Last news in Fakti

16 Юни, 2024 13:00 4 169 71

Кеворк Кеворкян: Отрова

  • кеворк кеворкян-
  • избори-
  • партии-
  • гласуване

Победителят на изборите е ясен, но не говорят за него

Кеворк Кеворкян: Отрова - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Победителят на изборите е ясен, но не говорят за него.

Дори и само заради това, извън всичко друго, следващият път победата му ще бъде ще по-категорична.

Разгромната победа е на негласувалите. Българите не гласуват. Но защо? Вече дори не се търси отговора на този въпрос – защото той е пределно унизителен.

Това коментира във "Фейсбук" Кеворк Кеворкян.

Отдавна мина времето на инфантилните обяснения, с които също порядъчно обиждаха негласувалите - като това, например, че са отишли да берат гъби. Е, да, но дори някои гъби да са опасно неразличими от отровните, пак са за предпочитане пред това да те тровят ден след ден, капка по капка, с една все по-невнятна/налудна политика.

Докато не получи разумно публично обяснение за бойкота му, негласуващият българин ще става още по-неотстъпчив. Все повече ще се затваря в себе си, ще отхвърля с отвращение всяка покана за разговор.

Ще трябва да управляват глухонеми.

Какви му се виждат – на това неотстъпчиво мнозинство – политиканите ни? Като крадливци? Това е сигурно, но няма смисъл повече да се чопли тази тема, всичко е ясно и дори се приема за нормално.

Какво е отношението обаче на „глухонемите“ към некадърниците, към случайниците, към ония, които развяват нахално неукостта си – успяват ли бързо да ги различат и да ги натирят навреме?

Панаирът, който устроиха кирчовци, ни подсказва недвусмислено, че хората все още трудно се ориентират в истинската същност на подобна сбирщина.

Въпреки това, бойкотът на негласувалите на последните избори в някаква степен се дължи на отвращението тъкмо от тези нахалници. Трябваше да разберем, че не Харвард, който бе използван като плашило, ами и Господ не може да промени нечия неандерталска същност. Откъдето и да изпълзи, дивакът си остава дивак.

Имат ли обаче негласувалите все още някаква мярка за нормалността в политиката и властта? Каква е тя, какво е оцеляло след дългогодишната свирепа разправа с нея? Ще е цяло чудо, ако нещичко се е съхранило по някакъв начин.

Българинът го обиждат непрекъснато и по всевъзможни начини. Никоя власт не си направи труда да го предпази поне от тази беда.

Прясна случка от деня на изборите - дребна история, обаче от онези, от които най-много горчи.

По телевизията някакъв белгиец, български зет, обяснява, че до преди десетина години смятал България за ориенталска държава; говори криво-ляво български, любимата му българска дума е палачинка, на неговия език тя не била толкова сочна; и тъкмо палачинката изглежда го подсеща, че сме имали идентичност, по-ясно различима от белгийската.

Сервират го този на екрана и какво очакват – да си хвърляме капите до небето, понеже някакъв „европеец“ харесал думата палачинка? Идиотска история. Обикновено пренебрегваме такива неща, вместо да се замислим и да проумеем, какво ни е отредено – а то не е никак обнадеждаващо.

Един ден все някак ще втасаме за Шенген/сухопътният, но другият Шенген – този на общото Духовно пространство – едва ли ще се случи.

Ще ни броят през палачинките, грънците, фолклорните мурафети и толкова. Хвърляйте капите.

В началото на 2003 година разговарях – с телевизионен мост от Гуда, Холандия - с един невтасал европеид, холандец, наричаше се Емил Рателбанд. Беше изръсил доста дивотии за България, включително и пред „Вашингтон пост“. Хубава забава се получи, дори писаха, че съм се държал като лисицата с гарвана от баснята на Лафонтен - пързалях горкият холандец, който се готвеше да става политик, иначе си беше все още хлебар. Питах го за впечатленията му от „нашата“ столица Букурещ, той пък се зарадвал на тролеите ни, понеже си мислел, че само в неговия роден град има; с една дума – разходих го из собственото му невежество.

Сетих се за въпросния холандски хлевоустник, понеже като него се държат европейските първенци с нашите властници – имат ги за лакоми и глуповати гарванчета.

Нашите послушници трябва да се опитат да разменят ролите, време е да се държат като Лисицата – поне в някаква степен.

В изборната нощ, а и през цялата кампания, не стана ясно някой говореше ли изобщо на Народа?

За щастие, отдавна не смеят да говорят от негово име. Народа пак го бяха натирили в ъгъла – но не е ясно, кой ще издържи, докато той кандиса и се предаде окончателно.

Въпрос, дочут от екрана: „Пред какво е изправена България след тези избори?“

Практически несъстоялите се избори далеч не са най-важното нещо. България е изправена пред други беди, някои от тях опустошителни.

Какви – няма да получите отговора от политиците ни.

Повечето от тях изобщо няма да успеят да коментират призива „Повече България!“, те дори няма да проумеят смисъла му.

Победителят в изборите пита: Повече България – възможно ли е вече това?

Особено, когато инстинкта ни за оцеляване очевидно е ампутиран.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    44 60 Отговор
    Отровният агент отново избълва поредната си текстова отрова.

    Коментиран от #48

  • 2 Последния Софиянец

    36 19 Отговор
    Няма значение кой ще е начело на колонията.Както винаги бъдещето на Велика България се решава на Източният фронт.
  • 3 Всички задават едни и същи въпроси!

    63 8 Отговор
    Всички платени клакьори удобно пропускаха най-важното, че легитимността на изборите минава именно през високата избирателна активност.
    С 8% от общия брой на имащите право на глас граждани ГЕРБ е първа сила, ДПС с 5% е втора, БСП вече е 3 под 3%. Налице е пълна катастрофа.
    Даже в Иран аятолах Али Хаменей винаги е посочвал високата избирателна активност като аргумент в подкрепа на легитимността на системата.
    Никой от анал лизаторите не разбра или не поиска да каже, че лишеният от изход народ избра правилното решение - пълна делегитимизация на т.нар. "политическа класа" чрез не гласуване. Последната заедно с партизанската й администрация превърнаха народа на безправен роб, такъв какъвто не е бил и в Османската империя!
  • 4 Сталин

    66 13 Отговор
    Представете си какво ще бъде написано след време в учебниците по история на България,за така наречения демократичен период,децата ще научат че това е било период на упадък,икономически, социален,индустриален , повсеместна корупция и морална и нравствена деградация на населението,което е довело до смъртта на 3 000 000 българи,най големия геноцид в историята на България,представете си срама ,шока и ужаса у децата когато прочетат и научат че от Посолството са правили сглобки от Тикви, Прасета и Простокирчовци да управляват Държавата и също че техните родители са гласували за партии които са им обещавали евтини банани,защото за българина Банана е символ на "свободата" и " демокрацията .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Агентът

    33 41 Отговор
    Димитър пак заръси отрова !
  • 7 Историк

    37 35 Отговор
    Типично за комунисто-фашистите е да създадат проблем и след това да натискат жертвата на проблема, който са създали да отговори "защо стана така".

    Обикновено след това естествено те са готови да "помогнат" да се "реши проблема", но жертвата трябва доброволно да им повери тази задача като им отстъпи "малко власт"/"малко свобода".

    Усещате ли накъде ви води ДС, представител на която е и Кеворк?

    Схемата е следната:

    - правим АД от парламентарното представителство, като вкарваме колкото се може повече руски играчи, раздробяваме парламентарния пейзаж и всяка партия започва да се държи като антисистемна до ПЪЛНАТА ПАРАЛИЗА на политическите процеси, след което

    - ви "предлагаме решение" чрез промяна на политическата система, защото "тази не работи" (нищо, че те са работили ЦЕЛЕНАСОЧЕНО за да блокират работата й) в посока

    - концентрация на власт базирана на избори чрез ПОПУЛИЗЪМ, което е и предшественика на АВТОРИТАРИЗМА

    Само трябва:

    - да се съгласите, че има нужда от тази промяна, и даже да Я ПОИСКАТЕ (но ако не я искате едно кресливо малцинство ще си присвои ролята на "говорител" на "народа")

    и


    - да ни ДАДЕТЕ ВЛАСТТА, за да можем да го направим


    Колкото по-зловеща е манипулацията, толкова по нагли са в твърденията си колко са загрижени, докато си постигнат целите.

    Коментиран от #20, #58, #70

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хората не гласуват

    48 14 Отговор
    зашото разбраха и се видя от записите , че изборите са нагласявани от посолствоТО
  • 10 Чао

    23 33 Отговор
    Арменяк Алачачян и он изказалься. Он умньй, но играет по фалшивьй ноти.

    Коментиран от #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Пфф,

    31 25 Отговор
    глей му само заглавишята на тоя, "отрова", "овце", "мърша", "мъртвило", и си прави сметката за кой кремълски трол става дума...

    Коментиран от #30

  • 13 Крик

    32 12 Отговор
    Именно негасувалите поставих отново на власт Герб, ДПС и ПП. При 32% избирателна активност изборите трябва да се анулират! Няма как по-малко от една трета от народа да определя кой да управлява държавата! Негласувалите са най-безотговорната част на обществото ни и нямат право на възражения, протести и недоволство от резултата, зашото сами си го направиха. Следващият път може и ДПС да е първа политическа сила именно заради тези безотговорни негласуващи.

    Коментиран от #23

  • 14 Иван

    4 18 Отговор
    Наистина нямаше за кого да се гласува, може пък това да е един вид - спокойствие - че няма някаква криза.

    Който и да е - ще внимават с цените - това-онова.
  • 15 прав е агент Димитър

    28 8 Отговор
    "... на Комисията по досиетата се открива, че Кеворкян е вербуван за агент на Държавна сигурност(ДС) в качеството си на агент под псевдонима "Димитър" през 1973 ..."

    Та, победителят на тези избори отново е ДС. И държавата пак няма да има стабилно правителство, защото се напълни с негласуващи чалгопитеци, на които не им дреме кой ги стриже.

    Коментиран от #22

  • 16 Феникс

    13 13 Отговор
    Чакаме братушките , както винаги :)
  • 17 УРА,, УРА

    26 4 Отговор
    Оказва се,че купуването на гласове не е престъпление. Купуват се гласове и няма наказани. Затова ако искат да има висока избирателна активност да се заплаща гласуването на всеки отишъл до урните. Може би това е смешно, но защо някой неграмотняк ще яде и пие три дни, а на хора с интелект и образование ще се разчита на съвеста и това че са българи?

    Коментиран от #19

  • 18 Историк

    24 3 Отговор
    ДС е ОТРОВА.

    Прав е агент Димитър, и докато българското общество не се ДЕТОКСИКИРА от нея, ще продължаваме да затъваме.
  • 19 така е

    18 3 Отговор

    До коментар #17 от "УРА,, УРА":

    Резонен е въпроса: откъде идват парите с които се купуват гласовете? Със сигурност не е от банките. Та, от къде идват парите? От алабала с митниците, или от алабала с машините? Или от двете?
    И другия въпрос е кога ще ходим по островите?
  • 20 да де

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    а настоящата политическа система , работи ли ? или още чакате формулата от посолството , което пък работи само и единствено за собствена изгода , отношенията със замунда процъфтяват , а ?

    Коментиран от #40

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Държавна сигурност!

    18 13 Отговор

    До коментар #15 от "прав е агент Димитър":

    Имаше Държава,имаше Държавна сигурност! Няма държава,която да да няма такава структура,ако не броим сегашна България! А всяка Държавна сигурност има агенти!Чест беше за всеки истински българин да работи за държавата си,защитавайки я от предатели и шпиони! А сега предателите и шпионите управляват държавата!Срам и резил!

    Коментиран от #24

  • 23 Невлизащите в казиното

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Крик":

    носят ли отговорност за проигралите заплатата си вътре?

    Коментиран от #26

  • 24 прав е агент Димитър

    20 7 Отговор

    До коментар #22 от "Държавна сигурност!":

    Проблема е, че "имаше Държавна Сигурност" бе създадена, работеше и РАБОТИ в полза сигурността на чужда държава. Включително жалките напъни на агент Димитър.
  • 25 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 3 Отговор
    И ФИЛМА ZA ................. MУНЧО БРАДАВИЦАТА ВЕЧЕ ГЛЕДАМЕ ДО ВТРЪСВАНЕ .............. ФАКТ !
  • 26 невлизащите в казиното

    5 1 Отговор

    До коментар #23 от "Невлизащите в казиното":

    не коментират ставащото вътре, защото за Казиното са Никой.
  • 27 ПРЕДЛАГАМ НА БОКО КИРО И ШИШИ

    7 6 Отговор
    ДА ИДАТ ДА ПРОСТИТУИРАТ В СТАРИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ДЪРЖАВИ - ХЕМ ЩЕ ГИ УВАЖАВАТ ХЕМ ЩЕ ГИ БИЯТ ПО ЦАЛ ДЕН И НОЩ !
  • 28 Илия

    5 9 Отговор
    Няма как човек който не е гласувал да спечели.
    Дори тези които не могат да изберат никой но искат да си дадат гласа си отиват и гласуват с не подкрепям никого. Не подкрепям никого не взима дори 4 процента.
    Най-големият победител е Величие!
  • 29 УРА,, УРА

    11 3 Отговор
    Налудничавата ми идея е държавата да плати на всеки гласуващ. Тогава ще има легитимна власт, а не власт на цигани и страхливци. Значи държавата плаща вече шест излишни избори по над сто милиона. И не се сърди. Значи може да плати на всеки гласуващ само един път и да има легитимна власт за пълен мандат. Тогава и недоволни няма как да има.

    Коментиран от #38

  • 30 без имена

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Пфф,":

    я прочети и умните мисли на дайнов....и той е кремълски , но от ранната епоха. сега е либерал....

    Коментиран от #31

  • 31 в този бизнес

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "без имена":

    няма бивш
  • 32 не че нещо

    12 9 Отговор
    Ама Борисов е единствения случаен играч в българската политика. Затова цялото ДС котило не може да го диша. А чалгаризираните парапитеци са си прости и си го отлюспиха сами. Сега живеят къде къде по-добре. Вервайте ми. на тях европейски пари не им трябват. Затова и откакто Борисов не управлява, не е влезнало нито едно европейско Евро в България. А от плана за Възстановяване и развитие от полагащи ни се 50 милиарда Евро, са ни дали само 1.5 милиарда Евро. Щото новите знаят и могат. И са учили в Харвард. Вервайте ми бе.

    Коментиран от #55

  • 33 Лорда

    1 2 Отговор
    Другият път сме в парламента. Нашата партия ще се казва - Дъга! Само ние ще оправим България.

    Коментиран от #34

  • 34 Какво е това дъга

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "Лорда":

    Объркал си я. Дуга ще се казва. Че сме най-много в Москва.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ПУТИН ДА РАЗРУШИ ВСИЧКО ПРАВЕНО

    3 8 Отговор
    С РУСКИ ЧАСТИ - ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИ , РЕАКТОРИ , САМОЛЕТИ , АБЕ ВСИЧКО ! ПОСЛЕ И ОСТАНАЛОТО - ТИЯ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ДЕМИЛИТАРИЗИРАТ И ДЕНАЦИФИЦИРАТ ! ВСИЧКИ В СИБИР , САМО ЗЕЛЕНСКИ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ , ЗА НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ !
  • 37 инж. Ганчо Илков

    10 5 Отговор
    Кеворк е стар кадър Журналист. Той бе един от Внедрените Агенти на ДС участвали в Манипулацията на Изборите за Велико Народно Събрание. Кеворк не Анализира Реалните Причини а се улавя с Общите Приказки срещу "Кирчовци" и др. Реалната Конкретна Причина е, че Борисов и Пеевски изпаднаха в Страх от Реформите в Съдебната Система и Регулаторните Органи. Уплашен от Съдебна Отговорност, Борисов побърза да предизвика Избори и Прехвърли Вината върху ПП-ДБ. Борисов Принесе в Жертва Мария Габриел и си изтри Ръцете. За Политическата Криза в България, основната Причина е Конституцията и Регистрацията на Политическите Проекти. С Конституцията, Управлението на Страната се предаде на Парламентарното Мнозинство а Обществото бе Изолирано от Политическия Процес. Създаде се Условие за Анти Демокрация - Малцинството определя Съдбата на Мнозинството. Даде се Възможност, Всеки Олигарх да си съставя Политически Проект и да Търси Входа на Парламента. Вместо Управляващи и Опозиция, Имаме Статукво (ГЕРБ и ДПС) и пет Политически Проекта с Вождове Боричкащи се един друг - Кой от Тях е по-велик.

    Коментиран от #69

  • 38 Още по - оригинално е

    3 4 Отговор

    До коментар #29 от "УРА,, УРА":

    всеки да заплаща от джоба си примерно по 1000 евро за да гласува. А да видим колко наистина ценят гражданската си позиция или досега са ходили до урните само защото е без пари.

    Коментиран от #42, #63

  • 39 донос приет

    9 4 Отговор
    Каламбур от глупости изречени от високоразреден доносник.Нищо!
  • 40 Историк

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "да де":

    Аз съм описал защо не работи, следователно проблема не е системата. Системата е само инструмент.

    Коментиран от #66

  • 41 Историк

    8 3 Отговор
    Реално ДС залага на цинизма и безскрупулността си.

    ДС казва, че сме подвластни на външни за страната интереси.

    Цинизмът е в това, че никой по-добре от ДС не знае, че това е ФАКТ, защото ЛИЧНО ТЕ се занимават с това да държат страната ни подвластна на чужди държави - ДС е клон на руската КГБ и държи страната й в подчинение на руснаците.
  • 42 УРА,, УРА

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Още по - оригинално е":

    Българина не си плаща глобите към КАТ, а ти ми говориш за хиляда евро. Само парите могат да мотивират българина за каквото и да било, а ти говориш за някаква гражданска позиция. И защо чорбаджиите по морето пищят,че няма персонал? Защото не плащат. Ако плащаха добре нямаха да имат проблеми.
  • 43 Витамин

    8 6 Отговор
    АГЕНТЪТ НА ДС,СЛУЖИЛ НА БКП,ПСЕВДО ДЕМОКРАТ,ПОКЛОННИК НА ПУТЛЕР. ДА,ИМА ЧЕСТНИ ХОРА ВСЕ ОЩЕ ДОНОСНИКО, КИРИЛ ПЕТКОВ, ДЕНКОВ, ВАСИЛЕВ,ЛОРЕР, АТАНАСОВ,ЛЕНА.ИМА ЦЯЛА ПЛЕАДА БЪЛГАРИ КОИТО ИСКАТ И ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЛОШИЯ ИМИДЖ НА БЪЛГАРИЯ, СЪЗДАДЕН ИМЕННО ОТ ХОРА ПРОДАЖНИ КАТО ТЕБ.

    Коментиран от #68

  • 44 Българин

    0 1 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ?
  • 45 Краси

    5 6 Отговор
    Арменеца ли е виновен, че от близо девет милиона българи сме останали четири милиона и то без война.

    Коментиран от #46, #51

  • 46 не арменеца

    6 3 Отговор

    До коментар #45 от "Краси":

    а доносника димитър
  • 47 Българин

    4 3 Отговор
    Българина
    Ъ -ъкъ (за разлика от софиянци, софиянци МЕКАТ !)
    Л - лъже (може и "лиже" или "лае" )
    Г - говори (празни приказки, ама говори)
    А - ахкаа (като ахмак , ама въхищава се, с еднадума ахка)
    Р - ръмжи (само ръмжи, н о не хапе )
    И - ингелиже "янките" (на английски разбира се)
    Я - "янкия" ( на български американска територия"

    Коментиран от #50

  • 48 виктория

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    .... рвче слугата!!!
  • 49 Амиии

    0 4 Отговор
    Не гласуват защото е трудно да се гласува. От десетилетия се говори за гласуване по интернет и по пощата, като в белия свят. Направете го и гласувалите ще скочат веднага с поне 10%.
  • 50 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Българин":

    Изненадан съм, че факти публикува този ФАКТ !
  • 51 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Краси":

    ОТ близо 10 (ДЕСЕТ) МИЛИОНА !

    Коментиран от #52

  • 52 Българин

    4 5 Отговор

    До коментар #51 от "Българин":

    Пълни фейкове.

    Нито някога сме били 10 милиона, нито сега сме "4 милиона", Не сме и 5. Не сме и 6. Почти 7 милиона сме. Това е в България, извън България има още 4 милиона българи.
  • 53 бегайй

    6 4 Отговор
    То.от такива ДС акълий, като теб сме на този хал.

    Коментиран от #54

  • 54 ИСТИНАТА

    7 4 Отговор

    До коментар #53 от "бегайй":

    ШЕКЕР БАЙРАМ:Сладкият реванш на ДПС за Възродителният процес.
    Новото име на Комунистът Борисов е Бойка Надупенякина.
  • 55 Не че нещо

    7 2 Отговор

    До коментар #32 от "не че нещо":

    Ама Боко е кръстоска между ДС ченге и сикаджийска мутра. Ноторен факт.
  • 56 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 4 Отговор
    .....тези които не гласуват са КОМПЛЕКСАРИ! Тресе ги комплекса на малкия незначителен човек и по този начин се въздигат в собствените си очи... Жал ми е за тях, защото са неволни роби на медийните манипулатори, ...като арменеца Кеворкян.
  • 57 Мълчаливо съгласие

    5 1 Отговор
    Кой не гласува е съгласен с гласовете на гласувалите.От стотици и хиляди хора един пък да не ти харесва,туй си е болестно състояние,или по-скоро дебилие!

    Коментиран от #60

  • 58 Историк о

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    Тези избори показаха пълната несъстоятелност на демокрацията
    Най-модерната система на управление е меритокрацията
    Добре е всеки да разбере това и само тя може да вкара целия свят в ред но не съм оптимист

    Коментиран от #61

  • 59 Град Козлодуй

    5 6 Отговор
    ТОЧЕН до БОЛКА е господин К еворкян
  • 60 Гласувам

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Мълчаливо съгласие":

    Без нито един пропуск от 1962 година
    И какво от това
    Сега ме убеждават че щом не гласувам нямам право да протестирам
    И пак питам и какво от това
    Този път не гласувах и ще продължавам така докато мога
  • 61 Сериозно?

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Историк о":

    С 80% деб или като как ще се реализира меритокрацията?Никак!И Господ да слезе не мой ни управи!Да вкарват непалци и прочее,че да пооправят чипа ни както беше казал крадливия ни несъстоял се "цар" преди 20 години
  • 62 Ченгев

    5 2 Отговор
    Аг.Димитър вече се е изхабил- скучен, досаден, не може нищо да измисли, старешката му глава нищо не може да роди.На 80 години е вече. Неговите колеги от ДС и от милицията отдавна са в пенсия, но всички са мангизлии. И Димитър е добре и то доста добре с финикиййските знаци, има и за червено вино, и за разходки до Лондон, и за мацки.
  • 63 инж. Ганчо Илков

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "Още по - оригинално е":

    Хората и без Пари не гласуват, Ти Предлагаш да Заплащат по 1000€. Когато се дава Право на Избор, се Предлагат Идеи, от които Избирателят Избира. Какво бе Предложено от Политическите Проекти? Програма, Реформа, или Дебати в които Кандидата излиза пред Избирателя. Излязоха Вождове, всеки от които Обещава, без да посочва как ще Изпълни Обещанията и Плюване. Каквото Предложили, това Получили. Вождове Много. Решения в Полза на Обществото Нула. Иди Гласувай, за да Те правят на Глупав.
  • 64 Иван Радоев казваше:

    4 1 Отговор
    Държавна сигурност не означава сигурна държава
  • 65 Донос Доносян

    5 3 Отговор
    Агент Димитър е един от първенците по доноси.
  • 66 да де

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Историк":

    е колко добре работеше при пълно партийно мнозинство , закони за лична употреба на партийния вожд и всичко останало под ножа , със сигурност имаме милиардери сред партийните величия , да не говорим за 10 те средни заплати за депутати и членството във всякакви бордове на роднини , или пък за прокарваната теза че е глупак оня който не краде от общата каца или не се възползва от служебното положение
  • 67 аг.Николай

    5 3 Отговор
    Нормално е агент Димитър да защитава колегата си от милицията Борисов. Той никога не критикува Борисов. Димитър все повтаря: А Бойко, а Бойко...Какво мисли Бойко? И двамата са колеги-единият от милицията, другият от ДС, но все служители на МВР и то комунистическото МВР. За Димитър "кирчовците" са все на устата му.
  • 68 Само с витамини не става

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Витамин":

    Явно си пропуснал да изпиеш лекарствата за психическото ти здраве. Друг път не го прави, опасен за околните си.
  • 69 Пешо от панелката

    6 1 Отговор

    До коментар #37 от "инж. Ганчо Илков":

    Лицето Бойко Методиев си избърса задн... с Габриел
  • 70 Много

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Историк":

    Точно описание ,накратко казано ,подготвяме България за президентска република с президенр Р Радев т.е решетников
  • 71 безпартиен

    1 0 Отговор
    Че е майстор на словото-спор няма,но да сте прочели до сега нещо да предлага като решение на проблемите?А решение има и се нарича ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ заедно със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛОБЯВАНЕ на НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ!Право на гласуване да имат само ЖИВЕЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАВЪРШИЛИ ПОНЕ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ!!!Има ли съгласни!??