Last news in Fakti

20 Юли, 2014 16:24 958 0

Трансферът на М'Боли в Галатасарай пред провал

  • райс м'боли-
  • галатасарай-
  • цска

Порто остава опция за вратаря на ЦСКА

Трансферът на М'Боли  в Галатасарай пред провал - 1
Снимка: БТА/AP

Трансферът на вратаря на ЦСКА Райс М'Боли в турския гранд Галатасарай е пред  провал, съобщи алжирското издание „Ла Бутюр“.

Според изданието в турския отбор има твърде сериозна конкуренция на вратарския пост. Титуляр там е уругвайксият национал Фернандо Муслера, а скоро от Порто беше привлечен и турския национал Синан Болат. Именно привличането на последния може да отвори вратите на М'Боли към португалския гранд.

Освен, че се разделиха с Болат, през този сезон от Порто ще загубят и своя легендарен вратар Елтон, който вероятно ще сложи край на своята кариера на 36-годишна възраст. М'Боли привлече вниманието на португалците със силните си изяви за националния отбор на Алжир по време на Световното първенство в Бразилия и е много вероятно той да застане под тяхната врата. От ЦСКА се надяваха да вземат поне 800 000 евро от трансфера на алжиреца в турския Галатасарай. Сега ръководството на „червените“ ще се опита да договори подобна сума с Порто или в краен случай да продаде своя страж в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА