3 Август, 2014 20:01 560 0

Ботев (Пд) се наложи над Черно море

  • ботев-
  • черно море-
  • "а" група

Хамза пак помогна на отбора си, вкарвайки решителния гол малко преди края на срещата

Ботев (Пд) се наложи над Черно море - 1
Снимка: БТА

Отборът на Ботев (Пловдив) продължава да се представя стабилно от началото на кампанията си в родната "А" група.

"Канарчетата" се наложиха с 2:1 над коравия тим на Черно море в мач от 3-ия кръг от родното първенство. По този начин "жълто-черните" вече имат актив от седем точки.

Победата на пловдивчани в днешната среща отново донесе нападателят Юнес Хамза, който вече изяви желание да напусне "Колежа". Таранът носи три точки на своя тим за втори път, след като вкара срещу Локомотив София за 1:0.

В 21-ата минута Иршак откри резултата. Той бе изведен на добра позиция, навлезе в наказателното поле и с премерен удар не остави шанс на стража на гостите за 1:0.

В 44-ата минута колективна грешка в защитата на Ботев след центриране от корнер позволи на Стенио дос Сантос да вкара за 1:1.

В 84-ата минута Юнес Хамза се оказа печелившият коз на Ботев и покачи на 2:1. Тунизиецът бе изведен по отличен начин от Иршак и с премерен шут опъна мрежата и оформи крайният резултат в полза на своя тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА