Last news in Fakti

19 Октомври, 2014 17:30 1 058 0

Няма да вадят Албания и Сърбия от Евро 2016

  • уефа-
  • сърбия-
  • албания-
  • наказание-
  • дрон-
  • евро 2016

Въпреки това двете страни ще бъдат сериозно наказани

Няма да вадят Албания и Сърбия от Евро 2016 - 1
Снимка: БТА/ AP

Членът на дисциплинарната комисия на УЕФА Рудолф Репка заяви, че Албания и Сърбия ще бъдат сериозно наказани, но няма да бъдат извадени от Евро 2016.

По време на европейската квалификация, играна на 14 октомври в Белград, се стигна до батални сцени, след като летящ дрон с албанското знаме се появи над стадион „Партизан”. Последва масово меле на терена, в което се включиха и фенове на домакините. Двубоят бе прекратен, а официално решение от европейската футболна централа се очаква през ноември.

„Ще вземем решение за санкциите в средата на месец ноември, защото случаят е сложен”, сподели Репка пред Kurir. „На 23 октомври ще вземем решение, което обаче ще касае само изхода от прекратения мач, а не глобите, които ще наложим”.

„Смятам, че нито Сърбия, нито Албания ще бъдат наказани по най-сериозния начин. Въпреки това са предвидени сериозни санкции, като двубоят ще се преиграе на неутрален терен. Също така вторият мач между двата отбора няма да се играе в Албания”, каза още Рудолф Репка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА