25 Октомври, 2024 21:15 1 619 102

Костадин Костадинов: От „Възраждане“ направихме всичко възможно, за да убедим българския народ да отиде да гласува

  • възраждане-
  • костадин-
  • костадинов-
  • избори-
  • герб-
  • бсп-
  • дпс

Най-голямото оръжие, с което разполагаме в момента, е бюлетината, с която да накажем управляващите престъпници за всички престъпления, извършени от тях през последните десетилетия, казва лидерът на „Възраждане“ 

Костадин Костадинов: От „Възраждане“ направихме всичко възможно, за да убедим българския народ  да отиде да гласува - 1
Снимка: ПП "Възраждане"
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Изборите са в неделя. България избира новите 240 депутати. Очакват се интересни резултати за второто място и около границата от 4%, над която партиите влизат в парламента. Как мина кампанията… Пред ФАКТИ говори лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

- Господин Костадинов, предизборната кампания приключва. Какво успяхте да свършите? Какво разказахте на хората?
- Разказахме им, че имаме златен шанс да победим колониалното статукво в неделя, защото то е изключително омаломощено и разединено. Имаме едно ДПС, което се разцепи на две и влезе в изключително сериозен сблъсък едно с друго. Имаме едно БСП, което стремително се е засилило към дъното, също разцепено. Имаме разцепено ПП -ДБ, което в момента съществува като коалиция, защото иначе не биха могли да влязат в парламента поотделно. Имаме разколебан ГЕРБ, който трябваше да мобилизира както в казармата своите кметове, за да може отчаяно да се опита да вземе поне една част от гласовете си. Очевидно е, че и там ще има спад. На практика, в момента се тресе цялото колониално статукво, което в последните 35 години беше изграждано грижливо от Американското посолство. Причините за това са както вътрешни, така и външни, но в случая това няма чак толкова голямо значение.
Важното е, че през цялата кампания обяснявахме на българските граждани едно единствено много просто нещо. Най-голямото оръжие, с което разполагаме в момента, е бюлетината, с която да накажем управляващите престъпници за всички престъпления, извършени от тях през последните десетилетия.

- Добре, и нека обърнем въпроса. Какво искат хората от вас, за какво най-често ви казват - направете го?
- Възмездие и справедливост, присъди за престъпниците. Естествено, хората се чувстват ограбени. Виждат, че България е най-бедната държава в Европейския Съюз. Виждат, че при нас имаме завладяна държава, мафията управлява - независимо дали мафията е на ГЕРБ, или мафията на ДПС, или мафията на ПП-ДБ. Това е основното, което искат хората от нас. Искат справедливост, възмездие и присъди за престъпниците.

- „Възраждане“ гледа към второто място. Това показва социологията. Какво ще правите с мандат в ръцете си?
- “Възраждане” винаги гледа към първото място и затова се борим още от момента, в който бяхме създадени като политическа организация. Нека да минат изборите и тогава ще коментираме резултатите.

- Вие, Костадин Костадинов - виждате ли се като премиер?
- Това могат да кажат единствено и само българските граждани.

- Бяхте нежелан партньор на ГЕРБ, защото чувахме с „Възраждане“- не. Но това май се промени, защото вече се говори - ще водим разговори. Кой се промени?
- Не знам какво чувате, защото аз последователно последните няколко дни чувам как Борисов прави самопризнания как нямало да му позволят на него партньорите му от Брюксел и Вашингтон да работи с „Възраждане“. Само че има една малка подробност. Първо, трябва и ние да искаме. Второ,

за разлика от Борисов, за разлика от Кирил Петков, от Асен Василев, за разлика от Делян Пеевски и всякакви още други такива екземпляри от българската политическа фауна, ние - от „Възраждане“, нямаме господари.

Ние нямаме партньори и съюзници, които да ни казват какво може и какво не може. Единствените, които могат да ни казват какво да правим, са нашите избиратели. Аз за това преди малко, когато ми зададохте въпроса дали се виждам като премиер, ви отговорих: това ще кажат и ще решат само и единствено българските избиратели.

- Много и разнородни партии в парламента. Какви опции за шанс за кабинет виждате?
- О, има огромни шансове, разбира се. Защо казвате, че са много и са разнородни?

Партиите са две - „Възраждане“ и всички останали проекти на американското посолство.

На практика виждаме една метастаза под няколко различни наименования и „Възраждане“, която е единствената българска национална организация в този парламент. Така че няма да има никакъв проблем за съставяне на правителство и аз съм уверен, че това ще бъде съставено още с първия мандат, който ще бъде осъществен под шапката на ГЕРБ с гласовете на ПП –ДБ и ДПС на Пеевски. Единствените, които могат да объркат плановете им, са българските граждани, които да излязат и масово гласуват, за да обезсилят купения и корпоративен вот.

- Искате да преразгледаме участието си в Европейския съюз, но вие гледате и към БРИКС. Европейският съюз е политически съюз, а БРИКС икономически. Как да стане да сме и в двата?
- Ами точно заради това, че едното е политически, а другото е икономически. Ако и двата бяха политически съюзи, нямаше да стане очевидно. Но в този конкретен случай е съвсем възможно. Още повече, че БРИКС е хлабава икономическа организация, която тепърва започва да изгражда многостранни икономически връзки, а към настоящия момент все още основно доминират двустранните контакти. И затова ние настояваме да имаме такива тесни двустранни контакти с основните носители на идеята БРИКС. А това са Русия на първо място, Китай, Индия и всички останали бурно развиващи се икономики, които в момента са в челото на световния икономически растеж.

- И защо точно БРИКС? Какво ще ни даде съюз, в който участва Русия? Нали ни обяви за неприятелска държава?
- Тя ни обяви за неприятелска държава, след като ние предприехме неприятелски действия към нея. И това е съвсем логично. Точно поради тази причина ние обясняваме от самото начало на войната в Украйна, че България трябва да прекрати санкциите срещу Русия, защото те не са изгодни за българската икономика, те са изгодни за САЩ. Разбирам господарите на Борисов и Петков, които тогава им заповядаха да гласуват тези санкции - това са представителите на Американското посолство. И е нормално, защото те си гонят техните интереси. Но ние - българите, имаме съвсем други интереси и те нямат нищо общо с интересите нито на Американското посолство, нито на Европейската комисия, нито на техните представители в България - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС и всички останали метастази.

- Отново повдигнахте темата за казармата, защо да се връща, нали все пак сме в НАТО?
- Не разбирам въпроса? Като сме с НАТО и не трябва да имаме армия така ли? Освен това не разбирам защо отново ние по този въпрос имаме позиция, която е неотменима последните 10 години и го повтаряме постоянно. Просто периодично някой се сеща, че ние имаме подобно предложение в нашата програма, което, между другото, съответства на Българската Конституция, в която както добре знаете има член, който задължава българските граждани да отбиват своята военна повинност. Само че никой не се е сетил да го махне от Конституцията и в момента има Конституция, която на практика не се спазва. Така че по този въпрос нашата позиция е ясна - възстановяване на казармата. Това няма да е лесно с оглед на това, че най-малкото, което е в момента, заради предателските политики на българските правителства след 2004-а, когато влязохме в НАТО. Тогава беше разпродадена огромна част от българските казарми и поделенията се превърнаха на практика в пустош. Там не може в момента да се живее, не може да се спи, така че ще трябва да инвестираме много пари, но ще кажа това, с което всъщност ще обоснова целия въпрос, който ме питате. Свободата и независимостта нямат цена. Който не храни своя армия, храни чужда.

- Какво ще е новото, когато се събудим на 28 октоври, пореден ден от календара или…
- Това зависи само и единствено от българските граждани. Ние - от “Възраждане”, сме направили всичко по силите си, за да събудим българския народ и да му кажем, че ако не избере „Възраждане“, избира смърт за България.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възрожденец

    14 59 Отговор
    Възраждане са гербаджии ще гласувам за Величие!

    Коментиран от #28, #48, #57

  • 2 коня на оня

    48 47 Отговор
    Единствената българска партия!
    Другите са чужди слуги, които затриват България.

    Коментиран от #9

  • 3 Мирослав

    46 37 Отговор
    Пълна подкрепа от нашето семейство за единствената партия , която не изневери на своите избиратели и последователно защитаваща интересите на българския народ - Възраждане.
    Всички други предатели направиха точно обратното на това което обещаваха и безцеремонно излъгаха избирателите си.
  • 4 ТКЗС "Светло Бъдеще"

    32 34 Отговор
    Радвай се , ако не отиде. Защото ако отиде, със сигурност няма да гласува за "Възраждане". Поне половината от негласуващите са по-склонни да гласуват за ПП, поне една четвърт за ГЕРБ и останалите за разни други партии, включително БСП. "Възраждане" са маргинали, които разчитат на маргинали, да ги докарат на власт. Не им се получава-нямат електорален ресурс.

    Коментиран от #23

  • 5 Баш

    32 24 Отговор
    за вас ли ще се юрнат да гласуват ?
  • 6 Баба ти

    43 26 Отговор
    Величие и Меч са поредния проект на посолствоТо, да отклоняват гласове, щото ги е страх от Възраждане.
  • 7 Мммммм

    36 37 Отговор
    Българския народ да отива да гласува! Не за Възраждане.
  • 8 Коя от двете партии

    13 27 Отговор
    Много се колебая, ама наистина много между, ВЪЗРАЖДАНЕ и ВЕЛИЧИЕ.

    Коментиран от #16, #24, #36, #85

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Поредния

    32 22 Отговор
    из ме кярин
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Наблюдател

    30 14 Отговор
    На всички други партии украинците и евреите са им по-мили, въпреки че извършват престъпления, но това не им пречи да работят изцяло за тях и против българите и да ходят периодично да се снимат с техните отявлени престъпници, убийци и нацисти.
  • 13 Кой

    22 22 Отговор
    ще гласува за някаква си театрална група , правеща хората на дебили ?
  • 14 Баба ти

    34 25 Отговор
    "За 35 години, лека-полека,
    България се върна назад
    с няколко века."
    - Да идва Възраждане вече на власт и да вкарва, ЛГБТ - Мафията, ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС в затвора, че не се трае вече!
    Излезте и гласувайте за "Българското национално-освободително движение" - Възраждане!
  • 15 Трак

    9 35 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЯН РАСАТЕ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 14
  • 16 има още

    14 21 Отговор

    До коментар #8 от "Коя от двете партии":

    възродено величие и велико възраждане всички са един дол дрен
  • 17 Отстрани

    30 15 Отговор
    Два милиарда са похарчени за три години за хрантутене на семействата на украинските нацисти по луксозните хотели!
    Милиарди левове щети за българската икономика заради безумните санкции срещу Русия!
    Милиарди левове щети за българската армия от подарените на украинските нацисти оръжия и покупката на виртуални такива!
    Милиарди левове щети за българското земеделие, заради вноса на евтина отровна продукция от Украйна.
    Милиарди левове щети за българската енергетика, която евроатлантиците се опитват да унищожат окончателно, като доставят 4 пъти по-скъпо ядрено гориво, подаряват платени реактори и затварят тецове с гарантирана наша суровина за сто години.
    На фона на това банките бележат рекордни необложени печалби от дране на кожи и високи такси в размер на милиарди, а държавната администрация се помпа със заплати от тежки държавни кредити , за да преизбира постоянно българоубийците.
    Така че , имаме да харчим още доста милиони за избори докато не изчистим всички отпадъци работещи против интересите на България.

    Сетете за това като отидете на изборите и се гответе за поредната финансова криза, която ни натресоха евроатлантиците.

    Коментиран от #33, #42

  • 18 ха ха

    15 12 Отговор
    Костя се явява пред райските порти. Св. Петър си преглежда тефтера и казва:
    - Костя, нали?
    - Да – отвръща гордо възрожденецът.
    - За вас имаме специално изискване. Изкарвате един ден в Рая и един в Ада. След това сами избирате.
    - Ама, за какво ми е ден в Ада за да избера?!
    - Не знам! Небесна политика.
    Изкарва ден в Рая нашият. Стандартен, дори леко скучен ден. Всичко е като картинка, хората пеят по поляните, възхваляват Божията благодат... Нищо изненадващо.
    Втори ден в Ада. Костя очаква изгорена земя, реки от лава, човешки писъци и мирис на сяра. Нищо подобно. Дяволът го посреща във фрак, наоколо е зелено и свежо. Показва му игрището за голф, басейна и хотела с номер на стаята, където може да отседне.
    - Честно, имах други очаквания за Ада – заявява Костя.
    - О, ние също се реформираме. Това, което сте си представяли, е отживелица. Разходете се, поиграйте голф. Басейнът също е на Ваше разположение...
    Костя бързо се захваща с голфа. След това чудесен обяд, отпуска се в прохладата на безупречния басейн. След няколко питиета следва вечеря и сън в просторна хотелска стая с най-удобното легло, което някога е опитвал. Чудесен ден.
    На сутринта св. Петър го оглежда изпитателно:
    - Е, реши ли?
    - Не мога да си представя, че го казам, но в Рая е скучно. Избирам Ада!
    Отпращат го. Посреща го Дяволът отново във фрак. Вкарва го в Ада, а там пустош, жега, реки от лава, писъци и мирис на сяра.
    - Къде е всичко от вчера?
    - Вчера ли? Би трябвало да си наясно... До

    Коментиран от #21, #29

  • 19 АГАТа Кристи

    16 21 Отговор
    "Другарят" с все сила иска да ни върне във времето на Веф-а, Перла 04, Москвича... Кремиковци, Червена могила...
    ВЕРВАЙТЕ МУ !!!

    Коментиран от #56

  • 20 Избори неделя 27 октомври 👈

    3 22 Отговор
    Аз ще избера на вота не подкрепям никого ✔️🗳️✔️👈 партиите във парламента не са партии вече а са компрометирани всички те във парламента работят за мафията във България и престъпния свят
  • 21 ха ха

    22 4 Отговор

    До коментар #18 от "ха ха":

    - Къде е всичко от вчера?
    - Вчера ли? Би трябвало да си наясно... До вчера бяхме в предизборна кампания. А, днес ти гласува...
  • 22 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    13 22 Отговор
    Гнусна рашистки подлога мразяте
  • 23 Търговска банка "Мрачно настояще"

    13 4 Отговор

    До коментар #4 от "ТКЗС "Светло Бъдеще"":

    Голям философ и прогностик се извъди .Мязаш на онези математици плямпащи по времето на Ковид измамата.

    Коментиран от #44

  • 24 Не се колебай

    17 21 Отговор

    До коментар #8 от "Коя от двете партии":

    Възраждане е правилният избор .
  • 25 Град Козлодуй

    6 11 Отговор
    Вчера ме разпориха трима роми, платени от Киро да гласуват за ппдб. Беше супер готино.
  • 26 коня на оня

    21 15 Отговор
    Погледнете само колко са активни Възрожденци в Европейския парламент.
    Какви страхотни изказвания правят.
    Това е наистина партия за която ще гласувам и с двете си ръце.
  • 27 Калин

    12 11 Отговор
    Олеле, сега тук ще налазят всички тролове на американското посолство да плюят и хулят....до утре ще са изкарали за сутрешна баничка и боза.

    Коста, с теб сме приятелю, каквото и да се опитват да правят.
  • 28 По скоро

    9 13 Отговор

    До коментар #1 от "Възрожденец":

    Тарикати. Ама за Величие си прав. Най важни са българските интереси. Евроатлатиците са като тези от Коминтерна

    Коментиран от #62

  • 29 Ха ха

    9 3 Отговор

    До коментар #18 от "ха ха":

    Дълго и тъпо.

    Коментиран от #35

  • 30 ТаУмВзе

    13 7 Отговор
    Коце виличките, крепи който Плаща! Владее най старата политическа Професия, да е Клекнал където трябва. Ххаах
  • 31 Артилерист

    20 20 Отговор
    "Възраждане" останаха май единствената партия, която не се страхува да назове истината за колониално поробената България...

    Коментиран от #34, #37

  • 32 РЕАЛИСТ

    19 20 Отговор
    При 70 процента участие на изборите, Възраждане ще спечели изборите, както стана в Австрия. България ще престане да е чужда подлога. Костадинов ще брани българските интереси. Ще се появи отново на картата на Европа.

    Коментиран от #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ами

    11 17 Отговор

    До коментар #31 от "Артилерист":

    Да
    Нали сме окупирани от
    Разни Русофилистични Индивиди.
  • 35 ха ха

    7 11 Отговор

    До коментар #29 от "Ха ха":

    Да, за изрожденците вицовете трябва да са кратки, ясни и мръсни, ама този не е предназначен за тях... ;)
  • 36 зомби

    4 18 Отговор

    До коментар #8 от "Коя от двете партии":

    гласувай за величие, възраждане са сигурни вътре, ако влезнат и МЕЧ и величие, атлатиците губят почва.....виждаме че се джафкат, но ще си наместят чакрите в парламента по важните теми!
  • 37 Хахахаха

    15 19 Отговор

    До коментар #31 от "Артилерист":

    Възраждане е една нацистка партия, за това в България се харесва на не малко. Все пак има много нацисти.
  • 38 А бе

    11 14 Отговор
    Ако се закриете ще направите още повече.
  • 39 Ще брани

    18 15 Отговор

    До коментар #32 от "РЕАЛИСТ":

    Интересите на
    Кремъл .
    Това ще брани
    Тарамбуката от Максуда.

    Коментиран от #55

  • 40 Веднага

    17 12 Отговор
    О, да, ще отида, защото като видя такъв като копейкин и отивам да гласувам за друг.

    Коментиран от #47

  • 41 Гост

    14 2 Отговор
    Няма да ви казвам за кого да гласувате. Ако щете празна пуснете, само и само да се стопи купеният вот.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ха Ха

    11 13 Отговор
    Тоя хептен изтрещя покрай опорките за посолството. Трябва да си много заблуден за да му вярваш на глупостите.
  • 44 ТКЗС "Светло Бъдеще"

    3 5 Отговор

    До коментар #23 от "Търговска банка "Мрачно настояще"":

    Реалността е едно, а мечтите друго. Мечтай си, безплатно е. Демографията и природните закони си казват думата.
  • 45 Мда

    7 5 Отговор
    Най-после се разкриха Факти за кого работят. Как не са му заключили темата за коментари?!
  • 46 Направо

    6 10 Отговор
    Не е за вярване.

    Да могат да се пишат коментари
    На статия
    За КОСТЯ ПЕМБЯНИТЕ ШОРТИ

    Кой разреши ?

    Хаха
  • 47 Хахахаха

    11 13 Отговор

    До коментар #40 от "Веднага":

    Така е. Така трябва, защото ако много не отидат, руските подлоги ще отидат и така ще попадне тази нацистка партия в управлението. Така, че мислете българи с главите. Отидете да гласувате, за когото и да е, НЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ! Ако искате да живеете нормален живот.

    Коментиран от #52, #77

  • 48 Ха, ха, ха

    15 9 Отговор

    До коментар #1 от "Възрожденец":

    От трън - на глог. Само си търсите, кой да ви измами. Докто има такива като вас ще има Атака, Възраждане, Величие и т.н.

    Коментиран от #69

  • 49 Оги

    13 8 Отговор
    За седми път същите физиомутри на хранилката?! Не, Коце, не успя да ме убедиш.
  • 50 Шумен

    11 4 Отговор
    За бога като гледам коментарите и ми се плаче колко на зле отива България, тежко ни и горко.
  • 51 Просто човек

    8 11 Отговор
    Фейк.бг се скъса да рекламира тоя фашист...
  • 52 Мммммм

    10 9 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахаха":

    Така, че отделете време и отидете пуснете глас, за когото подкрепяте, защото знайте че руските подлоги ще пуснат глас и след това ще искат да ви управляват да знаете!
  • 53 Мда

    9 7 Отговор
    Същите глупости рецитира в БНТ, едно към едно. Добре си ги е научил опорките.
  • 54 Националисти

    6 8 Отговор
    Като националистическа партия "Възраждане" явно трябваше да наследи "Атака", но някак си не се получи.Може би ,защото хората се разочароваха вече от предшественика Волен Сидеров или осъзнаха, че всички партии без значение какво прокламират са под игото на манипулаторите от ГЕРБ и не са независими от външните господари. Дори да се класират втори пак ще разочароват избирателите си след време, както стана с Промяната.
  • 55 РЕАЛИСТ

    11 12 Отговор

    До коментар #39 от "Ще брани":

    Интересите на Кремъл да интересите на България. Докато бяхме с тях , ни се изградиха големи заводи, атомни електроцентрали, военни заводи, Нефтохим. Като дойдоха западните партнери, се започна затваряне на всичко и станахме един консуматор на хранителните им вериги. 2 милиона им бачкат в западните страни. Станал си девета дупка на кавала в ЕС.

    Коментиран от #60

  • 56 Помним !!!

    15 8 Отговор

    До коментар #19 от "АГАТа Кристи":

    Пропусна - Мототехника, - 20 години чакане за кола, "Показните магазини" в които само за Нова година имаше цитруси, Кореком, Партиините секретари, Жителството, Откритите листове за пограничните зони, Член ПЪРВИ на комунистическата конституция... и какво ли още не, за да те потискат...
    Бяхме Северна Корея, където там и сега "другарите" живеят в охолство....

    Коментиран от #74

  • 57 Гласувай

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Възрожденец":

    За поредните фараони, проект на янките.
  • 58 Методиевич

    10 7 Отговор
    Лумпен-пролетариата от колхозници, чистачки, продавачки, пенсионирани фатмаци, докери, шофьори, бакшиши, общаци в строителството, мотокаристи и трактористи .....се възпалиха и са в шизофренична дилема за кой от двамата измамници да "фърлят" гласа си. А отдолу напират още двама - Слафчо и Пакостинчо. Да трудно е и затова ударете по една домашна шльокавица със сланина! Копейката ще пие едно малцово уиски!

    Коментиран от #97

  • 59 Тодоров

    9 6 Отговор
    Абсолютно безспорно са последователни в действията си. Техните представители в Европейския парламент наистина работят за България, а не само да изпълняват нареждания като другите. Пълно съответствие между думи и дела. И най-важното, цялата медийна машина работи срещу Възраждане. Така че изборът е ясен.
  • 60 Истината

    9 10 Отговор

    До коментар #55 от "РЕАЛИСТ":

    Е много ясно, че имахме, нали почти всичката продукция я изнасяхме за СССР, робувахме им затворени в собствената си държава като в концлагер, а заводите ги затворихме точно поради причината, че СССР се разпадна.

    Коментиран от #70

  • 61 копейчо

    5 5 Отговор
    хюмнето пак философства...
  • 62 Кочо

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "По скоро":

    коминтерна и ероатланиците са в абсолютно противоположни категорий...
  • 63 Мда

    7 3 Отговор
    Още една мотивация за гласуване. Освен герб дпс и тези да имат по-малко депутати.
  • 64 Анонимен

    11 6 Отговор
    Не се заблуждавайте с някакво величие. Този пореден проект е създаден с цел обезсилване на Възраждане. Колко такива бяха? Вместо да подведат под отговорност гуруто им, те го лансират непрекъснато. Колко пъти българските граждани да се лъжат по един и същи начин?

    Коментиран от #67

  • 65 Ралин

    10 5 Отговор
    За 30 години чехите произвеждат прекрасни автомобили, румънците чудесни автомабили, ние русофили. Що така.

    Коментиран от #66, #78

  • 66 Хе хе

    7 0 Отговор

    До коментар #65 от "Ралин":

    И пак не сме произвели качествен материал хе хе хе
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Моля се

    11 4 Отговор
    в неделя да гласуваме масово срещу злото гроб.
    За бага братя да ги приключим един път за винаги.
    От това зависи бъдещето на България.
  • 69 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ха, ха, ха":

    То пък, вас никак не ви лъгаха разни с0к0ли от сараите.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Дарвин

    4 1 Отговор
    Народе гласувай за най-простото кандидат! Само така ще разберете защо стадо избрало глупаво животно за водач загива. Нарича се естествен подбор и се учи в 4-ти клас по биология.
  • 72 Факира

    6 1 Отговор
    Ни на Запад, ни на Изток има такива прости индивиди. Погледнете си дома, двора, улицата... Взаимоотношенията и възпитанието. КОЧИНА !
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 К.К.

    6 3 Отговор

    До коментар #56 от "Помним !!!":

    яще банани бе атлантици, че след тия избори ги спираме, само по коледа хахахахахахах, а в белене ще са безплатни и целогодишно!

    Коментиран от #79

  • 75 Коцето ваксинираният антиваксър

    8 5 Отговор
    Гласувайте за мен! Само така ще прекратим задръстванията по граничните пунктове и летищата. Ще живеете спокойно далеч от гнилия запад и ще го гледате през дулата на автоматите носени от синовете ви които ще ви пазят да не избягат на там. Ще живеете щастливо в руски мир. Левът ще достигне нови висоти непомнени от времето на Виденов.
  • 76 Без думи

    5 3 Отговор
    Стига се до парадокса евроатлантическите отпадъци да защитават и агитират за величие, защото иначе са безпомощни срещу най-прогресивната партия, тази на Възраждане. Покриха дори разследването в парламента срещу величие с безброй престъпления. На предишните избори успяха да отклонят вот , но на тези са обречени и Възраждане ще си вземат изцяло своя заслужен дял доверие.
  • 77 бойче

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Хахахаха":

    който подкряпа бандери, той е фашага....
  • 78 отворко

    5 4 Отговор

    До коментар #65 от "Ралин":

    Това ли е най важно да произвеждаш автомобили? Швейцарците , норвежците ,датчаните и много други не произвеждат автомобили по добре русофили от колкото ЛГТБИ.....
  • 79 ......

    0 4 Отговор

    До коментар #74 от "К.К.":

    Комунистическо трибуквие - чашката, кастанетите, памперса, гинко билоба...

    Коментиран от #81

  • 80 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    7 0 Отговор
    ГЛАСУВАЙТЕ БЪЛГАРИ
    .. ЗА КОГОТО СИ ПОИСКАТЕ
    .. НО ГЛАСУВАЙТЕ !
  • 81 К.К.

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "......":

    ако искаш остави си данните в редакцията, ще ти запазим място на 1-я ред в белене, ще има и портокали и банани на корем!
  • 82 Радой Ралин

    6 7 Отговор
    ПИСМО ДО ВАНКА С ТАНКА

    Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земята
  • 83 Бай араб

    4 4 Отговор
    Руснаците винаги обещават много пари и накрая нищо не дават,Копейкин може да пита Сидеров и Марешки.На Волен поне му направиха телевизия да се показва,на Копейкин нищо,само билбордове
  • 84 Бай араб

    4 4 Отговор
    Руснаците винаги обещават много пари и накрая нищо не дават,Копейкин може да пита Сидеров и Марешки.На Волен поне му направиха телевизия да се показва,на Копейкин нищо,само билбордове
  • 85 остани си

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Коя от двете партии":

    вкъщи
  • 86 Кочияша

    6 3 Отговор
    Пълен та. Ш.а.к!!!
  • 87 Всеки

    5 6 Отговор
    Нормален човек трябва да хласува против копейките и чалгара които са цирей за страната.
  • 88 Копейкин е

    3 4 Отговор
    Наведен простак който ще палучи шут отзад защото е мекотело и очаква овации от Путин но никой в света не обича плужеци които са против родината си.
  • 89 Ангелов

    5 6 Отговор
    Гледам, че много вълнуващо е за някои да коментират Костадинов. Истината е, че за момента това е партията, която стои най-близо до обикновените хора. По отношение на ковид кризата, на Украйна, на ЛГБТ пропагандата, на ТЕЦ Марица Изток, на българския лев, на заплахата от мигрантски поток. На местно ниво общински съветници от тази партия са много полезни за хората, защото защитават добри каузи. Имам личен поглед върху доста населени места. А това, че Костадинов е понякога по-рязък в думите си, не означава, че не е прав. Той просто назовава нещата с истинските им имена. Нещо рядко за политик.

    Коментиран от #93, #94

  • 90 Zахарова

    6 5 Отговор
    Костя е наше момче фашистче,гласувайте за него бегеТъпаци мои
  • 91 нннн

    7 0 Отговор
    Тази неделя гъбите ще бъдат отровни. Не отивайте за гъби, защото после ще страдате.
  • 92 Всеки нормален

    6 5 Отговор
    Човек помни че копейките влязоха в НС като антиваксери в момента са подлоги на Путин а утре може да бъдат с ДПС.От такива хора очаквайте всичко.
  • 93 Обикновените хора

    4 5 Отговор

    До коментар #89 от "Ангелов":

    Не са простаци да застават зад Копейкин.Зад него стоят хора които лесно се маниполират бедни и очакват че с поредния простак който ги води към нищото ще живеят по добре което е абсолютна заблуда.Около 20% са много бедните в страната и толкова които гласуват за копейки чалгари и подобни измамници.
  • 94 Стои

    5 3 Отговор

    До коментар #89 от "Ангелов":

    До Наредбите и
    Заповедите от
    Кремъл

    Другаде не стои Израждане
  • 95 Боцмана

    5 3 Отговор
    Кукла на конци!!! Онази кондукторката от руските железници, к’во и беше името, другарката Митрофанова, тя е режисьора, а оня късия от Кремъл е постановчика. Нашето момченце е изпълнителя, кукла на конци.
  • 96 Тарамбуката

    4 3 Отговор
    От Максуда

    Върна ли Субсидиите?

    И какво стана с 5те милиона
    Дадени му за
    Разходката до Червения Мегдан
    преди време .
  • 97 Да помним

    4 3 Отговор

    До коментар #58 от "Методиевич":

    Как и
    Болен Сидеров

    пушеше Пури за 300 лева .

    Хахаха
  • 98 К.К.

    4 1 Отговор
    като гледам гласуванките и помпата не помага и то в тая паветна преписваческа агенция! ясно що спирате коментарите....
  • 99 Хааа

    6 6 Отговор
    Само заради некадърник като тоя ще ида да гласувам и няма да е за рашиска партия.

    Коментиран от #102

  • 100 Пешо

    2 2 Отговор
    Така като чета повечето коментари,явно много от вас се надяват Коце да не спечели,но ще видите като ГЕРБ и ПП ни турнат Еврото как много семейства ще изнемогват и няма да имат пари за храна!

    Коментиран от #101

  • 101 Абе, умник,

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "Пешо":

    ние от доста години сме а евро, валутен борд се казва. Просто такива сте си крепостните, умни до немай къде...
  • 102 Точен

    0 0 Отговор

    До коментар #99 от "Хааа":

    Ще си вкараш поредния автогол. После да не се оправдаваш пред децата си, че са най-презрените в европа.