Last news in Fakti

29 Август, 2022 13:28 6 434 105

Андрей Цеков пред ФАКТИ: ГЕРБ е политическа плесен, която вирее само в сенките на страх, безгласност и апатия

  • андрей-
  • цеков-
  • продължаваме промяната-
  • герб-
  • итн-
  • бюджет

В следващия парламент Бойко Рашков ще разполага с много повече инструменти, за да си довършим работата, казва представителят на „Продължаваме промяната“

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"Продължаваме промяната" отблъсна ли протегната ръка на "Демократична България"… Какво са показали анализите на партията. Каква ще е ролята на Бойко Рашков в следващия парламент? Пред ФАКТИ говори бившият зам.-министър на финансите Андрей Цеков от „Продължаваме промяната“.

- Г-н Цеков, „Продължаваме промяната“ отива самостоятелно на изборите на 2 октомври. Към кои избиратели гледате?
- На 2 октомври 2022 година ни предстои да направим избора дали да се върнем назад към старите политики на мъчителния преход, или да продължим напред към независима, справедлива и просперираща България. Вярваме, че българските граждани категорично ще заявят воля за окончателно скъсване с политическата олигархия и клетпокрация, натрапени ни от ГЕРБ, и за продължаване на промяната към политическа система, основана на законност, прозрачност, отчетност и социална справедливост.

- Дали това, че отказахте на „Демократична България“ заедно да се явите на вота няма да ви изиграе лоша шега, защото така вероятността ГЕРБ да са първи е реална. А това означава, че първият мандат отива при тях… Кой губи и кой печели от това?
- Структурирането на изборната кампания е елемент на политическа тактика за реализирането на голямата стратегическа цел, а именно постигането на устойчиво реформаторско парламентарно мнозинство. Вярваме, че избраният от нас подход максимално допринася за постигането на тази цел. „Демократична България“ е наш естествен партньор в пътя към промяната.
Убеден съм, че ГЕРБ не само няма да бъде първа политическа сила, но и тепърва ще губи електорална мощ. ГЕРБ не е партия, а клиентелска мрежа, изтъкана от икономически зависимости, политически репресии и лъжлив популизъм. ГЕРБ е политическа плесен, която вирее само в сенките на страх, безгласност и апатия. Процесите в последните 18 месеца разчупиха оковите на общественото безразличие, освободиха гражданската енергия и възкресиха надеждата за излизане от политическото блато и нормализиране на политическия живот. В такива условия организации като ГЕРБ не могат да съществуват и бързеите на съкровения обществен порив за промяна неминуемо ще ги оставят в миналото.

- Темата, която се коментира от дни, е преминаването ни в тип управление на президентска република. Тезата се лансира от лидера на ИТН Слави Трифонов. Вие какво смятате…
- Г-н Трифонов все повече наподобява танцуващия клоун Пениуайз от романите на Стивън Кинг. Примамва наивността с циркови номера и балони с фалшиви послания, за да впримчи гражданската енергия в паяжината на старите политически модели и да разкъса безжалостно мечтите за промяна. Мисля, обаче, че клоунската маска бе свалена и зад нея се показа зловещата паст на политическия паяк, хранещ се с умъртвени надежди. Мисля, че този роман на ужасите е вече затворена книга за българското общество.

- Всички напуснали ИТН ли ще намерят място в листите на ПП?
- Всички, които са решени да продължат заедно с нас борбата срещу корупцията и да направим заедно следващите стъпки в социалната ни програма - допълнително увеличение на пенсиите, увеличение на минималната заплата, са част от нашия отбор.

- Бойко Рашков ще води листата за 14 МИР - Перник? Защо се спряхте на него…
- Бойко Рашков е доказано отдаден на борбата с престъпността и корупцията, още от служебните кабинети преди правителството на Кирил Петков. Благодарение на него имахме честни избори в края на 2021 г. Разкри колосални схеми с присвояване на парите за пътищата, раздадени в непрозрачни инхаус поръчки.
С ареста на Бойко Борисов г-н Рашков доказа решителността си в борбата за изчистване на политическата система от корупционни зависимости и клиентелски обвързаности. Това бе първата стъпка. В следващия парламент Бойко Рашков ще разполага с много повече инструменти, за да си довършим работата.

- На база изборите през ноември, когато „Продължаваме промяната“ пое управлението, какви изводи може да си направите сега. Какво е различното?
- Изборите от ноември 2021 поставиха началото на промяната. В 7-те месеца от управлението на кабинета на Кирил Петков предприехме първите стъпки – спряхме системното обсебване на публичния ресурс и насочването му към клиентелски кръгове чрез обществени поръчки, увеличихме пенсиите, направихме детските градини безплатни, възвърнахме на държавата санитарния контрол на ГКПП „Капитан Андреево“ и прекъснахме заливането на българския пазар с канцерогенни плодове и зеленчуци. Показахме решителност и непримиримост в отстояването на каузата за промяна към независима, справедлива и богата България. След изборите на 2 октомври ще довършим започнатото със същата безкомпромисна отдаденост.

- Всяка партия, която участва в управлението, обикновено губи доверие. Какви са вашите разчети към момента. „Продължаваме промяната“ с какво доверие се ползва?
- Ние управлявахме в безпрецедентно тежките условия на пандемия, глобална инфлационна криза и война на 300 км от държавните ни граници. Независимо от това показахме, че, когато общественият ресурс не се превръща в златни кюлчета и отклонява към чекмеджета, дори във време на криза, държавата може да просперира - индустриалното производство отчете ръст от 20 % (това е най-високият в ЕС), икономическият ръст за 2-рото тримесечие бе 4.8 %, а износът в същото тримесечие нарастна с 11 % (4-то място в ЕС). Оставихме 8.5 млрд. лв. във фискалния резерв, 2.5 млрд. бюджетен излишък и намалихме дълга с над 2 млрд. лева. Същевременно преустановяването на корупционните практики в управлението на публичните финанси ни позволи да реализираме широкоспектърни социални политики – увеличихме пенсиите и доходите, премахнахме таксите за детските градини, предоставихме данъчни облекчения за младите семейства, намалихме ДДС за хляба и брашното, фиксирахме цената на електроенергията за битовите потребители.
При тези факти не мисля, че „Продължаваме Промяната“ може да се притеснява от загуба на електорално доверие. Нашите първи стъпки показаха, че България не е бедна, слаба и зависима държава. Когато се управлява с чисти подбуди и убеждения, националните икономически, социални и политически интереси могат да бъдат защитени и в най-трудните времена. След изборите през октомври 2022 г. ще продължим започнатото и ще си довършим работата.

- Вие бяхте зам.-министър на финансите в кабинета „Петков“ и добре познавате Росица Велкова. Как си обяснявате моменталната рокада в НАП и Агенция „Митници“?
- Безспорно всяко правителство има правото да води собствена кадрова политика. Независимо от това рокадите в НАП и Агенция „Митници“ изглеждат неоправдани на фона на условията на отчетените рекордни нива в събираемостта на данъците и митните сборове. Струва ми се, че става дума за чисто политически решения на служебния кабинет.

- Как се справяме с бюджета към днешна дата?
- Както вече разясних, ние оставихме фиска в отлично състояние. Събираемостта на бюджетните приходи беше отлична, разходите се управляваха ефективно. Доказахме, че с преустановяването на корупцията, бюджетът разполага с достатъчно ресурс за провеждането на ефективна икономическа и социална политика, при която без повишаване на данъчната тежест за бизнеса бе възможно да увеличим пенсиите, учителските заплати и да направим безплатни детските градини.

- Служебният кабинет обяви, че ще работи за емитирането на нов външен дълг, като отворен прозорец за това се очертава да има в началото на септември…
- Аргументите за поемането на нов дълг следва да бъдат представени от служебния кабинет. България не е бедна държава, каквото невярно послание ГЕРБ втълпява в продължение на години. Това е послание обслужващо клептокрацията. България не е бедна, а безобразно ограбвана. Ние направихме първите стъпки в оборването на тази лъжлива теза. Нашето управление доказа, че, когато се пресекат корупцията и кражбите, разполагаме с достатъчно ресурс и за стимулиране на бизнеса, и за закрила на най-уязвимите. В този смисъл публичните финанси могат да се управляват ефективно и в условията на консервативна дългова политика. След 2 октомври ще си довършим работата, ще освободим държавността от оковите на старите лъжеполитики и ще продължим промяната към справедлива и богата България.


Бел.ред.
Цитат на Иво Сиромахов:
Убеден съм, че ако влязат в парламента, депутатите от ИТН ще се борят за президентска република така сърцато и всеотдайно, както в предишните три парламента се бориха за мажоритарна избирателна система.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тия от промената

    83 33 Отговор
    явно не се променят,затова ще имат як шут некъде по изборно време
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А ти, бе,андрейчо,

    76 31 Отговор
    Ти каква гъба си и от къде се пръкна? Кой, въобще, те знае тебе, че да ти четем тука умнотиите?

    Коментиран от #26

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мой

    50 56 Отговор
    ГЕРБ вид рак, който бавно изсмуква живота.

    Коментиран от #14

  • 6 вижда се

    55 72 Отговор
    Герб е най-радиоактивната ОПГ. ,и до каквото се докосне настъпва глад ,мизерия , кражби и мушингии !

    Коментиран от #25, #69

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Сталин

    50 18 Отговор
    Вие всички сте политическа плесен и колониална администрация и сте за Белене за храна на прасетата
  • 9 мкл

    31 63 Отговор
    Дежурните герберастки тролове са на бойна нога от 08:00. Рублите трябва да се заработват с внимание и отдаденост. Само да си знаете момичета и момчета, че вие не служите на родината, а на ДОГАН и Кремл.

    Коментиран от #12, #27

  • 10 Иво

    73 22 Отговор
    За каква промяна говорим с участието на пенсионера милиционер от комунизма. Този бивш човек с 22 имота се борел с корупцията. Това е пародия. Тия ППета не могат да вземат и 10%

    Коментиран от #19, #55

  • 11 Така е

    11 30 Отговор
    Паразитира скрито и подмолно , руши и смърди , опустошава всичко чисто да съществува !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Коко

    52 15 Отговор
    Цеков, кажи в очите на онези почти 600 000 избиратели, че си падат по плесента!
  • 14 Иво

    12 9 Отговор

    До коментар #5 от "мой":

    Надявам се твоя живот да е към края си. ⚰️⚰️⚰️⚰️⚰️
  • 15 Агата Кристи

    35 14 Отговор
    СКОПЕНИТЕ мечтания на кякакъв от ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО "Пу и Пе" ..
  • 16 истина е

    26 44 Отговор
    Като гледам герберистката листа си мисля , че няма да има техен депутат който да е осъден на по малко от 10 години !!! Боко е събрал само клакьори които да го пазят от затвора , а той ще е осъден на 100 год. затвор !
  • 17 Що не кажеш нещо за "радините неволи"?

    31 5 Отговор
    Стратегиите на човека-пилот ги замисля Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента, а сега и съветник на служебния премиер Гълъб Донев. Какво излиза, че днес България се управлява от този Маринов! Кой е Александър Маринов? Агент на ДС, с псевдоним Майстора. Човек, близък до Илия Павлов и Мултигруп, свързан по този начин със сенчести бизнес-групировки. Вероятно и с Кремъл… Известно е, че Илия Павлов бе руски „човек”, сигурно и руските му господари го и премахнаха, ако с нещо ги е подразнил. Неслучайно убиецът му не се намери, няма и да се намери – така пипат руските мафиоти.

    Коментиран от #22

  • 18 Колко много

    40 11 Отговор
    Красиви думи и мечти изтъкани с полуистини и откровени лъжи а фактически:
    Пп не е партия, а клиентелска мрежа, изтъкана от икономически зависимости, политически репресии и лъжлив популизъм.
    При цялата лъжлива риторика ще увлекат само малка част от вече измамените да гласуват за тях и ще бъдат трета политическа сила след Възраждане и герб
  • 19 Иво,

    17 6 Отговор

    До коментар #10 от "Иво":

    Не си прав ще вземат на практика 11,3%
  • 20 Вярно е!

    13 24 Отговор
    Например ПКП е ужасна плесен и миризма..., но пак се натиска за парламента! Тая Дешка П ... утка е много долно и безмозъчно същество! Да си обира ПКП- тата от Нои, НЗОК , Рио и дим да ги няма от Кърджали!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ма ти

    4 9 Отговор

    До коментар #17 от "Що не кажеш нещо за "радините неволи"?":

    Откъде имаш толкова информация или както си личи от написаното си измисляш
  • 23 Буци и

    13 25 Отговор
    неговата куца дружина ще се моткат още малко в парламента и толкова. За тях всичко е приключило. Кой каквото откраднал това е. Други ще са на хранилката.
  • 24 Да да

    13 38 Отговор
    Чудесно твърдение.Точно на място.Аргументирано и стойностно.Дано има повече политици като него, които обосновано с обективни и умни изводи, даде оценка на положението в страната.Браво на ПП !!!!
  • 25 япа тоя

    40 10 Отговор

    До коментар #6 от "вижда се":

    Ау а пък ваще подметки от подмяната са цвете за мирисане ..... подмяната са най-токсичните за 7 месеца съсипаха държавата а за 2 години ще ни заличат .... смешни сте
  • 26 Русороб

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "А ти, бе,андрейчо,":

    Пръкна се ,и той ,и други като него, и скоро ще заврат такива като теб -там от където са се пръкнали.
  • 27 ИЗМЕКЯР

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "мкл":

    Материала много яко те е ударил маняк ххахаха
  • 28 Лично мнение

    32 12 Отговор
    Не знам за ГЕРБ но ПП така се дискредитирахте, че по-добре да не се навирате на хората в лицата, защото още повече ни карате да ви мразим. Тотално неграмотни сте. Но пък самочувствието ви е безгранично. Явно имате голям шефски гръб с тая мания за величие, но шефа ви е много симпъл и вери флат, след като продължава да залага на вас.
  • 29 Когато

    12 31 Отговор
    Слона от Банкя се появи на екрана и започне да фантазира своите внушения, как ще подобри животът на хората, ще свали цените на газ,електроенергия и стоки за бита, ще напълни празните хладилници, да знаете, че това е демагогия, лъжи и пак лъжи. Дано народът си е взел поука от пладнешките обири на Баце и как за 12 год. остави Б-я най-бедната страна в ЕС, да си даде сметка дали иска този Тулуп да се върне на власт.

    Коментиран от #38, #79

  • 30 Хейтър

    34 8 Отговор
    Аз се чудя какъв е тоя неадекватник, а той бил от партията на малоумницume.

    Коментиран от #33

  • 31 Компира

    6 16 Отговор
    ПП и Герб искат едно и също- да обогатят себе си и аверите си.

    Ако ползвам риториката на тази "говореща глава" в статията.

    Това са кърлежи които крадат от всички нас!!!
  • 32 Бацилус булгарикус

    17 3 Отговор
    Е не! Абе пич, ако беше чел малко щеше да знаеш че има плесени и плесени. Сега, плесента пеницилин например е спасителен антибиотик, който лекува от време оно чумата! Доказано. По времето на чумата били целявали само най-беднити, защото от недоимък ядяли пресенясал хляб... а хлебната плесен е пеницилин! Антибиотика пеницилин! А ако се откаже че са плесен, но пенециливова плесен? Какво ли ще се случи с чумичката?

    Коментиран от #85

  • 33 Протестиращ

    31 8 Отговор

    До коментар #30 от "Хейтър":

    Мухлясалата Червена Дамаджана Рашков с 20-те си имота ще ни учи на морал! Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха..........

    Коментиран от #56

  • 34 Абсолютно

    3 9 Отговор
    Точно.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хубаво е

    16 2 Отговор
    когато човек се пита нещо особено ако става въпрос за политика да се каже къде е учил кои са родителите му кои и къде са децата му и т н Давам пример . ) Взема се интервю от Гечев по икономически въпроси ,Хубаво е да се каже че е преподавал в САЩ че е комунист че беше фин министър на Жан Виденов който фалира държавата и т .н
  • 37 Първо

    16 5 Отговор
    Спечелете изборите и тогава ще си говорим, кой с колко инструменти ще разполага.А ,че тикате напред най корумпираното,алкохолозирано ,червено ченге в деменция със сигурност ще ви изиграе лоша шега.Много подценявате интелигентността на нормалните българи.Разбира се изключвам 80 процентовите.
  • 38 А бе шматарок

    19 8 Отговор

    До коментар #29 от "Когато":

    При този "толуп" се живееше значително по сносно отколкото при харвардските крадливи некадърници.
  • 39 Грую

    17 8 Отговор
    Истината е,че много скоро харвардските негодници и компания ще бъдат в трета глуха.Което е добре за България.
  • 40 ФАКТ

    7 14 Отговор
    Гербаджийте са проект на Ахмед Доган,както и Волен.Всички СИКаджий са под негово командване.Цветелинка заграби половин България,ама да сте чули Славуца да я коментира ? Ходи на времето при нея по анцунг,да проси "Богословия".После се срещаше със свинаря на Гоце, всеки четвъртък в ЦУМ.На Кирето ще му е много трудно да изрие тая паплач !
  • 41 нека да попитам

    13 3 Отговор
    Нямах време да прочета статията. Това някаква хибридна атака от Масква ли е или болни мисли на някое внуче на ченгетата от безславната Държавна сигурност?
  • 42 Бай Димо

    19 5 Отговор
    Абе да гласуваме за ПП, ама комисионерите много алчни. Искат да станат милионери за цял живот само със шест месеца на управление. То, такова нещо и при Жан Виденов не е било. Той Жан фалира държавата за три и половина години!
  • 43 5577

    16 4 Отговор
    Това как герб не трябва да управлява го разбрахме. Само кажете кой ще управлява че не стана ясно. 6 месечния опит на ПП даде едни от най лошите резултати които конкурират и правителството на Виденов. Пълна безидейност, дори и мухала да изтържат.
  • 44 нннн

    18 6 Отговор
    ОПГ ГЕРБ са стара политическа плесен. Ами вие как успяхте да плесенясате за 7 месеца и да свършите толкова бели? Никога вече copocoиди на власт!

    Коментиран от #78

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Матей преображенски

    10 1 Отговор
    От кого бяха стиховете: "Когато земята се отърсва от сивата си плесен,това е песен,да ,това е песен!" А???сАМО ПъПешниците да не си приписват заслугата,тия тъ-пи кра-тун -ков-ци.Виж как си признават ,че целта име е да ни довършат и тук да останат само ци-гой -не-ри,неуки,прос-ти и на-хал-ни.Щатите са хиляди пъти по-каИл да не остане жив българин,а само джип-си-та,идентични по манталитет с техните а-ра-пи и нег-ро-иди.
  • 48 Монтьор на немски коли

    8 0 Отговор
    Пълен смешник !!!!!
  • 49 Джеймс

    7 0 Отговор
    За заглавието- нищо, ама подзаглавието направо кърти! и и хапчетата!

    Коментиран от #61

  • 50 Вида

    14 4 Отговор
    П.П. вирее само по парапетите и под полите на мустакатите годеници!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ежко Бежко

    2 11 Отговор
    Мантрата е гласувайте за нас, щото иначе се връщат ГЕРБ. Да ама не. Има алтернатива и тя е Възраждане. Моля не започвайте с "те са патерица на ГЕРБ, копейки" и т.н. Извадете си бананите от ушите и просто слушайите какво говори Костадинов. После му дайте шанс да си изпълни думите, ако не, вадете сопите. Това е.

    Коментиран от #53

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Никога

    11 4 Отговор
    Няма да гласувам за ПП продажниците
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Чнг

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Протестиращ":

    Чекмеджета къде къде са по пълни

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Не спорете

    12 3 Отговор

    До коментар #56 от "Чнг":

    Чекмедежтата на Продължаваме Падението са най-пълни.Изчезнаха 8 милиарда,а отделно от комисионните по сделките с газа и оръжията са си разделили.
    С един милиард колко чекмеджета могат да се напълнят?А с 8?
  • 59 спасението

    8 1 Отговор
    Само един навременен вот на недоверие за летеца от село Славяново може да спаси България от пълна разруха. И после който е прекрачил закона и незаконно се е обогатил, конфискация и строга ефективна присъда.

    Коментиран от #65

  • 60 Тонката

    9 5 Отговор
    Това, някои да търси оправдание за собствената си некадърност на друго място, вече е някаква норма на поведение.....На Хитлер са му били виновни евреите, на САЩ и Европа са им виновни Путин и Русия, а на нашите убавци - ГЕРБ и Борисов.....😁

    Коментиран от #77

  • 61 наблюдател

    9 4 Отговор

    До коментар #49 от "Джеймс":

    Прочетох подзаглавието и разбрах че тази Престъпна Партия се готви да престъпва закона ако случайно се докопа до властта.
  • 62 ПКП

    1 3 Отговор
    Тоя пак сега ни разкри!!!
  • 63 ДДТ

    8 3 Отговор
    Че герп са боклуци - спор няма. А че ПП направиха всичко възможно да ги задминат -- е ФАКТ.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ника

    7 3 Отговор

    До коментар #59 от "спасението":

    Недостойно е да имаш такова отношение към един от малкото,мислещи за България.А ПП ,БСП и ИТН ще се борят за достойното последно място.Казах.

    Коментиран от #76

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 икономист

    5 1 Отговор
    Владко Тъпото от Долни Дъбник е Оневинен от НАП за 750 хиляди лева - Недоказани по произход и.... Това е мили ми ЕЛЕКТОРАЛНИ ЕДИНИЦИ!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 ГЕРБ

    10 3 Отговор
    ПОБЕДА БЕЗАПЕЛАЦИОННА -ГЕРБ-СДС- ААААААААА????? С - 300!!!!

    Коментиран от #74

  • 71 Малеее

    2 1 Отговор
    Лелее, малеее, жална ни майка.Като вица--ти какво правиш-нищо,а ти--аз му помагам.Та какво точно ще довършват.Има ли още роднини и приятели за облагодетелстване.?
  • 72 Победа за ГЕРБ

    4 4 Отговор
    Иначе тези идиоти ,ще ни довършат.

    Коментиран от #73

  • 73 Баууууу

    1 5 Отговор

    До коментар #72 от "Победа за ГЕРБ":

    Щ е я видиш тази победа през мноооого ,много крив макарон!
  • 74 неееееееее

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "ГЕРБ":

    САМО НА КУКОВ ДЕН!!!!!

    Коментиран от #88

  • 75 Биби Кинг

    3 1 Отговор
    Тоа е пипнал парапето с две раце деа!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Баууууу

    1 2 Отговор

    До коментар #60 от "Тонката":

    Положението става опасно. Трябва да предприемеш сериозно лечение?!?
  • 78 Дааааааа

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "нннн":

    И путинуфили ,комундета ,болшевики и копейки!!

    Коментиран от #87

  • 79 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 4 Отговор

    До коментар #29 от "Когато":

    ГЕРБ и Бойко Борисов са ФЕНОМЕНИ в Българската История, а кирчо и кокорчо са пълни некадърници с голямо самочувствие и "харвардски дипломи". За това нищо не могат да създадат, а са прегърнали лозунга за промяна....Стига с тази „ПРОМЯНА“!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа.
  • 80 УЖАС

    3 5 Отговор
    Умнокрасивитета с купешките дипломи се доказа, само като Про100 Пародия - турлю гювеч от измамници и некадърници !
  • 81 Просто Простаци

    6 5 Отговор
    Наистина няма по-долнопробна плесен от Престъпни Помияри !
  • 82 Търтей

    0 0 Отговор
    - - Структурирането на изборната кампания е елемент на политическа тактика за реализирането на голямата стратегическа цел на изборната кампания е елемент на политическа тактика за реализирането на голямата стратегическа цел, тоест кой ще вземе парите и кой може да краде повече безнаказано.
  • 83 Сттистика на ПП

    2 0 Отговор
    Дългът на България за 2020 г. е в размер на 29 602 млн. лв., или 24.7% от БВП.
    Дългът на Р България за 2021 г. е в размер на 33 277 млн. лв., или 25.1% от БВП.
    Дългът на Р България за 2022 март месец е 26% от БВП
    Къде отиват тези пари?

    Коментиран от #101

  • 84 Герберист

    5 4 Отговор
    Като истински родолюбец, Бойко Борисов успя да подобри голяма част от инфраструктурата на страната и значително да подобри живота на народа. Не случайно, благодарение на неговото ръководство, България беше наредена на 40 място, сред 202 държави в света, по показателя "Качество на живот"! За жалост обаче, само за седем месеца, правителството на "Промяната", ръководено от Кирил Петков, "успя" да смъкне България назад в тази класация до незавидното 43 място, което е красноречива атестация за неспособността им, да водят България, към просперитет!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Аве

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Дааааааа":

    Нервак ходи се прегледай някъде
  • 88 Я надуй

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "неееееееее":

    На дядо кавала
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 НикогаВечеСДС-Чума

    2 1 Отговор
    А СДС е повече от плесен.Тя е Чума,та е Тумор и вече 30 г.е навсякъде
  • 100 ами

    3 0 Отговор
    направо ще станем единствената държава в света без корупция и с проспериращи офшорки благодарение на пп
  • 101 ами

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "Сттистика на ПП":

    в чекмеджето на пп за благото на народа и в помощ на зеления

    Коментиран от #105

  • 102 ГОЛЕМ ВОЙ

    3 2 Отговор
    ИНДРЕЙЧУ АМА ВЕРНО ЛИ МА И СИГА КАТ ВА УЧАЛАСТРИ НА ИЗБОРИТЕ ТАЯ ПЛЕСЕН КО ШИ ПРАЙТЕ БЕ ИНДРЕЙЧУ УЧАЛАСТРЕНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКА ПЛЕСЕН АМА ТО ТУЙ СИ Е ПЗОР БЕ СЛАДЪК

    Коментиран от #104

  • 103 ИНЖ

    0 2 Отговор
    GERB не е партия, а ОПГ. С и без Боко Т!!!
  • 104 Абе.....

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "ГОЛЕМ ВОЙ":

    Ти от кое село си? Като гледам какви са избирателите на Бацето , разбирам защо го харесват всички дето са пропуснали да ходят на училище! Боце-тъпото ги е събрал за калабалък на изборите!
  • 105 Алоооо...!

    1 0 Отговор

    До коментар #101 от "ами":

    Там чекмеджета не видяхме , ама при Бацето ги видяхме и не само чекмеджета , а и записи чухме ! Как мутрата се изживява , като БОС на мафията!