркадер бастисва Троцки, да не е българка. Това е фактът, а дали е бил съветски агент , никога не е доказано. " Търси жената" Шерше ла фам , както се казва.
  • 9 Тоалетна хартия

    29 2 Отговор
    Чеков, питай кога туркия ще ни върне имотите в одринска тракия.!!!! Има договор, който още е валиден и не го изпълняват!!! Що ни занимаваш с тоя??

    Коментиран от #19

  • 10 стоян георгиев

    3 28 Отговор
    руските партени мажат истина с полуистина за да може после да се пръска кал по всеки набеден.та фактите за баидън син.пробва да бъде консултант на една голяма транснационална компания ,но се раздуха случа я че може да ползва баща си за натиск и бе изваден от проекта.тръмп впрегна цялото фбр и цру да търсят връзки или нередности между компанията и баидън баща не успяха,но се стигна до разкрития на лица в украина поставяни от тръмп под натиск да казват неистини в тази посока.скандала бе голям независимо че тръмп бе тогава президент на сащ.естествено в тази статия тва не се споменава.та казано накратко баидън син не постигна нищо в украина ,а проверките на него и баща му бяха целномер едно на тръмп като президент!

    Коментиран от #17

  • 11 бах Киро

    27 1 Отговор
    Какъв украинец бе чифутдемокрасти.Ама и той самия не е знаел,че е украйнец.А се замислете с това име Бронщайн дали пък не е бил чифутин?
  • 12 MAN

    16 0 Отговор
    УНИКАЛЕН БОК ЛУК !
  • 13 читател

    20 3 Отговор

    До коментар #6 от "Николай":

    Статията не е за Троцки...отвори си очичките.
  • 14 адаша

    30 0 Отговор

    До коментар #2 от "питам само":

    Във връзка с името има един виц.
    В щатите, евреин влиза в китайски ресторант. Китаец си хапва на една маса. Евреина отива до него, взима му таблата от масата и го удря по главата. " Защо така бе?"- пита китаеца. " Това ти е за Пърл Харбър" -отвръща евреина. Китаеца му казва-" Ама това бяха японци!". "Японци, китайци- всички сте ми еднакви" -отговорил евреина и седнал да се храни на друга маса. След малко китаеца отишъл до него и го фраснал с таблата по неговата глава. " А ти защо бе?" -го попитал евреина. "Това ти е за Титаник"- казал китаеца. Евреина-"Ама то нали от айсберг! " Китаеца-"Аисберг, Блумберг, Глумберг- всички сте ми еднакви". Та така...
  • 15 аврам

    28 4 Отговор
    Какъв украиенец е троцки.Обикновен евреин,тогава такова чудо осрайна не е имало

    Коментиран от #34

  • 16 Мечти в лятна нощ.

    17 0 Отговор
    Нищо няма да получат наследниците на лейба бронщайн - троцки. Би било възможно, само ако си ухапят сами лакътя. По тая логика , наследниците на Романови могат да предявят права на короната.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Урюрвкос

    11 0 Отговор
    цитат---"срещу няколко милиона. Този вид „бартер“---къф бартер това си е чиста корупция на ниво президенти
  • 19 ценов

    11 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тоалетна хартия":

    Грешиш г.зотрийников,изтече 100 годишния давностен период през 2013!И той нетретира връщане,а репарации за милиарди!Нищо не е платено и ако попрочетеш ще разбереш колко кирякстефчофци са се обогатили от 1913 до 2013!Не без помоща на англосаксите на които толкова се надяваме да ни ОПРАВЯТ!

    Коментиран от #22

  • 20 Антифашист

    13 0 Отговор
    Бандера, Троцки, все полезни за света украинци. Да ги консултира Симо Мадридски, той има опит с реституциите...
  • 21 баба Гицка

    5 0 Отговор
    Всеволод , Естебан ... Кой от тримата?
    Забравих началото...
  • 22 бай Гъдю

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "ценов":

    Този, или друг договор трябваше да ни върне и Северна Добруджа, но пак го проспаха умните ни глави от страх, да не си развалим отношенията.
  • 23 Стефан Петров

    15 1 Отговор
    Днес руския външен министър заяви,че Украйна протака преговорите с Русия по искане на САЩ.Да не би това протакане да е свързано със сина на Байдън?
  • 24 Още малко

    16 0 Отговор
    Ако Троцки бе останал начело на СССР щеше да удави в кръв Европа заради безумната идея за световна революция. С революцията дотук. Време е да оправяме страната си, казва Сталин и го отстранява от властта. През следващите 18 г. Троцки прави безброй подлости, саботажи, опити за преврат в СССР чрез агентурната си мрежа, коствали безброй жертви. Между другото НКВД очиства не само него, но и двамата му сина, които са същите изчадия като баща си. Странно, че тези неща си ги пропуснал, троцкисте Чеков.
  • 25 хахаха

    14 0 Отговор
    Чеков, вземи се ограмоти малко, преди да пишеш. Първо, не е украинец, а еврей...Второ, родителите му не са земевладелци, а арендатори...трето, не се казва Леон , а Лейба...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 А питам

    14 0 Отговор
    Е как така евреина роден през 1879 г. Лейба Давидович Бронщайн е украинец, когато Украйна е създадена от Ленин чак през 1922 ??
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бодак

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "питам само":

    Мани името и мани че е евреин. Добри и лоши хора има във всички раси, народи и религии -- назначаването на който и да е народ за богоизбран или пък лош, изключителна или висша раса, е еднакво зловредно и си е проява на Злото. Борбата между Доброто и Злото е хилядолетна, но хората са забравили това, дори вече е цяло умение да разпознаеш Добро от Зло. Една от причините за това е невежеството.
    Много хора въобще не знаят за САЩските далавери, от вида на тая в Украйна, са поцелия свят и у нас. Хората не са чели изповед на Икономическия убиец от Джон Перкинс - където подробно са покзани фокусите с които се осъществява смазващ натиск върху политици, бизнес, общестявеници и личности в името на Печалбата за САЩ, натиск завършващ често с убийства преврати, Цветни революци, войни и войнички, според това кое е най-подходящо за отстраняване на неудобните. Много хора не вдяват че истинската Империя на Злото са САЩ -- превърнати в бухалка на Глобалистите
    Много хора даже и не са чували за схващаниятя на Троцки -- допускащи милиони избивания, схващания на един от най-големите човкомразци и катили, които светът познава -- истински бесовски "ум". И като си помислиш, че главния източник на невежеството е медийната пропаганда и това,че пропагандата вече завзема и научните области... Злото, сякаш има лек превес. Единствената Защитна стена срещу Пропагандата си остава Здравия разум и истината
  • 32 Украйна е от 1918 г.

    5 0 Отговор
    Юдеят Лев Давидович - Троцки е един от създателите на измислената от юдо-болшевишката власт ИЗКУСТВЕНА държава Украйна, заедно с Ленин и Яков Свердлов - все юдеи, - с договора от 03.03.1918 г. между юдо-болшевиките и воюващата кайзерова Германия.

    Изкуствената държава Украина (окраина, погранична зона на Русия и Жеч Посполита)/ Украйна е създадена с подписа на Троцки от 03.03.1918 г. в Брест-Литовск. Договорът за създаването на фактическия германски протекторат Украина е бил, за да спре германското настъпление към Петроград и за запазване на юдо-болшевишката власт в новосъздадената държава РСФСР, на мястото на Руската империя, а руската територия Украина е придобивката на кайзерова Германия - суровинен придатък за продължаване на войната срещу остатъчната Антанта - Великобритания, Франция, Италия и САЩ.

    Войната завършва с пълна катастрофа за Германската империя, Царство България и Османската империя, след пробива на Антантата при Добро поле в Македония и най-вече, след включването на САЩ в заключителния етап на войната.

    Така след 03.03.1918 г. върху Руската империя юридически са оформени следните държави: РСФСР, Полша, Финландия, Естония, Латвия, Литва и Украина (покраина на Русия и дуалистичната полско-литовска държава Жеч Посполита).
  • 33 Истинският терор в СССР

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "безпартиен":

    е бил от троцкистите - повечето юдеи или полуюдеи - срещу православното руско население.

    Цар Св. Николай II - кръстник на българския принц Борис (цар Борис III) и цялото му семейство - дъщерите му и малолетния му син са били разстреляни в къщата в Екатеринобург, а труповете им горени с бензин, заливани със сярна киселина и погребани в общ скишен гроб (вече разкрит), по заповед на изпълняващия длъжността, която съответства на министър-председател - юдеят Яков Свердлов.

    По-късно Яков Свердлов организира две покушения срещу Ленин (за да консумира цялата юдейска власт) - първото успешно и прикрито, а второто - неуспешно, след което само той се "разболява" от испанска треска и умира. В негова чест юдейската власт прекъщава Екатеринбург на Свердлов.

    Троцки е държал военната машина на юдо-болшевиките като военен комисар.

    Сталин е бил писарушка - секретар на работническо-селаката партия, оглавявана, манипулирана и използвана от юдеите в РСФСР, СССР след 1922 г.

    Световните сатанисти мразят Сталин и в червата си, затова, че ги е изиграл и чрез създадения от юдо-болшевиките репресивен апарат се е справил с юдейската власт в СССР, като е успял да подготви СССР в най-главното - в индустриално отношение за подготвяната от тях война срещу руския народ.

    Целта на световните сатанисти е била същата, каквато е и сега - пълно подчиняване и ликвидация на държавно-творческия руски народ и световно юдо-масонско господство.
  • 34 Чеков се прави на луд

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "аврам":

    Естествено, че Троцки е 100% юдей, от родители юдеи. (Не е евреин, защото евреи са само тези, които вярват в Бог, почитат Бог и следват Бог, а такива след юдейското предателство към Бог, единосъщ със Своя Син Иисус Христос, са само християните.)
  • 35 стоп

    2 0 Отговор
    Когато всичко приключи в Украйна, наследници на Троцкий /Бронщейн/ Лев Давидович..създател на първите концентрациони лагери..ще трябва да ходят в Москва в Агенция по вписвания да извадят данъчна оценка и скица..Капиш...но много се съмнявам че тези наследници ще искат да ходят в Русия. Чърчил написа статия за Троцки и озаглавил я "Чудовището на Европа" Много говорим за Сталин и Хитлер,колко са били безскурпулни..повярвайте Троцки не останал назад..Просто трябва да се запознаете с неговата биография.на този ИЗРОД..