Last news in Fakti

8 Януари, 2023 13:00 5 124 141

Слави Трифонов срещу Лена Бориславова: Едно грандиозно падение

  • слави трифонов-
  • ку-ку бенд-
  • лена бориславова

Трифонов провали три парламента и вкара страната в задънена улица, освен това успя да загуби подкрепата на над 550 хиляди души за рекордните година и половина

Слави Трифонов срещу Лена Бориславова: Едно грандиозно падение - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дълги години Слави Трифонов твърдеше, че води война с жълто-кафявите медии. След пошлата и сексистка атака срещу Лена Бориславова той окончателно се превърна в техен музикален съпровод. Дали не е бил винаги?

"Скъпа моя Недялко, обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко... Слави Трифонов". Помните ли тези билбордове? През 2016 година Трифонов плати те да бъдат окачени на ключови места в София. Това беше неговият отговор на публикациите в един сайт, зовящ себе си „информационна агенция“. Според въпросните публикации Трифонов бил гей. Засегнатият шоумен реши тогава да унизи главния редактор на същата тази „агенция“, като му заговори в… женски род. В света на Слави очевидно по-унизително нещо от това няма.

Нападки, сексистки обиди

Като си спомним тези и други епизоди от кариерата на лидера на ИТН, едва ли ще се изненадаме, че в поредната си проява на безпомощност, породена от грандиозния провал, с който премина и си замина от политиката, той реши да прибегне до гнусна сексистка атака срещу бившата говорителка на кабинета „Петков“ Лена Бориславова. И в нея, без каквито и да е скрупули, да цитира инсинуации, лични нападки и очевидни клевети от същата клоака, на която самият той е ставал жертва през годините.

Нека се върнем към разправията през 2016 година. Едната страна достигна неподозирани морални низини с клеветите и обидите си срещу шоумена. А той отговори с думите „Ще те намеря. Ще те открия. И ще те опъна… от любов“. След това реши да вкара сюжета в някаква балканска версия на романа на Марио Пузо, като му изпрати 20 червени карамфила. Особени културни различия в поведението и говоренето на протагониста и антагониста в този роман обаче нямаше.

Генезисът на кратката, но завършила с грандиозен провал, политическа кариера на Слави Трифонов също има сходен сценарий. Някогашните приятели Бойко Борисов и Слави Трифонов се скараха, а след това вторият започна да се превръща във все по-яростен критик на първия и да опипва почвата за политически проект. Макар Трифонов да спечели и натрупа подкрепа, като инструментализираше „патриотизма“ и „българщината“ чрез скъпи и добре композирани продукции, а Борисов и до днес да играе на тънката струна на „народнящината“, резултатът е един и същи - и двамата накараха хората да повярват в едно: въпреки че не притежават нужния ценз, те са едни от тях и могат да ги спасят. Също така ги накараха да забравят за съмнителните епизоди в миналото им.

Публично и политическо падение

Слави Трифонов провали три парламента и вкара страната в задънена улица. Освен това успя да загуби подкрепата на над 550 хиляди души за рекордните година и половина - от 657-те хиляди гласа, които получи на изборите през юли 2021 година, на тези през ноември 2022 година бяха останали едва 96 хиляди. Публичното му и политическо падение е грандиозно и със сигурност ще остане в учебниците.

Така че на него очевидно не му остава нищо друго, освен да излее огорчението и злобата си срещу една млада, успешна, умна и красива дама в нещо, което уж нарича песен. Този път обаче аранжиментът и продукцията са толкова лоши, че не могат да скрият и една педя от истинската същност на Трифонов.

А за нас от този крах остава да си изведем поуката - крушката си има опашка. Видя се какъв е Слави - въпреки всичките му опити да ни втълпи колко е „бяла“ душата му.

Този коментар изразява личното мнение на автора и може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на ДВ като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    102 33 Отговор
    Когато водеше пропаганда срещу Жан Виденов през 90-те, за да качат вашият Иван Костов не недоволствахте нали бе Дойче зеле?

    Коментиран от #132

  • 2 Вълна къдрава и гъста

    45 45 Отговор
    От четала чак до кръста. И малки му стачки. Нали кире

    Коментиран от #83

  • 3 Едно

    94 73 Отговор
    отвратително учиндолско създание , страхливо и фалшиво , един бюлюк охрана край него - "големия мъж" ! Нулева ценностна и християнска система ! Изгнила Боюва патерица !
  • 4 ХАХАХА

    77 52 Отговор
    Скоро се бях замислил ,този пезевенк освен с жени и някои незначителни политически лица подигравал ли се е? Ясно ,че освен на слабите на силните не смее да скача.Голеем "мъжкар" .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сирене

    67 28 Отговор
    в статията няма нищо за песента... мн слабо. ЗАКРИВАЙ РЕДАКЦИЯТА!

    Коментиран от #98

  • 7 Да, бе

    89 51 Отговор
    Слави си го знаем много добре и поне от десет години не го гледам, но падението на лена лесната си е изцяло нейна заслуга, а тия дето я защитават само се присламчват към падението и...
  • 8 Наблюдател

    46 16 Отговор
    И журналистите минаха на по директно заплащане. Трябва да се спасява имиджа на наш човек / смятаме че има потенциал дълго да е на същата длъжност/ , от бивш наш, който си взема хонорара реши да ни загърби. Иначе, като погледнем реалните действия и на двете метреси - да му се повръща на българина от тях. Ама - театърът го продуцира чичко паричко с петолъчката и е вземал всички мерки публиката да не дюдюка.
  • 9 Е.С.

    65 38 Отговор
    Падението е единствено на Дойче Веле. Разберете се с вашия канцлер-акт.
  • 10 Коментар

    91 38 Отговор
    Песничката е срещу цензурата,която наложихте всички медии и не попитахте тогава какво правят по парапетите пред апартамент под наем Лена и Кирчо.
    Като не си вършите работата много ясно,че ще ги възпеят в народно творчество.Никакво падение не е това на Слави,а на нашите медии като цяло.Представят ни изкривени новини и ни манипулират.В друга държава тази новина щеше да е няколко месеца по новините,а тук тишина...даже защитавате моралното падение на Ленчето където се е занимавала с женен с три деца заради заплата от 15 бона.Отвратително!
    Когато има цензура целия български народ започва с вицовете и се вдъхновява.

    Коментиран от #53

  • 11 Зззз

    56 12 Отговор
    Добре де ,,а защо това писание е анонимно ,след като може да не изразява позицията на зелето?
  • 12 Обърквация

    53 48 Отговор
    Славчо, Недялко, Волгин, Бареков, това са все наемници на статуквото, специалисти по манипулиране и заблуждаване на обществото.
  • 13 Вие си приказвайте,

    64 55 Отговор
    Ама песента вече е хит с тенденция да се превърне е евъргрийн. Слави може да е всякакъв( не съм въобще негов фен), обаче тук удари центъра на десятката.

    Коментиран от #15

  • 14 Дойче Гьобелс

    64 47 Отговор
    Трофонов не е провалял правителсва и България. Това го направиха от Козяк 16 с лакеите им -ПП и ДБ. Точно тяхната политика и лъжи вкараха ни вкарака в пагубната задънена посока..

    Коментиран от #16, #17, #61, #138

  • 15 Лекарство

    18 7 Отговор

    До коментар #13 от "Вие си приказвайте,":

    за повръщане !
  • 16 12340

    16 10 Отговор

    До коментар #14 от "Дойче Гьобелс":

    Само три пъти
    Ко му плащаш?!

    Коментиран от #33, #71

  • 17 Не е добре

    15 7 Отговор

    До коментар #14 от "Дойче Гьобелс":

    да се напускат пределите на истината и фактите. Така човек може съвсем да се върже на глупостите, които сам си внушава.
  • 18 След като стигнах до

    53 27 Отговор
    "сексистка" атака , ясно става, кой е платил тази долнопробна статия. И би трябвало тази Лена и цялата престъпна група ПП да бъде съдена не за "сексистки" глупости, а за национално предателство и за присвояване на държавни средства с разни машинации. Тези всиоките от Престъпната Промяна са за затвора. Всичките... А за някакви си обиди за сексуални глупости, няма никакъв смисъл да се съдят. Това за държавата и народа е без абсолютно никакво значение!!!
  • 19 Ха ха ха

    43 21 Отговор
    Щом евролиберастийнята от дойчзелце реве и квичори , значи Славчо е бил много прав за парапетната работничка .

    Коментиран от #47, #50, #54

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Баба Вуна

    33 32 Отговор
    На Слави Трифонов, ачик, ачик му беше платено за тази подигравка с Лена. И тоя има претенции да управлява държава!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кая

    45 23 Отговор
    Не харесвам чалгата и СлавиНо, в случая го поздравявам, защото изпя, в гнусна чалга, гнусното и незаконно поведение на бившия служебен на Радев и бивш премиер Киро и мутракесата му, като описа злоупотребата им с власт. А, вас питам: защо мълчахте, за" възпятите" от Славуца факти? Защо мълчахте, когато Ицо хазарта показваше трипръстия в НС или,когато като Слави се гавреше с мнозина, вкл. жени, които обаче не са от ПП, ДБ??? Много точна е мазната чалга- напълно хармонира с мазното и гадно поведение на лена- хищна хиена и Киро литмодкуров.

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 значи така

    26 9 Отговор
    искаш да напишеш коментар без нито една обидна дума или насока но с много истини вътре и те трият на селундата !?!?!?!?!? каде ви е докрацията бе фалшифи либерасти ???

    Коментиран от #31, #113

  • 30 ех че весело

    20 13 Отговор
    шефовете ревнаха че някой се подиграл със служители те им …
  • 31 Свобода на словото брат,

    14 12 Отговор

    До коментар #29 от "значи така":

    Това е положението в демокрацията...А " Фатки" са най- виден представител..
  • 32 Сък Май Дик

    22 7 Отговор
    Крадеца вика "Дръжте крадеца", Леваци

    Коментиран от #99

  • 33 намали

    4 11 Отговор

    До коментар #16 от "12340":

    дрогата малко че не живееш в този свят явно !!!
  • 34 Ха ха

    30 19 Отговор
    Нападната несправедливо гоморителката на правителството на Киро Простия.Не беше говорителка,а главно действащо лице в правителството.Всичко в песента е вярно и няма нищо измислено.Това е една мръсница,която искате да съхраните за напред,защото Киро и Кокорчо няма да видят власт повече и да я внедрят някъде,защото тя им е вярна и да осъществят някоя мушенгия чрез нея
  • 35 Грантаджиев соросоид

    32 22 Отговор

    До коментар #27 от "Кая":

    Подкрепям този коментар. Квичът е, защото Слави ги удари в десетката и чалгата ще ги разнася навсякъде. Ако го съдят най-много да се докаже, че просто е възпята трудовата кариера на Ленчето и тогава нарцисите от помощното край Харвард отичат неспасяемо. Те и така отичат. Никой не вярва на тия мошеници, връзват им се само тия, дето още борят комунистите, като избират на власт децата им...
  • 36 браво слави..

    28 19 Отговор
    У село казват-който сам,каквото си направи,цело село не моо да му го напраий..един безплатен концерт на лъвов мост и киро е аут от парламента,барбар с оня с големата глава от дб..
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Някой

    11 10 Отговор
    Зависим..независим...Жалък.
  • 39 По-скоро

    24 20 Отговор
    Слави Трифонов се е изправил срещу мафията и безчинствата на Западните държави в България. Вероятно трябва да се напомни как ПП бяха организирали двойна външна политика. Външната министерска на ИТН приказваше едно, от ПП друго. Интересен е и въпроса как Асен Василев е обещал пари за пътната мафия, после се извъртял. Доста и странна и ситуацията с годеника на Бориславова ... И в крайна сметка искат демокрация, свобода на словото ... но като почне някой да ги критикува и им показва кирливите ризи - били ги нападали и съдебни дела ...

    Коментиран от #57

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Лили

    25 23 Отговор
    Един доказан простак, разрушител на всичко свято ,красиво,свещенно.Това е порнография в пълния смисъл на думата.Грозно,гнусно,отвратително,позорно.Той се провали като личност, без семейство на тези години,без приятели,без приятелка,без любов.Та кой е луд да обича това долно чудовище,което сее само злъч и злоба.Определено и той самия вижда хилядите недостатъци в характера си и се самосъжалява, че е попаднал в катрана и е станал съществена част от едно безлично дяволско изчадие.Колко нагъл и безскрупулен трябва да бъдеш ,за да унизяваш с измислени лъжи,фрази и догадки една жена или сестра или майка.Писатели и поети са възпявали женските чада, а тоя изрод ги осмива по най- жестокия начин.Действително той мина границата на търпението, на морала,на етичните норми на поведение и ще си плати за това.Бълг.поговорка казва:"КОГАТО ВОЛА РОВИ, ХВЪРЛЯ ПРЪСТТА ОТГОРЕ СИ."

    Коментиран от #44

  • 42 Ленче ле

    21 15 Отговор
    м инети ма взимети
    на тези парапети
  • 43 А га 100 000 въртехте гюбеци

    20 15 Отговор
    на стадиона ни ривахте!
  • 44 Всичко казано може и да е така,

    28 19 Отговор

    До коментар #41 от "Лили":

    Което не променя факта, че и всичко в песента е вярно.
  • 45 Клипа е страхотен

    26 21 Отговор
    Всеки ден си го пускам по няколко пъти!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Тома

    20 7 Отговор
    Лошото е когато гейовете не си признават като славуца
  • 49 Агент Тенев

    15 7 Отговор
    Слави се е9е неправилно от крехка възраст......няма кой да му помогне
  • 50 3883

    27 3 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Ей това е резултатът, когато една простащина се изправя срещу друга простащина. Вместо всички заедно срещу простащината, започва поредното разделяне- всеки просташки защитава своята си простащина. Резултатът е простащина на квадрат...
  • 51 Ленчето горкат не е разбрала , че

    19 17 Отговор
    всички публични лечности по света са под прожектори и удари! Който го е страх от мечки да не ходи в гората!
  • 52 простокиро с/у съпругата и

    15 16 Отговор
    децата си...

    Едно долнопробно похотливо предателство!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хохохо

    12 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ха ха ха":

    Пиши на български, а не на тролски.
  • 55 Ленче бе,

    17 13 Отговор
    В Париж как беше? Добре?
  • 56 Евроатлантик

    11 10 Отговор
    Айде сега Кут Ролева да направи песен за Слави и Тиквата и да я изпее на прайда, че да са квит...
  • 57 Бацо Гацов

    21 8 Отговор

    До коментар #39 от "По-скоро":

    Хахахаха..Славчо...срещу мафията се бил какво...изправил ли...хахахахаха..по-скоро навел е правилното...стига бе..ти забрави ли на кого бе приятел, как свиреше на уше на мутрите? Слави бил срещу мафията ..хахахаха...приказки от шипковия храст...

    Коментиран от #64

  • 58 Не подценявайте чалгата!

    11 19 Отговор
    Славчу само с един Тайсън кючек  на Орлов мост може да спечели всякакви избори!

    Коментиран от #67

  • 59 Когнитивен Дисонанс

    20 17 Отговор

    До коментар #53 от "Да питам":

    Га снимаха спалнята и кюлчетата на Тиквата не беше намеса в личния живот, га на тия им лъснаха мискинлиците стана проблем. Кат си публична личност дръж се подобаващо, инак ще станеш за смях и на патките.

    Коментиран от #63

  • 60 За Недялка е вярно

    2 9 Отговор
    Има голям и мек диференциал! За бабата с големите уши на орка, също!
  • 61 Мислите си че...

    17 17 Отговор

    До коментар #14 от "Дойче Гьобелс":

    Едно си знае баба,едно си бае.!Козяк,та козяк..Не ви ли омръзна вече едно и също да мелите..?Не ви минават вече руските опорки.
  • 62 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    17 7 Отговор
    Коментара изразявал личното мнение на автора....
    КОЙ автор?!
  • 63 Да ти кажа...

    14 10 Отговор

    До коментар #59 от "Когнитивен Дисонанс":

    То щот Славиту са държа подобаващо, та вече замириса на разложен политически труп. Присмял се хърбел на щърбел... а тая за публичните личности я остави. На теб,ако си публична личност, ще ти хареса ли да ти вадят чаршафите на показ? Айде не се прави и ти на кот не си! Или ще ми доказваш колко си светла личност..като се напиеш на Геле у гаражо? Безгрешен човек няма..не съди ако нйе искаш да бъдеш съден ..

    Коментиран от #72

  • 64 Българските мутри

    10 11 Отговор

    До коментар #57 от "Бацо Гацов":

    са дребни хулиганчета в сравнение със западните има колеги. Поне защитават Българското, а при ония няма наши-ваши. Интересуват се само от парите, никакъв морал или ценности. Личо аз не харесвам голямата част от песните на Слави, но има някой ценни. Една от любимите ми е Шат на патката главата. Е на една патка и отде главата ... давайте следващата ...

    Коментиран от #68

  • 65 незнайко

    12 3 Отговор
    ПЕ......ТЕ Няма да свършат с изцепките на СЛАВИ !!!
  • 66 Да живее пропагандата

    19 16 Отговор
    Слави яко бръкна на лъжците от ПП и прокопиевата мафия зад тях, щом от няколко дни се изредиха всичките им медии и дежурни калинки на грантовете на америка за България и прокопиев, да леят всякаква простотия и манипулации. Сега поредната простотия от дойче зеле, с вменяване на глупости. Браво Слави и голямо благодаря, че не влезе в игрите на мафията и ни спаси, поне в онзи момент от тези!
  • 67 Да ти кажа...

    16 10 Отговор

    До коментар #58 от "Не подценявайте чалгата!":

    Славчуто вече не само на Орлов мост, ако ще на Ганкин мост да друсне кючек..сЕ тая. Щото пахнет много лошо от към негова посока. Тоя се самоприключи без време...да си бе седял в пършивата телевизийка а не да се праи на кот не е!!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хаха

    15 14 Отговор
    Дойчезеле може само и единствено да се изтропа. А тая лена не позна с кого се захваща
  • 70 Гошо

    15 11 Отговор
    И това ми било мъж! Виолист!
  • 71 Платената простотия

    16 15 Отговор

    До коментар #16 от "12340":

    на отпадъка кирил петков и парцалите дето я тиражират, я знаем.
  • 72 Когнитивен Дисонанс

    12 5 Отговор

    До коментар #63 от "Да ти кажа...":

    Напротив - хората се съдят по думите и делата им и тези, както и Слави доказаха защо не са читави и не стават за там. И може да си спестиш опитите за внушения какъв съм - нито знаеш, нито има нещо общо с истината. Жалките опити да ги реабилитирате имат точно обратния ефект - върнахте ги в светлината на прожекторите в най-лошата им светлина.
  • 73 Жалка

    15 18 Отговор
    поръчкова боза от мафията зад ПП. Останали някой не разбрал кой лъже и мами? Страхотно падение. Дори не мога да ги съжаля тези жалки дребни същества в ПП. В този живот, винаги ще изглеждате жалки и в краката на Слави, с евтините ви лъжи и пропаганда.
  • 74 Ваклин

    11 17 Отговор
    Ама тази Лена защо се впряга толкова. Защо и тя не измисли и изпее песен за Трифонов. Това е изкуство, но не всеки го разбира. Просто живеем в такива времена. А и не трябва да даваш поводи за такова творчество, когато си обществена личност. Абе песента си я бива, майтап да става в тази държава.
  • 75 Механик

    19 15 Отговор
    Да, пошла и сексистка е "атаката" , ама в песента всичко си е както е и в действителност. А когато действителността е пошла, няма как песента да не е такава.
    ПП са неуспешен проект на Херо Мустафа. В тоя проек участват само тъпиpи, вкл. и въпросното дебелогъзо, мустакато и алчно моме.

    Коментиран от #93

  • 76 Теди

    18 13 Отговор
    Един ненормалник на средна възраст,опиянен от шепа наркотици,решава да се отплаща за своето политическо падение на едно красиво момиче.Тези аморални внушения са грозни и нелепи.Когато станеш свидетел на тези сцени,тогава можеш да твърдиш със сигурност,че това е истина.Другото е лъжа и измама.Слави е вулгарен и злобен индивид.И в народното творчество няма такива глупости,още повече с долнопробни ,необосновани твърдения да злепоставяш дамите

    Коментиран от #115

  • 77 Да ти кажа

    6 21 Отговор

    До коментар #53 от "Да питам":

    Какво му влиза в работата. Тази жена е заемала обществена политическа длъжност. Тя е представител на партия, бореща се за промяна на ценностната система в страната. По-точно срещу човек сниман лежейки на легло, а до него шкаф с пачки евро и златни кюлчета. Тук не става въпрос за случаен човек. Та на отговора: Не е трябвало да има такова поведение. И спокойно занапред ще внимава, ако е умна. В случая вината си е нейна, а Славчо е поет и музикант и просто е съчинил хубава песничка.

    Коментиран от #85, #100

  • 78 Ха ха ха

    14 16 Отговор
    ..... аз пак да кажа какви са фактите - Щом евролиберастийнята от дойчзелце реве и квичори , значи Славчо е бил много прав за парапетната работничка .
  • 79 Наблюдател

    13 13 Отговор
    Навремето това злобна същество ревеше като карпанска мечка срещу жълтата преса и заведе няколко села с ещу издателите. Без това да го спре да се гаври от екрана с Лили Иванова, Володя Стоянов и десетки други български звезди. Сега злобният Чалгар продължава с това, което умее най-добре - да изсипва кофи с помия върху хората. Трябва да бъде осъден за огромна сума и да фалира.
  • 80 Стойчо

    18 8 Отговор
    Дългия е чалгарска мутра, с дъх на отрова.От дивана той не става,яко го подпира,храче,плюе от зори,чак до късните доби.
  • 81 Иво

    14 7 Отговор
    Никой не си задава въпроса защо точно сега излезе хита за Ленчето. Просто неговия началник Радев се отрече от Кокорчовците и последва разправата с палавото Ленче. Славчо следва строго сценария написан от Радев и очаква да дойде неговия ден. А именно президентска република с министри на Славчо. Цялата власт в ръцете на шайката на Радев.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Много си зле!

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Вълна къдрава и гъста":

    Само елементарните хора дават подобни определения за хора,на които интелектуалното ниво е много над твоето...!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 666

    13 15 Отговор

    До коментар #77 от "Да ти кажа":

    Тая женичка се е борила в леглото с простия Киро. Няма други заслуги.

    Коментиран от #111

  • 86 Владо мелето

    4 9 Отговор
    Такива дето се силят на жени бързо ги оправям
  • 87 Чялгари

    16 2 Отговор
    Мишо и, на шарлатани винаги ще има.
    Въпросът е, защо българите позволяват
    Все глупаци да ги пързалят
  • 88 Наблюдател

    13 8 Отговор
    Единствено комунисти-путинисти подкрепят злобният комплексиран Чалгар.
  • 89 Лео

    16 9 Отговор
    Този идиот не може да измисли нещо умно и смислено и хората да му се възхищават,ами продължава да изригва лай......а върху известни млади и образовани хубавици.Неговите красиви певици и приятелки-Александра Раева,Деси Добрева, Нели Петкова,варненката Магдалена,и още др.го изоставиха,като ненужно,изхабено чудовище.Та кой ще го търпи с този отвратителен характер.!!Не му увря главата на дърти години.
  • 90 Леля Гошо

    7 15 Отговор
    Ако смятате че Лена се издигна само благодарение на личните си качества и че между нея и Кики имаше само и единствено колегиални отношения, не се колебайте да ми цъкнете минусче
  • 91 Чест и почитания Слави!

    9 17 Отговор
    Не спирай да отстояваш принципите си, да осмиваш пошлостта в държавата, а жалките бози на подобни зависими медии, ни показват мафията и лъжите зад ПП.
  • 92 Кочо

    7 17 Отговор
    DW е американски пропаганден рупор на лъжи! Така, че истината по който и да било въпрос е на противоположната позиция от тази на въпросната медия! Така е и по отношение на личността на тази жена Лена Бориславова! В чалга изпълнението на Слави и сценаристите, без да блести с особени художествени качества, в хумористичен стил са казани само истини за кака Лена! Да ги кажем и ние: без да блести с експертни качества, една напълно посредствена личност, която заради ролята си на метреса на шарлатанина Киро се оказа овластена и инсталирана по върховете на държавната власт! Тази жена без всякакви скруполи получаваше огпомна заплата в банка заради ощастливяването на Киро с някои нейни умения, летеше с правителствения самолет на любовни воайяжи, без капка загриженост за интересите на България и народа и направи всичко възможно да вкара страната ни във война с Русия, без да я е еня за гибелните последствия за това! От нейното кратко присъстние на политическия небосклон разбрахме, че няма излишни скруполи, както в личния си живот, така и по отношение на държавата и народа, интересуват я бързо спечелените купища пари, облагите от властта, усещането за значимост въпреки цялостната посредственос и липса на нравствени ценности! Крайно време е жалките ни медии да престанат да занимават обществото с кака Лена! Единственото добро в цярата история е, че надявам се с политическата кариера на това момиче е приключено веднъж завинаги! Да се отдаде на гледането на любими сериали
  • 93 Браво Механик

    5 15 Отговор

    До коментар #75 от "Механик":

    По-добре не бих могъл да го кажа...
    Сащиянската мафия ги прокарва тези дебили, които за нищо не стават. Пък чалгата ги обиждала?
    Ами те като са си такива мошенници и долопробни парчета, какво да се възпее от тях?
    Не са за затвора, ПП- то са национални предатели, ама от най-простите възможни .
    Чалгата им пасва много добре...
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Иво

    9 16 Отговор
    Защо нападате така Славчо бе хора. Нали до вчера тази коалиция на моралните и чисти като сълзите на Ленчето ни управляваха. Лично вашия Радев роди тази пасмина от негодници и крадци които съсипаха държавата. Сега един друг се ръфат като бесни кучета. На кой сега да вярва бедния народ кажете.

    Коментиран от #112

  • 96 Кочо

    4 8 Отговор
    Да се отдаде на гледането на любими сериали от рода на Али Макбийл, от който персонаж, разбрахме по думите и, че черпи житейската си мъдрост!
  • 97 Перо

    4 11 Отговор
    Лена е от третия пол и не се чувства засегната! Сигурно става дума за друга Лена!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Абе точно тези от

    5 16 Отговор

    До коментар #77 от "Да ти кажа":

    ПП се борели за "по-добра" ценностна система?
    Чуваш ли се? Т а тези са едни от най-долнопробните отрепки, каква "ценностна система" биха могли пък те да прокарат? Тази, на евро-пропадналите ли? С 56 пола, с унищожение на страната чрез заливането й от чужди народи? И с това, което и Урсула прави? Лъжат и крадат от народната пара? Тези ПП са престъпници и са за съд и затвор. Няма какво да се обиждат. Кога ядоха кифтетата добре им беше и не риваха, нали?
    Е, все някога ще ги стигне правосъдието!!
  • 101 мдаа

    6 14 Отговор

    До коментар #94 от "Вили":

    Може и да го осъди, може и да не е успее, като второто е по-вероятно. Патрашкова осъди Трифонов, но тя не беше политик, а обикновен журналист. Проблемът с Ленчето е, че беше политик - началник на кабинета на премиера, т.е. заплатата и е осигурявана с публични средства. ЕСПЧ вече има решения, съгласно които политиците трябва да имат значително по-висок праг на търпимост по отношение на критиките към тях. Те трябва да търпят и това личният им живот да бъде на показ и да бъде обсъждан публично. Аз не знам с какви очи Ленчето би влязла в съда, къдего ще се коментира назначението и в ББР с над 15000 лв. месечно възнаграждение. Как ще обясни, че министърът на икономиката Петков и бърка под полата, докато тя отключва тайна квартира, в която да плати за хонорарите си в ББР и активното й лансиране в политиката. С какви очи Ленчето ще претендира за морални вреди след като моралът й е като на разгонена улична котка и никак не се притеснява да има интимна връзка със семеен мъж с три деца. Морални вреди могат да се причинят на морални хора. На нейно място не бих събрал кураж да вляза в съда, но това би демонстрирало наглостта и безочливостта, които тя очевидно притежава в излишък. А това, че Трифонов е боклук, по никакъв начин не означава, че Ленчето не е.

    Коментиран от #130

  • 102 Кочо

    17 6 Отговор
    Слави е воняща мутренска змия с дилетанска некомпетентност.Алчен до неузнаваемост.
    Коварна,отмъстителна личност.Ако Асен Василев беше отпуснал още 4.5 милиарда за пътища,към отпуснатите 3.5 милиарда ,дадени вече на фирми с инхаус фалшиви поръчки за магистрала Хемус, сега Славуца,щеше да се кротне .От тези милиарди с Грозданов щяха да разделят половината.Когато на Дългия джоба му е пълен,хуморът му не е черен и песента вулгарна

    Коментиран от #129

  • 103 МИЛЕН ОТ ПП

    15 4 Отговор
    ТИ ДЪРТ ЕРГЕН И ТАКОВА ПАДЕНИЕ НЯМАШ МАИ ХАРЕСА ЛЕНЧЕТО А СЛАВЧО
  • 104 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    18 4 Отговор
    Идеологията на Слави Трифонов е да се прави на голям и страшен - "аз съм рептил", демек отровен съм, не ме закачайте! Той иска да се представя и да бъде запомнен като легенда - ето аз съм голямата работа и сега ще раздрусам държавата. Всъщност е охлюв, който 20 години се качва до върха на скалата и понеже започна много да се плюнчи, се отлепи и сега пада свободно. С просташкия клип за Лена прави отчаян опит да привлече внимание към себе си - избори идат, но и да отмъсти за падението си. И успя - да навлече гнева на обществото, за да си дадат сметка всички, кой наистина е Станислав Трифонов!
  • 105 Жреца на Ботунец

    17 1 Отговор
    Този жалък,провинциален комплексар не е сам в просташкото си амплоа.Тези на снимката,Тошко Джуджето,врачанският цървул Годжи и останлите селски дришльовци също трябва да бъдат анатемосани,така,че да не смеят да си показват грозните,противни мутри.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 прост шоп

    4 13 Отговор
    Че е пошло, пошло е. Но това не го прави по-малко вярно, нямаше да я развяват на мегданя, ако си беше мирно седяла.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Лили

    14 4 Отговор
    До101.мдаа.Лена ще го осъди за аморалните,срамни,вулгарни,порнографски твърдения,които този смахнат чалгарин, с мозък колкото на едно пиле, си позволява да я кепази пред цялото общество.Нито е светил,нито е бил пряк свидетел на нейния личен живот.Според Конституцията,всеки гражданин има право на личен живот,отношения,обноски и никой няма право да навлиза в личното пространство,дотолкова,че да извлича ползи и дивиденти за свое собствено облагодетелствуване.Особено по този мръснишки и безсрамен начин на пропадналия Трифонов .Още и за щетите,които нанася върху психическото състояние на това младо,образовано същество,което още не е станало майка.На Славуца не само трябва да се изхрачиш върху фасона му, но трябва да му се наложи сериозно наказание и от СЕМ,защото тези цинизми се четат и от деца и тинейджъри в крехка възраст
  • 110 Решетников

    8 3 Отговор
    Оправдава доверието засега ....
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 На Теб,Иво вярваме!

    6 3 Отговор

    До коментар #95 от "Иво":

    Ставай от дивана,захвърляй клавиатурата,грабвай пушката и и ни повеждай-Наш Водачо...!
  • 113 поглед от страни

    2 8 Отговор

    До коментар #29 от "значи така":

    в сайта ФАКТИ , факти липсват. иначе няма зелени пари.
  • 114 Тая си го заслужила, че

    3 13 Отговор
    И къде повече, когато техният депутат-хазарта обругаваше жените от опозицията, радостинчо също се доказва на гърба на световни шампионки-Лечева, Раева, Дафовска, когато НЕЗАКОННО арестуваха Борисов пред бременната му дъщеря и разплакаха дете 2-ри клас с ареста на майка му-Арнаудова, тогава сегашните оплаквачи къде бяхте. Слави има една голяма заслуга към държавата, свали шарлатаните преди да подарят БГ-енергетиката на олигарсите и рашата чрез офшорки. Тази песен е нищо на фона на това, което сториха на БГ, занулуха държавата, че и копаем дъното с милиарди десетки
  • 115 Може да са грозни,

    5 11 Отговор

    До коментар #76 от "Теди":

    Но са вярни

    Коментиран от #118

  • 116 Ами да

    12 3 Отговор
    Политическа некадърност, съчетана с морално падение! Стига вече за този! Много са като него!
  • 117 Мнение

    12 3 Отговор
    Браво на Мирослав, че защитава жената до него Лена, от мръснишката и ценична помия, която изля върху нея онази учиндолска мумия!
  • 118 Млъквай!

    13 5 Отговор

    До коментар #115 от "Може да са грозни,":

    Нито са вярни, нито са достойни нападките на Слави Трифонов срещу Лена Бориславова!!! Точка!!!

    Коментиран от #128

  • 119 Да,ама не

    13 2 Отговор
    Когато имаш някакви сведения за злоупотреби на която и да е Партия или депутати от НС, законът изисква да се обърнеш към службите за борба с престъпността-ДАНС, ГДБОП,ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И ПРОКУРАТУРА.При положение,че ПП са присвоили някакви милиарди, би трябвало като съвестни и будни граждани да сигнализирате органите за сигурност,а не да си правите вятър на челюстите и да коментирате изводи,които не са доказани.Аз чух от съседа,комшийката каза на една приятелка и т.н.и да се разнасят интриги и лъжи в своя полза.Така,че не намесвайте ПП и специално Лена в задкулисни игрички.Под достойнството Ви е.!!
  • 120 Истината!!!

    14 4 Отговор
    Слави, всичко се връща в този живот, не го забравяй! И цялата мръсотия, която сипеш върху момичето ще се върне към теб, защото няма ненаказано Зло!
  • 121 Не вземам

    13 3 Отговор
    Страна но както по физиономията на човек си личи Лена е интелигентна жена докато за Слави не може дасе каже същото
  • 122 Да,ама не

    12 1 Отговор
    Когато имаш някакви сведения за злоупотреби на която и да е Партия или депутати от НС, законът изисква да се обърнеш към службите за борба с престъпността-ДАНС, ГДБОП,ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И ПРОКУРАТУРА.При положение,че ПП са присвоили някакви милиарди, би трябвало като съвестни и будни граждани да сигнализирате органите за сигурност,а не да си правите вятър на челюстите и да коментирате изводи,които не са доказани.Аз чух от съседа,комшийката каза на една приятелка и т.н.и да се разнасят интриги и лъжи в своя полза.Така,че не намесвайте ПП и специално Лена в задкулисни игрички.Под достойнството Ви е.!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Искам

    12 3 Отговор
    Искам,отново повтарям,желая да направя едно директно обръщение към всички тук,взели участие в дискусиите ,относно отношението вулгарно и цинично от страна на Трифонов към Лена Бориславова и да Ви запитам:"Ако той беше изпял тази нодостойна песен за Вашата майка, за Вашата сестра,за Вашата приятелка или за Вашата пораснала дъщеря, как бихте се почувствали?"Вероятно омърсени и озверели.

    Коментиран от #127

  • 125 Корекция

    2 6 Отговор
    Към 125.Недостойна,вместо нодостойна.Печатна грешка.
  • 126 От комплексирани

    3 2 Отговор
    дребни душици като чалгаря не може да тръгне държавата на пред !
  • 127 Отговарям

    2 3 Отговор

    До коментар #124 от "Искам":

    Ако е запял и са лъжи, е едно, а когато е исина и осветява цялата пошлост на деянията и, би ме било срам да имам такава дъщеря. Слави няма вина. Не е излъгал нищо. Лена е продажна, лъжкиня и слуга на мафия и чужди интереси. Не случайно за 3 дена, всички продажници на прокопиев и на грантовете на америка за България, ги активираха да леят простотия срещу Слави. Ако някой си мисли, че не се вижда цялата активация и глупостите които сипят, включителма и бозата в тази поръчкова статия, жестоко се лъже.

    Коментиран от #135

  • 128 Истината дразни,

    2 2 Отговор

    До коментар #118 от "Млъквай!":

    Караш ли се нещо, рязкай бе
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Няма

    2 3 Отговор

    До коментар #101 от "мдаа":

    никакъв шанс да го осъди. Дори и минимален. Защото не Слави е измисли всичко това, а е тиражирано много преди него, по сайтове и медии.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Гост

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Адам Хилтън":

    Дойчезелето одавна вече станаха резил. Язък им за името.
  • 133 Мирослав

    1 1 Отговор
    Слави,ще те набучим на рогата
  • 134 Хахаха ;-)))

    2 2 Отговор
    Слави го нахейтиха яко за тази гнусотия!
  • 135 Ще го осъди!

    3 1 Отговор

    До коментар #127 от "Отговарям":

    Да оскърбяваш жената, че била " мустаката" или да подмяташ кой я "мандръсал" - това не е хумор, а унизителни намеци! Ще го осъди!!!

    Коментиран от #136

  • 136 Чакай

    0 2 Отговор

    До коментар #135 от "Ще го осъди!":

    Първо ще трябва да осъди медиите, които са го тиражирали. :)) Ама и да докаже, че не е вярно. :))) Приказки за блеещи, с които много се забавляваме. Кака лена. :))))
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Мислещ

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дойче Гьобелс":

    МНОГО ТИ Е ПРОМИТ ... И НА ТЕБЕ...

    Коментиран от #139

  • 139 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #138 от "Мислещ":

    За колко лукчита прозря простокирчовата простотия?
  • 140 ама ние сме много луди

    2 1 Отговор
    Просто се чудя защо му обръщаме внимание. Той си търси слава и забава. Скучно му е, обича да е важният в днешния ден, да провокира, да нервира....И ние...балъци. Вързахме се на простотията му.
  • 141 бягай бе

    1 0 Отговор
    въшкар....