14 Април, 2022 19:06 9 836 7

Само във Фрог: Задържаният за убийството на бившия полицай - засечен във видео за побой (18+)

  • любомир иванов-
  • кристиян илиев

Заедно с Кристиян Илиев е арестуван и соченият за помагач Борислав Грозев

Само във Фрог: Задържаният за убийството на бившия полицай - засечен във видео за побой (18+) - 1
Снимка: Фейсбук
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Задържаният за убийството на бившия полицай Кристиян Илиев е засечен във видео за побой. То е публикувано от “Господари на ефира”, но тогава не стана ясно кой всъщност е насилникът. Според източници на ФрогНюз от полицията Кристиян е знакова фигура в ударната бригада на подземния бос Къро за побои и палежи.
Тепърва ще става ясно дали именно той е изпълнителят на мократа поръчка срещу Любо Иванов, екзекутиран наскоро в столичния кв. “Лозенец”. Твърди се, че ДНК завежда разследващите при Кристиян Илиев. Следите са открити по тялото на жертвата. Има, разбира се, и други доказателства в подкрепа на това, че именно Илиев е натиснал спусъка.

Най-голямото предизвикателство пред органите на реда е да установят кой е поръчителят на покушението, тъй като в подземния свят се знае, че Кристиян е само силов изпълнител. Това се вижда и от кадрите, които не са за хора със слаби сърца.

Заедно с Кристиян Илиев е арестуван и соченият за помагач Борислав Грозев.

Според вътрешни за разследването източници се издирват още двама мъже - Боян и Филип. Има данни, че Боян през февруари тази година е ходил в ЮАР, където се намира Красимир Каменов - Къро. Не е изключено там да е дадена поръчката за дръзкото посегателство.

Според разследването колелото, с което се е движил Кристиян при извършване на убийството, е намерено на паркинг, стопанисван от фирма на Филип. Има и още един съществен факт - стрелбата срещу Любо Иванов е сходна с тази, извършена срещу Цончо Ненов в Горна Оряховица през миналата година. Има две съвпадения. Това са начинът на действие и описанието на стрелеца.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    27 3 Отговор
    Хвала на полицаи, прокурори и съдии!
  • 2 Joro

    41 3 Отговор
    Не искам да бъде осъдена този и с парите на данъкоплатците да бъде хрантутен години в пандиза. Нека изберем по-евтиния вариант - един бърз между очите. Такива не могат да се нарекат българи . Те са и.роди.
  • 3 Мисирки на щат

    18 1 Отговор
    Е защо му криете лицето??? От кой ви е страх???
  • 4 Смоле

    28 0 Отговор
    Дайте да го видим хубавеца, един престъпник го показват по всички медии, а друг го крият като невеста....
  • 5 Мен

    13 0 Отговор
    А тая фуражка колко корумпирана е била е въпроса.... да не ги снима пак някой турски тираджия...
  • 6 Повервах

    15 0 Отговор
    Леле ,леле или постановката на ченгетата е много тъпа или "килърите" са много тъпи.Кой убиец ще запази средството за придвижване,то се унищожава първо???Как така има ДНК по убития, килъара да не би да го е удушил или го е удавил с плюнки???
  • 7 Килърът с колелото

    9 0 Отговор
    Криза, братче, мизерия, няма пари за патрони, трепя ги с прашка.