Last news in Fakti

18 Юли, 2022 12:30 14 144 168

Елена Гунчева пред ФАКТИ: Показвам истинското лице на Костадинов, а той се оплита в лъжи

  • елена-
  • гунчева-
  • възраждане-
  • костадин костадинов

Грешките с газа, руските дипломати, оръжието за Украйна направиха невъзможна каквато и да било подкрепа от моя страна към кабинет на „Продължаваме промяната“, казва независимият депутат

Елена Гунчева пред ФАКТИ: Показвам истинското лице на Костадинов, а той се оплита в лъжи - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Независимият депутат Елена Гунчева, която напусна парламентарната група на партия „Възраждане“, предизвика голяма дискусия през миналата седмица, след като публикува чат от групата на партията. В него се вижда, че лидерът Костадин Костадинов е готов да тегли заеми, за да осигури хора на протестите на партията. След това Костадинов ѝ отговори, но диалогът продължава. Ето какво още добави по темата пред ФАКТИ тя.

- Г-жо Гунчева, отново разбунихте духовете, след като преди дни публикувахте чат от групата на „Възраждане“. Вътрешна война ли е това?
- Вътрешна война няма. Аз вече съм извън партия „Възраждане“. Но винаги съм била на мнение, че истината за всеки политик и партия трябва да се знае. В това няма нищо лично. Защото политиците след време започват да управляват държавата. И всички тези проблеми, които сега някои считат за вътрешни работи, само партийни и лични, се превръщат в проблеми на държавата и на народа ни. Когато в една партия, която е парламентарна или може да стане такава, има подобни проблеми с кадри, с финансиране, с прикриване на истината, това трябва да се знае от избирателите. Това не касае само членовете ѝ. Целта на всяка партия е вземане на властта, по презумпция. Точно затова трябва да знаем какви хора избираме там. И когато един лидер не успява да реши проблемите в партията или я ръководи по погрешен начин, защо трябва да вярваме, че ще е по-различно, ако започне да ръководи държавата? Ако не може да подбере експертни кадри за партията си, как да очакваме, че ще избере такива за държавното управление?

- Срещу вас се образува огромен фронт, който определено излиза от границите на добрия тон. Колко можете да издържите на това и заслужава ли си…
- Аз знам цената на истината. 13 години критикувах ГЕРБ и Борисов и сама си знам на колко заплахи, обиди и клевети бях подложена. Преди няколко години заплашиха дори сина ми, че ако не си затварям устата, повече мога да не го видя. Винаги е неудобно да развенчаеш идола на хората и да кажеш истината. Аз напълно разбирам, че много хора са разочаровани и първата им реакция е да се обърнат срещу мен. Най-трудно човек се разделя с илюзиите си и надеждите. А във „Възраждане“ вярват много хора. Вярват в идеята и затова предпочитат да не виждат несъответствията и нещата, които могат да станат проблем. И именно затова казвам това, което знам. Защото вече преживяхме много разочарования от месии и спасители. Все още смятам, че ако в партията се организират и вземат мерки да решат тези проблеми, а Костадинов осъзнае, че с авторитаризъм и лъжи не се решава нищо, може и да излязат по-силни от това. В партията има много почтени и свестни хора, истински родолюбци. И точно те трябва да осъзнаят, че не винаги целта оправдава средствата. И никой лидер не е по-важен от идеята и от България.

- Какво искахте да покажете с този чат. Вадите, все пак, вътрешна информация от партията?
- Както казах, истината трябва да се знае. Когато изнесох причините за напускането си, аз се аргументирах и им пожелах успех. Още на следващия ден бях наклеветена, че съм предателка и са ме купили с „един милион причини”, което постоянно се повтаря от цялото ръководство на „Възраждане“, правят се отвратителни намеци за пазарлък, постове и пари. Членове и фенове на партията ме заляха с обиди, които минаха всякакви граници на възпитание и култура. Обвиниха ме, че лъжа и че няма нищо вярно в това, което казвам. Затова и извадих тези доказателства. Имам и други и то доста по-сериозни. Но моята цел не е да съсипвам партията, а да ги накарам да осъзнаят проблемите и ако могат, да ги решат. А и да се защитя. Ако не ме обиждат и клеветят, изобщо няма да се занимавам с тях. Но те не се спряха. Вътрешна информация, когато се отнася до това какви са политиците, които искат да ни управляват, няма и не може и да има. Например, вътрешна информация ли е това, че лидер на партия, която се счита за следващата първа политическа сила, нарича млади хора, майки с деца, които подкрепят правителството „фашистка измет” и дори с друга дума, крайно обидна и неприлична. Дали един ден пък няма от екрана на телевизора този лидер така да се обърне и към народа си. Вече един такъв, който ни наричаше тулупи и безделници, имахме. Когато презираш хората, които не са съгласни с теб и ги обиждаш, не ставаш за лидер. Лидерът трябва да проявява уважение дори към враговете си. А не да обявява за враг всеки, който не го харесва.

- Толкова ли сте разочарована вече от работата на бившите ви колеги?
- От работата - не съм. Свършихме добри неща в Народното събрание, имаше много добри инициативи и законопроекти. Но тези проблеми, които посочих, попречиха да бъдем още по-добри и ефективни. Можеше много повече неща да се направят, ако имахме повече експертиза, ако общувахме повече с гражданите. Разочарована съм предимно от отношението и работата с лидера и ръководството на партията. А съмненията, които имам за договорките с ГЕРБ, ме разочароват още повече. Когато започнат съвместни действия с хора, които досега 13 години са грабили България и се подкрепят техни предложения, за мен това е знак, че нещо не е наред. И съм разочарована, че вече не говорихме нито за корупцията на ГЕРБ, нито за това, какво се е случвало тези 13 години. В един момент основният враг ни станаха от „Продължаваме промяната”. Без съмнение, те направиха много грешки, но да не забравяме кой докара държавата до катастрофа.

- Какво на кого доказвате, когато влизате в такъв диалог?
- Защитавам се. Освен това, им давам урок, че каквото дават, това ще получат. Ако бяха постъпили отговорно и възпитано, нямаше да се стигне дотук. Но на всяка клевета и лъжа ще отговарям с доказателства за тях. Искам и хората да видят за какво става дума. А не да се хващат на лъжи. Хората не знаят каква е истината. Те виждат един лидер, който има прекрасни идеи и говори много добре. Те не виждат по какъв начин говори за тях зад гърба им, не виждат как гласува заедно с ГЕРБ, не виждат авторитаризма и начина на подбор на кадрите в партията. Затова и аз ги казвам тези неща. Защото, пак повтарям, за политиците трябва да се знае цялата истина. За да не се лъжем повече по избори.

- Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов ви отговори, че очаква да го обвините и в човекоядство. Имате ли такъв чат…
- Винаги съм му казвала, че трябва да си смени пиарите, които доста често го поставят в неудобни ситуации. Считам, че това е прекалено детинско и наивно. Преди няколко месеца на някакви обвинения, отново отговориха със същото, че очакват да ги обвинят в яденето на малки деца. Малко започват да се повтарят. Аз показвам истинското лице на Костадинов, а той се оплита вече в лъжи. Добър лидер би преустановил всичкото това още в самото начало. Вместо да ме клевети, можеше да се разделим с добро и всеки по пътя си. Той избра войната.

- Няколко пъти казвате, че Десислава Атанасова (ГЕРБ) и Костадин Костадинов са говорили насаме в парламента в стаята. Какво е следвало след това?
- Вече излезе статистика колко пъти сме гласували заедно с ГЕРБ и ДПС. И обяснението не за всичко е това, че сме опозиция. Аз на тези разговори не съм присъствала, така че не знам за какво са се договаряли. Но пък и не съм видяла друг председател на ПГ освен един път Карадайъ, да идва в стаята на групата ни.

-Да излезем от бившата ви партия. Скоро имахте разговор с Йордан Манджуков от „Продължаваме промяната“, когато партията му събираше мнозинство в парламента. Какво поискаха те от вас, за да ги подкрепите, и на какво държахте вие, за да имат гласа ви…
- Попитаха дали ще ги подкрепя и при какви условия. Обясних им, че това, че съм извън „Възраждане“, не означава, че съм си променила мнението за правителството и управляващото мнозинство. Казах им моите приоритети, казах им да направят програма, която да зачита националните интереси и това е. Няма как да ги подкрепя. Без значение какво биха направили. Защото вече се провалиха сериозно и нанесоха вреди. Изчаках да видя и програмата, но не ме впечатли. А грешките с газа, руските дипломати, оръжието за Украйна, направиха напълно невъзможно каквато и да било подкрепа от моя страна към кабинет на „Продължаваме промяната“. Политиката не се състои от сделки. А от принципи, когато има такива. Моят принцип е да не подкрепям хора, които са действали във вреда на България.

- След два провалени мандата президентът е на ход. Радев ще го връчи на БСП, но отново ще се търси диалог с независимите депутати. Вие на какво държите?
- Много пъти заявих, че изборите не са най-доброто решение, но са единственият изход от тази криза. Явно е невъзможно да се състави програмно правителство, подкрепено от всички партии в парламента, включително опозиционните. Защото, поне според мен, това ще е добро решение, националноотговорно. Като всички – управляващи и опозиция, седнат на една маса и направят законодателна програма и програма за управление, в които да са заложени приоритетите на българския народ, а не на чужди посолства или определени партии. Но това е в сферата на невероятното. Затова и отиваме на избори. 47-то Народно събрание вече няма обществено доверие. Няма парламентарна стабилност. И по-добре тази политическа криза да се опитаме да я решим сега, отколкото след една тежка зима.

- Какви са ви приоритетите, за да подкрепите някакъв бъдещ нов кабинет в този парламент?
- В този парламент няма как. Вече казах за мен какво е доброто решение. Но не виждам нито политическа воля, нито намерение за такова нещо. Едните искат правителство на всяка цена, другите избори на всяка цена. При такава колизия на интереси, по-добре народът отново да реши кого иска в парламента.

- Болничният ви изтича на 13 юли. После какво следва…
-Болничният ми е продължен, след около десет дена ще ме оперират. В зависимост от това какво ще се случи, ще реша как да продължа.

- Какво и кого подкрепяте?
- Единствено и само идеята за България, за българските национални интереси. Ще подкрепя всеки, който работи за народа ни и който поставя България над личните и партийни интереси.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 106 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Та той

    87 143 Отговор
    е изтъкан от лъжи !

    Коментиран от #162

  • 2 Пич

    155 58 Отговор
    Брях..... само на тебе ли не ти дадоха биткойни ?! Или , предложението беше малко ???!!!
  • 3 хмм

    169 67 Отговор
    След някой ден като върнете маските хората ще гласуват с две ръце за него.

    Коментиран от #52

  • 4 номера с парите

    132 24 Отговор
    Циркови артисти.
  • 5 Маки

    180 40 Отговор
    Ако на Костадинов единствена грешка е че е искал да тегли кредит за да закара хората на протеста - нямам какво друго да кажа.Това не е Борисов и дпс за да си платат на всички.Винаги ми е било интересно как хората дето са били до теб утре започват да те плюят. Дали това говори лошо за тях или за тебе?

    Коментиран от #15

  • 6 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    215 25 Отговор
    "След напускане на партията, знам че е морален дълг да напусна и Парламента! Но няма да напусна ! "
    Тези нейни думи трябва да са на всяко място с информация за нея! Това, че знаеш кое е морално , но да не постъпваш морално - казва всичко ‼️
  • 7 Жоро

    65 100 Отговор
    И двамата са - хвани единия удари другия. Коста си оправи борчовете и загхлеби сега покрай руската пропаганда, някой лев събсидия от народа - пей сърце, скоро вилата в Испания ще е готова.
  • 8 Елено,моме шантаво

    172 57 Отговор
    Оставаш предател за винаги,позор за родата ти!

    Коментиран от #122

  • 9 Роко

    170 48 Отговор
    Стига си плюла ма,змия продажна.

    Коментиран от #99

  • 10 абе

    88 130 Отговор
    кой имаше съмнение, че тоя К К е платена руска подлога? НИКОЙ
  • 11 за жалост

    134 27 Отговор
    Гунчева е от хората, които на всяка цена трябва да са против...в която и партия да влезе, след месец-два пак ще е срещу лидера и партията си
  • 12 И на тези

    122 35 Отговор
    Кирцата и намаза филийката да се задавиш продажнице
  • 13 Угасна преди да светне

    105 10 Отговор
    А от хора с болни амбиции не трябва ли да се пазим? Хора дълго време ползвали младежка снимка в профила си, дали не се опитват да ни излъжат?
  • 14 Брадвата

    131 35 Отговор
    Лицето говори доста за душевния мир.. в нейния случай направо крещи. А за Костадинов, плюйте го, тъкмо става ясно, че за него трябва да се гласува

    Коментиран от #85

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Доротея

    31 76 Отговор
    Но, защо трябва да слушам някаква си Гунчева!? Доротея не разбира от биохимии, техника, софтуер, ДВГ, керамика, опера и цигулки, но - Доротея разбира от хора! Защото е природен психолог! Душата! С няколко думи - Костадин не е много читав човек!

    Коментиран от #27, #38, #60

  • 17 цербер

    55 11 Отговор
    казва независимАТА депутатКА

    Коментиран от #25, #82

  • 18 Коментар

    119 30 Отговор
    Че Гунчевица бе активирана срещу съответните милион причини, е ясно и на децата от предучилищна!!!
    В случая обаче функцията и нямаше да е достатъчно силна срещу Костадинов, ако явно бе подкрепила Киро и Кокоро, та затова плюе Костадинов, но уж е против политиката на Киро???!!!

    Такива кат Радко и Гунчева не ги ща и да ми бършат пода в тоалетната! Това тяхното е едно от най-ниските(ако не най-ниското) човешки падения!!!

    БРАВО КОЦЕ, В НАЧАЛОТО МИСЛЕХ, ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА ИМАТЕ МНОЗИНСТВО В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ, НО КАТО ГЛЕДАМ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ, С ДВЕ РЪЦЕ СЪМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И ВЕЧЕ АГИТИРАМ КОЙТО СРЕЩНА!!!

    КРАЙНО ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!

    Коментиран от #46

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Дежавю

    37 75 Отговор
    Дано не позная, но предричам, че Костадинов е новия Волен. В даден момент ще стане златния пръст и ще приключи с пост някъде, за да си харчи заработеното под закрила. Дано да греша ама всичко показано засега води натам.

    Коментиран от #23

  • 21 Пета Колона

    25 69 Отговор
    Рубли и копейки
  • 22 тука как

    48 57 Отговор
    се палят К К трол четата, аре да ви е честито разпадането на партийката, хаха
  • 23 НЕ!

    19 43 Отговор

    До коментар #20 от "Дежавю":

    по-опасен е, този си вярва на глупостите, които говори

    Коментиран от #30

  • 24 Специализацията

    98 10 Отговор
    Баба Гунча още навремето съвсем целенасочено е имплантирана във Възраждане за да бъде активирана в подходящ момент. Помня как плюеше Путин за по-голям диктатар от Сталин преди 5 години. Тая година пък призоваваше Путин да думне американското посолство в София,както и Министерския ни съвет. И в двата случая е изговаряла тези на кукловодите си,особено с призива за удар по американското посолство съвсем целенасочено дискредитираше Възраждане. Уж патреотарка ,пък се ската от гласуването за падане на ветото за Македония. Тази жена може само да бъде мюре и после да предава. Това и е специализацията.

    Коментиран от #43

  • 25 Про100 100

    28 4 Отговор

    До коментар #17 от "цербер":

    Не плюй по "журналиста", той толкова си може😀
  • 26 и ти се омаскари

    71 9 Отговор
    Гунчева , веднъж твърдиш , че " истината трябва да се чува " , непосредствено след това , че трябва да се защитиш и ако не те нападали , въобще нямало да се занимаваш с тях , двете ти позиции категорично не могат да се вместят в едно .Не го знам тоя Коце , едва ли се покрива с представите ми за принципно и честно поведение , напоследък гласувам за тях единствено да се чува и глас срещу ЕС и НАТО , които считам , че въобще не представляват наш интерес , други няма , но ако в поведението на Коце и почтеността им има сериозни основания за съмнение , твоето поведение не е нещо съществено различно , нито е последователно , нито е принципно.
  • 27 А ти

    53 7 Отговор

    До коментар #16 от "Доротея":

    естествено си много читава пача!
  • 28 Предателите не са

    68 6 Отговор
    харесвани от никого,още повече когато ти плащат, да лъжеш и злепоставяш
  • 29 зевзек

    23 78 Отговор
    всичко казано от тази жена в това интервю е вярно и точно, Костадинов е слаб, авторитарен, безпринципен и поврътлив лидер, на моменти комуникацията му излиза извън нормалния тон и придобива оттенъци на дивотия и простащина, продължавайте да си давате на сляпо доверието за партийката му и все добро ще видите и дочакате, много добре му го каза, назначаваш таксиджии в парламентарна група от 10 човека, утре като ти дадът да управляваш държавата, къде ще ги намираш кадрите, хвалипръцко
  • 30 И кое

    11 26 Отговор

    До коментар #23 от "НЕ!":

    от това, което говори е глупост, че не разбрах?!
  • 31 И тая захлеби от кypчокaнaдски

    58 12 Отговор
    Тоя път Бабa Ягa на снимка без фотошоп.
  • 32 Псевдоним

    78 8 Отговор
    Коцето е далеч от светец, но начина, по който Гунчева тръгна да се саморазправя с бившата си партия, съвсем не е в народна полза и издава по-скоро личностни дефицити.
  • 33 Ленче

    14 30 Отговор
    Бе кажи къде и по колко плаща Копейкин. Много се интересувам, защото съм чувял че е голяма циция.....
  • 34 БРАВО НА ГУНЧЕВА

    19 60 Отговор
    И ДЕЦАТА ГО РАЗБРАХА КОСТЯ КОПЕЙКИН ЧЕ Е ЕДИН БЕЗРОДНИК И РУБЛАДЖИЯ.
  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 1 Отговор
    еми ПОЛИТИКАТА е БОРЧ връща се с ПИХВИТЕ
  • 36 МАНГАЛЕСТИЯТ ГАГАУЗ

    14 47 Отговор
    Е ПОСМЕШИЩЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, СИДЕРОВ 2.
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 4 Отговор
    всеки с УМЪТ си имате ГЛАВА на раменете МИСЛЕТЕ
  • 38 Жива да не бях

    24 2 Отговор

    До коментар #16 от "Доротея":

    Дороти,преродената баба Ванга.

    Коментиран от #138

  • 39 алабалистики гунчеви

    66 6 Отговор
    Ако една партия организира протест, то тя е длъжна да осигури на желаещите да участват в него, и транспорт, защото хората от провинцията са с доходи, които не позволяват такъв разход. Организираш протест в София, плащаш транспорта, субсидията покрива и такива разходи. Това да платиш транспорта е различно от това да платиш за участие, както правеше ГЕРБ и това Гунчева го знае, но нарочно изкривява фактите, за да постигне внушение, че Възраждане са плащали на участниците, за да протестират в София. Аз мисля, че в следващите години е необходимо внимателно да се следи благосъстоянието на Гунчева и членове от семейството и, защото никак няма да е за чудене, ако си позволяват разходи, за които нямат разумно обяснение.
  • 40 Минувач

    71 8 Отговор
    Леко прави впечатление, че имаше толкова отцепници от други партия, да не кажа продажници, но толкова внимание не им е давано. Видно е, как умишлено се цели да се злослови против Възраждане, като нямат друго медиите, всяка дума против тях е широко показвана и раздухвана. Няма явни и неоспорими доказателства за субсидиите и къщата и се почва с каквото има - евтино плюене. Каква е тая Гунчева, че да и се дава толкова внимание? Все повече си мисля, че още отначалото е била двоен агент, работещ да очерня Възраждане. Колко срам браха, заради нея и изказванията и за високоТОЧКОВИ ракети, че Русия знаела координатите на парламента, лош пиар с неадекватни снимки във ФБ, та тя беше една машина за компромати срещу Възраждане. И накрая при най-важния момент за галсуването против ПП, нея я нямаше!!!! Щеше да напуска, но се върна?!? Никога не е имала намерение да напуска! Сега никой не се интересува от нея, Костадинов нито започва медийна и словесна война с нея, нито я обвинява..просто приключва темата. Нооооо, тя иска да е в центъра на вниманието, без повод и без да я обиждат и да трябва да се защитава, тя хвърля жлъч, изкарва уж някакви компромати, а те са най-обикновени смс-и и без нищо нередно. Тя хвърля обвинения за партийни пари, под което решение тя се е подписала тогава...говори за пари, които са пратени на овдовели семейства на партийните им сътрудници..Какво по-благородно... Явно за нея не е ок, защото тя си е мислела да е там, за да захлебва, не да се раздав

    Коментиран от #49, #61

  • 41 Минувач

    32 2 Отговор
    ....не да се раздават пари на осиротели деца... Жалка е и то много...

    Коментиран от #45

  • 42 Малиии колко

    12 47 Отговор
    много "въртоглави" овце имало тук в подкрепа на един закоравял червен престъпен тип окопал се в луксозен палат на брега на един гьол който преди известно време беше се оцветил с кафяв цвят ? Тук могат да се прочетат изключително тъпи защитни фрази които се повтарят само сред стадо от овце, в невъзможност да се опровергае истината "била платена" ха ха ха ! Че Копейкин е зажаднял за власт и пари не могат да го разберат екземпляри само без интелект и поддаващи се на лесна манипулация ! Каква ще бъде реакцията на тези празноглавци когато всичко се докаже че е верно което е казала Гунчева, отговорът е както при гласоподавателите на ИТН, рязък спад, но след "дъжд качулка" както е казала поговорката, или една друга "е?аният, е?ан, оправия няма", всичката беднотия се дължи на МОЗЪКЪТ, когато го нямаш не можеш да се отървеш от нея, тя ти е вечен спътник !
  • 43 на тези

    26 6 Отговор

    До коментар #24 от "Специализацията":

    глупости може да вярва само промит мозък, виж се кво си написал/а
  • 44 Джон Смит

    41 11 Отговор
    Освен грозна, и тъпа е тази ГуМчева. Да се чуди човек как е взела тапия за юрист и станала адвокат. Но пък няма никакви клиенти като такъв, което е показателно.

    Коментиран от #51

  • 45 тото

    12 34 Отговор

    До коментар #41 от "Минувач":

    А платежно да сте видял? Манипулира ви Костя като наивни дечица и му се връзвате.

    Коментиран от #50

  • 46 Алоу

    20 43 Отговор

    До коментар #18 от "Коментар":

    Какви простотии пишеш, бе? Активирана била. Хвани единия, бласни другия. Това ви е цялата партия от продажници. Да са ви сладки рубличките.

    Коментиран от #66

  • 47 Тома

    10 37 Отговор
    Костя е яръм тарикат и ако народа не бяха 80% юнаци той нямаше никога да припари до парламента
  • 48 Хмм

    7 32 Отговор
    Този е достатъчно да погледне някой руски зад ник, за да види истинското си лице !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Минувач

    46 7 Отговор

    До коментар #45 от "тото":

    Парите могат да се проследят. Какво платежно? Знаеш, че Възраждане са най-най-проверяваната партия в последните години, вкл. от ДАНС. Нищо не могат да намерят нередно - нито за субсидиите, нито за тъпата му къща, дето не е нищо особено, нито за връзки с Русия, където ДАНС ги проверяваха. НИЩО! Обаче това не пречи да се обвинява и тролят и търсещите интригата лековерно хора да се вържат и дори да раздухват измислиците. И правя разликата м/у разследванията срещу тях и примерно срещу ГЕРБ, защото Гешев разкатава едните, а е застъпник и бухалка на вторите. А за тези пари - елементарно е да се провери партийното счетоводство и веднага ще се види от партийната каса към кои сметки се пращат пари и колко. Допускаш ли, Костадинов, който си знае, че на всеки няколко месеца му правят пълна проверка, ще си говори празни приказки, че за едни няколко хиляди лева въобще ще рискува да има нещо нередно?

    Коментиран от #53, #56

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 По-добре маски в болниците, моловете и

    6 51 Отговор

    До коментар #3 от "хмм":

    автобусите навреме, отколкото пак дву и трицифрен брой починали с ковид на ден, пълни интензивни отделения, онлайн обучение и т. н. Забелязвам все повече хора, които слагат маски в големите хипермаркети без да е задължително все още. А това, че Костадинов ще тегли кредити, за да осигурява протестиращи не е ли пълна наглост. После разчита на баламурници като теб да лапне тлъста субсидийка, да върне кредитите и да остане за лапане. Като толкова вярвате на Копейкин вземете и си го спонсорирайте директно. Защото той самостоятелно не може да управлява и това е ясно на всеки трезвомислещ. Див популист си е Костадинов, колкото и да се пъчи да е най-големия патриот в държавата. Не ми е симпатична Елена Гунчева, но не е лошо да продължава да разкрива това, което се случва във Възраждане. Току виж някои заблудени вземат, че прогледнат и да видят истинското лице на Костадинов и реалните му намерения.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Копейкин

    9 35 Отговор
    не струва и метала от която е направена една копейка!
  • 55 Шубето голям страх

    42 10 Отговор
    Мммалиии, много ги е стресирал Костадинов. Плюене, плюене, плюене. Реално е първи на изборите
  • 56 анонимен

    7 34 Отговор

    До коментар #50 от "Минувач":

    Най-проверяваната шайка по думите на Копейката нали така, а ти си най-заостреният "мозък" на Балканите ! Той и Тиквата е най-проверяваният, но и най-пазеният от прокуратурата, а нали се сещаш, че ГЕРБ, ДПС и Възраждане са "тризнаци" !
  • 57 Дървена марионетка

    37 8 Отговор
    Възраждане и Костадинов биват проверявани непрекъснато. Който има изобличаващи документи нека ги покаже и предостави на Каскетурата. А Гунчата е поредната дървена марионетка на конци. За една бройка не успя да изкара на Възраждане име на есктремисти. То и затова я изолираха и не и даваха да плямпоти глупости като например ракетен удар по американското посолство.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 голям праз

    32 4 Отговор
    И като е нарекъл подръжниците на кабинета "фащистка измет" това толкова е трогнало Гунчева, че тя се идстанцирала?
    Същтата, къде препъчваваше ракетен удар по НС?

    Хайде по-сериозно моля.
    Или са се изпокарали за нешо, за което не си признават или има 1 млион причини за този развод.

    ПС. Не гласувам за Костя, нито Гунчева ми е духовен водач, та ми е по-лесно да ги преценя, гледайки отстрани.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "Доротея":

    МОЛЯ не обиждай ХОРАТА
  • 61 анонимен

    2 11 Отговор

    До коментар #40 от "Минувач":

    Имаш въпрос от N 49, - ОТГОВОРИ , ако си почтен и кмаш достойнство на хомосапиенс !
  • 62 Бебенце

    7 23 Отговор
    Виждам русофилите ще настпъват мотиката докато им се пръснат самоварите.
  • 63 истината

    17 5 Отговор
    Гунчева,признай коя си."Знаеш ли,че имаш страшни вежди"?
  • 64 Развод ми дай

    14 24 Отговор
    Пазителят на морала Костадин оКопейкин има официален развод с майката на децата си, но никога не са се разделяли. Ей това да обясни и как някои имоти се оказаха нейни. САМО нейни!
  • 65 натъкмистик

    7 24 Отговор

    До коментар #58 от "Минувач":

    Ти не си от Варна, но аз съм, ела виж и не манипулирай истината !
  • 66 Опорчо

    34 9 Отговор

    До коментар #46 от "Алоу":

    Само това ли успя да съчини сивото ти вещество?!
    Като видя, рубли, Путин и Копейкин в едно изречение, няма как авторът му да не е козяшки трол!!!

    Така, че и аз като много от горе коментиращите съм абсолютно за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!
  • 67 А бе, Гунчева

    8 25 Отговор
    Цялата Максуда харесва своя възпитаник, само ти не.

    Коментиран от #93

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Даа

    9 24 Отговор

    До коментар #68 от "анонимен":

    Заемите на мошениците са проформа. Демек, вижте ме колко съм беден, та тегля заеми. Приказки копейкини от Хиляда и една нощ.
  • 70 Хасан азис

    10 22 Отговор
    Хитър е копанарина играе театър.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Умиляваш ме, мунчо

    12 28 Отговор

    До коментар #58 от "Минувач":

    Защо ли всички българи нямат такива къщурки на брега на морето щом е толкова евтина? Ние не сме рибета, от тия дето ловят под Аспаруховия мост. Много добре знаем кой е Костя Копейкин и за какво се бори.
  • 73 Ало ФАКТИчески

    11 24 Отговор
    пуйки, тук верно ли е свърталището на неразумните симпатизанти на Възраждащите простотията ? А сега веднага активирайте палчетатА надоло докато ви изпадат "ноктите", защото друго не ви е останало, те мозъците ви са отдавна изпаднали още в утробата....
  • 74 Костя Орков Копейкин

    10 22 Отговор
    Да ви кажа ли какво е русия , това е българия с територия 3 пъти колото САЩ и резултатат е един голем кееф ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 75 Токсик

    30 11 Отговор
    Никога повече не допускайте неофашистите от ПП и ДБ да управляват България, както и разбойниците от Герб.изглежда, че единствено Възраждане защитава българските интереси. Надявам се Български възход в лицето на Янев също да не разочароват. Въпросната Гунчева дори не заслужава коментар. От наблюденията ми през годините, това е силно противоречива личност, очевидно добре платена за определени политически цели и човек не може да и има никакво доверие.

    Коментиран от #78

  • 76 кривоустото

    6 9 Отговор
    срещу лилави венци
  • 77 Помия

    34 5 Отговор
    Боже, няма ли да престанете да ни заливате с помия? Всички от този парламент са с тежки престъпления и предателства спрямо българския народ, а вие ни занимавате с автобуси с хора(кажете кой НЕ го прави), че някой говорел с някого(трябва да се бият и обиждат ли?) В стремежа си да окаляш някой забравяш и пропускаш наистина важните неща. Всъщност започваш да изглеждаш като една злобна нереализирана стара стринка. Посрамваш и детето си. Едва ли някога ще се гордее с вас като чете всичката тази помия която бълвате. Едва ли бих ви наел(нито който и да е) на каквато и да е работа, след като виждам какъв човек сте, утре ще отхапете всяка подадена ви ръка ако нещо не ви харесва. Моля ви престанете, голям срам сте!

    Коментиран от #88, #95

  • 78 възраждане

    10 26 Отговор

    До коментар #75 от "Токсик":

    балнуваш , ние от израждане защитаваме фашисткия интерес на един диктатор

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Токсик

    29 13 Отговор

    До коментар #78 от "възраждане":

    Знам за вас - фашистите от ПП и ДБ , но не си мисли, че всички са като вас или пък са изпечени крадци като гербаджиите. Възраждане доказаха, че може в управлението на България да има и морални и почтени хора , милеещи за България и фактът, че тази бабичка Гунчева се опитва да ги злепостави по най-елементарния начин го доказва, защото тя няма други аргументи.

    Коментиран от #92

  • 81 Това е

    13 24 Отговор
    Не Възраждане, а УГАЖДАНЕ, на кремълското оркче

    Коментиран от #90

  • 82 Спри се вече

    12 3 Отговор

    До коментар #17 от "цербер":

    "Уважаема г-жо ДиректорКЕ", "инженерКА Иванова", така ли?! Всички звания и длъжности са в мъжки род в книжовния български. Правило, което ти е убягнало, но не спираш да демонстрираш невежеството си под всяка статия. Дожаля ми вече за теб.
  • 83 Румен

    11 7 Отговор
    Умрел се не възражда. Вика се поп, и после ядене и пиене. Амин
  • 84 А ма

    26 6 Отговор
    що не напусна парламента ма ?
  • 85 АнТоНиМеН

    11 32 Отговор

    До коментар #14 от "Брадвата":

    Отдавна стана ясно, че да се гласува за Костадинов е грешка, голяма! Още с появата си в родният ефир, с биографията си, действията си, а и тук посочената фактология, кое Ви кара да му вярвате? Добре ли сте? Поредният Бареков, или "Шкембе войвода"!?
    Не, този определено не е лицето на национализма.
    Не по приказките, а по действията ще ги познаете!
    Подобна партия би имала бъдеще, но в светлината на съвсем различно ръководство, управление и поведение!
  • 86 Наблюдател

    9 28 Отговор
    Изключително добро интервю на г-жа Гунчева. Но за съжаление няма да бъде разбрано. Особено като се съди от впрегнатата тролска маса и дебилите в коментарите. Четейки голяма част от коментарите, макар и да не ми е приятно, трябва да призная, че съм съгласен с две твърдения на Баце Тиквунский: "МатриЯлът е лош" и "Томи, на прост човек к.. се набива, а не акъл". Друг е въпросът, че Онуй е един от главните виновници за това матриЯлът да се е влошил. Но това само по себе си не обяснява нещата. Ако почнем да задълбаваме ще установим, че: Да има много външна намеса, но и матриЯлът си го е търсил и за това в последните над три десетилетия се е литкал по зелю, гаргамел, царчо, тиквата, шотландската пастирка, чалгари, канадски мюрета и т.н. "спасители". Сега ни готвят за към Коце Боце. Нещо като възраждане, което не знам защо, ми прилича на "Build Back Better" (лозънгът на Бай Дън - да построим отново по-добре), "Great Reset" (великото рестартиране или по-скоро зануляване).
  • 87 Мунчо

    9 31 Отговор
    Костя е малък фюрер и обича копейките много ...басейна му е пълен с копейки и той се мята вътре облечен в тениска с лика на голия Путин отстрелващ усурийски тигри със стреличка пълна с приспивателно и вика преди да се гмурне слава на Рус опс РОДИНАТА!
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Наблюдател

    9 25 Отговор

    До коментар #81 от "Това е":

    Само, че КК е клозетен русофоб. Всъщност прякорът му Копейкин е неправилен. По-скоро може би е калпав каунь.
  • 91 Ако симпатизантите на копейката

    11 24 Отговор
    Не са знаели че за костя възраждане е бизнес, лошо говори за тах.
    Не е само Елена Гунчева, ето още едно мнение.
    Лидерът на ПП "Възраждане” в Бургас Владимир Павлов обяви, че напуска партията заради несъгласие с политиката, водена от националния лидер Костадин Костадинов, пише "Флагман". В писмо до обществеността с остър тон той подчертава, че не можел да стане "съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек без никакъв морал и вселенски егоцентризъм". Павлов обвинява довчерашния си лидер Костадин Костадинов, че карал всички членове и симпатизанти на партията д го оправдават, заради глупавата му постъпка да си купи луксозна къща край Варна. От писмото на Павлов става ясно, че той се е скарал с Костадин Костадинов преди дни, след което националният председател на партията е създал паралелна структура на "Възраждане” в Бургас, изолирайки Павлов от делата й.
  • 92 Наблюдател

    6 19 Отговор

    До коментар #80 от "Токсик":

    Какво точно са управлявали възраждане, че май нещо съм пропуснал? Ако имате предвид доста курулираното (да отдаден и на кирето дължимия принос към обогатяването на българския) им гласуване с ГЕРБ и не само в парламента, съм напълно съгласен с Вас.
  • 93 Прераждане

    7 20 Отговор

    До коментар #67 от "А бе, Гунчева":

    Я кажи кое училище е завършил Костя, че го крие зад девет ключалки?
  • 94 Федотов

    6 9 Отговор
    Това образование носещо хубавото българско име,съществува,защото има българи,които все още мислят с оня си мозък,различен от главния.При тези няма принципи,няма идеология,има крещене от трибуната на НС,но пък има лумпени които казват тези са нашите.

    Коментиран от #96

  • 95 натъкмистик

    10 18 Отговор

    До коментар #77 от "Помия":

    Помиярке, какво би казала за Копейкин който нарече протестиращите между които и майки на деца с увреждания на площада пред НС жалки фашисти, настоявам да ми обясниш !
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ФАКТИчески пуйки,

    7 7 Отговор
    как е възможно на някакъв си агресор руски (федотов) да му разрешите са нарича българите (не всички) лумпени, а когато аз го обидих да ме изтриете, бъдете коректни бе боклуци !
  • 98 Радостин

    10 5 Отговор
    А ти кажи как са ти предложили да станеш нотариус

    Коментиран от #113

  • 99 Чоко

    9 13 Отговор

    До коментар #9 от "Роко":

    Национални предатели са ,както Тиквата, Шопара, Биков, Дончев, Добрев, Цонев и тем подобни, така и всички свързани с Възраждане, Атака, ВМРО. Това не е констатация, а факт - човек, който поставя руския национален интерес и то крещящо не съвпадащ с българския се нарича национален предател Доказателства много. Много от тези и техните поддръжници в един глас сега ще скочат, че Петков и Василев също са такива и т.н., но има една разлика и то драматична: България е член на НАТО и ЕС, значи нашите интереси съвпадат с интересите на тези организации и съюзи. Тоест българският интерес съвпада с интересите на държавите членуващи в тези съюзи. На който не му харесва е свободен да заема други позиции, но трябва да е обективен, а не от сутрин до вечер да разпространява лъжи и дезинформация.
  • 100 начо

    9 9 Отговор
    и двамата са боклуци
  • 101 Щерев

    10 16 Отговор
    За нея, не знам, Костя от как захвана политиката, купува по два имота годишно
  • 102 Макробиолог

    14 3 Отговор
    Тук казус няма,къв ще да е Костадинов и партията,тая гургулица е на възраст позволяваща и да прецени в какви политич дейности се обвързва.Може да се случи в последствие да решиш да излезеш,що дириш още в парламента?Мамиш избирателите,не си избрана на мажоритарни избори,.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Зззз

    27 5 Отговор
    Госпожо ,цяла година следях публикациите ви в "свободно слово ". Колко пъти призовахте да се гласува за "Възраждане "? Предполагам ,че по отдавна сте в тази партия и не можахте да разберете какъв е Коцето? Ама влезнахте в НС и изведнъж ви светна ,така ли.? Грозна картинка е след като се облагадеталствате от политическа партия да я плюете. Като не ви харесва да бяхте напуснали парламента ако имахте достойнство. Това се отнася до всички "независими"депутати .Хората не са гласували за вас по именно а за партията ,която представлявате.

    Коментиран от #119, #125

  • 105 Сапун

    22 3 Отговор
    Само като видя, че е давала интервю за американския сайт и ми стана ясно какъв е дисбаланса.
  • 106 Димитър

    13 7 Отговор
    Гунчева не е купена с пари, а е била изнудвана от службите, за да прекратят делата срещу нея. По същия начин навремето прекратиха всички съдебни дела срещу Сидеров. Сидеров така и можа да даде обяснение как се случи това. Но беше повече от ясно. Срещу има съдеб но производство за език на омразата и не знама си какво. Бъдете сигурни, че повече няма да чуете за него.
  • 107 Брадвата

    20 8 Отговор
    Вече три часа на заглавната страница... Значи Коста им бърка лошо в дупките, щом плюенето е толкова засилено
  • 108 Чочо

    5 8 Отговор
    Чер ве ни бо клу ци
  • 109 Кочо

    21 9 Отговор
    Тази тьотя все още е в светлината на прожекторите единствено заради Възраждане! Марш от парламента, изчезни ,невзрачна и продажна лельо!
  • 110 10001001

    20 5 Отговор
    Тези глупости които публикува тази жена ,работят точно в полза на Костадинов.Какво ново което не знаем ни казва за платените автобуси.Тази практика е нормална и не се практикува само от него.Това че е авторитарен лидер и държи партийното говорене да е съгласувано е точно един голям плюс и урок ,който е научил,защото видяхме при случката с Цънцарова до какво води нееднаквото поведение на групата.Предупрежденията за това кой къде ходи и какво прави са напълно основателни,защото ги следят под лупа,само и само да им спретнат някой компромат. Интересното е че Гунчева не спира ,а продължава с тези изсмукани от пръстите и простотии.

    Коментиран от #120

  • 111 анонимен

    6 7 Отговор
    до щерев аббе толуп защо гласуваш за тоя дето краде от партията
  • 112 6666

    17 6 Отговор
    Тази винаги е била едно противно и вредно женище....
  • 113 ЕЛЕНА Гунчева

    4 7 Отговор

    До коментар #98 от "Радостин":

    Ама аз не искам да ставам нотариус. Тая работа не ми харесва и никога не съм искала. Цончо Туитъра пак е бил горе на черешата, като е коментирал.
  • 114 ПП иZраждане - Она утонула!

    9 19 Отговор
    Как са се нахвърлили копейките като пирани . Да ви напомня ли какво стана в Нова Загора - 208 от 22 992 граждани с право на глас, гласували 7945. ДВЕСТА И ОСЕМ - 2,3 % . В София никакъв го няма
  • 115 Васил

    8 12 Отговор
    Няма смисъл да се пънеш като си влизала за депутат си знаела що за стока защо сега ни го казваш като народа го знае този измекяр
  • 116 Пловдив

    25 12 Отговор
    Гунчева, аз съм от Пловдив и гласувах за Възраждане. Гласът ми е отишъл за вас, тъй като вие бяхте водач на листата в този град. Аз не съм гласувал за вас,а за партията! Вие подменихте вотът ми и този на още 10 000 човека от Пловдивско! С какви очи сте там? Вие представлявате в момента никого, само себе си. Напуснете веднага!

    Коментиран от #131, #135, #137, #158

  • 117 Стоян Хлебаров

    4 14 Отговор
    Грешката ти е,че се оплиташ в политиката,като пате в кълчища и ставаш лесна жертва на измами! Това е съчетано с несъразмерното ти его и точно затова те е подмамил Копейкин! Нито едно от обвиненията ти към Петков и Промяната не е вярно! ПЪРВА ЛЪЖА: ВЪВ ВЪЗРАЖДАНЕ ВЯРВАЛИ МНОГО ХОРА!?Глупости-нали ги виждаме колко са на нейните фалшиви и престъпни протести!? ВТОРА ЛЪЖА: Въобразила си си,че можеш да бъдеш ментор на всички и за всичко-ТИ НЯМАШ ИНТЕЛЕКТ ЗА ТАКИВА ПРЕТЕНЦИИ! Само да не беше твоето невежество толкова агресивно!? ТРЕТА ЛЪЖА,в която си повярвала: НИТО ЕДИН ЛИДЕР НА ПАРТИЯ,ИЛИ ДЪРЖАВА НЕ Е БЕЗГРЕШЕН...ЗА ДАТЪРСИШ ОТ НЯКОЙ ДА СЕ СПРАВИ СЪС ВСИЧКО-нито да намери и назначи идеални хора! ЧЕТВЪРТА ХИМЕРА,в която си повярвала: Нима чак сега разбра колко пари струва Копейкин и какъв национален предател е!? И като разбра,защо предполагаш,че с такъв човек ,можеш да се разделиш ....с добро!? За оценките ти за Правителството ,дори ни се говори-толкова невеж и надъхани с лъжи са те-ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ПО ВАШАТА УТА,ЗА ДА ГО СЪДИТЕ! МНОГО СТЕ...МЪНДЗЪРКА...
  • 118 ел доторе

    12 15 Отговор
    Той Коцето не е добре човека. Имайте малко милост.
  • 119 Чоко

    7 4 Отговор

    До коментар #104 от "Зззз":

    Само да попитам: а когато са избрани с лозунга да борим статуквото и корупцията и след влизането в парламента се съюзяваме със статуквото, какво излиза, че сме излъгали избирателя? Е при това положение как да се изпълнят предизборните обещания , с които сте излъгали избирателите? Така че, с тези тъпи опорки няма да стане приятелю. Всеки депутат е представител на своите избиратели и трябва да се бори за това, в което вярва, а не сляпо да следва партийните нареждания. Проверете как работят държавите различни от посткомунистическите и бързо ще си отговорите защо се развиват, а ние си тъпчем на едно място.
  • 120 Чоко

    4 8 Отговор

    До коментар #110 от "10001001":

    И като не го прави само той, значи е нормално? Имате много големи проблеми! Щом се плаща, за да се събират хора, значи нещото, което се пропагандира е лошо. Защо, когато хората ходят на мач на стадиона не се плаща? Защото има безкористна идея и хората наистина се радват и борят за обща цел.
  • 121 Еййй Гунчева

    20 3 Отговор
    Като си много честна защо не напусна и парламента а си остана независима
  • 122 Позор

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Елено,моме шантаво":

    Милионер
  • 123 Анонимен

    16 9 Отговор
    Постоянно се дава думата на тази непочтена персона. Тя повтаря едно и също. Прави някакви внушения за Костадинов. Развява се по всички медии. Целта е ясна. Поръчителят също.
  • 124 Анонимен

    20 10 Отговор
    Има ли хора, които да вярват на предател? Има ли хора, които да се доверят на предател? Предател веднъж, предател завинаги. Сигурно тази жена добре се е подсигурила, защото никой нормален човек няма да иска да има с нея общи дела.

    Коментиран от #127

  • 125 АнТоНиМеН

    11 2 Отговор

    До коментар #104 от "Зззз":

    Браво! Много добре го казахте - хората са гласували за партията, а не за личността!

    А аз да Ви кажа, не се учудвайте, че такива и онакива управляват живота ни!
    Ако ме разберете, ще се обидите, ако ли пък не, има цяла тумба с вас.
  • 126 Костадинов

    14 3 Отговор
    Тая новина горе долу цял ден стои начело и ние цял ден четем и запомняме едно - Костадинов. Добре де, ще гласуваме за него. То след тоя пи ар
  • 127 Крадец на субсидии, цял живот краде

    5 20 Отговор

    До коментар #124 от "Анонимен":

    Са и анонимните. Твоята дафиниция за предателство е невярно. Тя направи най-малкото срещу народен предател. Копойкин е руска подлога а това е класическо родоостъпничество.
  • 128 Да изселим

    8 14 Отговор
    Белата Златка от България!!!
  • 129 Гост

    4 15 Отговор
    „И точно те трябва да осъзнаят, че не винаги целта оправдава средствата.” Може би Гунчева намеква, че съкратеното „целта оправдава средствата” е изваденото от контекста на Игнаций Лойола, от комбинативни ментарджии, за да оправдават наглите си действия, не само в България. За съжаление има много такива „удобно съкратени изрази”, които добиват „гражданственост”. Иначе беше дори показано, че единствената цел на Коцето е келепира, практика обяснена от Алеко Константинов за жалките „лидери” в трагикомичната ни политическа действителност. Трудно ми е да оправдая грубата грешка на тази разумна жена, която не успя да разпознае един елементарен и полуграмотен човек устремил се „да работи политика”, за което няма абсолютно никакви данни – освен лъжливо „балалайкане”. Той е същински Болен Лидеров, който е от същата категория – заблуди много наивни добряци, а един от тях вдъхновено го нарече „новият Левски”. Свещена простота! Да не говорим за „харизматичният” от Банкя, който няма аналог в българската политика и наредилата се зад него крадлива шайка е първа политическа сила повече от 12 г.. Срам! Тези партийни екземпляри не са виновни, виновна е вродената ни твърде ниска т.н. „обща политическа култура”. Е, Гунчева поне си признава грубата грешка – „стават грешки”, казал таралежът и слязъл от четката
  • 130 ТЕОРИЯ

    18 3 Отговор
    Според мен Гунчева не е получила пари за да плюе и лъже. Подмамили са я с доживотен безплатен абонамент на Киефси или мЪкдонълдс и възрастната жена не е издържала.
  • 131 Хихи

    6 2 Отговор

    До коментар #116 от "Пловдив":

    Пий една студена вода, майна...
  • 132 мишо

    27 2 Отговор
    ЛЕНЧЕ ЗАЩО СИ В ПАРЛАМЕНТА ЩОМ ВЕЧЕ НЕ СИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИШ В КЪЩИ ТАКА ПРАВЯТ ДОСТОЙНИТЕ ДЕПУТАТИ
  • 133 Ася

    14 4 Отговор
    Гунчева, може ли да изясните позициите на вашата подгласничка от В. Търново –Цвета Галунова. Излязоха материали, че до последно е била готова да папусне Възраждане и да подкрепи правителство на Промяната.
  • 134 Копейкин = гроб = дпс

    6 15 Отговор
    Копейкин = гроб = дпс . копейкин е подлога на тиквата и доган .
  • 135 Елена Гунчева

    2 12 Отговор

    До коментар #116 от "Пловдив":

    Със сигурност, съдейки по коментара Ви и неговия дълбоко законспириран интелект, ще искате да Ви представлява таксиметровия шофьор. И много ще се радвате, като се изтъпанчи на трибуната, удари с юмруче по банката и кресне: "СъсипАхте я тая държава!" . Не се и съмнявам какъв е електоратът на Възраждане. Само, че аз имам и мой електорат, който не се припокрива с този на партията. Жив и здрав да сте, за акъл е късно.
  • 136 Уса

    20 1 Отговор
    Тоз екземпляр имаше профил във фейса преди 2-3 години от който яростно защитаваше Герб и Бойко Борисов.Преди да се инсталира в редиците на Възраждане герберския профил изчезна.Спомням си,защото тогава се зараждаше огромното недоволство против Герб и случайно попаднах на неин остър пост в защита на мутрата.Опитах да обясня,че не може да се взема само нейната гледна точка и защо влага толкова енергия и яростна съпротива,като буквално обиждаше някои от пишещите.Бях блокиран и повече спрях да се занимавам и без това не знаех коя е.Сега като се разбишкаха нещата разбрах коя е всъщност и че е станала възрожденка.Няма начин хора от това предателско котило да бъдат възрожденци и патриоти простокиро няма

    Коментиран от #163

  • 137 Доротея

    4 7 Отговор

    До коментар #116 от "Пловдив":

    А префернцията!? С префернцита май не си много наясно, а! Трай там и не мрънкай! Мандалото лопна! Внимавай, следващия вот Копечика какво ще ти пробута в листата!
  • 138 Доротея

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "Жива да не бях":

    Тако е! Но по скоро имам нещо общо с дядо Влайчо от Коньово, НЗ! Той при тестове показва 85% съвпадение, втора е Ванга с 80%! Към оня момент, те са най добрите и в Европа! Доротея е по скромна!
  • 139 Американо

    27 4 Отговор
    Много българи в САЩ ше гласуват за Възраждане и не вярват в измислицата за "копейкин".Тая простотия може да върви за ДПС,Атака,Герб,БСП,ВМРО,ДС,СДС...всички които 30 години лежаха на гърба на народа и смучеха от надценките в енергетиката и горивата.Не можете да излъжете българите в чужбина с копейки или центове,защото плащаме огромни данъци по места и с центове и копейки не се живее.Себестойноста на 1 цент и 1 копейка е една и съща,никаква.Ако преди са ни хвърляли копейки сега ви хвърлят центове и благодарете на 5те американски партии бивши руски в парламента.Турска партия не трябва да има,защото това е България а не Турция и всеки с български паспорт е български гражданин с равни права пред останалите

    Коментиран от #141, #165

  • 140 копейкин е стотинкаджия

    8 14 Отговор
    копейкин е стотинкаджия , той е слуга на герб и дпс . Повече няма да гласувам за този предател .

    Коментиран от #144

  • 141 НаЛъжатаКраката

    6 12 Отговор

    До коментар #139 от "Американо":

    Вярващите в Америка..........с тая вяра я караме вече над 30г.
    Що не прочетете нещо с факти.......преди време, по време на протест, бяха заловени 20 симпатизанти на Възраждане. След проверка и оповестяване от МВР, се оказа, че 19 от тях са били с дебели, богати криминални досиета!
    Но правото да дадете своят глас е и ваша отговорност, така както се избира бивш шев на охранителна фирма за Министър председател, що да не поставим директно в министерското кресло и един "уличен революционер"? По аналогия, или ирония.....

    Коментиран от #157

  • 142 Русский

    8 4 Отговор
    Такива като тази, с неправилно мислене, при нас просто "изчезват". Завинаги!
  • 143 Елена Маймунчева

    14 4 Отговор
    Вън от парламента продажнице
  • 144 Маймунчева

    5 1 Отговор

    До коментар #140 от "копейкин е стотинкаджия":

    Ли ти каза
  • 145 Човека на дпс /герб и путин

    3 11 Отговор
    Този тип е човек на и дпс/герб и путин , то от явно по явно .
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 СЗО

    2 2 Отговор
    Кауза пердута.
  • 148 Фори

    6 8 Отговор
    Костя Купейкин без маска и без грим е озъбено сви репо куче!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Мирото

    4 3 Отговор
    Голата гнусна истина за р. нар. Израждане - кремълски помияри...
  • 152 Кочо

    3 3 Отговор
    Дръжте я тази статия цял месец като заглавна, така ще вдигнете още повече рейтинга на Възраждане! Много ви се иска да ги компрометирате и заличите, но няма да стане!

    Коментиран от #153

  • 153 Не се притеснявай

    3 2 Отговор

    До коментар #152 от "Кочо":

    Не ни е нужна Гунчева , че да видим истинското лице на Копейкин. Той е ПП , ама не продължаваме промяната . А ПП , Предател Подлога
  • 154 Селянин •7•1•1•2•1•3•6•8•6•0

    4 2 Отговор
    Елена Гунчева и Костадин Костадинив лъжат! Напускането на криптоосманската еврейка Гунпева е хид на греко-турската партия "Възраждане". Целта е да се постави акцент на правотата на Костас Семитис Костадакис,който вижда,че похарчените от Кирил Сакскобурготски Чифутоф пари за ДПС-проектът "възраждане" отива в калното на историята. Костадинов не е с Русия.Той лъже.Костадинов е лоби на Турция и Гърция. Дори външният вид на КукКлус на Конци,сиреч Костадинов видимо доказва гръцки тип луце.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Доларов

    1 1 Отговор
    Явно има нещо гнило в Дания! Тази кокона са я купили за да "лъсне" имиджа на възраждане! Като не е доволна просто си заминава и толкова, а тя не спря да вади най долни компромати от битов характер, а на факти мога да препоръчам да задържат статията поне един месец като заглавна така хората ще разберат как се опитвате да насаждате омраза към нещо от което господарите ви от САЩ изпитват ужас( независима България в частност Възраждане) Но пилците се броят на есен, Възраждане са поне втори според мен, ако са първи нараво ще накарат онизи дебеланковците на запад да подготвят поредният преврат както направиха в цивилизована Украйна!
  • 157 Американо

    3 1 Отговор

    До коментар #141 от "НаЛъжатаКраката":

    Българите в чужбина не вярват в нищо и на никого.Срещу възраждане фактите са слаби а останалите вече управляваха по няколко пъти и станаха прекалено нагли с един тон факти зад гърба си с лошо управление и чуждопоклонничество.Мразим чуждопоклонниците особено когато са свързани с фондациите на Сорос.Ако ставаше въпрос за Америка има много добри и полезни неща,но в България управлява Сорос.Държавата САЩ нямат никакъв интерес към България а златото се краде от корпорациите на 2-3 американски фамилии мразени от всички американци.Затова имаме спешна нужда от свежа политика коренно различна от досегашната
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 АноН

    0 0 Отговор
    Гледай се ква си ма!
  • 162 АноН

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Та той":

    Я си Трай Миш....ко!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 злобар

    1 0 Отговор
    Всяка нация си има характерни само за нея принципни норми които никой не би и помислил да ги прегази !...Единствено в България не е така ! От векове насам българският елит (царе,боляри,политици,интелектуалци и бизнес) не са съумели да засадят единството в съзнанието на народа си ! Поради това принципите не могат да пуснат корени в националното самосъзнание на българите ! Именно затова днес българинът е в един безкраен ФИЛОФОБИСТИЧЕН хаос ...Затова България следи световния политически ветропоказател за да може да се приюти винаги под най силната "мишница" на деня ...на ЗАВЕТ ! ! ! Изминали са 144 години от 3 март а България и българите все още се лутат в хаоса на Европейските интриги..и се мъчат да определят чий.камшик повече боли от турския…Единственно "Диктаторътъ" Стамболов и "селянинът" от Правец съумели що годе да лавират между западните и източните далавери и постигнали някакъв прогрес в България...Диктатор и селянин !?...Сега има начело Демократ с Харвардски мозък и Канадски паспорт!...България към Марс ли лети ?!...Или жонглира на ръба на икономическа и демографска пропаст ?!
  • 165 злобар

    1 0 Отговор

    До коментар #139 от "Американо":

    В нито един български паспорт или лична карта не е отбелязано от коя раса или от кой етнос си...Всеки който притежава тези документи е длъжен да се съобразява с националната Конституция !...Логиката е същата и в Турция и в САЩ и във всички демократични конституционни държави ! Който ще прави политика или просто само ще гласува трябва да знае това и да се съобразява !
  • 166 М Константинов

    1 1 Отговор
    Копейкин, може да влезе в парламента ако братушките налеяят повечко златни рубли. Егати патриота, душа дава но не свойта а душата на народа. Аман от такива грабители.

    Коментиран от #168

  • 167 купуване на депутати

    0 0 Отговор
    Когато една партия те предложи за депутат и влезеш от нейната листа, за теб са гласували хора, подкрепящи тази партия! Не може, "да се събудиш" една сутрин и да кажеш, аз съм против тази партия, защото не ми харесва и ще гласувам за предложенията на друга! Това е купуване на депутатски глас! Под каквато и форма да го криете! Щом не ти харесва - напускаш Парламента! Следващият в листата ще те смени.
  • 168 възраждане

    0 0 Отговор

    До коментар #166 от "М Константинов":

    Възраждане е единствената партия в Парламента, която отстоява българските национални интереси! Всички останали - ПП, ДБ, БСП, ИТН, ГЕРБ и ДПС са про-натовски, евро-атлантически, либерално-соросоидни партии!