Last news in Fakti
  Тема: Украйна

29 Октомври, 2022 19:00 3 510 86

Петър Волгин: От еврото и оръжията печелят само елитите

  • евро-
  • оръжие-
  • оръжие за украйна-
  • руска агресия-
  • мерки-
  • бнр

Хора, които не са ходили в казарма и не знаят как се държи автомат, ще ни обясняват как трябва да изнесем всичкото си годно оръжие в Украйна

Петър Волгин: От еврото и оръжията печелят само елитите - 1
Снимка: БНР
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Парламентарно представените партии, които много държат да бъдат наричани "евроатлантически", се занимават с всичко друго, само не и с реалните проблеми на обществото. В четвъртък, например, след няколко часови дискусии депутатите от евроатлантическата коалиция – т.е. ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ – гласуваха за това Министерският съвет и БНБ да ускорят техническата подготовка за приемането на еврото. След подобно бързане човек може да остане с усещането, че едва ли не 99% от българите стават и лягат с надеждата по-бързо да се присъединим към еврозоната. Слушайки евроатлантическите депутати, можеш да решиш, че България вече се е сдобила с нов национален идеал – да плащаме в евро, и то още утре, ако е възможно. Това коментира по БНР Петър Волгин.

Сигурно и на вас ви прави впечатление, че никой от евроатлантическия елит не отговаря на най-елементарни въпроси като тези. Как точно ще се промени животът ми към по-добро, ако вместо 1500 лева получавам 750 евро? Как точно България ще отлепи от последното място по доходи в ЕС, когато влезем в еврозоната? Защо бивши комунистически държави като нашата - от рода на Полша, Чехия и Унгария, не показват никакво желание за бързо приемане на еврото? Защо в други бивши комунистически държави като прибалтийските републики, които станаха членове на еврозоната, инфлацията е толкова висока? След като еврото е такова универсално средство за всеобщ просперитет, защо не успя да спаси Гърция от финансовия колапс? Няма отговори на тези въпроси. Или ако има, са толкова обтекаеми, че нищо не се разбира от тях.

Още новини от Украйна

Включително и шефовете на БНБ онзи ден се оплетоха в такива политически коректни клишета, че искрено ми стана неудобно за тях. Като сме приемели еврото, обясняваха, вече нямало да бъдем забутани в периферията, щели сме много важни да станем. Моля? Не съм забелязал държави като Швеция и Дания, чиито граждани отхвърлиха на референдуми приемането на еврото, да са забутани в периферията или гражданите им да страдат от комплекс за малоценност. Би било добре депутатите евроатлантици да поизчистят съзнанието си от догмите и да проумеят едно много простичко нещо. Благосъстоянието на едно общество и развитието на неговата икономика нямат нищо общо с това дали плащаш в евро, долари, юани, рубли или левове. Конкретната валута няма никакво значение. От значение е единствено това как си си устроил държавата. Ако хората имат възможност да работят и да изкарват добри пари, ако работниците не са експлоатирани, а бизнесът не е подложен на постоянен рекет, една тогава ще заживеем по-добре. А влизането в еврозоната няма да реши нито един от тези проблеми. Ето защо няма никакъв смисъл сега да си счупим краката, изпълнявайки командата "Бегом към еврото!".

Сигурен съм, че идната парламентарна седмица отново ще бъде посветена на една тема, която няма нищо общо с реалните проблеми на обществото. Обаче пак ще се веят правоверни знамена и ще се произнасят речи, пропити с евроатлантически патос. Досетихте се вероятно, за предоставяне на оръжие на Украйна ще се призовава. И отново новото мнозинство в това НС – ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ – ще се наложи. Хора, които не са ходили в казарма и не знаят как се държи автомат, ще ни обясняват как трябва да изнесем всичкото си годно оръжие в Украйна. Всъщност нямам нищо против такъв трансфер, стига той да бъде лично осъществен от най-гласовитите войнолюбци. И нека най-големите любители на войната, които са толкова смели от парламентарната трибуна, лично се включат в бойните действия в Украйна. Това е най-добрият пример за евроатлантическа солидарност, нали?

А най-невежият аргумент на войнолюбците е как като си дадем старото оръжие на Украйна, още на другия ден сме щели да получим чисто ново по линия на НАТО, направо от склада щели да ни го донесат. Като слушам подобни глупотевини, се сещам как преди 20 години ни убеждаваха да се присъединим към т.нар. "коалицията на желаещите", която под ръководството на САЩ нахлу в Ирак. Българските фенове на това нахлуване ни обясняваха как благодарение на участието си ще получим супер изгодни договори при възстановяването на Ирак и как към България ще потекат неспирни потоци от милиони и милиарди долари. Разбира се, нищо не потече насам, а супер изгодните договори ги получиха американските компании. Е, сигурно някой и друг долар са прибрали и българите, които тогава особено яростно агитираха да участваме в нахлуването в Ирак. Все пак старанието им трябваше да бъде възнаградено. Преди 20 години нормалните българи не получиха нищо. И днес няма да получим нищо. А от бързането към еврото и от пращането на оръжия за Украйна ще спечелят само елитите. Както винаги става.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 128 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вярно

    95 28 Отговор
    Абсолютно

    Коментиран от #47

  • 5 Ученият котка

    11 51 Отговор
    Неудачниците могат с чисто сърце и светла душа да осквернят паметник на руския цар.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1834952749

    121 54 Отговор
    Петър Волгин - умен, винаги честен и почтен. Родолюбец. Слава на него и малкото подобни!

    Коментиран от #15

  • 8 Ученият котка

    82 16 Отговор
    Остава грандиозното жълто-синьо лазерно шоу и най-мащабният ЛГБТ парад в София. Влакът бърза без спирачки и машинист.
  • 9 Витков

    81 110 Отговор
    А от рублата печелят само мекерета като Волгин.
  • 10 Както винаги

    87 27 Отговор
    Пешо е смислен в изказването си.Но Ганьовецът генетически отхвърля всичко "смислено".За него е актуално какво иска от него актуалният ага..
  • 11 Да бе да

    31 73 Отговор
    "Петър Волгин: От еврото и оръжията печелят само елитите"

    Аз се питам , дали този е бил в казарма😁?

    Щото ако е бил, не го виждам в мойто отделение 😁, много хора говорят за казарма тези дни ! Но аз съм бил и мога да ви кажа че който има стойност извън казармата я имаше и вътре!
    Този на снимката😁😅😘
  • 12 Абсолютно верно

    85 23 Отговор
    Еврото е като долара - контролира те и те експлоатира. Затова умните бегат. Ние да не сме по-умни от Китай?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бай Волга

    29 69 Отговор
    Туй момче е орисано да преживее разпада на СССР и после на Русия

    Обяснете му че елити винаги ще има защото ако няма следва анархия
    Пък проблема с еврото би съществувал ако БНБ можеше да печата левове а пък тя не може
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ха ха ха

    28 63 Отговор
    4000-ника с поредните болшевишки бъщолевения платени с неконвертируеми копейчици.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Човек, сменил

    30 69 Отговор
    Българското си име с руско е вражески агенти. Просто и ясно!
    Отивай в Херсон, Волгин. Там ти е мястото. Там няма нито евро, нито ЕС, нито нищо!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    46 7 Отговор
    Е те елитите от всичко печелят, не само от евро и оръжие, а на обикновения гражданин му е винаги в г..о
  • 21 1020

    70 13 Отговор
    Абе точно така си е. България има уникалния за ЕС случай да има валутен борд. Ние така или иначе сме закачени за еврото на твърда връзка, за какъв дявол ни е да го приемаме? За да има обаче валутен борд, няколко милиарда са блокирани като гаранция. Минавайки към еврото тази гаранция се освобождава. Успоредно с това БНБ губи своята самостоятелност за решенията си (трябва да иска разрешение от Европейската Централна банка, викат му съгласуваност). Всеки сам да си направи извода за какво става въпрос.
  • 22 Случайно слушах

    56 14 Отговор
    Хоризонт и предаването политически некоректно
    Петър волгин на тиква всички евроатланТИКВИ
    В миша дупка
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Отвратително

    8 17 Отговор

    До коментар #13 от "Питам се":

    Вземи,че публикувай твоя снимка,да те видим какъв Хален Делон си бе джанъм!
  • 25 Еврач

    19 47 Отговор
    От всички държави, приели еврото, няма нито една, която да отчита това като грешка и да иска връщане на националната си валута. По време на финансовата криза дори гърците поискаха да останат с еврото.
    Следете Хърватия и си правете изводи.

    Коментиран от #34, #77

  • 26 България е Европейския съюз и НАТО

    21 60 Отговор
    Червен боклук,ходом марш към Кремъл.

    Коментиран от #31

  • 27 ха ха

    16 36 Отговор
    Волгин, къде беше, бе зайо, когато се говореше за приемане на еврото преди 25 години? Оттогава се направиха куп стъпки, от които вече няма връщане назад. ЕЦБ пое конрола над БНБ след като дъълго Пеевски и сие се дърпаха с помощта на Баце. С години траеха стрес тестовете на шестте основни банки и накрая държавата рекапитализира двете издоени. Отпуснаха ни 2 млрд кредитна линия за стабилност на борда, щото има периоди на ужасна суша на приход на валута. Щяхме да сме в състоянието на турската лира, ама без индустрия. Иначе, си прав - с нищо няма да ни се подобри състонието от приемане на еврото. За сметка на това ще се вложи неимоверно, ако не го приемем. Това премълчават противниците на еврото и ръчкат с клечката в ... за да мирише по-силно сред невежите. Късно е за връщане назад. Иначе, на теория е по-добре с независима валута.
  • 28 нннн

    43 12 Отговор
    Добре,де! Повечето българи не искат еврото и да се мешаме в Украйна. Защо си избират партии и депутати, които искат? Хора, като гласувате, у дома ли си оставяте главите?

    Коментиран от #35

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Така е

    17 40 Отговор
    Жалък, комплексиран човек със смешна вратовръзка с парижки символ.Ама няма смисъл да се пише повече, защото ще изтрият мнението.
  • 31 Хихихи..

    26 4 Отговор

    До коментар #26 от "България е Европейския съюз и НАТО":

    Тя,Българийката и в Оста "Рим Берлин и Токио" беше,забрави ли?
  • 32 Как

    16 31 Отговор
    Волгин се изживява като Ленин. Да се преименува и запише във възраждане.
  • 33 Поп Андрей

    19 39 Отговор
    Тази Кремълска марионетка продължава да плюе.
  • 34 Пеперуда

    27 12 Отговор

    До коментар #25 от "Еврач":

    Няма нито една и от неприелите еврото да го отчита като грешка.

    Коментиран от #86

  • 35 Баш софиянец

    35 5 Отговор

    До коментар #28 от "нннн":

    Гласувалите са толкова малко, че партиите не представляват българския народ.

    Коментиран от #43

  • 36 Госあ

    35 11 Отговор
    Прав е Волгин. Умно момче, не е прост кравар.
  • 37 Гост

    12 30 Отговор
    Трябва да си заслужи копейките, затова бълва
  • 38 Иванушка 🇷🇺

    10 33 Отговор
    Това рубладжийско мекере трябва да е в затвора
  • 39 Браво

    33 9 Отговор
    Браво на Волгин, както винаги точен и изчерпателен и право в десятката.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Де факто

    8 20 Отговор
    Тоз никога не е коментирал Русия и проблемите там..обикновенно журналистите трябва да поднасят две гледни точки тоя лее руска пропаганда от както е жив..не знам как го търпят в националното радио
  • 42 Българин

    27 8 Отговор
    Браво,г-н Волгин за добре написаната статия.Сигурен съм,че 99% от хората в България мислят така.А на прословутите евроатлантици да се противопоставим за изнасянето на оръжия за Украйна и приемането на еврото.Българския народ чака решение на всички наболели въпроси.Погледнете първо България.

    Коментиран от #80

  • 43 нннн

    13 2 Отговор

    До коментар #35 от "Баш софиянец":

    ,,Който мълчи, е съгласен."/лат./ На негласувалите им е все едно и са съгласни с избора на другите.
  • 44 ...

    23 3 Отговор
    Само едно не мога да разбера..Повечето гласували за партийте в парламента не искат еврото, но повечето партии сега си правят на глухи и забързаха да минем на еврото. Отделно не сме готови и нито един показател не отговаря за приминаване към еврото. Значи еврото се нуждае от жертви като нас да им връща дъговете, дето се печатат трильни през последните год ... Пак нашите политици ще намажат пари и да излъжат народа ни
  • 45 Върлият българомразец Паси

    25 4 Отговор
    преди 20 години се кълнеше, че само като се включим в незаконната американска агресия в Ирак, която наруши всички международни правила и причини на иракчаните 750 хил. цивилни жертви, та Пасито се кълнеше, че само така ще си върнем иракския дълг. Върнахме го, ама друг път. Печалбата беше смъртта на дузина верноподанни натовски наемници-гурбетчии.
  • 46 Бета мъжкря волгин

    8 22 Отговор
    На тоз някой трябва да му обясни че социалния статус на индивида е пряко обусловен от умствения багаж
    Общество без елити съществува само във епохата на първобитно общинския строи
    но и тога е имало алфа мъжкари които са получавали по мазните парчета
    Дали българският елит е качествен и защо не е го помолете да отговори лицето волгин и дали след като следваме олигархичния руски модел едно към едно
    самата система за разпределение на благата не е сбъркана
  • 47 просветление

    8 29 Отговор

    До коментар #4 от "Вярно":

    Колкото повече хора мислят като Волгин толкова по бедни ще са българските европейски граждани.

    Коментиран от #59

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ...

    23 6 Отговор
    И тук ще ни закопат тия лакеи на Kозяк и Лайнeн. Но вината е у нас, няма протести и те си ни заробват. Явно нещата ще се решат, когато народа остане без поминак и няма какво дa яде. Е, тогава ще ги изkолим, но няма да станем по добре, сега е времето за протеcти и да искаме за важните въпроси референдyми..
  • 50 Модел за журналист

    9 24 Отговор
    На тоз шапка му свалям за едно нещо
    Толкова е побъркан че си мисли че води някаква идеологическа борба
  • 51 Казуар

    7 19 Отговор
    Другарю Волгин, защо не извикаш слава на Русия.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Токсик

    22 7 Отговор
    Приемайки еврото, утре ако някой по някакъв повод иска да ни наложи санкции ще му коства точно една минута, защото парите които ще бъдат в обръщение няма да са наша собственост. Там е уловката, привидно изглежда, че имаш уж някакви предимства, но всъщност, ставаш техен роб до гроб. Ще си правят с нас каквото си поискат. 1300 години можем да ги зачеркнем спокойно и учебниците по история да ги изгорим . Последната стъпка ще бъде приемането на латиницата и английския, за което пак ще ни убеждават, че ще има предимство за да си общуваме свободно. Планът за заличаване на България върви по план, но българският народ им пречи и се инати. Корави сме, няма да ни преборят!

    Коментиран от #63

  • 54 Ти си печалбара

    5 18 Отговор
    Ти пък си руска по.длога и си на заплата от там.
  • 55 Нострадамус от Злокучене

    8 24 Отговор
    Този жалък палячо пак го върнаха в ефир,да мъти и без това размътеното съзнание на безмозъчната му аудитория.Фалшивата загриженост,изтърканите кремълски опорки и откровенни лъжи,не заслужават да бъдат коментирани.Да ходи при Кака Корнела да се възмущава,защо с нейният подпис бяха изпратени в Украйна около 5000 тона въоръжение и боеприпаси,включително танкове Т-72,САУ и щурмови самолети Су-25.Ама не били пратени директно в Украйна,а през Полша и Чехия.Но съм сигурен,че смотаното комуне,като типичен болшевишки измекяр,ще продължи да се прави,че не знае за такова нещо и ще се ослушва,като партиен другар в селска кръчма.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 А, стига

    7 0 Отговор

    До коментар #47 от "просветление":

    си писал едно и също с уж различни никове,а........,......
    Аман от захлебващи.......
  • 60 Артилерист

    22 7 Отговор
    Отличен журналист, остра мисъл, чудесно изказани истини. Благодаря господин Волгин.

    Коментиран от #62

  • 61 Волгин

    6 17 Отговор
    …е още един петоколончик и четири хилядник!! Заработвй брат, заработвай! Не мислиш ли че колкото по-дълго продължи тази руска агресия, толкоз повече ще е нужна твоята агитация, толкоз повече кинЧи ще направиш?
  • 62 Госпоииин???

    3 10 Отговор

    До коментар #60 от "Артилерист":

    Другаря Волгин!
  • 63 Няма страшно

    3 7 Отговор

    До коментар #53 от "Токсик":

    Никой не може да ти отнеме това което нямаш! Нито дар слово, нито правопис….спи спокойно!
  • 64 д ъъъ

    8 15 Отговор
    Волгата е тъпо парче.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 критик

    8 13 Отговор
    Волгин да се засрами е все едно маймуна да обуе панталон,за да си скрие задните части.
  • 67 Хахахаха

    6 11 Отговор
    Петър Подлогин каза.....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Кинжал

    14 6 Отговор
    Всичко, което казва Волгин е самата истина. Левът е последната преграда на ционистите и фашистите преди да завладе"ят окончателно територията ни, която неистово желаят. Няма никакво значение кое колко е изгодно и какви предимства има това деяние. България губи своя последен суверенитет . Днес може да е изгодно , но утре сме в ръцете им до гроб, а името България ще изчезне малко след това, защото ще престане да съществува като самостоятелна държава. Междувременно искат и да ни направят вечни врагове на нашите руски братя освободители като открито застанем на страната на нацистката хунта в Украйна доставяйки официално оръжие. По всичко изглежда, че вроатлантизмът е неличимо заболяване, което завършва с мъчителна смърт и се предава по полов път - нещо като маймунска шарка в най-лош вариант.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Шаран БГ

    12 6 Отговор
    "пази Боже от критикари като наш-то магаре"! Всички критикуващи П.Волгин, нека да са живи издрави и да коментират след две-три години, когато ще се гърчим от безпаричие и инфлация ., но ще "дрънкаме" евро в джобовете.!?....
  • 72 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    9 10 Отговор
    Абе, Волгин, стара комуняга си ти ! И тия елити, за които говориш у нас - какви са, бе ? Като тебе - комунисти !
    И защо пък една Финландия, или Австрия не пропадна като при еврото ? Та не еврото или левът са проблемите, а че комунистическите бандити продължават да са на власт !

    Как да се отървем от комунистическото робство ? Четете тухлите ми :

    "ВСИЧКО ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ- последния стадий на източно-европейския комунизъм ! " -670 страници А4, в нея подробно съм обяснил тези измами на цял един народ !
  • 73 K.Иречек

    9 7 Отговор
    Голяма част от днешните ни драми се дължат на това, че живеем във време със силен дефицит на морал. И че властта е в ръцете на хора с прекалено голямо самочувствие, което е без покритие. Изчезнаха необходимите качества, като скромност, съвест, срам, самопреценка на собствените достойнства. Хора с много скромни и малки възможности, даже с никаква подготвеност за управление, се стремят да се домогнат, да грабнат властта в своите ръце само за да облагадетелстват себе си и своите близки, да се замогнат и да живеят в охолство за сметка на другите, които се трудят съвестно и имат качества, но не са така нахални, напористи за самоизява.

    Аз бих добавил, че много голяма част от българите сме точно такива каквито ни е описал Иречек, не само драпащите за власт. Голямо самочувствие, без грам покритие. Подигравките по адрес на новия Премиер на Великобритания, са едно от доказателствата! Циганин бил, британците били галоши….плюенето по нашите изселени мюсулмани….всичко това показва едно разядено от ракови образования общество, общество което търси само своите права, но не и задължения, общество което търси Винаги вината в другия, но никога не вижда своята, общество което разсъждава само и единствено в единствено число-щом аз съм добре, значи всичко е наред. Та така и с другаря Волгин, щом нещо не отговаря на неговия комунистически мироглед, значи не е добре. За да види човек една картина по най-добрия начин, ще трябва да отстъпи няколко метра, а не да се взира от ед

    Коментиран от #74

  • 74 Та Иречек е казал следното:

    6 3 Отговор

    До коментар #73 от "K.Иречек":

    С чувство за хумор той пише, че "българин с българин не може да се разбере, защото те все гръмогласят“.
  • 75 Просто човек

    8 12 Отговор
    Каза путинското мекере...
  • 76 Артилерист

    7 0 Отговор
    До коментар 62 "Господин???"
    Нямам нищо против към обръщението "другарю", колега, но за официално е прието "господин".
  • 77 Стругар

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Еврач":

    Ма не си сигурен?Я поразпитай малко хора,които живеят в чужбина,пък после се изказвай неподготвен.

    Коментиран от #79

  • 78 Нищо лично,

    6 6 Отговор
    но ти беше канцеларска мишка в казармата и също не си хващал автомат, да не си помисли , че измряхме набора , да не се чудиш кой съм Павел Томов съм !
  • 79 Много добре си живеят хората в чужбина,

    7 7 Отговор

    До коментар #77 от "Стругар":

    остави струга и излез да видиш , че аман руски елементи неграмотни , който се е върнал в България много бързо я напуска!
  • 80 Тошко

    10 8 Отговор

    До коментар #42 от "Българин":

    Те,феновете на Волгин няма с какво да мислят ! Ако мислеха ,нямаше да са фенове на убийци,крадци и некадърници !

    Коментиран от #81

  • 81 Съюз на Анти-Бандитските Сили

    7 7 Отговор

    До коментар #80 от "Тошко":

    Комунститът Волгин няма фенове , фен - значи човек-привърженик, а комунистите не са човеци , а дяволски изчадия !

    Тоя Волгин цял живот е на държавната копаня, един лев не е изкарал сън НЕНАЕМЕН СВОБОДЕН ТРУД на свободния пазар, а нали се борехме против номенклатурата и против обсебването на държавните служби от комунистическата сган .
  • 82 Браво Волгин

    9 7 Отговор
    Много точно казано! В това безвремие и време на лъжи и пропаганда, имаш чувството, че се намираш сред стадо, на което са му направили лоботомия и един коментар на мислещ човек, доставя освен удоволствие и надежда, че явно не всички са блеещо стадо!
  • 83 Димитров

    8 7 Отговор
    Браво на г-н П.Волгин!Отново нещата посочени от него са взети от реалността!
  • 84 Гошо

    7 8 Отговор
    Тая руска високоплатена под.лога докога ще се вихри в ефир?
  • 85 Да.........

    6 8 Отговор
    Тая дядка съвсем е изкофял. Няма ли млади и къдърни журналисти ами въртите все едни и същи стари муцуни и мутри? Самочувствието на тоя "умник" е изнервящо. Тоя никаквец раздава акъл наляво и надясно, без да се интересува никой от старческите му размисл и страсти.
  • 86 ХаХаХа

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Пеперуда":

    Сериозен аргумент! Умноооо..... Ти сигурно вече си в ІІІ група на детската градина. С тия блестящи разсъждения скоро ще те прехвърлят в ІV група.