Last news in Fakti

4 Юли, 2024 13:33 2 046 21

Диана Дамянова: Предлагаме влизане в парламента на всеки, който го желае

  • диана дамянова-
  • влизане-
  • парламент

Желателно е кандидатите за лидери да имат около 2000 думи собствен речников фонд, останалото ще го надградим ние. Специално следва да подчертаем, че това изискване е само за да може новият лидер да блесне на фона на съществуващата политическа класа. Иначе и 1000 думи ще са достатъчни за начална реализация на политическия проект

Диана Дамянова: Предлагаме влизане в парламента на всеки, който го желае  - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Във връзка със задълбочаващата се политическа криза, както и напълно видната и с невъоръжено око липса на лидери и лидерство както и в съответствие с крайната необходимост в следващия български парламент да попаднат истинските хора, тези които имат ясен идеологически и политически профил и могат най-после да жертват живота си /целия/ в името на Отечеството, с настоящото обявяваме, че предлагаме влизане в следващия парламент за всеки, който го пожелае.
Изискванията са прости:
1. Желателно е кандидатите за лидери да имат около 2000 думи собствен речников фонд, останалото ще го надградим ние.
Специално следва да подчертаем, че това изискване е само за да може новият лидер да блесне на фона на съществуващата политическа класа. Иначе и 1000 думи ще са достатъчни за начална реализация на политическия проект.
2. Желателно е също да имат и някаква сравнително ясна представа на коя част от политическото пространство желаят да принадлежат. Но предвид разпространената напоследък теория „няма дясно, няма ляво”, това не е задължително изискване.
Поради претъпкаността на центъра и националната ниша, добре ще е желаещите да намерят сравнително ясна дефиниция на своето разбиране за политика, за което естествено ние ще им помогнем, като ги накараме да попълнят кратък тест, от чиито отговори ще се види ясно къде принадлежат в душите си.
Тази вътрешна принадлежност обаче не е задължително да бъде отразена в идеологията на проекта. Напротив, по-печеливши са проекти, които са напълно чужди идеологически на своите създадели, защото така се очертава възможност за „израстване в движение”, нещо което публиката много цени.
3. Добре е кандидатите да могат да се самоопределят по отношение на формата на земята, чипирането, кемтрейлса, към пророчествата, както и към съществуващата геополитическа реалност, но не е задължително. Ако си нямате собствена конспиративна теория, но смятате че ви е необходима в политическото ви амплоа, не се безпокойте, ние ще ви изберем, а при специално заплащане и ще ви създадем такава, лично ваша.
4. Важно е кандидатът да е морално извисен! Моралното превъзходство над хората от настоящата политическа среда / а и над популацията/ е огромно предимство. Семейните ценности, почитта към по-възрастните, живот в името на бъдните поколения, възхвала на предците и целия арсенал от морално-патриотични, възрожденско-културни норми е едно от вашите главни оръжия.
В случай, че в хода на вашата политическа дейност, след кацането в в парламента, бъдете изловен/а в нарушения на някоя или някои от тези норми, съвсем не трябва да се безпокоите. Ние сме до вас за да оправим станалото. Естествено, като част от бъдещ управленски договор.
Криейтив!
1. Ще ви дадем име такова, че всички ще ви завиждат. В него ще са втъкани както вашите лични превъзходни качества, така и историческата памет на героичния ни народ, с подсказка за бъдещите ви велики дела.
2. Марката продава продукта! Вашата марка ще бъде най-най-най великолепната и ще отговаря на високите очаквания на изстрадалия ни народ
3. Вашето „сценично” поведение ще бъде доведено до съвършенство, а вашите проявления в конвенционалните и социални канали ще излъчват само и единствено силата на човек, на когото другите човеци могат да се доверят напълно
4. Рекламните ви материали ще бъдат от най-високо качество и най-високо въздействащи, а съотношението цена-качество ще бъде оптимално. Ще получите всичко за да се гордеете.
Техническите подробности оставете на нас!
Поради някой ограничения в българската конституция , налага се кандидатите да се по/явят/ чрез партии, което звучи скучно и немодерно, но за съжаление, ако ще трябва да преборим конституцията, първо ще трябва да се съобразим с нея.
Ако разбира се кандидатите са затруднени с правните елементи от създаване на партия, а и наближаващите избори ни притискат във времето, нямате никакви проблеми – ще ви осигурим мандатоносител , при условия подлежащи на договаряна, така щото да можете да си реализирате надигащата се у вас политическа амбиция още на предстоящите избори.
За спазване на правилата /такива каквито са, щото след появата ни можем да ги променим напълно/ се налагат провеждане на разни събрания, събиране на всякакви подписи и разписване на някакви устави и органи, но разбира се, не бива да се безпокоите. Всичко това ще бъде направено за вас, без да е необходимо почти никакво вашето участие.
Нашите служби ще извършат всички необходими действия, вие само следва да се облегнете удобно и да изчакате успешното кацане на проекта в българския парламент.
Поради засилващото се напоследък „цепене” в казионните партии, предлагаме подбор на съмишленици, така щото ореола на лидера да бъде гарантиран, а съучастниците да бъдат подбрани така, щото всякакви случайности да са изключени.
За целите на това начинание ще изработим екселска таблица за измерване на интегритет /признаваме че идеята е „открадната” от съществуваща политическа партия/, така щото всеки , преди да бъде приет в „лоното на лидера” да е проверен по неподлежащ на съмнение начин.
Също, съществуват и наложили се в политиката похвати, като подписване на документа за напускане, заедно с този за влизане в партията, така щото да се абсолютно гарантирани да предстоящата и дълъг период от време и след това лоялност на съучастника /съпартиеца, съдружника/.
Разполагаме и с пълния инструментариум за осигуряване на едноличната /двулична в случай че кандидатът има любим/а на сърцето си съпартиец/съпартийка/ власт на лидера над неговите съпридружни и гарантираме, че до пълното спечелване на властта в страната, този механизъм ще е безупречен.
След влизане във властта обаче, често се задействат и други механизми, което ще рече че ако „грижата” ни за лидера и лидерството му трябва да продължи и след това, то ще трябва да бъде подписан допълнителен договор и множество допълнителни условия.
Нашият личен опит и възможности обаче са толкова големи, че е много силно вероятно клиентът бързо да се окаже на най-висока държавна длъжност, поради което мащаба и действията ни трябва да бъдат описани предварително и за следващ етап, както и финансовите условия по този, втори етап на дейността.
Финансови условия:
Във връзка с проявената тенденция на основатели и деятели от Велики партии към получаване на партийната субсидия и изхождайки от факта, че така най-ефективно ще бъде измерен резултатът от нашите консултантски усилия, предлагаме заплащането да бъде в размер на половината от партийната субсидия за първите 6 месеца след влизането на формированието в парламента.
Това представлява по същество форма на заплащане на success fees, тоест заплащане според постигнатите резултати, така щото, колкото повече депутати придобие формацията, толкова повече ще получи консултантът като възнаграждение.
Техническите разходи за осъществяване на проекта „кацане в парламента” са за сметка на клиента, а техният мащаб е в зависимост от броя депутати, които клиентът желае да кацнат в парламентарната зала.
Можете да ни имате пълно доверие. Ако не знаете кои сме, разпитайте и ще ви кажат.
P.S. Молим само за сериозни кандидати, защото както разбирате стълпотворението от герои е голямо. Но…. Елате си с парите и ще ви обслужим!
Това последното е цитат, ако знаете от кого, хич не ми се обаждайте. Такива многознайковци хич не ни трябват.

Коментарът е публикуван на Фейсбук страницата на автора


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 11 Отговор
    Много партии са ми предлагали избираемо място за 100 000 лв.
  • 2 стив рамбо

    14 6 Отговор
    а седене в мъжки скутове ще има ли ?
  • 3 Директора

    13 4 Отговор
    Искам 12 заплати авансово и се пускам.
  • 4 Сила

    17 0 Отговор
    Това е ефекта на Тиквата и герб ..... Сега вече секви кухи кратунки знаят, че може да се докопат до власт и пари...... Простащината и грабежите ще продължават докато го има БГ то..... Това е положението !

    Коментиран от #17

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТаУмВзе

    7 0 Отговор
    Парламата си е като селска дискотека, естествено че куцо, Улово и Изостанало си влиза как си иска! ХАХАХАХАХХ
  • 7 Демократ

    11 2 Отговор
    Защо веднага премахнахте коментара ми за истината? Простащината и простотията управляват в България 80 години и по съветски образец беше избита интелигенцията. Няма университет за политически науки и няма изискване за висше образование и чужди езици за влизане в политиката, затова безпросветни еднокнижници ни управляват. Такова безхаберие няма никъде по света.

    Коментиран от #14

  • 8 Гост

    6 0 Отговор
    Ами Стефчо от Симитли - колко думички има в речника си.....
  • 9 Град Козлодуй

    4 0 Отговор
    Политиците ни не мислят за Бг Народ
  • 10 Тази може да се ваксинира,

    2 1 Отговор
    Да си взема бустерите и да си ляга с маската и ръкавиците.
  • 11 089954

    5 1 Отговор
    Това е едно към едно написано специално за Николай Марков
  • 12 мъХ

    3 0 Отговор
    Някой знае ли коя е тая

    Коментиран от #18, #19

  • 13 незнайко

    2 0 Отговор
    Статията направо разцепи пространството както Господ е разцепил морето ! Последния абзац с черни букви "говори" най красноречиво !
  • 14 незнайко

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Демократ":

    За университетите не сте прав !!! Преди 1990 година БЪЛГАРИЯ бе на едно от първите места по образование , така, че не смесвайте нещата !!! Точно сега с ДЖЕНДЪРСКАТА политика вече 33 години ни дърпат назад !!!

    Коментиран от #20

  • 15 ХиХиХи

    2 0 Отговор
    Ромите от западните университети от раз ще са в НС, но едва ли биха се върнали. 4 чужди езици и са много начетени, но годинки им трябват, и на турците в Германия, учат в Университети, и българи има завършили на запад, но уви, хвърлили са камък и няма връщане. Учиха в германия, но мият чинии и гледат стари хора в Лондон, щастливо омъжени, с красиви дечица. Проветрение на мозъци тукашни. Баце, колко думи знае, Милан Матов
  • 16 Дядо Йоцо

    0 1 Отговор
    Еми, ти на всеки му се ще, блажно да руча!
  • 17 Просто Киро

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Сила":

    Що не гласува за мен , а?! Да не мислиш че не знам че изобщо не си гласувал?!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 като питаш да ти кажа

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "мъХ":

    Да, Гугъл!
  • 20 Демократ

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "незнайко":

    Четете какво съм написал- нямаме университет по политически науки и затова нямаме просветени политици. Комунистите избиха интелигенцията и това е факт неоспорим, както и образованието по съветски образец строй се преброй се.
  • 21 ПРОЕКТ ЗА НАЙВНИЦИ

    0 0 Отговор
    ПРОЕКТА Е НА КГБ-ДС, ЗА ГЛУПАЦИ С ПАРИ