Last news in Fakti

28 Септември, 2022 08:21 7 160 54

Надрусани и безсмъртни

  • пияни-
  • надрусани-
  • шофьори-
  • катастрофи

Копелдаците постоянно светят от алкохол и наркотици. Хората вече се чудят този кокаин в бензиностанциите ли го продават?

Надрусани и безсмъртни - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Убиват ни надрусани и безсмъртни копелета. И копелдачки, ако трябва да спазваме либералната линия. Убиват ни всеки ден. За тях почивен ден няма. Убиват нас, родителите ни и децата ни. Пред очите ни. Всяка сутрин събираме трупове по сутрешните блокове. Убиват ни и после търсят справедливост от Господ. Знаят, че Той ще ги накаже. Обаче имат резерви към обикновения, човешкия съд. Там ако може да не ги съдят. Те Господа си чакат. Обвиняват съдбата, понякога случайността, но себе си – не чух. Те са невинни. Винаги невинни! Не видях нито един убиец на пътя, който да не е добър човек, ученолюбив ученик, разкошен сексуален партньор (ще ме прощавате). Не употребяващ нито алкохол, нито кокаин. Ма как така в кръвта ги имало? Я петорна експертиза. Направо десеторна. Ако трябва ще викнем експерти от Нова Зеландия. От Марс ще викнем. Те пари за справедливост и „независими“ експертизи не пестят.

А това, че са с двуцифрено число фишове и актове - нищо. То пък все едно нямаме всички актове? Имали „тежък крак“. Това определение е толкова често, че добива почти оневиняващ смисъл. Въпреки, че звучи като човек с пистолет, който има, разбирате ли, „нервен пръст“.

Копелдаците постоянно светят от алкохол и наркотици. Хората вече се чудя този кокаин в бензиностанциите ли го продават? Всъщност, може и да е така. Попитайте полицията. Не за друго, а защото тя знае къде го продават. Знае и го има предвид. Следи процеса отблизо, така да се каже.

Хайде, да го кажем честно. Ако искате да убиете човек и да ви се размине, просто го прегазете с кола. Чисто и практично. В закона има луфтове, които копелдаците ги знаят. Ако не копелдаците, то ги знаят техните адвокати. Кое е административно нарушение, кое как се избягва. Как комбинации от лекарства дава положителна реакция за наркотици. А те, копелдаците, са болни същества. Много болни и увредени. Направо инвалиди. Затова и карат инвалидни джипове за по 100 000, паркират ги разбира се на инвалидни места. Понякога снабдени с полицейски лампи. За всеки случай, разбира се.

За вас, обикновените смъртници, остава да се оглеждате внимателно. Понякога и това не е достатъчно, но помага. Защото тези копелдаци, с двуцифрено число присъди, с двуцифрено число актове, с протекция от полицията... Не с протекция, а с кохорти полицаи, обслужващи престъпността - те няма да ви пазят. За тях вие сте досадни кокошки, които не ги уважават. Не ги уважават защото съществувате и им се бутате под гумите. Само главоболия създавате.

Затова го казвам направо и си го набийте в главите. Когато някой е недосегаем и е копелдак - защо очаквате да е съобразителен? Плюс това, ако трябва да се дава отчет за деяния - то това е само пред Бог. А щом вие не сте Бог, ние не сме Бог и държавата не е Бог, какво очаквате?

Оправяйте се!

И се смирете, защото смъртта ви ще се принизи до административно нарушение.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 147 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    160 1 Отговор
    Абсолютно вярно!! Този човек заслужава по-висока трибуна!
  • 2 Факт

    156 0 Отговор
    Бруталната истина. Държава, закриляща наркотрафик и наркобосове. И мълчание. Обществена тишина.

    Коментиран от #5, #50, #51

  • 3 Ами ясно е

    98 0 Отговор
    Всички политици във властта си делкат пари от наркотрафик и оръжие, откъде мислите имат по няколко хотела, десет апартамента, къщи за гости, коли по 100 бона едната, сметки от по половин Милин лева и евро, по няколко перки в Добруджа?!
  • 4 Слава на Евроатлантическа България

    70 12 Отговор
    КъФ е проблема за няколко жертви на седмица?
    По-важното е, че сега имаме БАНАНИ. В изобилие.

    Коментиран от #32, #34, #53

  • 5 Госあ

    88 15 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    12 години имахме премиер, който се занимаваше с наркотрафик и рекет. Какво повече да се очаква ?
  • 6 Ей Хора,

    49 11 Отговор
    Толкова много нелегални мигранти има в страната,че една случайно паднала гръмотевица порази четирима от тях!!!!!!!!??. А пък кокаина, сигурно го има в кока-колата,дето я продават в бензиностанциите.Подкрепа от Америка за да сме по-щастливи, за да се спасим ежедневните черни хроники излъчвани от медиите

    Коментиран от #14

  • 7 Аршинчо

    39 12 Отговор
    Всичко в България е пари и смърта не прави изключение. И какво като го е написал-демагогия? Какво, очаквате някой друг да свърши това за което всеки трябва да отдели време и да поеме отговорност. С 15 минути протести на орлов мост няма да стане... Аман от ревльовци...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Преди близо година арестуваха двама

    68 0 Отговор
    Полицейски шефове, Босове на търговията с наркотици???Нито се говори нито се пише нещо за тея мафиоти с униформи и високи длъжности в ерархията в борбата с Наркотиците!! Нито сме видяли да има дело срещу тях, къде са?? Следствена Тайна???? Затъмнение Информационно, прикриване на двама висши полицай извършвали престъпления от голяма вашност срещу обществото!! Кой отвори Чадъра??

    Коментиран от #22

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бегайгазим

    49 1 Отговор
    Не забравяйте и ромската интеграция, без образование, без книжка и без регистрация.
  • 12 Павел пенев

    57 7 Отговор
    Чудесен коментар,който буди много размисли за обществото в което живеем. Общество на лъжата,на лицемерието, на безправието, на корупцията на бедността за мнозинството и охолство за малцинството, на невинните престъпници,на гнусните политици, на западните ценности, на евроатлантическата солидарност или казано накратко- демократично общество. Да благодарим на запада за тази натрапена ни демокрация.
  • 13 среднощен

    14 1 Отговор
    Ясно..!
  • 14 Госあ

    45 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ей Хора,":

    Нелегалните мигранти са резултат от каналите, които облагодетелстват служители на МВР. Нова е от ясно по - ясно.

    Коментиран от #15

  • 15 Дъ бест

    47 0 Отговор

    До коментар #14 от "Госあ":

    Наркотиците и тяхното разпространение е тясно свързана със властимащите в България, независимо от коя партия са. Така е било досега. Дано да не бъде повече така. Това е истината хора.
  • 16 Роза

    52 0 Отговор
    Хубава статия!Още едно доказателство,че обществото ни е неизлечимо болно,за съжаление!
  • 17 Механик

    51 0 Отговор
    Този човек, все повече и повече печели моето уважение.
    Казва нещата точно както са си, а както ги изкрават прокламаторите на "новото нормално".
    Респект!

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 среднощен

    21 0 Отговор
    Всичко което сте написали е така. Но имам един въпрос... Защо взети от статията цитати биват изтривани?

    Коментиран от #21

  • 21 среднощен

    11 0 Отговор

    До коментар #20 от "среднощен":

    Защото - "всичко ни е ясно"...
  • 22 Без гума за триене

    3 17 Отговор

    До коментар #9 от "Преди близо година арестуваха двама":

    Много смешен коментар... Хиляди тонове наркотици се доставят годишно в ЕС по различни канали от десетилетия! Стадото има една важна роля да блее и чат пат някоя овца подаде глава над другите и изблее по силно ,но събратята и посестримите и моментално я задушават,къде от злоба къде по др. причини ,защото различията са опасно нещо. Та какво точно ни казваш?

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Българин 🇧🇬

    32 1 Отговор
    Пазарна икономика - няма чест ! Подкупни полицаи , подкупни съдии ... Хората оскотяха и забравиха думата "Чест" , "Морал" ...
  • 26 Защо

    18 8 Отговор
    всички умници,констатират някаква истина,че видите ли някакви каквито и да са те ,ни правят нещо.Ами тези някакви не са паднали от Марс,те са продукт на нашето общество,част от което сме ние и констатиращите умници.И с действията си или с бездействието си сме направили така,че да се случва това.Не сме завладяни от чужда дължава и тя да ни го налага.Не приемам такива констатации от дистанцирани личности сякаш те са антели небесни,виновни сме си ние,такава държава си направихме и това си е наше дело,това са последствията.

    Коментиран от #30, #33, #43

  • 27 ПИТАЙТЕ КИРО

    17 7 Отговор
    ЗА ПИЦИТЕ С КРИСТАЛИТЕ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Лумпенария

    27 1 Отговор
    Защо ревете, бе? Нали изпитвате култ към парите? Това са новите богове, кланяйте им се, почитайте ги и ако вземат, че ви убият, близките ви да го приемат като върховна награда!
  • 30 Механик

    31 5 Отговор

    До коментар #26 от "Защо":

    Аз имам въпрос към тебе. Щом сме виновни ние, обществото, а държавата не, какъв е смисалът да има държава? Нали за това е и държавата, за да налага закони, да следи за тяхното прилагане и да наказва тия дето не изпълняват законите? Държавата е създадена за да ЗАЩИТАВА обществото.
    И да, ние сме завладяни от чужда държава и чужда "култура". И това е вече 33 години. Всички злини идвата именно от тоя факт. Че ни са налага чужда култура и чужди ценности.

    Коментиран от #38, #39

  • 31 БгТопИдиот

    19 2 Отговор
    Е нал имаме банани ЦЕЛОГОДИШНО и скачахме по площадите с двата пръста.

    А се оказа само един пръст.............среден.

    Коментиран от #37

  • 32 Т Ъ П

    3 18 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на Евроатлантическа България":

    Когато нямаше банани в ПТП умираха по 1500 човека годишно. Сега умират 650. Но за същество с твоя умствен багаж това са трудни за разбиране числа

    Коментиран от #35, #47

  • 33 Много грешно разсъждение.

    16 5 Отговор

    До коментар #26 от "Защо":

    Те не са продукт на нашето общество, а на с-мата.. И давам пример:
    Преди 30 години България бе във Вършавския съюз и даже нямаше наркотици по улицата, а днес ЕС ни налага правила/норми, директиви и закони които сме длъжни да приемем и спазваме-иначе санкции - като законите за хомосексуалистите, малцинствата, мигрантите, евроатлантическите ценности, НО ЗАБЕЛЕЖИ подобно нещо за корупцията, рецидивистите, убийците, пласьорите, изнасилвачите не се предвижда, нито налагано от ЕС!?!?!?

    Коментиран от #42

  • 34 Прозрял

    5 16 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на Евроатлантическа България":

    Иди са живееш в Русия бре?!? Там вече и БАНАНИ няма ,комуноидно плесенясало?!?

    Коментиран от #36

  • 35 тъп трол

    11 0 Отговор

    До коментар #32 от "Т Ъ П":

    Коя година са умирали в ПТП по 1 500 човека годишно ? Би ли цитирал източника си на информация ?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Верно ли

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "Механик":

    Аз пък смятам, че държавата като регулатор на обществените взаимоотношения се унищожава от NWO, и то съвсем умишлено. По-рано го обвинявах Баце, но сега това ясно се вижда и в европейските държави. В Европа вече няма държава, която да защитава обикновения човек - целта е да се превърнем в роби, които имат само задължения, но не и права (забележете при Ковид цирка как тихо мълком отмениха елементарни права, като свободното придвижване). Още когато навремето писнаха за Транс-атлантическото споразумение, което даваше на корпорациите наднационални права, където държавите не само не могат да защитят обществата си, а и са длъжни да съдействат на корпорациите при нередности от тяхна страна, много експерти алармираха за тази опасност, ама на - ей ви сега договорите за ваксини, може ли някой да ги съди? Така че свиквайте с Новия световен ред - никакви права, само задължения, изпълнявани под ежедневно насаждане на страх! И някой от дежурните тук драскачи ако си мисли, че е над останалите (и оня с Поршето от Околовръстното също) да си помисли пак! Управляват ни бюрократи-акушерки и акробатки от Брюксел, които чинно изпълняват нарежданията на работодателите си и както сами в прав текст казват, изобщо не ги интересува какво си мислят избирателите им по въпроса!
    В Украйна 8 години същите безсмъртни нар.омани избиват рускоговорящото население - някой нещо по въпроса????

    Коментиран от #41

  • 39 Дааааааа

    4 12 Отговор

    До коментар #30 от "Механик":

    Не мога да не се съглася с написаното! "Всички злини идват именно от тоя факт. Че ни са налага чужда култура и чужди ценности." Да така е!! Всичко ни се налага от РУСИЯ!!
  • 40 Почитател

    6 1 Отговор
    Ако Йотовски направи политическо движение, ще гласувам за него.
  • 41 неееееееее

    4 8 Отговор

    До коментар #38 от "Верно ли":

    Има много неща ,които могат да се кажат за Украйна. КАКВО ТЪРСЯТ РУСНАЦИ В УКРАЙНА?? ИМАТ СИ ДЪРЖАВА! ДА СИ ХОДЯТ В РУСИЯ !! Всеки, който пребивава в чужда държава е длъжен да се съобразява с нейното законодателство!! А Путин изобщо не го интересуват руснаците живеещи в Украйна! За него са важни газта, въглищата и другите енергийни суровини на страната!! За това води тази безумна война!!!

    Коментиран от #46, #48

  • 42 Пич

    3 10 Отговор

    До коментар #33 от "Много грешно разсъждение.":

    Нищо от това което пишеш не е вярно,дори изписваш грешно "Варшавския договор",а и останалото ти е такова.България некой не я е карал насила да влиза в Елопейски съюз,тя се натискаше за това,а и сега има опашка от чакащи.А наркотиците и другите глупости които си написал,ще ти кажа,а можеш да питаш и дядо си,имаше ги и убийствата ги имаше,и иднасилванията и ненаказаните синчета на другарите за това,просто намаше информация ,а всичко беше пропаганда.Но ти вероятно няма от къде да ги знаеш тия неща.
  • 43 ами ами

    10 0 Отговор

    До коментар #26 от "Защо":

    Не е точно така, аз не съм дстанцирана личност има и други. Давам конкретен пример - моя приятелка има съседи, отдолу и отгоре, които почти всяка вечер и нощ вдигат невъобразима шумотевица - скандали, пиянски изцепки, местене на мебели, тропне, викане, абе лудница. Тишина нулева. Забележки до тях, викане на полицията, ходене да подава жалби в полицията, резултат - НУЛА. Даже са им казали да си пазят децата, е?! Къде е властта, държавата, реалните глоби? В Швейцария ако се къпеш след 10 часа, съседа се обажда в полицията и те глобяват за шум чез да им мигне окото. Факти. Ние?!

    Коментиран от #44

  • 44 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "ами ами":

    ти сам си отговаряш,защото така са си го направили швейцарците,ние защо не сме си го направили като тях,
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Вальо

    7 3 Отговор

    До коментар #41 от "неееееееее":

    И да и не истината за войната е че сем. Байдън след перестройката окупира украйна като и все газът и се опитва да прилапа и другите ресурси но тенджерата кипна когато реши да вкара нато в улрайна нали не мислиш че ако руснаците бяха вкарали войски в мексико или канада нямаше да се случи същотоа и защо трябва да защитаваме същите тези терористи които през 2014 г убиваха българи без причинно та накрая дори ги запалиха живи или фирмата сащ която където е стъпила не никне нищо и където е поискала е взела всичко с цената на милиони животи на тях ли да се кланям немисля че е редно дири мисля че не трябва да се кланям на никой но българия вече не е наша бяхме продадени тихо мълком след 1989г българия не съществува ние станахме поредните роби на сащ и много разчитам на това русия в лицето на путин да изпепели тая сган сащ и да ни върне старият начин на живот да бъдем пак хора
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Цццццц

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "неееееееее":

    Промит мозък първо окрайна няма газ, второ Русия има въглеща да за трупа Европа, трето това е руска земя на която живеят руснаци. Но ти чети още дв.
  • 49 Цуца

    2 0 Отговор
    Крайно време да влязат Крумовите закони и тогава да видим дали изобщо ще има надрусани, камо ли да се качат на автомобил! Ноооо, цялата съдебна система ще остане гладна и няма да от кого да богатее. Е, ще си мрем по пътищата, щом ”за кокошка няма прошка” и ”за милиони няма закони”
  • 50 Бг смешки

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Това е от 90те още ....нека си сповним Косьо Самоковеца , Жоро Илиев , Поли Пантев и тн ....сега е Бойко и Таки
  • 51 Бг смешки

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Това е от 90те още ....нека си сповним Косьо Самоковеца , Жоро Илиев , Поли Пантев и тн ....сега е Бойко и Таки
  • 52 ТИГЪР

    2 0 Отговор
    Страхотна статия - 100% ИСТИНА !!!
  • 53 Чакай малко

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Слава на Евроатлантическа България":

    Евроатлантиците не са виновни, че у нас е пълно с комплексари. Да се мислиш за голяма работа като даваш "яко газ" си е чисто ганьовска черта.

    Коментиран от #54

  • 54 Чакай много

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Чакай малко":

    Виж коментар-33
    точно за това е писано