Last news in Fakti

13 Март, 2023 13:00 2 395 50

Стефан Гамизов: 3 милиона българи вече ги няма, с толкова е намаляла нацията!

  • корупция-
  • управление на държавата

Хората с антисоциално поведение рядко да се “промъкват” до реална власт, точно обратното на 180 градуса се случва в България, казва енергийният експерт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Знам, че повечето хора не разбират връзката между унищожаването на паметниците на съветската окупация на #България с празните си хладилници и студени жилища.

Нека се опитам да ви обясня някои неща.

Не са сложни и мисля съм един от малкото, който може да ги каже от първа ръка, а не да приеме срещу нещо подхвърлено, да си мълчи.

Българите мизеруват.

75% от тях по последните изследвания на състоянието на нацията, защото се краде нагло и безнаказано, което пък потиска всякакъв обществен и личен градеж и просперитет.

Ще кажете: Този пък откри ”топлата вода”.

За съжаление, нямате и най-малка представа за какво крадене и мафиотски схеми става дума.

Това не е крадене като крадене, което е познато по цял свят.

Така или иначе, 25% от всяка човешка популация е склонна да живее от антисоциално поведение, но останалите 75% съумяват, да ги държат под контрол и дори да правят така, че хората занимаващи се или желаещи да се занимават с това антисоциално поведение да са много по-малко.

Най-важното обаче е, хората с антисоциално поведение рядко да се “промъкват” до реална власт.

Точно обратното на 180 градуса се случва в България благодарение на посткомунистическите и путинофилски социопати, такива като санкционираните и подобните им, както и олигарсите.

България е управлявана и парите са в социопати, психопати и нискокултурни хора, a това е резултат от 80 години негативен неестествен съветско-комунистически, а след 1999 година и идването на Путин на власт, руско-посткомунистически негативен подбор.

Най-злото, най-социопатичното, най-психопатското, най-наглото, всичко най-лошо сред българите, съвсем умишлено и систематично се издига да властва и богатее, за да е лесно и да бъде норма, да се краде и граби.

Свестните и нормални българи биват прогонвани в чужбина или потискани да не могат да вършат нищо за себе си, обществото и държавата си.

Това не е някаква случайност.

Така съветските комунистите избиват елита на поляците в Катин.

Преследват елита на украинците и организират Гладомор.

Избиват 30 хиляди просветени българи по същата адова система след комунистическо-съветските метеж и преврат от 1944 година в България.

Такива са комунистическите и посткомунистическите системи в техните демонични същности.

Опитват се да направят същото с всеки над който установяват власт.

България не е изправена пред заплахата да остане най-корумпираната и окрадена държава в Европа.

Тази башибозушка посткомунистическа шайка избива нацията буквално с кражбите и корупцията.

Ще го кажа за кой ли път:

3 милиона българи вече ги няма и с толкова е намаляла нацията!!!

Това е български Холокост!!!

Изличаването на всичко свързано с комунизъм, путинизъм и руската диктатура сега, не е вече просто стремеж към цивилизованост и свобода, това е борба за оцеляване на българската нация и държава.

Или те ще ни избият с кражбите и корупцията си, или ние ще ги отстраним от всякаква власт - официална, тайна и марионетна на руската диктатура.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С тенденция

    27 1 Отговор
    още са намалява ! Пенсионерите няма да се разграждат , а младите хора се ориентират за извън страната , деца евентуално....
  • 2 Кво да коментираме..

    25 19 Отговор
    Всичко това е баш така.
  • 3 От откровенията

    44 10 Отговор
    На гамизов разбрах че путин е виновен за мизерията в която живеят българите???????

    Коментиран от #7

  • 4 Простя Копейкин

    19 14 Отговор
    Кое не е така ?
  • 5 Хаха

    31 7 Отговор
    Така сега с паметника, никой не казва всичко до край. Той е защитен последния документ е хартата на оон от 2004 година, после има подписани такива, че е защитен паметник защото е паметник срещу фашизма от 92 година, 88,84, 75, 54, 45 И 44 година и то международни. И понеже съм един такъв който слага всичко съмнително пък и се по интересувах, че докато този паметник е там парцела е защитен и не може да се строи, а като се разруши вече може тези дейности да стават. И минавайки от там в някое задръстване си мисля на пъпа на града ще стане идеална бизнес и административна сграда. И ето защо отвреме на време само определена партия почва да кряска пък знаем кой бизнес кръг обслужва.
    П. С. В Пловдив с тютюневия град същото стана уж клошар го подпали. Идете сега да видите как се разруши всичко и почнаха да изникват кооперации и хотели в супер центъра, което поради статута им не можеше да се помисли за това ДОКАТО НЕ БЕШЕ ПОДПАЛЕН ОТ УЖ КЛОШАРА.
  • 6 обективен

    29 20 Отговор
    Поздравления за много точният коментар, а боко не влезе ли в затвора за 1000 год, никога няма да станем бяла страна.
  • 7 Ако бутнем

    6 13 Отговор

    До коментар #3 от "От откровенията":

    Паметника благосъстоянието на българите ще се увеличи двойно само за шест месеца

    Коментиран от #10

  • 8 американското гаваче газмизко

    23 14 Отговор
    пак чучуpка скъпа газчица от яд
  • 9 Парвеню

    13 6 Отговор
    Аз съм най-умен, най-запознат, най-можещ, най-кадърен! Слушайте мен!
  • 10 Ако бутнем

    20 9 Отговор

    До коментар #7 от "Ако бутнем":

    Александър невски благосъстоянието на българите ще се учетвори пък да не говорим ако бутнем всички паметници сигурно ще заживеем три милиона пъти по-добре
  • 11 УРА,, УРА

    12 14 Отговор
    Тия работи ги знаем. Кажи го това на националиста Костадинов и стадото му.
  • 12 Аксиома

    20 18 Отговор
    Няма на света страна, която да е в орбитата на влияние на московци, която да не е бедна, безправова, корумпирана и изолирана от останалия свят. Няма !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Га мизата се е вдигнала

    12 7 Отговор
    Всичкознаев Всичкознай, хитър от земя до край...
  • 15 Иво

    14 11 Отговор
    На тоя скротум майка му и баща му са били брат и сестра!
  • 16 За какво говорим

    26 3 Отговор
    Всички около Борисов са психопати готови на убийства, за капак тези промити мозъци го бяха направили Футболист на Годината на 55,а Ружа Игнатова Бизнесдама на България, стигнаха до там Румен Николов-Пашата да управлява МВР, а ДАНС да използват масово цигани за агенти, и най невероятното е, че всеки дом се наблюдава с честоти, България е рухналата на 100%!
  • 17 даскала

    15 10 Отговор
    Да Гализов намаляхме след влизането в крадливата евроатлантическа демокрация и уродливото управление на Костов-колко му е пенсеята я кажи бе демократ смот--
  • 18 Гост

    11 8 Отговор
    България се "освободи" от Русия през далечната 1989 година и оттогава до днес отношенията между двете държави непрекъснато се влошават, за сметка на безпрекословното изпълнение на разпорежданията идващи от ЕС, НАТО и САЩ. От 1989 година до днес управляват само партии, афиширащи се като европейски, евроатлантически или десни, но нито една от тях, никога не се е обявила за русофилска. Включително и БСП. Всъщност, времевите периоди на руско влияние - от 1945 до 1989 и на евроатлантическо от 1989 до днес вече са почти равни. Та, защо Русия да е виновна и защо не успяваме да компенсираме вредното въздействие на Русия през следващите 33 години за мен е загадка? Явно, някое от въздействията не съвсем подходящо, дари руското, дали евроатлантическото....историята ще покаже!
  • 19 Гамиз, оправи си понятията!

    7 7 Отговор
    Кой ти каза на теб, че на заоад са нормални, а ние и тези по-наизток - грешни??? При нас се крадяло, видиш ли, а на запад - не!
    Що не кажеш на хората колко от милиардите “помощ” , дадени на украйна, се еърнаха райно в сметки на американските демократи!
    Най-добре замълчи, американска подлого!
  • 20 Иван Тушев

    11 10 Отговор
    Русия е като ГЕРБ, хванеш ли се с тях или изгаряш, или си обречен на мизерия.
  • 21 Смятам

    8 7 Отговор
    че Е неправилно и некоректно да се спори с човек който е компетентен по всички въпроси какъвто е господин ГъзЛизов
  • 22 737372727727

    5 1 Отговор
    Честито на всички тоя погреба всички или ги прати в неизвестност.
  • 23 Патриот

    8 7 Отговор
    Само да припомня
    След като се отвори концлагера България и хората можеха да пресичат границата без риск да ги застрелят, 3 милиона българи избягаха от все още властващата и до ден днешен ДС-КГБ мафия и всички в посока на Запад.
    Никой не се излъга да отиде в рая на монголските руZи !
    Та защо като попитам някой путлераZт, би ли живял в руския рай и започва да гледа и мучи като вол.
    Някакъв фатмак клел се във вярност на КПСС и СССР, бил избягал от Иван Костов :))))), сигурно към Сибир.

    Коментиран от #29

  • 24 За грант продавам майка си

    9 3 Отговор
    Това е български Холокост на Ран-Ът!!!
  • 25 българина

    10 5 Отговор
    Гамизов, скоро ще минат 45 г атлантически ценности, и ще се съпоставят 45 срещу 45, население, състав, задлъжнялост, реална покупателна сила, брой деца, независимост, военна сила, видове производства,дълг бвп

    Коментиран от #28

  • 26 Щастливци...

    10 2 Отговор
    Имали са избор, направили са го... да са живи и здрави ! Никой не иска в ориенталска губерния с фасада на Европеска държава.
  • 27 БСП за България и Радев

    6 7 Отговор
    Авторче, 100% си гладувал или за Тиквата или за Просто Киро. И в двата случая, може да си вземеш куфарчето и към Терминал 2. България ще е освободена отново от другаря Путин
  • 28 Викаш, да ги държим насила...

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "българина":

    Заради статистиката ?!
  • 29 не патриот,Си американски лакей

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Патриот":

    българите избягаха не заради границите, щото американския план ран-ът ги остави без работа - унищожи предприятията и заводите
  • 30 Aaaa, разбрах

    8 3 Отговор
    понеже НКВД са убили поляците в Катин аз гладувам.
    Абе Стефане, то бива бива ама цял бивол за мезе бива ли?
    Усещаш ли се колко си нелеп?
  • 31 tупан си гамиз

    8 3 Отговор
    и такъв ще си останеш.
  • 32 Коефициент на интелигентност НУЛА

    9 4 Отговор
    Това словоизлияние след предишната интелигентна историческа статия на Анко Иванов, ми се вижда брутално плоска..

    Коментиран от #42

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 тцтцтцтцтц

    9 1 Отговор
    Братчед,има нещо вярно в това, което си написал,но и има куп глупости в написаното-живеем в свободен свят и всеки от тези 3 млн,,които според теб вече ги няма,може да живее където си поиска в света ! Споко иначе !
  • 35 3 синджира с роби

    8 8 Отговор
    Точно казано. Московският ботуш ни прегази и унищожи морално, нравствено, умствено и физически така както и турчин не ни е тъпкал.
  • 36 Ице

    9 5 Отговор
    Тоя Стефчо Гамизов нещо… и на тоя комунистите му виновни. Като се драхме по площадите и после Дойде Костов и Филип Димитров и те ли бяха комунисти бе Стефчо? И царчока и Бойко и те ли са комунисти? Ствфчооооо, Стефчо, нали има банани в Кауфланд сега и всичко цъфти.
  • 37 Рашавия

    6 4 Отговор
    Спокойно, след дато паднат визите за сащ тука ще останат само 2-300 000 русофила да правят тръби на руснаците.
  • 38 Палашът на 400-те начина

    6 4 Отговор
    Тоя Гамашев от гидини се прави на специалист по всичкология ,бетер Остап Бендер - знае 400 начина да ни излъже.. Чиба беее палаш лапацалски.
  • 39 Много са

    3 6 Отговор
    "Българите мизеруват." Това е невярно. Българите НИКОГА не са били в по-добро материално състояние от днес. Показва го всичко: макроикономическите показатели на икономиката, данните за спестяванията на гражданите, данни за личното благосъстояние (в ЕС сме ПРЕД Дания и Румъния по този показател!), и ежедневните белези (няма как да "мизеруват" и заведенята да се ПУКАТ ПО ШЕВОВЕТЕ, магистралите да са с КИЛОМЕТРИЧНИ ЗАДРЪСТВАНИЯ, резервациите в курортите да трябва да се правят с МЕСЕЦИ НАПРЕД и т.н.) Някой много се е напрегнал да ни обяснява колко ни е зле, но ние не сме вчерашни.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 фбр

    3 2 Отговор
    ИДИОТ!!!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Я"жмуя

    2 1 Отговор
    Браво Гамизов ,сеХ и БоХ за тия никва пощада!!
  • 44 Ветеран от Протеста

    2 0 Отговор
    Гамизов,чакаме от теб да внесеш в Парламента Закон за Лустрация на Комунистическите партии и техните Наследници.Лустрация и отнемане звания и Образователен ценз на същите.Лутрация и отнемане на Образователен ценз на ВСИЧКи агенти и щатни офицери на зловещата ДС на БКП.Експроприация на имущество на Всички управлявали България Комунисти и агенти на ДС на БКП....Забрана за участие в Икономическия и Политическия живот на България на всички Комунисти,агенти и щатни офицери на зловещата ДС на БКП за 50 години....Закон за Лустрация бе,Гамизов....Лустрация!!!
  • 45 И кво?

    2 2 Отговор
    Да изчезнат още 3млн. 😆 много важно 🤣
  • 46 Жорката

    4 2 Отговор
    Гамизов е спорна личност, но истината в това негово изказване е безспорна!
  • 47 Алооооооо

    1 3 Отговор
    ООООООО ПАК ГАМИЗОВ РУСОФОБСКИЯТ ИСТЕРИЧЕН ЕДНОКЛЕТЪЧЕН ПАК КВИЧИ И ХВЪРЛЯ ПЛЮНКИ АБЕ ГАМИЗОВ ЩЕ СЕ ОБЕЗВОДНИЩ БЕ КАКА
  • 48 Демократ

    3 0 Отговор
    Точно и ясно, това е положението в България.Най-големите български крадци са защитниците на Путин, а лицемера евроатлантик борисов е награден с орден на кгб още като кмет на София, след което започна шеметната му кариера на несменяем премиер и политик- крадец,разсипник на държавата, направил на Путин най-големия подарък руски поток за сметка на цял народ,за да започне чудовищната война срещу Украйна и света.Докато не изринем тези продажници няма как да се оправим.
  • 49 Анонимен

    1 0 Отговор
    Всипко е под ключ в моят роден край. Преди 50 г почина х, преди 20 маман и плащаме данъци на държавата и за чистачката, а няма чистачка, но даваме, когато отидем, да видим, и то наводнили ни на квартира, таваните на всипки стаи паднали. От 21 аоартанента, 10 и над десет са заключени и кой губи в случая, пак ние, народа, 20 данъци и чистачки и ремонти за бог да прости. Лесно е да го продадем и изядем парите на покойните си родители. Виновни са най много костов, Царя, Трийната коалиция абв дпс ндсв, герб посегна на децата ни като ги изпрати и тройната далеч. През тия години само ряхни близки биваха назначавани, къде по общини и мвр, горското и сие, не съжаляване с днешна дата, но мога да ви споделя, с тоя фалит, обаждат се от България в Германия, Белгия и Англия и ги милят да ги пиемат, да ги издържат, а не биваше с тия заплахи, психози, виждане в ергенът какви са жените, това чакат, не само в ергенът, съгласби са някои оростовати млади да си зарежат мъжете и да отидат при други мъже българи на запад и каро отидат там стават проститутки, поемат ги млади жени свързани със старци и всякакви други хора и пропадат, наркотици и сие, до там ни доставите политиците И пак те щели на Бойко Борисов алчните простовати жени, те си се знаят, а башите им мразеха богатите, богати бяха, но и не мързелуваха, а работеха.
  • 50 Сър Пичук

    1 0 Отговор
    Русия е проклятието и най-големия враг на България. От векове унищожава всичко свързано с нас и колкото и парадоксално да звучи, ако не бяха Запада и Турция, до сега да ни нямаше като държава и нация.