10 Август, 2021 12:35 11 349 14

Мистерията с изчезналия човек на Очите се заплита

  • юмер мехмед-
  • изчезнал-
  • митьо очите

Разковничето на случая е, че Юмер е очаквал някакво заплащане от Рагевски, което би трябвало генерално да му реши финансовите проблеми

Мистерията с изчезналия човек на Очите се заплита - 1
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Двама от най-добрите полицаи на ГД „Криминална полиция“, специалисти по отвличанията пристигнаха в ОД на МВР в Бургас, за дадат рамо по разплитането на случая с изчезналите двама души – брокерката на недвижими имоти Теодора Бахлова през октомври 2020 година и човекът на Димитър Желязков-Очите – Юмер Мехмед, чиито следи се губят от 4 август т.г., пише "Флагман".

Медията извършва паралелно разследване по случая. Имотът на ул.“Константин Фотинов“ 37 в центъра на Бургас, представляващ партерно помещение от 100 кв/м и малка складова площ под него, е свързващо звено между двата случая с изчезналите мъж и жена.

Още при изчезването на 47-годишната брокерка през есента на миналата година партерът е бил нейна собственост, но по това време се е продавал от ЧСИ заради натрупани дългове. Към момента този имот се оказа преминал в ръцете на възрастна госпожа с фамилия Маринова, която го е закупила на търг, след като вече Бахлова бе в неизвестност.

Помещението е изпразнено и на прозорците е поставена табела, че се отдава под наем, посочен е и телефон. На този номер отговаря мъж, упълномощен само да казва, че предлага само 110-те кв.м. от партера под наем.

Странното е, че пред стъклата, по стълбите надолу към складовете могат да се видят натрупани книжа, около 1 кубик гранитни павета, както и оборудване от някакво старо заведение.

Голяма част от складовете по стълбите надолу и част от мазетата са собственост на арестувания в понеделник Станимир Рагевски. Преди около два месеца, в подземията на сградата, възниква авария в канализационната тръба заради което Рагевски вика на помощ бригадата на Николай Василев и съдружникът му Юмер Мехмед.

„Ходихме там няколко пъти с наши момчета, за да отстраним повредата в подземията. Дали Юмер отново се е срещал със Станимир и пак е ходил там без мен – не знам. Не съм го питал, възможно е да го е търсил за по-нататъшни ремонти на този имот“, каза Василев.

Сигурно е, че оборудването, което е изкарано по стълбите нагоре и може да бъде заснето, е на Рагевски и това са части от мебелировка на негова собствена бивша кръчма на плажа.

Какво е видял Юмер докато е ходил на тези ремонти, за което партньорът му Николай Василев не знае?

Разковничето на случая е, че Юмер е очаквал някакво заплащане от Рагевски, което би трябвало генерално да му реши финансовите проблеми. Това обаче не е свързано с ремонт, осъществен от бригадата му, тъй Рагевски се бил разплатил по тази част.

Известно е също, че след изчезването на някогашната богата брокерка Теодора Бахлова, в края на октомври, полицаите са стигнали до извода, че следите ѝ се губят в имот, който е собственост на Станимир Рагевски.

В района на Първо РУ Бургас, където е и въпросната сграда на ул.“Константин Фотинов“ 37, има поне 5 скъпи недвижими имота, които са реална собственост на Рагевски, издаде източник.

Двамата – Рагевски и Бахлова, са имали съвместен бизнес, както в сделките с недвижими имоти, така и в строителството на нови сгради. Очаква се съвсем скоро да се стигне до истината за безследното изчезване на Юмер, а след това да се разплетат и причините за безизвестността на Бахлова.

Припомняме, че Юмер като член на бандата на Митьо Очите бе под домашен арест до декември 2020 година, след което мярката му е променена с най-леката – „подписка“. Това означава, че Юмер няма как да е участвал по някакъв начин в подготовката на покушението срещу Бахлова. Той бе обвинен като посредник в извършването на няколко палежа на катафалки на погребални агенции в Бургас.

Междувременно обаче, до задържането му през 2019 година бе забъркан и в наркоафера за разпространение на дрога.

Най-странното към този момент се очертава поведението на приятелката Габриела, която до вчера се кълнеше, че го обича, че живеят двамата на семейни начела и че са имали сериозна връзка. През последните няколко часа тя категорично отказва да заеме публична позиция с обяснението, че това би ѝ навредило в личен план и ще притесни роднините ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МАФИЯ НА ББ

    38 9 Отговор
    МАЙ ИМАМЕ МАСОВ УБИЕЦ В БУРГАС????? ТРИ МАНДАТА УПРАВЛЕНИЕ НА ШАЙКАТА МАФИОТСКА ГЕРБ ДО ТОВА ВОДИ.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ндрагета

    27 3 Отговор
    Първо юмер праща брокерката някъде и след това и той заминава. Хубав сюжет за криминале.

    Коментиран от #10

  • 5 В БУРГАС НЕ СА ХОРА, А РЕЦИДИВИСТИ

    36 3 Отговор
    БАТКИ С ЧАНТИЧКИ, ДЖАПАНКИ, НАПОМПАНИ С КОФИ МУСКУЛИ, МНОГО ТАТУСИ И МОЗЪК, ПО-МАЛЪК ОТ ЗЪРНО НА " ТОПЛА, ВКУСНА МЛЕЧНА ЦАРЕВИЦА". ЖЕНИТЕ СА СЪЩАТА КАРТИНА. ТАМ ВРЕМЕТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО ПЕСЕНТА " ООО.. ТИГРЕ, ТИГРЕ....

    Коментиран от #6

  • 6 789

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "В БУРГАС НЕ СА ХОРА, А РЕЦИДИВИСТИ":

    По-добре не бих го каэал! Чести почитания, браво, навсякъде е така споко!
  • 7 ГЕРБ

    12 3 Отговор
    Какво толкова сте сезагрижили за един бандит.

    Коментиран от #8

  • 8 БАНДИТСКА ДЪРЖАВА, БАНДИТИ

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБ":

    СЪЗДАВА, РАЗВЪЖДА И КУЛТИВИРА.
  • 9 Рошко

    1 0 Отговор
    Тц тц взе да става интересно
  • 10 чукча писател

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "ндрагета":

    Чукча, ти чете ли, че Юмер е бил под домашен арест по време на изчезването на жената?! Нали имат гривни. По-скоро по време на ремонта е видял нещо и онзи Рагевски му е обещал пари за да си мълчи, но вместо това го е гътнал.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 рифддд

    11 0 Отговор
    Един боклук по малко --какво толкова сте се разревали , а тоя тапир колко хора е ограбвал и разплаквал
  • 13 дааа

    1 0 Отговор
    Върви попа,за да е мирно селото?!....
  • 14 Батковист

    1 0 Отговор
    Истинските бургаски батки живеят е меден рудник. Там е оригинала.