Last news in Fakti

4 Юли, 2014 19:28 718 0

Видич: Идването ми в Интер е стъпка напред

  • видич-
  • интер-
  • трансфер-
  • манчестър юнайтед

Интер официално представи Видич

Видич: Идването ми в Интер е стъпка напред - 1
Снимка: БТА/АР
Интер официално представи новото си попълнение Неманя Видич, който отново изтъкна, че се е нуждаел от ново предизвикателство и затова е избрал да смени Манчестър Юнайтед и английската Висша лига с трансфер при "нерадзурите". Сърбинът изкара 9 години на "Олд Трафорд", а италианският клуб не плаща нищо за него, след като договорът му с Юнайтед изтече на 30 юни.
 
„Този проект е стъпка напред за мен“, каза Видич.  „Английският футбол е различен, но това не значи, че в Италия ще ми е по-лесно. Не съм разговарял директно с Тохир, но съм имал разговори с Пиеро Аузилио и Марко Фасоне, които ми обрисуваха проекта. Те ми показаха ентусиазъм, знам, че президентът иска да се развие дългосрочен проект. Тохир иска да запази Интер в челните места и аз споделям неговите виждания. Когато отидох в Манчестър Юнайтед, там също имаше нов проект. Сега се радвам да бъда тук", коментира сърбинът.
 
„Първото нещо, което трябва да направя, е да си заслужа мястото на терена. След 9 години в Юнайтед се нуждаех от свежа мотивация и ново предизвикателство. Тук мога да подобря настройката си и в различни аспекти моите качества. Италия е чудесно място, на което да живееш, и страхотна държава близо до моя дом. Не знам какво крие бъдещето за мен, дойдох, за да остана през следващите 3 години. Искам да тренирам добре и да се подготвя за новия сезон. Няма значение с кой номер ще играя", каза още Видич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА