Last news in Fakti

19 Август, 2014 12:00 667 0

Дерменджиев: По-мъдри сме, аз оставам реалист

  • дерменджиев-
  • мъдри сме-
  • реалист

Българският специалист силно вярва, че няма да се повтори ситуацията с Базел от миналата година

Дерменджиев: По-мъдри сме, аз оставам реалист - 1
Снимка: БТА

Наставникът на на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви на пресконференцията преди мача срещу Стяуа от плейофите за влизане в Шампионската лига, че отборът е по-мъдър от двубоите срещу Базел в същата фаза на надпреварата преди година.

"И за двата отбора е предимство, че имат нови треньори. Винаги, когато има една промяна, има мобилизация във футболистите и доказване пред новия треньор. Всеки треньор има определена идея, която иска да наложи в отбора.

Михай Стойкица е един много уважаван треньор. Преди мача не съм разговарял с него. Стяуа е един гранд, за който ние сме събрали много добра информация. Ние сме задължени да подходим с много голям респект. Знаем колко футболисти са напуснали, наясно сме какви нови играчи са взели.

И двата мача ще бъдат едно тактическо надиграване. Аз лично няма от какво да се притеснявам. Лудогорец е един много добър отбор, който го доказа с участието си в Лига Европа. Футболистите също няма от какво да се притесняват, нито от публиката, нито от противника. Играчите ще излязат и ще покажат това, което могат.

Мисля, че на този етап отборът е много по-мъдър и мачовете ще бъдат много по-различни от тези срещу Базел. Стяуа има достатъчно добри футболисти и със сигурност ще има някой, който ще замени достойно Танасе. Ние не сме имали за цел да изпреварим Стяуа за трансфера, а имахме за цел да привлечем Хамза, защото ни е необходим. Това е един много важен мач и за нас и за Стяуа. Аз съм реалист. Ние подхождаме към мача съвсем спокойно. Не забравяме, че са два мача”, каза още Георги Дерменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА