Тема: Украйна

31 Август, 2024 16:29 4 390 102

Монголия е длъжна да арестува Путин!

  • владимир путин-
  • война-
  • русия-
  • украйна

Пътуването му до азиатската страна показва увереността на руския лидер в своята безнаказаност и безпомощността на международното правосъдие

Монголия е длъжна да арестува Путин! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на romaniainform.ro

Още новини от Украйна

На 30 август 2024 г. руските въоръжени сили обстрелваха мощно Харков с пет авиационни управляеми „планиращи бомби“, изстреляни от самолети в руската Белгородска област. Тези управляеми бомби удариха жилищни сгради и гражданска инфраструктура, причинявайки значителни разрушения и множество жертви.

В резултат на атаката бяха убити най-малко седем души, включително 14-годишно момиче на детска площадка, а над 80 бяха ранени с различна степен на тежест. Тези брутални действия подчертават необходимостта от засилена международна подкрепа за Украйна за защита на цивилните от продължаващи атаки. Използването на такива високотехнологични оръжия, трудни за прихващане и изключително разрушителни, показва сериозността на заплахата и необходимостта от незабавна международна реакция.

Украинският президент Володимир Зеленски призова световните лидери да предоставят на Украйна по-мощни средства за отбрана, като системи за противовъздушна отбрана и далекобойни оръжия, така че украинските сили да могат ефективно да унищожават руски военни цели на тяхна територия. Зеленски подчерта значението на такава помощ, която би помогнала на Украйна да се противопостави ефективно на руската агресия. Всеки отложен ден струва живота на цивилни, добави той.

Много от съюзниците на Украйна осъзнават реалната заплаха и предприемат по-решителни мерки. Така на 30 август 2024 г. Министерството на отбраната на Румъния внесе в парламента законопроект за прехвърлянето на системата за противовъздушна отбрана Patriot на Украйна. Предвижда се прехвърлянето на една от седемте версии Patriot 3+, които Румъния закупи от САЩ. Това е най-модерната конфигурация на системата Patriot, използвана от САЩ и техните съюзници в НАТО. Дебатът по законопроекта ще започне на 2 септември 2024 г. Румъния се надява на бързо прехвърляне на системата в Украйна. В замяна Румъния планира да закупи нова система, финансирана от международни фондове, което ще изисква допълнителни разходи от около 60 милиона щатски долара. Трябва да се отбележи, че САЩ все още не са прехвърлили нито една от своите системи Patriot в Украйна.

В момента няколко държави вече са дали разрешение да се използват оръжия, предоставени на Украйна, за нанасяне на удари по руски цели. Великобритания, Франция, Швеция, Финландия, балтийските държави, Холандия, Полша, Чехия и Канада изразиха подкрепа за правото на Украйна на самоотбрана, включително използването на техните оръжия срещу военни цели на руска територия. Германия също смекчи позицията си и разреши използването на германски оръжия за удари по руски военни обекти.

Съединените щати разрешават използването на своите ракети с голям обсег на руска територия, но само за целите на контрастрелба срещу руски ракетни съоръжения близо до границата с Украйна. Това обаче не е достатъчно при ежедневните обстрели, които продължават в Украйна. За ефективна защита и възпиране на руската агресия е необходимо да се премахне забраната за използване на далекобойни оръжия срещу законни военни цели на руска територия. Това ще помогне на Украйна да отблъсне по-ефективно атаките и ще защити гражданите си от постоянната заплаха.

На фона на трагедията в Харков възмущение предизвиква намерението на Владимир Путин (който е обявен от Международния наказателен съд (МНС) за международен престъпник) да посети Монголия. Това посещение е демонстрация на незачитане на международното право и презрение към световната общност. Монголия, като страна по Римския статут на Международния наказателен съд (МНС), е длъжна да арестува Путин. Пътуването му обаче показва увереността на руския лидер в своята безнаказаност и безпомощност на международното правосъдие.

В допълнение към политическите провокации, руската пропаганда продължава да насърчава своите поддръжници, включително тези, които активно подкрепят агресивната политика на Кремъл и военните действия срещу Украйна. Един от най-добрите примери е заслужилият артист на Руската федерация Юлия Чичерина. Тя се похвали с чанта с лого на известна марка, уж открадната в окупираните територии на Украйна. Този инцидент е особено възмутителен, тъй като демонстрира насърчаването на грабежите и подигравката със страданието на украинския народ.

Юлия Чичерина, която активно подкрепя руската агресия, е известна с посещенията си в окупираните територии на Донбас от 2014 г. насам. Тя многократно е изразявала подкрепа за руските военни и е записвала песни, прославящи т. нар. „специална военна операция“. Нейните действия и изявления подчертават, че грабежите и престъпленията срещу цивилни са не само приемливи, но и заслужават възхищение и награди. Това подчертава нивото на подкрепа за подобни действия на държавно ниво в Русия и демонстрира ролята на пропагандата в одобряването на престъпления срещу човечеството.

Тези събития подчертават необходимостта от увеличаване на международния натиск върху Русия. Необходими са решителни действия за прекратяване на безнаказаността и защита на жертвите на руската агресия. Международната общност трябва да предостави на Украйна модерни системи за противовъздушна отбрана и далекобойни оръжия за ефективна защита на цивилните. Важно е също така да бъдат премахнати всички ограничения върху използването на далекобойни оръжия за поразяване на руски военни цели. Въпреки че някои страни вече изразиха готовност да подкрепят Украйна, други, включително САЩ, продължават да се колебаят.

Закъсненията водят до нови загуби сред цивилни в Украйна. Международната общност трябва да признае сериозността на ситуацията и да предприеме ясни стъпки за защита на Украйна и възстановяване на международното право и ред. Говоренето за „умора от война“ е неприемливо в условия, в които продължават да умират деца и цивилни.

Междувременно Европа продължава да наблюдава тези ужаси, без да осъзнава, че нещо подобно може да се случи във всяка западна страна. Путин и неговите пропагандисти многократно са декларирали готовността си да продължат напред, заплашвайки не само Украйна, но и други държави. Той открито заплаши Балтийските страни, Полша и Румъния с намерението си да разшири руското влияние в постсъветското пространство и извън него. Части от Грузия и Молдова вече са окупирани, което е тревожен сигнал за останалите страни в региона. Ако не бъдат взети необходимите мерки за ограничаване на руската агресия, Европа може да бъде следващата след Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 92 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И защо да го прави?

    166 35 Отговор
    За да го предаде на Макрон?! Смешници.

    Коментиран от #45

  • 2 Сатана Z

    128 26 Отговор
    Я пак?
  • 3 болни

    128 22 Отговор
    мечтатели.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 РУМЪНСКИ МИСИРСКИ

    101 23 Отговор
    МЕРАЦИ
  • 6 Мисирки

    133 22 Отговор
    Само какво мислел зеления и Западът. Защо няма алтернативната гледна точка? Медиите не са за пропаганда, а да информират. Нека да видим и какво мисли другият участник в конфликта и то безпристрастно
  • 7 Истината

    24 149 Отговор
    Руснак=Боклук

    Коментиран от #18, #55, #56

  • 8 Анализатор

    16 110 Отговор
    Арест и пускане под гаранция с гривна срещу 1 млрд.долапа гаранционна такса. И пУТИН да се подписва 2 пъти дневно в районното.

    Коментиран от #61, #102

  • 9 ватни размисли

    23 74 Отговор
    При монголците най-много да отиде четворникът на Путлер.

    Коментиран от #22

  • 10 Kaлпазанин

    124 24 Отговор
    Ако има правосъдие на този свят то трябва да започне с осъждането на президентите на фащ исраел Франция също така и на Урсула ,я оттам да се затворят и 50 най влиятелни еврейски фамилии ,този свят иначе няма да се оправи ,и кои бяха Ко беше романияформ

    Коментиран от #84

  • 11 Напъни Зелюви

    104 8 Отговор
    Най-много Монголия да предоставят доброволци на Русия
  • 12 Хммм

    13 9 Отговор
    Окрала чанта....
  • 13 Ошашавена Копейка

    17 95 Отговор
    Няма как да го арестуват, защото страхливото бункерно старче не смее да излиза от бункера. На всичките му "задгранични посещения" са изпращани двойници-дори в Беларус. Това се вижда ясно по отношението на "Батката" към различните "путиновци", които му изпращат. Плещи си каквото му е на езика и въобще не си прави труда да показва някакво "уважение".

    Коментиран от #31

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Аман от шизофреници!

    93 6 Отговор
    Факти боклуци! Колкото по бързо се закриете толкава по добре за свободната журналистика!

    Коментиран от #41

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 БАНко

    76 9 Отговор
    ЖАЛКИ НАТООВЦЕ , ЖАЛКИ ПИСАНИЯ - СПРЕТЕ ОРЪЖИЕТО ЗА ОСТАТЪЧНА ФАШИСТКА У-КРАЙНА И ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ !!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 дедо..

    21 7 Отговор

    До коментар #9 от "ватни размисли":

    А петьорнико ще пререже лентата на свободен покьровскь от бандерцьите.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 До Милен Ганев

    51 7 Отговор
    Части от Молдова не са окупирани! За пари ли лъжете?
  • 25 До Милен Ганев

    34 8 Отговор
    Части от Молдова не са окупирани! За пари ли лъжете?
  • 26 И какво ще правят

    39 7 Отговор
    източноевропейските страни като почукат руснаците???!!! Ке се предават!!!
  • 27 Жипко Бибитков

    65 4 Отговор
    Смешнuцuтe от МНС не са признати от САЩ, Русия, Китай, Израел...
    От Уикипедия:
    През 2018 година САЩ заплашва да арестува и санкционира съдиите, ако американци бъдат признати за виновни относно военни престъпления в Афганистан.14 Тогавашният съветник на национална сигурност на САЩ Джон Болтън заявява: „Ако съдът преследва нас, Израел, или други съюзници на САЩ, ние няма да седим със скръстени ръце“. 14 Също добавя, че биха санкционирали всички компании и държави, които подпомагат МНС в издирването на американци. 14
  • 28 зИленски

    30 4 Отговор
    ДА, БЕ ДА
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Някой

    79 7 Отговор
    Американците не признават международния съд в Хага, но Путин трябва да се притеснява, за щото някакъв съд в издал заповед за арест на лидера на една от сяетовните сили, на базата на абсурдни обвинения? Я не се излагайте

    Коментиран от #58

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Галигео Галигей

    47 6 Отговор
    Монголия ще арестува Путин по заповед на Нашмърканото!🤣🤣🤣🥳🖕
  • 33 Крайно време е

    8 44 Отговор
    Маниакалното жуже да го ликвидират

    Коментиран от #36, #53, #96

  • 34 Монголия е съветска республика,

    29 8 Отговор
    товорищи!

    Коментиран от #60

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ченхиз Хан

    57 5 Отговор
    Монголия не е полога на САЩ, каквато е Европа , а е свободна държава и няма да арестува Путин.
  • 38 Дурхан

    13 2 Отговор
    Хахаха
  • 39 Фен

    60 3 Отговор
    А Украйна, като трепе цивилни руснаци вече десет години? И то съвсем целенасочено! Или, щом са руснаци, може!?🤔

    Коментиран от #51

  • 40 Каунь

    39 2 Отговор
    Сащ що не прехвърлят техните Патриоти ами ги продават? Така ли подкрепят ""колкото е необходимо" докато има кой и с какво да плаща?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 хаха

    43 3 Отговор
    тия си мислАт, че тва е сорошка наведена европа.

    2/3 от света уважават Путин и не само няма да си помислят да го арестуват, ми и му се радват.
  • 43 Перо

    37 3 Отговор
    Румъния ще доставя ПВО системи на ционисткия режим в Киев, а ние ще участваме в плащането на закупената нова техника, чрез международни фондове и организации! До кога ще ни цакат по различни начини, а ние сме още със съветско въоръжение от 60- години?
  • 44 Хак

    33 2 Отговор
    А дядото с деменцията и неговите предшественици,а израилтяните, а урсула кога ще ги приберат в този измислен МНС.
  • 45 Празни работи

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "И защо да го прави?":

    Ако този съд беше истински, много държави щяха да останат без политици.
    На първо място трябва да се види съвременното положение, катастрофата на демокрацията в следствие от корупция и монопол.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 то и ВИК

    20 1 Отговор
    е длъжно да ми доставя вода постоянно,ама нъцки.
  • 48 ЕвроАтнатически сънища

    34 3 Отговор
    Монголия е три милиона човека на площ върху 1.5 милиона кв км в менгеме между Русия и Китай. :))) Тоест тя съществува само и единствено по-добрата воля на Си и Путин !

    Освен това в началото на 20век благодарение на Русия Монголия имат държава. Така, че ако им се яви Зенския, по-скоро него ще арестуват.
  • 49 россиян..

    20 4 Отговор
    Дъртофелник урсуль..и да иска масковска газ-нема,тя заминава в друга посока..улан батор е една от най студените столици в света с население над два млн.монголци,те пишат на кирилица а не с чертички,голям металургичен завод имат в сухе батор-изнася за индия и китай..а газ за потите..требва-искат износ и за масква.
  • 50 Перо

    25 3 Отговор
    Ционисткият наркоман може да поиска междуконтинентални ракети с ядрени бойни глави, да удари руските бази на о-в Сахалин! Той е луд с картечница! Както изчезна един Ф-16, така може да изчезне или изстреля ракета по сватбарски! Руснаците откриха изложба на огромна открита площ в Москва с пленена и унищожена, украйнска военна техника от НАТО. Най-много да попълнят колекцията с експонати на свалени Ф-16 и ракети с далечен обсег!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 хахаха

    2 5 Отговор

    До коментар #33 от "Крайно време е":

    кое зеленото или червеното
  • 54 россиян..

    12 12 Отговор
    Всяка вечер цункам портрета на Сталин преди да затворя очички и сънувам как сесесерето владее земята
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Абе

    14 2 Отговор

    До коментар #7 от "Истината":

    Ти си истината оказала се ЛЪЖА.
  • 57 Мим

    37 3 Отговор
    Стига сте плашили Европа с Русия.Най добрия случай ,за да няма цивилни жертви е да престанете да пълните гушата на зеления и да вдигне белия байрак и света да миряса.

    Коментиран от #59

  • 58 Перо

    29 2 Отговор

    До коментар #30 от "Някой":

    Не само САЩ, но Русия и Китай не са признали и не участват в този измислен съд! Това е като Рокфелер и Натаняху да регистрират международен съд и да раздават призовки на страните с които имат проблем, предимно арабски!
  • 59 Сесесере2🤢🤮

    2 11 Отговор

    До коментар #57 от "Мим":

    Няма как да стане др00гар
  • 60 Сърдит капейко

    3 16 Отговор

    До коментар #34 от "Монголия е съветска республика,":

    Сесесерето разпаднлася товаришшшШ
  • 61 Фантазьор

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Анализатор":

    Подарявам ти ника си.Заслужи го с поста си.
  • 62 Очевидно

    26 2 Отговор
    "Международното правосъдие" е използвана тоалетна хартия. САЩ имат закон за нападение над Холандия ако там бъде задържан американски гражданин по обвинение от "международния" съд.
    Този съд е само за мухльовците.
  • 63 Джилан

    26 2 Отговор
    Вече два дни тръбите тая глупост. Че нали е поканен там Путин? И само теоретично да се помисли, че е възможно да се случи такова нещо, цялата Монголия ще бъде арестувана веднъж завинаги. Както е било при Велика България.
  • 64 Реалист

    26 2 Отговор
    Стига глупости . Напоявате ни с опорки . Това е война и за нея има причини. Не може някой си съд решил и айде . Нещата са много по сложни и ситуацията не касае съдебни решения и похвати . Още повече направени под диктат .
  • 65 Изключително неизключителните

    25 2 Отговор
    Сащ губят войната. Крахът е неизбежен.
  • 66 Статистик

    26 3 Отговор
    Аха, колкото го арестуваха в " стратегическия партньор на САЩ" Виетнам.
  • 67 az #СВО

    28 3 Отговор
    "Монголия е длъжна да арестува Путин!"

    Хахахахаха и кой го казва?
  • 68 Крали Марко

    30 4 Отговор
    А Еврейският изрод Бенямин Нетаняху кой ще го арестува на фона на геноцида ,и издадена заповед за арест от Хелзинкски комитет за правата на човека ????? Защо сащ заявяват че винаги ще защитават евреите ? Не е ли редно да ги бомбардират както направиха в Сърбия ???
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Мананосани я

    19 2 Отговор
    Събирай четниците от фейки и одете да го арестувайте, пишман юнаци....
  • 72 Глазки узкие

    2 10 Отговор
    значит русские!
  • 73 Бибиян

    2 16 Отговор
    Нема нужда од арест! Само гомночемадана да мо светнат и да го пратат у Гааге он сам че оди таме да си го тръси! Внетен ли сме?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 И защо точно Монголия?

    26 2 Отговор
    Като толкова много сте загрижени за арестуването на военнопрестъпници защо не апелирахте САЩ да арестуват Нетаняху вместо да го аплодират един час в сената? Като толкова държите да се задържат военнопрестъпници защо не арестувахте Серж Саркисян осъден като виновник за клането в Ходжалъ, наредил и организирал избиването на над 600 мирни жители предимно жени и деца? Като толкова много държите военнопрестъпниците да не бъдат посрещани никъде защо самите вие след 2014г. след вземането на Крим и след като в Донбас бяхте загубили десетки хиляди украински войника на два пъти украински президент се среща и ръкува с Путин? Монголия си гледа собственият интерес и ще се среща с когото е необходимо за да го защити. Вместо да вменявате вина на Монголия, по-добре търсете приятели, в дадената ситуация имате голяма нужда от такива.
  • 76 Люлката на българите

    18 2 Отговор
    Монголия е горда страна, не се поддава на диктат.
  • 77 плашещо е

    14 1 Отговор
    Много думи се изговориха, много визити се организираха, много опити се направиха, за да се спрат двете войни.
    Най-правилният път са преговорите. Но отвъд човешките разбирания има толкова мощни сили и интереси, че нищо не е в състояние да спре избиването на военни и цивилни, без значение от коя страна на войните са.
    И това е тотално незачитане на международните правила, конвенции, договори и не знам какви ли не още , записани и подписани "разбирателства".
    Изводът, какъв ли ще е, ако задълбаем тази тема?
    И нима всеки по-силен би могъл да наложи своите амбиции, единствено позовавайки се на своята гледна точка?!!!
    Това, наистина е изключително плашещо.
  • 78 Кратуна

    17 2 Отговор
    Интересно защо същата тази общественост не се застъпи и на други места където умират далеч повече цивилни?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Бибитко от Банкя

    16 3 Отговор
    Тоя гнусен чаршаф няма и защо да се чете, защото представлява най-долнопробна укро пропаганда, която западните господари поощряват с най-голямо удоволствие.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Вместо Швейцария на балканите

    10 4 Отговор
    Станахме Монголия на балканите.
  • 83 Амииии

    16 3 Отговор
    Бъркаш са.Първо да видим на опашка всички американски политици бивши и сегашни,дето изклаха света,так чаак тогова ПУТИН
  • 84 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 27 Отговор

    До коментар #10 от "Kaлпазанин":

    Ако си мислиш, че руснаците са се примирили със загубата на „Студената война“, много се лъжеш. Русия иска РЕВАНШ и това е параноята на Путин, Медведев и компания. Заради реваншизмът им са и всичките приказки, че водят войната в Украйна против САЩ, НАТО и ЕС...
    Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички РУСНАЦИ-ПУТИНИСТИ, а за русофилиците ни като тебе, организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се поотвориха очите за "Авантюрите на русия в ...България".
    Крайно време е малка България да сложи край на тази братоубийствена война във велика Украйна!

    Коментиран от #92

  • 85 Софиянец

    21 4 Отговор
    Путин дори във Вашингтон да отиде, американците няма да му направят нищо, защото това официално ще бъде като САЩ да обяви война на Русия (нещо на което на тъпите американци не им стиска да направят). Камо ли някаква измислена държава като Монголия. Факти, стегнете се малко с тия смешни статии.
  • 86 Факт

    26 3 Отговор
    Монголците и до ден днешен са благодарни на руснаците. Не са като нас, отрепки.
  • 87 Гражданин

    7 8 Отговор
    Да арестува Путин -да, но двойника му не! Затова няма да има арестуван!
  • 88 Четете бре хора!

    21 2 Отговор
    Монголия излезе с официално-писмено становище,че няма да изпълни решението на така-нареченият ,,съд",категорично отхвърляйки арестуване на Путин,при посещението му в Монголия...!
  • 89 шаа

    9 1 Отговор
    мнс е поръчкова организация и никоя нормална страна не е длъжна са се съобразява с щенията ѝ. колкото и да крякат мисирките и главните мисири, това е положението.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Някой

    11 1 Отговор

    До коментар #84 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Как обичам някой да ми се прави на интелигентен и начетен, а да не е. Нищо подобно умник. Русия просто видя, че на САЩ и Запада не може да се има доверие.
    Съветския Съюз се съгласи на обединението на източна и западна Германия с гаранциите на САЩ, че НАТО няма да се разшири и миля на изток. Без това съгласие Германия щеше да си стои разделена. Какво се случи, НАТО се разшириха почти до границата на Русия (Украйна щеше да влезе в НАТО ако не бележка започнала инвазията). Минските споразумения, под които се подписаха и Франция и Германия като гаранти, бяха хвърляне на прах в очите. Меркел сама каза, че никога не са имали намерение да се спазват. През началото на 2000-те Путин се опитваше да вкара Русия в НАТО, точно защото искаше да сложи край на тази вражда - е отказаха му. САЩ пак едностранно прекратиха Договора за ликвидиране на ракетите със среден обсег, който беше сключен между САЩ и Русия.
    Няма да коментирам няколкото пъти, в които Путин предупреди САЩ да не се опитват да разполагат бази в Украйна, както и да прекратят преговорите на същата за присъединяване в НАТО. Американците пак се направиха на интересни.
    Сега кажи генийче първото кой ще вярва на САЩ и запада, независимо дали са да ли дума или подписали договор след като, го нарушават без да им мигне окото и второ кой ще взима Русия насериозно ако след всичко това те продължат да не предприемат действия? Нима САЩ оставиха да има ракети на съветския съюз в Куба? Да си припомним какво направиха и
  • 93 соломон идиота

    10 0 Отговор
    Милене ?---- драскаш без да осъзнаваш това което си написал или си лицемер който за да се хареса на господаря си ги пише тези глупави неща. От къде на къде Монголия ще арестува Путин или някой друг ? с какво права когато тоя " Международен съд " за който говориш повечето нямат даже юридическо образование ? същите които трябва да бъдат съдени за убийството на невинни лидери като С. Милосович и други ?-- излиза ,че убийците ще съдят не вините ( провери за да се убедиш) то е създадено от Американците които казват за тях мисляха едно време да съдят някои от Амeриканските военни " Ако се опитат да съдят нашите военни или или други лица ще ги съдим в Америка "-- мисля ,че разбираш за какво говоря. на твоите думи могат да повярват най много децата от детската градина- може би съмнявам се ?

    Коментиран от #95

  • 94 Тореро

    6 0 Отговор
    Слава на Русия и комунизма!!
  • 95 волаком

    0 0 Отговор

    До коментар #93 от "соломон идиота":

    жълтостотинник е
  • 96 КЕФ ГОЛЯМ КЕФ

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "Крайно време е":

    КВИЧАЩИ БАНДЕРОВСКИ ПРАСЕТА
    А КОЛЕДА Е ОЩЕ ДАЛЕЧЕ
    КВО ЛИ ЩЕ БЪДЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Гориил

    2 0 Отговор
    Наивни европейци. Ще видите величествена и тържествена среща на световния лидер, който ще донесе в Улан Батор 10 трилиона рубли инвестиции в икономиката, транспорта и енергетиката на Монголия.
  • 100 дедо ви

    1 0 Отговор
    Трябва да се отбележи, че САЩ все още не са прехвърлили нито една от своите системи Patriot в Украйна, но пък Румъния планира да закупи нова система, финансирана от международни фондове, което ще изисква допълнителни разходи от около 60 милиона щатски долара! Без коментар!
  • 101 АХМАК

    1 0 Отговор
    И КАТО КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА АРЕСТУВАНЕ ????
  • 102 Гледай

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анализатор":

    Да не се подписваш ти .
    В Грозни.
    Много се бяха забравили .