Last news in Fakti

9 Септември, 2014 19:29 984 0

Шефът на Рома: Бенатия е лъжец!

  • рома-
  • палота-
  • бенатия-
  • трансфер-
  • байерн мюнхен

Рома продали Бенатия на Байерн, защото тровел атмосферата

Шефът на Рома: Бенатия е лъжец! - 1
Снимка: БТА/АР
Президентът на Рома Джеймс Палота побърза да опровергае твърдението на Мехди Бенатия, че клубът го е продал на Байерн, защото се е нуждаел от пари.

„Мехди Бенатия не спря да лъже през последните два месеца“, заяви босът на Вълците в официално изявление, публикувано в сайта на клуба.

„През юли постигнахме устна договорка за повишението на заплатата му. Казах му, че искаме той да остане в тима и той отвърна, че е напълно доволен. През следващия месец той твърдеше пред треньора Руди Гарсия и съотборниците си, че иска да остане, но лъжеше за условията, които му бяхме предложили".

"Това, че ме излъга, мога да преглътна, но това, че Бенатия излъга Руди Гарсия и съотборниците си, е абсолютно неприемливо. Казах на спортния директор Валтер Сабатини, че Бенатия започва да трови атмосферата в отбора и искам той да се махне. Руди и Валтер се съгласиха с мен. Не ставаше дума за пари, а за влиянието му в съблекалнята“, подчерта Палота.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА