Last news in Fakti

13 Октомври, 2014 18:10 1 089 0

Хокеист се опита да смаже главата на опонент в леда (ВИДЕО)

  • хокеист-
  • опонент-
  • хокей

Тревър Жил буквално се опита да счупи главата на Уилям Кериър

Боят между играчите в хокея е едно доста често срещано събитие, превърнало се в част от атракцията на играта.

В мача между Адирондак Флеймс и Рочестър Американс от американската лига по хокей обаче нещата излязоха извън всякакви норми.  В едно от единоборствата на ледената пързалка Тревър Жил от Флеймс повали новака Уилям Кериър и започна да блъска главата му на леда.

За щастие Кериър носеше каска на главата си и се размина с тежки последствия. Подобрен акт на агресия обаче може да причини изключително неприятни контузии.

По-фрапантното е това, че Жил е бивш играч от NHL, играл за отбори като Майти Дъкс Анахайм и Ню Йорк Айлендърс. В момента той е свободен агент и се състезава в по-долните дивизии. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА