Last news in Fakti

18 Юли, 2014 13:00 3 070 6

Кличко: Аз съм Германия, Пулев - Аржентина

  • кличко-
  • пулев-
  • бокс-
  • световен шампион-
  • титлата

Шампионът в бокса поздрави най-добрият отбор в света - Германия

Кличко: Аз съм Германия, Пулев - Аржентина - 1
Снимка: БТА/АР

Словесните престрелки между Кличко и Кобрата продължават с пълна сила. Нова закана към Кубрат отправи световният шампион.

Носителят на четири от петте най-значими пояса на планетата в тежка категория сравни предстоящия сблъсък между двамата с финала на световното първенство по футбол в Бразилия.

Украинецът подчерта, че в случая той ще бъде Германия, а Кобрата - Аржентина.

"Футболът се върна у дома. Поздравявам най-добрия отбор в света - Германия. Поздравявам също милионите му фенове. Аз съм един от тях. Както бях сигурен, че Германия ще победи Аржентина, така съм убеден и че на 6 септември ще надвия българина Кубрат Пулев", закани се украинецът.

Родния боксьор е с пет години по-млад от опонента си и все още не познава вкуса на загубата на професионалния ринг. Именно тези два факта дават много надежди на феновете на Кобрата за краен успех. Преди дни топбоксьорът ни публикува в профила си във "Фейсбук" графика "лице в лице" с негови данни и тези на Кличко, която повлече стотици коментари. "Ние знаем, че си най-добрият, ти знаеш, че си най-добрият, само остана и Кличко да го разбере! Ако не ще с добро…. с крошета", гласи един от тях. В същото време се разбра, че всички билети за мегасблъсъка на 6 септември в Хамбург са изкупени. Въпреки че мачът ще е на територията на Владимир, Кобрата ще разчита на солидна агитка от България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Змей Горянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Stone Kold":

    Ще видим, но дори и Кубрат да загуби, ще спечели боксът и спортът въобще!
  • 3 Stanislav Saev

    0 0 Отговор
    Допускаш малка грешка с държавите, Кличко! Срещу Кобрата ти ще си Бразилия, а той - Германия. Както, между другото, бяха фаворизирани бразилците преди мачът да е започнал. А после стана една...
  • 4 Владислав Димитров

    1 0 Отговор
    Кличко е Германия, а Кубрат-България само, че от 1994 г.
  • 5 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    КОБРА С ТЕБ СЪМ
  • 6 Христо Христов

    0 0 Отговор
    Много трудно ще бъде за нашето момче, но в крайна сметка той е "точният човек" за Кличко - безкрайно смел, борбен и упорит балкански инат... Не забравяйте и че срещата ще бъде на великата за България дата 6 септември - Съединението, състояло се въпреки нежеланието на великите сили. И сега ще е така - Кубрат с кеф ще из.ука Кличко, напук на псевдоеуфорията около Украйна. Айде, батка, с теб сме!!!!