11 Юли, 2024 16:33 10 064 22

MEDIAMALL: Незаконните строежи на Румен Гайтански - Вълка в Гърция (СНИМКИ)

  • румен гайтански-
  • имоти-
  • гърция

Поредните незаконни изцепки на един от най-близките хора на Ахмед Доган

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

На фона на течащите войни в ДПС, MEDIAMALL ви показва поредните незаконни изцепки на един от най-близките хора на Ахмед Доган, Румен Гайтански - Вълка.

Преди дни пък стана ясно, че държавната банка е готова да подпечата загубата от една от най-големите си и скандални експозиции, наследени от епохата, когато тя беше управлявана от Стоян Мавродиев. Става въпрос за отпуснатите през 2019 г. 150 млн. лв. на прясно създадената тогава фирма “Роудуей Кънстръкшън”, които пък впоследствие бяха използвани, за да придобие тя сравнително малката строителна компания от момчилградското село Груево “Пътстройинженеринг”.

 

Продавач беше компанията на Румен Гайтански - Вълка "Био майнинг" (по-късно станала популярна покрай злополучния строеж на горски сарай в ДЛС "Искър"), а при купувача също имаше косвени връзки към него, пише Капитал. Така реално с кредита от ББР беше финансирана вътрешногрупово прехвърляне без реална смяна на контрола, а парите пък потеглиха лично към джоба на Гайтански.

За никого не е тайна, че Румен Гайтански минава за един от най-близките хора на Ахмед Доган, същият, който преди дни в свое неясно писмо обвини други лица от ДПС, че ползвали “мутренски подход” и всявали едва ли не стрес и корупция в държавата, ползвайки за целта прокуратурата и полицейските сили. Обвинение, което звучи меко казано смешно от устата на Доган при положение, че именно той и неговият стил в политиката са основната емблема на политическата корупция у нас през последните 30 години.

 

Доган явно удобно забравя, че човекът с когото си дели денем и нощем уискито, е именно човекът, който от години си прави каквото поиска в държавата ни, заграбвайки милиони от нея за да си купува впоследствие ултра скъпи яхти и луксозни имоти по света.

Тук трябва са отбележим, че Гайтански е горд собственик на 80 футова луксозна яхта, която олигарха от ДПС доскоро държеше на марината в хотелският комплекс “Порто Карас”, на втория ръкав на полуостров Халкидики.

Според наша информация, Гайтански наскоро е решил да премести морското си бижу в Южна Франция, защото марината в комплекса “Сани ризорт” е прекалено малка за голямата му лодка. Преди три години той си купи и луксозна къща, на стойност близо 4 млн. евро, във вилната зона на “Сани ризорт”, като така се оказа съсед с друг български олигарх в лицето на Валентин Златев. Тогава Гайтански започна и мащабен ремонт на новия си имот, а жена му Ася се зае с реализацията на баровския интериор на луксозната къща. Най-скандалното във всички това обаче е фактът, че както в България, така и в Гърция Румен Гайтански демонстрира пълно неуважение към законите на държавата и изгради абсолютно незаконна ограда около имота си. Безумната му стена предизвика толкова голям скандал в Халкидики, че дори изп. директор на “Сани ризорт” Андреас Андреадис поиска стената на Вълчо веднага да бъде разрушена. Той, разбира се, отказа, а впоследствие гръцката община заведе дело срещу него, като му наложи глоба от 50 хил. евро.

 

Проучване направено от самите гърци пък им разкри, че същият този тип от години издига напълно незаконни имоти в България. Южните съседи тогава останаха в пълен шок от наглостта на българина, като и до днес не вярват че подобно поведение е възможно.

MEDIAMALL се сдоби с ексклузивни снимки от незаконните строежи на Гайтански в Халкидики, които в момента представяме на вашето внимание.

Също така от MEDIAMALL си позволяваме да посъветваме големия български философ Ахмед Доган, следващият път, когато пише писмо, с което да определя бъдещето политическо развитие на държавата ни, да има предвид, че някои неща не трябва да се пишат или правят избирателно и удобно, така че да бъдат удобни само за автора, най-малкото, защото всички ние също живеем тук в през последните 30 г. и чудесно знаем истината без значение как се опитва да я интерпретира Доган.

 

 

 

Източник: mediamall.info


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Намагнетизира Ния

    71 3 Отговор
    А Пеевски КТБ, БУЛГАРТАБАК,ЛАФКА И МН.ДРУГИ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Обективен

    45 2 Отговор
    Ама имаме хиляди ловци ,след като съд и прокуратура не искат д един вълк да се справят
  • 5 Към всички русофили-доганисти:

    14 39 Отговор
    Вас не ви ли поканиха в този курорт? Вие знаете само за лаете, нали?

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Афера Пеевска

    23 1 Отговор

    До коментар #5 от "Към всички русофили-доганисти:":

    Мхм, почти позна.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хаха

    25 3 Отговор
    Веска "аферата" на колене и в услуга на Феномена за една чашка повече! Наздраве Томова, кеф ли е?

    Коментиран от #13

  • 10 Д. Димитров

    37 7 Отговор
    Явно този сайт свали маската.... много пламенно защитава Пеевски в спора с Доган! Много тенденциозно статия, гледаш един хотелски комплекс на снимка, а после се оказва незаконна ограда.
  • 11 Сила

    35 2 Отговор
    Не знам кой с кой е и кого защитава обаче простащината и комплексарщината са налице ......СТЕНА .....!!!!!!!СТЕНА И ОГРАДА С БОДЛИВА ТЕЛ .....!!!!!! НА МЯСТО КЪДЕТО ВСИЧКИ ИМОТИ СА ОГРАДЕНИ ОТ ЖИВ ПЛЕТ .....апропо , Златев го бяха предупредили ,че ще го ИЗХВЪРЛЯТ ако продължава да ходи демонстративно с охрана и да притеснява по този начин другите собственици .....ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
  • 12 Сокол

    16 8 Отговор
    Пак някой квичи от кочината. Дебелия шопар обаче да знае, че такъв като него с наднормено тегло често получава инфаркт. Скоро ще сервираме домуса студен.Аллаху Акбар.
  • 13 Афера

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Хаха":

    А ти опитвал ли си мазното турско кафе. Сервират го с пачка и в скута на ДП.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Що пишете

    15 4 Отговор
    глупости? Това е подпорна стена.
  • 18 мдааа

    11 2 Отговор
    от статията става ясно че започва войната пеевски-доган.
  • 19 айде сега

    12 2 Отговор
    MEDIAMALL да направи едни други снимки.
    Май месец екскурзоводката кочто живее от 30 г. в Дубай ни
    каза ,че и "Прасето от феритен прах" има закупен скъпарски имот там .
    Чакаме статия подплатена с цени и снимки.
  • 20 Никой

    0 0 Отговор
    Кумчо Вълчо ще се опита да опапка Празчо с помоща на агент " Сава " и дерибеите.
  • 21 Порно

    2 0 Отговор
    Опааа, още един сайт престана да се крие,че подкрепя Шиши
  • 22 да де

    0 0 Отговор
    и как решиха че е незаконно ?