Last news in Fakti

9 Октомври, 2014 12:29 766 0

Агентът: Роналдо ще е в Реал до 40 години

  • роналдо-
  • мендеш-
  • реал мадрид

Невъзможно е Кристиано да отиде далеч от Мадрид, отсече Мендеш

Агентът: Роналдо ще е в Реал до 40 години - 1
Снимка: БТА/АР
Агентът на Кристиано Роналдо - Жорже Мендеш, отрече всички слухове за трансфер на португалеца в Манчестър Юнайтед. Той заяви, че носителят на „Златната топка“ ще остане в Реал (Мадрид), докато навърши 40 години. 
 
„Кристиано Роналдо ще се пенсионира в Реал (Мадрид), когато навърши 40 години. Той е много щастлив в Мадрид. Невъзможно е Роналдо да отиде далеч от испанската столица. Роналдо чупи всички рекорди и е смятан за най-добрия футболист“, заяви Жорже Мендеш пред Cadena Cope.
 
„Манчестър Юнайтед винаги ще има място в сърцето му, защото прекара шест години в този отбор. Но сега той мисли само за Реал Мадрид и ще остане тук завинаги“, добави Мендеш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА