Last news in Fakti

21 Юли, 2014 16:30 764 0

Националите започнаха без Матей Казийски

  • волейбол-
  • матей казийски-
  • национален отбор-
  • боян йорданов-
  • пламен константинов-
  • правец

Отсъствието на Казийски е по-скоро очаквано въпреки шума около евентуалното му завръщане в състава

Националите започнаха без Матей Казийски - 1
Снимка: БТА

17 волейболисти се явиха в първия ден от лагера на националния тим, който се провежда в Правец. От играчите, получили повиквателни, отсъстват Матей Казийски и Боян Йорданов.

Казийски все още не е разговарял нито с новия треньор на тима Пламен Константинов, нито пък с мениджъра Владимир Николов. Участието на Йорданов пък е свързано с медицинско становище на водещ специалист от Италия. Левичарят има травма в рамото и по всяка вероятност утре ще стане ясно окончателно дали може да се присъедини към националния.

„Матей не се яви на сбора, което означава, че на този етап няма желание да се върне в отбора. Мисля, че е най-добре да затворим темата за участието му на световното първенство в Полша и да се концентрираме върху подготовката с наличните състезатели. Чака ни много работа, а времето е ограничено. Въпреки това вярвам, че можем да постигнем добри резултати на шампионата", коментира треньорът Пламен Константинов, цитиран от пресцентъра на Българската федерация по волейбол.

Преди олимпийските игри в Лондон преди две години Казийски напусна националния отбор и каза, че няма да играе, докато ръководството на българската федерация по волейбол не подаде оставка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА