Last news in Fakti

3 Август, 2014 22:19 1 038 0

Литекс шокира Берое в самия край

  • джордан-
  • литекс-
  • берое

Джордан изпусна дузпа и му отмениха гол

Литекс шокира Берое в самия край - 1
Снимка: БТА

Тимът на Литекс спечели първата си победа от началото на кампанията си в "А" група.

Днес "Оранжевите" надиграха с 2:1 Берое в късния мач, но отново не показаха убедителна игра и успехът им дойде едва в продължението на срещата.

Резултатътр бе открит в полза на гостите от Берое. Голът дойде още в 7-ата минута и бе дело на  френският полузащитник на "заралии" Салим Керкар. Французинът получи топката пред дъгата на наказателното поле и с мощен удар откри резултата.

В 16-ата минута пък гол за Литекс на Джордан с глава бе отменен поради засада.

Колумбиецът продължи с пропуските и напред в мача, за да се стигне до 55-ата минута, когато главният рефер посочи бялата точка за игра с ръка в наказателното поле. Джордан обаче показа слаба концентрация и прати топката над вратата. Изпълнението му накара Красимир Балъков да падне на колене с ръце на главата.

Все пак Литекс съумя да стигне до така желаното попадение. Това се случи в 79-ата минута чрез Милчо Ангелов, който отправи коварен удар, а стражът Караджов не успя да избие добре топката.

Берое заигра още по-колебливо след изравняването и това доведе до нови проблеми за гостите от Стара Загора.

Така секунди преди последния съдийски сигнал Литекс дори се добра и до трите точки. Ваюши центрира, а Илия Миланов засече с глава. Получи си е лек рикошет в гърба на играч в зелено, като топката полетя неспасяемо в мрежата на Караджов за победното 2:1.

Грозни сцени се разиграха след победния гол в края. Вратарят на гостите отговори на провокацията на феновете, запращайки шише с минерална вода към трибуните. За това си деяние бившият играч на ЦСКА бе изгонен с директен червен картон.

До края оставаха секунди и нищо интересно не се случи и отборът на Красимир Балъков вече има 3 точки в актива си, като в предните кръгова регистрира загуби от ЦСКА (0:1) и Локомотив (София) (0:2). Берое пък остава със само 2 след като отново допусна отпускане в края на двубоя и това този път му коства и всичките точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА