Last news in Fakti

2 Ноември, 2014 13:29 675 0

Луис Енрике: Пропуските ме вбесиха!

  • енрике-
  • барселона-
  • загуба-
  • селта-
  • пропуски

Имахме страшно много положения, но просто нямахме късмет, обяви наставникът на Барса

Луис Енрике: Пропуските ме вбесиха! - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Барселона Луис Енрике обяви, че е бесен след шокиращото поражение от Селта с 0:1 снощи, което свали тима му от първото място в класирането.  Загубата бе втора поред за каталунците, който преди седмица паднаха от Реал Мадрид и това им се случва за първи път от 2009-а. Те имаха много положения като удариха 4 греди, а вратарят на гостите се отчете с 9 спасявания, но така или иначе не стигнаха до гол. 

„Не съм притеснен, тъй като играхме добре, но съм бесен, че не успяхме да спечелим след всички ситуации, които имахме. Със сигурност има какво до подобрим в играта си, но се надявам, че ще продължим да създаваме толкова много ситуации и в следващите срещи” заяви наставникът. 

„Имахме 19 удара, 9 от които точни, ударихме 4 греди, но просто понякога топката просто не иска да влезе във вратата. Нямахме никакъв късмет. Надявам  се, че такива мачове няма да се случват често, но просто нямахме ден. В крайна сметка когато не сме прецизни няма как да се надяваме на добри резултати” добави Енрике. 

„Поражението е болезнено и може да създаде съмнения. Трябва да видим какво можем да оправим, тъй като имаме два важни мача и ще бъде интересна седмица. Необходимо е да демонстрираме желание да променим ситуацията. Не губя обаче вяра в това, което правим. Селта е труден отбор за преодоляване, а ние не бяхме ефективни пред гола” каза още специалистът.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА