Last news in Fakti

6 Юни, 2022 13:00 2 832 84

Владо Йончев: Руският фашизъм навлиза в България

  • владо йончев-
  • русия-
  • война-
  • украйна-
  • бежанци

 Ако някой е дошъл в страната ни и се опитва да живее по-добре от нас, това много ни разгневява

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Защо възникна кризата с настаняването на бежанците от Украйна у нас и какво пропусна да направи държавата, коментира в "Мрежата“ по програма "Христо Ботев“ Владо Йончев, главен редактор на "OFFNEWS”

"Ние, българите, сме състрадателен народ и когато човек е в беда, сме готови да направим всичко, за да му помогнем той да живее като нас. Но в същото време ние не сме хора, които се радват на чуждия успех. Ако някой е дошъл в страната ни и се опитва да живее по-добре от нас, това много ни разгневява. Смятам, че това е национална черта. В началото всички се опитваха да помогнат на украинците кой с каквото може, но когато отмина малко време и се видя, че те не са бежанците, които очакваме – без дреха на гърба си, без спестявания. Тази война не е точно такава – много от хората бягат не защото са загубили къщите си или са загубили работата си. Те бягат, защото градовете им предстои да бъдат бомбардирани и искат да спасят децата си. Те имат някакви спестявания, имат специалности, с които могат да работят и те се опитват да уредят живота си колкото може по-добре и достойно. Тук идва голямото разминаване. Ние никога не сме си представяли, че украинците живеят по-добре от нас, а те са живели по-добре от нас. Това не е някаква изостанала страна."

Критериите на българите за добър живот

"Ние много сме свикнали с неща, които при нас не са наред. Когато украинците поставиха въпросите, които не са наред при нас, но ни сме забравили да поставим, започнаха да ни изглеждат капризни. Например, как да отида на място, където няма лекар, а ние забравихме, че години наред свикнахме да живеем в малките населени места, у нас, където нямат лекар. Същото е и с местата за детските градини в големите градове. Обиждаме им се, че отказват работа за 900 лева за 6-дневна работна седмица. Ами, да, това не е работа, а експлоатация. Това са неща, с които цялото ни общество солидарно трябва да се бори. И когато Асен Василев каза, че не трябва да има работодатели, които печелят само от нископлатен труд, всички го нападнаха, включително и работниците, които той защитава."

Кой е виновен за това състояние на България

"За една и съща житейска история има ирландска и различна българска поговорка. Българската поговорка е: "Преклонена главица сабя не я сече", а ирландската е: "Високо вдигната глава сабя не я сече". Всичко това е защото политиците през последните 30 години са били представителна извадка на българския народ. Те са това, което хората са избирали, те са отражение на народа. Толкова са ни силите като народ – да извадим такива политици – крадливи, корумпирани, некомпетентни. Явно това е цветът на нацията.

Ето например, ако вярваме на социологическите проучвания и това, че според тях "Възраждане" събират още последователи, това също е огледало на това какъв процент от българите могат да бъдат манипулирани в каквато посока някой поиска. Ние не си даваме сметка за руския фашизъм, който нападна Украйна и убива хора там, прониква в България. Путин продуцира малки фашистчета в съседните на Русия страни. Ако се случи така, че Путин да победи Украйна, всички тези фашистчета ще дойдат на власт у нас, за да тричат. Истинското гражданско общество у нас е това, което помага на жените, чиито мъже воюват сега в Украйна, защото ако Украйна падне, ни чака да станем Съветска република."

Никой министър не се извини

"Нито този на туризма се извини за думите си за украинските бежанци, нито Калина Константинова се извини както трябва. Нейното беше някак несръчно извинение, колкото ѝ беше несръчно изявлението, такова ѝ беше и извинението. Не искам да хвърлям остри думи, предпочитам обяснението, че ние сме свикнали нашата държава да не работи, знаем, че тя нищичко не може. Смятам, че по отношение на бежанците, държавата направи огромно усилие имаше и желание нещичко да направи. То естествено не се получи, защото нашата държава толкова си може. Все пак, въпреки кашата, която забъркахме, ние се опитахме да се отнесем добре към тези бежанци."

Грешките

"Грешката е принципна, защото подходът ни към тях е като към хора, от които нещо можем да вземем, от които можем да се възползваме, а не като към хора, които да интегрираме в нашето общество.

Европа отдели 148 милиона само в първия транш за България, които да отидат за украинските бежанци. От тях 48 милиона бяха дадени за програмата за настаняване в хотелите. И това беше в полза на хотелиерите, защото 3 души в една стая са 120 лева, едва ли през февруари хотелиерът получава толкова на ден за стая на морето. Беше пропуснат моментът, в който тези бежанци можеха да бъдат заселени във вътрешността на страната, където са работните места и градовете, в които масово живеят българи. Така създадохме луксозни гета по морето ни. Програмата беше добра в началото, но после трябваше на малки порции да започне интеграция."

Разказа на руската пропаганда

"Тя е изградена от две части. Първата е, че Европа е някакво място на разврата, където някакви джендъри и всякакви други върлуват. Втората част е – тази Европа ви е чужда. Вие не сте европейци, защото не сте джендъри. Ето как работи – ако някой ти каже, че не си европеец, ти ще се обидиш. Но ако ти каже ти не си джендър, следователно не си европеец, защото там са всички са джендъри, ти ще си кажеш – да бе, верно, не съм. Най-голямата ни гордост трябва да е, че сме част от европейското семейство, което е срещу крепостническите култури, което крепостничество продължава и в момента, че сме срещу варварщината на пратените в Украйна да воюват и не са виждали никога тоалетна чиния. Затова ги крадат. Пропагандата удря цивилизационните ни постижения."


Поставете оценка:
Оценка 3 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руският фашизъм в превзетия Мариупол

    18 120 Отговор
    След руснаци - трева не никне ! В 103-ия ден от войната в Украйна Мариупол е в огромна криза за питейна вода. Съветник на кмета на града съобщи, че хората трябва да се регистрират, за да получат вода.
    Те имат право на нея през два дни. С настъпването на горещините водните ресурси на града намаляват драстично и вече са стигнали критичното си ниво.
    Има огромна опасност от избухването на епидемии, предупреди съветникът. Мариупол изпитва огромен недостиг и на лекарства.
    Липсват болници и лаборатории. Няма никакви ваксини. Според съветника на кмета дизентерия може да отнеме живота на десетки хора в района.

    Коментиран от #4, #8, #71

  • 2 Аналенко

    114 13 Отговор
    На този вече му е влязал в задните части.
  • 3 Тиква американска

    127 10 Отговор
    Горкото, как на времето викаше КПСС-БКП а сега яде л...а!
  • 4 Сорос

    114 14 Отговор

    До коментар #1 от "Руският фашизъм в превзетия Мариупол":

    Изкара 50 цента с тоя пост.

    Коментиран от #15

  • 5 Матрософ

    27 97 Отговор
    Русия иска да ни окупира за трети път!

    Коментиран от #20

  • 6 Зъл

    90 13 Отговор
    И ставаме още по-зли, когато искаш да помогнеш на някого, а той се държи като бей и иска да работи началник с купена диплома от московския, токийския и астраханския университет. Само казвам. А то тоя и подобните нему тъпири ще кажа, че ако правехте и половината от това за българите то те нямаше да емигрират. Щото емигрантите ни са повече от тея дето искате да интегритате. Анадън му?
  • 7 Йончев - добре!

    18 77 Отговор
    Ако имаме български гений, той ще е гения на завистта. Или ще гледаме на съседа в чинията, или колата и апартамента му, ама не си даваме сметка, че е по-добре от нас, защото повече е учил и повече работи. Като са дошли украинците от войната си ги представяме да ровят в кофите за боклук. А това са хора, които са изпаднали в такава ситуация, че единственото което им е останало е да живеят достойно. А нашите путлерасти и на това завидяха.

    Коментиран от #77

  • 8 Вонбон

    52 6 Отговор

    До коментар #1 от "Руският фашизъм в превзетия Мариупол":

    Ама наистина ли,я пак си помисли
  • 9 Голям прос

    83 4 Отговор
    Нормално е бежанците да имат повече средства от нас и да им даваме още. Нормално е пенсионера да има по-малко доход, отколкото се плаща за един затворник. Нормално е да се толерират само едни професии, а други да се чудят как да свързват двата края. Въобще сме нормална държава и е нормално пишещия тази статия да не вярва на гладния и да го нарича как ли не.
  • 10 За протокола

    22 73 Отговор
    Крайно време е всички работещи за Путин и кликата му да бъдат подвеждани под отговорност. Ако трябва и специален закон да се приеме.

    Коментиран от #32

  • 11 Мдааа

    82 9 Отговор
    Жалостивият запад изпраща „хуманитарна“ помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха, а искат да спре войната!!!
    КОЙТО ИСКА МИР – НЕ ПРАЩА ОРЪЖИЕ!!!
    БЕЗБОЖНИЦИ!!!
    А най добрата и благородна миротворна помощ за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война.

    Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня!
    През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота.
    А най добре беше тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!
    А иначе „ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО, НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО" … казва народа!!!

    Коментиран от #21

  • 12 34567

    55 6 Отговор
    Ухилил се като разварена тиква
  • 13 Заедно!

    15 61 Отговор
    Държава, управници, хора трябва отсечем пипалата на руския фашизъм, който постоянно трови обществото...
  • 14 Чоко

    15 60 Отговор
    Човекът разсъждава, абсолютно правилно. Ние искаме и в ЕС и в НАТО, колкото и копейкиновците да твърдят друго.

    Коментиран от #63

  • 15 Чоко

    8 42 Отговор

    До коментар #4 от "Сорос":

    Не бе човека ти цитира официалната информация, но гладкият ти мозък не може да я обработи.
  • 16 Разсъждения

    69 8 Отговор
    Българите се ядосват не когато чуждестранни гости живеят по-добре от тях, а когато тези гости живеят по-добре за сметка на българите които са ги приютили в собствената си страна. Българите се ядосват когато насила трябва търпят лишения наложени от правителството като плащат прескъп газ и енергия за сметка на конфликти между други страни които са меко казано спорни и не ни засягат. Конфликтът в Украйна безкрайно наподобява нашият с Македония. Ние искаме права за българите там а руснаците искат права за руснаците живеещи в Украйна. Само дето ние търпим и ни правят на маймуни защото сме слаби и трябва да се надупиб на САЩ и Европа които искат да приемат Македония в ЕС а Русия е силна и след дълго чакане взе нещата в свои ръце.

    Коментиран от #22

  • 17 ти да видиш

    51 6 Отговор
    Ама тоя влатко ми се чини нещо да не е у ред... тия дни го погледнах по Тв-то, ама от слънцето ли е, по рождение ли му е... абе не е добре момчето!!!
  • 18 иван

    54 9 Отговор
    Откъде го извадихте тоя полуграмотен боклук?
  • 19 Няма значение

    11 53 Отговор
    Коментиралите тук очевидно са комплексари, които за себе си не могат да се грижат, та камо ли за някой друг. На малкия пръст на Владо Йончев не можете да се намажете. Нормалните мъже по цял ден работят да изкарат пари и да са добре те и семействата им, вие тук по цял ден чаткате по клавиатурата и се оглеждате няма ли кой да ви подхвърли нещо...Няма - е така ще си карате доживот...
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Чоко

    9 45 Отговор

    До коментар #11 от "Мдааа":

    А този, който воюва за свободата си, защото не иска друг да определя бъдещето му какъв? Вие сте национални предатели и сте готови за три рубли да си свалите гащите. Този, който пуска младежите си в чужда държава да трепят, мародерстват, изнасилват много вярващ ли е? Не с тази плоска логика. Тези тъпи опорни точки отвращават. Напъни се да родиш нещо свястно с плоския си мозък.

    Коментиран от #64

  • 22 Чоко

    9 48 Отговор

    До коментар #16 от "Разсъждения":

    На чия сметка живеят бе? ЕК дава пари за тях. Плоски мозъци, ватници.

    Коментиран от #47

  • 23 !!!?

    12 32 Отговор
    "Руският фашизъм навлиза в България" !!!?

    Коментиран от #51

  • 24 Пиши тогава на латиница .

    38 1 Отговор
    Наведи се повече и късмет ще те споходи .
  • 25 !!!?

    5 49 Отговор
    До кога българите и ЕС ще хранят руската неонацистка диаспора в България !!!?
  • 26 не е ли по-лесно

    29 2 Отговор
    Европа дала милиони и се тормози да ги контролира. Ако приеме бежанците при себе си , контролът отпада. А разстоянието Киев-София е равно на Киев-Виена(1300км). До Берлин още 400км и т.н.
  • 27 Миро

    43 4 Отговор
    Не мисля да му чета глупостите на този. Побеляла му косата а не му е дошъл акъл изобщо. Без парите на западняците такива медии да са умрели отдавна.
  • 28 111111

    36 1 Отговор
    "Първата е, че Европа е някакво място на разврата, където някакви джендъри и всякакви други върлуват."

    Мдаааа...
    Това обаче не е лъжа.
    Самата истина е: Европа /разбирай Италия, Германия, Гърция и т.н. - общо двадесетина газови компании купуват газ чрез превалутиране в рубли по схемата на Путин. Джендърска работа - върлува ли върлува Урсула Лайен.... Какво ще кажеш, Владо Йончев?

    Бре, Йончев, все дуднеш в полза на джендърите!
  • 29 МалкоЛогика

    37 5 Отговор
    Засега забелязвам отрицание на култура и блокиране на телевизии, както и кражба на собственост, подтискане по национален принцип, само откъм Запад. Трудно ще бъда убеден от платен пропагандист (лъжец), че черното е бяло.
  • 30 Някой

    46 10 Отговор
    Поредния платен русофоб. Грантаджия. За какъв руски фашизъм говори този? Или, важно е да се оплюят руснаците, дори и без причина. За да си вземе грантчето.
    Лекетата в България стават доста.

    Коментиран от #80

  • 31 Наблюдател

    36 6 Отговор
    Поредния наркоман на соросоидна издръжка. Всичко ще "мисли", само да му дадат за дозата
  • 32 Някой

    29 1 Отговор

    До коментар #10 от "За протокола":

    Да! Закон за защита на държавата?
    Гледали сме го този филм. Това води до фашизъм в най-чист вид. Явно това прокламираш.

    Коментиран от #55

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 АнтиЕС

    33 5 Отговор
    От къде се намериха толкова плужеци да изпълзят
  • 35 Верно ли

    32 5 Отговор
    Тоя е забравил да обясни, какво правят американо-натовски военни - военнщина, и американски биолаборатории в Украйна преди нападението на Русия??
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ха ха

    26 6 Отговор
    Кой е този полуидиот?
  • 38 сила

    17 4 Отговор

    До коментар #36 от "Шамана на Монтерей":

    НА НОРМАЛНИТЕ ВИКАТ ЛУДИ.......Ботев
  • 39 Гранта ви говори

    30 8 Отговор
    Като навлезе Руският "фашизъм" в България , такива като този ще си изгубят грантовете. За това е този вой всеки ден. Не е заради бежанци, България, критерии за добър живот и темп подобно залъгалки за плебса..
  • 40 Читател

    22 6 Отговор
    Не ме яд толкова на путинофилската пропаганда, колкото че на фейк медиите се плаща с пари, които са откраднати пак от нас. Тоест крадат ни за да ни лъжат и ни лъжат, за да ни крадат.
  • 41 Монтерей на Шамана

    26 11 Отговор

    До коментар #36 от "Шамана на Монтерей":

    Проблема на България е простият народ.След 10 ноември 1989г.,голяма част от интелигенцията беше унищожена,емигрира,а тези които останаха,бяха репресирани и изключени от общественият живот.На тяхно място се намърдаха абсолютни селски простаци,неграмотни селендури,провинциални некадърници и подобна соросоидна паплач.За 30 години "демократична власт" се пръкнаха "достойни наследници" на тези миризливи,либерастки бомбета,като тази измет пое щафетата и продължи да се размножава.Поради тази причина в България не се извърши истинска промяна,а само някаква имитация.Това отблъсна и малкото интелигентни хора останали след комунизма и повечето от тях отново емигрираха.Тука останаха основно безполезен лумпенпролетариат,селски олигофрени и малцинства,общото между които е любовта към чалгата,евтината пърцуца и липсата на интелект.В такава тиня,не е трудно да се насади мисълта,че някой друг е виновен за това нерадостно положение,а те безполезните маргинали,са жертва на "велика конспирация".Този рефрен го припяват "спасители на страната" като Боко Тиквата,Паси ,Царя,а преди тях и Костов и Кунева и всякакви псевдопатриоти и "либерасти".Докато простият електорат вкарва в Парламента и Президенството подобни вашингтонски подлоги,няма как да очаква положителна промяна.

    Коментиран от #50

  • 42 Весела

    23 2 Отговор
    Били сме много години на работа в чужбина ,така че,по малко философски раздувки.Украйна не е член на ЕС.
  • 43 дааа

    7 19 Отговор
    СЛЕД 78ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ НИ ПРЕВЪРНАХА В ЧЕРВЕНИФЪШКИИ НЕ ФАШИСТИ
  • 44 Язе Сам

    14 4 Отговор
    Айде….бЕгайййй,че като дойдат ще те натоварят за Сибир

    Коментиран от #45

  • 45 от сибир

    7 13 Отговор

    До коментар #44 от "Язе Сам":

    ДОБРЕ ЧЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ СА КАТО ТЕБ ИНАЧЕ ВОЙНАТА ДА Е ПРИКЛЮЧИЛА ПРЕДИ 100ДНИ
  • 46 Да да

    24 4 Отговор
    Вярно е укрофашизма навлезе у нас.

    Коментиран от #52

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Павел пенев

    21 4 Отговор
    Вижте на снимката един типичен демократичен идиот,а заглавието на коментара потвърждава това.
  • 49 Йончев да се подготви

    12 2 Отговор
    за колумбийска вратовръзка, но ще живее с часове, за да се гледа в огледалото, защото това се полага за нацистите като него.
  • 50 Павел пенев

    9 6 Отговор

    До коментар #41 от "Монтерей на Шамана":

    Браво. Чудесен коментар.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ю ту

    6 2 Отговор

    До коментар #46 от "Да да":

    Преди да употребявате някоя дума обърнете внимание на нейното значение.
    Отвори си да видиш, какво означава фашизъм, фашистко управление и какви са отличителните черти и белези, каква е етимологията на тази дума.
    Да се повтарят мантри и фрази, като папагал е признак за едно друго душевно състояние, което не може да се нарече нормално.
  • 53 ю ту

    2 17 Отговор
    Тук е пълно с русофилски нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в пенсионна възраст.
    Русофилията е болест на хората живяли през соца, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.

    Коментиран от #54, #57, #59, #66, #67

  • 54 ту ю

    5 2 Отговор

    До коментар #53 от "ю ту":

    Тук е пълно със соросоидни нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в пенсионна възраст.
    Сорософилията е болест на хората живяли през либерастията, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.
  • 55 За протокола

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "Някой":

    Ние пък сме гледали вашите тролски трикчета.
    За всяко нещо измисляте възможно най-лошия (и изобщо неподходящ пример) и освирквате всичко.
    Аз пък мога да ти кажа, че много държави имат закони срещу разпространението и пропагандата на фашизма и тези закони нямат нищо общо със ЗЗД.
    Елементарни сте!!!
  • 56 Копейко Рубашкин

    13 3 Отговор
    Вярно ли, било доходоносно да си антиПутинист и антиРусист в Републиката ни България? Не вярвам.
  • 57 ту ю

    1 5 Отговор

    До коментар #53 от "ю ту":

    Тук е пълно със соросоидни нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в пенсионна възраст.
    Сорософилията е болест на хората живяли през либерастията, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.
  • 58 123

    10 6 Отговор
    Кой си па ти бе мишок. Слава на Русия
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ту ту ю

    2 4 Отговор
    Защо триеш като коментара ми е копие от твоя??

    Тук е пълно със соросоидни нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в пенсионна възраст.
    Сорософилията е болест на хората живяли през либерастията, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.
  • 61 Верни ли

    16 3 Отговор
    За да влезе Руският "фашизъм" в България, първо трябва да изгони Американския фашизъм от България
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Убре,

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Чоко":

    чокоо,излезе ти пяна от злоба и простотия ! Изшмъркай си лекарството и погледай дойчезеле !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ту ю

    3 4 Отговор

    До коментар #53 от "ю ту":

    Тук е пълно с русофилски нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в пенсионна възраст.
    Русофилията е болест на хората живяли през соца, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.
  • 67 ту ю

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "ю ту":

    Тук е пълно с сорофилски нещастници и тролове, предполагам, че голямата част от заблудените овце са в лапешка възраст.
    Сорософилията е болест на хората живели през либерастията, чиито мозъци бяха усилено промивани от системата.
  • 68 джон

    7 0 Отговор
    Джендър не се изказвай неподготвен
  • 69 дарко

    3 1 Отговор
    дългокосо-плиткоумо народна поговорка
  • 70 Иван

    7 0 Отговор
    Призрак броди из студиата, призрак силно окосмен и с ченета трака.
    Бай Владо, ти ходил ли си из България? Да видиш колко български граждани не са виждали тоалетна чиния, нямат пералня, нямат хладилник, нито телевизор.
    Били сме европейци. Но дали онези, които ние наричаме европейци, ни смятат за равни? Или по-скоро ни се присмиват. Защото в техните страни отидоха голяма част от онези наши съграждани, които наистина никога не са виждали тоалетна чиния. И нас ни възприемат като част от тях. И теб също. Особено, ако не говориш мноооого добре английски и не си минал продължително обучение по етикет. Например. Така е, а това дето го бърбориш наляво и надясно, ти върши работа само, колкото да вземеш някой лев. Тук.
  • 71 САП

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Руският фашизъм в превзетия Мариупол":

    С ника си "Руския фашизъм" показваш, че си поредното тролче.

    А за другото, то се нарича "Война".
    При война се разрушават всички системи за снабдяване.

    Които си мисли, че война не страда нищо, а само военните се лъже.
  • 72 ганев

    3 0 Отговор
    тоз няма пари да се обръсне и подстриже АКЪЛ ЩЕ ДАВА ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
  • 73 Перфидно

    6 0 Отговор
    Кой е този да морализаторства? Не ни вменявайте вина, моля! Каво бръщолевене, каква разходка между общи и банални изречения. Разбрахме тезата на свободен, либерален, смел и безкомпромисен субект от екрана. Стига достатъчно.
  • 74 Врели-некипели

    1 0 Отговор
    Да, такива са българите. И стига вече празни приказки!
  • 75 нахалник

    5 0 Отговор
    Една голяма част от говорещите по медии и телевизии имат задача явно. Да вменяват вина на българите за това че имат мислене и чувства и ги проявяват понякога. И да осъждат всеки опит за независимо мислене и излизане от правилните атлантически коловози. Така е. С нищо друго не се занимават, освен да обиждат и анализират за сметка на определени чужди пропаганди.
  • 76 Перо

    5 0 Отговор
    Как няма да ни разгневява за измислени бежанци от Западна Украйна,където няма война, които ние финансираме,да живеят по-добре от нас! Тази война не е наша и е предизвикана от режима в Киев,под чужд натиск! Те ще си плащат сметката!
  • 77 Перо

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Йончев - добре!":

    Защо българския данъкоплатец трябва да плаща на чужденец,той да живее по-добре у нас,защо ти не плащаш лично да живеят на твой гръб? Това е чужда война,предизвикана от режима в Киев и те ще си плащат сметката! Където има ционизъм,има разрушения и война!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    ".....ако някой ми каже , че не съм европеец, ще се обидя. " - така казва г-н Йончев
    Обиждат се тези, които не си знаят парите, и са отговорни за моята мизерия. Защо всички управленци скочиха на чешкия художник, който много добре нарисува страната ни ?? Питам, защото никой не си взема бележка и страната тъне в мръсотия. Къде в Чехия, да не говорим за Германия, Дания, Нидерландия и прочие-европейски държави, такава повсеместна мръсотия.Странат ни представлява едно огромно сметище. Ако жълтите павета светят и ги мият дори понякога .......същото ли е в страната ?!?
    Нека не говорим за доходи и цени. Цените у нас са най-ниски. Така ме агитират. И в Дания дори електричеството било по-скъпо. Възрастните хора в страната стенат - не могат да си позволят даже и лекарства да си купят. Дават някакви добевки, после "увеличават" пенсията с 15% - вземат си добавката и се оказва, че пенсията ти е по ниска с 15-20 лева минимум. А трябва ли да говорим за синдикати и доходи на работещите млади хора...? Те ще ли могат да създадат семейство, да си изградят или купят жилище, да народят деца, да ги изучат........
    ТАКА ЧЕ ,МОЛЯ ВИ г-н ЙОНЧЕВ, КАКВО МИ Е ЕВРОПЕЙСКОТО ?? Не мога да го доловя, усетя, осъзная - няма как и по-какво ! Географски да - страната ни е в Европата, ама аз нещо хич, ама хептен не съм европеец !!
  • 80 ихтамнет

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Някой":

    Колко ти платиха за тоя пост,българобоче продажно ? Такива като теб подлежат на съд и ги третират като руски шпиони
  • 81 констатирам

    2 0 Отговор
    На това момченце ние му плащаме заплатата, защото се е наредил на държавната софричка и той.

    Абе една сседеруга няма със собствен бизнес бе, всичкото са само някакви измамници, схемаджии, наласени на държавната хранилка и грантаджии.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Бълзо и лесно

    2 0 Отговор
    Амиии... то жендъризмът,шорошнята и глобализмът са си по същество тунинговен и ъпргрейтван комунизъм и това е предостатъчна причина да не ги щем. Западна Европа създаде теорията на марксизма,но ние на Изток ручахме жабетата и миризмата на сяра от Сатаната бързо и лесно я усещаме.
  • 84 Без съмнение

    0 0 Отговор
    От 100 години след преврата наречен октомврийска революция и завладяване на властта в Русия от комунисти и диктатори, Русия е станала мрачната страна Мордор...!!! Обградила се е плътно с Желязна завеса и ограда, защото там са ковачниците и оръжейниците на войските на Злото и е Страната на Сянката от Изгряващото слънце, където между двете назъбени кули на Кремлин и сега властва Мрачният владетел Пуссирон със своите гномове и варварски Орки , които са опитни примитивни ковачи и леяри, но най много обичат да използват енергията си за да създават смъртоносни оръжия за Света, за да могат да рушат, убиват и завладяват чуждите земи, които са огрявани от Слънцето , защото не понасят Истината на слънчевата светлина, а предпочитат да си живеят в мрака на Тъмнината и Лъжата...!!!