Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 16:00 4 544 46

Васил Петев: Истината, Христо, е бавна гемия..

  • христо шопов-
  • полиция-
  • арест

А за публичната реакция след въпросната случка. Първична, зла, неинформирана, прибързана, комплексарска, евтина и жалка реакция

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Истината, Христо, е бавна гемия… В този живот често се случва така, че докато истината пристигне на мястото на срещата, лъжата отдавна е там.

Преди дни една нагла до престъпност чужденка си позволи да обвини големия български актьор Христо Шопов в опит за убийство. Вносната кифла на средна възраст не се посвени публично да съобщи, че Шопов я бил заплашвал с пистолет и смърт.

Христо Шопов в ареста

Вследствие на всичко това актьорът Христо Шопов лежа 3 дни в ареста, докато кифлата с логично име Патриция най-накрая взе, че си призна, че пистолетът не бил пистолет, а връзка с ключове. Стана ясно още, че Патриция карала “Ламборгини”, с което пък редовно запушвала в откровено нарушение гаража на актьора. Това до тук е историята.

И фактите, известни по нея.

Но не за това са настоящите думи. А за публичната реакция след въпросната случка. Първична, зла, неинформирана, прибързана, комплексарска, евтина и жалка реакция, която безпроблемно и за нула време обяви Шопов за потенциален убиец, давайки огромен кредит на доверие на никому неизвестната Патриция.

И как няма да е така, като днес Патриция идеално пасва на модерния профил за жертва у нас – жена, а отгоре на това и чужденка! Обзалагам се, че ако Патриция бе украинка, Тагарев лично щеше да помоли Сарафов да екстрадираме Христо Шопов в Алабама, за да го изгорим показно на местния електрически стол.

Лена пък щеше да си сложи снимка с je suis Pati, а Киро щеше да ѝ предложи българско гражданство, докато ѝ опипва парапета.

Росен Желязков най-вероятно щеше да замине на официално посещение в родината ѝ, за да се извини публично на президента ѝ, докато Денков пък щеше да обвини Путин за наличието на подобни “деградета” като Шопов в културния живот на европейската демократична общност.

Шегата на страна, ама наистина не мога да разбера, защото толкова лесно си предаваме хората ние – българите? Защото толкова обичаме да лижем чужди задници? Тагарев е ясен – на него езикът му е грапав, ама ние – защо?Интелектуалците най-вероятно веднага ще отсекат, че причината за това поведение се крие в турското робство. Докато Бербатов пък ще обясни ситуацията с казуса „Боби Михайлов”.

Все пак, да попитам вас: Защо?

Защо винаги сме готови само в рамките на няколко секунди да изхвърлим на бунището нашето голямо момче Христо, заменяйки го сляпо с ботоксовите твърдения на една шаврантия с “Ламборгини”?

Без доказателства, без време, само с комплекси и прибързаност… Защо? Не знам, но знам, че е обидно.

И за Шопов, и за вас. „Какво е истината”, попита Пилат Понтийски Христос във филма „Страстите Христови”.
„Искат да те убия, защо, какво толкова си направил?” Даааа, какво си направил, Христо? Кажи им! Ти поне вече би трябвало да знаеш, че хората имат нужда от кръв, докато истината най-накрая все пак пристигне. На мястото на срещата.

Коментар на Васил Петев за MediaMall


Поставете оценка:
Оценка 4 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 61 Отговор
    нишщо не разбрах

    Коментиран от #5, #10, #17

  • 2 честен ционист

    25 28 Отговор
    Такива са украинските стерви. Прелъстяват и изоставят.
  • 3 Трол

    14 24 Отговор
    Патриция звучи някак аристократично.

    Коментиран от #4

  • 4 честен ционист

    51 10 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    Звучи като ляха проститутка.
  • 5 Сократ

    70 18 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Когато не можеш да разбереш подобен елементарен текст, значи си функционално неграмотен. Можеш да четеш, ни не схващаш смисъла.

    Коментиран от #42

  • 6 Ламборгини,та Ламборгини...

    32 55 Отговор
    Много завист и жлъч,бря,типично по байганювски,и не ламборгинито е запушвало,а е било редивно запушвано от колата на жената на лицето подсъдим,ама нейсе.И не,не е украинка за жалост на всипки тролове.Абе Петев,нещо за удара по суратя???
  • 7 Защитавате престъпник

    27 60 Отговор
    Христо Шопов трябва да бъде настанен в Психиатрия!
  • 8 Загрижен

    41 22 Отговор
    Лъжа номер 1
    "Вследствие на всичко това актьорът Христо Шопов лежа 3 дни в ареста,"
    Шопов не лежа и 10 часа!!! Пуснаха го доооста набързо дори и за нашите стандарти.
    Спрях да чета надолу. Истината ще излезне наяве...
  • 9 Сексуален Козирог

    39 10 Отговор
    Както се вижда,Патрито е стара параходна сФирка...
  • 10 Прост народ, завладяна държава

    16 37 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами ти си явно от 80те процента по Иво Христов!😂😂😂Сигурно пак няма да разбереш, ама така е по-добре! И Патрицията е от Люксембург, а не от Украйна драги ми русолизачета!😂 Та в тролските съждения търси отговорите на въпросите си в статията уважаеми г-н Петев!

    Коментиран от #34, #39

  • 11 Акула

    15 5 Отговор
    На 101 Години почина Най стария Банкер в Света
    РОКФЕЛЕР
    Интернет

    Коментиран от #31

  • 12 АНАКОНДА

    15 4 Отговор
    ЯВНО ВЕРЕСИИТЕ НИ СА ТОЛКОВА МНОГО НА ТОЗИ СВЯТ,ЧЕ ДАЖЕ И ГОСПОД ГО Е СРАМ ДА ДОЙДЕ И ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ,ДАЖЕ СЛАВЕЙКОВ ПРАВО В ОЧИТЕ НИ ГО Е КАЗАЛ ,ЧЕ СМЕ СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В МЪРША ВМЕСТО ЧОВЕЦИ,НО НАЛИ СМЕ СИ ГОРДЕЛИВИ,ВИНАГИ НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕТА НОСИМ,КАКТО И ЗА ПРОСТОТИЯТА СИ ПОЧИВЕН ДЕН НЕ ДАВАМЕ !!
  • 13 Ами

    49 14 Отговор
    Женицата е решила да стане известна на стари години, поне така изглежда. И на нейната територия не е могла и сега си разиграва коня. Повечето българи са готови да се отрекат от всичко за да се кланят на подобни. Така ги хрантутим по реслити предавания, правим ги Мис, печелят за сметка на талантливи хора. Давай Шопов голям си, наври и я тази където и е мястото.
  • 14 Васил Петев е

    22 37 Отговор
    Неизвестен който с евтини трикове се опитва да оневини актьора .Василе ако ти беше личност само 2 думи щяха да бъдат достатъчни да обърнеш мисленето на хората но сега след глупостите които си написал правиш лоша услуга на Шопов.Дано си ме разбрал .

    Коментиран от #24

  • 15 Ако бяхме

    45 15 Отговор
    читави българи, всички щяхме да застанем зад Шопов, но НЕ сме! Злобни, завистливи бедняци и чуждопоклонници!

    Коментиран от #33

  • 16 Некой си

    27 8 Отговор
    Христо е пич !
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 василка метева

    9 15 Отговор
    развалцувана копейка
  • 19 бай Ставри

    5 9 Отговор
    Ролята на Пилат е далеч по - неатрактивна от ролята на Снежанка сред седемте джуджета в раздела gangbang на Pornhub например.
  • 20 Перо

    21 7 Отговор
    От къде англичанката знае, че шебека има пистолет? Поредната корупция на съдебната система, покриваща боклуците!
  • 21 Дрън дрън та пляс

    4 18 Отговор
    Бе какво крякатв за тоя ушатник, сякаш кой знае какво е станало
  • 22 Перо

    16 24 Отговор
    Съобщете кой н-к на РУ на МВР е издал разрешително на неуравновесения боклук за притежание на 3 бойни пистолети и по каква причина? От къде англичанката знае за пистолета, ако не е размахван?
  • 23 Обективно

    13 27 Отговор
    И то пък тоя един актьор. На клипчето се вижда колко агресивно тръгва към нея и й казва, че ще я убие. Това е достатъчно за някакво наказание.
  • 24 Сила

    10 16 Отговор

    До коментар #14 от "Васил Петев е":

    Син на Кольо Петев....само виж кой е, че нямам време да пиша..... И любител на презрели женици, като едно варненско пиянде..... А, и списвач на покойния Трактор..... ТОЛКОЗ ЗА ВАСКО...... ТО ТОЛКОВА СИ МОЖЕ МОМЧЕТО
  • 25 Макс

    8 23 Отговор
    Много пошло . Автора е женомразец .
  • 26 бечев

    12 24 Отговор
    Мръсна статия в защита на дегенерата с връзката ключове.Изкараха го ангел небесен!
  • 27 Зззззз

    7 15 Отговор
    г-н Васил Петев си прави пиар от случката 🙄

    Коментиран от #32

  • 28 мекицата

    4 7 Отговор
    На снимката виждате лице,жертва на групово изнасилване.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Марио

    17 5 Отговор
    Респект за любимият на всички ни български артист!!!
  • 31 Сексуален Козирог

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Акула":

    Грешка,на 89 години...
  • 32 Сила

    4 8 Отговор

    До коментар #27 от "Зззззз":

    Прави лоша услуга на Христо...... Много лоша...... АМА ТОЙ ВАСКО ТОЛКОВА СИ МОЖЕ...... ДА СЕ ПОДВРЕ НЯКЪДЕ, НЕЩО ДА ЗАБЪРШЕ, НЕКОЙ ДА НАЛАЗИ...... БАЩИЧКО !!!
  • 33 А когато това

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Ако бяхме":

    го правят българи на българи,както често се случва в живота ни тук,зад кого да застанем?Националността ли е причина за симпатия или жертвата на агресия,не коментирам коя е в случая.Но ако човек иска симпатия да се държи така че да я получи,като например запушения извика полиция,чиято работа е да установи реда,нещо което разбирам че нито една от страните не е направила и ако това не стане тогава да се отбранява от агресията,а не да огъва чистачки заплашва с убийства и други подобни подобни простотии.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 мхааа

    0 4 Отговор
    С теб сме Бубе...
  • 36 Максим Загоричански

    9 4 Отговор
    Василе, майчин красльо; син на грабителя Петев ще говориш. Ти си крадец, син на Николай Петев, който лиши много семейства от средства и ги даде на майка ти, петета жена на Петев, който ни открадна заплатите.
  • 37 Все пак

    5 3 Отговор
    добре е, че все още се намират смели и честни хора като Васил Петев.

    "Ти закъсняваш понякога, истино, но винаги идваш, идваш при нас."

    Емил Димитров в изпълнение на "Ако си дал"
  • 38 Човек само като погледне нещото Патриция

    9 2 Отговор
    Само като й види човек татуираните китки на ръцете и разбира, че тази жена не е съвсем със всичкия си.

    Може ли в 12:30ч., посред нощ, нормален човек, а още повече жена, при това сама, да звъни на съседската къща, за да иска обяснения?

    Това не е ли тормоз? Или е дирила повод за нещо друго?

    Тази Патриция, с вид на наркоманка, очевадно за всеки нормален човек, е дирила скандал посред нощ.

    И скандалът се е получил.

    Пита се защо Патриция го е провокирала?

    Нашмъркана ли е била?

    Полицаите защо не я задържаха за 24 часа, до изясняване какво е дирила от Христо Наумов в 12:30 ч. през нощта?

    А беше редно не само да даде писмени показания в 7-о РУ на МВР, но да й вземат кръвна проба, защото недрогиран и нормален човек не би търсил скандал посред нощ.
  • 39 Да, завлядяна държава...

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Прост народ, завладяна държава":

    Завлядяна от джендъри, наркомани и наркоманки; завлядяна от неолиберали=либерасти; завлядяна от

    колективния запад и неговите слуги от сглобката на посраника - все българомразци от ППДБ+ГЕРБсдс+ДПС.
  • 40 Малиии

    4 2 Отговор
    колко превъзбудени шорошки напушени жендарки в климактериум тука... Горкият Шопов......

    Коментиран от #44

  • 41 резервист

    2 0 Отговор
    Не разбрах, защо са го държали в ареста 3 дни?! Колко време е необходимо да се проверят фактите? Между съседски свади за съжаление дал бог. Ако го беше обвинила, че в пристъп на ярост е изял едното и дете щяхя да го обесят, преди да са разбрали, че няма деца.
  • 42 сократе бе,

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сократ":

    как да разбере нещо,като тоя пасквил пълен със цинизми(или тая,дет я определя кат.... -никога не съм имал тая дума в речника си) може да го съди за обида на тоя измислен петев.с други думи и аз нищо не разбрах.какво показва това?показва,че петев си надраскал нещо,квото му дошло в главата и ний да си губим време да четем.
  • 43 Елементарно Петев

    2 0 Отговор
    "Шегата на страна, ама наистина не мога да разбера, защото толкова лесно си предаваме хората ние – българите? Защото толкова обичаме да лижем чужди задници? "
    Васко, не знам на колко години си, ама щом до сега не си разбрал - няма и да разбереш! Елементарно:прости и невежи сме! Еманацията на това са "политиците" И "журналистите"! Нямаме един герой непредаден, винаги избираме страната на булката! И така ще е - т.н. демокрация не е за прости хора!!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.