Last news in Fakti

17 Ноември, 2014 10:45 2 282 6

Хвала на българските майстори на футбола

  • майстори-
  • футбол-
  • българия

Срещу Малта нашите момчета играха като истински лъвове и заслужено се поздравиха с трудно извоюваната точка

Хвала на българските майстори на футбола - 1
Снимка: БТА/AP

Вчера нашият национален отбор постигна поредния си нечуван международен успех, достигайки до изключително престижно равенство със световната и европейска сила Малта.

Героите на Любослав Пенев показаха великолепно спортно майсторство, като дори успяваха да доминират своите съперници на моменти. Трябва да се спомене, че нашите момчета – нашата гордост не играха срещу обикновени футболисти. Те играха срещу истински професионалисти. Играчите на Малта се развиват в изключително разнообразни сфери. Освен с футбол, те се занимават с готвене, монтьорство, механика и дори чистене на тоалетни. Как може такива специалисти да бъдат преодолени от най-обикновени спортисти, цял живот занимаващи се с....... футбол.

Така, че хвала на нашите футболисти. Хвала на тяхното майсторство. На мен лично ми достави огромно удоволствие да гледам как  загряват за тежката нощ в..... дискотеката. Наистина  момчетата положиха старание. Най-хубавото от всичко е, че те съумяха да се предпазят от контузии. В крайна сметка се изисква енергия да търкаш  резервната скамейка на клубния си отбор. Задните части все пак също са част от тялото и също могат да бъдат контузени. Да не говорим за пръстите. Как ще щракаш под ритмите на гаджето си, ако средният ти пръст е изкълчен.

Не мога да не изразя своето възхищение от Ивелин Попов.  Е сега, изтървал една дузпа. Ама как я изтърва само. Момчето показа, че може да рита силно. Той постави нов рекорд, превръщайки се в първия футболист, изпратил топката в космоса. За това още утре президентът Плевнелиев трябва да му връчи орден „Стара планина“ за популяризирането и развитието на българския спорт. Браво Попов, браво Ивелин. Ти си достойният капитан на този отбор. Ти загря и най-добре за дискотеката.

Най ми е жал за Ники Михайлов. Горкото момче не успя да загрее за „Син Сити“. Сега как ще бъде конкурент на Ивелин Попов на дансинга, все пак и той поп фолк певица храни, и той душа носи.  Майната им на тъпите журналисти дето го хранят. Те му завиждат, за дето ходи с охрана от 17-годишен и кара Ферари от 16. Това момче заслужава да се беше родило в друга държава. Примерно Англия. Там щяха да оценят неговия талант. Ама пък баща му нямаше да е шеф на БФС-то и нямаше да може да спи с Николета Лозанова. Така, че майната й на Англия и майната им на всички гадни журналисти, които не разбират естеството на танцовия му ......... пардон футболния му талант.

Хвала и на Веско Минев. Момчето показа как трябва да действа истинския бек. Както се казва топка минава, играч не минава. Е понякога, когато играчът не мине се свири дузпа, ама на кой му пука. Тая игра е за истински мъже, а не за балерини. И като говорим за мъже, абе много ми домъчня за това  момче  Валери Божинов. Той сигурно ще да е гледал мача от Италия.  Ако беше в отбора поне щяхме да съберем най-красиви отбор от футболни съпруги. Алисия, Елена Паришева и Николета Лозанова. Ама ней се, поне се е забавлявал повече в италианските клубове. Чувал съм, че в някои от тях всяка неделя също организират поп фолк партита.

И още нещо. Призовавам от БФС веднага да предложат безсрочен договор на Любо Пенев като селекционер на националния отбор. Нашите футболисти никога не са били толкова страстни и буйни в дискотеките, както под неговото ръководство.

Така, че хвала на нашите футболисти. Да са живи и здрави и все така да ни радват. Таз година точка от Малта, до година можем да вземе три от Фарьорските острови. Ама те пък взеха, че биха Гърция, така че и точката срещу тях ще е успех. Продължавайте все така момчета. И някой да вземе да се сети да уреди „Син Сити“ за спонсори на националния отбор. Нашите момчета и без това правят по-голямата част от оборота на заведението, нека от там поне върнат жеста. Хвала на националния отбор по футбол, хвала на Алисия, хвала на Елена Паришева, хвала на Любо Пенев и най-вече хвала на „Син сити“. Да живее поп фолка. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
  • 2 Зрител

    1 0 Отговор
    Така си е....смях се със глас.Следващия мач на наша земя да пом олят поне персонала на стадиона да седне на трибуните,че има едни сто човека дето камерата не ги хваща.
    Жалки сте!
  • 3 йййййй

    1 0 Отговор
    страхотна статия БРАВО
  • 4 любител

    2 0 Отговор
    :) исинска статия!
  • 5 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Страхотна статия.
    Лошото е,че Любо и подопечните му момичета,....пардон момчета,дори и да я прочетат ще си помислят,че е истина,а не сатирично пародийно осмиване на великия им мач с Малта.
  • 6 тича

    1 0 Отговор
    БЕЗидейни, БЕЗхаберни, БЕЗ желание за игра, БЕЗдушни заплатаджии излезнали да изиграят един мач по задължение, щото видиш ли на те са национали. Що не го закриете националният отбор, само пари на вятъра, а и се излагаме здраво, иначе статията е супер, жалко , че няма да я разберат тези за които е предназначена.....