Last news in Fakti

7 Юли, 2014 11:50 1 811 0

Стоичков: Животът няма да е лесен за Суарес

  • луис суарес-
  • христо стоичков-
  • барселона-
  • захапка

Суарес по всяка вероятност ще продължи кариерата си в Барселона

Стоичков: Животът няма да е лесен за Суарес - 1
Снимка: БТА/ AP

Кавалерът на „Златната топка” Христо Стоичков заяви, че животът на Луис Суарес никак няма да е лесен, дори да подпише с Барселона. Легендарният български футболист смята, че реномето, което си изгради уругваецът на световното първенство в Бразилия, може да навреди както на самия играч, така и на каталунския клуб.

Нападателят на Ливърпул получи 4-месечна забрана за всякаква футболна активност след като ухапа Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия.

„Ухапването ще е проблем... Защото той е белязан за цял живот”, сподели Стоичков пред Univision TV.

„Да играеш в Барселона след тази постъпка е проблем. Всички опоненти, реферите и медиите ще направят живота му труден. Суарес ще трябва да се бори с провокациите и медийното внимание, което ще доведе до постоянно напрежение”, заяви още бившият играч на каталунците.

„Всеки мач е психологическа война. Не е лесно да се живее по този начин. Това, което предстои за Суарес, ще е много трудно. Той не може да си позволи отново да захапе някого. Въпреки всичко трябва да е позитивен”, завърши Стоичков.

Според медиите на Острова трансферът на Луис Суарес в Барселона е сигурен. Очаква се в близките дни той да бъде обявен официално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА