Last news in Fakti

28 Май, 2023 13:00 5 529 91

Иван Бакалов: Записи, крясъци… Нищо няма там, друг е проблемът с правителството

  • записи-
  • депутати-
  • правителство

Кой кого предаде и не станаха ли много търгуваните депутати

Иван Бакалов: Записи, крясъци… Нищо няма там, друг е проблемът с правителството - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Записът на Радостин Василев и пресконференцията му, на която искаше да блесне като борец срещу задкулисие и дълбоката държава, оставят неприятно впечатление, но не поради съдържанието на направения от него запис.

Още преди огласяването му, потискащо впечатление остави решението за правителство с мандата на ПП-ДБ, подкрепено от ГЕРБ и ротационен министър-председател. Ама от ГЕРБ имало само един министър – Габриел, ама това е правителство на ПП-ДБ, то е с хоризонт само 18 месеца, да приемат бюджет, да усвоят евросубсидии, да минат местни избори и т. н. – това не може напълно да оправдае колаборация с ГЕРБ. Каквото и да е съгласие с ГЕРБ на практика е изпиране на Борисов и оправдаване на мафиотското му управление. Това е, което потиска в ситуацията, а не „разкритията“ на Радостин Василев.

Как ще се изказва утре някой за корупция и престъпления на Борисов, като на него се крепи правителството? Това е целта – Борисов да си гарантира, че остава политикът, който дърпа конците. И който оплете и удушава пред очите ни поредната партия алтернатива на ГЕРБ.

ПП-ДБ вече са загубени на следващи избори, нямат шанс да спечелят срещу ГЕРБ, които ги употребиха. Независими дали експериментът с правителство за 18 месеца ще е успешен или не.

Добре изиграният и раздухан от политиците запис е само политическа атракция. В този запис няма нищо толкова скандално и изненадващо.

Репликата за смяната на шефовете на службите с нови лица, които са „синхронизирани с посолствата“ – какво чудно, кандидати за шефове на такива служби се съобщават на съюзниците от НАТО. Още повече в положение на почти световна война. Костадинов може да си кряка колкото иска за национален суверенитет, но тези шефове няма да се съгласуват с Москва, а с Брюксел.

Това, че от Брюксел са обещавали (ако е така наистина) България да влезе в еврозоната с дефицит над 3%, ако направят правителство на ПП-ДБ и ГЕРБ, е възможно, но какво толкова – ЕС се чуди какво да ни прави, с пет пъти избори за две години, с нарастващо руско влияние в България. Но който у нас си иска Русия и Путин, смята това за национално предателство. И без друго някои партии искат референдум за отказ от еврото и за излизане от Европейския съюз.

Репликата в записа, че ГЕРБ е „маркетингов враг“, а истинският враг е задкулисието, очевидно е казана от Кирил Петков да мотивира своите за договорката с ГЕРБ за правителство. И само маркира заблудите на новата неопитна партия.

В записа се чува съобщение, че по предложение на Христо Иванов е постигнато съгласие с ГЕРБ при искане на имунитет да се прилага механизмът на Европейския парламент – да се състави комисия, която да разгледа доказателствата. Разбира се, че ГЕРБ са особено чувствителни по темата – трябва да се усложни свалянето на имунитет, защото техният лидер е застрашен да го дадат на прокуратурата с обикновено мнозинство. Но не е скандално да се приеме механизмът на Европейския парламент за сваляне на имунитет. При такъв главен прокурор като сегашния, който рекетира и прави политически акции, е по-добре с европейски механизъм. Какво ще стане, ако утре Гешев поиска имунитета на Борисов с недостатъчно доказателства (както обикновено се случва с неговите дела) и съдът отхвърли обвиненията? Само ще го направи жертва-герой, необосновано тормозен и т. н.

Това са „скандалните“ моменти в записа. Или по-скоро се опитват да ги представят като скандални

Никой не е правил нещо тайно, поканили са Радостин Василев да участва в заседание на ръководството на ПП онлайн. И той решил да ги запише, да се направи политическо шоу – аз какъв съм борец със задкулисието, и тия клекнаха на ГЕРБ. Клекнаха, да. Само че няма как да заобичаме такива депутати номади като Василев. След като почна с ИТН, мина през ПП, сега му остава да се събере с „Възраждане“, които най-пламенно реагираха на неговия запис.

Приказките на Борисов, че нерегламентиран запис е без значение, са опит да се оправдае самият той, записван да казва уличаващи и скандални неща – че той е избрал главния прокурор, че прави уговорки с прокурори, търгува с влияние, че поръчва на институции да мачкат, нарежда да се спре проверка и др. подсъдни неща. Такива записи излязоха няколко пъти, затова Борисов иска да ги омаловажи, по повод сегашния запис на Василев. Но така той негласно прави аналогия на сегашния запис с компрометиращите негови разговори. Така му придава някакво компрометиращо значение, без да има нищо подсъдно.

(текстът е авторски от сайта e-vestnik.bg)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 уудаеева

    95 4 Отговор
    В еврейско неделно училище: - Я кажи Аврамчо, кое тежи повече, 1 кило желязо, или 1 кило вълна? - Когато купуваме или когато продаваме?
  • 2 Гост

    125 20 Отговор
    Нищо нямало?!?! Няма нищо в тавана ти.
  • 3 Пич

    114 25 Отговор
    Иванее.....ако беше ударил литър и половина ракия , нямаше да говориш такива глупости !!! Виж колко зле ти се отразява въздържанието ! Направо ти е изгорило мозъка !!!

    Коментиран от #9, #19

  • 4 Бибитко

    118 21 Отговор
    Иване, Иване и ти се изкара голям "евроатлантик". А уж си журналист, който има претенциите да е съвест на нацията. Щом не разбираш, че никакви служби у нас не трябва да се съгласуват, с която и да е външна централа, защото противното означава ЛИПСА НА СУВЕРЕНИТЕТ, тогава напразно си завършил Факултета по журналистика на Софийския университет. Плиткоумието на частника, който се страхува, че могат да му отнемат собствеността, е заразително.
  • 5 Браво

    35 81 Отговор
    на Бакалов. Истината е, че трябва да има избори в самите партии, за да се издигат почтени хора. Партиите трябва да бъдат само две. Да се забранят неофашистите партии като Възраждане.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иван

    18 63 Отговор
    Който и да дойде на власт има право на избор на екип, който включва именно и т.н.шефове на служби и на институции. Така и трябва да бъде, за да няма феодални структури. И ПП тата и гербаджиите, комунистите и копейките всички ще направят това. Не споменахме ДПС, да те винаги са във властта. Така, че няма нищо нередно в този запис. Просто инфантилния изказ на тези наивници им носи щети. Наистина са смешници, на които Президента и Бойко им гледат сеира.
  • 8 РЕАЛИСТ

    79 14 Отговор
    Нищо няма, ама Киро изчезна. Заминал някъде непланирано. Ще се върне със зачервени уши.
  • 9 Ъхъ

    75 16 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Жалък соросоид! Дано го осъдят и на поредното дело, което са му завели, съвсем ще поизтрезнее!
  • 10 Прах в очите

    60 11 Отговор
    Някои хора тълкуват нещата както на тях им е изгодно.Какво правилно има в репликата,че ще се избират само министри,които ЗАКОННО ИЛИ НЕЗАКОННОще сменят всички шефове на служби.Ами позволиха на нарушител на Конституцията да стане Премиер,сега"ще му сърбат попарата"От ППси "разиграват коня,както им е удобно".Досега Борисов беше мъжкар,но щом си търси оправдание да клекне на шарлатаните,няма повече да го хваля.

    Коментиран от #39

  • 11 Къде избяга

    58 12 Отговор
    Киро Тъпото ?

    Коментиран от #20

  • 12 Хаха

    72 11 Отговор
    Каквото и от който да се каже, дали в защита или с обвинение, единственото което може да се постигне е още по голяма погнуса на избирателя към ПП. Записа е навсякаде.
  • 13 Напълно

    13 38 Отговор
    Вярно е всичко написано по-горе.
  • 14 Вечният проблем

    18 11 Отговор
    В България е между Бай Ганьо и Андрешко Тарикатчето още от 1396г.
  • 15 Сандо

    61 10 Отговор
    Куцо и сакато,а всъщност отдавна купено и лишено от съвест и национално достойнство се нареди на амбразурата да защитава националните предатели и продажници!Е,има ли бъдеще такава държава?
  • 16 Коз Як

    57 7 Отговор
    Прав е кривчото - за предателя държавната измяна е нищо
  • 17 Гост

    56 9 Отговор
    Като за 10 лева станията си я бива. Три кренвирша и ляб, не е малко! Кво да праиш, всеки трябва да папка!
  • 18 карамфила

    59 8 Отговор
    Ити ли се назначи за Юда другарю бакълов,и ти ли се гласиш да ставаш някакъв министър или да изместиш Кошлуков.И ти ли Юда бакалова защитаваш националните предатели и искаш да се договаряш за отказ от суверенитет със западните посолства за да направиш правителство на конци.Позор за такива продажници като теб Юда,върни си българския паспорт и беж за Брюксел.
  • 19 бонго бонго

    46 7 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Иван не е много алкохолик само малко,от 7 дена в седмицата е пиян 6.
  • 20 Mемед

    28 5 Отговор

    До коментар #11 от "Къде избяга":

    Имигрира във втората си родина Канада.А Карадърля си има само една родина-Турция.
  • 21 Предадохте протеста

    46 9 Отговор
    Всенародни протести!!! ...Шяхме да изчегъртваме ГЕРБ и хоп решихме да си направим коалиция с тях.
    Да направиш правителство с крадците и да ревеш, че другите са лоши, си е малко дeбилн0, не мислите ли?
    Ха ха ха ха каква драма уважаеми зрители.

    Мдааа Дааа... МЛАДОЖЕНЦИ . . . и на края ко тана... полегнала е перачката Тодора!!!
    Ееее наиграхте се... развод и Баце ви такова с 200... потопи ви окончателно!!!
    Ей жълтопаветняци, както чалга Славчо, продадохте и предадохте протеста .. .
    Бай0ня вместо при бай Ставри е изпран, чистичък и скоро пак ша ни оправя!!!
  • 22 горски

    41 6 Отговор
    Бакалов,дръж здраво.....че иначе, ще трябва да ровиш по кофите за боклук.
  • 23 без имена

    35 6 Отговор
    като направиха сделка с лукйол за дерогация и цените литнаха , беше ок ,нали? путин пречеше или помагаше? като се купуваше руска газ през посредник и 30% по-скъп, беше пак ОК???? по-тъпи опорки скоро не бях чел.
  • 24 Отвратен

    47 7 Отговор
    В записа нямало нищо скандално???
    Тия козяшки подлоги са много нагли.
  • 25 Касапин

    41 5 Отговор
    ВЯРНО Е ПОЧТИ НИЩО ЩОТО Е ЗАПИС ОТ СБИРКАТА НА ЕДНИ ВИСОКОМЕРНИ ИНФАНТИЛНИ АЛЧНИ НО ГЛУПАВИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ПРИЛИЧА НА СБИРКАТА НА КМЕТА ПОПА ДАСКАЛА И ПОЛИЦАЯ В НЯКОЕ СЕЛО ВСЕКИ СЕ ХВАЛИ КОГО ПОЗНАВА ОТ НАЧАЛНИЦИТЕ КВИ ВРЪЗКИ ИМА КАК ЩЕ УРЕДИ СВОИТЕ ХОРА А И ЕЗИКА Е ПОДХОДЯЩ АЗ И ВИКАМ ТЯ МИ ВИКА ТА НА ИСТИНА НЯМА НИЩО В КУХИТЕ ИМ ГЛАВИ
  • 26 Хххххххх

    31 6 Отговор
    Какъвто и контрол върху щетите да правите, вие сте свършени. Нямате хора и ресурси с които да поддържате тази система вече. Отидете си с мир или ще има война.
  • 27 Орка

    29 5 Отговор
    СУПЕР ВСИЧКИ ПП ДБ ДЕ..БИЛИ СА НА АМБРАЗУРАТА АМА НЯМА ВЕЧЕ ПАТРОНИ АЙДЕ БАКАЛИЙСКИ ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бакалов е Бакалски дюкян

    21 7 Отговор
    който имитира Търговски център - много як,много ларж,смешко..
  • 30 Реалист1

    9 31 Отговор
    Всъщност в тези записи няма нищо шокиращо. Тезата за съгласуване със западни посолства е манипулативна. Всички назначения трябва да получат достъп от службите към тези посолства и ако се получи отказ след назначение ще бъде по-скандално. Единственият скандален факт е, че ПП са допуснали отрепки между тях да ги шпионират.
    Със сигурност ще има много по-тежки скандали ако успеят да направят правителство, което ще бъде саботирано непрекъснато.
    Ако се откажат още при първия скандал такова правителство няма бъдеще.

    Коментиран от #48

  • 31 Прав е

    15 19 Отговор
    Асен Василев че всеки министър трябва с кръв да подпише че за ДВЕ седмици хората на Баце и Льотчика трябва да бъда изгонени
  • 32 Васил

    28 6 Отговор
    Нищо нямало там, така ли ?? Че то повече от това какво да има?! Чухме достатъчно брутални изказвания, които показват същността на тези отрепки подготвящи държавен преврат под формата на уж демократични промени. На всички ни се повдига от репликите които чухме.
  • 33 Васил

    9 18 Отговор
    Цялата истерия със записа е отвличането на истинските проблеми Баце и Гешев само най умствено изостаналите могат да се хванат на тази скалъпена история.

    Коментиран от #41

  • 34 Битко

    8 5 Отговор
    Без Бацо нема напреде фронд за развитие на некаков еоропейски далечен хоризонд! Само Бацо,ГЕРП и еврофонда може да са цели на прогреса, който клати кафеза! Службите искат да земат на Пембен, даже гвардейците че се назначават од Кире Парапетков. Това е вече преврат! А диларите с пиците кой че ги оправлява, кои работат ношна смена кам минетстерски савет?
  • 35 Калин

    28 7 Отговор
    Всички предатели се надпреварват да ни обясняват как в този зловещ запис нямало нищо. Продължаваме манипулациите!
  • 36 Избирател

    27 6 Отговор
    Хайде още един соросоид на амбразурата:

    "какво чудно, кандидати за шефове на такива служби се съобщават на съюзниците от НАТО"

    А кандидатите за шефове на такива служби от "съюзниците" ни от НАТО дали ги съобщават на българите - продажник след продажника. Дали американците ще ни уведомят кой ще е новия шеф на ЦРУ и дали ще го съгласуват с нас и да искат одобрението му - не вярвам това да се случи някога.

    Та ние ако сме суверенна държава а не колония на краварника защо го правим. Но ние сме колония на краварника и тогава наистина няма "нищо чудно". По-добре директно да назначават генерал-губернатор и да не се мъчим да ходим на избори които пак ще фалшифицират.
  • 37 И станаха прозрачни

    23 3 Отговор
    Тези хора защо се съвещават по малките часове?Обичат да работят нощна смяна или,за да е по - тайно?То пък,взе че стана явно и тръгна по телевизорите.Е,нищо,нали искаха да имало прозрачност и всичко да е ясно и напълно прозрачно.Колко хубаво,че желанието им се изпълни.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Българка

    17 7 Отговор

    До коментар #10 от "Прах в очите":

    ГЕРБ-ДПС узакониха беззакомието и назначиха мутри и зависими хора на върхови позиции в силовите и съдебни структури. Така, че кой и как тълува кое е законно в днешно време е спорно. Много често неспазването на закона на мафиоти е най-законното нещо

    Коментиран от #44

  • 40 чака покана

    12 16 Отговор
    Горещо пожелание Възраждане да поканят Радостин Василев на тяхно заседание.!Тогава да видите какво се говори и какво се мисли.!?

    Коментиран от #43, #45, #56

  • 41 Каква исторя

    26 3 Отговор

    До коментар #33 от "Васил":

    Първо на първо,те самите не казват,че е скалъпена история.Второ--казаното го чухме всички,а то е грубо нарушаване на неписаните правила за нормално поведение и морал в политиката.Трето--така се държат децата--нищо не сме направили,какво толкова.Ами да ги оставим да се научат на наш гръб.Четвърто-- това,че ще сменят шефовете на училища,значи ли,че някой от ЛГБТ ще ни обучава децата на техни "цености" ,може би ще сложат някой от прайда,за да им се харесат Кирчо и Кокорчо. Хайде сега,да не обвиняваме даже русофилите--не те са им сложили думи в устата.
  • 42 един

    7 12 Отговор
    Цялата комунистическа измет щрака на клавиатурата и брани властта ѝ привилегиите си онаследени от преди 89-та!

    Коментиран от #46

  • 43 Запознат

    20 5 Отговор

    До коментар #40 от "чака покана":

    Ех пусто все някой друг ви е виновен на евроатлантиците и соросоидите - или ще е Путин и руснаците или ще са Възраждане или пък "комунистите" нищо че тъкмо във вашите партии бившите комуняги и ченгетата от ДС са 95% от състава им. Да не говорим за "атлантическия клуб" - там са 100%.

    За такива като вас интересите на господарите ви отвъд атлантика са на първо място а българските интереси и тези на българския народ изобщо не ви интересуват.
  • 44 Прах в очите

    11 5 Отговор

    До коментар #39 от "Българка":

    ГЕРБ не са на власт от две години.Доколкото знам,смениха когото искаха да сменят и то нееднократно. Рашков беше основин играч.Пък и това,че едни са действали незаконно,трябва да позволим и други да го правят.Или да сложим всички под един знаменател.Излиза,че в службите са само корумпирани.Обидно е някак си

    Коментиран от #49

  • 45 Гей Зер

    7 3 Отговор

    До коментар #40 от "чака покана":

    Доста жалък опит брат, опитай пак, за двайсе цента
  • 46 Антитрол

    15 0 Отговор

    До коментар #42 от "един":

    "Цялата комунистическа измет" се е събрала в "евроатлантическите" партии - виж състава им - "бивш" партиец до ченге от ДС или пък децата им защото вече минаха 33 години.

    Коментиран от #50, #54

  • 47 Истинолюбец

    18 1 Отговор
    " смяната на шефовете на службите с нови лица, които са „синхронизирани с посолствата“ – какво чудно, кандидати за шефове на такива служби се съобщават на съюзниците от НАТО."
    Такива се възмущаваха че някога одобрението бе от Москва. Честните хора се възмущавахме. Но за разлика от него честните хора и сега се възмущаваме, че от чжбина кадруват в страната ни. .. Ега ти и държавата ...

    Коментиран от #71

  • 48 Всичко и точно

    15 1 Отговор

    До коментар #30 от "Реалист1":

    Заобикаляне на правилата му е майката.Или откровено нарушаване на законите.Какво толкова?!Игра да става и Кирчо и Кокорчо да са в нея.Ненапразно се държат един за друг,защото си знаят спатиите.
  • 49 Българка

    8 15 Отговор

    До коментар #44 от "Прах в очите":

    От записа на Радостин Василев изплуват хора от ДАНС. Явно са разбрали, че ще има чистка на мутри и кремълски агенти.И да не забравяме, че Радостин е без имунитет по обвинение от прокуратурата. Той е не само недоволен, че няма да е министър, но и зависим като обвиняем. Много голям е паралелът с взрива срещу Гешев. И в двата случая са замесени децата. Освн това как така шеф на ДАНС му се обажда късно вечерта да му каже, че срещу него има заплахи и че ДАНС ще го охранява. То това е НЕЗАКОННО. А не смяната хищни мутри и калинки

    Коментиран от #59

  • 50 Истинолюбец

    12 0 Отговор

    До коментар #46 от "Антитрол":

    Изметта е навсякъде -- тя няма партия, професия, народност вяроучение, предприятие, служба, страна... Тя е просто измет и е на всеки километър. Не случайно най-истинното , най-древното вяроучение определя хората и нещата като добри и зли.
    Злото сега е обладало Запада, от където се налага и на нас, чрез одобрените от Запад наши кадри. Надеждата е, че Добрите сили на Запад, които са в скрита Съпротива, ще надделеят над Злото и изметта му.
    И надеждата е, че хората ще слушат повече своя ум и вродения си усет а не пропагандата по новините, ще четат повече гледни точки и Сами ще преценят, а не подбрани Величия от Телевизора вместо тях. Там където гледната точка е една или преобладаващо е една, или има бесуване срещу друга гледна точка, означава едно -- пропаганда.
  • 51 Фъшо фъшиста

    7 1 Отговор
    Време е за лопатките
  • 52 Никой

    5 12 Отговор
    Браво на русофилските мушмули завиха отчаяно като чуят чужди посолства а не руското майчино посолство.
  • 53 Макс

    2 9 Отговор
    ПП имат изход. Да оставят ГЕРБ да се пече на бавен огън с БСП и ДПС , под заплахата от разкритията на Гешев. След половин година Толупа / и не само / ще бъде блед и неприятен спомен .
  • 54 един

    8 7 Отговор

    До коментар #46 от "Антитрол":

    A ве, не ме учи къде се е събрала комунистическата измет ве,свидетел съм на целия преход и прекрасно знам как довчерашните партийни секретари и директори станаха първи бизнесмени и капиталисти!На някой който не е бил свидетел може да ги разправяш тия лъжи/вие комунистите на това разчитате/,не и на мен,ясно!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "чака покана":

    Може и посланник на лоша воля в Фашигтон да го поканят.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 1234

    20 0 Отговор
    много избирателна статия, направо ми се повръща, никъде не става дума за спечелените с "ала-бала" резултати на изборите, а за подчинението на чужди послства да не говрим. Избори сега и ведднага и Гешев да запчоне разследване!
  • 59 Прах в очите

    13 0 Отговор

    До коментар #49 от "Българка":

    Взимаш фантазиите си за реалност.Аз също си помислих,след като се разбра,че има някакви записи,че е много вероятно да започнат да заплашват Радостин Василев.То и Кирил Петков започна да се държи като "гузен негонен бяга".Явно си знаят какви са ги творили,когато са насаме.Щом пред 50 човека може да говорят открито за далавери и заобикаляне на правила ,и нарушаване на закони,и чистки,смятай от какви други записи ги е страх и се чудят дали има или няма и у кого са.
  • 60 Омаловажаване

    16 1 Отговор
    Само където Брюксел няма посолство и не трябва одобрение от Брюксел за смяна на шефове на служби. Става дума за посолство, на което се отчита и Брюксел. Омаловажавай и замитай, но скандалът е голям и целта е козируващо правителство и никакви избори, защото някои са в парламента за последно.
  • 61 123456

    16 0 Отговор
    Бакалов , не ги защитавай и не мажи повече - лейното беше изкарано и сега мерише яко !
  • 62 ЕДГАР КЕЙСИ

    1 6 Отговор
    ПРЕЧКАТА ЗА ........ РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ........ "ПОЧТЕНИЯ" ZEЛЕН ЧОРАП....... ФАКТ ....... ДОКАТО ЧОРАПА ИМА ВЛАСТ ЩЕ ....... ИМА АТЕНТАТИ И УБИЙСТВА ! ! ! ......
  • 63 Зевзек

    8 0 Отговор
    Маркетинговите борци срещу Буци леснаха като мръсно пране....и
  • 64 Коалиция Ала бала

    5 3 Отговор
    Ще изперем на Тулупа бельото и чистка навсякъде ако ще и незаконно.
  • 65 Факт

    14 1 Отговор
    Бакалов,какво значи "МВР и службите са наши с тях ще правим избори"?"Ако не правихме ала-бала нямаше да гласуват и 7%за нас"!"Ще тупаме топката с комисия за да спасим Топкаджията"?Кажи кой си съгласува шефовете на служби с чужди посолства?Всичко е за затвор а ти ми мажеш тука.
  • 66 Наско

    3 11 Отговор
    Аз изслушах целия запис и чух как едни хора до 3 часа сутринта в неделя срещу понеделник работят и дискутират кой техен ход би бил най-добър за България - както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Разбрах, че те са поставени в невъзможна ситуация, в която винаги са губещи, а всички останали партии са срещу тях. Голямата дилема беше дали да направят компромис с ГЕРБ сега за да свършат спешна работа за страната, с което практически ще се самоубият, или да отрежат ГЕРБ и да се запазят с идеята да могат да свършат повече работа в дългосрочен план. Много пъти беше казано от много хора, първо от Петков, че България е над всичко и те не се интересуват от последствията за тях самите, стига да е правилно за страната. Дискусията беше отворена, всички се включиха, изказаха мнение и зададоха въпроси и накрая гласуваха, като решението буквално беше на кантар с един глас разлика. Аз съм напълно убеден, че това са единствените политици, които работят за народа.

    Коментиран от #69

  • 67 Мисля

    10 0 Отговор
    Първо пребледнял Кико каза,че е компилация от произволно събрани фрази.Нали?После наакан каза,че е "откровен партиен разговор".След 2 дена се извини на Мима.Неадекват!И след три дена придворните анализатори и мисирки,заврякаха как нямало нищо,голяма работа,важното е Шенген да дойде.Кико и оня със заемите(забравих му името)

    Коментиран от #81

  • 68 Тома

    9 1 Отговор
    Този е също на хранилка от козяк и сега са го сложили и той да замазва.Много добре направи Радо че ги записа тези продажници за да разберем за кого да гласуваме следващия път
  • 69 Факт

    12 0 Отговор

    До коментар #66 от "Наско":

    А чу ли"Ако оставим народа и 7%няма да гласуват за нас?"Сега разбра ли какви кодове Коки е обещавал на Корни ако слуша?И после както винаги се правеше на луд(че му и отива)

    Коментиран от #72

  • 70 Редник

    11 0 Отговор
    Бакалов, ако за теб няма нищо смущаващо, то за мен обикновения човека, това, което чух е престъпление и предателство спрямо собствения си народ. Който подкрепя такива е съучастник...
  • 71 Овертон

    10 0 Отговор

    До коментар #47 от "Истинолюбец":

    Тоя смърдулник Бакалов ни пробутва Прозореца на Овертон,демек за сега ги съгласуваме,а следващата стъпка е направо посолствата да ги посочват и назначават. СФиквайте... стъпка по стъпка,ще назначават и министЕрки като Габриелката,ще отменят изборите за парламент и президент,а накрая ще назначават и кметовете. А иваче рИват,че Тошо искал да ни прави 16-та република! Помияяяярииии...
  • 72 Наско

    1 12 Отговор

    До коментар #69 от "Факт":

    Да, чух го, и то си е точно така. В България едва ли има и 5% умни хора. Много трудно се работи с такъв материал. Интелигентни хора като тези от ПП не могат да спечелят мнозинство за да вкарат държавата в правия път. Народът си иска мутрите и простаците и това е. Много хора си искат и руското робство с празните магазини и режима на тока.

    Коментиран от #74, #75, #76, #78

  • 73 Искам си Родината

    13 0 Отговор
    Вие нормални ли сте? Някой да пише и публикува подобно нещо!!
    Истината се знаеше ни сега излезе публични и е една – България не се управлява от българи. От украинци, от американци и от брюкселски бюрократи – да, но не и от българи.

    Как е възможно този ... Асен Василев да каже, че ще сменя шефовете на службите за сигурност с лица, които вече били съгласувани с “посолството”?!?! Как е възможно въобще да си български политик и да изречеш тези думи?! Това си е par excellence национално предателство! Този мигновено трябва да бъде задържан и съден! Ама, мигновено!

    Да консултираш министри и шефове на служби с чужди посолства си плаче за сваляне на имунитети и обвинения по Глава I от НК „Престъпления против Републиката“. Ако беше прецедент това, да се изненадаме, но то си е система на политическо поведение и действие от години. Така и не се намери прокурор, който да повдигне обвинение поне на един от всичките продажници, поставили се в услуга на чужда държава или организация.
  • 74 Мисля

    9 0 Отговор

    До коментар #72 от "Наско":

    И кой ще ги напълни?Този дето казва "Бедните да го ....!"и изтегли и изхарчи преди коледа 9млр лева.
  • 75 Факт

    6 0 Отговор

    До коментар #72 от "Наско":

    Политиците са функция на избирателите.Не можеш да оправдаваш,че 5%процента били умни и те трябвало да управляват.Това беше при бай Тошо.При демокрацията болшинството управляват.Нали?Макар,че никъде в природата няма демокрация.Нито лъвът в прайда,нито вълкът в глутницата се избира с гласуване.
  • 76 Петте процента

    9 0 Отговор

    До коментар #72 от "Наско":

    Амиии то и болшевиките навремето я са имали,а не 5% от руското население. Пък виж какво кървава вакханалия сътвориха с Майдана от 1917г? А тия пишлемета още не са дошли на власт и готвят Вартоломеева нощ. Всички РеволУции са ръководени от ЕнтЕлегентарски револУционерЦи и само са донесли реки от кръв на собстените им народи.

    Коментиран от #85

  • 77 Мнение

    10 1 Отговор
    Как да няма нищо в записите?Има.Мен ме притесни най-много това,че Кирчо каза как реалния им процент е 7-10,а за да са втори са направили "ала бала".Изборите не са легитимни в такъв случай и друг трябва да реди правителство сега.
    Проблемът е,че ПеПето и ДеБето са реално малцинство,искат да овладеят държавата,а пък никой не ги харесва.Всички българи се раждаме с вроден детектор на лъжата,а тея много лъжат и така ни дразнят.Прекалиха.То пък всяка дума им се оказа лъжа...
  • 78 АЛО УМНИЯ

    5 0 Отговор

    До коментар #72 от "Наско":

    АБЕ ЩО НЕ СИ Е........ М......
  • 79 АЛА БАЛА

    7 0 Отговор
    ГЛАСУВАЙ ЗА КОАЛИЦИЯТА АЛА БАЛА ГЛАСУВАЙ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНИ СЕЛСКИ ПЪРВЕНЮТА ГЛАСУВАЙ ЗА ОТКРОВЕННИ ПОДМАЗВАЧИ АБЕ БАКАЛИЙСКИ АБЕ ОДИ ДА ПРОДАВАШ САЛАМ ЗАВИТ ВЪВ ВЕСТНИК И ДОМАШНА РАКИЯ АЛА БАЛА
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 А на

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Мисля":

    четвъртия ден се омъгли, кой знае къде....и извадиха от ръкава мантрата, че при шокова ситуация на борсата се изчакват 48 часа и тогава се вземат решения. Ех, повей ветре
  • 82 ХОРЕМАГОВ

    2 0 Отговор
    НИЩО НЯМА НИЩООО МАМИН СЛАДЪК ТЕ ЛОШИТЕ САМО ЛЪЖАТ АМА ТИ СИ ПАПКАЙ МАМА ПАПКАЙ
  • 83 И тоя напушен ayтиcт

    3 0 Отговор
    се включи в хора на колежките-соросоиди, правейки се на разсеян как алабалата с бутона в посолството врътка 7-10% на 25
  • 84 резервист

    1 1 Отговор
    Най-големият грях на ББ не са откраднатите суджуци, препраните мръсни пари и простащината. Най-големия грях е че ни научи да приемаме простотията и скандалното поведение за нещо нормално. Вярно е че няма нищо подсъдно в приказките от кухнята. А колко морално има? Как разсъждава в същност доведената на власт от нетърпимостта към безобразията на ГЕРБ ПП?! Как стана така, че вместо да бъде наврян в миша дупка ББ пак напира да ни управлява?! Безобразните управленски решения и липсата на каквито и да било резултатни действия за разкриване и наказване на престъпленията на ГЕРБ доведоха до тоталния отлив на хората от ПП-ДБ. Тенденцията води до изпадането им извън борда на следващите избори. Големият въпрос е с какво са по-добри, след като дори самото им управление започна с нарушаване на конституцията. Ето това е страшното което се случи, драги.

    Коментиран от #86

  • 85 Булба67

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Петте процента":

    Уж ,,болшевики" пък само 5 процента!!
  • 86 КВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "резервист":

    АМИ ПРИМЕРИ БОЛ ОРБАН ВУЧИЧ ЕРДОГАН
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Към автора

    2 0 Отговор
    Къде си учил и какво образование имаш???Когато Борисов не беше депутат Какъв имунитет има / две години обикаля България без имунитет=Кажи кои ги докара тези от ПП и Кои им даде «алабала» власт А за Борисов не се претисняваи /как то пишете че е крал по 10 милиарда на година за 12 год тои ще има 120 милиарда С тези пари щеки купи всичките и няма да седи в България
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 читател

    2 0 Отговор
    Явно е-вестник не може да отдели зърното от плявата.